View Full Version : Türkçe'ye Çevirme
yorumsuz1i
23.Haziran.2010, 14:14
Arkadaşlar bazı önemli gördüğüm yerleri Türkçe'ye çevirmek istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim?
sentugo
23.Haziran.2010, 17:29
bilmiyorum ama uzun bir zor bir iş olduğunu biliyorum. Piyasa da dolaşan Türkçe yamalardan birini kullan istersen
mehmetd
23.Haziran.2010, 18:02
events.cfg dosyasını m.word ile aç
ingilizce yazılan yerleri türkçeye çevir
3500 sayfa falan ama ben türkçe olmayanları değiştirim dedim o bile uzun sürdü zira türkçe yama %100 türkçe değil.mesela dives into falan aynen kalmış değişmemiş duruyor
zamanın varsa 3500 sayfayı çevir.
saygılar.
yorumsuz1i
23.Haziran.2010, 19:43
3500 sayfa falan ama ben türkçe olmayanları değiştirim dedim o bile uzun sürdü zira türkçe yama %100 türkçe değil.mesela dives into falan aynen kalmış değişmemiş duruyor
saygılar.
Kardeş 3500 sayfayı değil sadece bazı yerlerini değiştirmek istiyorum hepsi bu.Nerdeki events.cfg dosyasını açmam gerekiyor.Yardımcı olursan sevinirim.
EndoplazmiK RetikuluM
23.Haziran.2010, 22:57
saygılar.
Bu yaz bomboşum. 22 saat pc başındayım. Sanırım bu yaz 3500 sayfayıda gözden geçirebilirim. Ama belli olmaz. Saol bilgi için.
martymcfly
25.Haziran.2010, 16:19
4236 görünüyor bende ama orada bir çok dil var gördüğüm kadarıyla 1000 sayfa falan çevirilecek diye düşünüyorum tabi çok zor iş.
mehmetd
04.Temmuz.2010, 22:11
Kardeş 3500 sayfayı değil sadece bazı yerlerini değiştirmek istiyorum hepsi bu.Nerdeki events.cfg dosyasını açmam gerekiyor.Yardımcı olursan sevinirim.
D:\Oyunlar\Sports Interactive\Football Manager 2010\data\updates\update-1030\data\events
bende bu kısımda sende c program files tadır eğer 10 30 update değil 1010 varsa ondakini değiştir o da yoksa data içindeki events klasörünü.umarım yardımcı olmuşumdur.
mehmetd
04.Temmuz.2010, 22:14
4236 görünüyor bende ama orada bir çok dil var gördüğüm kadarıyla 1000 sayfa falan çevirilecek diye düşünüyorum tabi çok zor iş.
sadece english diyen yazıları english kalcak tabi içerik değişecek ben uğraşim dedim uzun sürdü sıkılıp bıraktım
yorumsuz1i
05.Temmuz.2010, 18:39
D:\Oyunlar\Sports Interactive\Football Manager 2010\data\updates\update-1030\data\events
bende bu kısımda sende c program files tadır eğer 10 30 update değil 1010 varsa ondakini değiştir o da yoksa data içindeki events klasörünü.umarım yardımcı olmuşumdur.
ctrl-f ile oyun içinde yazan cümleleri bulamıyorum nasıl yapacam?Arana öğe bulunamadı diyor.
yorumsuz1i
08.Temmuz.2010, 13:48
Yardımcı olacak yokmu?ctrl-f ile oyun içinde yazan cümleleri bulamıyorum nasıl yapacam?Arana öğe bulunamadı diyor.
mehmetd
12.Temmuz.2010, 16:38
ctrl-f ile oyun içinde yazan cümleleri bulamıyorum nasıl yapacam?Arana öğe bulunamadı diyor.
hangi cümleler?
söylediğim kısım maç sırasındaki şeyler zannedersem işte gol taç vs.
eğer dediğin medya konuşmaları iste media.fmf diye bi şey var esas onu değiştirmek lazım medya görüşmeleri hep ingilizce bişey anlamıyom bende hıhı diyom haliyle istemediğim bi yanıt çıkıp takımın morali bozuluyor
aradığının ne olduğunu yazmamışsın ondan yardımcı olamicam
ek olarak şunu da keşfettim editörden isimleri değiştirebiliriz mesela central defender goalkeeper yerine işte savunma stoper kaleci vs. ile sakatlık isimleri (ben fm 2006da yapmıştım ama diğer kısımlar bitmediğinden oyunda göremedim) değişebilir işte diz sakatlığı boyun gibi..
başka bir şeyse yazarsan bakarız.
hadi iyi oyunlar...
yorumsuz1i
14.Temmuz.2010, 14:21
hangi cümleler?
söylediğim kısım maç sırasındaki şeyler zannedersem işte gol taç vs.
eğer dediğin medya konuşmaları iste media.fmf diye bi şey var esas onu değiştirmek lazım medya görüşmeleri hep ingilizce bişey anlamıyom bende hıhı diyom haliyle istemediğim bi yanıt çıkıp takımın morali bozuluyor
aradığının ne olduğunu yazmamışsın ondan yardımcı olamicam
ek olarak şunu da keşfettim editörden isimleri değiştirebiliriz mesela central defender goalkeeper yerine işte savunma stoper kaleci vs. ile sakatlık isimleri (ben fm 2006da yapmıştım ama diğer kısımlar bitmediğinden oyunda göremedim) değişebilir işte diz sakatlığı boyun gibi..
başka bir şeyse yazarsan bakarız.
hadi iyi oyunlar...
Ben ayrı ayrı olduğunu bilmiyordum.Medya yorumları için dediğin yere baktım ama o dosyada da aradığınız kelime bulunamadı diyor?
SAİT71
14.Temmuz.2010, 19:05
Yahu dili öyle değiştirmek, Debriyaja basmadan vites değiştirmeye benzer yapmayın bence yoksa oyun gider...
mehmetd
20.Temmuz.2010, 19:52
Ben ayrı ayrı olduğunu bilmiyordum.Medya yorumları için dediğin yere baktım ama o dosyada da aradığınız kelime bulunamadı diyor?
ama hala aradığın kelime ne?
mehmetd
20.Temmuz.2010, 19:54
Yahu dili öyle değiştirmek, Debriyaja basmadan vites değiştirmeye benzer yapmayın bence yoksa oyun gider...
yedeğinin alınması iyi olur.