Log in

View Full Version : 3 yıllık 10 milyon dolar !

mertcan1304
02.Mayıs.2006, 11:02
http://www.spor3.com/haberimaj/hasansas0205.jpgAslan zirve yarışını sürdürürken bir yandan da futbolcularını nasıl elinde tutacağını düşünüyor.
Ruslar Hasan için kesenin ağzını açtı. Dinamo, Hasan Şaş için 3 yıllık 10 milyon doları gözden çıkardı. Şimdi top G.Saray'da

G.Saray yönetimi bir yandan şampiyonluk yarışında F.Bahçe ile zirve yarışını sürdürürken, diğer taraftan da oyuncularını nasıl elinde tutacağını kara kara düşünüyor. Sarı-kırmızılı takımın yıldız futbolcularına yurt içi ve yurt dışından gelen transfer teklifleri gündeme damgasını vuruyor. Bu sezon G.Saray'da yeniden 'altın sezonunu' yaşayan tecrübeli yıldız Hasan Şaş'a da Rusya'nın önde gelen kulüplerinden Dinamo Moskova, 'rekor' düzeyde bir teklif yaptı. D.Moskova yönetimi, Hasan Şaş için astronomik bir rakamı gözden çıkardığını bildirdi. Bu paranın bugüne kadar hiçbir Türk futbolcu için ödenmediği ve 3 yıl için yaklaşık 10 milyon dolar olduğu öğrenildi

Fedoricsev Şaş'ı istedi

Geçtiğimiz hafta cumartesi günü davet üzerine Moskova'ya giden Hasan Şaş'ın menajeri Mehmet Soykök, Dinamo Moskova Başkanı Alexander Fedoricsev ve yönetim kuruluyla bir 'ön görüşme' gerçekleştirdi. Fedoricsev, Hasan Şaş'ın transferi için çok ciddi olduklarını belirterek, Rusya'da bir futbolcu için 'rekor' düzeyde olan 3.5 milyon dolarlık tekim yaptı. Dinamo Moskova'nın başkanı ayrıca, en kısa süre içerisinde İstanbul'a gelerek Hasan Şaş ile tanışmak istediğini ve onunla da baş başa görüşmek istediğini menajer Mehmet Soykök'e bildirdi

Önce G.Saray ama...

Şampiyonluk yansında G.Saray'ın en büyük silahı olan ve 8 sezondur sarı-kırmızılı formayı taşıyan Hasan Şaş ise öncelikle G.Saray yönetimiyle masaya oturacağını bildirdi. Sarı-kırmızılı futbolcu "Herşeyden önce G.Saray yönetimiyle masaya oturacağım. Ama anlaşıp anlaşamayacağmızı bilmiyorum. Taleplerim karşılanırsa, gönlüm kalmaktan yana.

Ben de yabancılar gibi garanti para istiyorum. Eğer anlaşamazsak da kesinlikle Türkiye'de bir takıma transfer olmam. Yurt dışında bir kulübe giderim. Bunlardan biri de teklif yapan Dinamo Moskova. Transferim hakkında bir şey söylemek için şu an erken" dediği öğrenildi. G.Saray yönetimi ise Beşiktaş derbisinden önce Hasan'ın menajeri Mehmet Soykök'ü çağırıp, transfer görüşmelerini başlatacak.

alıntıdır.......

RoCCo_42
02.Mayıs.2006, 11:39
abi verdikleri parada az uz degil yani.

mertcan1304
02.Mayıs.2006, 11:42
abi verdikleri parada az uz degil yani.
yıllık 3.5 milyon dolar falan oluyor.Cok iyi bir para bence.Eğer böyle teklif gelirse hasanın galatasarayda kalacağını sanmıyorum.

nic-39
02.Mayıs.2006, 12:27
hasan gec bile kaldı bence avrupaya gitmekte 2002 sonrası gıtmelıydı bence..valla giderse gs yerini zor doldurur o kalitede yerli oyuncu zaten yok..bence fbnın 100.yılında polat hasanı bıraıkmaz..

Maymuncuk
02.Mayıs.2006, 12:33
Bence bırakmaması lazım. Ama verilen para çok iyi. Hasan yerine iyi bir yıldız alınırsa ( ki bu yıldızların öncelik yeri DMC ve AMC olması lazım ) o zaman alsınlar.

zargı
02.Mayıs.2006, 13:42
abi isterse yıllık 10 milyon versinler adam o sacma takım Dinamoya mı gitcek adamlar kendi liglerinde sonlarda yaa

nart_susruko
02.Mayıs.2006, 13:45
inşaallah Galatasaray'da kalır...

J.M SaLas
02.Mayıs.2006, 14:00
aneLka biLe yıLLık 3 milyon dolar alıOr ßıLdıgım Kadarı iLe. cok iyi para vermisler ama gideceğini sanmıOrm. giderse de büyük bi takıma gider. roma'nın da hasanın pesinde oldugunu duymustum.

Burak Duran
02.Mayıs.2006, 14:56
bence hasan dinamoya gitmez polat hasanı bırakmaz

kavara
02.Mayıs.2006, 15:38
ben hasan ın yerinde olsam gönül bagı falan dinlemem doru giderim yurt dısına ama bu dinamomu olur baska bir takımmı olur bilememi
futbolcular bu baglarıyla yüzünden kariyerlerinden olabilir
yine sacma konustum heraLde dimi

Burak Duran
02.Mayıs.2006, 15:56
ben hasan ın yerinde olsam gönül bagı falan dinlemem doru giderim yurt dısına ama bu dinamomu olur baska bir takımmı olur bilememi
futbolcular bu baglarıyla yüzünden kariyerlerinden olabilir
yine sacma konustum heraLde dimi
yok bu sefer doğruda tek problem dinamo fala oması kendi kulübünden köü bi takımada gisilmez be

kavara
02.Mayıs.2006, 15:59
dorudur. dinamo degilde baska bir klub olsa bir ing.isp. yada ita. hic olmazsa daha iyi olurdu

mertcan1304
02.Mayıs.2006, 15:59
yok bu sefer doğruda tek problem dinamo fala oması kendi kulübünden köü bi takımada gisilmez be
hasan bence bu sene galatasaraydan ayrılır ama dinamoya gitmez.dinamo cok kötü bir takım roma falan olsa neysede dinamoya gitmez hasan

Burak Duran
02.Mayıs.2006, 16:06
bizden gidecekse zaten öyle bir lige gitmeli ama tugay gibi orta sıralara oynayan bi takıma değil kafaya oynayan bi takıma gitmeli.

Oghuse
02.Mayıs.2006, 16:11
(H)sana sas deger bu para

Berkaiser
02.Mayıs.2006, 18:56
İyi para teklif etmişler ama Hasan Şaş ayrılmaz.

ibo
02.Mayıs.2006, 20:55
offf baya iyi para vermişler-. Umarım gitmez...