View Full Version : Sizce Eric Gerets Kalmalı mı?
leave_992
01.Mayıs.2006, 15:36
bence Eric Gerets ile 1 yıl daha yola devam edilmeli.....
yorumlarınızı bekliyorum
Burak Duran
01.Mayıs.2006, 15:38
kesinlikle kalmalı
Laz_Asker_61
01.Mayıs.2006, 15:45
kardeşim fenerle aradaki puan farkı kaç 0
takımda moraller nasıl süper
fenerin gs yi 2 maçtada yendiğini düşünürsek artıdan 6 puan ve hakemler ile kazandıkları puanlar cabası
gs maddi kriz içinde
bu kadar olumsuzluğa rağmen gs fb ile aynı puanda ise o teknik adam ve takım bence başarılıdır
zargı
01.Mayıs.2006, 16:18
kesinlikle gitmeli bence cok kötü bi hoca suanan kadar geldigi yeride futbolcularına borcludur bu onsuzda buraya kadar gelirdi bu hırsla
Jesus_FB
01.Mayıs.2006, 16:26
Büyük maçlarda yetersiz bir hoca ama mutlaka kalmalı takımı hala şampiyonluk yarışında fatih terim milyonlarca dolar harcayıp hiç bir şey yapamadı, daha iyi ortamlarda çalıştı ama sonu hüsran oldu.
Gerets takdir edilecek bir adam
Gravity
01.Mayıs.2006, 17:15
Gerets kesinlikle kalmalı ama yanına takımı ve TSL'yi iyi bilen bir yardımcı gelmeli kanımca ki bu kişi de ileride Galatasaray'ın başında Teknik Direktör olarak görmek istediğim Suat Kaya'dır. Böylece hem Suat hazırlanacak hem de TSL'yi ve TSL'de oynayan takımları Suat çok yakından tanıdığından daha da başarılı olacaktır Galatasaray. 2-3 sene sonra da Suat takımın başına geçer.
bence kalmalı. 32. haftaya kadar FB ile eşit puanda mücadele ediyorsa demekki o hoca da bir şeyler var. Lucescu da zamanında şampiyon yaptığında dahi eleştirilmişti sonra Lucescu yu gönderdik o günleri aradık ama hala geçmişten ders çıkarmıyoruz :mad:
zargı
01.Mayıs.2006, 18:16
Büyük maçlarda yetersiz bir hoca ama mutlaka kalmalı takımı hala şampiyonluk yarışında fatih terim milyonlarca dolar harcayıp hiç bir şey yapamadı, daha iyi ortamlarda çalıştı ama sonu hüsran oldu.
Gerets takdir edilecek bir adam
abi neyi taktir edilecek bu adamın ki yaptıgı olumlu bişe yok hee diceksinki hala sampiyonluk yarısı içindesiniz bu durumda bu kadar geldi diceksiniz ama bu futbolcular bu seneki hırslarıyla baslarında hoca olmadan da gelirlerdi bu kadar
Berkaiser
01.Mayıs.2006, 18:17
Aslında kararsızım.Bazı kritik maçlarda çok büyük hatalar yaptı.Ancak takımın zor zamanlarında takımı çok iyi toparladı.Teknik ve taktik bilgisi ise üst düzeyde.En azından 1 sene daha kalmalı bence.
Sekopej
01.Mayıs.2006, 18:26
benim yorumum ne kadar doğru olur bilmem ama tromso faciasından sonra 3 kez karşılaştığı rakibini çözemeyip 4-0 gibi bir mağlubiyet alması bence gönderilmesi için yeter. ayrıca geçen sene hagi de kafa kafaya götürmüştü o da feneri yense şampiyon olabilirdi.
tekrar söylüyorum bu bir fenerli olarak benim görüşümdür.
aslında kalmasıda yaralı olabilir. takımını önemli maçlara motive edemiyor bunun çözümünü bulursa başarılı olacaktır.(ama nasıl bulur onu bilemem)
bir de bu haftaki bjk maçı eğer iyi taktikle bjk yi yenerse kalır gibime geliyor ama fb maçında yaptığı gibi takımı hazırlayamazsa kesin gider.(amma yorum yapmışım ha)
bir de gider diyen gs li arkadaşlardan yerine kimin gelmesini isterler onu öğrenebilir miyim?
zargı
01.Mayıs.2006, 18:31
abi gitsin diyenler oy verip cıkmayın yaa ben tek basıma konusuyorum yorum yazın allah askına:D
emirduman
01.Mayıs.2006, 18:35
Kesinlikle kalmalı, oldukça başarılı bir hoca....
comandante
01.Mayıs.2006, 19:09
kalmasından yanayım...
TüMeR_yAğıZ
01.Mayıs.2006, 19:24
bence kalmalı.daha ilk yıldan göndermek akıllılık değil.hem gençleri hazırlıyor hemde iyi takım kuruyor.(fener maçı hariç)
J.M SaLas
01.Mayıs.2006, 19:35
ßen hayatımda ßu kadar adaletli ßir teknik direktöre rastlamadım.. ee adiL oLan da her zaman kazanır.. onun dısında yetenekli bi teknik hoca.. futbolcuları ile dialogları mükemmel.. mesela daum hiç sevilmior.
Maymuncuk
01.Mayıs.2006, 19:57
Iyi 1 veya 2 tane Dmc alinirsa birde Amc alinirsa ve Gerets kalirsa bir dahaki senede takima zor "dur" denilir.
nic-39
01.Mayıs.2006, 21:17
valla ondan daha ıyısını yanı yabancı olarak pek getırecek para ve ortam yok gsde..ee turk olarak da bı denizli bosta sayılır..cok basarılı degıl bence bu sene ıcınde fb macındakı aykut tercıhı cok buyuk bı hata idi..derbilerde oyuna katkısı etkısı yok gıbı..bence oyuncular sayesınde buraya gelınıldı ama gerets ınde payı var..dedım gıbı daha ıyısını buılmak zor o yuzden kalsın..
Kerim Kerimov
01.Mayıs.2006, 22:54
Bence kalmalı ama GS'nin Avrupa'da işi zor seneye.
nart_susruko
02.Mayıs.2006, 01:15
kesinlikle kalmalı...
paceywitter
02.Mayıs.2006, 01:38
önemli maçların hepsinde başarısız olan bir teknik adamdan seneye avrupada ne beklenir ki bence Mustafa Denizli hazır boştayken hiç kaçırmasın gs yönetimi
nart_susruko
02.Mayıs.2006, 01:49
önemli maçlarda başarılı olupta !!! (-ki bu nasıl kıstassa...onu da anlamış değilim) avrupada hala başarı sağlayamayan ama ısrarla başarılı olacağız diyen adamdan siz ne bekliyorsanız bizde onu bekliyoruz Gerets'ten...
Burak Duran
02.Mayıs.2006, 01:56
önemli maçlarda başarılı olupta !!! (-ki bu nasıl kıstassa...onu da anlamış değilim) avrupada hala başarı sağlayamayan ama ısrarla başarılı olacağız diyen adamdan siz ne bekliyorsanız bizde onu bekliyoruz Gerets'ten...
gayet iyi kısa ve öz bir cevap
paceywitter
02.Mayıs.2006, 02:55
Ben Daum'dan bir şey bekliyorum diye bir şey demedim. neden böyle bir şey dedin anlamadım. Kötü bir şey de söylemedim kimse için sadece benim gözümde başarız olduğunu belirttim sen neden bunu başka konulara çekmeye çalışıyorsun ki?
geretsin bence antrenörlük bilgisi iyi bence tek sorunu psikolojik ....
yani gerets biraz fazla avrupai düşünüyor .... önemli maçlarda başarısız olması o maçlara çok rahat bir maçmış gibi yaklaşması avrupadaki gibi ... biraz daha hırslı olursa veya biraz daha medyadik olursa daum ve toschak gibi:) türkleri biraz daha iyi anlarsa bence daha iyi olur ... ama ben onun mentalitesini yanlış bulmuyorum çünkü ben ortama değil ortamlar bana uysun gibi bir düşüncesi var gibime geldi yani kendi bakış açısını takımınada yansıtmaya çalışıyor ... bu kendisi için iyi olabilir ama galatasaray için ne kadar iyi olur o bilinmez ama kötü bir antrenör değil türkiyede bana göre ondan daha iyisi yok ...
Gravity
02.Mayıs.2006, 04:10
ben ortama değil ortamlar bana uysun gibi bir düşüncesi var gibime geldi
Çok kilit bir cümle sarfetmişsin paco. Bunun ne kadar doğru bir düşünce olduğunu örneklerle açıklamak gerekirse Avrupa'da büyük kabul edilen tüm takımlar gösterilebilir. Ne M.United ne Barcelona ne Juventus ne de B.Munich kalkıp herhangi bir maçta ya da turnuvada "Karşı takıma göre sistem kurmalı ve oynamalıyım." diye düşünmez. Düşünceleri direkt olarak "Ben ortama değil, ortam bana uysun." düşüncesinin yansımasıdır. UEFA Kupası'nı aldığımız seneyi hatırlarsanız aynısı Galatasaray'da da vardı, tamam takım iyiydi ama aynı takım "Karşı takıma göre oynamalıyım." düşüncesiyle hareket etseydi aynı başarıyı gösterebilir miydi bilmiyorum. Maçların skorlarını ve oyun stilini hatırlayın Galatasaray'ın, hep atak ve karşı takıma kendi sistemini kabul ettirir şekildeydi. Gerets eğer kendi düşüncesini takıma yansıtmayı başarabilirse, diğer nedenlerin yanına bir de bunu ekleyebilirse adını Galatasaray tarihine altın harflerle yazdırır.
Frank_Castle
02.Mayıs.2006, 10:27
ferhat ve uğuru haftalarca oynatmayıp, fenerbahçe maçında kurtlar sofrasına sürmesi; sonraki maçta ise gene yedeğe çekmesi benim için geretsi bitirmiştir..
kötü taktik, kötü formasyon, kötü oyuncu değişikliği hepsi hatadır, hepsi affedilebilir; çünkü herkes hata yapabilir ama ferhat ve uğura yaptığı affedilemez.. hata değil artniyet bence ..
zargı
02.Mayıs.2006, 13:45
seninde daumun kalmasını destekleyenlerden bi farkın kalmadıki
nart_susruko
02.Mayıs.2006, 13:48
seninde daumun kalmasını destekleyenlerden bi farkın kalmadıki
ne alaka anlayamadım...
zargı
02.Mayıs.2006, 13:58
ne alaka anlayamadım...
sölemek istediim daum basrısız olmasına ragmen destekleniyor ve her sene cevap olarak tecrübe kazandık diyor.Bence geretsinde daumdan farkı yok oda aynı niteliklerde kötü bi hoca bu acıdan söledim.
nart_susruko
02.Mayıs.2006, 14:17
sölemek istediim daum basrısız olmasına ragmen destekleniyor ve her sene cevap olarak tecrübe kazandık diyor.Bence geretsinde daumdan farkı yok oda aynı niteliklerde kötü bi hoca bu acıdan söledim.
senin fikrin saygı duyarım ama benim dediğimin bununla hiç bir alakası yok...
ve şuda kesin daum ve Gerets çok farklı...
yazacağım bir kaç şey daha vardı ama neyse...şimdi polemik çıkarmayalım...
zargı
02.Mayıs.2006, 14:49
senin fikrin saygı duyarım ama benim dediğimin bununla hiç bir alakası yok...
ve şuda kesin daum ve Gerets çok farklı...
yazacağım bir kaç şey daha vardı ama neyse...şimdi polemik çıkarmayalım...
ben kendi fikrimi sölüyorum bence gerets kalırsa daum gibi ligde sansla avrupada tecrübe ile ilerleriz
Burak Duran
02.Mayıs.2006, 14:55
bence burda daum ve gerets karşılaştırması yapmayın. Daum kaç senedir bu ligde takım çalıştırıyor? gerets kaç senedir çalıştırıyor? bu sene ilk defa bu takımlarla oynadı ve bu oyuncularla tanıştı. ilk senesinde böyle bir takımla buralara geliyosa bu adamı tebrik etmek lazım
kavara
02.Mayıs.2006, 17:00
gs li degilim ama kalmamalı adam hata üstüne hata yapıyoo. bi örnek verirsem
su fb macı solda ferhat sagda ugur ne oldu 4 tane peki ertesi mac neden onları oynatmıyosunda ergünle cihanı oynatıyosun , teknik adam dedigin olacakları önceden bilmeli,bu adam gs nin yolunu tıkıo giderse gs icin hayırlı olur.
nart_susruko
02.Mayıs.2006, 17:32
neden 1-2 maç baz alınarak yorum yapılıyor onu anlamıyorum...tamam abi bende hatta bütün Galatasaray taraftarı o maç için öyle düşünüyor...yanlış adamları seçti,peki eğer o maç öyle bitmeseydi,yorumlar nasıl olacaktı onu çok merak ediyorum, "Dikiş Tuttu" , "İşte Gençler,İşte Gerets" vb........
kavara
02.Mayıs.2006, 17:39
neden 1-2 maç baz alınarak yorum yapılıyor onu anlamıyorum...tamam abi bende hatta bütün Galatasaray taraftarı o maç için öyle düşünüyor...yanlış adamları seçti,peki eğer o maç öyle bitmeseydi,yorumlar nasıl olacaktı onu çok merak ediyorum, "Dikiş Tuttu" , "İşte Gençler,İşte Gerets" vb........
ama sende böyle düsünüyorsun sonucta macı alamadı.benim dedigim sey ise 1-2 mac degil sezon en önemli macıı ayrıca sampiyonluk macı. aklıma simdi geldi aynı seyi Türkiye kupası macındada yaptı ilk mac aykut ikinci mac hatasını anliyip mondi.
benim demek istedigimde bu teknik adam dedigin gelecegi görebilmeli.
nart_susruko
02.Mayıs.2006, 17:46
tabiiki geleceği görebilmeli...
ama şu andaki Galatasaray'ın konumunuda unutmamak lazım bence Gerets hakkında yorum yaparken...
emirduman
02.Mayıs.2006, 19:08
çünkü herkes hata yapabilir ama ferhat ve uğura yaptığı affedilemez.. hata değil artniyet bence ..
Abi öyle diyorsun ama Gerets'in oynattığı gençlerin bir çoğunu daha birçok insan tanımadan Gerets tanıttı. Artniyet aramak yanlış bence...
eser3131
03.Mayıs.2006, 12:12
Bence Kalmamalı.Oyuncu Almasını İyi Beceremiyo.Gidiyo Heinz Gibi Çürükleri Alıyo.En İyisi Gitsin Galatasaray dan.Başaka Manager mi Yok Galatasaraya
Bence Kalmamalı.Oyuncu Almasını İyi Beceremiyo.Gidiyo Heinz Gibi Çürükleri Alıyo.En İyisi Gitsin Galatasaray dan.Başaka Manager mi Yok Galatasaraya
heinz ı diğer transferler olmayınca mecbur kaldı ondan aldı transferin son günlerinde mecbur kaldı... geretsin en çok istediği oyuncu insua ydı ben transfer politikasını beğeniyorum ...
bursa_mc
03.Mayıs.2006, 18:31
gerets kalmalı bence eğer takımı başarasız buluyorsanız bence yonetimin değişmesi lazımm
zargı
03.Mayıs.2006, 19:16
abi ben GALATASARAYın basına hector cuper in gelmesini isterim iyi hoca işte odur
Burak Duran
03.Mayıs.2006, 19:18
yaw geretsten ötesi yok!!
Cancanokan
03.Mayıs.2006, 19:19
gerets giderse takım biter o kadar mali sorunlar içerisinde bunu yaptığına göre
bursa_mc
03.Mayıs.2006, 19:25
gerets giderse takım biter o kadar mali sorunlar içerisinde bunu yaptığına göre
katılıyorum arkadaşım.
can777
03.Mayıs.2006, 19:25
bencede kalmalı bazı küçük hataları var ama olsun ...
zargı
03.Mayıs.2006, 19:26
ne yaptı abi gerets ne yaa yapmadıklarına gelirsek en derbilerin büyük cogunlugunu kazanamadı,bizi türkiye kupasından etti,uefa kupası desen fıs,ligdede artık iş bitti diyebiliriz yani görüldügü gibi gerets hiçbişey yapamamış yani başarısız bi hoca hala basarılı diyosanızda basarı kavramımız değişik demektir
Burak Duran
03.Mayıs.2006, 19:28
başarı ortama ve duruma göre değişir. bu şartlar altında takımı şampiyonluğa oynatması bir başarıdır
leave_992
03.Mayıs.2006, 19:32
başarı ortama ve duruma göre değişir. bu şartlar altında takımı şampiyonluğa oynatması bir başarıdır
hürmet sana kesinlikle katılıyorum
zargı
03.Mayıs.2006, 19:33
abi şartlarda ne var bi para yok futbolcu desen kralı elinde geretsin daha ne olması lazım
Gravity
03.Mayıs.2006, 20:31
zargı, olur da Fenerbahçe bir kaza yapar, Galatasaray şampiyon olursa ne diyeceksin onu merak ediyorum ben asıl. Başarısızlık dediklerinin hiçbirisinin başarısızlık olmadığının farkında mısın? Derbi kazanamamış, ne olmuş kazanamadıysa? Kupadan elenmiş, illaki elenecek bazı takımlar ki bu Galatasaray'da olabilir. UEFA'dan elenmek ise tamamen kaza kurşunu durumu. Şu anda averaj nedeniyle ikinci durumda Galatasaray ve en yakın rakibine de 26 puan fark atmış durumda. İlk yarıda yaşanan bazı durumlar olmasa üstelik 3 hafta önce şampiyonluğunu ilan etmişti Galatasaray. Bunun neresi başarısızlık? Futbolcular iyi oynuyor diyorsun da sal bakalım sahaya aynı futbolcuları bir sisteme oturtmadan ne oluyor sonu. 3-4 maç kazanırsın belki bir sezonda, o da kazanabilirsen. Klasik bir sabırsızlık gösteriyorsun bence, takımı şampiyon yapamayan Teknik Direktör başarısızdır sabırsızlığı.
zargı
03.Mayıs.2006, 20:43
zargı, olur da Fenerbahçe bir kaza yapar, Galatasaray şampiyon olursa ne diyeceksin onu merak ediyorum ben asıl. Başarısızlık dediklerinin hiçbirisinin başarısızlık olmadığının farkında mısın? Derbi kazanamamış, ne olmuş kazanamadıysa? Kupadan elenmiş, illaki elenecek bazı takımlar ki bu Galatasaray'da olabilir. UEFA'dan elenmek ise tamamen kaza kurşunu durumu. Şu anda averaj nedeniyle ikinci durumda Galatasaray ve en yakın rakibine de 26 puan fark atmış durumda. İlk yarıda yaşanan bazı durumlar olmasa üstelik 3 hafta önce şampiyonluğunu ilan etmişti Galatasaray. Bunun neresi başarısızlık? Futbolcular iyi oynuyor diyorsun da sal bakalım sahaya aynı futbolcuları bir sisteme oturtmadan ne oluyor sonu. 3-4 maç kazanırsın belki bir sezonda, o da kazanabilirsen. Klasik bir sabırsızlık gösteriyorsun bence, takımı şampiyon yapamayan Teknik Direktör başarısızdır sabırsızlığı.
abi takımın en yakın rakibine o kadar fark atması ligdeki herkesin dökülmesinden kaynaklanıyo ayrıca bu senin saydıklarının hangisi basarı sampiyon olsakta fikirlerim degişmiyecek
Gravity
04.Mayıs.2006, 00:27
zargı, ben başarı saymadım ki zaten. Başarısızlık gibi gözüken şeyleri saydım. Hani kalkıp takım kupada daha gruplarda elense ve şu anda ligde 5. ya da 6. olsa kesinlikle başarısız diyebilirim ama bu takım bu teknik direktörle kupada yarı final oynadı ve hala eşit puanla 2. durumda, şampiyonluğu kovalıyor. Hiç kupa alamasak dahi yine de başarılı derim ben bu sezon için. Asıl başarı ya da başarısızlık gelecek sezon ortaya çıkacak bence, Gerets yine takımın başında olacak, ligi ve takımındaki oyuncuları tanıyor olacak ve büyük oranda istediği adamlar alınacak. İşte o zaman bu seneki gibi bir performans ortaya çıkarsa başarısız derim çünkü bu sefer ben dahil hiç kimse "Zaman tanınmalı." ya da "Elindeki futbolcuları tam tanımıyordu." gibi savunmalar geliştiremez.
Burak Duran
04.Mayıs.2006, 00:31
abi şartlarda ne var bi para yok futbolcu desen kralı elinde geretsin daha ne olması lazım
elinde futbolcuların kralı var diyosunda bi fenerli yabancılarla bizimkileri kıyaslarmısın
zargı
04.Mayıs.2006, 19:57
elinde futbolcuların kralı var diyosunda bi fenerli yabancılarla bizimkileri kıyaslarmısın
fenerdeki türklerde bizdekiler kadar iyi deil ona bakarsan yani para konusu hariç hiçbir acıgı yok
zargı
04.Mayıs.2006, 20:00
zargı, ben başarı saymadım ki zaten. Başarısızlık gibi gözüken şeyleri saydım. Hani kalkıp takım kupada daha gruplarda elense ve şu anda ligde 5. ya da 6. olsa kesinlikle başarısız diyebilirim ama bu takım bu teknik direktörle kupada yarı final oynadı ve hala eşit puanla 2. durumda, şampiyonluğu kovalıyor. Hiç kupa alamasak dahi yine de başarılı derim ben bu sezon için. Asıl başarı ya da başarısızlık gelecek sezon ortaya çıkacak bence, Gerets yine takımın başında olacak, ligi ve takımındaki oyuncuları tanıyor olacak ve büyük oranda istediği adamlar alınacak. İşte o zaman bu seneki gibi bir performans ortaya çıkarsa başarısız derim çünkü bu sefer ben dahil hiç kimse "Zaman tanınmalı." ya da "Elindeki futbolcuları tam tanımıyordu." gibi savunmalar geliştiremez.
hep bu takımla bu kadar bu takımla bu kadar diyosunuz ne eksik takımda mükemmel bi kadro var belkide hatta belki bile deil kesin olarak türkiyenin en derin kadrosu aynı zamandada sayılı oyuncuları var galatasarayın elinde
Jesus_FB
04.Mayıs.2006, 20:16
valla zargı'nın mesajlarını okdukça ona hak vermye başladım :)
zargı
04.Mayıs.2006, 20:48
en sonunda biri beni anladı saol kardes
zargı
05.Mayıs.2006, 13:55
israil takımı beitar jarusalem sahibi kaydamak,Galatasarayın teknik patronunu istiyor.Gaydamak geretsin takımın basına gecmesi için acık cek verdiği ögrenildi.
alıntı
fotomac
bu gazetenin hiçbir haberine inanmam ama buna inanmak istiyorum inşallah giderde bizde hiç olmazsa bi sonraki seneyi kurtarırız yoksa yine havayı alıcaz
Burak Duran
05.Mayıs.2006, 14:01
ya bu kadar gerets düşmanlığı yapma ltf artık sinir bozucu bi hale geldi....
GERETS HİÇ BİR YERE GİTMİYOR!!!
zargı
05.Mayıs.2006, 14:17
bunun düşmanlıkla alakası yok abi adam bana bişe yapmadıki düşman olim ben klübümü sewdigim için istiyorum gitmesini yoksa basımız cok agrıcak
emirduman
05.Mayıs.2006, 19:43
Ben GS'nin elinde mükemmel bir kadro olduğunu düşünmüyorum şahsen, bence Gerets onların bu kadar iyi gözükmelerini sağlıyor, çünkü iyi takım oyunu oynatıyor...
leave_992
05.Mayıs.2006, 20:15
futbolcuların kralı mı elinde....komiksin zargı:mad:
zargı
05.Mayıs.2006, 20:22
futbolcuların kralı mı elinde....komiksin zargı:mad:
bence sen komiksin futboldan anlayan türkiye ligindeki en iyi futbolcuların ve en iyi kadronun Galatasarayın elinde oldugunu görür
OmuraK
05.Mayıs.2006, 20:59
Gerets basarılı bir teknik direktör.ßence kaLmaLı
leave_992
05.Mayıs.2006, 21:39
bence sen komiksin futboldan anlayan türkiye ligindeki en iyi futbolcuların ve en iyi kadronun Galatasarayın elinde oldugunu görür
Arkadaşlar siz bu fikre katılıyo musunuz...sizce en iyi kadro galatasarayda mı?...
objektif olalım ben bir galatasaraylı olarak hayır diyorum
kardeşim fenerle aradaki puan farkı kaç 0
takımda moraller nasıl süper
fenerin gs yi 2 maçtada yendiğini düşünürsek artıdan 6 puan ve hakemler ile kazandıkları puanlar cabası
gs maddi kriz içinde
bu kadar olumsuzluğa rağmen gs fb ile aynı puanda ise o teknik adam ve takım bence başarılıdır
aynen katılıyorum:) bencede KALMALI.
Gravity
06.Mayıs.2006, 18:17
hep bu takımla bu kadar bu takımla bu kadar diyosunuz ne eksik takımda mükemmel bi kadro var belkide hatta belki bile deil kesin olarak türkiyenin en derin kadrosu aynı zamandada sayılı oyuncuları var galatasarayın elinde
Dostum ben kadro kötü de demiyorum ki, anlaşılamama gibi bir durumum var galiba. Kadro elbette iyi ki takım şu anda hala yarışın içinde, sadece teknik adamla biten bir iş değil futbol. Ben Gerets'in başarısız sayılamayacağını çünkü başarısızlık gibi görülen bütün argümanların aslında başarısızlık olmadığını, tam bir başarı olmasa da oldukça iyi bir performans olduğu görüşündeyim. Daha önce söylediğim gibi halen daha şampiyonluk adayı olan ve kupada da yarı finalde elenen bir takımın teknik direktörü başarısız sayılamaz, başarısız olduğunu iddia eden argümanlar da ilk elden yorumlanıp karara varılamaz diye düşünüyorum. Rakibimizin de üstelik bizden aşağı kalır bir kadrosu yok fark edebileceğiniz üzere. Görece daha iyi bir kadrosu olduğu söyleniyor ama ben buna katılmayanlardanım, hemen hemen aynı kalitede bir kadroya sahip iki takım. Doğal olarak iki takım çekişme halinde halen daha, kadrolar yakın çünkü ve eğer kupada yarı finalde karşılaşılmasa finalin adı olacak maçtı Galatasaray Fenerbahçe maçı. Hepsini toplarsak eğer bence anormalik yok şu anki varolan durumda ve bu nedenle bence başarısız değil.
zargı
06.Mayıs.2006, 19:02
Dostum ben kadro kötü de demiyorum ki, anlaşılamama gibi bir durumum var galiba. Kadro elbette iyi ki takım şu anda hala yarışın içinde, sadece teknik adamla biten bir iş değil futbol. Ben Gerets'in başarısız sayılamayacağını çünkü başarısızlık gibi görülen bütün argümanların aslında başarısızlık olmadığını, tam bir başarı olmasa da oldukça iyi bir performans olduğu görüşündeyim. Daha önce söylediğim gibi halen daha şampiyonluk adayı olan ve kupada da yarı finalde elenen bir takımın teknik direktörü başarısız sayılamaz, başarısız olduğunu iddia eden argümanlar da ilk elden yorumlanıp karara varılamaz diye düşünüyorum. Rakibimizin de üstelik bizden aşağı kalır bir kadrosu yok fark edebileceğiniz üzere. Görece daha iyi bir kadrosu olduğu söyleniyor ama ben buna katılmayanlardanım, hemen hemen aynı kalitede bir kadroya sahip iki takım. Doğal olarak iki takım çekişme halinde halen daha, kadrolar yakın çünkü ve eğer kupada yarı finalde karşılaşılmasa finalin adı olacak maçtı Galatasaray Fenerbahçe maçı. Hepsini toplarsak eğer bence anormalik yok şu anki varolan durumda ve bu nedenle bence başarısız değil.
bunlar basarısızlık degil yorumundan baska bütün yorumlarına katılıyorum ancak ligin kalitesine göre sen sadece bu kadarını yapabiliyosan kupadan yaptıgın bireysel hatalarlan eleniyosan sampiyonluguda yine bireysel yaptıgın hatalardan veriyosan uefada daha ismi bile duyulmamış bir mahalle takımına yine teknik hatalarlan eleniyosan bunlar bence büyük basarısızlıklardır.Gerets yaptıgı hatalardan ders alan bi hoca olsa kalsın bidah nası olsa tekrarlamz dicem ama bu adam yanı hataları tekrar tekrar yine aynı şeyin olacagını bile bile yapıyo bence kaesinlikle gitmelidir.Gitse yerine kim gelcek derseniz hector cuper gibi bi adam var o gelsin derim bence müthiş bir hoca.