View Full Version : Fenerbahce Ze Roberto için harekete geçti!!!
mertcan1304
01.Mayıs.2006, 12:50
http://www.spor3.com/haberimaj/zeroberto0105.jpgFenerbahçe, Galatasaray'ın da istediği Bayern Münih'in sambacısı için harekete geçti.
Üst üste üçüncü şampiyonluğuna koşan F.Bahçe, 100. yılında Avrupa'da da başarı için transfer çalışmalarına hız verdi. Roberto Carlos için bekleyişini sürdüren sarı-lacivertli ekip, Bayern Münih'in Brezilyalı yıldızı Ze Roberto'yu tekrar gündeme aldı. Sambacıyı özellikle eski hocası Christoph Daum çok istiyor.
Bu yılın haziran ayında Bayern'le sözleşmesi bitecek olan Ze Roberto, G.Saray'ın da transfer gündeminde yer alıyor. Ancak yıldız futbolcu, Daum'un F.Bahçe'de teknik patron olması nedeniyle sarı-lacivertlilere sıcak bakıyor. F.Bahçe'nin, önümüzdeki günlerde Ze Roberto ile masaya oturması bekleniyor.
Luciano'nun yerini Cordoba doldurur
F.Bahçe'nin kapısını çalan menajerler İnter'in savaşçısı İvan Cordoba'yı önerdi
F.Bahçe'nin transferde dünyaca ünlü isimlerle ilgilenmesi, menajerleri harekete geçirdi. Son olarak F.Bahçe'nin kapısını çalan menajerler, İnter'in Kolombiyalı savunma oyuncusu İvan Cordoba'yı önerdiler. F.Bahçe teklife bir yanıt vermezken, Luciano'nun ayrılması halinde Cordoba'nın uygun bir fiyata alınabileceği konuşuluyor.
Not:pek doğru bir haber olduğunu sanmıyorum kaynak fotomac cünkü ama yinede yayınlayım dedim.
gorkemyilmazkarasu
01.Mayıs.2006, 12:55
o kadar imkansız bir transfer değil bence zaten ze roberto gelmiş 32-33 yaşına kim fazla para verirse ona gider ama luciano gidip cordoba gelirse defans süper olur fenerin...
mertcan1304
01.Mayıs.2006, 12:59
o kadar imkansız bir transfer değil bence zaten ze roberto gelmiş 32-33 yaşına kim fazla para verirse ona gider ama luciano gidip cordoba gelirse defans süper olur fenerin...
imkansız bir transfer değilde ben pek sanmıyorum fenerin ze robertoyu alacağını.ama cordobayı alırsa gercektende defans süper olur.
gorkemyilmazkarasu
01.Mayıs.2006, 13:04
imkansız bir transfer değilde ben pek sanmıyorum fenerin ze robertoyu alacağını.ama cordobayı alırsa gercektende defans süper olur.
ya parası var fenerin niye 33 yaşında adam alsınki dimi :) ama sol açığa bir oyuncuya ihtiyaçları var bence bide sol bek almalılar...tuncayıda nobre yerine forvet oynatırlar
SeZeRinHo
01.Mayıs.2006, 16:32
Abi almışken Lincolnude alalım ya bırakın Ze robertoyu al işte Lincoln dehşet oyuncu ya Almanyanın Ronaldinho su mübarek
Neron_FB
01.Mayıs.2006, 16:36
Bugün yine Bayern Münih’te oynayan Ze Roberto ve İnter’li oyuncu Cordoba’yı Fenerbahçe’ye yakıştıran Fotomaç Gazetesi kendi tirajını arttırmak adına yalan yanlış haberlerle Fenerbahçe Spor Kulübü’nün bahsi geçen oyuncularla ilgili olarak harekete geçtiğini duyurmuştur.
Sözleşmesi devam eden Brezilyalı oyuncumuz Fabio Luciano’nun gitmesi halinde İnter’li oyuncunun uygun bir fiyata alınabileceğinin konuşulduğunu belirten gazete, mücadelesini sürdürdüğümüz Turkcell Süper Ligi ve Fortis kupasında kalan maçlarımızı dikkate almadan " Fener Çoştu" ibaresini kullanmaktadır.
Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu, daha önceki yıllarda olduğu gibi, Teknik Heyetin yıl sonunda vereceği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayacaktır.
Bunun dışında henüz lig ve kupa maratonu bitmeden yayınlanan transfer haberleri birer "yalan haber" olup, spor kamuoyu ve bu haberleri okuyan gazete okuyucularını kandırmaktadır.
Fenerbahçe’de doğru haberin adresi her zaman resmi yayın organlarımızdır.
Spor Kamuoyuna Duyurulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Bu da yalanlandı.. Alıştık artık ztn ;)
Burak Duran
01.Mayıs.2006, 16:37
bu fotomaçta iyice sallamaya başladı
Laz_Asker_61
01.Mayıs.2006, 16:46
bu fotomaçta iyice sallamaya başladı
işleri sallama haber yapmak zaten
BurakMania
01.Mayıs.2006, 17:34
kaynak fotomac yoruma gerek yok :D
fotomaçın haberiyse yorum yapmaya bilr gerek yok :);)
Berkaiser
01.Mayıs.2006, 18:11
Fotomaç varken Ze Roberto mutlaka Türkiye'de bir takıma gelir.2 yıldır adamı tüm takımlarımıza transfer ettiler.:D
zargı
01.Mayıs.2006, 18:28
abi adamlar trabzon a morientes yazdılar yaa ne diosunuz:D:D:D
uyurtsever
01.Mayıs.2006, 18:50
Abi almışken Lincolnude alalım ya bırakın Ze robertoyu al işte Lincoln dehşet oyuncu ya Almanyanın Ronaldinho su mübarek
Lincoln de can atıyodu zaten :D adamı bayern istiyo ballack gidecek diye...
comandante
01.Mayıs.2006, 19:16
3 yıldır zaten bi fener alıyo bi biz alıyoruz bu adamı.
hayır nerde yaşı ilerlemiş iyi futbolcu varsa ya biz alıyoruz (türkiye) ya da katara falan gidiyor valla muhabir olmak çok kolay bir iş salla kafana göre...
galatasarayın sol açığa ihtiyacımı var başlıyorlar sallamaya yaşı ilerlemiş gençliğinde yıldız oyuncu kim var !!! killy gonzales, pires, zeroberto v.b isimler olabilir diye çok iyi iş sonra aylık güzelde maaş alıyorlar üstelik yalan haber yapmanın cezasıda yok ... bir ay boyunca salla sonra al maaşı ....
bunun bence yöneticilerle çok alakası var yönetim lerin transfer politikası hep aynı onun için kimin kimi alacağını bilmek için kaynağa gerek yok ... yönetimin tarzını bilmek yeterli oluyor... ayrıca burda yine fb li yöneticileri tebrik etmek lazım hiç olmazsa haberleri çıkıp yalanlayıp o haberleri yapanları birazda olsa utandırıyorlar .... bizim yöneticilerden çıt yok .... onlarda sallarlar durmadan ....
senderson
01.Mayıs.2006, 19:54
transfer sezonu bir açılsın bu gazeteler gs Ronaldinhoyu bile getirirler....:D:D:D
Maymuncuk
01.Mayıs.2006, 19:58
Her sene Ze Roberto; bari baska bir isim söyleseler de inansak :)
Jesus_FB
01.Mayıs.2006, 20:02
mağdem fotomaçın bütün haberleri yalan çıkıyor neden inatla buraya konu açılıyor anlamıyorum