PDA

View Full Version : Digiturkten 12. adam paketi

KaPaLı
07.Haziran.2010, 14:22
Süper Lig yayın bedelinin eskiye oranla 2.5 kat artmasına rağmen fiyatlarında zamsız ilerleyen Lig TV, daha geniş kitlelerin de tuttukları takımların maçlarını seyredebilmesi için “12. Adam Paketi”ni satışa sunacak. Bu paketi alan taraftarlar, ayda 12 liraya Anadolu takımlarından taraftarı olduğu takımın tüm lig maçlarını izleyebilecek. Yani Galatasaray, Beşiktaş veya Fenerbahçe dışındaki tüm taraftarlar ayda sadece 12 lira ödeyerek taraftarı olduğu takımın bir ayda oynadığı dört maçı kesintisiz izleyecek.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları için hazırlanan, “Taraftar Paketi” ise ayda 34.99 lira tutarında olacak.

Bir diğer paket olan “Şampiyonlar Paketi” ile de futbol severler her ay yirmiye yakın maçı 39.99 liraya seyredebilecek. Bu paket ile Beşiktaş, Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’un oynadığı tüm maçları seyretmek mümkün olacak.

Yeni sezonda canlı yayınlanacak dokuz futbol maçının hepsinin yer aldığı paket olan “Süper Lig Paketi” ise ayda 43.99 lira olacak.

Kaynak: Haberturk

deniz.91
07.Haziran.2010, 15:26
Çok iyi bir gelişme fiyatalarda uygun

KaPaLı
07.Haziran.2010, 21:00
Bu paket olursa ben kesin olarak 12. adam paketi alırım. 12 TL hiçbirşey.

GodfatheR
07.Haziran.2010, 21:35
Güzel taktik sürümden kazanacak Digitürk :D

Universal
07.Haziran.2010, 22:01
Müthiş olmuş. Sonunda doğru bir yol seçtiler.

Bu arada bu paketi alanlar, normal TV kanallarını izleyebiliyor mu? Kanal D, Star, ATV filan.

Hugo
07.Haziran.2010, 22:45
Bursalılar da mı 12TL :D
Süpermiş.
Ben kombine düşünüyorum gerçi bursa için :D

Addolorato
07.Haziran.2010, 22:50
Müthiş olmuş. Sonunda doğru bir yol seçtiler.

Bu arada bu paketi alanlar, normal TV kanallarını izleyebiliyor mu? Kanal D, Star, ATV filan.

Bence extra pakettir bu atıyorum aile paketi izliyorsun + 12 lira daha verip tuttuğun takımın maçını izliyorsun.

KaPaLı
07.Haziran.2010, 23:00
Benim ilk baştan beri söylediğim sistem buydu işte. Umarım gerçekleşir 12 TL hiç bişey 4 maç için.

Bursa'nın maçları Şampiyonlar Paketinde 39 TL : )