PDA

View Full Version : Ekran Kasıyor



KaRaBükLü KraL
28.Haziran.2010, 12:24
Arkadaşlar anlamadığım bir şekilde son birkaç gündür FM 3D görüntüde falan takılarak oynatıyo akıcı olmuyo maç sırasında işin ilginci bu laptop bende 1 seneyi geçkindir var ve ilk defa oyun 3d esnasında kasıyor ekran kartı driverını indirip kurdum yine aynı acaba sorun DirectX falan mı bi yardımcı olabilirmisiniz

KaRaBükLü KraL
28.Haziran.2010, 20:42
Sorunuma yardım edecek bi arkadaş varmı acaba:S

Flawless Victory
28.Haziran.2010, 20:52
Bilgisayarındaki güncellemeleri yap tabi, ekran kartı güncellemesini de yap. FM'nin yanında o anda bilgisayarında çalışan programlar ram'i çok kullanıyor olabilir, virüs olabilir. Benim eski bilgisayarda yaşadıklarım bunlar.

KaRaBükLü KraL
28.Haziran.2010, 21:06
Laptop kullanıcısıyım ve FM'yi de bu PC'yi alalıdan beri burada oynarım.Virüs taraması yaptım PC'de zaten dün format attığım için gider diye düşündüm ama 3 virüs daha buldu anında sildim tabii.Bugün DirectX'in son güncellemesi ve Win7'nin otomatik sürücüleri görmesine rağmen ekran kartının sürücülerinide kurdum ve güncelledim.Ram çok almıyor Vista ile Win7 arasındaki fark çok Ram yememesi ve bunuda anladım ama ben laptopımın pilinden şüphelenmeye başladım bu kasmanın nedeni olarak olurki pil bozuksa garantisinde değiştirilebiliyormu(alalı 1 sene oldu daha garantisi devam etmekte)?

EndoplazmiK RetikuluM
05.Temmuz.2010, 21:15
Senden kasıyodur Ümüt :D

Şaka bir yana DirectX'in son sürümünü yüklemeyi dene.

O da olmadı laptopunu şarja takarak kullan. Ben eski laptopum kastığı için şarja takıp kullanıyordum kasmıyordu ;)

O da olmadı sorun hakkatne sende :D

KaRaBükLü KraL
05.Temmuz.2010, 23:01
Senden kasıyodur Ümüt :D

Şaka bir yana DirectX'in son sürümünü yüklemeyi dene.

O da olmadı laptopunu şarja takarak kullan. Ben eski laptopum kastığı için şarja takıp kullanıyordum kasmıyordu ;)

O da olmadı sorun hakkatne sende :D
İkisini de denedim zaten şarja takılı oynuyorum ama olmuyo hala düzelme yok

King_91
05.Temmuz.2010, 23:40
çok saçma olacak belki ama güç tasarrufunda unutmuş olabilir misin ? ben bazen unutuyorum jeton sonra düşüyor :D

EndoplazmiK RetikuluM
06.Temmuz.2010, 10:48
Evet olabilir.

KaRaBükLü KraL
24.Temmuz.2010, 21:20
çok saçma olacak belki ama güç tasarrufunda unutmuş olabilir misin ? ben bazen unutuyorum jeton sonra düşüyor :D
Yok kardeşim yüksek performans modunda da çok bişey değişmiyor:D

KaRaBükLü KraL
24.Temmuz.2010, 21:20
Ayrıca pencere moduna alınca eskisi gibi oldu ben böyle çözdüm:)

Fearless Coward
24.Temmuz.2010, 21:29
3d güzel değil 2d oyna ümüt :D neyse çözmüşsün zaten sorununu :D

KaRaBükLü KraL
24.Temmuz.2010, 22:44
Olum 2d nedir yaw:DYuvarlak mı izlicem gerçeği varken:zuhaha

Papi44
25.Temmuz.2010, 04:17
Bendede Böyle Bir Sorun Vardı Taraftarları Kaldırdım Artık Yok

KaRaBükLü KraL
25.Temmuz.2010, 21:40
O da bi yöntem tabi:)Ben pencere moduna aldım sen böyle halletmişsin olur:)