PDA

View Full Version : ‘Galatasaraylı Emre’ konuştu

Nedvedmania
02.Mayıs.2006, 15:32
Yuvadan ayrı 5. sezonunu geçiren Emre Belözoğlu, Galatasaray Dergisi’nde bilinmeyenleri anlattı

http://www.e-kolay.net/fanatik/images1/futbol/galatasaray/emre0711.jpg

Komplo teorileri, iddialar
2000-2001 sezonunun sonuydu. Emre Belözoğlu, Okan Buruk’la birlikte İtalya’nın yolunu tutmuş, İnter’e imza atmıştı. İki yıldızın Galatasaray’dan ayrılmalarıyla ilgili türlü komplo teorileri üretilmiş, ortaya bir çok asılsız iddia atılmıştı. Tam 5 yıldır Galatasaray’dan ayrı olan solak yıldız, Galatasaray Dergisi’ne önemli açıklamalar yaptı.

‘Profesyonel hayat bu’
Emre’nin açıklamalarının satır arasında kalan, “Kimse bana İnter’li ya da Newcastle’lı Emre demiyor. İnsanlar beni Galatasaraylı Emre olarak görüyor” ifadesi çok şeyi anlatıyor. Ancak Emre’nin bir açıklaması daha var ki, Galatasaraylılar’ın keyfini kaçıracak gibi: “Profesyonel hayat bu. Fenerbahçe forması giymem demiyorum...”

fanatik

Burak Duran
02.Mayıs.2006, 16:10
gitsin giysin o zaman fb formasını. şahsen ben kendisine galatasaraylı emre demiyorum

paco
02.Mayıs.2006, 16:42
ben bu röpartajınının tamamını okudum burda herşey yazılmamış ... emre türkiye ye dönersem mutlaka galatasaraya dönmek isterimparayıda sorun yapmam ama bu hayatta her şey olur fb formasını giymem demiyorum ama öncelik galatasarayındır dedi .... ayrıca emre galatasaraya 50.000 dolar gibi bir para verdi ki bunu her futbolcu yapmaz ben emre nin galatasaraylılığından şüphe duymuyorum .... f.akyel gibi verdiği sözlerin arkasında durmamazlık yapacağına söz vermiyor ....

zargı
02.Mayıs.2006, 16:55
ben bu röpartajınının tamamını okudum burda herşey yazılmamış ... emre türkiye ye dönersem mutlaka galatasaraya dönmek isterimparayıda sorun yapmam ama bu hayatta her şey olur fb formasını giymem demiyorum ama öncelik galatasarayındır dedi .... ayrıca emre galatasaraya 50.000 dolar gibi bir para verdi ki bunu her futbolcu yapmaz ben emre nin galatasaraylılığından şüphe duymuyorum .... f.akyel gibi verdiği sözlerin arkasında durmamazlık yapacağına söz vermiyor ....
giderken kaybettirdigi milyon dolarların yanında 50 bin dolar az kalıyo bence

Burak Duran
02.Mayıs.2006, 16:57
bencede adam resmen beleşe gitti

jacke
02.Mayıs.2006, 17:00
herkes insan ve istediği gibi özgür yaşamayı sever..biz cok gördük sergen ve abdullah gibilerini eskilerden...sergen hangi takıma gitse gerçek trabzonluyum,gerçek beşiktaşylm,gerçek fenerliyim,gerçek cimbomluyum ve varsa sıraladı :) adamın gönlünda yatan ne cok takım varmış...abdullah ercan desen oda aynı telden çalıyo.trabzondayken ben trabzonluyum derdi fenere gelince fenerliyim hemde doğuştan.ya futbolcu paraya bakıyor.parayı veren düdüğü çalıyor bence.

kaptanonder
02.Mayıs.2006, 17:16
emrenin hakkını yemeyin o yazıyı iyi okursanız emrenin ne dedigini anlarsın ben sahsen bastan asagıya okudum diyorki ; bana ozaman gs den teklif gelmedi diyor onun deyisi bu...
bendece emre gs li gs li kalmalı :)

nart_susruko
02.Mayıs.2006, 17:22
hala fb forması giymem diyemem diyor ya...birde işe profesyonellik kılıfını takıyor...ohh ne ala memleket...

zargı
02.Mayıs.2006, 17:26
hala fb forması giymem diyemem diyor ya...birde işe profesyonellik kılıfını takıyor...ohh ne ala memleket...
bırak allah askına abi emre kadar para göz bi futbolcu varmı.Hem GALATASARAYLIYIM dio hemde fenere hayır diyemem dio bu adamın hayatı para

paceywitter
02.Mayıs.2006, 17:56
adamlar ekmek parasını bu işten kazanıyor napsınlar bu kadarda yüklenmeyin arkadaşlar

paco
02.Mayıs.2006, 18:01
Emre Belözoğlu’nun Galatasaray’a transferinde sizin de katkınız olmuştu. Emre Belozoğlu’nun tekrar Galatasaray’a döneceği konuşuluyor. Fakat dün piyasaya çıkan Galatasaray’ın aylık resmi dergisinde “Fenerbahçe forması giymem demiyorum” şeklinde bir açıklaması var. Bir çok yerde de haber oldu. Nasıl değerlendiriyorsunuz?

Emre’nin kendisiyle direk konuşmadan yorum getirmem çok kolay değil. Emre Galatasaraylı’dır. Ben eminim ki kulübü müsade etse, “bırak gel Galatasaray’a bugün” desek, yarın buraya gelir. Emre’nin ben Galatasaraylılığından şüphe etmiyorum. Futbolcu olarak bu meslekten hayatını kazanıyorsa bazı kısıtlamaları kaldırmak lazım. Neticede Saffet Sancaklı’ya baktığınız zaman üç takımda da forma giydi. Sergen dört takımda forma giydi. Bunlar olabilir. Ben Emre’nin ahlaklı bir sporcu ve iyi bir futbolcu olduğundan da eminim. Belli olmaz bakarsınız Emre’yi biz getiririz. Neden olmasın.
Alıntıdır.....
Adnan POLAT

nart_susruko
02.Mayıs.2006, 18:05
bizimkisi sadece yorum ya bunun ekmek parasıyla ne alakası var...

Tanju'da iki takımda forma giydi...şimdi kendisi ne diyor "sahip çıkanım yok"

paceywitter
02.Mayıs.2006, 18:09
ne demek ne alakası var adamlar bu işten para kazanmıyormu bu parayla geçinmiyorlarmı nerde daha çok para varsa onu seçiek bunun kadar doğal bir şey yok

nart_susruko
02.Mayıs.2006, 18:21
tamam abi ben kapatıyorum sen kızma yeter ki...yorum da mı yapamayacağız ya...allah Allah
NOT: Herşey Para Değildir....

Berkaiser
02.Mayıs.2006, 18:42
Emre Galatasaray'a çok şey borçlu.Inter'e giderken kendisini bu günlere getiren kulübüne bonservis parası kazandırmadı.Borcunu bir gün öder umarım.

emirduman
02.Mayıs.2006, 18:55
Röportajın tamamında Emre'nin o gittiği transfer dönemine yakın bir zamanda GS'ye bana İstanbul'dan ev ayarlayın dediğinden GS'li yöneticilerin ise kaleye almadığından falan bahsetmiş Emre. Ne derece doğru bilmiyorum ama Emre'nin bu tarz bir söylemi var. Artık her iki tarafıda tartıyorum şu an...

Frank_Castle
02.Mayıs.2006, 21:40
verdiği maddi manevi zararın haddi hesabı yok ..
fenerbahçeli herhangi bir futbolcu dahi o kadar zarar vermemiştir bize..

terimin firorentinadan sonra mlana geçeceği belliyken; emreye gs ile sözleşme uzat, parası neyse verip alacağız dediğini cümle alem bilirken gide gide; aynı şehrin aynı stadda oynayan diğer takımına "bedava" gitti.. bu şartlarda affetmem ve galatasaraylı emre demem namümkün..

zargı
02.Mayıs.2006, 22:17
verdiği maddi manevi zararın haddi hesabı yok ..
fenerbahçeli herhangi bir futbolcu dahi o kadar zarar vermemiştir bize..

terimin firorentinadan sonra mlana geçeceği belliyken; emreye gs ile sözleşme uzat, parası neyse verip alacağız dediğini cümle alem bilirken gide gide; aynı şehrin aynı stadda oynayan diğer takımına "bedava" gitti.. bu şartlarda affetmem ve galatasaraylı emre demem namümkün..
dogru sölüyosun

emirduman
03.Mayıs.2006, 01:14
Ben sizin kadar katı bakmıyorum konuya....