Log in

View Full Version : Tanjeviç Ayrıldı

tarikko
09.Haziran.2010, 21:52
Antrenörümüz Sayın Bogdan Tanjevic; Fenerbahçe Ülker’in başında geçirdiği üç başarılı yılın ardından, sağlık sorunları nedeniyle önümüzdeki sezon takımımızı çalıştıramayacaktır.

Bugün kulüp binasında başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerimiz Sayın Murat Özaydınlı, Sayın Şekip Mosturoğlu ve Sayın Semih Özsoy ile görüşen Sayın Tanjeviç’e kendisinin Fenerbahçe ailesinin bir parçası olduğu ve daima öyle kalacağı ve kulübümüzün kapılarının kendisine her zaman sonuna kadar açık olacağı ifade edilmiştir. Sayın Tanjeviç de hayatının sonuna kadar bu ailenin bir ferdi olarak kalacağını, yurt dışında da Fenerbahçe’yi her zaman gururla temsil edeceğini ve her zaman hizmete devam edeceğini dile getirmiştir.

Görev aldığı üç sezon boyunca takımımıza Beko Basketbol Ligi’nde üç kez final oynatan, bunların ikisini şampiyonlukla tamamlamamızda büyük katkısı olan ve 47 yıl aradan sonra Türkiye Kupası’nda zafer kazanmamızı sağlayan Sayın Tanjevic’e kulübümüz ve camiamız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Tanjevic’e, Milli Takım Antrenörü olarak çıkacağı Dünya Şampiyonası platformunda başarılar dileklerimizi sunar, kendisine ve ailesine sağlıklı uzun bir ömür dileriz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

BaGa TaRKaN
09.Haziran.2010, 22:08
Taraftarlar Bayram İlan Edebilir Artık:p

Hayırlı Olsun Milli Takımıda Sanrım Şampiyonadan Sonra Bırakır Artık Eli Ayağını Çeker İyice:D

RaSenGan
09.Haziran.2010, 22:19
Hakan abi(yaman76hakanFB) çok mutlu olmuştur :D

di canio
09.Haziran.2010, 22:23
Çok şükür, geç de olsa gitti. İlla sağlık sorunu gerekiyorduysa daha erken sorun yaratırdık sağlığında. Bu sezon erkek basketbol takımı için şampiyonluk ve Türkiye Kupası'nın dışında 2 hayırlı olay yaşandı. Mahmut Uslu ve Tanjevic 'uslu uslu' gittiler. Şimdi sıra "karanlıktan Aydın'lığa" geldi.

Universal
09.Haziran.2010, 22:35
Beklenen bir karardı. Zaten milli takımı çalıtşrmasa yollar bu sezon başlangıcında da atılabilirdi. Yeni koçumuz umarım, transferden ve kulüp yönetiminden anlayan kariyerli bir isim olur. Artık hedefimiz final-four, amatör branşlarda nasıl işlerin yürüdüğünü öğrendik. Umarım Voleybol ve Bayanlar basketbol'da da bunu uygularız.

yaman76hakanFB
09.Haziran.2010, 23:37
Hakan abi(yaman76hakanFB) çok mutlu olmuştur :D

Kesinlikle...:icon_smile: Mahmut Uslu'nun gidişinden belliydi Tanjeviç'in de gideceği... 70 milyonluk bir ülkede sayın Tanjeviç'ten beklentisi olan sadece ve sadece iki kişiden birisiydi Mahmut Uslu... (Diğeri de Turgay Demirel...) Eğer Türk Milli Takımı da "kurtulursa" daha çok sevineceğim.

Haberde kazandırdıklarından bahsediliyor. Bir de kaybettikleri ve kaybettirdikleri sıralansa... Koskoca bir potansiyel heba oldu. Oysa bu kadro Avrupa için kurulmuş ve final-four hedefiyle yola çıkmıştı. Avrupa basketbolunu takip edenler bana hak verecektir: Bu Fenerbahçe kadrosu gerçekten çok ama çok güçlü bir kadro... Yani sadece Türkiye ligi şampiyonluğu için böyle alternatifli, bu kadar değerli bir kadro kurmak cidden lüks olur. Sezon başından beri iddia ediyorum: Biz Efes'ten daha iyi bir kadroyuz, biz Efes'ten daha iyi bir kadroyuz. Bu takım en azından euroleague'de çeyrek final oynamalıydı.

Şimdi geriye dönüp Tanjeviç'in yanlış ve saplantılarını tek tek sıralamaya kalkmanın gereği yok... Zaten buna sayfalar yetmez. Ama ben OLUMLU iki şey söylemek istiyorum:

-Tanjeviç'in Türk gençliğine verdiği değeri ve gösterdiği güveni hiçbir Türk antrenörü göstermedi. Türk gençliğine Türk hocalardan fazla değer verdi. Malesef bizim oyuncularımızda kendini geliştirme ve bireysel idmanlarla üstüne birşeyler koyma kültürü olmadığı için olan Tanjeviç'e oldu. Hangi Türk hoca Hakan Demirel'de, Cenk Akyol'da, Barış Hersek'de bu kadar ısrar eder? Tanjeviç bir nevi inadının kurbanı oldu.

-Gerçek bir beyefendiydi. Allah var; adamı o kadar eleştirdik,yerden yere vurduk, demediğimizi bırakmadık, açık açık gazetelerde "aptal ve inatçı keçi" diyecek kadar ölçüyü kaçıran ve terbiyesizleşenler çıktı. Hepsini takip ediyordu, verdiği röportajlardan biliyorum. Basketbol medyasını çok yakından takip ediyordu. Bir defa bile seviyesini kaybetmedi, klas duruşunu bozmadı. Mağlubiyetlerde Daum efendi gibi yönetimi ve oyuncularını suçlamadı; bir defa hakemler hakkında konuştuğunu bilmem... Eline hangi kadro verildiyse onu kullanmaya kalktı, transfer isterim diye diretmedi, kadronun yarısının sakat olduğu dönemlerde bile "sakatlarımız var" diye şikayetçi olmadı. En güvendiği oyuncular kadro dışı bırakıldı, istemediği kişiler transfer edildi, bunları bir defa bile yöntime karşı koz olarak kullanmadı. Bu halleriyle sadece Türk hocaların değil, Daum efendi gibilerin de ibret alması gereken örnek bir kişilikti.

Bana kalsa geçen yıl Efes'le oynanan o trajik final serisi bittiği gün kapı önüne koyardım. Ama yine geçen yıl final serisi bitiminde sıcağı sıcağına bir basketbol forumuna şunu yazmıştım: "Tanjeviç'in koçluk tarzından nefret ediyorum ama Ergin Ataman'la şampiyon olmaktansa, Tanjeviç'le ligin dibinde kümede kalma savaşı vermeye razıyım." Çünkü büyük takıma yakışır klasta bir beyefendiliği vardı. Başkasını bilmem; bu benim için önemli bir kriterdir. Eleştirilerim ise sonuna kadardır. O ayrı mesele...

Ona herşey için yine de teşekkür eder, ayrıca başaramadıkları için bize bir özür borcu olduğunu hatırlatır ve en önemlisi acil şifalar dilerim. Yolu açık olsun...

Universal
09.Haziran.2010, 23:48
Tanjeviç'in Türk gençliğine verdiği değeri ve gösterdiği güveni hiçbir Türk antrenörü göstermedi. Türk gençliğine Türk hocalardan fazla değer verdi. Malesef bizim oyuncularımızda kendini geliştirme ve bireysel idmanlarla üstüne birşeyler koyma kültürü olmadığı için olan Tanjeviç'e oldu. Hangi Türk hoca Hakan Demirel'de, Cenk Akyol'da, Barış Hersek'de bu kadar ısrar eder? Tanjeviç bir nevi inadının kurbanı oldu.

Hakan abi, zaten bu gün Cenk Akyol'a ceza verdim. Menejerlerin kurbanı oluyorlar. Bosna'da oyuncuların aldığı maaşlar ayın yarısında bitiyordu. Ama biz 8 yıl içinde Avrupa'da şampiyon olduk gibi bir söz söyledi.

Türk basketçisine iyi fikir veriyor. Ama bunu değerlendirmek lazım. Tanjeviç'e ne kadar kızsakda bazı olayları çok güzel yaptı. Bir oyuncunun ne kadar yetenekli olduğunu görüyor ve oynayabileceği yere gitmesini istiyor. Çünkü; oynadığın zaman en iyisi oluyorsun. Parayıda ikinci defa düşünmelerini söylüyor, nasıl olsa kazanırsın diyor. Bu konuda haklı. Hidayet bile örnek olabilir, Toronto'ya gitmesi kariyerinin en büyük hatası oldu ve Orlando günlerini arıyor.

yaman76hakanFB
10.Haziran.2010, 00:06
Katılıyorum... Teknik, taktik ve oyuna müdahale anlamında çok geri kalmıştı. Çok ilkel bir basketbol anlayışı vardı. Modern basketbola yabancıydı. Demodeydi. Jerry Slown'un Avrupa versiyonu... Hatta daha inatçısı...

Ama çok iyi bir öğretmendi. İyi bir koç değil, ama iyi bir öğretmendi. Kolay başarıyı değil, şapkadan tavşan çıkartarak ve yetiştirdiği oyuncularla bir yere ulaşmak istiyordu. Yıl 2008; Ekim ayı... 2008-09 sezonunun ilk haftası... Fenerbahçe Ülker-Kepez Belediyesi maçı... Kepez Arena'da oynanan ilk resmi maç ayrıca... Pek tabii salondayım. Enes Kanter kariyerinin ilk profesyonel maçına çıktı. Çünkü maç erken kopmuştu. Kimse tanımıyordu Enes'i... Ben yanımdakilere "bir tarihe tanıklık ediyorsunuz; bu çocuk geleceğin Mehmet Okur'u ve ilk resmi maçına çıkıyor" demiştim. Enes 3.periyot oyuna girdi ve sanırım 7-8 sayı; 10-12 arası ribaunt aldı. Her yaptığı olumlu işte -tam karşımdaydı- Tanjeviç'e bakıyorum. Nasıl mutlu oluyor, yüzünde gülücükler açıyordu; görmeliydiniz. Oysa maç 30 sayı farka gelene kadar ne hareketler olmuş ama kılı kıpırdamamıştı. Enes'in her katkısında, hani insanın bir çocuğu olur, o ilk defa emeklemeye başlar, heceler ve sen mutlu olursun ya... Öyle seviniyordu. sanmam ki; kolay kolay hiçbir Türk hoca bu şevki duysun. (Aydın Örs ayrıdır. Yıllarca Efes altyapısından oyuncu yetiştirdi ve kendi oyuncularıyla birlkte A takımı devraldı.)

Tanjeviç'i en çok kendini gösterme derdinde ve bir şans verilmesini bekleyen genç basketbolcular özleyecek. Ama biz taraftarlar değil...

Universal
10.Haziran.2010, 00:12
Tanjeviç'in düşüncesinde şu var. İyi bir isim bırakmak. Öldükten sonra yetiştirdiği oyuncuların, onu hep savgı ve sevgi ile anması. Zaten Tanjeviç hiçbir maçda ben heyeecanlandığını görmedim. Tanjeviç sanırsam en son Türkiye ile Dünya Kupasında mücadele edecek ve ondan sonra bu işi bırakacak. Bu yüzden Türkiye'nin alt yapısından bir oyuncuyu alıp Dünya Kupasında vitrine çıkaracaktır. Bundan on yıl sonra o oyuncu konuşulurken Tanjeviç'in adı da geçsin siye. :) O isimde Furkan Aldemir olur düşüncesindeyim.

A.FaruK
10.Haziran.2010, 00:17
Bugün ne güzel bir gün yahu :).İsabetli bir karar aynı zamanda geç alınmış karar.

yaman76hakanFB
10.Haziran.2010, 00:26
Furkan Aldemir'in ribaunt konsantrasyonu, özellikle hücum ribauntlarına katkısı bana Mirsad'ın 10 yıl önceki halini hatırlatıyor. Ayrıca Mirsad'dan daha güçlü Furkan... Ama özellikle hücum opsiyonu olarak geliştirmesi gereken çok yön, alması gereken çok yol var. İşte Furkan gibi oyuncular için Tanjeviç bir nimetti. (Ama tekrar ve tekrar ediyorum; sahada takımı idare edişi çok demode... Hele sıkışınca başvurduğu "2-3 alan savunması" vardır. Fenerbahçeli olmasam gülmekten ölürüm.)

Universal
10.Haziran.2010, 00:26
Milli takımımızı yöneten bir koçu durup dururken gönderemessin. Aziz Yıldırım Aragones'i nasıl sezon bitmeden göndermediyse, Tanjeviç'de göndermedi. Kaldı ki, Avrupa'da final-four oynayacak bir ekip kurmadıysan koç değiştirmene gerek yok. Türkiye ligi için koçun çok büyük bir önemi yok.

Universal
10.Haziran.2010, 00:30
Furkan Aldemir'in ribaunt konsantrasyonu, özellikle hücum ribauntlarına katkısı bana Mirsad'ın 10 yıl önceki halini hatırlatıyor. Ayrıca Mirsad'dan daha güçlü Furkan... Ama özellikle hücum opsiyonu olarak geliştirmesi gereken çok yön, alması gereken çok yol var. İşte Furkan gibi oyuncular için Tanjeviç bir nimetti. (Ama tekrar ve tekrar ediyorum; sahada takımı idare edişi çok demode... Hele sıkışınca başvurduğu "2-3 alan savunması" vardır. Fenerbahçeli olmasam gülmekten ölürüm.)

Kendini güncellemiyor, sabit fikirli bir şekilde yönetiyor, bizlerde bunun cezasını çekiyoruz.

Furkan'ı çok fazla izlemedim; ama Türkiye'de yapılacak ve rakiplerimiz iddiasız bir kadro ile buraya gelirken Furkan gibi birisini kullanabiliriz.

Kaldı ki Furkan'ı Türkiye'ye ve Dünya'ya izleterek senin söylediğin gibi geleceğin Mirsad'ını transfer piyasasına sürebilir. Mirsad'ın da gelecekte basketbolu bırakacak olması, başta Fenerbahçe olmak üzere herkesin dikkatini çekebilir.

yaman76hakanFB
10.Haziran.2010, 00:34
Malesef milli takım elimizi kolumuzu bağladı. Geçen yıl Efes serisinden sonra gitmesi gerekirken... Bu takım kenardan el freni çekilmezse, koçsuz final oynar, vasat bir koçla şampiyon olurdu zaten. Yeter ki, iyi antreman yaptırılsın ve iyi kondisyon yüklensin. (Tanjeviç'in bu konuda da iyi olduğu, doğru zamanda yüklemeler yaptığı söylenir.) Keşke futbol takımımızda erkek basketbol takımı gibi bol alternatifli ve kadronun tamamı birbirine denk yıldızlardan oluşsa... Keşke vasat bir hocayla bile kafadan şampiyonluğun bir numaralı favorisi olsalar... O zaman ne Aragones, ne Daum frenleyebilirdi...

yaman76hakanFB
10.Haziran.2010, 00:37
Furkan üç kişinin arasından ribauntu çekip smacı vuracak kadar atletik ve güçlü... Ama yüzü dönük oyunu hiç yok... Yarım metreden bile şut sokamıyor. Yine de Türk basketbolunun en büyük yıldız adaylarından... Galatasaray istiyormuş. Karşıyaka bonservisini 1.500.000 dolar olarak belirlemiş.

Universal
10.Haziran.2010, 00:43
1.5 milyon dolar basketbol için yüksek bir ücret. Ama Fenerbahçe final-four istiyorsa elini cebine atması gerek.

Futbol ile basketi kıyaslamak yanlış olabilir. Basketbol'da taraftarını arkana alıp 20-25 sayı farkdan gelip maç kazanabilirsin moralin olmasa bile. Ama futbolda 1-0 geriye düşüp, moralin yoksa ne kadar taraftarın olursa olsun kazanamıyorsun. :)

Birde taraftarın en iyi hissedildiği spordur basketbol. Çünkü; taraftar ile takım bütünleşirse ne kadar güçsüz olursan ol, o sahada müthiş işler başarabilrisin. Fenerbahçe bunu Efes maçında gösterdi 17 sayı geriden gelirken, büyük bir psikolojik baskı kuruyorsun. Ama Avrupa'da Barcelona maçında bile seyircin yoktu; ama herkes Fenerbahçe tarihi fark yediği için kızıyordu. Ben basketbolcu olsam, ve oynadığım kulüp kendi sahamda Barcelona ile maç yapıyorsa ve tribünler boş ise hiçbir zaman kazanma isteğim olmaz.

yaman76hakanFB
10.Haziran.2010, 00:49
Zaten Galatasaray Cafe Crown'ın bütçesi topu topuna 4-5 milyon dolar civarında... Karşıyaka sanırım Furkan bir yere gitmesin diye bu rakamı söylemiş. Yani satmaya niyetimiz yokun bir başka versiyonu...

Bize Mirsad'la birlikte power-forvet pozisyonunu tamamlayacak, hem içeriden, hem dışarıdan hücum edebilen, ayakları çabuk modern bir 4 numara lazım. Semih'in (hatta durumu belirsiz Ömer Aşık'ın olduğu yerde) Furkan lüks olur. Yani bize aslında Enes Kanter lazımdı. (Nowitzki gelmeyeceğine göre...:icon_biggrin:)

Universal
10.Haziran.2010, 00:55
Zaten Galatasaray Cafe Crown'ın bütçesi topu topuna 4-5 milyon dolar civarında... Karşıyaka sanırım Furkan bir yere gitmesin diye bu rakamı söylemiş. Yani satmaya niyetimiz yokun bir başka versiyonu...

Bize Mirsad'la birlikte power-forvet pozisyonunu tamamlayacak, hem içeriden, hem dışarıdan hücum edebilen, ayakları çabuk modern bir 4 numara lazım. Semih'in (hatta durumu belirsiz Ömer Aşık'ın olduğu yerde) Furkan lüks olur. Yani bize aslında Enes Kanter lazımdı. (Nowitzki gelmeyeceğine göre...:icon_biggrin:)

Nowitzki gelir; ama 40'ından sonra. :)

Ömer Aşık artık gitti. Ben Aziz Yıldırım'ın takımda tutacağını sanmıyorum. Bu durumlarda presniplerini çiğnemiyor. Ömer Aşık zaten Avrupa'da veya NBA'de forma giyebilecek bir potasiyeli var.

Ama gelin görün, Tanjeviç, Fenerbahçe'de onyatmadığı veya oynatmak için baskı yapmadığı bir oyuncuyu milli takıma alıyor. Ömer Aşık'a inanıyor ama; bu inancını Fenerbahçe'de niye yönetime baskı olarak yapmadı. Aynı durumda Aydın Örs olsa masaya o yumruğunu vururdu.

Ama bizim önce, bir koç bulmamız gerek. Obradoviç ismi geçiyor; ama kesinlikle basının abartması. Zaten NBA'ye gitme planları var.

yaman76hakanFB
10.Haziran.2010, 01:06
Bizim Türk oyuncuların ve hatta Amerikalıların Obradoviç'le çalışması çok zor olur. Bizim oyuncular çabuk küser. Onunla Yunanlılar, Yugoslavlar iyi çalışır. Yani altyapıdan beri hocalarına "eti senin, kemiği benim" diye teslim edilenler... Oyuncular kariyeri dolayısıyla inansa bile bu kadar agresif bir koçun özellikle Fenerbahçe'de olması basında çok kullanılır. Obradoviç yine sahaya girdi. Obradoviç yine hakeme şunu dedi. Adamın kariyeri böyle... Ama kabak Fenerbahçenin başında patlar, sanki bize geldiğinde, bizden güç alarak öyle olmuş gibi...

Universal
10.Haziran.2010, 01:13
NBA'de dediklerini yapsa, dünya basının dilinden düşmez.

Ama Türkiye'de çok fazla sinirleneceği veya hakemle tartışacağı maç atmosferleri olmaz. Zaten final serilerinde her koç hakemlerle sataşıyor.

Basketbolcularımız, iyi brer profesyönel olduğuna inanıyorum. Tanjeviç yumuşak bir yapısı vardır, bu yıl zaten belli süre takımın başında olamadı. Olamadığı için takım rahat idi. Zaten oyuncular gitmesine karşı. Çok seviyorlardı.

yaman76hakanFB
10.Haziran.2010, 01:20
NBA'de koç filan sallamazlar ki... Hatırlarsan; CSKA'nın başındayken Messina'nın NBA'e gitmesi sözkonusu olmuştu. Toronto istiyordu. Ama son anda vazgeçmişti Messina... Gözü korkmuştu. O günlerde Clipers Moskova'ya gelmiş ve CSKA ile bir hazırlık maçı oynamıştı. Sanırım Messina o zaman caydı. NBA oyuncularının basın toplantısına terlikle gelmesini yadırgamıştı. Avrupa'da koça dayalı sistem... NBA'de takımın süperyıldızına dayalı sistem... Mesela LeBron'la iyi geçinirsen, koçu sallamasan da olur; takımda kalırsın... Gibi...

KaPaLı
10.Haziran.2010, 01:20
Zaten Galatasaray Cafe Crown'ın bütçesi topu topuna 4-5 milyon dolar civarında...

Abi ben bu habere inanmıyorum. Aynısını geçen sezon Bayan Basketbol için söylediler. Ama Galatasaray'ın getirdiği yabancı oyuncular öyle düşük paralara oynatabileceğiniz oyuncular değil. Sezon içinde sürekli olarak bir değişim oldu. Bu oyuncular bedavaya gelip gitmiyolar. WNBA'de oynayan Tamika Catchings - Yelena Leuchenka - Sophia Young - Seimone Agustus - Slyvia Fowles gibi yabancı Işıl Alben - Yasemen Horasan - Tuba Palazlıoğlu gibi Türk oyuncuları var. Aynısı Erkek basketbol takımı içinde geçerli. Mevcut kadrosunda Jasaitis - Rancik - Murat Kaya - Fatih Solak gibi çok önemli oyuncular var. Daha bugün Ermal Kuqo'yla anlaştılar. O çıkan haberler sadece söylentiden ibaret. Her sene aynı haberler. Fenerbahçe'nin bütçesi tartışılırken Galatasaray'ın bu oyuncuları nasıl getirdiği vs hiç konuşulmuyo bile.

yaman76hakanFB
10.Haziran.2010, 01:25
Haklı olabilirsin... Geçen yıl bayan takımını sanırım Ahmet Dedehayır finanse ediyordu. Ama bir gerçek var ki, harcadıkları para bizden fazlaydı.

Erman'ı almalarına gelince... Erman artık şampiyonluk potansiyelinde bir kadronun oyuncusu değil... Hatta almak istedikleri Cevher'de... Ama Furkan, Sinan Güler ve Engin Atsür'ü -almaya çalıştıklarını okudum- alabilirlerse büyük iş yaparlar.

Universal
10.Haziran.2010, 01:25
NBA'de koç filan sallamazlar ki... Hatırlarsan; CSKA'nın başındayken Messina'nın NBA'e gitmesi sözkonusu olmuştu. Toronto istiyordu. Ama son anda vazgeçmişti Messina... Gözü korkmuştu. O günlerde Clipers Moskova'ya gelmiş ve CSKA ile bir hazırlık maçı oynamıştı. Sanırım Messina o zaman caydı. NBA oyuncularının basın toplantısına terlikle gelmesini yadırgamıştı. Avrupa'da koça dayalı sistem... NBA'de takımın süperyıldızına dayalı sistem... Mesela LeBron'la iyi geçinirsen, koçu sallamasan da olur; takımda kalırsın... Gibi...

NBA'de zaten koçların pek bir önemi yok, takımına Kobe gibi bir oyuncuyu aldığın zaman; çok fazla ekstra iş yapmana gerek yok. :)

Zaten kariyer için doğru bir tercih olmaz. Bir koçun Euroleague'ni kazanması NBA şampiyonluğu elde etmesinden daha çok konuşulur. ABD'de basınında Lakers - Boston finalide koçlardan çok oyuncular konuşuluyor.

Universal
10.Haziran.2010, 01:26
Haklı olabilirsin... Geçen yıl bayan takımını sanırım Ahmet Dedehayır finanse ediyordu. Ama bir gerçek var ki, harcadıkları para bizden fazlaydı.

Erman'ı almalarına gelince... Erman artık şampiyonluk potansiyelinde bir kadronun oyuncusu değil... Hatta almak istedikleri Cevher'de... Ama Furkan, Sinan Güler ve Engin Atsür'ü -almaya çalıştıklarını okudum- alabilirlerse büyük iş yaparlar.

Sinan, Amerika'da yetişmiş bir oyuncu, altyapısı iyi; ama hiçbir zaman şampiyon gözü ile görmedim. Milli takımda olması bile milli takıma çok büyük bir katkısı olmaz.

KaPaLı
10.Haziran.2010, 01:33
Engin Atsür için Medical Park Trabzonspor'da devrede. Hatta ilk teklif yapanlar onlarmış ama Furkan ve Sinan transferleri imkansız.

yaman76hakanFB
10.Haziran.2010, 01:39
Aslında bu isimler içinde bizim işimize en fazla yarayacak kişi Engin Atsür... Ukiç'i gerçekten yedekler; daha doğrusu süreyi paylaşır... (Engin 2 numarada da oynayabiliyor.) Onun dışında şu kadroda Ermal ve Cevher'i bedavaya verseler yerleri yok. Sinan Güler ise Ömer Onan'ın olduğu yerde lüks kaçar.