Log in

View Full Version : Selçuk Dereli "Fırst Class" oluyor

Selman Ozturk
03.Mayıs.2006, 15:00
DERELİ "FIRST CLASS" OLUYOR!..

UEFA'nın elit hakemler kategorisine aldığı ve 2 yıllık UEFA Yetenekli Hakem Programı'nda gözetim altında tuttuğu Selçuk Dereli'nin, programı tamamladığı yazısı Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'na geldi. İşte Detaylar..

Hakem otoriteleri, Selçuk Dereli ile ilgili yazının gelmesinin büyük bir ihtimalle Haziran ayında 'First class' hakem olması anlamına geldiğini, ancak Dereli'nin dosyasının bu toplantıda görüşülmemesi halinde Ocak 2007'de mutlaka karara bağlanacağını dile getirdiler.
Ayrıca, daha önce programa alınan Kuddusi Müftüoğlu'na dönem sonunda böyle bir yazının gelmediğini ve kategori yükselemediğini ifade ettiler.
Dereli'nin, Haziran ayında 'First class' hakem olması halinde 2006-2007 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde görev alabileceği ifade edildi.

POLONYALI MENTÖRDEN YÜKSEK NOT
Polonyalı mentör Rysard Wojcik'in Selçuk Dereli ile ilgili raporunun olumlu olduğu, bir yıllık süre içerisinde FIFA kokartlı hakeme ortalama 8.5 not verdiği öğrenildi.
Dereli'nin bir yıllık süre içerisinde hem Avrupa'da 52 ülkeden FIFA kokartlı 350 hakem, hem de yetenekli hakem programındaki 14 hakem içerisinde en fazla maç yöneten hakem olduğu belirtildi.
Dereli, bu sezon 3 Dünya Kupası (A) Milli Eleme Grubu maçı, 3 UEFA Kupası maçı, 1 Şampiyonlar Ligi ikinci tur eleme maçı, 2 Yirmibir yaşaltı play off final maçı ve 1 (A) milli özel maç olmak üzere toplam 10 maçta görev aldı.
Öte yandan, UEFA'nın önümüzdeki sezon da Bülent Demirlek'i UEFA yetenekli hakem programına alacağı öğrenildi.

Alıntıdır

10_Osmanozc
03.Mayıs.2006, 15:18
Hayırlısı inş. Türk hakemlerinin başarısını görürüz.

RoCCo_42
03.Mayıs.2006, 15:41
Benim gözümde THİRD CLASS dahi olamaz güven kalmadı hiçbirisine.

Burak Duran
03.Mayıs.2006, 17:52
bende bu adamı hiç beğenmiyorum. ama belki yurtdışında tarafsız davranıyosa iyi olabilir

zargı
03.Mayıs.2006, 18:09
valla türk hakemlerinin hepsi bnm gözümde berbat

Berkaiser
03.Mayıs.2006, 18:29
Hakemlerimizi uluslararası maçlarda görmek istiyorum.

RoCCo_42
03.Mayıs.2006, 20:03

bence biraz zor.

Berkaiser
03.Mayıs.2006, 20:08
bence biraz zor.

Sadece bir temenni.:D

RoCCo_42
03.Mayıs.2006, 20:09
Sadece bir temenni.:D

insallah berkocum bende görmek isterim ama böle eyyamcılıklar yapmaya devam ederlerse onuda zor görürüz ama genede insallah diyelim biz. :D

Aslan41
05.Mayıs.2006, 00:28
insanlara şans vermez isen onlardan hiçbirşey bekleyemezsin.
fifa Selçuk dereli hakemimizi yavaş yavaş avrupa da büyük maçlar yetiştirecek şekilde hazırlasın.
hem biz kaliteli bi Hakemimiz var diye övünürüz
hem fifa avrupa daki maçlara atayabileceği bi hakem kazanmış olur..

BaTuHN
05.Mayıs.2006, 01:04

bende istiyom:D