View Full Version : Fenerbahçe Ülker Aydın Örs Genel Manajer
yaman76hakanFB
10.Haziran.2010, 17:09
Trabzonspor Medical Park'ın teklif götürdüğü ve kamuoyunun imza atması an meselesi diye bildiği Aydın Örs Fenerbahçe Ülker ile görüşüyor.
Konuyla ilgili yaptığımız araştırmada Trabzonspor cephesinden net bilgi alamazken, Fenerbahçe'ye yakın olan çevreden aldığımız bilgilere göre Aydın Örs şu sıralarda Fenerbahçe Ülker ile görüşme halinde.
Aldığımız bilgilere göre; Fenerbahçe Ülker sezon ortasında Aydın Örs'e teklif götürür.Aydın Örs'de "ben sezon ortasında görüşme yapmam, sezon sonu oturur konuşururz" der.Bu arada Trabzonspor'da Aydın Örs'e teklif götürür.Aydın Örs bu teklife "Fenerbahçe Ülker'le görüşme sözüm var, eğer bu görüşme olumsuz neticelenirse Trabzonspor'a gelirim" der.
Bu görüşmeler yaşanırken Türk Telekom'da Aydın Örs'e teklif yapar fakat Örs bu teklifi ise nazikçe reddeder.
Şu sıralarda Fenerbahçe Ülker ile görüşme halince olan Örs, eğer anlaşamazsa Trabzonspor ile el sıkışacak.
Kaynak:Trabzonbasket.com
yaman76hakanFB
10.Haziran.2010, 17:11
Haberin doğruluğu veya yanlışlığını bilmiyorum. Biraz önce basketbol forumlarına düştü. Kaynak "Trabzonbasket.com" olarak gösterilmiş.
Bu ne güzel müjdedir. Eğer doğruysa...
A.FaruK
10.Haziran.2010, 17:15
Haberin doğruluğu veya yanlışlığını bilmiyorum. Biraz önce basketbol forumlarına düştü. Kaynak "Trabzonbasket.com" olarak gösterilmiş.
Bu ne güzel müjdedir. Eğer doğruysa...
Abi ağzından bal damlıyor yaa.
Sekopej
10.Haziran.2010, 17:23
Stoch transferi açıklandı, bu haber de üzerine daha da heyecanlandırdı beni. Eğer avrupada dörtlü finalse hedef, bunu başaracak en güçlü isimdir Aydın Örs. Gönderilirken haksızlık edilmişti kendisine, başkan eğer bu haksızlığı kabul ederse, Aydın Örs'ün hayır diyebileceğini sanmıyorum.
A.FaruK
10.Haziran.2010, 17:50
Yaa işin final-four unda değilim ama artık izlediğimde takımı yav şu adamı sok oyuna şuna yap demekten bıktım ekran başında.Ama artık içim daha rahat.Aydın Örs'le izleyene zevk veren bi takım izlettirecektirler.
di canio
10.Haziran.2010, 18:34
Tanjevic'in ayrılık haberi ile alakalı konuda yazmıştım;
karanlıktan Aydın'lığa..
tarikko
10.Haziran.2010, 18:36
Haydi insallah..
GodfatheR
10.Haziran.2010, 18:50
Aman tanrım. Yemin ediyorum İbrahimoviç gelse bu kadar sevinmem. Adam gibi adam, büyük koç, Fenerbahçe'yi bugünlere getiren Aydın Örs'ü geri istiyoruz. O beyefendiliği bize çok yakışıyor çok.
Karanlıktan Aydın'lığa inşallah !
di canio
10.Haziran.2010, 18:54
O değil de; hiç haketmediği bir şekilde, neredeyse kovarcasına, Bogdan bir adam için gönlünü kırdığın adamı hangi yüzle geri getirmek istersin. Gerçi bu sorunun cevabı da geldi geçen günlerde, Mahmut Uslu istifa etti.
İnşallah gerçekleşir.
Universal
10.Haziran.2010, 20:06
Aydın Örs mü? Umarım gerçekleşir.
Sekopej
10.Haziran.2010, 20:32
NTVSpor'da anlaşma sağlandı yazıyor. 1 günde 2 mutlu haber, çok sevindim. Teknik menajerlik görevine getirildi deniyor, Ertuğrul Erdoğan da antrenörlüğü sürdürecekmiş.
tarikko
10.Haziran.2010, 20:33
genel Menajerlik Görevine Aydın örs Getirildi !
ntv Spor Son Dakika
tarikko
10.Haziran.2010, 20:34
Aydın Örs geri döndü!
Fenerbahçe Ülker'de Aydın Örs dönemi geri geldi! 2009-2010 sezonu şampiyonu Fenerbahçe Ülker'de Bogdan Tanjevic'in sarı lacivertlileri çalıştırmayacağını açıklamasının ardından Aydın Örs teknik menajerlik görevine getirildi. Fenerbahçe Ülker'i mutlu sona taşıyan Ertuğrul Erdoğan'ın ise antrenörlük görevini sürdüreceği ifade edildi.
Sporx
KaPaLı
10.Haziran.2010, 20:35
Teknik Menajerlik görevine Aydın ÖRS getirildi. Ertuğrul Erdoğan antrenörlük görevine devam edecek..
TR.CaPTaiN
10.Haziran.2010, 20:36
Basketbolla pek ilgili değilimdir ama taraftarın büyük bölümü Aydın Örs'ün bir şekilde tekrar bu kulübün bünyesinde olmasını istiyordu. Teknik menajer olarak geri gelmiş. Hayırlı olsun.
Sekopej
10.Haziran.2010, 20:37
Genel menajer olarak da Harun Erdenay gelecek sanırım. Krsiç futbol takımına transfer edilse, bu kadar sevinmezdim herhalde, çok iyi oldu bu ya.
yaman76hakanFB
10.Haziran.2010, 20:47
Fenerbahçe Ülker’de teknik menajerlik görevine Aydın Örs getirildi. Ertuğrul Erdoğan ise antrenörlük görevine devam edecek.
Fenerbahçe Ülker'de teknik menajerlik görevine Aydın Örs getirildi.
Adı Beko Basketbol Ligi’nin yeni ekiplerinden Medical Park Trabzonspor ile anılan Aydın Örs, son şampiyon Fenerbahçe Ülker’in teknik menajerlik görevine getirildi.
Bogdan Tanjeciv ile yollarını ayıran Fenerbahçe Ülker, takımın 2009-2010 sezonundan şampiyonluğa ulaşmasında büyük rol oynayan yardımcı antrenör Ertuğrul Erdoğan ile yola devam etme kararı aldı.
kaynak:ntvspor.net
GodfatheR
10.Haziran.2010, 20:54
Teknik menajerliği biraz açabilirmisin Hakan Abi : )
yaman76hakanFB
10.Haziran.2010, 21:00
Vallahi bende anlamadım. Üç yıl önce Aydın hocaya basketbolun patronu ol demişler ve Aykut Kocaman tarzı -sınırları belli olmayan- bir yetki teklif etmişlerdi. Ama Aydın hoca "benim işim koçluk" gerekçesiyle kabul etmedi diye biliyorduk. Aslında Aydın hoca haklıydı. Madem basketbolun başına geçecek, hangi koçla çalışacağını da o belirlemeliydi. Sen hem Tanjeviç'le üç yıllık kontrat yap ve onun verdiği liste doğrultusunda transferlere başla, hemde Aydın Örs'e "gel, basketbolun başına geç" de... Yetki sınırları belli olmadığı için olsa gerek, Aydın hoca kabul etmemişti. Yani şimdi bu konuda netlik istediğine eminim. O asla bir figuran olmayı kabul etmez.
GodfatheR
10.Haziran.2010, 21:04
Keşke koç olarak geri dönseydi. Neyse buna da şükür =)
Varonil
10.Haziran.2010, 21:16
Aydın Örs'ün yeniden Fenerbahçe Ülker için çalışacak olmasına çok sevindim.İlk gittiğinde gerçekten çok üzülmüştüm,zira basketbolda ilk çıkışımızın mimarlarındandı Aydın Örs.
Teknik menajerlik görevinin yetkilerini bilmiyorum,ama Ertuğrul Erdoğan gibi uyumlu bir antrenör ve Aydın Hoca'nın yeniden gelişiyle birlikte tekrardan Dörtlü Final hedefi için iddaalı olabiliriz.
di canio
10.Haziran.2010, 21:47
Aydın Örs ayrılmasaydı takımın başından; geçen 3 sezon içinde takım Avrupa Ligi'nde zirveyi hedefleyecekken, bu hedefle takımın başına getirilen Bogdan sebebiyle Türkiye Ligi şampiyonluğu için dua eder olduk. Avrupa Ligi'nde kaybettiğimiz maçın, yediğimiz farkın haddi hesabı yok. Taraftar da artık bu takımı daha çok sahiplenecek. Mahmut yok, Bogdan yok, en önemlisi Aydın Örs var.
Universal
10.Haziran.2010, 21:51
Müthiş haberler, bomba gibi başladık. :) Akşam rahat uyuyacağız. =)))
di canio
10.Haziran.2010, 22:12
karanlıktan Aydın'lığa (http://www.dailymotion.com/video/xb73za_aydyn-ors_sport)
di canio
11.Haziran.2010, 15:13
Aydın Örs şubenin başına, Neven Spahija başantrenör, Ertuğrul Erdoğan yardımcı antrenör olacak büyük ihtimalle.
A.FaruK
11.Haziran.2010, 16:15
İyide zaten zamanında da aynı teklif yapıldığında bırakmamışmıydı görevi ? Ama yinede bu güzel bir jenerasyonun yeni bir başlangıç olacaktır diye düşünüyorum.Aydın Örs'ün gelmesiyle alt yapı dahada ileri noktalara gelcektir.
KaPaLı
11.Haziran.2010, 16:42
Teknik Menajer - Aydın Örs
Manager - Harun Erdenay
Koç - Neven Spahija
Antrenör - Ertuğrul Erdoğan
Böyle bir sıralama var şu anda.. İbrahim Kutluay'da bu düzen içinde yer bulabilirse efsaneler toplanmış olacak..
GodfatheR
11.Haziran.2010, 17:48
Ve Neven Spahija resmen açıklandı.
yaman76hakanFB
11.Haziran.2010, 19:00
Ben yine de Aydın hocayı eşofmanlarını giymiş, kenarda takımını yönetirken görmek istiyordum. Hayırlısı olsun...
Sekopej
11.Haziran.2010, 22:00
Aydın Örs, Tanjevic'in getirilip, sonra da kendisine gel basketbol şubesinin başına geç denmesiyle bu göreve düşünülüyordu. Ama hem başa geçip, hem de kendisine sorulmadan Tanjevic'in getirilmesi hem de kırgınlık sebebiyle kabul etmemişti teklifi.
Şimdi kabul ettiğine göre, muhtemelen takımın başına geçmesi konusunda da fikir söylemiştir. Eğer daha çok istese kenarda olmayı, zaten olurdu diye düşünüyorum.
Tanjevic yüzünden İbrahim Fenerbahçe'den kopmuştu, O da geri dönerse, çok iyi bir ekip kurulmuş olur.
CeNTeR_TR
17.Haziran.2010, 13:03
Aydın Örs'ün klubün içinde her ne şekilde olursa olsun bulunacak olması seneye takım'ın bambaşka havada olacağının kesin göstergesidir.
İbrahim Kutluay'ın takımda herhangi bir göreve gelmeside takım'ın bir o kadarda diblere inmesine sebebiyet verecekdir.
eGowiCh
21.Haziran.2010, 03:44
Aydın Örs'ün geldiğini duyunca çok sevinmiştim. Genel koordinatör, kısacası basketbolun tek patronu Aydın Örs oldu. SKY Türk'teki Sportmen programına konuk olmuştu Örs göreve gelmeden önce ve Fenerbahçe'yi özlediğini, taraftarın arkasında nasıl durduğunu hayatının sonuna dek unutamayacağını, bir basketbol koçu için taraftarın ellerinde pankartlar dillerinde tezahuratlarla sokaklara döküldüğünü asla unutamayacağını söyledi. Bu sebepledir ki görevi kabul etmiş, gerçekten taraftarda onun yeri bambaşka. Muhteşem bir bağ var Aydın Örs ile Fenerbahçe taraftarı arasında, tabi dolayısıyla da Örs ile Fenerbahçe arasında da.
Örs'ün koordinatörlüğünde her şey daha güzel olacak. Hırvat koçu o seçti büyük ihtimalle. Ertuğrul Hoca yardımcı antrenörlüğe devam edecek. Harun Erdenay da gelecek sanıyorum, onun da yakın zamanda bir demeci vardı bu konuyla ilgili. İbrahim Kutluay ve Damir Mrsiç de antrenör veya idari menajer pozisyonunda yer almalılar.
Geçen gün Aydın Örs'ün Fenerbahçe'nin başındaykenki görüntülerini gösteriyordu Sky Türk. Bench'ten takıma taktik verirken 100. yılda, arkada Ertuğrul Hoca görünüyordu :) Örs'ün yardımcısıydı. Çok iyi bir yapılanmaya girdik bu sene, maksimum verimi alacağız önümüzdeki 4-5 yıl içinde.
Sekopej
21.Haziran.2010, 11:43
Aydın Örs koçluğa bir süre ara verince, aynı tempoda devam etmeyi göze alamadı sanırım yoksa istese koç olarak da göreve gelirdi. Ama bu şekilde daha çok katkı vereceğine inanıyor muhtemelen. Heyecanla bekliyorum, imzalar atılmadı sanırım, duyurular yapıldı ama. İmza töreninde Aydın Örs tam olarak ne yapacağını anlatacaktır.
yaman76hakanFB
21.Haziran.2010, 12:01
Semih ve Ömer Aşık şu sıralar Amerika'da NBA takımlarıyla görüşme yapıyor. (Ömer'den umudu kestik ama Semih en az bir yıl daha takımda kalmalı... Onu ikna etmek için ne gerekirse yapılmalı.) Oğuz Savaş ile henüz kontrat yenilenmedi. Efes'le adı geçiyordu; şu günlerde Galatasaray'ın ilgilendiği söyleniyor. Böyle bir durumda o çok övündüğümüz uzun rotasyonumuzdan eser kalmayacak. Semih ve Oğuz her şart altında takımda kalmalıdır. Oğuz'u ni,ye bekletiyor, imzayı geciktiriyorlar anlamıyorum. Yani Aydın hocayı ve yeni koçumuzu hangi kadroyu yönetsin diye getirdik? Bu işler netleşmeli ve dedikoduların önüne geçilmeli... (Oğuz yerine Kaya Peker düşünülüyormuş diye bir haber... Olacak iş mi?)
Engin Atsür transferi ve Ukiç'le yenilenen kontrat sayesinde kısa rotasyonumuzu hallettik. O bölgede çok rahatız. Valencia'dan gelen -resmi açıklama yapılmadı sanırım- powerforvet sayesinde de Mirsad Türkcan'dan sonra gerçek anlamda 2. bir powerforvetimiz oldu. Ama center pozisyonundaki belirsizlik netleşmeli.
Aydın hoca bunları inceden inceye hesap ediyordur. Özellikle Oğuz ve Semih'in takımda kalmasına yönelik özel bir çaba içinde olduğuna eminim.