View Full Version : Mahmut Uslu İstifa Etti
yaman76hakanFB
07.Haziran.2010, 21:54
Fenerbahçe yönetiminde yaklaşık 12 yıldır görev alan ve de Amatör şubelerden sorumlu Asbaşkan olan Mahmut Uslu görevinden istifa etti. İstifa mektubunu Başkan Aziz Yıldırım'a sunan Uslu, işlerinin yoğunluğunu ve çok yıprandığını sebep olarak gösterdi.
Uslu'nun Basketbol Şubesi'nde bu sezon başı yaşanan gelişmelerde, Yıldırım'ın kendisine karşı takındığı tavırlardan rahatsızlık duyduğu ve bu yüzden görevi bıraktığı öğrenildi. Özellikle Enes Kanter'in ayrılışı ve de Ömer Aşık ile yaşanan sorunlar nedeniyle Uslu ile Yıldırım 'ın ters düştüğü belirlendi. Daha önce Basketbol Federasyonu Asbaşkanlığı da yapan Uslu, Fenerbahçe Ülker'in Efes Pilsen ile oynadığı ve de şampiyonluk kupasını kaldırdığı maça da gelmemişti. Fenerbahçe Yönetimi bu akşam yapacağı toplantıda Mahmut Uslu'nun istifasını kabul edip, yerine yedek üyelerde birini atayacak.
Kaynak:Turkbasket.com
yaman76hakanFB
07.Haziran.2010, 21:55
Turgay Demirel ile el ele vermiş ve Aydın Örs'ün ayağını kaydırıp Tanjeviç'i başımıza bela etmişti. Tanjeviç'in yaşattığı her hezimette onun kulaklarını çınlattım.
100.yılın bitiminde Aydın hocanın görevine son verilmesi üzerine kulüp binasına basketbolsever Fenerbahçeliler tarafında bir yürüyüş yapılmıştı. Açılan pankratlardan birisi şuydu:
"USLU USLU gideceksiniz!"
Biraz geç oldu... Ama USLU USLU gitti. Ben gitmesinde değilim, basketboldan elini eteğini çeksin, yeterdi. Çekti ve gitti.
KaPaLı
07.Haziran.2010, 23:04
Basketbol şubesi bu sene yeniden yapılandırılacak. Managerlik görevi içinde Harun Erdenay ismi ön planda. Gerçekleşecek büyük ihtimalle. Koç içinde çok aday var ama en büyük favori " SPAHİJA "
Bu arada Ömer Aşık olayı tamamen kapandı Fenerbahçe Ülker için. Büyük ihtimalle yollanacak Ömer takımdan..
yaman76hakanFB
07.Haziran.2010, 23:15
Semih Özsoy Ömer Aşık bir daha takıma giremez gibi bir demeç verdi ama ben yine de 2.bir şans verilmesinden yanayım. Daum'a bile 2. şans vermekten geri kalmayan kulübümüz altyapımızdan yetişen Ömer'e de yeni bir şans vermeli...Kolay yetişmiyor böyle oyuncular. Ömer Aşık sonuna kadar haksızdır ama biraz daha müsamaha göstermekte fayda var. Bence...(Menejerini değiştirmesi şartıyla...)
Universal
07.Haziran.2010, 23:32
Aziz Yıldırım, Final-Four hedefliyordu. Bunun için önce içeriyi temizliyor. Bu adımlar tek Mahmut Uslu ile kalmaz. Ömer Aşık durumunu merak ediyorum. NBA'ye mi transfer olur, yoksa Avrupa'ya mı merak ediyorum.
Bu gün/dün açıklama yaptı Semih Özsoy.
-Ömer Aşık olayının iç yüzünü anlatır mısınız?
-Ömer Aşık başkanımız sayın Aziz Yıldırım’a bir yanlış yapmış olsaydı, saygısızlık yapmış olsaydı, başkan onu affederdi. Ama Ömer yapılacak en kötü şeyi yaptı, Fenerbahçe’ye yanlış yaptı. Bir daha Ömer Aşık’ın bünyemizde olacağını düşünmüyorum. Bence yanlış ellere düştü. Menacer kurbanı oldu. Türkiye’de menacerlik sisteminin de sorgulanması gerekli. Meyve veren dalı kırıyorlar. Bindikleri dalı kesiyorlar resmen. Ömer Aşık, kontratı devam ederken fiyat artırımına gitmek istedi. Onunla konuşulan rakam, sözleşmesini uzattığı taktirde önümüzdeki seneden geçerli olmak üzereydi. O parasını bu yıldan itibaren istedi. Burada bir yanlış anlaşılma olmuş. O da bunu kullanmaya çalışmış. Daha da ileri gitmiş, Fenerbahçe’yi icraya vermiş. Buna herkesin hakkı vardır ama bence Ömer Aşık’ın hakkı yoktur. Ömer Aşık yolda yürürken bulunmuş, tamamen Fenerbahçe alt yapısından yetişmiş bir oyuncudur. Bir daha bu kulüpte oynama şansı yok. Ayrıca şartları yerine getirmediğinden, hem sakatlık nedeniyle uzun süre oynamadı, hem de bizim ona gösterdiğimiz yer ve zamanda idmana gelmediğinden dolayı, sözleşmesi bir yıl da otomatiktan uzayabilir. Federasyon nezdinde görüşmeler devam ediyor. Tekrar söylüyorum, şahsa yapılan yanlış affedilir ama Fenerbahçe’ye yapılan yanlış affedilmez.
Durumu özetliyor, Ömer Aşık konusunda.