View Full Version : Fenerbahçe Hazırlık Kampı [2010-2011]
Sekopej
20.Temmuz.2010, 00:49
Köln maçından sonra bu takımda vazgeçilmez oyuncu yoktur, tek büyük vardır Fenerbahçe demişti. Savunmayı toparlayacak oyuncu Lugano mu olacak gelince diye bir soru sorulduysa, 1 oyuncuya bağlı değiliz, yoksa ağlamak yerine nasıl eksikliği kapatırız anlamında dediğini düşünüyorum. Lugano kalacaktır, zaten giderse takıma forvet ya da kanat almaya gerek yok, bu sezon hiç lige başlamayalım daha iyi olur.:D
titates1
20.Temmuz.2010, 00:55
Köln maçından sonra bu takımda vazgeçilmez oyuncu yoktur, tek büyük vardır Fenerbahçe demişti. Savunmayı toparlayacak oyuncu Lugano mu olacak gelince diye bir soru sorulduysa, 1 oyuncuya bağlı değiliz, yoksa ağlamak yerine nasıl eksikliği kapatırız anlamında dediğini düşünüyorum. Lugano kalacaktır, zaten giderse takıma forvet ya da kanat almaya gerek yok, bu sezon hiç lige başlamayalım daha iyi olur.:D
lugano , gökhan , emre , volkan d. bu 3'ü bu takım için vazgeçilmez olmalı , bu sezon kesin bir forvet alınmalı , brezilyalı olmasına rağmen ben Grafite alınırsa çok başarılı olacağını düşünüyorum
TR.CaPTaiN
20.Temmuz.2010, 12:05
Lugano da Stoch gibi tatilini 1 hafta kısaltıp 27 Temmuz'da takıma katılacakmış.
Varonil
20.Temmuz.2010, 12:08
Young Boys maçında oynayacak mı acaba? İlk maçta oynamasa bile 2.maça yetişir çok rahat.
izmer96
20.Temmuz.2010, 12:10
Lugano da Stoch gibi tatilini 1 hafta kısaltıp 27 Temmuz'da takıma katılacakmış.
boyle durumlarda kimin profesyonel , ozverili ve takimini sevdigi ortaya cikiyor iste
Sekopej
20.Temmuz.2010, 12:13
Geldikten 8 gün sonra oynanacak maç, ilk maç deplasmanda eğer avantajlı bir skor alınırsa kesin oynar, gerçi alınmasa da oynar, 8 gün sonuçta az bir süre değil, zaten uzun tatil yapmadığı için de hala fit durumdadır. 2. maça yetişir bence de.
Varonil
20.Temmuz.2010, 12:25
-Lugano niçin, Devler Ligi 3. ön elemesinde Young Boys ile yapılacak ilk karşılaşmanın oynanacağı günün bir gün öncesini dönüş tarihi olarak seçti?
-Lugano, İsviçre ekibine karşı iki maçta da forma giyemeyecek. Bunu yapmasını birileri mi ona söyledi?
-Lugano, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde oynamayarak, Avrupa Kupaları'nda yer alan başka bir takıma mı transfer olmayı planlıyor?
-Lugano, Young Boys maçlarında oynamayarak sarı lacivertli yönetime karşı elini mi güçlendirmek istiyor?
* UEFA kurallarına göre bir futbolcu kulübünün formasıyla Şampiyonlar Ligi ön eleme ve grup maçlarında oynarsa, Devler Ligi'nde aynı sezon başka bir takımın formasıyla sahaya çıkamıyor. Ancak, transfer olduğu takımla UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edebiliyor.
Kaynak:Hürriyet
QTM yine bol keseden sallamaya başlamış.Hayır bırak inandırıcılığı,gülünç duruma düşüyorlar gün geçtikçe yaptıkları haberlerde :n:
Sekopej
20.Temmuz.2010, 12:28
İyi de adama verilen tatil süresi 3-4 hafta civarı zaten, o bu verilen süre dolmadan geliyor, muhtemelen de 2. maçta oynayacak. Yeni sözleşme istiyorsa gelir söyler, böyle niye güçlendirsin elini.:D
sakary Ali
20.Temmuz.2010, 12:30
bu kadar da saçmalanmaz.
adam tatilini bir hafta kesmiş yapılan habere bak :D
TR.CaPTaiN
20.Temmuz.2010, 14:01
Emre'nin durumu nedir?
Yaşadığı bağırsak enfeksiyonuna kulüp doktorları tarafından teşhis konulamayan ve bu nedenle İstanbul'a dönen Emre Belözoğlu, Acıbadem Hastanesi'ne geldi.
Bazı gazetelerde "Emre yoğun bakıma alındı" şeklinde haberler yer almasına rağmen, şu an için hastaneye yatırılmayan Emre'ye kapsamlı kontroller yapılacak.
Saat 09.00 sularında Acıbadem Hastanesi'ne gelen Emre, burada Lig TV Muhabiri Serbay Şenkal'a yaptığı açıklamada "Rahatsızlığıma kulüp doktorları tarafından teşhis konulamadığı için İstanbul'a geldim. Şimdi içeride doktorumla görüşeceğim. Durumumu ben de bilmiyorum. Yapılacak kontrollerin ardından sizlere de bilgi vereceğim" dedi.
Ligtv.com.tr
Sekopej
20.Temmuz.2010, 15:15
Yıllardır Alex ve önde tek forvet üzerine kurulu bir sistem var, bu devam edecek mi sorusuna Aykut Kocaman, değişim mutlaka olacak, bunu değiştireceğim ama bu kolay bir şey değil, zaman veremem ama mutlaka değişecek dedi.
Alex'in son senesi olabilir, sakatların ve transferin gelmesiyle daha başka oyun da görebiliriz.
Zekirdek
20.Temmuz.2010, 15:53
Yıllardır Alex ve önde tek forvet üzerine kurulu bir sistem var, bu devam edecek mi sorusuna Aykut Kocaman, değişim mutlaka olacak, bunu değiştireceğim ama bu kolay bir şey değil, zaman veremem ama mutlaka değişecek dedi.
Alex'in son senesi olabilir, sakatların ve transferin gelmesiyle daha başka oyun da görebiliriz.
Tahminimce Alex'in sözleşmesi bu yıl sonu bitiyor olmalı en azından FM öyle söylüyor. Sözleşmesi bitince yollar ayrılacak galiba.
Varonil
20.Temmuz.2010, 15:55
Evet,Alex'in sözleşmesi bu sene bitiyor.Yönetim ve Aykut Kocaman'ın tavrının yanı sıra Alex'in kariyerinin bundan sonraki planı önemli olacak gelecek hakkında.
Sekopej
20.Temmuz.2010, 16:01
Alex sonraki sezonlar için de, yedek kalmayı sıkıntı yapmayacaksa sözleşmesi uzatılır, çok uzun yıllar oynama düşüncesi yok Alex'in zaten ama ayrılmak istemezse, artık takım O'nun üzerine kurulmayacak olsa bile, zaman zaman faydalanmak için ve teknik ekibe belki de yardımcı olmak için takımda kalabilir.
vego
20.Temmuz.2010, 16:03
Bence artık bıraksın ne Fener ne başka takım bu kontratı versin.En yukardayken bıraksın.
Sekopej
20.Temmuz.2010, 16:04
Seneye futbolu bırakmayacak, Fenerbahçe'de devam etmezse eğer ülkesine, ilk takımına dönüp orada bırakacak.
SAİT71
20.Temmuz.2010, 16:05
Bence Alex ile bu sezon son senemiz olsun. Onu en iyi performansı ile hatırlamak istiyoruz...
nerazzuri
20.Temmuz.2010, 16:06
Bu sezon Alex'in son sezonu evet, ülkesine dönüp Coritiba'da veya Palmeiras'da futbolu bırakacak.
vego
20.Temmuz.2010, 16:08
Hmm mantıklı Brezilyada 2-3 sene oynar o yavaş ligde :D
eGowiCh
20.Temmuz.2010, 16:45
Kombine satışları çok kötüymüş, 14 bin satış varmış. Geçen sene bu zamanlar 28 bin, önceki yıl 34 bin satış varken bu yıl 14 bin olması bana göre yönetimin futbol şubesinde izlediği yanlış politikaların bir ürünü. Kombine satışı için mutlaka "yıldız" transferi şart, Krasic gibi. Ronaldinho alınsa aslında hem forma hem kombinede patlama yapar.
BleedingMoon
20.Temmuz.2010, 18:22
alex takımı hemen bırakmasın öyle, alıştıra alıştıra bıraksın. alex takımdan ayrıldığı gün yas günüm olur.
yaman76hakanFB
21.Temmuz.2010, 19:54
Evde çocuk odasında D-Smart var; maxi paket... Ancak cihaz HD uyumlu olmadığı ve ilk çıkan D_Smart cihazlarından birisi olduğu için izleme şansım yokmuş. Normalde HD kanalları açıkmış ama cihazı değiştirmem gerekiyormuş. Yuh olsun diyorum. Keşke maxi paketimi birkaç hafta önce yeniden ve bir yıllık olarak uzatmasaydım. Zaten benim d-smart izlediğim yok. Şampiyonlar ligine takılırım bazen, ama asıl 49. kanalda (Aralık-Ocak-Şubat-Mart aylarında) NCAA basketbol maçlarına... Onun dışında pek aramam d-smart'ı... Diğer 8 ay boyunca sadece şampiyonlar ligi maçları olursa açarım; o da her maça değil... Utanmadan HD cihaz satacaklar şimdi.
İşin tuhafı milletin vergisiyle beslenen TRT ne hikmetse Aydın Doğan'ın tetikçiliğine soyundu. TRT sadece HD kanalından bu maçı yayınlayarak dolaylı da olsa Aydın Doğan'ın çöpçülüğünü yapmıştır. Sorumlunun -bu bir skandaldır- istifa etmesi gerekir.
Neyse... Antalya FB derneğinden mesaj geldi. Antalyada yaşayan arkadaşlar gelirse orada görüşürüz. Lara Beach-9'da bugün dev ekranda maçı izleyeceğiz. Antalya FB'liler derneğinin organizasyonu olarak... Haydi hayırlısı... (Adamlar bir maç için HD cihazı satacak utanmadan... Bir de diyorlar ki, Avrupa Ligi maçları sadece D-Smart HD kanalda... Ne derece doğru bilmiyorum, ama Şampiyonlar Liginden ola ki, 3.sıradan Avrupa ligine katılırsak sanırım bu cihazı bize yine zorla satacaklar. Ama kendimi bu defa soydurmamak için sonuna kadar direneceğim.)
Varonil
21.Temmuz.2010, 19:59
Resmen soygun vallahi abi,başka hiç birşey değil.Oldum olası sevmiyordum D-Smartı zaten,şimdi nefret etmeye başladım.Hazırlık maçlarını bile izleyemez olduk ya ne desem bilemiyorum.
Umarım Şampiyonlar Ligi'ne kalırız da grup maçlarımızı rahat rahat seyrederiz.Gerçi Avrupa Ligi'ne kalsak bile yine D-Smart almam,giderim evime yakın bir cafede seyrederim maçları ne olacak.
Sekopej
21.Temmuz.2010, 20:01
D-Smart 43 numaralı kanalda, HD olmayan yayınla maçı verecek diye biliyorum ben.
Zekirdek
21.Temmuz.2010, 20:15
Babam anlatırda eskiden Cine 5, Show falan hep tüm maçları gösteriyormuş. Şimdi en son TV'de ZTK maçlarını izledim başka hatırlamıyorum.
yaman76hakanFB
21.Temmuz.2010, 20:29
Kusura bakmayın; Serkan haklı sanırım... İnternetten yayın akışına baktım:
http://www.dsmarttvguide.com/daily.aspx
Evet; FB-GS maçı d-smart 43. kanalda HD olmadan gözüküyor. Ama TRT sadece TRT HD diye reklam yapınca araştırdım; D-Smart müşteri hizmetlerini aradım; TRT HD için cihazı değiştirmen lazım dedi. Demedi ki; "beyefendi, merak etmeyin, 43.kanaldan HD'si olmayanlar içinde yayınlanacak." Tamam, beyefendisini demesin ama ben onu maç için aradım ve sadece TRT HD'de yayınlanacak sandığım için sordum: TRT HD'den maçı nasıl izleyebilirim diye...
Sanki ben cihaz alsam parası o görevlinin cebine girecek. Ne işgüzarlar var? Neyse, şimdi Lara Beach'e gideyim mi, vallahi kararsız kaldım. Akşam trafiğinde hiç dışarı çıkasım yok açıkçası...
Gerçi Avrupa Ligi'ne kalsak bile yine D-Smart almam,giderim evime yakın bir cafede seyrederim maçları ne olacak.
Haklısın; sadece futbol maçlarını gider ve bir cafede, olmadı Fenerbahçeliler Derneğinde izlerim ama dediğim gibi NCAA maçlarını da takip etmeyi sevdiğim için tercih ettim. Zaten çocuk odasına bir cihaz alınacaktı, almışken D-Smart aldım. Fakat bunlar kadar arabesk ve hokkabaz zihniyetli yayıncı yoktur. Bizde kapitalistte yok. Evet, kapitalizm sadece kazanç düşüncesine dayalıdır ama en azından kendi içlerinde bir iş kalitesi prensibine sahiptirler. Göstere göstere soymazlar, memnun ederek soyarlar. Bunlar öyle değil. Tam köyün kurnaz, fırsatçı ve tefeci ağaları...
Sekopej
22.Temmuz.2010, 00:50
%100 futbolda ilginç bir konuşma geçti, ben şunu görüyorum Alex bile yedeğe geçebilir diye düşünüyorum gibisinden birşeyler dedi Rıdvan, Güntekin evet seneye Alex olmayabilir dedi, Rıdvan'ın cevabı da yok bu sezon da daha az kullanabilir Alex'i, 2 kanatta ve önde hızlı adamlar olduğunda arkada Cristian-Emre-Özer(Mehmet) olabilir mi diye de soruyorum kendime falan filan dedi işte.
Rıdvan ile Aykut'un arasının iyi olduğunu ve sık konuştuklarını biliyorum. Rıdvan elbette her konuştuklarını söylemez ama bu şekilde de mesajlar verebilir mi acaba?:p
4-2-3-1 yerine direk 4-3-3 gibi sezon devam ederken geçiş olabilir mi acaba?
titates1
22.Temmuz.2010, 00:59
Ben Cristian'ı beğendim bu sene santosla ikisi iyice alışıp iyi işler yapabilirler , dediğin gibi olursa orta sahamız tam istediğim gibi olur ve öyle de olmalı topuzla özer değişmeli oynar ancak yinede bir türk orta saha alınmalı o bölgeye ceyhun , yiğit vs. gibi
yaman76hakanFB
22.Temmuz.2010, 01:01
Aykut hocanın ser verip sır vereceğini sanmıyorum. Geçen sezon aynı proğrama sportif direktör olarak konuk olduğunda, her gazeteciye eşit davranmak için kişisel arkadaşı olan gazetecilerle bile görüşmesini sınırlandırdığnı, en azından spora dair konuşmadığını filan söylemişti ki, bence doğrudur.
Yani Rıdvan'ın söyledikleri doğru olabilir ama bu bence kişisel tahminden öte geçmez. Aykut hoca böyle düşünüyorsa çıkar ve önce bunu gerekçeleriyle birlikte Alex'le paylaşır, sonra gerek olursa kendisi açıklar. Ama Daum tarzı el altından haber sızdırarak psikolojik oyunlar oynayacağını ve bunun için medyadaki ilişkilerini kullanacağını sanmıyorum.
Bu tür işleri o "kurnaz" Alman yapardı.
Sekopej
22.Temmuz.2010, 01:05
Yok abi, psikolojik ortam oluşturuyor anlamında yazmadım, Aykut Kocaman dün demişti, sen de izlemişsindir, Alex'in olduğu ve önündeki tek forvetli sistem mutlaka değişecek diye.
Gazetecilere belki bilgi vermiyordur ama Rıdvan ile mutlaka bazı konuları tartıştıklarını, fikir alış verişinde bulunduklarını düşünüyorum. Rıdvan da zaten asla Aykut Hoca bunu dedi, böyle düşünüyor diye de açıklama yapmaz, Aykut Kocaman kendi açıklama yapmadan.
Sadece ilginç geldi bana, paylaşmak istedim.
yaman76hakanFB
22.Temmuz.2010, 01:15
Haklısın... Zaten ilk geldiği gün demişti. Değişimi zamana yayacağım diye... Fakat insan düşünmeden de edemiyor; bu kadar hızlı oyuncunun ortasında Alex'in ara pasları... Yani normal şartlarda ben yıllardır, en iyi günlerinde bile Alex'i büyütmedim, kahraman yapmadım, vazgeçilmez kabul etmedim. Saygı duydum, ayrı mesele... Fakat iyi bir öniberomuz olsa şu durumda hiç faydalı olmadığı kadar BU SEZON faydalı olabilir. Bunu Aykut hocada düşünüyordur sanırım. Zaten şu durumda Alex'i yedeğe çekmeye değecek çift santrforun "tek"i bile henüz ortada yok. Kısa vadede ise Özer veya Topuz'u onun yerine kullanacağına ihtimal vermiyorum. Fakat bazı zamanlar, Stoch çok iyi ara koşular yapıyor, Caner'i onun yerine alıp, Stoch'u Alex'in yerine çekebilir. Ama bunu 90 dakika değil, 70'ten sonra filan deneyebilir. Gerçi bugün Caner'i mecburen göbekte kullandı.
Demek istediğim; şu kadroda Alex kesik yemez. Beğenelim, beğenmeyelim...
Sekopej
22.Temmuz.2010, 01:19
Zaten bu 3 hücum oyuncusunun koşuyoluna iyi paslar atılmalı, bunu da yapacak oyuncular Alex ve Emre. Cristian da bugün iyi pas attı bu tarz ama genelde bu tür pasları atması beklenen oyuncu Cristian değil.
Ben bu sezon Alex'in oynamasını istiyorum, bu 3 oyuncu gol atmada becerikli olursa Alex kendi asist rekorunu daha da geliştirebilir bu sezon.
yaman76hakanFB
22.Temmuz.2010, 01:27
Aynı kanaatteyim. Ama Alex'in sırıtmaması için Emre'nin yanında oynayacak arkadaşın çok hatasız ve dinamik olması şart... Bu durumda Alex asist rekorunu bile kırabilir. (Bu defa da kontrat yenilemeye kalkarlarsa işte o zaman kafayı yerim...) Ama önümüzdeki sezon sanırım çifte santrfora döneriz. Birisi Klose tarzı buldu mu affetmeyen, diğeri ise Gyan tarzı hareketli... fakat bu sene Alex'in pasörlüğüne çok ihtiyacımız var. (Ahhh, bunu ben mi yazmalıydım...:icon_redface:)
Sekopej
22.Temmuz.2010, 01:31
Alex oynamalı diye yazdığını da gördüm ya abi, daha ne gariplik görebilirim bilmiyorum.:D
Yabancı sayısına baktığımızda Emre'nin yanında Selçuk oynayacak gibi duruyor. Tabi yerli transferi yapılmazsa.
Aykut Kocaman'ın çift forvetten ziyade, 4-3-3 oynatacağını düşünüyorum, Emre ve Özer(Mehmet) yan yana, Alex ile yollar ayrıldığı için açılacak kontenjana da çok iyi bir DMC. Tabi bu 1 sene sonra bu vakitlerde konuşacağımız konular, kim öle kim kala, şimdiden o kadar uzağa gitmeyelim, anı yaşayalım.
yaman76hakanFB
22.Temmuz.2010, 01:40
Serkan; vallahi ben ister miyim bunu yazmayı? Ama şu yanından bakıyorum, bu tarafından tartıyorum... Bu düzen içinde çok faydalı olabilir sanki... Sonuçta kimseyle kişisel husumetimiz yok; herşey Fenerbahçe için... Ama bu kadar hızlı oyuncuların arasında gerçekten Oğuz'un Rıdvan'a attığı uzun pasları bile kıskandırabilir. Bunu ne Mehmet, ne de Özer şu durumda tek pasla ve bir anda yapabilir.
4-3-3'e gelince... 103 gol attığımız Todor Veselenoviç'in sistemi... Ama orada görünmeyen kilit rol Turan'ın ve Hakan Tecimer'in pres katkısıydı. Yani tam bir Takoz Turan lazım.
Sekopej
22.Temmuz.2010, 01:48
Veselenoviç deyince, futbolculuk döneminde 3 defa gol kralı olmuş ve Fenerbahçe'ye geldiği dönemde, şimdi Aykut Kocaman'ın oynattığı tarzda, hızlı oyuncuları seven bir takım kurup (Aykut-Rıdvan, arkada onlara istedikleri pasları atabilecek Oğuz vs vs) 103 golle gol rekoru kırarken Aykut Kocaman gol kralı, Fenerbahçe şampiyon olur.
Sonra takip eden senelerde Aykut Kocaman 2 defa daha gol krallığı sevinci yaşar.
Şimdi Aykut Kocaman Fenerbahçe'nin hocası oldu, tıpkı Veselenoviç gibi kariyerinde 3 defa gol kralı olmuş, O'nun oynattığı tarz oyuncularla çalışmayı düşünüyor. Acaba bu sezon da böyle rekor kırılacak bol gollü bir sezon geçirir miyiz?
Bu anektodu bugün duydum, o zaman böyle oldu, şimdi de böyle olacak diye değil, sadece bazı şeylerim benzerliğiyle örtüşen durumların daha fazla olmasını temenni etmek gibi bir durum. Duygusal bir istek, bazı gerçekleri gözardı ederek, duygusallıkla olur mu acaba dedirten durum.:)
yaman76hakanFB
22.Temmuz.2010, 02:11
İşin tuhafı Stoch'un stili Aykut'a çok benziyor. Aykut hoca biraz daha ağır, ama daha kalındı. Rıdvan sağdan bindirdiğinde Hasan Vezir'in yanına ikinci bir santrfor olarak girerdi.Normalde 4-3-3'ün en uçtaki golcünün solundaydı yeri... Hücum soldan gelirse Rıdvan dalardı içe... O sezon -defterim vardır- bütün golleri tek tek yazmıştım. (Orta 2'ydim.) Aykut hoca 29, Rıdvan 19, Oğuz 10 gol atmıştı. Santrfor olan Hasan (sezon başladıktan sonra Rize'den kiralık gelmişti) bizde 15 gol atmıştı.
Muhteşem bir takımdı. Sol bek Şenol Ustaömer -tıpkı Santos gibi- 5-6 civarı gol atmıştı. sanırım gol bulamayan tek oyuncu sağbek İsmail Kartal'dı. Bir de libero Müjdat... (O zamanlar ön değil, ard libero vardı.)
O takım... Ondan bir ışık... Bu sene olmasa bile gelecek yıl... İnşallah... (O takımla ilgili olarak Süleyman Seba: Pırıl pırıl, analarının ak sütü gibi helal bir şampiyonluk kazandılar demişti.)
eGowiCh
22.Temmuz.2010, 03:41
Ceyhun Gülselam'ı alsak ön liberoya aslında ön libero sorununu da çözmüş oluruz. "Stoch-Emre-Ceyhun-Dia" dörtlüsü önlerinde de M.Topuz ile Gyan, defans için de yabancı bir stoper tercih edilebilir.
Sekopej
23.Temmuz.2010, 19:07
Gökhan Gönül artık takımla çalışmalarını sürdürecekmiş, Özer de ilk defa takımla çalışıyor ama ikili mücadelelerin yaşanacağı çalışmalar olduğunda takımdan ayrı çalışmalarını bir süre daha sürdürecekmiş.
Uğur Boral sakat, Mehmet Topuz falza zorlanmadan idmanları sürdürüyor. Dia da ilk defa takımla antremanlara çıktı.
goosfraba
24.Temmuz.2010, 15:19
http://fenerbahce.org/pic_lib/2010-07-24_idman12.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2010-07-24_idman8.jpg
GodfatheR
24.Temmuz.2010, 15:21
Stoch kramponları değiştirmiş. :D
TR.CaPTaiN
29.Temmuz.2010, 18:26
Lugano İstanbul'da!
Fenerbahçe'nin Uruguaylı futbolcusu Diego Lugano, İstanbul'a geldi. İberia Havayolları'yla Madrid üzerinden Atatürk Havalimanı'na gelen Uruguaylı oyuncu, burada basın mensuplarına herhangi bir açıklamada bulunmadı.
Lugano, 2010 Dünya Kupası'nda Uruguay Milli Takımı'nda forma giymişti.
AA
eGowiCh
29.Temmuz.2010, 23:24
Lugano gidecek diye dedikodu çıkardılar dün oynamadı diye, yok Suarez oynamış, Lugano neden oynamamış diye. Adam döndü işte, basın da yine yalan haberiyle kaldı.
TR.CaPTaiN
11.Ocak.2011, 18:51
Recep Niyaz Antalya kampına götürülecek. Aykut Yıldırım - Ntvspor Fenerbahçe muhabiri
barahir
11.Ocak.2011, 18:53
bu iyi bi haber.. bi maçını izledim.. hakkaten messiyi andırıyo..
Universal
11.Ocak.2011, 21:54
Öyle bir dönem geçiriyoruz ki içimde ki bütün futbol aşkını yok ettiler. Hiç bir heves kalmadı. Umarım önümüzde ki Antalya ve Trabzon maçlarını kazanırız da artık maç izlerken heyecan yaşarım.
Universal
11.Ocak.2011, 21:55
Bu arada antrenman programının ağır olduğunu belirtiyorlar, yahu kime göre ağır neye göre ağır? Yıllardır antrenman yapmıyorlar diye eleştirirdik şimdi adam akıllı yapıyorlar, ama cacık çıktılar her şeye sakatlanıyorlar, bilerek mi yapıyorlar anlamıyorum ki...
CeNTeR_TR
13.Ocak.2011, 01:57
16 Ocak Pazar günü Samsunsporumuzla Fenerbahçe Antalyada hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.
Dilerim Allah'dan 2011-2012 sezonundada bu maç hazırlık maçı yerine resmi maç olarak İstanbul ve Samsun'da da oynanır ..
Universal
16.Ocak.2011, 11:26
Hazırlık kampı değil çöküş kampı oldu, Antalya ile Trabzon maçları kazanılmasın herkes bavulun toplar Bin Ali gibi kaçar giderler...
CeNTeR_TR
16.Ocak.2011, 14:01
Akşam yeni transferlerimizi çok merak ediyorum.Umarım saha'da güzel futbol oynanır.Skor hiç mi hiç önemli değil ama Fenerbahçe galibiyeti alabilirsek eğer çok güzel olacak.
Zekirdek
16.Ocak.2011, 15:52
Bekir'in kullandığı kapri tarzı şortu Fenerium'da bulabilirmiyim?
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-01-16_idman4.jpg
RaSenGan
16.Ocak.2011, 15:55
http://magaza.fenerium.com.tr/pinfo.asp?pid=6838
Bu sanırım o kapri (:
Zekirdek
16.Ocak.2011, 17:12
http://magaza.fenerium.com.tr/pinfo.asp?pid=6838
Bu sanırım o kapri (:
Teşekkür ederim Aygün. Fiyatı biraz tuzlu ama alacağız artık.
RasAnt
16.Ocak.2011, 17:33
Uğur gene sakatlanmış ne şanssız bir adam bu ya
TR.CaPTaiN
16.Ocak.2011, 21:16
Kanal D'de Fenerbahçe - Samsunspor hazırlık maçı var.
CeNTeR_TR
16.Ocak.2011, 21:18
Samsunsporumuzda Kemal'i izlemenizi öneririm Türk futbolu çok iyi bir stoper kazanacak diye umuyorum.
RasAnt
16.Ocak.2011, 21:58
İlk yarı nasıldı ?
TR.CaPTaiN
16.Ocak.2011, 22:08
İlk yarı nasıldı ?
Net denilebilecek birkaç pozisyona girdik, kalemizde de pek pozisyon görmedik. Fenerbahçeli olmayan birisi muhtemelen sıkılıp kanal değiştirmiştir. Keşke gerçek hayatta da go on holiday modu olsa da bu seneyi kısa sürede atlatsak.
RasAnt
16.Ocak.2011, 22:16
:) selçuk neler yaptı öyle :D
RasAnt
16.Ocak.2011, 22:19
O Zenke kaç kilo ya 100 varmı :D
RasAnt
16.Ocak.2011, 22:33
Özeri neden yuhluyorlarsa
CeNTeR_TR
16.Ocak.2011, 22:40
O Zenke kaç kilo ya 100 varmı :D
Kilosu kadar bank asya'yı dağıttığından emin olabilirsin :)
RasAnt
16.Ocak.2011, 22:46
Kilosu kadar bank asya'yı dağıttığından emin olabilirsin :)
Doğrudur abi bişi demedim :p
CeNTeR_TR
16.Ocak.2011, 22:47
Bu arada Aykut Kocaman artık yeter Yaşayan Efsanemizsin ama artık yeter.
Bugün Süper Lig için ne kadar iddalı olduğumuzu gösterdik bana kalırsa.Birde gol atıp maçtan galip ayrılırsak çok güzel olacak.
CeNTeR_TR
16.Ocak.2011, 22:55
Güiza hiç değişmemiş :D
Suicider
16.Ocak.2011, 23:03
Efsane geri döndü :D
CeNTeR_TR
16.Ocak.2011, 23:03
Konu Fenerbahçe Kamp günlüğü ama ilk önce kendi takımımı ele almak istiyorum.
Belki 6-7 net pozisyon verdik fakat karşımızdaki takım Fenerbahçe.Gerçekten güzel top oynadık mücadele ettik ve beklenilmeyen bir skor ile sahadan ayrıldık.Beklenilmeyen demem yanlış anlaşılmasın ben açıkçası bekliyordum :) Yeni trasnferlerimizden de Musa ve Dilaver açıkçası beklediğimden daha iyi çıktılar.Hüseyin Kalpar'ı biraz daha az dinlerse oyuncular takım olarak bu sene Şampiyon olarak Süper Ligdeyiz.
İşin Fenerbahçe kısmına gelirsek.
Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman'a teşekkürlerimizi sunup gönderme imkanımız varsa tahmin ediyorum baya bir kişi bu yazıyı üşenmeden binlerce kez yazar.
KaPaLı
16.Ocak.2011, 23:05
Kaç kaç bitti maç ? Daha yeni haberim oldu maç olduğundan. Yeni gelebildim eve.
CeNTeR_TR
16.Ocak.2011, 23:06
Kaç kaç bitti maç ? Daha yeni haberim oldu maç olduğundan. Yeni gelebildim eve.
0-0 :) ....
yaman76hakanFB
16.Ocak.2011, 23:27
Guiza'nın yeniden o formayı giydiğini gördüm ya... Dünyada taraftarını, onların duygularını, onların düşüncelerini bu kadar hiçe sayan ve onları bu kadar alay konusu yapan, "size n'oluyor, hadi len" tavrı takınan başka bir yönetim var mıdır acaba? Varsa nasıl bir yönetim olduğunu merak ediyorum, bende mazoşistlik oluştu, artık Aziz Yıldırım'ın alayları, aşağılamaları beni kesmez oldu. Ondan daha "ben yaptım oldu, size noluyor uleennnn" diyenini istiyorum; lütfen bilen varsa söylesin arkadaşlar. Hemen o takımın taraftarı olacağım. Bizimkisi artık kesmiyor, keriz yerine konulmak bende bağımlılık yaptı. Canım istiyor.
Guiza bu saatten sonra çıksa ve makinalı tüfek gibi golleri sıralasa, yarım sezonda attığı gollerle gol kralı olsa dahi, bugün yönetimin taraftarla alay ettiği, onları her zaman olduğu gibi hiçe saydığı gerçeğini değiştirmez. Yarın sonuç nolursa olsun; bugün olan budur.
Gerek Andre Santos, gerek Guiza skandalı gösterdi ki, Fenerbahçe cephesinde değişen hiçbir şey yok. Kadro yine en tepedeki tarafından yazılıp hocanın eline tutuşturuluyor. Anlayamadığım; Aykut Kocaman bunları nasıl sineye çekiyor?
raymonda54
16.Ocak.2011, 23:34
Bu arada Aykut Kocaman artık yeter Yaşayan Efsanemizsin ama artık yeter.
Bugün Süper Lig için ne kadar iddalı olduğumuzu gösterdik bana kalırsa.Birde gol atıp maçtan galip ayrılırsak çok güzel olacak.
kardeş alınmazsan birşey sorucam.hangi takımlısın?
EndoplazmiK RetikuluM
16.Ocak.2011, 23:37
Guiza'dan imzali forma isteyenler ne ictiyse ondan istiyorum. :p
CeNTeR_TR
17.Ocak.2011, 00:18
kardeş alınmazsan birşey sorucam.hangi takımlısın?
Yaşadığım , ekmeğini yediğim , havasını soluduğum , memleketim olan Samsunsporum
sempati duyduğum Fenerbahçe SK ;)
Sheriff
17.Ocak.2011, 00:22
Yalnız Güiza'yı güçlü gördüm, yere çok sağlam basıyor.
Bu arada Güiza'yı gönderemememizin en büyük sebebi maaşının çok fazla olması ve Güiza'ya bu maaşı verecek kulüp bulunamamasından kaynaklanıyor, verdiğimiz bonservisten zarar etmeyi zaten göze aldıkta...
TR.CaPTaiN
17.Ocak.2011, 00:29
Aragones döneminden daha kötü bir dönemi görebileceğimizi hiç tahmin etmezdim.
Semih bu haldeyken Güiza daha faydalı olur. Nitekim; Semih'i 80 dakika sahada göremedik, gördüğümüz pozisyonlarda da yerdeydi. Bu gidişle ilk tercih Niang, ikinci tercih Güiza, üçüncü tercih Semih olur.
raymonda54
17.Ocak.2011, 00:30
Yaşadığım , ekmeğini yediğim , havasını soluduğum , memleketim olan Samsunsporum
sempati duyduğum Fenerbahçe SK ;)
3 büyük diye tabir edilen takımlardan uzak bi şekilde sadece samsunspora gönül vermek çok daha güzel olsa gerek..senin kararına karışmak tabiki bana düşmez ama çift takımlılığın olduğunu görmek üzüntü verici.hele ki samsunspor gibi son derece renkli,sempatik bi takımın varken..
barahir
17.Ocak.2011, 01:14
Güiza en azından pozisyona giriyor.. Semih'te artık o da yok.. Gitsin kendini de kurtarsın bizi de..
CeNTeR_TR
17.Ocak.2011, 01:42
3 büyük diye tabir edilen takımlardan uzak bi şekilde sadece samsunspora gönül vermek çok daha güzel olsa gerek..senin kararına karışmak tabiki bana düşmez ama çift takımlılığın olduğunu görmek üzüntü verici.hele ki samsunspor gibi son derece renkli,sempatik bi takımın varken..
İki takım diye bir kavramım yok :) Samsunspor'un olduğu her branşta her ikili mücadelede Samsunspor fakat Fenerbahçe sevgiside asla yadırganamaz.
Ek olarak benim basketbol hayatımı bitiren bir Samsunspora sevgi duyuyorsam emin ol diğer bildiğin çift takım tutan insanlardan hep 1 adım önde olan tarafımdır.
yaman76hakanFB
17.Ocak.2011, 01:57
İlginç... İki takım taraftarı olmak nasıl birşeydir bilmem. Yedi göbek Antalyalıyız. Bugün Antalyayı destekleyen 07 Gençlik'teki çocukların içinde Antalya kökenli yok denecek kadar azdır. Çoğu Antalya'ya dışarıdan yerleşmedir. Babam Antalyaspor taraftarıydı. Ama iki takımlıydı. Beşiktaş'a sempati duyardı. Antalya'nın iddiası olmadığı için Beşiktaş'ın şampiyon olmasını isterdi. Zaten Antalya sık sık 2.lige düşerdi. Fakat sözkonusu Antalya olunca Beşiktaşfilan dinlemezdi.
Bana gelince... Ya beş yaşındaydım, ya altı... Radyoda bir maç vardı, herkes onu dinliyordu. Galatasaray 4-1 öndeymiş Fenerbahçe'ye karşı... Ben Galatasaray'ı da, Fenerbahçe'yi de bir insan sanıyordum, takım olgusundan haberim yoktu. Dedim ya; radyo... Sonra 4-2 oldu. Sonra 4-3 oldu. Sonra 4-4 oldu. Fenerbahçe gözümde kocamaaaan bir adama dönüşmüştü. Herkesi döver, herkesten güçlü... Gerçi babam hep anlatırdı; "oğlum önce Antalya..." Sallamazdım pek ama yine de bir sempatim vardı. Birgün bir Antalya maçına gittim. Koro halinde tempo tutuyorlar ve bizi de ayağa kalkmaya davet ediyorlardı: "Ne Beşiktaş, ne Cimbom, ne de i... kanarya; En büyük sensin Antalya." Maçın bitmesini beklemeden stadı terkettim. Ve o gün bugündür, imzamda söylediğim gibi:
Daima Fenerbahçe! Sadece Fenerbahçe!
Nerenin havasını solursam soluyayım, ister Antartika'da eskimoların arasında dolaşırken, ister Avustralyada kanguru kovalarken, Boston Garden'da günün birinde nasip olur da bir NBA finali izlerken, Arizona çöllerinde sıcaktan yanarken... Karnım nerede doyuyor, hangi memleketin havasını kokluyor olursam olayım:
Daima Fenerbahçe! Sadece Fenerbahçe! Aziz Yıldırım'a rağmen Fenerbahçe!
RasAnt
17.Ocak.2011, 02:04
Taibikisi babamızdan bir miras bize fenerbahçe :)
CeNTeR_TR
17.Ocak.2011, 02:09
Hakan abi uzunca bir yazı yazmıştım fakat elektirkler gitti geldi o yüzden tekrar yazamayacağım bu yazıyı.
İlginç karşılamanı açıkçası şaşırdım.Benim Samsunspor'dan ne kadar haz etmediğimi zamanında sen biliyordun abi basketbol takımının kapanması yüzünden.
Şimdi ise evet ben Samsunsporluyum ; Neden mi ? Çünkü bu şehire sahip çıkılmıyor.Bu şehir Süper Lig'de Efsane iken 3 büyüklerin en çok korkduğu deplasman iken her sene Bank Asya'da düşmemeye oynuyor.Bu şehir Fenerbahçeye 3 atarmı Galatasaraya puan verirmi hesapları konuşulurken şimdi Malatya , Ordu , Tavşanlı Linyitspor gibi takımların ezeli rakibi olarak gözüküyor.
Dikkat ederseniz hep bu şehir yazdım çünkü biz Samsun aşığıyız Samsunspor sevdalısıyız.Bu şehire bu aşka bu sevdaya biz sahip çıkacağız.
Karadeniz tek bir şehrin himayesi altında gibi göstermeye çalışan hayal aleminde yaşayan insanların karadeniz'in tek şehir himayesi altında olmadığını biz göstereceğiz.
Ne demek istediğim anlaşıldıysa ne ala ama anlaşılamadıysa tekrar yazarım istek halinde.
yaman76hakanFB
17.Ocak.2011, 02:18
Yok Turgut'um; sana birşey dediğim yok. Kendince A'dan Z'ye haklısındır. Dileğen dilediği takımı tutar, dileyen beş takım birden tutar. Kimsenin iradesine karışmak haddimize mi düşmüş? Bu ayıbın da ötesinde olur. İnsanlar nasıl siyasi tercihlerinde hürse, takım seçme haklarında da aynı şekildedir. Çocuklarıma bile karışırsam n'olayım; çok samimiyim. İnsan istediği takımı öncelikli sever, istediği takımı 2. takımı yapar. Sana birşey demiyorum yani. Ben sadece kendi açımdan bakınca -benle ilgili bir durum- farklı buluyorum. Amacım asla eleştirmek değil. Bu terbiyesizlik olur zaten. Ama ben -kendi adıma- dünyada başka bir takımı sevemem valla... Şu hergün bizi keriz yerine koyan, kafalayan adama rağmen Fenerbahçe'liyim ya... Şükür...
CeNTeR_TR
17.Ocak.2011, 02:56
Yok Turgut'um; sana birşey dediğim yok. Kendince A'dan Z'ye haklısındır. Dileğen dilediği takımı tutar, dileyen beş takım birden tutar. Kimsenin iradesine karışmak haddimize mi düşmüş? Bu ayıbın da ötesinde olur. İnsanlar nasıl siyasi tercihlerinde hürse, takım seçme haklarında da aynı şekildedir. Çocuklarıma bile karışırsam n'olayım; çok samimiyim. İnsan istediği takımı öncelikli sever, istediği takımı 2. takımı yapar. Sana birşey demiyorum yani. Ben sadece kendi açımdan bakınca -benle ilgili bir durum- farklı buluyorum. Amacım asla eleştirmek değil. Bu terbiyesizlik olur zaten. Ama ben -kendi adıma- dünyada başka bir takımı sevemem valla... Şu hergün bizi keriz yerine koyan, kafalayan adama rağmen Fenerbahçe'liyim ya... Şükür...
Estağfurullah abicim.Eleştride olacakdır illaki.Kaldı ki senin eleştrini seve seve okurum dinlerim dikkate alırım bilirim ki sen bir konuda eleştri yapıyorsan benim iyiliğim için benim doğruyu görmem için yapıyorsundur.
Geleyim diğer konuya , Ben asla Fenerbahçeden vazgeçiyorum vs gibi bir söylemde bulunmadım bulunmamda.Samsunspor benim için şehir sevdasısıdır.Olayın boyutları çok çok farklıdır.
Fenerbahçe benim için sevdadır.
Hatta bir kariyerimin linkini koyuyorum ve başlığa dikkat etmenizi öneriyorum ;
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=78602
TR.CaPTaiN
17.Ocak.2011, 12:37
Maçın ardından taraftarlar takım otobüsünün önünü kesip Aykut hocayı istifaya davet etmiş.
http://www.tumspor.com/haber/20110117/Aykut-Kocamana-istifa-cagrisi--VIDEO.php
World Hollow o1
17.Ocak.2011, 13:18
Kilosu kadar bank asya'yı dağıttığından emin olabilirsin :)
Evet abi, takımlardaki yükselen sakatlık oranını sizin elemana bağlamaya başlamışlar...
daha 6 golü bile yok elemanın nereyi dağıtıyor acaba soyunma odalarını mı? :)
CeNTeR_TR
17.Ocak.2011, 13:29
Evet abi, takımlardaki yükselen sakatlık oranını sizin elemana bağlamaya başlamışlar...
daha 6 golü bile yok elemanın nereyi dağıtıyor acaba soyunma odalarını mı? :)
Kaç golü yok ?
Gol krallığında 3.sırada Simon Zenke var :) Baktığın zamanda bizde 21 gol atan bir takımız yani takımın attığı gollerin 3 de 1 ini Zenke atmış.
Ayrıca hücumdaki yırtıcılığı yeter diye düşünüyorum.Gol yollarında attığı kadar kaçırsada hücumdaki koşuları ve presi fazlasıyla yeter.
http://www.yukleresim.com/images/10026385333742872901.jpg (http://www.yukleresim.com/)
World Hollow o1
17.Ocak.2011, 13:38
Pardon ben dikkat etmemişim Mbilla'nın altındaymış.. :)
Dünkü maça göre bence futbolcudan çok bir kırk pınar güreşcisini andırıyor, bilmiyorum dikkat ettiğim kadarıyla son final pasları etkisizdi kuvvetli olsada yobo ile mücadele etcek kadar sanırım daha kapasitesi yok..
CeNTeR_TR
17.Ocak.2011, 14:35
Pardon ben dikkat etmemişim Mbilla'nın altındaymış.. :)
Dünkü maça göre bence futbolcudan çok bir kırk pınar güreşcisini andırıyor, bilmiyorum dikkat ettiğim kadarıyla son final pasları etkisizdi kuvvetli olsada yobo ile mücadele etcek kadar sanırım daha kapasitesi yok..
:)
Zaten son vuruşlarını düzeltse çok iyi olacak.3 pozisyona giriyorsa 2 sinde saçmalıyor.
Yobo İngiltere tecrübesi olan bir topçu fakat baktığında Zenke henüz Bank Asya seviyesinin biraz üstünde.Zaten ilk mesajımdada dediğim gibi Bank Asya'yı dağıtıyor :)
Ayrıca gol olarak kıyaslarsak vay halimize Serhat :) 5 gol atan Sercan için Manular Cityler konuşuluyor :0:
ForsakeN
17.Ocak.2011, 15:02
Maçın ardından taraftarlar takım otobüsünün önünü kesip Aykut hocayı istifaya davet etmiş.
http://www.tumspor.com/haber/20110117/Aykut-Kocamana-istifa-cagrisi--VIDEO.php
Aferin onlara. Yeni gelecek teknik direktörün adını da bağırsınlar da uğraşmasın yönetim hoca aramakla.
yaman76hakanFB
18.Ocak.2011, 00:05
"Aziz istifa" diye bağıracakları günü bekliyorum.
Powered by vBulletin® Version 4.2.2 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.