PDA

View Full Version : Pierce Sözleşmesini Sonlandırdı

vego
30.Haziran.2010, 22:26
Boston Celtics'in yıldız forveti Paul Pierce, takımına sözleşmenin son yılından vazgeçtiğini ve serbest oyuncu olacağını bildirdi.

Salı gecesi ESPN.com'un aldığı bu habere göre All-Star forvet, 4 yıl için 90 m $ olarak imzaladığı kontratının son yılında alacağı 21.5 m $ parayıda kaybetmiş oldu.

Pierce bu sonuçta sınırsız serbest oyuncu olacak ve NBA yıldızlarının bulunduğu gruba katılarak diğerleri gibi perşembe günü TSİ 07.01'den itibaren hamle bekliyor.

Pierce'ın menajeri Jeff Schwartz ise bu yoruma karşılık olarak henüz bir yanıt vermiş değil.

Kaynak : NBA.com

Çevirmen Kaynak : NBATrKy.com

yaman76hakanFB
30.Haziran.2010, 22:31
Çok şaşırdım. Pierce'ı Celtics forması dışında düşünemiyorum. Ama onun Los Angeles'li olduğunu, çocukluğunda koyu bir Lakers taraftarı olduğunu ve draft günü sıra Celtics'e geldiğinde "Tanrım; beni Celtics seçmesin" diye dualar ettiğini söylesem çoğu kişi inanmaz ama gerçek bu... Yine de, Boston ona yeni bir kontrat verecektir; 3 veya 4 sezonluk... Yaşı ilerlediği için daha uzun süreli bir kontratı bu yıl almak daha kolay olur diye düşündüğüne eminim. Yoksa niyeti Celtics'den ayrılmak değildir.

Cengo
02.Temmuz.2010, 14:16
Çok şaşırdım. Pierce'ı Celtics forması dışında düşünemiyorum. Ama onun Los Angeles'li olduğunu, çocukluğunda koyu bir Lakers taraftarı olduğunu ve draft günü sıra Celtics'e geldiğinde "Tanrım; beni Celtics seçmesin" diye dualar ettiğini söylesem çoğu kişi inanmaz ama gerçek bu... Yine de, Boston ona yeni bir kontrat verecektir; 3 veya 4 sezonluk... Yaşı ilerlediği için daha uzun süreli bir kontratı bu yıl almak daha kolay olur diye düşündüğüne eminim. Yoksa niyeti Celtics'den ayrılmak değildir.

Lakers'ın hamle yapıp almasını çok isterdim ama parayı düşüneceği kesin.

KaPaLı
02.Temmuz.2010, 15:34
Ron Artest gereksizinden daha iyi olacağı kesin :] Ron Artest'te çok düşük ücretle oynamıyo çünkü.