Log in

View Full Version : "Fenerbahçe'ye Bir Dünya Yıldızı Daha"

yaman76hakanFB
24.Haziran.2010, 22:25
İki hafta öncesine ait bir haber... Ama resmi sitede bir açıklama yapılmadı... Umarım doğrudur. Çünkü erkek voleybolu (Marshall'ın transferine rağmen) yine geri planda kaldı.İşte haber:

Fenerbahçe, Dünyaca ünlü Sırp yıldızın işini bitiriyor...

Dünyanın en iyi smaçörleri arasında yer alan Sırp yıldız Ivan Miljkovic, takımı Olympiakos ile para konusunda anlaşamadı, rotayı kesenin ağzını açan Fenerbahçe’ye kırdı...

Voleybolda sezonu şampiyonlukla noktalayan Fenerbahçe Erkek Takımı, uzun zamandır peşinde koştuğu ‘Korkunç Ivan’ lakaplı Sırp yıldız Ivan Miljkovic’e kavuşuyor. Son 2 yıldır Olympiakos’ta forma giyen 30 yaşındaki pasör çaprazı, şampiyonlukta büyük pay sahibi olduğu Yunan ekibinden sözleşmesini yenilemek için yılda 700 bin Euro talep etti.

Fenerbahçe ve bir ara Arkas takımlarının ilgilendiği Miljkoviç, bu kozlarını ortaya koyarak Olympiakos’tan yüzde 100 zam istedi. Yunanistan’daki ekonomik krizin sporu da vurduğunu dile getiren Olympiakoslu yöneticiler ise Sırp yıldıza 375 bin Euro önerdi. Önceki gün son görüşmede rakam 400 bin Euro’ya çıkarılsa da Miljkovic ikna edilemedi.

SARI-LACİVERTLİLER’DEN 550 BİN EURO
Arkas’ın da yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçmesiyle Fenerbahçe, yıllık 550 bin Euro teklif ettiği Miljkovic ile mutlu sona ulaştı. İlk milli maçını Yugoslavya formasıyla 1998 yılında Türkiye’ye karşı oynayan ve 2000 Sidney’de olimpiyat şampiyonluğu bulunan 2.06 boyundaki Miljkoviç, Sırbistan adına olimpiyat, Dünya Ligi ve Avrupa şampiyonalarında birkaç kez en skorer, en iyi servis atan ve en değerli oyuncu seçildi.

Kaynak: HABERTÜRK
11.06.2010

KaPaLı
24.Haziran.2010, 22:43
Bu oyuncunun ismi çok geçmişti ama takımında kalacağını söylemişlerdi. Tam bir aygır kendisi. Korkunç " İVAN " demelerinin sebebini söylemeye gerek yok sanırım.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ea/Ivan_Miljkovi%C4%87.jpg

yaman76hakanFB
24.Haziran.2010, 23:10
Bu oyuncunun ismi çok geçmişti ama takımında kalacağını söylemişlerdi. Tam bir aygır kendisi. Korkunç " İVAN " demelerinin sebebini söylemeye gerek yok sanırım.

Gerçekleşmiş olsa 11 Haziran'dan bugüne duyulurdu diye tahmin ediyorum. Ama umut işte...Gerçi Marko Tomas transferide ilk duyulduğu tarihten 15 gün sonra açıklandı.

Önce MARSHALL transferiyle "burada da hedefler büyüyor" diye heyecanlandık; ama arkası gelmedi. Futbol ayrı bir tartışma konusu... Burası onun yeri değil... Ama basketbol takımlarıyla bayan voleybol takımının yanında şu ana kadar yine geri planda kaldı erkek voleybol şubesi...

Geçen yıl şampiyonlukta çok büyük katkısı olan ÖZKAN HAYIRLI takımdan ayrıldı. Halkbank ile anlaşmış... Özkan'ı niye bıraktılar anlamadım.

Yine bazı maçlarda üstün sıçrama yeteneği ile oyunun akışını değiştiren Yasin Sancak takımdan ayrıldı ve eski takımı Galatasaray ile anlaştı. Yasin'e birşey demiyorum; sorunlu bir geçmişi vardı ve istikrarsızdı. Ama Özkan bu takımda kalmayı hakediyordu.

Özkan'ın yerine Halkbankası'ndan Kemal Kayhan diye bir oyuncu aldık. Soru işareti... Yani öyle ahım şahım bir kariyeri yok. Kötü değil ama Özkan'ı bırakmaya değmezdi.

Divis'le yollar ayrıldı; haliyle MARSHALL gibi bir dünya yıldızı geldi. Şimdi Gardner yerine üstdüzey bir dünya yıldızı bekliyoruz. Bu oyuncu o oyuncu olabilir. (Coşkoviç'i Türk yapıp, milli takımda oynatma ve ondan boşalacak kontenjanı başka bir yabancıyla doldurma projesi vardı ama sanırım olmadı. Zaten Türk Milli takımı şu anda turnuvalarda oynuyor.)

Bu "Korkunç İvan" dışında en az bir tane daha yerli ve flash bir yıldıza ihtiyacımız var. Bu "aygır" olmazsa, onun standartlarında bir de yabancı yıldıza... Bu sene olsun; erkek voleyboluna üvey evlat muamelesi yapmayalım. Ama maşallahları var; her sene beklentilerin üstüne çıkıyor, kendilerinden daha yüksek bütçeli takımların arasından sıyrılıp şampiyon oluyor, yahut final oynuyorlar. Bu sebeple FAZLASIYLA desteği hakediyorlar.

(Bu arada... Galatasaray Yasin sancak'la birlikte eski fenerbahçeli ve kulüpten büyük bir gürültüyle, sorunlu biçimde ayrılan, Fenerbahçe maçlarında özel bir motivasyonla oynayan Volkan Güç'ü de almış... Onlar da bu sezon iddialı olmaya niyetliler. İşleri daha sıkı tutmamız lazım...)

yaman76hakanFB
28.Haziran.2010, 13:00
Erkek Voleybol takımınde neler oluyor? Bu sessizlik neden? Şampiyonlar Ligi kuraları çekildi ve yukarıda kadronun durumuyla ilgili tabloyu tasvir ettim. Hakan Dinçay bütün bunlara rağmen yine "final-four" hedefinden bahsediyor? Kime ve neye güveniyor? Korkunç İvan hamlesi ne aşamada? Sanırım gelmeyecek... Bu durumda yerine kim alınacak? Ne bir haber çıkıyor, ne bir fısıltı duyuluyor...

Konuyla ilgili duyumu olan, kulübe yakın forumları gezen, blogları takip eden arkadaşların dikkatine... Bir haber alırlarsa paylaşmaları sevindirici olur.

KaPaLı
28.Haziran.2010, 13:27
Filede Fener programında Marshall ve gelecek 2 yabancıdan 1 tanesinin bir dönem aynı takımda oynadığı söylenmiş. 2007 - 2008 senesinde İvan ve Marshall aynı takımda oynamışlar.

1 yerli orta oyuncuyla anlaşılmış..

Bu sene Galatasaray değilde Halkbank çok oyuncu alıyo. Takımı yeniden kuruyolar. En çok zorlayanlar yine onlar olacaktır. Voleybol forumlarında geziyorum haberleri okudukça yazarım burayada.

yaman76hakanFB
28.Haziran.2010, 13:59
Biraz önce ben de bir voleybol forumuna üye oldum. Baktım burada fazla haber akışı yok... (Vallahi bozulma başladı bende de... Basketbol forumlarındaki arkadaşlar beni afaroz edecek... Önce geçen Ağustos ayında futbol haberleri için turksportal... Bugün bir voleybol forumu...:) Koptuk gidiyoruz; hayırlısı... Ama herşey Fenerbahçe için...)

KaPaLı
28.Haziran.2010, 14:14
Nasıl bir hayvan olduğunu anlatmak için bu resim yeter :D 1 resmi daha vardı şampiyonluk kazandıktan sonra sıkmış bütün kaslarını. Arnold gibi adam :p

http://i1005.hizliresim.com/2010/5/16/3096.jpg

Kesin olarak gelmiş bu arada oyuncu.

yaman76hakanFB
28.Haziran.2010, 14:22
Nasıl bir hayvan olduğunu anlatmak için bu resim yeter :D 1 resmi daha vardı şampiyonluk kazandıktan sonra sıkmış bütün kaslarını. Arnold gibi adam :p

Kesin olarak gelmiş bu arada oyuncu.

Hayvanlığı bizi değil, rakiplerimizi ürkütsün. Teşekkür ederim... Bu haberin doğruluğuna çok sevindim. Yani Ivan transferinde bir problem yok. Sadece zamanı bekleniyor. Buna çok güzel.

Demek ki, erkek voleybolunda da boş durulmuyor. Çünkü her sene erkek voleybol takımı malesef diğer dört branşımız içinde en geri planda kalanı... (Takım sporlarını kastediyorum; futbol, basketbol ve voleyboldaki...) İyi ve güçlü kadro kuruluyor ama asla erkek ve bayan basketbolu ile bayan voleybolu ayarında olmuyor. Bu takım ise inadına her yıl BEKLENTİLERİ AŞARAK ve otoriteleri şaşırtarak ya final oynuyor, ya şampiyon oluyor. Artık bu sezon onlar da, daha lig başlamadan "kafadan" favori gösterilecek genişlik ve zenginlikte bir kadroyu ve yatırımı hakediyor.

Transferlerin resmen açıklanmasını heyecanla bekliyorum. Keşke Özkan takımda kalsaydı. Bir tane de flash yerli bekliyorum.

KaPaLı
29.Haziran.2010, 16:48
Hakan abi istediğin oldu :D Yarın 12:30'da imza töreni var :D

Bu sezon yaptığı transferlerle, Lig Şampiyonluğu hedefine Avrupa’da Final-Four’u da ekleyen Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımımız, dünyaca ünlü bir yıldızı daha kadrosuna dâhil ediyor.

Erkek Voleybol Takımımız; yeni sporcusunu, Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin katılımıyla yarın 12.30’da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Basın Odası’nda yapılacak imza töreniyle kamuoyuna tanıtacak.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

yaman76hakanFB
29.Haziran.2010, 18:19
İşte günün müjdesi... Neredeyse üç haftadır bu imzanın resmiyet kazanmasını bekliyorum. Ne ses, ne soluk... Ser verip sır vermiyorlar. Bir ara gerçekten umudu kesmiş ve Milijkoviç'in takımında kalacağına kanaat getirmeye başlamıştım. Dün nihayet olumlu haberler duydum. Onlar yüreğime su serpti. Bugünde bu mesaj... Yarını heyecanla bekliyorum. Çünkü bayan voleybolu, erkek basketbolu ve bayan basketbolu temel hamlelerini yapmış, her sezon olduğu gibi erkek voleybol takımı yine bir adım geride kalmıştı. Evet; Marshall alınınca çok umutlandık ve diğer branşlardaki gibi arka arkaya bombalar bekledik. Ama o ne? Daha elimizdeki oyuncular birer ikişer gitmeye başladı. Gerçi ben sadece Özkan'a üzüldüm ama verdikleri hizmetler nedeniyle yine de herbirisine ayrı ayrı teşekkür etmeyi vazife biliyorum. Umarım yolları açık olur. Eğer Milijkoviç transferi de yarın resmileşirse en az bir tane yerli transferi ve akabinde Coşkoviç'in vatandaşlık durumuna göre yapılacak hamleyi beklemeye başlayacağız. Ama hele önce Milijkoviç imzayı bir atsın... Çünkü isim açıklamamışlar.:icon_biggrin: N'olur, n'olmaz... Belki başka bir yıldız çıkıverir karşımıza... (Şu korkunç İvan'da harbiden efsane basketbolcu Karl Malone gibi kas var. harbiden hayvan... "Çivi gibi çivi gibi çak çak çak" diye voleybolda kullanılan bir tezahürat var ya... Bunun vurduğu toplar çivi gibi de değil, füze gibi olur herhalde...

Bu arada moderatör arkadaş başlığı değiştirebilir. "Fenerbahçe'ye Bir Dünya Yıldızı Daha Geliyor" şeklinde...

yaman76hakanFB
30.Haziran.2010, 12:13
Bugün 12:30'da transferi basına açıklanacak olan KORKUNÇ IVAN şu sıralar Acıbadem hastanesinde sağlık kontrolünden geçiyormuş. Henüz resmi olarak adı açıklanmasa da, biz geçen haftadan beri bekliyorduk bu transferi... İsmail'le birlikte...:icon_biggrin:

Marshall eğer geçen yıl yaşadığı sakatlığın izlerini atlattıysa ikisi muhteşem bir ikili olacak deniyor. "Uçan Adam" Marshall geçen yıl ağır bir sakatlık yaşamış ve kötü bir sezon geçirmiş. Bunu da yeni öğrendim. Umarım yeni bir Gordon Griçek vakası yaşamayız... (Gerçi konumuz KORKUNÇ IVAN; Marshall değil ama... İkisinin de bir dünya yıldızı olduğunu ve onlardan beklentilerimizin yüksek olduğunu düşünürsek, paylaşmakta fayda var.)

KaPaLı
30.Haziran.2010, 13:18
Vee Canlı Yayına bağlandılarr

yaman76hakanFB
30.Haziran.2010, 13:26
KORKUNÇ İVAN konuşuyor. Gerçekten korkunç bir fiziği var. Voleybolun Karl Malone'u gibi... Gerçi Karl Malone'un basketbola veda edeli çok oldu; LeBron James fiziğinde dersek daha aktüel olur. Elbette voleybol standartlarında... zaten bu sporda fazlasına lüzum yok; bu kadar aygırlık yeter.

Abdullah Kiğılı sponsor olmuş; erkek voleyboluna... Bu daha önemli bir haber...

Sekopej
30.Haziran.2010, 13:26
İmzalar atıldı, ayrıca başkan gelip, Kiğılı'nın sponsor olduğunu söyledi, Fenerbahçe Kiğılı olacak sanırım takımın adı artık.

KaPaLı
30.Haziran.2010, 13:29
Sadece formaya sponsor olmuş Kiğılı.

Bu nasıl bir hayvandır ya :D Aziz Yıldırım'la yanyana geldikleri anda ben bile tırstım. Allah vermiş fiziğini. Kendinide geliştirmiş adam. Bu sene çok yararlı olacak inşAllah. Arslan Ekşi'yle beraber 2 tane hırslı oyuncu çok 1 takıma ama olsun. Çok hırslı oyuncular iyidir taraftarı coşturur :p

Artık iş İstanbul'da yaşayan Fenerbahçe'lilerde. Alın artık şu takımların kombinesini. Daha kimin gelmesi lazım acaba bu takıma. Hangi başarıların yakalanması lazım.

yaman76hakanFB
30.Haziran.2010, 13:39
Haklısın... Vasat bir futbolcunun transferi için heyecanlanmaktansa, böyle yıldızlar için kalp çarpıntısı yaşamayı tercih ederim. Biliyorsun; kaç gündür peşindeyiz bu transferin...

Yok, sıradan, basit bir futbolcu Fenerbahçeye transfer olacak diye herkes oraya odaklanıyor. Kardeşim; niye belli bir standartın altındaki sporcu için merak duyayım. Sadece futbol oynuyor diye mi? Taraftar olarak bizim de bir kalite standartımız vardır herhalde... Be koskoca Anelka'ların, Ortega'ların, Carlos'ların transferlerini gördüm; o heyecanı yaşadım. Bir Caner Erkin için mi resmi sitenin başında nöbet tutacağım?Birkaç ay sonra "ne işi var bu takımda, kim almış" diye küfredeceğim bir adam için (burada lafım Caner'e değil... genel konuşuyorum...) heyecanlanmaktansa, dünya çapında bir voleybolcu için meraklanır, sevinirim. Yönetim en doğrusunu yapıyor.

Günün transfer haberi kesinlikle İvan Milijkoviç'tir. Dünyanın en iyilerinden birisi Fenerbahçe'de... Daha ne olsun? Dünya çapında bir futbolcu transfer edilmedikçe hiçbir transfer haberi bugün için bu haberden daha değerli değildir.

KaPaLı
30.Haziran.2010, 13:58
http://www.youtube.com/watch?v=eVn7vBasxFs

Videonun başını iyi izleyin nasıl manyak olduğunu görmek için. Gate7'nin arasına giriyo taraftarın kutlamalarına katılmak için. 3.12'den sonrada hayvani İvan ortaya çıkıyo.

Bayan Voleybol'da gelenler dünyaca ünlü oyuncular. Bayan Basketbol yine aynı şekilde. Bütün avrupanın peşinden koştuğu oyuncular. Erkek Basketbol'da henüz o derece bir hamle göremedik ama Marko Tomas transferi hiçte yabana atılacak bir transfer değil. Kimse heyecanlanmıyo bile. Ama futbolda Caner gelip yedek kulubesinde oturacak diye 2-3 sayfa mesaj yazıldı. Arslan 550 milyar alıp transfer rekoru kırarken veya Milijkovic 650 bin € için direterek uğraştırırken, futbolda yedek kulubesinde oturan adam bile bu paralara oynamıyo. Adaletsizlik böyle birşey olsa gerek.

yaman76hakanFB
30.Haziran.2010, 14:24
Erkek basketbolda takımında dediğin tarz bir oyuncuyu almak mümkün değil İsmail... Erkek basketbolunda Taurasi'nin, Gamova'nın, Ivan Milijkoviç'in karşılığı KOBE BYRANT, LEBRON JAMES, DWYANE WADE... Günün birinde Messi'yi bile alma ihtimalimiz var ama bu isimleri asla... (Yani erkek basketbolunda mesela Hidayet'i alsak... NBA'de orta düzey bir oyuncu... O bile nasıl gürültü koparır. Ve onu bile almamızın mümkünatı yok. Erkek basketbolunda dönen para üst düzey liglerde futbolla yarışır. NBA'i saymıyorum bile... Childers Olimpiyakos'tan yıllık 7.000.000 dolar net alıyor; vergiler hariç... Navarro Barcelona ile yıllık 4.500.000 euroya anlaştı. Bu rakam Beşiktaş'ın Quaresma'ya ödeyeceği rakamdan yüksek... Keza Ricy Rubio aynı parayı alıyor. Kleiza'da sanırım yıllık net 4.000.000 euro bir paraya geldi NBA'den...

Yani erkek basketbolunda bence çok iyi hamleler yaptık. Oradaki rakamlar futbolun altında değil. Zaten ERKEK BASKETBOL TAKIMININ O KADAR FAZLA TRANSFERE İHTİYACI YOK. ÇÜNKÜ ZATEN ÇOK ÜST DÜZEY BİR KADRO... Tek sorun bazı oyuncuları elimizde tutamadık. Buna rağmen en iyi hamleleri yaptık.

titates1
30.Haziran.2010, 16:48
Çok sevindirici bir haber , bu sene yine spor kulübü olarak en yakın rakiplerimize fark atıcaz , dünya kulübüyüz deyince gülenler , biraz feyz almalı.

Hoşgeldin İvan The Terrible =)

KaPaLı
30.Haziran.2010, 19:29
Bu sezon yaptığı transferlerle, Lig Şampiyonluğu hedefine Avrupa’da Final-Four’u da ekleyen Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımımız, Dünyaca ünlü Sırp Voleybolcu Ivan Miljkovic’i renklerine kattı. İmza töreninde konuşan yöneticimiz Hakan Dinçay, Dünyanın en iyi skorer ve samçörlerinden birini transfer ettiklerini söylerken; Miljkovic ise beklentileri yerine getireceğini ifade etti. Bu arada törende hazır bulunan Başkanımız Aziz Yıldırım, Kiğılı firmasının Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı’nın forma sponsoru olduğunu açıkladı ve Abdullah Kiğılı’ya teşekkür etti.

Hedef Avrupa

Ivan Miljkovic’in Fenerbahçe’ye transferi nedeniyle Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Basın Toplantı Odası’nda düzenlenen törene Genel Sekreterimiz Vedat Olcay, Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Dinçay katıldı. Başkanımız Aziz Yıldırım ve bazı yöneticilerimiz de törende hazır bulundu. Törende ilk olarak söz alan Vedat Olcay, "Hedefimiz, geçen yıl olduğu gibi Türkiye liglerinde başarılara imza atmak, artı Avrupa’da Final-Four. Bu amaçla, Takımımızı güçlendirmek için; Dünyaca ünlü ve Avrupa’nın en skorer oyuncularından biri olan Ivan’ın imzası için buradayız. Oyuncumuzun Kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Dünyanın en iyilerinden biri

Daha sonra söz alan Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Dinçay ise, "Vedat Bey’in de bahsettiği gibi Dünyanın en iyi, en skorer ve en iyi smaçörlerinden biri olan Ivan Miljkovic’i kadromuza kattık. Geçtiğimiz sezonu Balkan ve Türkiye Şampiyonu olan, bu sene Kupa, Lig ve Avrupa’da Final-Four’u hedefleyen bir takım için çalışmalarımız devam ediyor. Kadromuza Ivan’ın da katarak hedefimize ulaşacağız. Ivan, Avrupa’da ve Dünyada çok bilinen bir oyuncudur, başarılarıyla Avrupa’da söz sahibi olmuştur. 2 yıl boyunca Kulübümüzle birçok şampiyonluk yakalayacağına inanıyoruz ve bu anlamda başarılar diliyoruz, hayırlı olsun diyoruz" şeklinde konuştu.

Tüm beklentileri yerine getireceğim

Daha sonra konuşan Ivan Miljkovic ise "Tüm tartışmalara rağmen burada olmaktan mutluyum. Dünyanın bir çok yerinde İtalya’da, Yunanistan’da elimden geleni en iyisi yaptım. Türkiye’de ve Avrupa’da her türlü başarılı olacağımıza inanıyorum. Öncelikle bu sezonda bütün beklentileri yerine getireceğim. İçeride ve dışarıda, tüm maçlarda, takımım için elimden geleni yapacağım. Taraftarlarımızsa, Başkanıma ve Türk Voleybolu için elimden gelen katkıyı göstereceğim. İçeride ve dışarıda tüm maçlarda başarılı olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Voleybolun forma sponsoru Kiğılı

Ivan Miljkovic’in 2 yıllık sözleşmeye imza atmasından sonra kürsüye gelerek bir açıklama yapan Başkanımız Aziz Yıldırım, "Arkadaşlar hoş geldiniz. Yeni transferin Fenerbahçe’ye hayırlı olmasına diliyorum. Türkiye’nin en büyük firmalarından olan, hazır giyimin en büyüğü Kiğılı firması, Abdullah Kiğılı, artık bizim formamızın sponsorudur. Abdullah Bey’e, bunun için teşekkür ediyoruz" dedi.
Tören, toplu fotoğrafın çekilmesinin ardından tören sona erdi.

Ivan Miljkovic Kimdir?

Olympiakos’tan transfer edilen 1979 doğumlu Ivan Miljkovic, voleybol kariyerine 1997’de Partizan Belgrad takımında başladı.

2000 yılında, Partizan’dan İtalya’nın Lube Macerata takımına transfer olan Sırp oyuncu, 7 yıl boyunca İtalyan ekibiyle 2001 Avrupa Konfederasyon Kupası Şampiyonluğu, 2002 yılında Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu, 2001 ve 2003’te İtalya Kupası Şampiyonluğu, 2005’te Avrupa Konfederasyon Kupası Şampiyonluğu, 2006’da Avrupa Konfederasyon Kupası Şampiyonluğu sevinci yaşadı.

2007 yılında, İtalya’nın Roma Volley ekibinde oynamaya başlayan Miljkovic, 2008’de Yunanistan’ın Olympiakos takımına transfer oldu. 2009’da Yunanistan Şampiyonluğu ve Yunanistan Kupası sevinci yaşayan Sırp voleybolcu, bu sezon da Yunan takımıyla şampiyonluğa ulaştı.

2001 Avrupa Şampiyonası, 2001 World Grand Champions Cup ve 2002 Dünya Ligi’nde "en skorer ve en değerli oyuncu" olarak seçilen sporcu; 2003 Dünya Ligi’nde "en skorer", 2005 Dünya Ligi’nde "en skorer, en iyi servis ve en değerli oyuncu" ödüllerini aldı. Yine 2005 Avrupa Şampiyonası’nda "En iyi servis", 2007 Avrupa Şampiyonası, 2008 ve 2009 Dünya Ligi’nde "En skorer" ödüllerinin sahibi oldu.

Pasör Çaprazı pozisyonunda görev yapan, hem kulüp takımlarında hem de milli takımda 14 numaralı forma giyen Ivan Miljkovic, 2 yıl boyunca Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı’nın başarısı için ter dökecek.

http://fenerbahce.org/pic_lib/2010-06-30_ivan1.jpg

http://fenerbahce.org/pic_lib/2010-06-30_ivan446.jpg

http://fenerbahce.org/pic_lib/2010-06-30_ivan3.jpg

http://fenerbahce.org/pic_lib/2010-06-30_ivan4.jpg

http://fenerbahce.org/pic_lib/2010-06-30_ivan5.jpg

http://fenerbahce.org/pic_lib/2010-06-30_ivan2.jpg

http://fenerbahce.org/pic_lib/2010-06-30_ivan6.jpg