PDA

View Full Version : "25 saat mesai harcarım, F.Bahçe'ye değer!"

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Haziran.2010, 09:40
"25 saat mesai harcarım, F.Bahçe'ye değer!"

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu ile yaptığı toplantının ardından bugün Can Bartu Tesisleri'nde mesaiye başlayan Teknik Direktör Christoph Daum, birçok sarı-lacivertli taraftarın kendisine destek verdiğini söyledi.
Tesislere girerken sabah gazetecilere kısa bir açıklama yapan Alman teknik adam, akşam tesislerden ayrılırken de gazetecilerin sorularını yanıtladı.
İşinin başında olduğunu göstermek için sabahtan tesislere geldiğini ifade eden Daum, ''Fenerbahçe, uğruna 10 değil 25 saat mesai harcayacağım büyük bir kulüp. Yönetim bir karar aldı, yardımcılarımla yolları ayırdı. Bundan sonra en iyi çözümü bulmak zorundayız. En önemli şey Fenerbahçe ailesidir'' dedi.
Fenerbahçeli taraftarların kendisine destek verdiğini iddia eden Alman çalıştırıcı, ''Taraftarların arkamda olduğunu biliyorum, çünkü onlardan destek e-mailleri alıyorum. Bir sürü insan bana sorular soruyor, 'Ne oldu da böyle oldu' diye. Çoğu beni destekliyor. Birçok Fenerbahçeli taraftar bana destek olduğunu belirtti'' diye konuştu.
Daum, yeni sezon ve transfer çalışmalarıyla ilgili rapor hazırlayıp yönetime sunduğunu bildirdi.
Tesislerdeki tadilat işleri nedeniyle sağlıklı bir çalışma ortamı olmadığını belirten Alman teknik adam, bu nedenle hafta sonunu geçirdikten sonra 21 Haziran Pazartesi gününden itibaren yeniden tesislere geleceğini kaydetti.

LigTv

Zekirdek
19.Haziran.2010, 09:52
Isin ucunda 6.6 M olsa bende 25 + 25 harcardim.

Varonil
19.Haziran.2010, 10:00
''Taraftarların arkamda olduğunu biliyorum, çünkü onlardan destek e-mailleri alıyorum. Bir sürü insan bana sorular soruyor, 'Ne oldu da böyle oldu' diye. Çoğu beni destekliyor. Birçok Fenerbahçeli taraftar bana destek olduğunu belirtti''

Hiç güleceğim yoktu sabah sabah :n:

Universal
19.Haziran.2010, 10:16
Sanırsam morali bozulmasın diye yanlış çeviriyorlar.

Daum, Bebek'de oturuyor, orada ki Fenerbahçe'ye gönül verenlerden destek alabilir.

Ben Kadıköy'de ki ilk maçı bekliyorum, orada büyük bir protesto olacak.

Son söz olarak; Şampiyonlar Ligini getirse gene en sevmediğim teknik adam olacak.

Sekopej
19.Haziran.2010, 10:29
Rakip takım taraftarları atıyordur o mesajları.:n:

Hal iyice komediye döndü. Sabah 9 da geleceksin demedi sanki yönetim de Daum, Fenerbahçe aşkından geliyor o saatte.:D

Her açıklama daha komik oluyor, bekliyoruz şimdi kim ne derece komik bir açıklama yaparak bu süreci sürdürecek.

yaman76hakanFB
19.Haziran.2010, 10:43
Bugün içimden futbola dair birşey yazmak gelmiyor. Canım şiir okumak istiyor. Aklıma nedense Mehmed Akif Ersoy'un Safahat'ından bir dize geldi:

"Bir kızarmaz yüz, yaşarmaz göz bütün sermeyesi."

Milli Şairimiz utanmaz, arsız, tükürüğü bile "YaRabbi şükür" diye karşılayan pişkin, onursuz, yalaka insanları böyle anlatıyor. Onların hayattaki tek sermayeleri: ağlamazlar... vicdanları yoktur. Utanmazlar; ar damarları çatlamıştır. Bu iyi (!) hasletler sayesinde servetlerine servet katarlar.

Şimdi nereden çıktı bu? Dedim ya; canım futbol konuşmak hiç istemiyor. Hayatta futboldan daha büyük meseleler var. Ahlak gibi, haya gibi... Canım bugün şiir okumak istiyor.

Ama ne güzel söylemiş Milli Şairimiz;

-BİR KIZARMAZ YÜZ, YAŞARMAZ GÖZ BÜTÜN SERMEYESİ..."

nerazzuri
19.Haziran.2010, 10:59
Gittikçe seviyorum bu adamı yahu. :D

di canio
19.Haziran.2010, 12:27
İnci'ciler atmıştır o mesajları :p

Varonil
19.Haziran.2010, 13:48
Ben Kadıköy'de ki ilk maçı bekliyorum, orada büyük bir protesto olacak.

Şimdi konuyu okurken aklımdan bu geçiyordu.Açıkcası bende bekliyorum,Daum'un kalması durumunda benimde bu sezon içinde gideceğim ilk ve son maç olacak.

di canio
19.Haziran.2010, 16:07
Saraçoğlu, İpekçi, 50.Yıl'da ki ilk maçları bekliyorum ben de. Çok hoş şeyler yaşanacak sanırım.

CeNTeR_TR
19.Haziran.2010, 16:24
İlahi Daum Seni o kadar çok seviyoruzki kullandığımız cümlelerle ailene karşı olan sevgimizide dillere getiriyoruz zaten :n:

Ne olur Daum ne olur 25+ mesai yap.

O kadar çok çalışki bundan sonraki yaşantında futboldan emekli olma kararı al.

Sen olmassan bizler ne yaparız Nasıl stres atarız !

Valla ben Galatasaraylı veya Beşiktaşlı olsam Daum'a kesinlikle destek mesajı atardım :p