View Full Version : Yabancı Oyuncuların Devşirilme Süreleri.
bugreyquiento
31.Mayıs.2010, 19:23
arkadaşlar bu yabancı oyuncuların türkleşmesi için gerekli olan süre ya 3650 yada 1825.. bu neye göre belirleniyor ? yani hangi oyuncuyu alırsam daha kısa sürede hangisini alırsam uzun sürede devşiyor ?
: )
Flawless Victory
31.Mayıs.2010, 19:38
Her ülkenin belli bir süresi var. Oyuncudan oyuncuya değişmez. Oyunu ilk kurduğunda bazı oyuncular Türkiye'de belli bri süre oynamışsa, Türk pasaportu alması için gerekli süre de o kadar azalmıştır.
bugreyquiento
31.Mayıs.2010, 20:06
yok onu demiyorum ama ben.....
farzedelim eden hazard'ı aldım , adam 3650 günde türkleşiyor
adrian lopez alvarez'i aldım 1825 günde ....
bu fark neye göre milli takımda oynamasına mı? yada ne bileyim işte sebepler neler? bileyim de ona göre transfer yapayım ...
hiç açılmış konu da bulamadım bu konuda.
LifeYourself
31.Mayıs.2010, 20:18
milli takımda oynamasına göre
bugreyquiento
31.Mayıs.2010, 21:32
tamam onu anladım da oyuncuyu alıcam kısa sürede türkleşmesine göre secmek istiorm oyuncuyu neye göre secicem , hiç milli takımda oynamamış olmasına mı? yoksa genç milli takım da oynamış olması da etki ediyor mu?
neler etki ediyor.
RasAnt
31.Mayıs.2010, 22:19
Bizim ülkemizde herhangi bir A milli takımda oynamışsa oyuncu 10 yılda türkleşiyor.U20 U18 fln oralarda oynamışsa daha A milli olmamışsa 5 yılda türkleşiyor.Ama öyle alırsın oyuncuyu sonra A milli formayı giyerse 10 yıl bekleyeceksin gene.5 yıl dolana kadar A milli olmamışsa o vatandaş Türk pasaportu alıyor.Bilmem anlatabildim mi :)
bugreyquiento
31.Mayıs.2010, 23:12
heee yani ben adamı alıcam 5 yılda türkleşir pozisyonda A milli'ye secilmesin diye dua edicem? : ) hahaha tamam anladım olayı : )
kötüymüş...
ama şöyle birşey var neden bu böyle? türkiyede yabancıların türkleşme süreleri bu kadar uzun degil.... yada gerçekte de mi böyle??
aklıma birden nobre aurelio(3 senede türk olmuşlardı) vs geldi ama onlar hiç a milli veya milli olmadılar sanırsam ordan kaynaklanıyor dimi bu durum?
RasAnt
01.Haziran.2010, 00:20
Evet dua ediceksin :)
normaldede böyle zaten misal Alex olamıyor bak Türk pasaportu alamıyor.Aurelıo ve Nobre giymediler hiç milli forma o yüzden 5 yılda oldular hemen
bugreyquiento
01.Haziran.2010, 00:22
çaktım köfteyi tamamdır : ) sagolasın .