View Full Version : Alt Milli Takımları Çalıştırma
partizanlion
29.Haziran.2010, 01:45
Merhaba,
Forumda bir kaç arama yaptım fakat cevabını bulamadığım için sizlere sormak istedim.
Oyunda milli takımlarım yaş altlarını (u21,u19) çalıştırabiliyor muyuz?
Yada çalıştırabilmek için herhangi bir oynama yapılıyor mu?
Teşekkürler
DaveJones
29.Haziran.2010, 01:52
Merhaba, başvurarak takımı çalıştırmak mümkünmü bilmiyorum daha önce hiç görmedim ama şu şekilde yapabilirsin ; Add New Managerden yeni bir menejer ekleyip, hangi takımın u21ini almak istiyorsan o takımı seçip kendi profilinin üzerine tıklayıp national job kısmından offer u21 job diyebilirsin. Tabi bu durumda o ülkenin teknik direktörüde değişmiş olur ama tabi bu senin bileceğin iş.
partizanlion
29.Haziran.2010, 01:56
tamam bakarım öyle de,teşekkürler..
BaGa TaRKaN
29.Haziran.2010, 02:23
Merhaba, başvurarak takımı çalıştırmak mümkünmü bilmiyorum daha önce hiç görmedim ama şu şekilde yapabilirsin ; Add New Managerden yeni bir menejer ekleyip, hangi takımın u21ini almak istiyorsan o takımı seçip kendi profilinin üzerine tıklayıp national job kısmından offer u21 job diyebilirsin. Tabi bu durumda o ülkenin teknik direktörüde değişmiş olur ama tabi bu senin bileceğin iş.
Bir Yerde Yanlış Bişey Var Düzelteyim Dedim Onu:) Yeni Menejer Eklemede U21 ve U19ları Kontrol Etmek İstediğinizde A Takım Teknilk Direktörü Değişmiyor Onla Beraber Sizde Misal U21i Yönetiyorsunuz.
Birde Oyun İçindeki Menejerlik Puanlarına Göre Zaman Zaman Genç Milli Takımlardan Teklif Gelebiliyor. Onu da Belirteyim.
partizanlion
29.Haziran.2010, 13:03
Biraz zamana bağlı bir durum oyun içinde ki ozaman.. tamamdır arkadaşım sağol :)
muzoadux
29.Haziran.2010, 13:33
Direk kendinde oyun başında alabiliyorsun ayrıca iş başvurusuda yapabiliyorsun hatta alt takımlardan sana teklif bile gelebiliyor
partizanlion
29.Haziran.2010, 18:54
Sağolun dostlar..
EndoplazmiK RetikuluM
29.Haziran.2010, 20:25
Şunu dene:
Alt milli takımını yöneteceğin ülkenin teknik direktörü ol. Daha sonra U21 Menajerini kov. Yeni bir menajer açıp U21'i yönetme teklif et. Daha sonra bu teklifi A milli takımdan kabul et. Daha sonra A Milli takımdan emekli ol ;)