PDA

View Full Version : Okan Buruk Genç Milli Takımlar'da göreve başladı

di canio
04.Haziran.2010, 01:33
Okan Buruk, Genç Milli Takımlar antrenörü olarak göreve başladı. 1973 İstanbul doğumlu olan Buruk, profesyonel futbol yaşantısına Galatasaray takımında başladı. Galatasaray'ın yanısıra Inter Milan, Beşiktaş ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımlarında da forma giyen Buruk, 71'i A Milli Takım olmak üzere toplam 118 kez milli takımlara çağrıldı.

TFF Futbol Genel Direktörü Ersun Yanal, kişiliği ve saha içindeki perfomansıyla her zaman örnek bir futbolcu olan Okan Buruk'un genç milli takımlara katılmasından mutluluk duyduğunu belirterek "Hem kulüpler hem de milli takım düzeyinde ülkemizi başarı ile temsil etmiş, kişiliği ve perfomansı ile örnek bir futbolcu olan Okan Buruk'un genç milli takımlarımıza büyük katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi.

Kaynak: tff.org (http://www.tff.org/default.aspx?pageID=628&ftxtID=10181)

Özgür Çetin
04.Haziran.2010, 01:44
sevindim gerçekten
Tebrikler kendisine

CeNTeR_TR
06.Haziran.2010, 21:49
Bir maçta pozisyon olur Hakeme söver sonra ceza alır ve kariyerine Milli takım için nokta konur.

Fearless Coward
06.Haziran.2010, 21:56
Ümit Ozat'la kıyaslamayın Okan'ı çok yanlış bu.. :) Daha adam yeni başladı göreve destur..

CeNTeR_TR
06.Haziran.2010, 21:59
Ümit Ozat'la kıyaslamayın Okan'ı çok yanlış bu.. :) Daha adam yeni başladı göreve destur..

Adı geçen isimle kıyaslamadım ki zaten (:

Futbolculuk kariyerinde özelliklede son ibb döneminde oynamadğı maçlarda 2 kez oyundan atılan bir oyuncudan bahsettim (:

Fearless Coward
06.Haziran.2010, 22:02
Bana kalırsa futbolculukta yaptığı hatayı bir daha yapmaz..

CeNTeR_TR
06.Haziran.2010, 22:11
Bana kalırsa futbolculukta yaptığı hatayı bir daha yapmaz..

İnşAllah.O zaman faydası olacaktır.İnter gibi bir takımda kısa bir süre çalışma imkanı buldu tecrübesi yadsınamaz.

Fernando Gago
06.Haziran.2010, 22:53
Eğitim meğitim almadan bu göreve atamalar çok saçma

GeNç KaRTaL
07.Haziran.2010, 02:21
Eğitim meğitim almadan bu göreve atamalar çok saçma

Aynen.Halbuki bu tür kademelerde tecrübesi üst düzey isimlerin çalışması gerekir.Genç yeteneklerimizin kariyerlerinde fazla ilerleyememesinin sebeplerinden birisi bu olsa gerek.