PDA

View Full Version : Neden ikinci defa teklif gelmiyor ?

Ahmet Göktaş
30.Haziran.2010, 01:34
Arkadaşlar 10.3 yamasında çok sinir bozan bir durum bu sizlerde farketmişsinizdir. Bir oyuncumu belli bir miktara öneriyorum , teklif geliyor o miktar kadar ama daha yükseği gelir diye reddediyorum.

Sonra daha yüksek bir miktara öneriyorum ama teklif falan gelmiyor. Teklif gelsin diye bu kez ilk fiyattan yani teklifin geldiği fiyattan daha bile düşüğe öneriyorum teklif falan gelmiyor bir defa reddeince teklifleri. Bobo'nun değeri 6 milyon pound oyunumda. 9 milyonluk teklif geldi , reddettim 10 milyona önerdim teklif yok. Sonra 7'ye önerdim yine teklif yok.

Mantık olarak ilk seferinde 9 milyonu veren takımların tekrar 9'a yada 7'ye önerdiğimde yine teklif vermesi gerekmez mi ?

Bütün oyunlarda , bütün oyuncularda geçerli bu yazdıgım şey. İmkanı yok ilk seferinde reddeince ikinciye satamıyorsunuz adamı.

Bu sorunun bir çözüm yolu bir pratiği var mı ? Eğer yoksa çok mantıksız bir olay.

HooijDonk07
30.Haziran.2010, 01:50
Arkadaşlar 10.3 yamasında çok sinir bozan bir durum bu sizlerde farketmişsinizdir. Bir oyuncumu belli bir miktara öneriyorum , teklif geliyor o miktar kadar ama daha yükseği gelir diye reddediyorum.

Sonra daha yüksek bir miktara öneriyorum ama teklif falan gelmiyor. Teklif gelsin diye bu kez ilk fiyattan yani teklifin geldiği fiyattan daha bile düşüğe öneriyorum teklif falan gelmiyor bir defa reddeince teklifleri. Bobo'nun değeri 6 milyon pound oyunumda. 9 milyonluk teklif geldi , reddettim 10 milyona önerdim teklif yok. Sonra 7'ye önerdim yine teklif yok.

Mantık olarak ilk seferinde 9 milyonu veren takımların tekrar 9'a yada 7'ye önerdiğimde yine teklif vermesi gerekmez mi ?

Bütün oyunlarda , bütün oyuncularda geçerli bu yazdıgım şey. İmkanı yok ilk seferinde reddeince ikinciye satamıyorsunuz adamı.

Bu sorunun bir çözüm yolu bir pratiği var mı ? Eğer yoksa çok mantıksız bir olay.

Kısacası aç gözlü olmucaksın :n: . Şaka bi yana takmıyorum fazla sende takma geç :D

guarin14
30.Haziran.2010, 01:52
Aynısı bana oluyor.10 veriyor kabul etmiyorum 15'e öneriyorum bekle ki teklif gelsin!

Addolorato
30.Haziran.2010, 01:54
Atıyorum bir oyuncuyu 10 milyon €'ya önerdiniz karşı takım 7 milyon € verdi. Bu o oyuncunun maksimum değeri oluyor genelde yapay zeka daha yüksek bir paraya almıyor sizden o oyuncuyu. İstediğiniz kadar deneyin o yüzden ilk teklifler gelmişken 3'e , 5'e bakmadan kabul etmek lazım.

Ahmet Göktaş
30.Haziran.2010, 01:58
Tamam ama ikinciye daha düşük bir fiyata öneriyorum yine teklif gelmiyor yani , yapay zekanın o oyuncu için biçtiği maksimum değerin çok daha altında bir fiyata öneriyorum ikinci defa ama teklif falan gelmiyor.

Bir defasında Erkan Zengin içinde böyle oldu. O daha ilginçti , adamın değeri 1.5 m € , baştan teklif geldi önerince 1.5 değerinde, beğenmeyip 2.5'a önerdim , baktım teklif yok. Sonra düşüre düşüre 400 k'ya kadar düşürdüm anca 400 k da teklif geldi.

Yani oyun ilk seferinde yaptıgı 1.5 luk teklifi ikinci defada yapmıyor sorun o.

Addolorato
30.Haziran.2010, 01:59
Heralde diyorki bir kere reddetti niye şimdi bir daha teklif yapayım kendini küçük düşürülmüş hissediyor dalga geçilmiş hissediyor yapay zeka. Birde bir oyuncuyu alacaksanız mutlaka alın kontrat önerip geri çektiğinizde sonra geri dönüşü olmuyor bir daha teklif yaptığınızda gelmek istemiyor.

guarin14
30.Haziran.2010, 02:05
Ne yapay zekaymış be :D

Hugo
30.Haziran.2010, 02:31
Reddedilince başka adama yönelirler haliyle. İlk gelen teklifte okutmak lazım.

Corpus
30.Haziran.2010, 03:04
3 Milyon önerdiler bir oyuncuma satmadım aynı oyuncuya 2 gün sonra 500.000 e önerdim teklif gelmedi

Sekopej
30.Haziran.2010, 10:04
Oyun sonuçta o mevkide eksik görüyorsa oyuncunuza teklif yapıyor, siz reddedince diğer alternaitflere geçiyor.

Bir de gidiyorsun, bir oyuncuya, 5 milyona satacağız demişler, sen reddedip, 10 milyondan listeye koydum diyorsun, sonra teklif gelmeyince, hadi 5 oldu geri gelin dersen tabi ki gelmem ben, daha düşüğünü teklif ederim hele ki daha önceden teklif eden tek kulüpsen 5 milyondan da altına almam en mantıklısı olur.

O nedenle ilk teklifi yüksek tutun, zaten almak isteyen varsa, siz 10 isteseniz de 7 teklif ediyor, 5 milyon yerine 7 milyona satmış oluyorsunuz. Yoksa yapay zeka o mevkiye geçen sürede başka isim alırsa, sizinkiyle ilgilenmeyi bırakıyor ve fiyat çok aşağılara indiğinde değerlendirmeye alıyor.

RasAnt
30.Haziran.2010, 12:13
Oyun sonuçta o mevkide eksik görüyorsa oyuncunuza teklif yapıyor, siz reddedince diğer alternaitflere geçiyor.

Olay bu yoksa her önerdiğin teklifi kabul etceklerse oyunun ne zevki olacak, oyuncunun bazen piyasası olur bazen olmaz doğru olan bu.

mehmetd
04.Temmuz.2010, 22:05
benim gıcık olduğumda şu gs deyim 140 pa sı olan sadece 124 türk var oyunda(scout) serkan kurtuluş var elimde ca 100 pa 130 ne olması lazım kapış kapış gitmesi gerek ama 0 dan öneriyorum gene teklif gelmiyor:icon_evil: gelen teklifide beğenmeyip gitmek için üste para istiyor:s7: bende daha evvel belletti ye yaptığımı yapıcam olmazsa fmrte gir maaşını 0 a düşür sonra 0 karşılığı serbest bırak naapim