Log in

View Full Version : Servet: Barcelona'da oynasam Maradona olurdum.

di canio
23.Haziran.2010, 16:41
Galatasaray ve Milli Takım’ın tecrübeli savunma oyuncusu Servet Çetin, “Barcelona’da oynasam Maradona olurdum” dedi.

http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2010/06/23/servet-barcelona-da-oynasam-maradona-olurdum--707694.Jpeg

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda soruları yanıtlayan Servet, Puyol’u örnek göstererek, “Puyol benden farklı bir şey yapmıyor. Topu kesiyor, topu önündeki oyunculara veriyor. Orada Xabi ve Iniesta olduğu için sorun olmuyor. Barcelona’da olsam ben de o pasları veririm. Maradona olurum” dedi.

Bir Avrupa takımına transfer olmak istediğini dile getiren Servet, “Avrupa’nın pek çok takımından teklif alıyorum. Avrupa’ya gitmek istiyorum. Ama maddi koşulların oluşması gerekir. Aldığımdan daha fazlasını veren olursa, giderim. Yoksa buradaki huzurumu bozmam. Yönetimden bonservis ücretimi aşağıya çekmeleri konusunda ricada bulunduk” dedi.

Rijkaard’la aralarında bir sorun olmadığını belirten Servet, “Son 4-5 maçtır oynatılmama çok abartıldı. Herkes ‘senin gibi bir futbolcu nasıl oynatılmaz’ diyor. Bu benim için en büyük teselli” derken geçen sezonki başarısızlığın ana etkeni olarak takımın erken form tutmasını gösterdi. Servet, ayrıca Florya’da son derece mutlu bir ortam olduğunu, Arda’yla da aralarında herhangi bir sorun yaşanmadığını sözlerine ekledi.

Haberin devamı: milliyet.com.tr (http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1254425&Date=23.06.2010&Kategori=spor&b=Servet:%20Barcelonada%20oynasam%20Maradona%20olu rdum...&ver=43)

Since-1907
23.Haziran.2010, 16:47
Turkish Airlines iyi uçuşlar diler.

Yani çok komik olmuş böyle bir benzetme yapması.Bi kere oynadığı mevki bile alakasız.Şöyle Puyol olurdum felan filan dese anlarımda Maradona komik olmıuş :)

nerazzuri
23.Haziran.2010, 16:49
Sağlam içiciymiş.

GodfatheR
23.Haziran.2010, 16:55
Önce Ferdinand'la Terry'le aramda ne fark var diyo ve şimdi Maradona olurdum. Allah aşkına Servet bu kafaya ulaşmak için ne içiyorsun açıkla bende içicem ondan.

Chivalry
Ahah "iyi defans" olmayı sadece top kesip ileri pas atmak sanıyor heralde servet :)

di canio
Bu arada haberde Xavi yerine Xabi yazılmış. Ama yazının anlamında bir değişiklik yaratmıyor bu :)

Bursaspor
23.Haziran.2010, 16:59
Orada Xabi ve Iniesta olduğu için sorun olmuyor. ???

Xabi'yi tanıyan beri gelsin.

Acaba gerçekten böyle mi dedi? Böyle dediyse helal olsun kafa kıyakmış demekki o sıralar. Yani uçulurda bu kadar olur mu yahu.

İşkembe sağlammış Servet'te.

Terry, Ferdinand, Maradona sıradaki hedef Pele bence.

Fearless Coward
23.Haziran.2010, 17:02
Valla milliyet'ten her şey beklenir belki yalanlamışlardır yalanladılarsa Servet bunları mahkemeye verir :D Valla doğruysada gazozuna ilaç katmışlar belli :n: :n:

A.FaruK
Yavaşşşş :)

di canio
???

Xabi'yi tanıyan beri gelsin.

Acaba gerçekten böyle mi dedi? Böyle dediyse helal olsun kafa kıyakmış demekki o sıralar. Yani uçulurda bu kadar olur mu yahu.

İşkembe sağlammış Servet'te.

Terry, Ferdinand, Maradona sıradaki hedef Pele bence.

Ben yazım hatası olarak düşünmüştüm. Ama yazdığın gibiyse daha da komik olmuş.

di canio
23.Haziran.2010, 17:04
Bu arada Maradona kendisine 'kazma' dediğinde 'ona cevap vermem' demişti Servet. Bu açıklamayla tokat gibi bir cevap vermiş oldu Maradona'ya da.

ForCimbom
23.Haziran.2010, 17:16
yürü be servet kim tutar seni aslanım...

...

The.Crow
23.Haziran.2010, 17:17
Helal olsun ne içtiysen iyi konuşmuşsun. Ne kullanıyor acaba. Servet ve Maradona :D Bari de ki Barcelona'da olsam ben de Carnavaro olurdum . Maradona :D Helal iyi çekmiş :D

Bursaspor
23.Haziran.2010, 17:18
Maradona bu açıklamaya karşı açıklama yaparsa ne olacak acaba hele şu son dönemde Pele ile girdikleri muhabbetten sonra.

Servet'in ne kullandığını bilmiyorum ama ben bile böylesini görmemiştim, yeni bir şey sanırım.

El Barto
23.Haziran.2010, 17:25
Servet'in içtiğinin aynından istiyorum. :)

Aslında kaçırdığımız bir yer var Servet kendini büyütmüyor burada önünde oynayan oyuncuları kötülüyor. Ben öyle anladım. Puyol atıyor Xabi ile İniesta alıyor o zaman Puyol büyük oyuncu, ben atıyorum Ayhan Mayhan alıyor ben kazma oluyorum demeye getiriyor. Beni de Xabi ile İniesta gibi bir orta sahanın arkasına koyun göstereyim yeteneğimi, ha gösteremesem de sırıtmayım diyor. :p

nekop
23.Haziran.2010, 17:32
Futbolculuk olarak Maradona olamayacak belki ama böyle giderse Maradona'dan çok daha iyi bir alkolik olabilir.

BaFraLı
23.Haziran.2010, 17:45
Valla sizin yorumlar da komik ha. Adam ne içmiş yani dalga geçiyosunuz ama haberin doğruluğu bile tartışılır. Adam demiştir Barça'da oynasam Puyol gibi olurum veya daha iyisini yaparım, tutmuştur bizim basında bunu değiştire değiştire asortik bir yazıya çevirmiştir. İlginç valla.

Bursaspor
23.Haziran.2010, 17:49
Alkolik diyerek lütfen Maradona'yı kötülemeyiniz şişman bey, kötü alışkanlıkları olabilir ama böyle yaftalamalar size yakışmıyor.

Servet ne aldıysa hepimize benden birer tane, zor günleri atlatalım keyfimize bakalım.

KaPaLı
23.Haziran.2010, 18:31
Yürü be servet kim tutar seni : )

Servet'ten inciler;

-Terry benden iyimi oyun kuruyor sanki. Benim onlardan ne eksiğim var.
- Barcelona'da olsam Maradona olurdum. Puyol benden farklı birşey yapmıyor.

killyou
23.Haziran.2010, 18:38
yürü be servet...

World Hollow o1
23.Haziran.2010, 18:41
Aslında düşünceleri güzel neden olmasın ama aradaki fark Servet altyapıyı kartalspor'da aldı Puyol Barcelona'da hani biraz burada nüans farkı var gibime geldi.. :)

uAburak89
23.Haziran.2010, 19:04
Bu ara Servet'in açıklamarı şeklinde fazla haber çıkmaya başladı, hepsi gerçekse bunların birisinin Servet'i uyarması lazım, gereğinden fazla konuşuyor.

Özgür Çetin
23.Haziran.2010, 19:51
Bende Barcada oynasam Foruma girmezdim:D

Serveti açmış fena fransız manitası:D

CeNTeR_TR
23.Haziran.2010, 23:17
Söylesene Servet söylesene Servet o kafayı kaç paraya yakaladın Servet.
Lay lay lay lay lay.

yaman76hakanFB
23.Haziran.2010, 23:20
ATASÖZÜDÜR: Halep oradaysa arşın burada... Barcelona'da Maradona olacağına Galatasaray'da Metin Oktay ol; kolaysa... Lafla peynir gemisi yürürse... Sen Metin Oktay olmayı başar, biz seni Maradona kabul edeceğiz; söz...

Ahmet Göktaş
23.Haziran.2010, 23:27
Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda soruları yanıtlayan Servet, Puyol’u örnek göstererek, “Puyol benden farklı bir şey yapmıyor. Topu kesiyor, topu önündeki oyunculara veriyor. Orada Xabi ve Iniesta olduğu için sorun olmuyor. Barcelona’da olsam ben de o pasları veririm. Maradona olurum” dedi.

............(://)

ForCimbom
23.Haziran.2010, 23:41
ATASÖZÜDÜR: Halep oradaysa arşın burada... Barcelona'da Maradona olacağına Galatasaray'da Metin Oktay ol; kolaysa... Lafla peynir gemisi yürürse... Sen Metin Oktay olmayı başar, biz seni Maradona kabul edeceğiz; söz...

ne diyim lafı gediğine oturtmak böyle birşey herhalde... tebrikler...

izmer96
24.Haziran.2010, 01:25
yahu servet iyi adamda gunumuz futbolunda bu tarz defanslarin pekde yeri kalmadi artik ,

1 - topu oyuna iyi sokucaksin
2 - rakip baski yaptiginda gerekirse ayaginda topu tutabilicek kadar teknigin olucak
3 - Hizi gectim anlik patlama hizin ortalama ustu olucak
4 - takima guven vericeksin

bunlarin kaci var servette ? guclu ve yurekli oynuyor kotu oyuncu kesinlikle degil ama Terry ile kiyaslarsan kendini adama gulerler , bu adamin ben liverpool daki Kryaganos mudur nedir ondan bi farki oldugunu dusunmuyorum , bu tarz adamlar en ust duzeyin bi alt sinifindaki takimlarda siritmazlar pek fazla oynayabilirler ama hic bir zaman en tepeye cikamazlar

KanaKe
24.Haziran.2010, 02:46
Servet daha adam markajini bilmiyor cikmis konusuyor :) cok komik bu servet..

Bordo61Mavi
24.Haziran.2010, 05:04
Maradona gibisin Servet :D

Lim10
24.Haziran.2010, 05:18
Futbolu bırakıp T. Direktör olduğu ilk yılda "Benim Mourinho'dan neyim eksik?" diye bir demeç bekliyorum Servet'ten, şimdiden duyrulur.

Chivalry
24.Haziran.2010, 11:24
Futbolu bırakıp T. Direktör olduğu ilk yılda "Benim Mourinho'dan neyim eksik?" diye bir demeç bekliyorum Servet'ten, şimdiden duyrulur.

ahahaha :icon_smile: Benim de elimde maradona olsa benim takımım da az gol yerdi gibi demeçler de gelebilir.

ForCimbom
24.Haziran.2010, 13:07
Servet daha adam markajini bilmiyor cikmis konusuyor :) cok komik bu servet..

servet saçma sapan konuşuyor tamam onu anlıyorum da adamı yerin dibine sokmayın. servet bu ülkedeki lugano'dan sonra en iyi markaj yapan adamdır. hatta bence lugano'dan daha iyi bir fiziği olduğundan dar alanda lugano'dan daha da iyidir. yani kısacası adam aptalca konuşuyor diye daha önce yaptıklarını ve yeteneklerini göz ardı etmek gereksiz.

E.Cartman
24.Haziran.2010, 13:38

gelişine vurmuşsun lafı hocam helal olsun :)

Trabzonspor
24.Haziran.2010, 13:45
İlahi servet sen güldürdünya beni çok yaşa.

SAİT71
24.Haziran.2010, 22:30
Ben her zaman büyük hedefleri olan adamları severim :D

ForsakeN
25.Haziran.2010, 23:01
Servet defans yapmayı "Topu kesiyor, topu önündeki oyunculara veriyor." dan ibaret sanıyorsa eğer vay halimize.