View Full Version : Basketbol Konuları
KaPaLı
19.Haziran.2010, 01:11
Basketbol konusunda alt başlık olarak TBL ve NBA var. Bazı konuları açan arkadaşlarımız hepsini Basketbol forumu içerisine atıyolar ama TBL mi ne olduğu belli olmuyo. Bunun yerine TBL - TBBL - NBA yazılsa daha mantıklı olmazmı. Bayan Basketbol azımsanmayacak derecede takip ediliyo artık. Hem konularda karışıklık olmaz hem neyi aradığımızı rahatlıkla buluruz.
Bir diğer konuda o bölümde düzenleme yetkisinin olmaması. TBL için transfer haberleri konusu açtım bugün. İlk mesajımdaki listeyi güncellemek istiyorum ama düzenleme yetkim yok. Her bölümde olan düzenleme yetkisi en gerekmeyen yerde olmamasını garipsedim açıkçası..
Universal
19.Haziran.2010, 01:19
Basketbol ile ben ilgileniyorum, TBL'de Beko liginde mücadele edenler var, diğer basketbola bütün ligler giriyor. Karmaşık bir durum söz konusu. Yeni sezon başlamaya yakın orada düzenlemeler yapılır.
Düzenleme yetkisi olup olmadığını bilmiyordum, söylemeniz güzel oldu.
KaPaLı
19.Haziran.2010, 01:23
Tamam ama TBL konularıda Basketbol forumu içine atılınca karışık durum ortaya çıkıyo.
Düzenleme yetkisi olursa iyi olur..
yaman76hakanFB
19.Haziran.2010, 01:31
Bence sezon başında ana başlıklar olsun...
-NBA
-TBL
-TBBL
-AVRUPA KUPALARI -Erkekler-
-AVRUPA KUPALAR -Bayanlar-
-MİLLİ TAKIMLAR
Bu forum için bu altı ana başlığın yeterli olacağını düşünüyorum. NCAA ve Diğer Avrupa Ligleri adı altında iki başlık daha açılabilir.
Universal
19.Haziran.2010, 01:32
TBL konuları basketbol forumuna açılınca ben zaten taşıyorum, şuan bütün basketbolun genel bölümünde hiç TBL konusu yok kontrol etmiştim. Gözümden konu kaçmış ola en fazla 1 veya 2 dir.
Düzenleme yetkisini ben veremiyorum. Adminler ilgileniyor.
Universal
19.Haziran.2010, 01:33
Bence sezon başında ana başlıklar olsun...
-NBA
-TBL
-TBBL
-MİLLİ TAKIMLAR
Bu forum için bu altı ana başlığın yeterli olacağını düşünüyorum. NCAA ve Diğer Avrupa Ligleri adı altında iki başlık daha açılabilir.
Mantıklı; ama Avrupa Kupaları tek konu olur, içinde onlar ayrılır.
CeNTeR_TR
19.Haziran.2010, 01:47
Batu bi ara ben bakarken baksetbol'a oralarda baya güzel işler oluyordu.
Mesela ; Alt başlıkların çok olması.
Fazla revaşta olan bir bölüm değil fakat yinede ilgilenen sayısı baya oluyor.Bunu belki sen ben bir Mehmet en iyi şekilde biliriz.
Alt başlıkların sayısını arttırarak devam edebilirseniz daha güzel olur.Eskiden tek tek konuları açardım futbol bölümünden pek farkı olmazdı oranın fakat şimdi hiç giresim bile gelmiyor.Biraz düzenleme güzel olabilir o taraflarda (:
KaPaLı
19.Haziran.2010, 01:54
NCAA, Avrupa Liglerini geçtim NBA - TBL - TBBL olsa bile yeter. Zaten gerektiğinde konuları oraya açarız.
DisCo
19.Haziran.2010, 02:47
Bahsedilen noktalar daha önce forumda olan durumlardı. Basketbol alanı diğer spor bölümleri kadar aktif olmadığı için alt başlıklar kaldırıldı.
TBL
TB2L
TBBL
TBB2L
EBBL
BBBL
NBA
vs.
vs.
diye alt başlıklar açtığımızda bunların güncel konuları açılmadığı sürece açılan konularda 0 mesajla kaldığı sürece tek yada 2 başlığın hepsini içermesi bize mantıklı gelmişti.
Bir çok alanla ilgili düzen oturtma anlamında çalışmalarım oldu. Ancak basketbol alanında bir türlü bunu gerçekleştiremedim. Şuan Universal'ın bölümle ilgilenmesi nedeniyle bu alt başlıkların düzeni konusunda kararı verecekte odur. Aktifliğin olduğuna kanaat getirirse gittiği noktaya kadar alt başlık açarız. Ancak 3 ayda bir nba ayda 1 lig maçı konusu açılacaksa bunun için tekrar belirtiyorum. Tek başlık yeterlidir.
CeNTeR_TR
19.Haziran.2010, 13:37
Nba bölümünün olması başlık fazlalığından öteye gitmeyecekdir.Bir ara denedim ve olmadı açıkçası.Sadece play-off zamanı ilgi gören bir yer.Aksi halde hergün konu açan bir kişi olacaktır ve oda sadece sprx veya başka bir siteden haber ekleyecekdir.Kısacası maç sonucundan başka birşeyin olmayacağı bir başlık olur.
Tbl ve Tbbl de her hafta maçların açılması.
Transfer konularının tek tek takımlara açılması.
Avrupa bay bayan takımlarının maçlarının açılması ve grupların sabitlenmesi.
Milli takımlarda ise turnuvaların olması.
Basketbol bölümüne azda olsa renk katar.
-TBL
-TBB
-TBL VE TBBL TRANSFERLER
-MİLLİ TAKIMLAR
Yine idare eder gibi duracaktır.