Log in

View Full Version : Galatasaray 2010-11 Sezonu Formaları

Pages : [1] 2

TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Haziran.2010, 22:30
Turuncu ve mor formanın ardından yeni sezonda da somon rengi formalar dikkat çekecek...

Geçtiğimiz sezon mor forma tercihi ile çok konuşulan Galatasaray, bu sezon da dillerden düşmeyecek bir renk tercihinde bulunmaya hazırlanıyor.

Maraton.com.tr'de yer alan habere göre farklı renk tercihleri ile forma satışlarını arttırmayı başaran sarı kırmızılı camia, bu kez de pembe rengi andıran "somon" rengini tercih edecekmiş gibi gözüküyor.

Palermo'nun formasını andıran formayı kimin tanıtacağı ise şimdiden merak konusu oldu. Çünkü turuncu formayı Kewell, mor formayı ise Elano tanıtmıştı.

METİN OKTAY GİYMİŞTİ

1961-62 sezonunda Palermo'ya transfer olan Galatasaray'ın efsanevi futbolcusu Metin Oktay, İtalyan ekibinde "somon" renkli formayı sırtına geçirmişti.

http://foto.gazetevatan.com/newpics/news/300620101535377623286_3.jpg

Varonil
30.Haziran.2010, 22:41
Geçen seneki mor forma 2288 yıl öncesi gibisinden bir temayla tanıtılmıştı.Bunu nasıl tanıtıp,pazarlayacaklar merak ediyorum.

Sarı Kırmızı parçalı,düz Kırmızı ve düz Beyaz yakışıyor Galatasaray'a.Ayrıca değişikliğe gerek yok diye düşünüyorum ama tamamen ticari amaçlı yapılmış bir forma işte.

Alicanfmfan
30.Haziran.2010, 22:54
Ticari bir tasarımdır bu olursada alırız ;)

Taçsız Kral , Palermo forması giymişti , Parça'lının yeri ayrıdır ama Palermo formasının rengidir , Efsane giymiştir , bizim için kıymetli olacagı şüphesiz.

yunusgs
30.Haziran.2010, 23:00
İyice işin cıvkını çıkarmaya başladılar bu forma işinde.Neden sürekli bizim takım garip garip formalar üretiyor.Bari güzel bir şey üretin de alalım.Ayrıca daha netleşmiş bir şey yok.Umarım olmaz böyle bir şey.

KaPaLı
01.Temmuz.2010, 01:45
Güzel forma beğendim rengini. Palermo'nun şeker pembesi rengi :]

Revolution
01.Temmuz.2010, 01:51
Umarım yalandır .

A.FaruK
01.Temmuz.2010, 01:55
İlginç bi tasarım.Aynen denildiği gibi işin ticaret kısmı önemli. Geçen yılki mor forma gibi. Çok satabilir.

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Temmuz.2010, 02:06
Umarım yalandır .

Mor formayla yeterince girgir gecilmisti, bu forma olursa gercekten gelecek yorumlara hazirlikli olun derim :n::n:

Nedvedmania
01.Temmuz.2010, 02:09
Yeni formamız hayırlı olsun :)

Adnan polat yine zekasını konuşturuyor. Fenerbahçeliler pembe pembe diye dalga geçecek , biz onlara inat bu formaları alacağız. Tıpkı geçen sene olduğu gibi forma satışında rekor kıracağız.

Ama sırf para uğruna takımın renkleriyle oynanmaz. Dünyada dalga geçilecek 2 renk var ikisinide kullanıyoruz. Başka renkmi kalmadı yahu. Git simsiyah yap , bembeyaz yap. Fanteziye ne gerek var ? Tamam Arma sevdalısıyız renk değil , tamam yine herkese inat bu formayı alacağız ama seneyede böyle birşey yapılırsa çok kötü şeyler olur.

CeNTeR_TR
01.Temmuz.2010, 02:10
Takımların renklerini bozmamazı lazım.

Ama Ticari manada finansal açıdan katkı sağladığı için doğal olan yapılıyor.

Baya bir satış yakalanacağına eminim.

World Hollow o1
01.Temmuz.2010, 02:11
Ticari bir tasarımdır bu olursada alırız ;)

Taçsız Kral , Palermo forması giymişti , Parça'lının yeri ayrıdır ama Palermo formasının rengidir , Efsane giymiştir , bizim için kıymetli olacagı şüphesiz.

Hep bu yalanlarla zaten paraları kazanıyorlar.
Nasılsa Türk milleti duygusaldır, kıyamaz geçmişini unutmaz. :)

Hoş bir forma umarım şans getirir yeni sezonda.

Flawless Victory
01.Temmuz.2010, 02:13
Unutmayın ki her maçtan sonra biz formamızı rakip takımların formalarıyla değiştiriyoruz. Bu formalar da diğer takımlar için aslında. ;;)

Revolution
01.Temmuz.2010, 02:14
Nasıl gidip alacağız formayı yahu nasıl ? Bu adamlar bu formaları alıyoruz diye çıkarmıyor mu ? Ne diye ısrarla bu şebek formaları alıyoruz. 2288'di hani mor forma bu neyin tarihi acaba ? Bu forma bu sene en az satılan forma olsun bakiyim bir daha yönetim dalga geçiyor mu bizimle. Gidip adamakıllı parçalı formamı alıcam bunların ticari oyunlarına da uymicam. İşleri güçleri yok galiba renk kalmamış dünyada sanki. Bu formalar alındığı sürece bu böyle devam edecek. Tepki gösterilecekse almayarak gösterilir ancak. Dalga geçiyorlar bizimle gerçekten.

A.FaruK
01.Temmuz.2010, 02:15
Unutmayın ki her maçtan sonra biz formamızı rakip takımların formalarıyla değiştiriyoruz. Bu formalar da diğer takımlar için aslında. ;;)

Çok farklı bir açıdan yaklaştın olaya abi :)

Flawless Victory
01.Temmuz.2010, 02:23
Çok farklı bir açıdan yaklaştın olaya abi :)

Espri tabi. :) Yanlış anlaşılmasın. Ben takımların kendi renklerini kullanmasından yanayım ama pembe rengin de cinsel çağrışımının olup olmaması sizin içinizin fesat olup olmamasına bağlıdır. :n:

goosfraba
01.Temmuz.2010, 02:43
bence pek takılmayın formaya da rengine de.

Facx
01.Temmuz.2010, 03:00
bunu ilk yayınlayan sitede 2. forma olarak krem rengi üzerinde aslan deseni olan bi forma olcağı söyleniyor inş öyle olur

izmer96
01.Temmuz.2010, 11:27
Ben sahsen cok begendim formayi ve kesinlikle alirim

KaPaLı
01.Temmuz.2010, 11:37
http://soccerlens.com/shirts/files/2010/06/fc_bordeaux_kits_10_11_puma.jpg

Bordeaux 3. forma

http://soccerlens.com/shirts/files/2010/06/olympique_marseille_away_kit_2010_2011_adidas.jpg

http://soccerlens.com/shirts/files/2010/06/FC-St_Pauli_Home_Kit_2010_2011.jpg

http://soccerlens.com/shirts/files/2010/05/LEAK_everton-1011_away.jpg

http://soccerlens.com/shirts/files/2010/06/Lyon_2010_2010_third_kit.jpg
http://www.footballshirtculture.com/images/chelsea-10-11-adidas-third-kit-leaked.jpg

DisCo
01.Temmuz.2010, 12:24
Galatasaray'ın bugüne kadar sabit forması olmamıştır. Parçalı olarak kabul etsekte bana parçalı örneğini gösterebilecek kimse yoktur. Çünkü her sene parçalı ama birbirine uymayan formalar çıkıyor. Milan'ın çubuklu forması değişiyor mu? Real Madrid'in değişiyor mu? Fenerbahçe'nin de değişmiyor. 2. yada 3. formanı cırtlak pembede yaparsın. Ama sabit bir forman olur.

Bunun olmamasında bizimde payımız var tabi. Her sene aynı parçalı formayı kim gidip alır. Ancak yıldız getirmen gerekir ki onun adının yazılı olduğu formayı alasın. Bakıyorsun hala Show Tv reklamının olduğu Galatasaray formalarını imzalatmaya geliyorlar. Yönetimde farklı renklerle satış yapabilmek adına bu yola gidiyor. Birisi çıkıp şunu demiyor. Üzerinde çalışılmış güzel bir parçalı forma üretelim. Bunun yanına klasik beyaz formamızı yapalım. 3. formayıda tshirt'e yakın yapalım. Bak o zaman 3. forma satışları nasıl patlıyor. Marsilya'nın baklava dilimi forması buna en iyi örnektir. Taraftarı olmamama rağmen alasım geldi.

Zekirdek
01.Temmuz.2010, 13:16
En alttaki Chelsea forması müthiş.

E.Cartman
01.Temmuz.2010, 18:26
Kamuoyuna Duyuru

Kulübümüz, yönetmelikler gereği Türkiye Futbol Federasyonu ve UEFA’ya iç saha, dış saha ve yedek olmak üzere toplam 3 forma hazırlayarak bildirmekle yükümlüdür.

2010 – 2011 Sezonu için hazırlanmış olan bu formalarımızın TFF ve UEFA onaylarının gerçekleşmesiyle kamuoyu ve ilgili makamlara duyurusu yapılacaktır.

Galatasaray Pazarlama A.Ş.

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Temmuz.2010, 20:45
Forma güzel ama turkiyedeki yorumlar ispanyada sevillanin, italyada palermonun kullandigi pembe rengine yapilan yorumlardan cok farkli olacak. Dalga konusu olmamasi imkansiz gibi.

Facx
01.Temmuz.2010, 23:51
Ben Çok Beğendim Şahsen Özellikle Aşağıdaki Krem Olanı

http://3.bp.blogspot.com/_ouuuojZNI6c/TB4MUMpuB_I/AAAAAAAAHAk/6yHEiKeWGi4/s400/krem+forma.png
http://2.bp.blogspot.com/_ouuuojZNI6c/TB6RGlWPqrI/AAAAAAAAHA0/_KIcGJiSPiU/s400/somon+forma+10-11+kopya.png
http://3.bp.blogspot.com/_ouuuojZNI6c/TB4MUQHd7fI/AAAAAAAAHAs/164ZXjI2HIE/s400/home+09-10.jpg
Renkler (Adamın Söylediğine Göre Kesin) Bunlar Tasarımlar Yapan Adama Ait Şimdi Siteyi Paylaşsam reklam olurmu bilmem

Revolution
02.Temmuz.2010, 04:02
Kaç yıldır adamakıllı sarı forma yapmıyoruz.. Onun yerine böyle mor pembe takılıyoruz. Şu pembe yerine böyle koyu sarı bir formamız olsaydı 3. forma da krem renk olsaydı fena mı olurdu yani? Ne gerek var..

Nedvedmania
02.Temmuz.2010, 12:20
Haydaaa. Biz bitanesinden şikayet ederken şimdi 2 tane oldu. Tasarımı güzel veya çirkin farketmez , Biz Sarı - Kırmızı istiyoruz Pembe-Krem değil.

DisCo
02.Temmuz.2010, 12:31
Forma üretildiğinde nasıl olur bilmiyorum ama şuan krem olanı acayip çocuksu duruyor.

E.Cartman
02.Temmuz.2010, 12:31
bu krem forma güzel olmuş bence ama krem üstüne tam boy aslan desenli tasarım görmüştüm bi yerde o daha güzeldi ama yine en güzeli parçalı...

Edit: işte bu formadan bahsediyodum

http://4.bp.blogspot.com/_ouuuojZNI6c/TAfnQW-hilI/AAAAAAAAG1M/b7lrvGNgQ_o/s1600/GALATASARAY+SK+2010-2011+KREM+2.PNG

Fearless Coward
02.Temmuz.2010, 12:39
Valla bu senekiler geçen senekilere göre daha güzel olmuş..Hepsini alacağım takıma katkı için :D hayrına :D ama Krem hakkaten süper ya..

yunusgs
02.Temmuz.2010, 12:44
Krem fena değil,kabul edilebilir.Sonuçta beyaza yakın bir renk.Ama pembe umarım çıkmaz.

Nedvedmania
02.Temmuz.2010, 12:55
bu krem forma güzel olmuş bence ama krem üstüne tam boy aslan desenli tasarım görmüştüm bi yerde o daha güzeldi ama yine en güzeli parçalı...

Edit: işte bu formadan bahsediyodum

http://4.bp.blogspot.com/_ouuuojZNI6c/TAfnQW-hilI/AAAAAAAAG1M/b7lrvGNgQ_o/s1600/GALATASARAY+SK+2010-2011+KREM+2.PNG

Heh bak bu güzel işte :)

Hangisini alsam karar veremedim daha şimdiden :)

E.Cartman
02.Temmuz.2010, 14:43
Heh bak bu güzel işte :)

Hangisini alsam karar veremedim daha şimdiden :)

bu forma çıkarsa bunu alırım ben :D:D

C h A o S
02.Temmuz.2010, 15:21
Renk,desen farketmez.Armanın olduğu her formayı alırım.

KaPaLı
02.Temmuz.2010, 15:27
Krem rengi forma çok hoş. Pembe'de güzel duruyo. Alınır bu formalar. Parlak mor formadan daha güzeldir hiç değilse.

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Temmuz.2010, 15:32
Renk,desen farketmez.Armanın olduğu her formayı alırım.

Bu arma hassasiyeti ne zaman olustu, merak ettim de. Bu sezonun son maclarinin birinde yanlis hatirlamiyorsam protesto amacli klubun armasi dahil hersey ters asilmisti tribunlerde. Adnan Polat da bu duruma icerlemis, taraftari kinamisti bu davranisindan dolayi.

Acikcasi klubun klasiklesmis renklerini birakmasini ben onaylamam. Her tezaruhatta takimimizin rengini haykirmaz miyiz? Cok celiskili, ticari amacli somuruye dayali, klup ruhuna ters bir secim tamamen.

Nedvedmania
02.Temmuz.2010, 18:05
Biz her zaman Armanın peşindeyiz. O Ters çevirme olayında üzerinde yazı yazan pankartlar ters çevrildi. "ultrAslan" yazan pankartı bile ters çevirdik. Yani kendi grubumuzun bile adını ters çevirdik sırf protesto olsun diye. Ama üzerined sadece armanın olduğu bir pankartı ters şekilde görmedim.

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Temmuz.2010, 18:55
Bu resim diyarbakir macindaki protestodan, cok tartisildigini bildigim icin soylemistim. Yanilmamisim :D

http://www.webaslan.com/img/3/2010/taraftar-protesto675.jpg

Nedvedmania
02.Temmuz.2010, 19:02
Ben orda armaya yapılmış bir hakaret göremiyorum. Yazının devamında arma var. Armayla yazı tek bir pankart üzerinde. Yazıyı ters armayı düz nasıl yapmalarını bekliyordun :) İkiside birleşik olduğu için doğal olarak armada orda ters duruyor. Bana sadece armanın olduğu bi pankart göster abi :)

HooijDonk07
02.Temmuz.2010, 19:09
Son forma gerçekten güzel.

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Temmuz.2010, 19:46
Bana sadece armanın olduğu bi pankart göster abi :)

Sen de cok sey istiyon, bunu bile zor buldum zaten :n::n::n:

C h A o S
02.Temmuz.2010, 19:56
Bu arma hassasiyeti ne zaman olustu, merak ettim de. Bu sezonun son maclarinin birinde yanlis hatirlamiyorsam protesto amacli klubun armasi dahil hersey ters asilmisti tribunlerde. Adnan Polat da bu duruma icerlemis, taraftari kinamisti bu davranisindan dolayi.

Acikcasi klubun klasiklesmis renklerini birakmasini ben onaylamam. Her tezaruhatta takimimizin rengini haykirmaz miyiz? Cok celiskili, ticari amacli somuruye dayali, klup ruhuna ters bir secim tamamen.

Arma hassasiyetimiz hiç bir zaman bitmediki yeniden oluşşsun.O pankart olayıda sadece tepki amaçlı yapılan bir protesto.Armayla bağdaştırmamak lazım.

Nedvedmania
02.Temmuz.2010, 20:35
Sen de cok sey istiyon, bunu bile zor buldum zaten :n::n::n:

İyide abicim asıl bulman gereken o :) Çünkü sen "Bu arma hassasiyeti ne zaman olustu, merak ettim de. Bu sezonun son maclarinin birinde yanlis hatirlamiyorsam protesto amacli klubun armasi dahil hersey ters asilmisti tribunlerde" dedin. Yani sırf arma ters asılmış gibi söyledin. Bende böyle birşeyin olmadığını söyledim.

Yani kısaca özet geçmek gerekirse biz her zaman armanın peşindeyiz. Ne futbolcusu ne başkanı ne transferi ne forması bizi bu takımdan soğutur. Biz sadece Galatasaray ruhunu sahaya yansıtamayan takıma tepki gösterdik o maçta. Ki çok ta haklıydık. Ve o protesto da tek maçlık sürdü. Ertesi maç takımı desteklemeye devam ettik. Neyse bu konuyu zamanında çok konuştuk bi daha açmanın gereği yok :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Temmuz.2010, 20:54
Haklisin, zamaninda cok konusulmustu. Kimisi dogruydu, kimisi yanlisti diye yorumladi. Konuyu fazla buyutmemek lazim :D

Revolution
02.Temmuz.2010, 22:21
O gösterdiğiniz krem forma çıksın her boyunu alırım :D

ThersoN
03.Temmuz.2010, 01:17
krem çok güzel

pembeyi de gerçekte görmek lazım

MeMo
03.Temmuz.2010, 01:24
Pembe forma bana uydurma gibi geliyor.Taraftar sanmıyorum böyle bir şey istesin.Ama krem hoş duruyor.

E.Cartman
03.Temmuz.2010, 01:35
Pembe forma bana uydurma gibi geliyor.Taraftar sanmıyorum böyle bir şey istesin.Ama krem hoş duruyor.

internet üzerinden oylama yapılsaydı inci sözlük saldırısı falan olabilirdi belki :D:D:D ama bi kaç yerde okuduğum kadarıyla tam pembe olmayacakmış somon olacakmış...

Varonil
03.Temmuz.2010, 01:38
2.ci eklenen krem forma çok güzelmiş açıkcası,beğendim onu ben.

Ya özünde bunlar tamamen kamuoyu yoklaması.Geçen sene mor formada da buna benzer şeyler olmuştu.Galatasaray'ın ilginç ve bir o kadar iyi pazarlama stratejisidir bu.

Revolution
03.Temmuz.2010, 14:07
Yahu geçen sene mor'a lila bu sene pembe'ye somon diyorlar.. Renklerin tonundan bize ne? Pembe mi pembe forma işte kıvırmaya gerek yok. Rakip taraftarlar istediği kadar dalga geçebilir artık, kim bilir ne besteler yazılır şimdi bu formaya. Biz hep rengarenk be arkadaş nedir bu ya :D

Nedvedmania
03.Temmuz.2010, 14:52

Yok bu forma uydurma değil. %95 bu formalar çıkacak. Şekli belki farklı olabilir ama pembe forma çıkacak. Yani bu haberi yayınlaranlar kesin konuşuyor.

World Hollow o1
03.Temmuz.2010, 15:11
Kremler çok sağlam olmuş ya, eğer çok fazla abartı fiyatı olacağını bilsem hemen gider alırım.. :)

izmer96
03.Temmuz.2010, 15:15
Bu sayfanin en ustundeki krem rengi aslan baskili forma gercekten mukemmel , yurt disinda yasiyorum buraya gonderdikleri zaman formayi tam 2 katina cikiyor fiyati ama yinede o forma cikarsa kesinlikle siparis veririm

MeMo
03.Temmuz.2010, 15:24
Yok bu forma uydurma değil. %95 bu formalar çıkacak. Şekli belki farklı olabilir ama pembe forma çıkacak. Yani bu haberi yayınlaranlar kesin konuşuyor.

Çok ilginç o zaman.

uAburak89
03.Temmuz.2010, 19:35
Sarı - Kırmızı dışında herhangi bir renkte formayı istemiyorum şahsen, ne mor formayı istedim, ne en sevdiğim renk olmasına rağmen turuncu formayı ne de başka bir rengi. Bunları istemiyor olma nedenim herhangi bir takım insanların yapacağı seviyesi düşük espriler ya da dalga geçilmesi değil, çünkü karşılık bu atışmalar hiç bir zaman bitmez. Her zaman bir malzeme bulunur, çoğu zaman karşılık at gözlükleri takılır, körü körüne bir şeyler savunulur vs vs. Takımımızın renkleri belli, buna göre formalar üretilmesini istiyorum ama para işte. Her zaman tatlı geliyor. Herkes benim gibi düşünmediği için gidip alabiliyor çıkan her renk formayı.

Öte yandan bu değişik renk forma ile ilgili bir durum daha var, turuncu forma Kewell ile, mor forma Elano ile tanıtıldı bir nevi, acaba yeni çıkan farklı renkte olacağı söylenen forma için hangi oyuncu ön plana çıkarılacak?

Revolution
03.Temmuz.2010, 19:53
Pembe Gattuso'ya yakışmaz :D

RasAnt
06.Temmuz.2010, 13:15
Pembe formanın çıkması,mor formadaki gibi geyiklerin çıkmasına neden olacaktır :)

E.Cartman
06.Temmuz.2010, 13:58
Sarı - Kırmızı dışında herhangi bir renkte formayı istemiyorum şahsen, ne mor formayı istedim, ne en sevdiğim renk olmasına rağmen turuncu formayı ne de başka bir rengi. Bunları istemiyor olma nedenim herhangi bir takım insanların yapacağı seviyesi düşük espriler ya da dalga geçilmesi değil, çünkü karşılık bu atışmalar hiç bir zaman bitmez. Her zaman bir malzeme bulunur, çoğu zaman karşılık at gözlükleri takılır, körü körüne bir şeyler savunulur vs vs. Takımımızın renkleri belli, buna göre formalar üretilmesini istiyorum ama para işte. Her zaman tatlı geliyor. Herkes benim gibi düşünmediği için gidip alabiliyor çıkan her renk formayı.

Öte yandan bu değişik renk forma ile ilgili bir durum daha var, turuncu forma Kewell ile, mor forma Elano ile tanıtıldı bir nevi, acaba yeni çıkan farklı renkte olacağı söylenen forma için hangi oyuncu ön plana çıkarılacak?

iyi güzel diyosunda kulüpler para kazanmak zorunda ayrıca UEFA kuralları gereği takımın renklerinden bağımsız bi forma daha yapması lazım

uAburak89
06.Temmuz.2010, 21:47
Onu ben de biliyorum, o zaman siyah ağırlıklı ya da beyaz belki turuncu (sarı ve kırmızının karışımı olduğu için) forma olabilir. Ama bu bağımsız renkli formanın iç saha maçlarında giyilmesi de gerekmiyor, benim karşı olduğum konu bu. Geçen sene çok fazla giyildi mor forma.

a.arıcı-11
13.Temmuz.2010, 20:07
uzun zamandır yoktum. Foruma bi bakim dedim sonrada dolaşırken bu resmi gördüm.Hayırlı olsun GS nin yeni forması.

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs198.snc4/38255_415560683165_840618165_4497059_5781978_n.jpg

deniz.91
13.Temmuz.2010, 20:46
Bu res,m sosyete pazarlarından heralde orjinali çıkmadan çakmasını yapmışlar:)

Alicanfmfan
13.Temmuz.2010, 21:49
Çakmadır o.

King_91
14.Temmuz.2010, 02:12
uzun zamandır yoktum. Foruma bi bakim dedim sonrada dolaşırken bu resmi gördüm.Hayırlı olsun GS nin yeni forması.

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs198.snc4/38255_415560683165_840618165_4497059_5781978_n.jpg

yuh arkadaş bu nasıl bir hızdır . çıkmamış formanın formanın çakması çıkmış ..

guarin14
14.Temmuz.2010, 02:22
yuh arkadaş bu nasıl bir hızdır . çıkmamış formanın formanın çakması çıkmış ..

Ehh.Çakma sektörü böyle :icon_biggrin:

deniz.91
14.Temmuz.2010, 02:29
Korsan sektörü çağ atladı beyler eskisi gibi değil:)

Rsa
14.Temmuz.2010, 02:39
Çakma olduğunu nereden biliyorsunuz?

deniz.91
14.Temmuz.2010, 02:41
Kulüp tanıtım yapmadan satışa sunmaz heralde resimde arka tarafa bakıldığında pazar olduğu belli

vego
14.Temmuz.2010, 02:41
Formalar satışa çıksa tanıtım şuydu buydu haberler yapılırdı.

KanaKe
14.Temmuz.2010, 02:58
cakma oldugu reklamdan belli cok assagida benim bildigim reklam daha yukarda olur

E.Cartman
14.Temmuz.2010, 03:40
Şöyle bi olay var defolu ya da kumaş ve dikim kalitesi storelarda satılacak düzeyde olmayan formalar pasajlardaki formacılara ya da pazarlara düşüyor galiba formaların üretimi de başlamış o yüzden bu formanın gerçeklik payı da vardır bence ama herşey tanıtımda belli olur..

Bursaspor
14.Temmuz.2010, 04:22
Forma çakma, reklam aşağıda, soldaki bandrol geçen senede kullanılan bandrol ama formanın kalıbı bu seneki adidas kalıbı.

Bundan çok da farklı olmayan bir forması olacak Galatasaray'ın , sadece yakada belki bir değişiklik olabilir, bir de sırtta ve logo etrafında özel bölümler olacağı söylenmişti, bunlar eklenince çok farklı olmasa da kalıp vs. itibariyle aynı forma olacak.

Fabrika'dan sızıntı ile yapılmış olması muhtemel bu formanın.

Varonil
14.Temmuz.2010, 12:37
Türk Telekom reklamı çok aşağıda,apaçık belli çakma olduğu.

Yalnız cidden korsan sektörü çağ atlamış.

izmer96
14.Temmuz.2010, 12:56
Eger konu orjinal birseyin replikasi yapilmasi ise Turkiye'mi bir tek Cin zorlar

GebzeLi1907
14.Temmuz.2010, 14:38
herşeyini yapıyorlar orjinalinden önce gerçeğini üretiyorlarda bu adamlar şu reklamı niye biraz daha yukarı basamıyorlar oda ilginç :)

ForCimbom
14.Temmuz.2010, 15:02
çakmadır büyük ihtimal ... ama... ;

http://galatasarayformalari.blogspot.com/2010/07/somon-forma.html

KanaKe
14.Temmuz.2010, 15:15
beyler hic heveslenmeyin diyorum cakmadir o forma :) siz hic turizm sehirlerine felan gitmediniz galiba orda herseyin cakmasi var hatta bir eline orjinalini al diger eline cakmayi al ayirt edemessin adamlar o derece benzetiyorlar en ince detayine kadar.. fakat kalite farki var..

E.Cartman
14.Temmuz.2010, 15:38
herşeyini yapıyorlar orjinalinden önce gerçeğini üretiyorlarda bu adamlar şu reklamı niye biraz daha yukarı basamıyorlar oda ilginç :)

birebir aynısı olursa suç teşkil ediyor ama o reklam 1 cm bile aşağıda olursa suç olmuyor bildiğim kadarıyla...

Börk
14.Temmuz.2010, 15:41
Evet,aralarındaki farkı ayır etmek güç.Bandrol aynı,üstüne adidas etiketi.

MeMo
14.Temmuz.2010, 16:23
Çakma olabilir ama forma tasarımı buna yakın birşeydir muhtemelen.Ben hatırlıyorum 100.yılda beyaz bir formamız vardı o da satışa çıkmadan internete düşmüştü fotoğrafı.

Alicanfmfan
16.Temmuz.2010, 01:24
Ama o farklıydı tasarımı taraftara sunuldu taraftar belirledi , onlarda ona göre yaptılar formayı , taraftar önceden belirlemişti yani 100.yıl logosunu formayı feln.

Tahminen bi iki şeki degisikligi olacak amaforma büyük ihtimal ile aynen böyle.

uAburak89
20.Temmuz.2010, 21:27
2010-2011 Forma Lansmanı

Galatasaray Pazarlama A.Ş, 2010-2011 sezonunda futbol takımımızın giyeceği yeni formaların tanıtımını, bu yıl interaktif ortamda gerçekleştirecektir. Formalarımız ve konseptleri, 27 Temmuz Salı günü yapılacak lansmanda, yapımcılığı Mehmet Altıoklar ve yönetmenliği Mustafa Altıoklar tarafından gerçekleştirilmiş kısa filmlerle tanıtılacaktır.

Galatasaray Spor Kulübü, bir ilke daha imza atmış ve çekimlerde film endüstrisinde gelinen son teknolojiden faydalanmıştır. Yaptığımız çalışmalarla ilgili bilgileri www.365g24s.com adlı internet sitemizden takip edebilirsiniz.

Revolution
20.Temmuz.2010, 21:44
Sitenin adını güzel bulmuşlar merakla bekliyorum :)

Facx
20.Temmuz.2010, 21:55
Sitenin adını güzel bulmuşlar merakla bekliyorum :)

aynen :D benimde ilk aklıma gelen buydu :D

Revolution
20.Temmuz.2010, 22:11
Yalnız o forma kesinlikle çakma. Buradaki pazarları görseniz Liverpool'un Chelsea'nin çıkmamış formaları var burada :D Somon forma bu kadar sönük olmaz zaten eğer çıkarsa :)

ForCimbom
20.Temmuz.2010, 22:20
http://www.365g24s.com/

burada bir video var :)

King_91
20.Temmuz.2010, 22:22
saat 24.00da yenilikler varmış .. bakalım ne yapacaklar

King_91
21.Temmuz.2010, 00:51
saat 24ü geçti hala bi değişiklik yok .. :/

Revolution
21.Temmuz.2010, 01:37
Saat neredeyse 1 ve sol üste 365g24s logosundan başka birşey yok yoksa ben mi göremiyorum ?

Nedvedmania
21.Temmuz.2010, 01:38
Videoyudamı göremiyorsun ?

E.Cartman
21.Temmuz.2010, 01:42
bende video gözüküyor ama başlamıyor...

Alicanfmfan
21.Temmuz.2010, 01:48
Muhtesem bir yenilik ya...

Addolorato
21.Temmuz.2010, 01:50
Girdim siteye 6 günden geriye doğru sayan bir saat var. Birde video var.

Clayman
21.Temmuz.2010, 01:50
An itibariyle 6 gün 18 saat kaldığını belirtiyor site. Tabi neye ? :)

Clayman
21.Temmuz.2010, 01:51
Çok pardon son kısmı görmedim. Formaların tanıtımınaymış :D

Revolution
21.Temmuz.2010, 02:21
Videoyudamı göremiyorsun ?

Bir kaç saat öncesine kadar izleyebiliyordum Cihan ama şimdi nedense göremiyorum..

GeNç KaRTaL
21.Temmuz.2010, 10:54
Güzel fikir site adı olsun,video olsun.Beğendim.

Nedvedmania
21.Temmuz.2010, 11:51
http://img256.imageshack.us/img256/4170/38028448201108783160468.jpg (http://img256.imageshack.us/i/38028448201108783160468.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

E.Cartman
21.Temmuz.2010, 12:50
pazardaki forma tuttu :D:D:D

Varonil
21.Temmuz.2010, 13:30
Sanırım çok yeni bir fotoğraf bu.Tanıtım filmi için mi giymişlerdir formayı futbolcular acaba?

Bursaspor
21.Temmuz.2010, 14:10
Tanıtım filmi için giyilmiş, çünkü arkaya bluebox konulmuş sanırım, böylece oyuncuları videoda ya da resimde istedikleri alana rahatça yerleştirebilecekler.

http://www.ligtv.com.tr/uploads/haber/smnsmn1.jpg

Görüldüğü gibi o çakma denilen formadan küçük farklar dışında birebir aynısı.

Bir de renk konusuna gelirsek şu tablo her şeyi anlatıyor.

http://pics.blameitonthevoices.com/032010/colors_-_men_vs_women.jpg

RaSenGan
21.Temmuz.2010, 20:24

Ben anlamadım neyi anlatıyor :icon_redface:

Oghuse
21.Temmuz.2010, 20:27
Erkeklerin ve kadınların renk tanımı şeklinde eğlencelik bir tablo Aygün.

Revolution
21.Temmuz.2010, 20:36
Hahah tablo güzelmiş gerçekten :D Forma bence çok çirkin umarım ayda yılda 1 giyeriz :D

Revolution
21.Temmuz.2010, 20:37
Bu arada pazarcıya da helal olsun :D

E.Cartman
21.Temmuz.2010, 20:51

:zuhaha:zuhaha:zuhaha

Bu arada pazarcıya da helal olsun :D

formayı görmeden, duyumlara göre ve sadece reklamı biraz aşağıya alıp formanın aynısını yapan milletimizin pazarcısına büyük bir alkış istiyorum :k::k::k::k::k::k::k: :n::n:

Revolution
21.Temmuz.2010, 21:07
Bence internetten tasarımı görüp yapmışlardır o kadar da değil yahu :D

E.Cartman
21.Temmuz.2010, 21:38
Bence internetten tasarımı görüp yapmışlardır o kadar da değil yahu :D

sonuçta ortada alınan bi duyum var :n::n::n:

Alicanfmfan
23.Temmuz.2010, 01:14
Habertürk'ün gazetecilik anlayısını bir kez daha gördük. Yazıklar olsun.

Revolution
23.Temmuz.2010, 01:51
Neden anlamadım..

Nedvedmania
23.Temmuz.2010, 02:34
Bende anlamadım. Adamlar işini yapmış işte :) O açıklıkları kapatmayan yönetimde suç

guarin14
24.Temmuz.2010, 00:39
Pembe denen formanın rengi Fusion Coral'mış!
Sarı turuncu ve morun karışımıymış!

Revolution
24.Temmuz.2010, 00:42
Yahu pembe forma yapıyorsun kıvırmaya gerek yok ama neden kalkıp da Pembe forma diye tanıtmıyorsun ? Yok Galat2288 forma yok lila forma, somon rengi Fusion Coral.. Ne gerek var "mor forma", "pembe forma" de. Futbolcuların giyiyor bilinmiyor da sen söyleyince mi çıkacak açığa...

MeMo
24.Temmuz.2010, 00:46
Habertürk'ün gazetecilik anlayısını bir kez daha gördük. Yazıklar olsun.

Oha fotoğraf çekmişler !

Revolution
24.Temmuz.2010, 00:50
Alican'ın demeye çalıştığı formayı önceden insanlara gösterdikleri için sanırım.. Bir bakıma haklı da o çekimin lansman için yapıldığı belli gizliliğin esas alınması lazım gazeteci de olsa ama suç bizimkilerde adamların yaptığına kızmak bence yanlış olur. Çünkü "ilk biz dedik" yarışı var artık yapacak bişey yok bence yayınlamakta haklılar da yani :)

goosfraba
24.Temmuz.2010, 00:54
gazetecilikte milletin gizliliğine önem vermezler. haberturk, galatasaray'ın lansman için yapılan kısa filmi yakalamış birkaç da fotoğraf almış. bunu yayınlamamaları kadar saçma birşey olmazdı. denildiği gibi ortada bir yarış var. bu haber, haberturk'un hem gazetesini aldırır hem de sitesine raiting kazandırır. tirajı artar.

Revolution
24.Temmuz.2010, 00:56
Bende onu demeye çalışmıştım adamlar tabii ki yayınlayacak kızacaksak o görüntüyü onlara aldıran yönetime, güvenliğe kızacağız..

Lorik Cana19
24.Temmuz.2010, 14:48
Ben Somon Formayı beğendim. Siyah şortla iyi gitmiş bence. :D

RaSenGan
24.Temmuz.2010, 14:55
Somonmuş peh :p Pembe işte :D

Deus Dominus
24.Temmuz.2010, 15:34
Palermo forması :)

GodfatheR
24.Temmuz.2010, 15:35
Pazarcının yaptığı daha güzeldi. :u:

E.Cartman
24.Temmuz.2010, 15:41
Ben Somon Formayı beğendim. Siyah şortla iyi gitmiş bence. :D

Somonmuş peh :p Pembe işte :D

oğuz abinin paylaştığı tabloyu bi kez daha paylaşıyım :D:D

Clayman
24.Temmuz.2010, 18:06
http://www.365g24s.com/ 'daki filmin sonunda biri çocuğa pişt pişt diyor. O kim acaba çok merak ettim. Tahminimce Arda o ama başka fikri olan var mı ?

Varonil
24.Temmuz.2010, 18:08
Arda gibi geldi bana da.

Parçalı ve Pembe'nin dışındaki diğer formanın nasıl olacağı belli mi?

Clayman
24.Temmuz.2010, 18:12
Krem rengi ve üzerinde Aslan figürü olması bekleniyor diğer formada.

Varonil
24.Temmuz.2010, 18:16
Krem renginde bu tarz bir tasarım çok hoş duruyor gerçekten;

Büyük ihtimalle Aslan figürü de kabartmalı olacaktır.

E.Cartman
24.Temmuz.2010, 18:17
http://www.365g24s.com/ 'daki filmin sonunda biri çocuğa pişt pişt diyor. O kim acaba çok merak ettim. Tahminimce Arda o ama başka fikri olan var mı ?

bence de Arda üstündeki forma da beyaz şort üstüne sarı kırmızı parçalı forma kesin :D:D:D:D

Clayman
24.Temmuz.2010, 18:20
Almayı planladığım ilk forma da krem rengi forma zaten. Çünkü renkleri çok hoşuma gitti. E tabi bir başka cezbeden konu da Aslan figürü :)

GebzeLi1907
24.Temmuz.2010, 18:51
Şu resimdeki krem forma gs tarihinde benim değerlendirmeme göre; en güzel forma olur çok hoş.

Lucas Neill
24.Temmuz.2010, 20:00
Sondaki yüzü gözükmeyen kisinin sortu kisa nostalji yapilip Metin Oktay anilabillir.

RaSenGan
24.Temmuz.2010, 20:03
Eğer o şekilde bir krem rengi forma olursa kesinlikle alırım o formayı harika duruyor.

ForCimbom
24.Temmuz.2010, 20:47
bence de Arda üstündeki forma da beyaz şort üstüne sarı kırmızı parçalı forma kesin :D:D:D:D

ama o adamın şortu 70'lerden 80'lerden kalma kısa şortlardan. arda değildir o kişi muhtemelen...

RaSenGan
24.Temmuz.2010, 20:51
Bir de Hagi çıkıyormuş :p

Corpus
24.Temmuz.2010, 21:17
Bir de Hagi çıkıyormuş :p

Hagi ne güzel de pşşt pşşt der :D:D

Nedvedmania
24.Temmuz.2010, 21:27
Ses Arda'nın sesi gibi.

RaSenGan
24.Temmuz.2010, 21:30
Evet Arda'nın sesi gibi duruyor ses zaten ilk akla gelen de o.Odur büyük ihtimalle.

Hagi ne güzel de pşşt pşşt der :D:D

:D:D

Revolution
24.Temmuz.2010, 21:48
Şu son tasarım olan krem forma gerçekten süper olur.. Ama ilk başta ortaya çıkan krem forma çıkarsa piyasaya o da berbat olur.

ForCimbom
24.Temmuz.2010, 22:16
Evet Arda'nın sesi gibi duruyor ses zaten ilk akla gelen de o.Odur büyük ihtimalle.

:D:D

http://4.bp.blogspot.com/_ouuuojZNI6c/TEbQ5r3VqjI/AAAAAAAAHQo/6NgfQWPmzoQ/s1600/111vo.jpg

arda böyle kısa şort niye giysin ki? sanmıyorum arda olduğunu hiç....

Clayman
24.Temmuz.2010, 22:19
Şortun numarası 10 mu ne ? :D

Revolution
24.Temmuz.2010, 22:22
Kaç gün kaldı lansmana :)

RaSenGan
24.Temmuz.2010, 22:22
http://4.bp.blogspot.com/_ouuuojZNI6c/TEbQ5r3VqjI/AAAAAAAAHQo/6NgfQWPmzoQ/s1600/111vo.jpg

arda böyle kısa şort niye giysin ki? sanmıyorum arda olduğunu hiç....

Hazırlayanlar seçmişlerdir onu giymesini istemişlerdir.Üstünde de Metin Oktay forması varsa bir de :)

RaSenGan
24.Temmuz.2010, 22:23
Kaç gün kaldı lansmana :)

2 gün 21 saat :)

Revolution
24.Temmuz.2010, 22:24
Tugay olabilir ama biraz kısa Tugay'a göre :)

ForCimbom
Hazırlayanlar seçmişlerdir onu giymesini istemişlerdir.Üstünde de Metin Oktay forması varsa bir de :)

biraz fantastik olacak ama bence arda o ufaklık, arkadaki adam da metin oktay :D

ama hergün bişey ekleyeceklerdi hani o siteye? formalar afişe olunca vazgeçtiler herhalde...

Revolution
Az kalmış az... :D

Revolution
24.Temmuz.2010, 22:54
biraz fantastik olacak ama bence arda o ufaklık, arkadaki adam da metin oktay :D

ama hergün bişey ekleyeceklerdi hani o siteye? formalar afişe olunca vazgeçtiler herhalde...

Bu arada çocuğun tipe baktım da o da kocakafalı :D Bence de dediğin gibi olabilir :)

guarin14
24.Temmuz.2010, 23:33
Bana da Metin Oktay gibi geliyor.Güzel bir makyaj ile yapmışlardır birini.Eğer öyle olursa güzel olur :)

Revolution
24.Temmuz.2010, 23:51
Krem forma şu son tasarım olan olsun da gerisi problem değil :) Bu arada hala sarı forma yapmamakta ısrar ediyoruz nedense. Nesi var yahu bu sarının? Rijkaard'ın antremanlarda giydiği sarı renginden bir forma yapılsa kapış gider vallahi. Neyi bekliyorlar anlamıyorum. Sarı'yı Fener'in sahiplenmesini mi ?

izmer96
25.Temmuz.2010, 00:41
Krem renginde bu tarz bir tasarım çok hoş duruyor gerçekten;

Büyük ihtimalle Aslan figürü de kabartmalı olacaktır.

Bu forma cikarsa fiyati onemli degil kesinlikle alirim

Clayman
25.Temmuz.2010, 00:43

Katılıyorum. Çok yaratıcı olur öyle olursa :)

Clayman
25.Temmuz.2010, 00:48
http://img832.imageshack.us/img832/1498/53904484.png (http://img832.imageshack.us/i/53904484.png/)

Arda'ya ne kadar benziyor değil mi ? :)

Hugo
25.Temmuz.2010, 00:53
Ben de izlerken Arda'nın küçüklükten bi gönderme mi yapıyorlar acaba demiştim. demek benim gibi düşünenler varmış. :D

E.Cartman
25.Temmuz.2010, 02:05
Arkada ki Rijkaard çıkmasın bi de :n::n:

guarin14
25.Temmuz.2010, 02:20
O arada öteki taraftanda da Ali Lukunku falan çıkmasın :D

Nedvedmania
25.Temmuz.2010, 02:25
Hee oldu sonra inamato felanda gelir :)

Corpus
25.Temmuz.2010, 02:35
Arkada ki Rijkaard çıkmasın bi de :n::n:

Aslında rijkaard döneminde vardı bunlar olabilir
:icon_eek:

Revolution
25.Temmuz.2010, 17:57
Bu arada tekrar videoyu izledim de o küçük çocuk bence kesinlikle Arda ama büyüğünü bilmiyorum belli olmaz :)

RaSenGan
25.Temmuz.2010, 17:59
Arda'yla alakası yok yahu o çocuğun :)

C h A o S
25.Temmuz.2010, 18:11
Formadan çok bu video konuşulcak gibi.Formaları değilde videonun devamını merak ediyorum:D

Revolution
25.Temmuz.2010, 18:20
http://3.bp.blogspot.com/_ouuuojZNI6c/TB4MUMpuB_I/AAAAAAAAHAk/6yHEiKeWGi4/s400/krem+forma.png

Krem forma ilki olursa vasat. 2.si olursa muhteşem bir forma olacak. Ben en çok krem formayı merak ediyorum. Parçalı forma da avatarımdaki Kewell'ın üzerindeki kalıpla olursa bence çok daha hoş olur. Orijinaline en yakın parçalı o çünkü.

RaSenGan
25.Temmuz.2010, 19:02
İlki de kötü değil ama ikincisi bambaşka :)

deniz.91
25.Temmuz.2010, 21:32
Tasarım çok güzel ama kulübün değil sanırım demi herhangi bir taraftarın yaptığı tasarım

Alicanfmfan
26.Temmuz.2010, 00:14
Bence oradaki Lucas Neill :)

izmer96
26.Temmuz.2010, 00:48
Bencede inamoto yada carrusca'dir , Adnan Sezgin koymustur videoya ;)

ForCimbom
26.Temmuz.2010, 01:08
bu gerçeği açıklamadan içim rahat etmicek.. arkadaki adam benim ...
.
.

.
.
.
.
elbetteki şaka

Nedvedmania
26.Temmuz.2010, 01:16
Siteye girilmiyor bu arada.

Hangi gün açıklanıyordu ?

E.Cartman
26.Temmuz.2010, 01:21
Siteye girilmiyor bu arada.

Hangi gün açıklanıyordu ?

1 gün 18 saat 30 dakika kaldı :D

vego
26.Temmuz.2010, 01:28
2. Tasarım müthiş

Alicanfmfan
26.Temmuz.2010, 04:42
Siteye bende giremiyorum , şuan siz girebiliyor musunuz , yada ''Pişşt,Pişşt'' bölümünden sonr ilerleme var mı :D

RaSenGan
26.Temmuz.2010, 05:00
Bende açılıyor :) Adam stad görevlisiymiş çocuğu kovuyor :p :D

E.Cartman
26.Temmuz.2010, 13:34
Bende açılıyor :) Adam stad görevlisiymiş çocuğu kovuyor :p :D

milleti zan altında bırakma La :zuhaha:zuhaha

Nedvedmania
26.Temmuz.2010, 14:15
Dün açılmıyordu bugün açılıyor :)

Yarın 19:05 de açıklanıyor.

Corpus
26.Temmuz.2010, 15:18
Şu çocukları nerden buluyorlar acaba . Bir forma tanıtımında da beni oynatsınlar :zuhaha

E.Cartman
26.Temmuz.2010, 18:05
Şu çocukları nerden buluyorlar acaba . Bir forma tanıtımında da beni oynatsınlar :zuhaha

ya takımın alt yapılarının birinde oynayanlar ya kulüp üyelerinden ya da yönetimden birilerinin çocukları ya da cast ajanslarından buluyolardır :D:D

ThersoN
26.Temmuz.2010, 19:16
videodaki arkadan çıkan isim metin oktay olacak, yani dublorü :D, o kısa şortlar onun zamanından

E.Cartman
27.Temmuz.2010, 01:03
son 18 saat 47 dakika :D

Revolution
27.Temmuz.2010, 01:33
Bu arada Hakan Şükür yönetime verip veriştiriyor TV8'de.. Kral'ı hiç böyle görmemiştim, bu yönetimin görmediğimiz büyük hataları var belli ki Hakan Şükür böyle konuşuyor.

E.Cartman
27.Temmuz.2010, 19:50
son 1 dakika :D:D

C h A o S
27.Temmuz.2010, 20:01
Beyaz forma değişik bir tasarım olmuş beğendim.Tanıtımlar felan harika olmuş

E.Cartman
27.Temmuz.2010, 20:01
http://www.galatasaray.org/gspazarlama/haber/7468.php

formalara burdan bakabilirsiniz bu seneki formaları pek beğenmedim parçalı forma almayı düşünüyorum mercan renkli formanın armanın yanındaki kabartma güzel olmuş aslan forma ise bence tam bir facia

Mercan için açıklama
Türkiye Futbol Federasyonu’nun getirdiği son düzenlemeler uyarınca, karşılaşan takımların formalarında ortak renk bulunmaması gerekmektedir. Galatasaray’ımızın renkleri olan sarı, kırmızı ve beyaz başka takımlarda da kullanıldığından, parçalı ve beyaz formalarımızın dışında, çok sıklıkla rastlanmayan bir renkte formaya da ihtiyaç duyulmaktadır.

deniz.91
27.Temmuz.2010, 20:06
aslan formada aslan büyük olsa daha iyi olurdu kanımca çok sade duruyor parçalı zaten normali somonda hoş olmuş

Varonil
27.Temmuz.2010, 20:06
Parçalı da pek bir değişiklik yok gibi duruyor.Aslan logolu forma güzel olmuş.

E.Cartman
27.Temmuz.2010, 20:09
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs190.snc4/37861_414238236443_6318661443_4749929_480228_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs190.snc4/37861_414238241443_6318661443_4749930_4212355_n.jp g
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs190.snc4/37861_414238261443_6318661443_4749934_6470400_n.jp g
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs190.snc4/37861_414238246443_6318661443_4749931_2984437_n.jp g
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs170.snc4/37861_414238251443_6318661443_4749932_5477414_n.jp g
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs090.ash2/37861_414238256443_6318661443_4749933_2847455_n.jp g

izmer96
27.Temmuz.2010, 20:09
Aslan formanin rengi cok kotu olmus , ama Pembe forma bayagi hosuma gitti alabilirim

uAburak89
27.Temmuz.2010, 20:12
Aslan forma vasat, mercan forma vasatın üstü, parçalı çok iyi. Çoğu maça parçalı forma ile çıkılmasını umut ediyorum...

Börk
27.Temmuz.2010, 20:13
Pembe çok hoş.

MeMo
27.Temmuz.2010, 20:13
Pembe formayı çok beğendim.

E.Cartman
27.Temmuz.2010, 20:16
o kadar konuştuk ama parçalı geçen senekinin aynısı beğenmediğimiz somon, mercan, pembe ya da ne derseniz en iyisi o şimdikilerin arasında en iyisi...

şimdi karar verdim 4. forma çıkana kadar beklicem çıkınca ya onu ya da parçalı formalıyı almayı düşünüyorum belki geçilecek dalgalara rağmen mercan formayı alırım :n::n:

Ziya38
27.Temmuz.2010, 20:17
2289 cok güzel olmus, kesinlikle alacagim.. Diger formalar da iyi..

Lorik Cana19
27.Temmuz.2010, 20:26
Somon forma tek kelimeyle muhteşem.

deniz.91
27.Temmuz.2010, 20:26
Büyük takımlar içindeki en vasatı gsnin olmuş ama çokta kötü değil

Clayman
27.Temmuz.2010, 20:27
Arslan forma, beklentimin altında. Arslan figürünün daha büyük olmasını temenni ediyordum. 2289 Mercan, gerçekten hoş. Onu alacağım büyük ihtimal, herkese, söylenen her söze inat :)

GodfatheR
27.Temmuz.2010, 20:39
Formalar vasat olmuş. Yine de en iyisi pembe.

Sirius Black
27.Temmuz.2010, 20:43
Stadda çocuğun arkasındaki Metin Oktay'mış, parçalının videoda var. :D

Bu arada parçalı ve mercan rengi formalar gayet güzel, krem rengi orta.

Fena olmamış fakat her zaman için parçalı en iyisi.

yunusgs
27.Temmuz.2010, 20:43
Mercan yine iyi bir satış sayısı yakalar bu sene(Geçen seneki 2288 gibi).Parçalı'nın zaten geçen seneden pek farkı yok.Arslan forma gerçekten daha iyi olabilirdi.

Fearless Coward
27.Temmuz.2010, 20:46
Pembe forma çok iyi duruyor..

Clayman
27.Temmuz.2010, 20:47
Parçalı geçen senekinin aynısı. Onu almama gerek yok, zaten geçen sene parçalı almıştım. Bu sene ek olarak geçen seneki "mor"u almadığıma pişman biri olarak bu pişmanlığı bu sene yaşamayıp, Mercan formadan alacağım bir tane.

Ahmet Göktaş
Pembe iyi olmuş diyecektim tam ama o arkadaki daha koyu renki numara alanı çok garip durmuş :S sanırım numara olunca normal görünürdür :S

E.Cartman
formalara 3TL zam gelmiş :D:D:D

Stadda çocuğun arkasındaki Metin Oktay'mış, parçalının videoda var. :D

Bu arada parçalı ve mercan rengi formalar gayet güzel, krem rengi orta.

Fena olmamış fakat her zaman için parçalı en iyisi.

çocukta Arda'ymış :n:

Clayman
27.Temmuz.2010, 20:53
Yeni fontlar çok güzel olmuş bence.

http://img186.imageshack.us/img186/2448/o98393.jpg (http://img186.imageshack.us/i/o98393.jpg/)

Bu da yazılı çok güzel oldu bence :)

Merak ettiğim bir diğer husus, isimler nereye sığacak ?

Crocodile1963
27.Temmuz.2010, 20:54
Yorumlara bakıyorumda Galatasaraylılar somon/mercan, diğer takım taraftarları pembe demişler aynı formaya. . .

E.Cartman
27.Temmuz.2010, 20:57
bende fontları beğendim ama geçen sezon arma vardı bu sezon niye olmadı anlamadım :)

Yorumlara bakıyorumda Galatasaraylılar somon/mercan, diğer takım taraftarları pembe demişler aynı formaya. . .

pembenin bi tonu boşver :D:D

izmer96
27.Temmuz.2010, 20:59

Aslan formanin rengi cok kotu olmus , ama Pembe forma bayagi hosuma gitti alabilirim

..............

goosfraba
27.Temmuz.2010, 20:59
aslan parçalı forma bence de vasat. diğerleri bu formaya nazaran daha iyi.

deniz.91
27.Temmuz.2010, 21:12
Numara yazılan yeri ve fontu kötü olmuş kanımca geçen yılkiler dah hoştu

Clayman
27.Temmuz.2010, 21:13

Her formanın bir adı var. Siz ne derseniz deyin, hiç önemli değil. İsterseniz çingene pembesi diyin, ister pembe, ister bizim gibi "Mercan" diyin. O formanın adı Mercan koyulmuşsa, biz Mercan deriz, merak etme sen.

RaSenGan
27.Temmuz.2010, 21:13
Aslan forma o tasarımdaki olsa şahane olurdu ama bu da çok kötü değil.Parçalı da aynı sayılır.Pembiş formamız da güzel :D

aslan parçalı forma bence de vasat. diğerleri bu formaya nazaran daha iyi.

Aslan parçalı diye bir formamız yok :) Aslan var Parçalı var :)

ForCimbom
27.Temmuz.2010, 21:16
fontları çok beğendim ben.

ama krem rengi formayı daha iyi bekliyordum, onda hayal kırıklığı yaşadım. mercan(!!) çok güzel. forma-şort falan çok güzel bi tasarım olmuş 2289.

parçalıyı bari rötüşlasalardı. en azından ters renk kombinasyonunu düzeltselerdi.

sonuç olarak kesinlikle ama kesinlikle geçen senekilerden çok daha iyi. çubuklu formayı da merakla bekliyorum. umarım güzel bişeyler yapmışlardır...

Crocodile1963
27.Temmuz.2010, 21:17
Her formanın bir adı var. Siz ne derseniz deyin, hiç önemli değil. İsterseniz çingene pembesi diyin, ister pembe, ister bizim gibi "Mercan" diyin. O formanın adı Mercan koyulmuşsa, biz Mercan deriz, merak etme sen.

Farkettiysen benim forma ile ilgili yorumum yok durum tespiti yaptım sadece bu kadar sinir yapmaya gerek yok. . .

uAburak89
27.Temmuz.2010, 21:17
Parçalı forma geçen seneki formanın birebir aynısı değil mi ? Hatta fiyatı bile 89 diğerleri 92.

SAİT71
27.Temmuz.2010, 21:19
Somon-Mercan-Pembe forma aralarında en iyi olmuş.

E.Cartman
27.Temmuz.2010, 21:19

bu beğenmediğimiz forma bile daha güzel olurmuş çıkana göre :D:D

Clayman
27.Temmuz.2010, 21:29
Farkettiysen benim forma ile ilgili yorumum yok durum tespiti yaptım sadece bu kadar sinir yapmaya gerek yok. . .

Neyse bu lafını görmezden gelip cevap vermeyeceğim sana.

Parçalı forma geçen seneki formanın birebir aynısı değil mi ? Hatta fiyatı bile 89 diğerleri 92.

Evet. Geçen seneki parçalının aynısı.

Ahmet Göktaş
27.Temmuz.2010, 21:34
Yeni fontlar çok güzel olmuş bence.

http://img186.imageshack.us/img186/2448/o98393.jpg (http://img186.imageshack.us/i/o98393.jpg/)

Bu da yazılı çok güzel oldu bence :)

Merak ettiğim bir diğer husus, isimler nereye sığacak ?

fontlar müthiş ötesi gerçekten harikulade, ama şu numara için ayrılan koyu renkli kısım olmasa daha iyi olur gibiymiş sanki ne diyorsunuz ? :icon_confused:

E.Cartman
27.Temmuz.2010, 21:37
fontlar müthiş ötesi gerçekten harikulade, ama şu numara için ayrılan koyu renkli kısım olmasa daha iyi olur gibiymiş sanki ne diyorsunuz ? :icon_confused:

haklısın Ağmad bu formada değilde mercanda baya bozmuş görüntüyü ama numara ve isim yazdırılırsa perdeler orayı :D

Lucas Neill
27.Temmuz.2010, 21:46
Kisa filmler müthis olmus insani duygulandiriyor gercekten.Mercan diger adiyla pembe formayi alirim büyük ihtimalle.

SAİT71
27.Temmuz.2010, 21:48
Bencede fontun arkasındaki arma şeklini kaldırsalar daha hoş olur..

Alicanfmfan
27.Temmuz.2010, 21:56
Muhtesem ötesi formalar , tanıtım videolarıda müthiş olmu

Yarın gidip ARSLAN forma dan alıyorum hemen.

Ziya38
27.Temmuz.2010, 21:56
http://cdn.gsstore.org/Urun/b9846-5.jpg

Bu nedir aceba , GSStore de resmi var..

KanaKe
27.Temmuz.2010, 22:00
bildigin lila o pembeyle alakasi yok

GebzeLi1907
27.Temmuz.2010, 22:09
ziya nın verdiği formada mı tanıtıldı, cıkıyo ?

Ziya38
27.Temmuz.2010, 22:14
ziya nın verdiği formada mı tanıtıldı, cıkıyo ?
Tanitilmadi.. Ancak suan GSStore da bu formanin resimleri var.. Bildigimiz bukadar simdilik..

GebzeLi1907
27.Temmuz.2010, 22:16
Fener'in yeşil forması gibi sene ortası içindir belki o

Clayman
27.Temmuz.2010, 22:21
O formanın renk ayarı kaçmış. Sadece bu. Renk gözle görülür biçimde başka bir renk fakat yeni forma değil o, sadece dediğim gibi renginde bir bozukluk var. Kaldı ki yeni forma Metin Oktay'ın ASY'de çekildiği ilk fotoğrafta giydiği çubuklu formaya benzer olacakmış, yanı çubuklu olacak.

E.Cartman
27.Temmuz.2010, 22:28
http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=9846

diğer 2 görüntüye bakarsanız normal olduğunu görürsünüz sadece o resimdeki ayar fazla kaçmış o kadar :)

Revolution
27.Temmuz.2010, 22:32
Formalar bence kötü. Mercan forma fena değil arka tarafı çirkin. Krem forma ortalama altı onun da arkası çirkin. Tek elle tutulur forma bence parçalı ve pembe diyebiliriz. Parçalı da geçen seneki zaten. Bu seneki formaları hiç beğenmedim. Geçen sene forma alamadığım için bu sene parçalı alırım(aslında alınacak tek forma pembe ama ben bu ticari oyuna alet olmayacağım) devre arası da diğer formayı beğenirsem onu alırım.

DisCo
27.Temmuz.2010, 23:12
Bir takım formayı satabilmek adına yapar ama bu formaların alınacak bir tarafı yok.

Birebir gördüğümde fikrim değişir mi bilmiyorum ama 2 yeni tasarımda berbat olmuş. Parçalı formada ise bir yenilik aramaya gerek yok.

Klasik formanı [Gs Parçalı, Fb çubuklu] aldığın yıldızlar nedeniyle satarsın. Diğer iki formayıda tasarımı nedeniyle satarsın. Parçalımız var. Bu senede almayız.

GebzeLi1907
27.Temmuz.2010, 23:27
yeni fontlar bitek kremde hoş durmuş beyler bence
pembeyle parçalıda olmamış gibi

E.Cartman
27.Temmuz.2010, 23:31
yeni fontlar bitek kremde hoş durmuş beyler bence
pembeyle parçalıda olmamış gibi

bende store a gidince pembe veya aslana son bi kez bakıp hangisinde isim daha güzel duruyosa ona yazdırıp almayı düşünüyorum :)

Revolution
28.Temmuz.2010, 00:03
Ben parçalıdaki beyaz font'u beğendim.. Büyük ihtimal parçalı alacağım. Acaba pembeyi satmak için sadece pembeyi mi güzel yaptılar diye düşünmeden de edemiyorum.

Night_Mare17
28.Temmuz.2010, 00:43
Hangisini almamı önerirsiniz ? Bana göre krem en hoşu geldi ama düşünüyorum

ThersoN
28.Temmuz.2010, 01:07
videodaki arkadan çıkan isim metin oktay olacak, yani dublorü :D, o kısa şortlar onun zamanından

vay arkadaş ahtapot muyum neyim

E.Cartman
28.Temmuz.2010, 01:11
Hangisini almamı önerirsiniz ? Bana göre krem en hoşu geldi ama düşünüyorum

pembe formadan alırsan dilimden düşmezsin diyen kalabalık bi arkadaş topluluğun yoksa mercan formayı al derim ben :D:D

Night_Mare17
28.Temmuz.2010, 01:13
Moru aldım pembeyide alırım alayına giderim :D Düsündüm aslında 2 tane alabilirim belki bu sene maçlara falan gidecem Türk Telekom Arena'da baya yatırım yapacam :)

guarin14
28.Temmuz.2010, 01:22
Hangisinden alsam acaba geçen sene almamıştım forma.Benim zorluğum 2 tane alcam birde 5 yaşındaki kardeşime alcam.O da aslanı görünce krem formaya saldırdı hemen.

Ne önerirsiniz?

E.Cartman
28.Temmuz.2010, 01:24
Hangisinden alsam acaba geçen sene almamıştım forma.Benim zorluğum 2 tane alcam birde 5 yaşındaki kardeşime alcam.O da aslanı görünce krem formaya saldırdı hemen.

Ne önerirsiniz?

kardeşine ne istiyosa onu al sende pembeyi al :D:D

Night_Mare17
28.Temmuz.2010, 01:31
Abi kardeş aynı giyin bence

Hugo
28.Temmuz.2010, 11:04
store'a gidince fikirler değişiyor. Ben geçen sene mor formamızı almıştım. Mağazaya gidince baya beğenmiştim onu :) aslan formayı beğendim. Ama ya pembe ya da aslanlı forma satılmalıydı bence. İkisine birden gerek yok diye düşünüyorum.

Revolution
28.Temmuz.2010, 12:24
Bu arada pembe formanın rengi internette GSStore'da gördüğünüz gibi değil.. Daha koyu bir ton ama yine de şık :)

Nedvedmania
28.Temmuz.2010, 16:01
Dün Capitolde gezerken Store ye uğradım. Girişinde bizim beğenmediğimiz aslan kafalı formadaki aslanların resmi vardı. Aha dedim "O dandik forma seçilmiş. Camları bile hazırlamışlar." Atkılara baktım ordada aynı aslan figürü var.

Ama Saat 19:05 de rahatladım :)

Formalar güzel. Ya Pembeyi Yada Kremi alacağım. Gidip ellemem lazım karar vermek için :)

RaSenGan
28.Temmuz.2010, 17:31
Dün Capitolde gezerken Store ye uğradım. Girişinde bizim beğenmediğimiz aslan kafalı formadaki aslanların resmi vardı. Aha dedim "O dandik forma seçilmiş. Camları bile hazırlamışlar." Atkılara baktım ordada aynı aslan figürü var.

Ama Saat 19:05 de rahatladım :)

Formalar güzel. Ya Pembeyi Yada Kremi alacağım. Gidip ellemem lazım karar vermek için :)

Formaları taciz etmeden seç :icon_wink:

Hugo
28.Temmuz.2010, 18:26

Ekmek mi seçiyoruz :D

ThersoN
28.Temmuz.2010, 18:27
forma işinin artık sadece pazarlama üzerine kurulduğunu düşünüyorum zira çok büyük klupler bile bu işe girdi; o yüzden bizim büyük kluplerimizin de yeşil,pembe,mor vb. renklerde ilginç formalara çıkarmaları doğal bir durum oldu..

Klup renklerinden farklı renkte forma bulundurma olayı da bunun üzerine tuz biber oldu..

Anlam veremediğim tek nokta; geçen sene buyuk spekulasyonlara sebep olan, aslında çok da güzel tanıtımı yapılan, derin anlamlarlar yüklenen bunun akabinde taraftarın sahiplendiği mor formaya noldu.. yani mor forma kalmalıydı yanına ya krem ya da pembe gelmeydi, ama parçalı, krem ve mor 3lüsünü tercih ederim.. süpriz formanın altından ne çıkacak onu da merak ediyorum

E.Cartman
28.Temmuz.2010, 18:40
sürpriz forma için çoğu kişi çubuklu diye konuşuyor ama ben bu sefer yönetimin taraftarın sesini dinleyip sarı forma çıkaracağını düşünüyorum en azından öyle umuyorum :D

Nedvedmania
28.Temmuz.2010, 21:06

Tamam dikkat ederim :D

Revolution
28.Temmuz.2010, 22:06
Bu sene parçalı çıkmadığına göre devre arasında bence kesinlikle çubuklu çıkacak.

IcedEarth
28.Temmuz.2010, 22:41
Çubuklu istemem ben açıkçası..

RaSenGan
28.Temmuz.2010, 23:21
Sarı forma olsa keşke.Nedir buna yapılan üvey evlat muamelesi bir anlasam.

uAburak89
28.Temmuz.2010, 23:25
Genelde formalar kot pantolon üstüne giyildiği için, sarı-lacivert gibi olmasını istemiyorlarmış. Bu şekilde bir şey okudum bugün bloglardan birinde.

Revolution
28.Temmuz.2010, 23:27
Eğer bunun gerçekçilik payı varsa yuh diyorum sadece yuh :D

Nedvedmania
28.Temmuz.2010, 23:28
Mantıklı aslında :)

Neden Klüp formaları kendi kafasına göre çıkartıyor ? Açsınlar Galatasaray.org a bi anket konusu. Ankete fotoları biz gönderelim. En çok oyu alan 3 forma çıksın piyasaya. Bunu biz düşünüyoruz Adnan polat neden düşünemiyor ?

RaSenGan
28.Temmuz.2010, 23:30
Abi üstünde koskoca Galatasaray Amblemi olacak Türk Telekom şeyi kırmızı yazacak.Millet kot pantolon diye yapmıyorlarsa oldukça saçma :)

Revolution

Neden Klüp formaları kendi kafasına göre çıkartıyor ? Açsınlar Galatasaray.org a bi anket konusu. Ankete fotoları biz gönderelim. En çok oyu alan 3 forma çıksın piyasaya. Bunu biz düşünüyoruz Adnan polat neden düşünemiyor ?

Bu sene normalde formalar böyle olacaktı Adnan Polat böyle birşey söylemişti.. Ama inci sözlük ve türevleri malum :)

Bu arada o kot olayı doğruysa şimdi aklıma geldi forma alana DeFacto versinler hayrına :D :D

uAburak89
Düz sarı ise apayrı bir konu. Galatasaray Store'un üst düzey yetkililerinden biriyle düz sarı formayı neden düşünmediğimizi sormuştum, birkaç arkadaşımla birlikte. Formaların genellikle kotla giyildiğini ve sarı-lacivert bir kombinasyonu insanların tercih etmeyeceğini düşündüklerini söylemişti. Böylesine absürd bir detay uğruna kulübün kendi renginden taviz vermesi inanılır gibi değil.

Kaynak: http://pclionfc.blogspot.com/

RaSenGan
28.Temmuz.2010, 23:31

Sırf bunun için Fb,Bjk ve diğer takımı destekleyenler üye olup en kötü formaya oy verir :D

Nedvedmania
28.Temmuz.2010, 23:31
Bu sene normalde formalar böyle olacaktı Adnan Polat böyle birşey söylemişti.. Ama inci sözlük ve türevleri malum :D

Hıı doğru :D Ama en azından bi sene denenebilir. Eğer çok garip bi sonuç çıkarsa açıklama yaparlar iptal ederler.

IcedEarth
28.Temmuz.2010, 23:33
Sarı çıkarsa açıkçası ben de tercih etmem.

Revolution
28.Temmuz.2010, 23:35
Geçen sene bir sarı forma tasarımı vardı sol altında da kocaman "Sarı Forma İstiyoruz!" yazıyordu. O forma çıksaydı yok satardı.. Hangi forma olduğunu ariyim ben bi bulurum sanırsam..

edit: İşte dediğim forma bu.. http://img267.imageshack.us/img267/6577/sarformastiyoruz.jpg (http://img267.imageshack.us/i/sarformastiyoruz.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

uAburak89
28.Temmuz.2010, 23:37
Güzel bir tasarımmış, renkler falan oldukça güzel.

RaSenGan
29.Temmuz.2010, 00:32
Bu sarı zaten Fb'nin sarısı değil ki.Daha farklı bir tonu ne alakası var Fenerle bu formanın şimdi.

Revolution
29.Temmuz.2010, 00:48
Kot pantolon Aygün :D Ben böyle bir zihniyet olduğunu düşünmek istemiyorum :D

RaSenGan
29.Temmuz.2010, 00:50
Ya bırak kot pantolonmuş o formayı giyince giymezsin kot pantolon olur gider Allahım ya :D

E.Cartman
29.Temmuz.2010, 00:54
yav niye kotun üstüne giyelim ki siyah pantolona giyebilirim zaten kışın ortasın forma giyecek halimiz yok yazın giyilir yazında genellikle şort, kapri tarzı giysiler tercih ediliyor kot giyen fazla yok o zaman giyeriz formayı :n::n:

GeNç KaRTaL
29.Temmuz.2010, 13:12
Sarı forma tasarımı bence de güzel.Böyle bir şey çıkarsalar daha iyi olurmuş.Bir de bu farklı renk olayı bu sene mi zorunlu hale getirildi? Geçen sene Beşiktaş farklı bir renkte forma çıkarmamıştı diye hatırlıyorum.Bu sene de henüz böyle bir şey çıkmadı.

E.Cartman
29.Temmuz.2010, 14:15
Galatasaraylılar Fenerbahçe'nin kalesinde

http://i.milliyet.com.tr/SonDakikaHaberGaleriler/2010/07/27/--757609.Jpeg

Galatasaray’dan Bağdat Caddesi çıkarması... Sarı kırmızılı takımın 2010-2011 sezonu formaları kısa sürede büyük ilgi görürken satışlar yönetimin hem yüzünü güldürdü, hem de şaşırttı. 21 saatte toplam 4 bin 200 satış gerçekleşirken, en büyük talebin F.Bahçe’nin kalesi olarak gösterilen Bağdat Caddesi şubesinde yaşandığı belirtildi.

Önceki gece tanıtımı interaktif ortamda yapılan 3 yeni forma, Türkiye genelinde 48 satış noktasında tarftarların beğenisine sunuldu. 21 saatlik kısa süreçte ortaya çıkan satış rakamları yönetimin yüzünü güldürürken, en fazla satışın F.Bahçelilerin yoğunlukta olduğu Suadiye Bağdat Caddesi’ndeki GS Store’de olduğu ifade edildi.

Yüzde 70 artış var

Saat 23.00’da kapanması gereken Bağdat Caddesi GS Store mağazası yoğun ilgi nedeniyle yarım saat rötarla 23.30 kapanmak zorunda kaldı.

Dün saat 16.00 itibariyle GS Store’larda toplam 4 bin 200 forma satışı yapılırken, ortaya çıkan rakamlar ise Pazarlama AŞ’nin başarısını ortaya çıkardı. Geçtiğimiz yıl ilk gün satış ve mor formaya olan rağbete göre satış rakamları yüzde 70 artarken, G.Saray’ın ‘Mercan’ ve ‘Arslan’ isimli formaları en çok tercih edilen çeşitler oldu.

487 bin kişi izledi

Hem Mercan, hem de Arslan forma, geçen yıl rekor kıran 2288 isimli mor formanın ilk gün satış rakamlarını geride bıraktı. Mercan forma, Mor formayı ilk gün satışlarına yüzde 93, Arslan forma ise yüzde 61’lik artışla geçmeyi başardı. Forma lansman tanıtımını ise GS TV ve 365g24s.com adlı internet sitesinden yapan G.Saray’ın yeni formaları adına çekilen tanıtım filmleri ise bir rekora daha imza attı. Toplamda bu site 2 milyon 750 bin kez hit alırken, dün tanıtım filmini 4 saatlik dilimde 487 bin kişinin izlediği ifade edildi.

G.Saray, Fener’in kalesine çıkarma yaptı

Türkiye genelinde 48 noktadan satışa çıkarılan yeni formalar 21 saatte 4 bin 200 taraftarla buluştu. F.Bahçeli taraftarların merkezi olarak bilinen Suadiye Bağdat Caddesi, yoğunluk nedeniyle saat 23.00 yerine 23.30’a kadar açık kaldı.

Kaynak: Milliyet.com.tr

Revolution
29.Temmuz.2010, 14:17
Şu pembe formaya o kadar karşıyım ama bazı Fenerlilere inat gidip alasım geliyor :D Forma aslında güzel ama bence gereksiz böyle politikalar.

RaSenGan
29.Temmuz.2010, 14:19
Bugün pembe formayı giyiyoruz :)

Revolution
29.Temmuz.2010, 14:21
Zaten hep öyle oluyor :D İlk başlarda hep mor giymiştik sonra yalan oldu.. Bu da öyle olur ama ben kadıköy'de pembe giymemizi istiyorum. Kazanırsak eğer yeminle 40 yıl daha pembe forma çıkar :D

RaSenGan
29.Temmuz.2010, 14:22
Kaybedersek de toz pembe oluruz :D

Revolution
29.Temmuz.2010, 14:24
Maçtan sonra da Demet Akalın'ın toz pembe hayaller vardı şarkısı çalar :D

GodfatheR
29.Temmuz.2010, 14:55
Oy pembeli pembeli de güzel şarkıdır o da çalınabilir :p :D

izmer96
29.Temmuz.2010, 15:14
Ben anlamiyorum ki , forma Pembe olunca ne oluyor ? her neyse ben cok sevdim pembeli formayi kesinlikle alicam turkiyeye geldigimde

Revolution
29.Temmuz.2010, 17:02
Mor olunca dalga geçilmesi gayet normaldi bence çünkü o tip bir mor rengi aramızda pek giyilen bir renk değil :) Ama bu formadaki pembe, gayet de insanların tişörtlerinin rengi olan bir pembe. Yani kalkıp da "ıaaaa adamlara bak pembe forma puahahah" diyenlerin birçoğunda bizim formadaki pembenin çok daha cart bir tonu olan tişört vardır. Tonunu geçtim pembe tişörtü vardır diyim bari. Ama onların daha çok dalga geçtiği konu geçen sene "bu sene morsunuz ...,seneye pembesiniz..." lafları üzerine bu formanın çıkması bence. E bu konuda da haklılar gayet :D

Vieri
29.Temmuz.2010, 18:12
bugün gs store a gittim ve yeni sezon formalarını test ettim.

mercan forma, hiç beğenmedim. Bence çok gereksiz olmuş. Galatasaray'ın kendi sahasında ilk resmi maçında bu formayı tercih etmesinide anlamsız buluyorum. Bu kadar marketing kokan hareketler çok gereksiz.... Seneye bu forma yalan olacak mor forma gibi..

Aslan forma; bir kaç sene önce umbro tarafından üretilen formalarda bu renk kullanılmıştı. Bende o formadan almıştım fakat çok fazla giyme fırsatım olmadı. Bilgisayardan incelediğimde ilgimi çekmişti bu forma.. Yerinde ve üzerimde test ettiğimde pek içime sinmedi..

Klasik forma, galatasaray'ı temsil eden ve en güzel forma buydu.. Fiyat olarakda diğerlerinden daha ucuz ve daha içime sinendi.. Beğendim ve alacağım.

RaSenGan
29.Temmuz.2010, 18:45
Klasik forma, galatasaray'ı temsil eden ve en güzel forma buydu.. Fiyat olarakda diğerlerinden daha ucuz ve daha içime sinendi.. Beğendim ve alacağım.

3 TL fark var abi :D

E.Cartman
29.Temmuz.2010, 19:15
taraftar formasını alırsan 40TL fark var mAyg :n::n:

guarin14
29.Temmuz.2010, 20:07
Store gittim bugün.Formaları bi inceledim,elledim falan :) gayet hoşuma gitti ,kumaşı falan kötü yazmışlardı ama bence iyi,çok da kumaştan anlamam ama.

Baskı parası 16 lira alıyorlarmış.Ben bedeva sanıyordum.

Bu mercan ile aslanlı formanın taraftar forması var mı :D

Nedvedmania
29.Temmuz.2010, 20:47
Yeni alınan yıldız transferle diğer formada açıklanıcakmış. Beklemedeyim :)

E.Cartman
29.Temmuz.2010, 20:50

o forma ne zaman açıklancak acaba :D ocak olmasa bari

Revolution
29.Temmuz.2010, 22:01

Off bi de Haldun Üstünel'in geri dönmesini mi beklicez ? :s7:

Night_Mare17
30.Temmuz.2010, 03:00
http://img88.imageshack.us/img88/6281/ss2xw.png

Böyle bir forma cıkarsak ne güzel olur :D

Bu da olabilir

http://img408.imageshack.us/img408/5317/gs2hd.jpg

E.Cartman
30.Temmuz.2010, 03:12
2. forma süper olmuş :)

Night_Mare17
30.Temmuz.2010, 03:24
Keşke çıksa :)

GeNç KaRTaL
30.Temmuz.2010, 10:49
2.forma harbiden süper olmuş.Şu krem rengi forma yerine böyle bir tasarım yapılabilirdi mesela.

Nedvedmania
30.Temmuz.2010, 11:37
Dünkü maçta pembe formayı beğendim.

Revolution
30.Temmuz.2010, 15:15
Aynen bende.. Ama arkaya hiç Kewell yazdırasım gelmiyor :D

Revolution
30.Temmuz.2010, 21:38
Bu arada bugün GS Store'a gidip krem forma ve pembe formayı giyip denedim. Pembe forma inanılmaz güzel oldu üzerimde.. Gaza geldim alıyordum dedim ki arkasına 19 Kewell yazdırın yazamayız dediler. Oyuncunun numarasından başka numara yazamıyorlarmış..

Nedvedmania
30.Temmuz.2010, 21:40
Ne alaka yahu ? Ben şimdi 19 Cihan yazdır desem Cihan adında futbolcumuz yok yazdıramayız mı diyecekler :)

En iyisi Samiyen Çadır a git orda istediğini istediğin yere yazdırabilirsin.

vego
30.Temmuz.2010, 21:43
2.Tasarım müthiş:)

Revolution
30.Temmuz.2010, 21:44
Bende onu dedim ama bana verdiği cevap şu oldu. Galatasaray'daki oyuncuların gerçek forma numaralarından başka numara yazamıyorlarmış kulüpten talimat varmış. Moralim bozuldu bende almadım formayı :D Kallström gelir belki o zaman alırım gönlüm rahat rahat :)

King_91
31.Temmuz.2010, 23:42
Bende onu dedim ama bana verdiği cevap şu oldu. Galatasaray'daki oyuncuların gerçek forma numaralarından başka numara yazamıyorlarmış kulüpten talimat varmış. Moralim bozuldu bende almadım formayı :D Kallström gelir belki o zaman alırım gönlüm rahat rahat :)

statta 10 pino yazılı forma gördüm neden öyle bişey demişler anlayamadım ..

Revolution
01.Ağustos.2010, 00:49
Vallahi bende bilmiyorum kafam attı alacağım formayı almadım zaten :D

E.Cartman
01.Ağustos.2010, 18:03
Dördüncü forma Ekim ayında satışta..

http://4.bp.blogspot.com/_7FpXyEyhCbk/TFVn4OjY9DI/AAAAAAAAD5k/c2qc3pWlfcU/s320/asy-ilk-forma.jpg

Galatasarayımızın bu sezon giyeceği formalar geçtiğimiz günlerde tanıtılmıştı. Geçen sezon giydiğimiz parçalı forma aynı kalırken iki alternatif forma olarak mercan ve arslan forma satışa sunulmuştu. Tanıtımda ise ilerleyen tarihlerde bir formanın daha tanıtılacağı söylenmişti. Bu formanın ise Ali Sami Yen'de ilk giyilen forma olduğunu gerek daha evel blogumuzda belirtmiş, gerekse dost blogumuz GS Formaları tarafından Alican belirtmişti. Okan'ında hayal gücü ve tasarımlarıyla hemen hemen gelecek aylarda çıkacak olan formamız belirli olmaya başladı.

Aslantepe'de oynayacağımız iç saha maçlarında Ali Sami Yen'e veda, Aslantepe'ye merhaba formalarıyla mücadele edeceğimizi belirtmekte fayda var. Bazı reklam manyakları düz sarı veya düz kırmızı formanın çıkacağını belirtmişler fakat en doğru ve en net bilgileri gerek blogumuzdan gerekse bu işin üstadı olarak nitelendirebileceğim Okan ve Alican kardeşimden alabilirsiniz. Alican yazmıyorsa gerçekliği yoktur, kısacası bu kadar basit. İşte gelecek aylarda satışa çıkacak ve Şubat 2011 tarihinden itibaren oynayacağımız Aslantepe'de giyeceğimiz formamız şu şekilde olacak..

http://4.bp.blogspot.com/_7FpXyEyhCbk/TFVqExKFS5I/AAAAAAAAD5s/RJ_9HAs6nck/s320/okan-asyforma1.png
http://3.bp.blogspot.com/_7FpXyEyhCbk/TFVqXwRgcPI/AAAAAAAAD58/OMYCv2nly4c/s320/okan-asyforma.png

Kaynak: FCN (http://fossacimbom.blogspot.com/2010/08/dorduncu-forma-ocak-aynda-satsta.html)

uAburak89
01.Ağustos.2010, 18:10
İlk formamızın böyle olduğunu bilmiyordum ne yalan söyleyeyim, kesin alırım bu tarz bir şey olursa harika gözüküyor.

deniz.91
01.Ağustos.2010, 18:12
Mercan ve arslana göre çok daha iyi bir tasarıma benziyor

Nedvedmania
01.Ağustos.2010, 18:13
Şu transfer bi açıklansada formada açıklansa :) Eğer bu forma çıkarsa bunu alırım. Sarı ağırlıklı bi forma güzel olur :)

baristayfur
01.Ağustos.2010, 20:12
Çok özel bir forma değil. Parçalı forrmanın daha güzel bir tasarımla yeniden çıkartılmasını isterdim.

AC Milan yeni sezon formasının renkleri değişik sdce.

http://store.acmilan.com/images/products/ac/2a7/28f9f17b5d860b6dabd80a5162f/large_M1001.jpg

Revolution
01.Ağustos.2010, 20:23
Sarı ağırlıklı bir forma çıkacak olması sevindirici. Yaşasın nerdeyse sarı forma! :)

metaLwrath
01.Ağustos.2010, 20:46
beyaz forma tadından yenmiyor vallahi.

Revolution
10.Ağustos.2010, 19:32
Beyaz forma dediğin aslan mı?

izmer96
10.Ağustos.2010, 22:51
Galatasaray 2010 - 2011 Sezonu Parçalı Forma Tanıtım Filmi

Izledigim en iyi reklam filmi olmus , 9 dakka dayanin sonuna kadar izleyin , yeni formamiz hayirli olsun , GS taraftari olmanin ozel oldugunu hissettirdi bana

http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/galatasaray/galatasaray-2010-2011-sezonu-parcali-formaSXTVQ17570SXQ (http://forum.turksportal.net/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporxtv.com%2F futbol%2Fsuperlig%2Fgalatasaray%2Fgalatasaray-2010-2011-sezonu-parcali-formaSXTVQ17570SXQ)

RaSenGan
10.Ağustos.2010, 22:53
Beyaz forma dediğin aslan mı?
Parçalı.

Galatasaray 2010 - 2011 Sezonu Parçalı Forma Tanıtım Filmi

Izledigim en iyi reklam filmi olmus , 9 dakka dayanin sonuna kadar izleyin , yeni formamiz hayirli olsun , GS taraftari olmanin ozel oldugunu hissettirdi bana

http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/galatasaray/galatasaray-2010-2011-sezonu-parcali-formaSXTVQ17570SXQ (http://forum.turksportal.net/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporxtv.com%2F futbol%2Fsuperlig%2Fgalatasaray%2Fgalatasaray-2010-2011-sezonu-parcali-formaSXTVQ17570SXQ)

Abi zaten forma tanıtımında vardı bu video :)