View Full Version : İzmir Buluşmaları
K1nq35
01.Kasım.2010, 20:31
Hangi saatlerde senin dershanen ?
14.30 17.10 :S
Uchiha Itachi
02.Kasım.2010, 01:16
gelmek isterdim:l::l:
Nerelere gittin sen Okey takımını bozup :D
14.30 17.10 :S
Tamam o halde kesin gelirim diyorsanız C.tesi ye uyarım bende bir şekilde.
sui generis
02.Kasım.2010, 13:22
abi maalesef istanbuldayım su bulusmalar hiç benim izmirde oldugum tarihe denk gelmiyor ya
K1nq35
02.Kasım.2010, 14:52
Nerelere gittin sen Okey takımını bozup :D
Tamam o halde kesin gelirim diyorsanız C.tesi ye uyarım bende bir şekilde.
Cmt kesin gelirim lütfen cmt yapalım ne olur yha
K1nq35
02.Kasım.2010, 20:19
Ee hangi gün yapıyoruz ?
Uchiha Itachi
03.Kasım.2010, 02:27
Cumartesi uygun gibi bana.Daha doğrusu vakit ayarlamaya çalışıyorum.Cumartesi diyelim o halde.Diğer arkadaşlar da uygunlarmı yazsınlar bir.
K1nq35
03.Kasım.2010, 18:35
ben uygunum gelirim cmt :D
Sekopej
04.Kasım.2010, 12:55
6 Kasım 2010 Cumartesi günü buluşuyoruz arkadaşlar. Saat 14.30'da. İzmir'de ikamet eden tüm arkadaşları bekliyoruz.
İzmir tayfamızlarda tanışmış olalım bakalım:)
Sekopej
04.Kasım.2010, 13:11
Gelenleri baştan yazıyorum, konuya yazın gelecek olanlar;
Sekopej
Uchiha Itachi
EreN
(Yer henüz net değil, kimler gelecek belli olsun ona göre yeri ayarlarız)
ThersoN
04.Kasım.2010, 15:21
6 Kasım 2010 Cumartesi günü buluşuyoruz arkadaşlar. Saat 14.30'da. İzmir'de ikamet eden tüm arkadaşları bekliyoruz.
manevi olarak destek veriyorum =) zira vizeler dolayısıyla bir hafta daha istanbuldayım
Sekopej
04.Kasım.2010, 15:22
manevi olarak destek veriyorum =) zira vizeler dolayısıyla bir hafta daha istanbuldayım
Seninle de bir türlü görüşemedik.:) Başka buluşmalara ksımetse artık.
izmer96
04.Kasım.2010, 15:26
Yurt disinda olanlar nasil katilicaklar bu bulusmaya ? :)
Sekopej
04.Kasım.2010, 15:27
Telekonferansla onlar için katılım düzenleyebiliriz.:D
Benim gelip gelmemem kesin değil Cuma günü net bi şey söylerim.
K1nq35
04.Kasım.2010, 18:57
serkan abi beni yaz listeye
Sekopej
04.Kasım.2010, 23:06
Sekopej
Uchiha Itachi
EreN
K1nq35
Kage
Ekme bizi Fatih, gel buluşmaya.:D Geçen sefer yaptığım gibi herkese mesaj mı atsam ne?:D Çağdaş da gelecektir mutlaka ama kesin bilgiyi alıp listeye ekleyelim onu da.
Uchiha Itachi
04.Kasım.2010, 23:12
serkan abi beni yaz listeye
Senin için çok farklı şeyleri göze aldım İnşallah gelirsinde yüzünü görürüz :D
nekop
05.Kasım.2010, 00:15
Eren geleceğim diyorsun adamlara ama yalnız mı gideceksin yoksa yanında yine arkadaşın olacak mı bunuda belirt bence.. :D
Nerde buluşucaz ki gelirim gibi saat kulesi mi yine :D . Belkisi yok kesin geliyorum yeni planımız var :n:
Sekopej
05.Kasım.2010, 16:30
Tamamdır Fatih, bekliyoruz seni de, Erdi ile görüştüm gelemeyeceğini söyledi, mesaj attığım arkadaşlardan da dönen olmadı, biz bize takılacağız yine sanırım ve 2 Eren ile tanışmış olacağız.:)
Saat 14.30'da Bornova Metro girişinde bankamatiklerin olduğu tarafta toplaşıyoruz. Kimse gelmeyecek olsa da Yaşar'ın kesin geleceğini bildiğimden ben de orada olacağım.:D
Uchiha Itachi
05.Kasım.2010, 17:47
Ayıpsın Serkan abicim biz 2 mizde başlı başlına bir buluşma sayılırız zaten :D Eğer bornovadaki bazı şeylere takılmazsam ilk ben gelirim hatta :D
Homer J.S
05.Kasım.2010, 18:14
Maalesef az önce eve geldim, dedem 1-2 haftadır hastanede yoğun bakımdaydı.
Durumu ağırlaşmış, bu durumda ne annemi ne de anneannemi yalnız bırakamam. Maalesef katılamıyorum.
Edit: İçimin rahat olması gerektiğini falan söyledi, gidebileceğimi söyledi annem ama sanırım hepinizin keyfini de kaçıracağım geldiğim takdirde.. Bilmiyorum kararsızım.
Durumu ağırlaşmış, bu durumda ne annemi ne de anneannemi yalnız bırakamam. Maalesef katılamıyorum.
Edit: İçimin rahat olması gerektiğini falan söyledi, gidebileceğimi söyledi annem ama sanırım hepinizin keyfini de kaçıracağım geldiğim takdirde.. Bilmiyorum kararsızım.
Gecmiş olsun Cağdaş . Kendini zorlama gelmek için nasıl iyi hisediceksen bizimle kafanı dağıtabilirsin gelip yada başka bi şey.
Homer J.S
05.Kasım.2010, 18:46
Sağol Fatih, 2 haftadır falan hastanedeydi zaten.. Sıkıntılı bir süreç ama durumunun ağırlaşması morallerimizi iyice bozdu.. Yarına kadar toparlarsa gelirim mutlaka, sabah 11'e kadar haber veririm.
Sekopej
05.Kasım.2010, 19:11
Geçmiş olsun Çağdaş, tez zamanda sağlığına kavuşur umarım deden.
Bizi kafaya takma hiç, kafam dağılsın farklı ortam olsun diye geleceksen gel sadece yoksa onların yanında kalmak içini rahat edecekse orada kal, bizi düşünme yani, gelirsem de keyif kaçırırım diye de bakma, sen kendini düşün, tekrardan geçmiş olsun.
Uchiha Itachi
06.Kasım.2010, 12:28
Geçmiş olsun Çağdaş.Keyfimizi kaçırmazsın merak etme, kafa dağıtmak istersen buyur gel ben ve Serkan abi yardımcı oluruz sana bu konuda :)
Homer J.S
06.Kasım.2010, 13:25
Yok, kararı verdim gelemeyeceğim.. Aslında biraz daha toparlamış dedem, bu iyi oldu ama yine de annemi yalnız bırakmak çok doğru olmayacak gibi.. Hastaneye gitti şu an, geldiğinde yanında olmalıyım..
İyi eğlenceler hepinize.. :) Bir sonrakine artık.
Sekopej
06.Kasım.2010, 13:37
Tamamdır Çağdaş, sen bilirsin, tekrar geçmiş olsun.:)
Ben saat 2 gibi çıkarım arkadaşlar, metronun bankamatikler olan tarafı, lütfen karıştırmayalım.:D
Homer J.S
06.Kasım.2010, 13:39
Tamamdır Çağdaş, sen bilirsin, tekrar geçmiş olsun.:)
Ben saat 2 gibi çıkarım arkadaşlar, metronun bankamatikler olan tarafı, lütfen karıştırmayalım.:D
Buralardayım bugün, bekliyorum dönüşünüzü. :D
Buluştuk biraz fifa 11 oynadık ps3'te şimdide Bam Teli'nde oturduk yemek yiyeceğiz :D
Uchiha Itachi
06.Kasım.2010, 22:49
Fifa sonuçlarını, Neler yaptığımızı Her zaman ki ben pek anlatmıyorum.Serkan abiler anlatır gelince.Gayet güzeldi, baya eğlendiğimizi düşünüyorum.Azdık ama özdük.Olmayan arkadaşlarda umarım bir dahaki sefer bizimle olurlar.
EndoplazmiK RetikuluM
06.Kasım.2010, 22:57
E anlatın bakalım. :) Geçmiş olsun Çağdaş.
Sekopej
07.Kasım.2010, 00:37
Şu forumda kardeşim dediğim hatta abi-kardeş şeklinde değil de arkadaşım gibi gördüğüm ve sitede en çok tanışmak istediklerim listesinde zirvede yer alan Eren ile en sonunda yüz yüze görüşebildik.:) Bundan sonra da sık sık görüşürüz diye düşünüyorum.
Bir başka Eren'le de tanıştık, az kişiydik ama 2 arkadaşımızla tanışma fırsatı bulduk.
FIFA'da ben herkesi yenip açık ara şampiyon olduktan sonra artık yenilmekten sıkıldılar ve ps3 oynamayı bıraktık.:D Karnımızı doyururken bolca sohbet ettik, sonra Fatih ve küçük Eren'i evlerine gönderip Fenerbahçe maçını izlemeye geçtik. Maç sonu da dağıldık, uykum var pek ayrıntılı yazamıyorum.:D
Güzel bir gündü, katılan arkadaşlara teşekkür ederim, en kısa zamanda (ki askere gidecem kısa zamanım kaldı) daha kalabalık şekilde buluşacağız. Ayrıca Baran'a da canlı bağlantı yaptık, gül cemalini göremesek deo bizi gördü, bir İzmir buluşmasına daha bu şekilde dahil olmuş oldu.:D
El Comandante
07.Kasım.2010, 01:20
Bensiz Izmir bulusmasi olmaz. Araya sinirlar girse de, baska ülkelerde yasasak da, ben her zaman Izmir bulusmasinda yer alirim. =)
Kamera ile ugrastim ama lanet makina hasarli cikti, ne yazik ki sadece ben sizi görebildim. :D
Serkan ustayi askere gitmeden, webcam yoluyla da olsa görebildigim icin mutluyum. Keske firsatim olsaydi da bu bulusmada yaninizda olabilseydim, ama sartlar sadece internet yoluyla birbirimizi görmemizi sagladi, bu da bir tesellidir en azindan. Ayrica kisa bir süre icerisinde arkamdan bu kadar saglam atip tutan Yasar efendiyi de unutmadim, bir sonraki bulusmada sorarim hesabini. :D
Eren´in Izmir tayfasiyla kaynasmasi iyi oldu, kendisini yüz yüze de görmek isterim. =)
Sekopej
07.Kasım.2010, 01:21
Sesin açık olduğunu bize geç söyledi Eren, umarım pek fazla şey duymamışsındır.:n: Sana iyi laflar gönderdim gerçi bilerek bazılarını duyman gerekiyordu.:n:
El Comandante
07.Kasım.2010, 01:31
Farkindayim :D Hele kamera ilk acildiginda o yapilan el hareketi(siyasi bir sembol diyelim:P) hic hos degildi. :D Benim arkamdan bu kadar atip tutan cok kisi olmasina sasirdim, Cagdas da olmayinca beni savunan adam kalmadi yahu. :D
Uchiha Itachi
07.Kasım.2010, 02:13
Baran inan en çok eğlendiğimiz kısım oydu.Seni kızdırmak kadar zevkli bir şey olamaz.Hatta Baran'ı kızdıralım diye bir buluşma düzenleyemeyi düşünüyorum.Alamanyalarda da olsan arkandan dedikodu da yapsak bilki sevmesek yapmazdık yani :p
Senelerdir abi kardeş arkadaş gibi devamlı muhabbet halinde olduğum sekopeji sonunda yüz yüze de görmüş oldum:) Yaşar'ı, fatihi ve adaşım ereni de tanıdığıma memnun oldum. Güzel bir buluşma oldu az kişi olsakta:)
GeNç KaRTaL
08.Kasım.2010, 10:50
Fotoğraf,video falan yok mu yahu? :)
mehmetd
09.Kasım.2010, 03:44
arkadaşlar daha evvelde burada da yazmış ayrı konu da açmıştım:
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=88991
şu buluşmalardan birinde bir maç yapsak (ama sert oynamayalım sakatlatıcı müdahale falan) sonra da resimlerini bu sitede yayınlasak nasıl olur diyorum bu bir tekliftir beğenir yada beğenmez kabul eder yada etmezsiniz ama ben teklifimi yaparım saygı çerçevesinde olduğu müddetçe olumlu-olumsuz yanıtlarınızı beklerim.iyi oyunlar...
Sheriff
09.Kasım.2010, 03:48
Çok iyi bir fikir arkadaşlar, mehmetd yi destekliyorum. Ankara'da toplanmayı başarabilsek benimde yapacağım ilk iş bir halı saha maçı ayarlamak olur ama malesef toplanamıyoruz. Bence düşünün derim.
Sekopej
09.Kasım.2010, 12:35
Durduk yere neden saygısızlık yapalım, ben yazıyorum defalarca, şurada 5 kişi toplanmak için bile ne kadar uğraşıyorum, maç yapacak kadar sayıyı toplamak çok çok zor. O nedenle toplanma fikirlerinde maç yapmayı ilk plana almıyoruz yoksa 10 kişi çıksa bile istenildikten sonra yapılır maç ama 10 kişi çıkmıyor.
Uchiha Itachi
23.Kasım.2010, 18:40
Serkan abi sen askere gitmeden bir buluşma daha yapalım nerelerdesin?
Sekopej
23.Kasım.2010, 23:50
Şehir dışına çıkmıştım geçenlerde, şimdi yine çıkma ihtimalim var, yapalım ama net tarih veremiyorum şimdiden.
Sekopej
24.Kasım.2010, 14:12
Bu hafta sonu müsaitim, uygunsa cumartesi buluşalım, akşama mesaj atarım İzmirlilere.
K1nq35
24.Kasım.2010, 16:40
Bu hafta sonu müsaitim, uygunsa cumartesi buluşalım, akşama mesaj atarım İzmirlilere.
Abi sen beni yaz yine listeye ben kesin geliyorum :) Kesin demek istemem ama %95 gelicem inş :)
Uchiha Itachi
24.Kasım.2010, 21:04
Cumartesi bana uygundur Serkan abi.
Sekopej
24.Kasım.2010, 22:40
O zaman cumartesi günü buluşuyoruz, listeyi yine ben ve Yaşar'ı yazarak oluşturmaya başlıyorum.:p
Sekopej
Uchiha Itachi
M.O.S.H
25.Kasım.2010, 01:10
Daha dün İzmir'deydim ama okul nedeniyle bugün Kocaeli'ye geldim forumdaki İzmirlilerle tanışmak isterdim bi sonraki sefere inşallah :)
Sekopej
25.Kasım.2010, 13:06
Yaz buluşmasına kesin bekliyoruz o zaman seni.:)
Since-1907
25.Kasım.2010, 13:55
Ah ah Ege veya Dokuz Eylül istatistik yazacaktık yazmadık , şimdi bizde bu buluşmada olacaktık.. :)
M.O.S.H
25.Kasım.2010, 14:41
Yaz buluşmasına kesin bekliyoruz o zaman seni.:)
Gelirim tabiki :)
K1nq35
25.Kasım.2010, 20:31
[QUOTE=Sekopej;1879102]O zaman cumartesi günü buluşuyoruz, listeyi yine ben ve Yaşar'ı yazarak oluşturmaya başlıyorum.:p
Sekopej
Uchiha Itachi
K1nq35
Abi liste böyle olursa sevinirim:)
Sekopej
26.Kasım.2010, 01:32
Bekleriz yine de Mert, atla gel.:p
3 kişiyiz şu anda, ileri bir tarihe erteleyebiliriz eğer ileri bir tarihte daha fazla kişi olma şansımız varsa tabi.:D 3 kişiyle de elbette buluşma yapılır ama bir süre görüşemeyeceğimiz için kalabalık olması iyi olurdu.
Suicider
26.Kasım.2010, 01:51
Gelebilirdim ama malum sınav haftasındayız çoook çalışmam gerek :) :)
mehmetd
26.Kasım.2010, 07:27
fırsat bulursam eğer bende geleceğim.askerden evvel biraz uğraşak şu serkan la.:icon_razz:
Sekopej
26.Kasım.2010, 18:56
Sucider, 2 saat çalışmazsan çok şey kaybetmezsin yahu, katılsan iyi olurdu.
Pazar günü aaat 13.00'de, Bornova Metro (otobülerin olduğu taraf, bankamtiklerin orası) önünde buluşacağız, gelme ihtimali olanlar var ama kesin geleceğim diyen 3 kişi var. Biz 3 kişi orada olacağız, Bornova'da takılacağız.
Sekopej
Uchiha Itachi
K1nq35
Sekopej
26.Kasım.2010, 19:15
Buluşmayı 1 gün ileri tarihe aldık, 28 Kasım Pazar, saat 13.00. Artık değişiklik yok.
The.Crow
26.Kasım.2010, 19:19
Bayramda İzmir deydim :)) Ama şimdi değilim..
Sekopej
26.Kasım.2010, 19:21
Aslında 2 tür buluşma yapmak lazım, askerden döndüğümde ayarlarız artık bunu, tatil zamanı İzmir'e gelenler ve okul zamanı İzmir'e gelenler diye.:D
RaSenGan
26.Kasım.2010, 22:26
Bu Fatih niye gelmiyo :p
Sekopej
26.Kasım.2010, 23:23
Buluşma pazara kaydığına göre Fatih de gelecektir muhtemelen, Ferdi ve Erdinç de gelecek, umarım ben de katılırım pazar.:D
Uchiha Itachi
26.Kasım.2010, 23:25
Serkan abi amaç sensin ne umarımı :D
Ben halen söz veremiyorum ama gelirim gibi
Sekopej
27.Kasım.2010, 00:50
Tamamen aklımdan çıkmış bir durum vardı ama ufak bir ihtimal, olursa da zaten buluşmadan önce hallederim o işimi, sıkıntı olmaz.
BaGa TaRKaN
27.Kasım.2010, 00:54
Tamamen aklımdan çıkmış bir durum vardı ama ufak bir ihtimal, olursa da zaten buluşmadan önce hallederim o işimi, sıkıntı olmaz.
Paşam Yarın Sende Gel Bir Tarih Yazdıralım Dünyaya:D Hızlı Trene Atla Akşam Gel Buraya Burakla Bir Kapışın:zuhaha
Sekopej
27.Kasım.2010, 00:58
Ankara'ya gelecektim bu aralar aslında ama başa işler karıştı yoksa bu günlerde Ankara'daydım.:D
BeeTLeJuiCe
27.Kasım.2010, 01:02
Serkan ankaraya gelde askere uğurlayalım birbirimizi =)
Sekopej
27.Kasım.2010, 01:05
Geçti artık, bana Ankara sana İzmir çıkar belki, belli olmaz.:n:
BaGa TaRKaN
27.Kasım.2010, 01:08
Geçti artık, bana Ankara sana İzmir çıkar belki, belli olmaz.:n:
Sana Afganistan Çıkar İnşallah:D Öyle İstiyorum İçimden Öyle Geçiyor:zuhaha
Sekopej
27.Kasım.2010, 01:09
NATO çıksın isterim, Euro ile alırım maaş, döndüğümde sermaya hazır olur.:D
sui generis
27.Kasım.2010, 16:23
Aslında 2 tür buluşma yapmak lazım, askerden döndüğümde ayarlarız artık bunu, tatil zamanı İzmir'e gelenler ve okul zamanı İzmir'e gelenler diye.:D
çok iyi olur :)
Crocodile1963
28.Kasım.2010, 00:00
Gün/saat 'te bir değişim var mı ?
Uchiha Itachi
28.Kasım.2010, 00:54
Gün/saat 'te bir değişim var mı ?
hayır saat 1 de bornova metro da buluşuyoruz.
RaSenGan
28.Kasım.2010, 00:54
Başlıkta cumartesi yazıyor içerikte pazar :)
Fearless Coward
28.Kasım.2010, 00:56
Aygün bıkmadınmı detaycılık yapmaktan :D
Sekopej
28.Kasım.2010, 10:50
Başlığa bakmaya gerek yok, değiştirmemişler, kim değiştirmediyse.:D
Evet bugün saat 13.00'te, Bornova metro önünde buluşacağız. Fatih gelmediğine göre 5 kişi kesin gelen var, duruma göre 6-7 de olabilir sayı.
BaGa TaRKaN
28.Kasım.2010, 13:21
Başlığa bakmaya gerek yok, değiştirmemişler, kim değiştirmediyse.:D
Evet bugün saat 13.00'te, Bornova metro önünde buluşacağız. Fatih gelmediğine göre 5 kişi kesin gelen var, duruma göre 6-7 de olabilir sayı.
Mehmetd'nin Bu Buluşmada Olmasını İstiyorum Serkan:D Bir Maç Yapında Kapışın:zuhaha
mehmetd
28.Kasım.2010, 17:49
Mehmetd'nin Bu Buluşmada Olmasını İstiyorum Serkan:D Bir Maç Yapında Kapışın:zuhaha
maç yapın derken?
zaten ben gitmedim buluşmaya ama umarım resim çekmişlerdir ve yayınlarlar.
BaGa TaRKaN
28.Kasım.2010, 17:59
maç yapın derken?
zaten ben gitmedim buluşmaya ama umarım resim çekmişlerdir ve yayınlarlar.
PES'te Kapışın Yani FM Artık Sarmıyor:)
mehmetd
28.Kasım.2010, 18:17
PES'te Kapışın Yani FM Artık Sarmıyor:)
birincisi ben pes bilmem,
ikincisi fm de de kapışmam
ben senin "bu devamlı maç yapalım diye tutturuyor kapışın da görsün gününü bi daha istemesin" :icon_biggrin: diye dediğini düşünmüştüm. onu görmeyip bunu önermen 2.ihtimaldi. her ikisine de girmezdim ondan gitmedim zaten. birincisi az kişi gelir maç yapamayız hadi yaptık diyelim o da NE YAZIK Kİ sakatlandı ASKERE GİDEMEDİ çok üzülürüm:icon_razz: ikincisi evde de oynuyorum oyunu zaten, oyun oynamak için taaa bornova ya gitmem.
BaGa TaRKaN
28.Kasım.2010, 19:20
Halısahayı Napacaksın Hocam Oynayın Fifa Bakın Keyfinize, Oynayın PES Edinin Ders:D
Uchiha Itachi
28.Kasım.2010, 19:29
Şahsen bende bir pes için fifa için oyun oynamaya ta Bornova'ya gitmem.Buluşma amacımız o değil çünkü.Amaç kardeşlerimizle, Serkan abiiyle birlikte olabilmek, birlikte vakit geçirebilmek.Çok güzel bir buluşma oldu yine.Pes oynadık fifa oynadık, küçük park klasiğini devam ettirdik :) Gelen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.
E.Cartman
28.Kasım.2010, 19:31
foto yok mu foto :D
Bende telefon yoluyla hiç yoktan birazcık konuştum katılamasamda :D
mehmetd
28.Kasım.2010, 19:46
Halısahayı Napacaksın Hocam Oynayın Fifa Bakın Keyfinize, Oynayın PES Edinin Ders:D
evet ama hep bilgisayar başında otur da olmuyor. ben hareket istemiştim ondan konu da açtım ama ilgilenen olmadı ne yazık ki.
foto yok mu foto :D
evet foto isteriz.
hatta ben önermiştim bi zaman maç yapalım resimlerini de burada yayınlayalım panter kaleci(ben) nasıl GOL YERMİŞ:icon_lol: herkes görürdü:icon_lol: tamam canım,ısrar yok:icon_razz:
K1nq35
28.Kasım.2010, 21:31
Yaşar abi'de var koyar inş :)
Sekopej
28.Kasım.2010, 22:33
Çok güzel bir buluşmaydı, Eren'e, Ferdi'ye, Yaşar'a ve Erdinç'e çok teşekkür ederim. Son 5 dakikada da olsa beni askere uğurlamak için bizimle görüşen büyük Eren'e de teşekkürler.:D
PES ve FIFA'da yaptığım şovlardan bahsetmiyorum, ben askerdeyken siz daha çok çalışsın, gelince belki yenersiniz.:n:
Manzarası güzel :n: bir kafede vakit geçirdik küçük parkta. Bu buluşmada da Bursalı kardeşimiz Erdinç ile tanışmış olduk. Ben geç kaldım, diğerleri de tanıyamamış, iyi beklemekten sıkılıp ayrılmamış Erdinç.:)
Keyifli bir buluşma oldu yine, askerden döndüğümde henüz okullar kapanmamış olur, o zaman tekrar buluşmak dileğiyle, ayrıca yakın yere düşersem yemin töreninebekliyorum ha, o kadar söz verdiniz.:D Benim olmadığım buluşmaları da yapabileceğinize inanıyorum, bu konuda Yaşar'a güveniyorum.:D Küçük Eren de her buluşmaya katılacaktır bundan sonra, gerçi Ferdi ve Erdinç de olacaktır artık.
Eren sana fazla takıldım Göztepe'den dolayı, şaka olduğunu biliyorsun, alındığın anlar olmamıştır umarım.:)
Fotoğraflar bende yok, pek çekmedik gerçi ama yine de 2-3 tane vardı. Keyfi olursa ekler herhalde Yaşar.:D
Uchiha Itachi
28.Kasım.2010, 22:51
Abi bende 1 tane fotoğraf var oda seninle küçük Eren'in olduğu.Onu koyuyorum sen iste yeterki :D
http://img600.imageshack.us/img600/9695/fotoraf0031.jpg
Soldaki Arnold Schwarzenegger(SEKOPEJ-Serkan abi) Sağdaki de Yavru Schwarzenegger (K1nq35-Eren)
Sekopej
28.Kasım.2010, 22:54
Kendininkileri sildin mi yoksa, öyle poz verdim ki, fotoğraf çekme işi orada sona erdi.:D Saniyede 52 farklı verdiğim pozda düğmeye bastığın anda denk gelen buymuş demek ki.:n:
Uchiha Itachi
28.Kasım.2010, 22:57
Yok abi bizimkiler karanlık çıkmıştı o yüzden sildik o anda.Senin durumun hakikatten öyle, Önce bir baktım gülüyordun, sonra telefonu kaldırdım sana doğrulttum bir acı ifadesi gördüm, ardından da çekme tuşuna bastım sinirli bi haldeydin :D
K1nq35
28.Kasım.2010, 23:04
Çok güzel bir buluşmaydı, Eren'e, Ferdi'ye, Yaşar'a ve Erdinç'e çok teşekkür ederim. Son 5 dakikada da olsa beni askere uğurlamak için bizimle görüşen büyük Eren'e de teşekkürler.:D
PES ve FIFA'da yaptığım şovlardan bahsetmiyorum, ben askerdeyken siz daha çok çalışsın, gelince belki yenersiniz.:n:
Manzarası güzel :n: bir kafede vakit geçirdik küçük parkta. Bu buluşmada da Bursalı kardeşimiz Erdinç ile tanışmış olduk. Ben geç kaldım, diğerleri de tanıyamamış, iyi beklemekten sıkılıp ayrılmamış Erdinç.:)
Keyifli bir buluşma oldu yine, askerden döndüğümde henüz okullar kapanmamış olur, o zaman tekrar buluşmak dileğiyle, ayrıca yakın yere düşersem yemin töreninebekliyorum ha, o kadar söz verdiniz.:D Benim olmadığım buluşmaları da yapabileceğinize inanıyorum, bu konuda Yaşar'a güveniyorum.:D Küçük Eren de her buluşmaya katılacaktır bundan sonra, gerçi Ferdi ve Erdinç de olacaktır artık.
Eren sana fazla takıldım Göztepe'den dolayı, şaka olduğunu biliyorsun, alındığın anlar olmamıştır umarım.:)
Fotoğraflar bende yok, pek çekmedik gerçi ama yine de 2-3 tane vardı. Keyfi olursa ekler herhalde Yaşar.:D
Abi öncelikle alınmadım emin ol :) yemin töreninede geliriz yaşar abiyle artık :) bakalım hayırlısı
K1nq35
28.Kasım.2010, 23:12
http://i55.tinypic.com/2uh4mde.jpg
Yaşar abi ve Ferdi abi
Sekopej
28.Kasım.2010, 23:14
Yine mi doğal görünme çabası yahu, sonunda başarmışsınız ama tebrikler.:n:
K1nq35
28.Kasım.2010, 23:15
Yine mi doğal görünme çabası yahu, sonunda başarmışsınız ama tebrikler.:n:
Abi arka plan nasıl :n:
Sekopej
28.Kasım.2010, 23:23
Hareket halindeyken çekseydiniz bari, amca da güzel poz vermiş ama doğal.:D
Uchiha Itachi
28.Kasım.2010, 23:25
Ben dedim sen sağa ben sola bakayım diye ama anlatamadım ki :D
BaGa TaRKaN
28.Kasım.2010, 23:28
Abi bende 1 tane fotoğraf var oda seninle küçük Eren'in olduğu.Onu koyuyorum sen iste yeterki :D
http://img600.imageshack.us/img600/9695/fotoraf0031.jpg
Soldaki Arnold Schwarzenegger(SEKOPEJ-Serkan abi) Sağdaki de Yavru Schwarzenegger (K1nq35-Eren)
Serkan Çocuğu Bir Dövmediğin Kalmış Yahu:mad: :n: Hayırdır Ne Kötülüğünü Gördün:D
Böyle Asker İstemiyoruz Paşam Asker Dediğin Örnek Olmalı Milletini Sırtında Taşımalı Sevmeli, Düşmanını Yemeli:n:
Al Sana Atasözü:p
Crocodile1963
28.Kasım.2010, 23:37
Serkan abi'ye teşekkür ediyoruz organizasyon için. Gerçi 39 dakika geç kaldı ama olsun. Güzel bir buluşma oldu, keyifli dakikalar geçirdik hep birlikte. Beni niye formayla beklediniz yahu :D
Sheriff
28.Kasım.2010, 23:37
Serkan gerçek yüzünü göstermiş sonunda :zuhaha
Sekopej
28.Kasım.2010, 23:48
O yumruk fazlalık olmuş ya orada.:D
Aslında 39 değil, 36 falandı hem sen birbirimizi nasıl tanıyacağız dediğimde Bursa formalı olurum demeiş miydin.:D Yine de ben teşekkür ederim o kadar zaman beklediğin için.:) İzmir'de bir yere gitmek için bu kadar sıkıntı yaşadığım başka an olmamıştı sanırım. Neyse ki 5 Aralık'ta bizim metro açılacak, askere gitmeden binmiş olacağım hem de İzmir'in her bölgesine sorunsuz ulaşacağım.:D
Ilhan
29.Kasım.2010, 09:57
Serkan yakışıklı çıkmış :)
BaGa TaRKaN
29.Kasım.2010, 10:28
Serkan yakışıklı çıkmış :)
Bir Total Gördüm Evet Evet Gördüm:n:
Sir FRD
29.Kasım.2010, 16:55
Doğal poz çok verdim ama karizmamdan objektifler çatladı :D
K1nq35
07.Aralık.2010, 22:59
Yaşar abi yapıyozmu bu hafta veya haftaya bi buluşma ?
BaGa TaRKaN
08.Aralık.2010, 02:15
Yaşar abi yapıyozmu bu hafta veya haftaya bi buluşma ?
Zannetmiyorum, Yaşarın Durumu Biraz Karışık:D Benimle Fifaya Bile Yanaşmıyor Dertli mi Dertli İnsan Bu Kadar Çekinir mi Yahu Benden Rahat Ol Korkma Yav:icon_cool::confused::icon_biggrin:
K1nq35
08.Aralık.2010, 14:55
Zannetmiyorum, Yaşarın Durumu Biraz Karışık:D Benimle Fifaya Bile Yanaşmıyor Dertli mi Dertli İnsan Bu Kadar Çekinir mi Yahu Benden Rahat Ol Korkma Yav:icon_cool::confused::icon_biggrin:
Mehmet abi bende yazıyorum da ses seda yok :S bakalım buraya yazsa bari :)
K1nq35
08.Aralık.2010, 17:39
Arkadaşlar Yaşar abi ile konuştum bu hafta olmaz ama haftaya yapabiliriz dedi bende siteye yazayım dedim.Herkesten bir cevap bekliyoruz :)
sui generis
08.Aralık.2010, 17:54
ben haftaya perşembe izmire gelebilirim ama kesin birşey yok hatta hiçbir şey yok :) şu an sadece düşünüyorum derslere falan bakmam lazım izmire gelirsem buluşmaya da tabii ki gelirim
K1nq35
08.Aralık.2010, 18:04
ben haftaya perşembe izmire gelebilirim ama kesin birşey yok hatta hiçbir şey yok :) şu an sadece düşünüyorum derslere falan bakmam lazım izmire gelirsem buluşmaya da tabii ki gelirim
Tamam güzel :)
Uchiha Itachi
09.Aralık.2010, 00:21
Türksportal'a can feda, Serkan abiye elveda buluşması yapıyoruz Haftaya Cumartesi duruma göre.Gelebilicek olan arkadaşlar yazarlarsa erkenden kararlaştırırız.
Sekopej
31.Aralık.2010, 16:31
Gençler yapın bir buluşma gelin Foça'ya.:D
mehmetd
18.Mart.2011, 00:36
3 aydır bi gelişme yok konuda bari ben bişey yazim.
bi ara izmir buluşması yapak ta birkaç ay içinde; maç ta yapalım bu sefer
yani bunu kaç kez söyledim bilmiyorum ama bir daha söylicem;gs de iş yok bari biz oyniyak; ca mızı pa mızı görsünler direk emekli etsinler :)
özellikle de resimleri siteden yayınlayalım bakalım kimin ca sı pa sı 140mış 80 miş görelim.
ben;
Mevki:gk
ca pa: hadi olsun 80(yani 2 80 olacağız :) )
(alt kısmı sildim,uzatmayalım,konu dışına çıkmayalım diye maç olsun görürsünüz beni,yoksa ? )
RaSenGan
18.Mart.2011, 02:04
Forumdaki herkes adına rica ediyorum bir futbol maçı düzenleyin :D
K1nq35
18.Mart.2011, 20:02
Olmıcak duaya amin denmez :)
3 aydır bi gelişme yok konuda bari ben bişey yazim.
bi ara izmir buluşması yapak ta birkaç ay içinde; maç ta yapalım bu sefer
yani bunu kaç kez söyledim bilmiyorum ama bir daha söylicem;gs de iş yok bari biz oyniyak; ca mızı pa mızı görsünler direk emekli etsinler :)
özellikle de resimleri siteden yayınlayalım bakalım kimin ca sı pa sı 140mış 80 miş görelim.
ben;
Mevki:gk
ca pa: hadi olsun 80(yani 2 80 olacağız :) )
(alt kısmı sildim,uzatmayalım,konu dışına çıkmayalım diye maç olsun görürsünüz beni,yoksa ? )
İstanbul'da forma giymekteydim, Bursa'ya kiralık gittim bir ara. Şimdi de İzmir'de sahalardayım. Ayarlansın yeter ki :)
mehmetd
21.Mart.2011, 01:50
Forumdaki herkes adına rica ediyorum bir futbol maçı düzenleyin :D
çok komik:mad:
Olmıcak duaya amin denmez :)
olsun ya;ben dedim istemiyorsanız yani mecbur değilsiniz; naapalım olmicak o zaman:(
İstanbul'da forma giymekteydim, Bursa'ya kiralık gittim bir ara. Şimdi de İzmir'de sahalardayım. Ayarlansın yeter ki :)
benim dediğim amatör bir maçtı;site üyelerinin oyundaki yetenekleri bakalım bi maç yapalım "gerçek" oyunda var mı dedik,zaten benim bi iddiam yok amaç oynamak,iyi vakit geçirmek,bol gol yemekti :icon_razz: ama isteyen yoksa kalsın boşverin.
Uchiha Itachi
21.Mart.2011, 01:58
Ben oynarım.
lexoqe
14.Mayıs.2011, 19:25
Arkadaşlar izmir'de merkezde uygun fiyata günlük ev kiralayan varmı ? izmirli arkadaşların yardımını bekliyorum.
mehmetd
16.Haziran.2011, 19:43
Geleneksel İzmir Buluşmaması ne zaman?
mehmetd
28.Haziran.2011, 23:09
İzmir de buluşma olmayacak mı?
Ek: Dün bişeyler düşünmüştüm.Aynı anda hem izmirde hem istanbulda buluşma yapalım sonra bi internet cafeye falan gidip izmir-istanbul buluşması yapalım.
izmir-istanbul takımları yapalım.çift maç deplasmanlı maç oynayalım.(izmirde yeterli sayı yokmuş)
yada turksportal bir gösteri maçı düzenlesin,eski oyuncular-turksportal takımı maçı.(formalı)
yada turksportal türkiyeyi en azından bir kaç ili dolaşıp,fm oynayanları biraraya getirsin.
gibi çılgın projelerim var.Gerçi nasıl olsa olmayacak bunlar :(
K1nq35
28.Haziran.2011, 23:13
Yaşar abiye sesleniyoruz ....
Homer J.S
29.Haziran.2011, 13:17
Serkan abi gelecek Kasımda. :D
DenizlispoR
29.Haziran.2011, 14:15
Ağustos'ta gelebilirim ben de İzmir'e .
Universal
29.Haziran.2011, 14:31
Temmuz, Ağustos hiç farketmez, İzmir'de olacağım o iki ay da da. :) Bir buluşma olursa seve seve katılabilirim.
K1nq35
29.Haziran.2011, 15:56
Serkan abi gelecek Kasımda. :D
Aynen onu dün konuştum Serkan abi ile öyle söyledi banada o geldiğinde zaten bi buluşma kesin olur :D
Ağustos'ta gelebilirim ben de İzmir'e .
Temmuz, Ağustos hiç farketmez, İzmir'de olacağım o iki ay da da. :) Bir buluşma olursa seve seve katılabilirim.
O zaman Ağustos'ta bi buluşma yapsak güzel olur ?
El Comandante
29.Haziran.2011, 16:10
Ben 1 Temmuz günü Izmir´e geliyorum, eger bir bulusma olursa mutlaka katilirim (: Serkan askerde oldugu oldugu icin organizasyon isi Yaso´ya kaldi. Benim icin tarih önemli degil, her halükarda ben her zamanki gibi bulusmada bulunacagim. :d
Homer J.S
29.Haziran.2011, 16:15
Tamam Yaşar abi firarda ama bulacağız onu, ayarlıyoruz.
sui generis
29.Haziran.2011, 16:18
kesin söz vermiyim ama bende olurum heralde :)
K1nq35
29.Haziran.2011, 19:24
Çağdaş ben bugün Yaşar abiye yazdım cevap alamadım umarım foruma bakar .
O zaman sizi bekliyoruz iyi bir buluşma olcak gibi :)
Uchiha Itachi
29.Haziran.2011, 22:19
Pazar günü boş olan arkadaşlar buraya bir uğrasın bakalım.Barancığım da burda olur o gün.Eren'im sen zaten burdasın.
mehmetd
29.Haziran.2011, 23:00
toplu buluşma olursa gelirim.
iki türlü de algılayabilirsiniz. :)
(yani çok kişi gelirse manasında 1,"top oynarsak" manasında 2
yanlış anlaşılmasın diye ek yapayım dedim.:D )
El Barto
29.Haziran.2011, 23:03
toplu buluşma olursa gelirim.
iki türlü de algılayabilirsiniz.)
:zuhaha :zuhaha
İstemsiz güldüm buna.
İyiydi yalnız. (::)
K1nq35
29.Haziran.2011, 23:41
Pazar günü boş olan arkadaşlar buraya bir uğrasın bakalım.Barancığım da burda olur o gün.Eren'im sen zaten burdasın.
Abi biz burdayız sen yoksun ya
KaPaLı
30.Haziran.2011, 00:34
size iyi buluşmalar.
Homer J.S
30.Haziran.2011, 00:45
Pazar günleri çalışıyorum malesef.
Uchiha Itachi
30.Haziran.2011, 02:02
Cumartesi diyorum o halde.Kimler Müsait Cumartesi ?
mehmetd
30.Haziran.2011, 02:40
ben her gün müsaitim.yeter ki toplu buluşma olsun.
öğleden sonra yada akşam daha uygun olur benim için.
El Comandante
30.Haziran.2011, 15:03
Arkadas Izmir´e ayak bastigim anda direk bulusmaya mi alacaksiniz beni :D Cumartesi günü benim bazi islerim var, onlari halletmem lazim. Pazar günü de Cagdasim yoksa, bulusma ertelensin. Bulusmaya katilabilme ihtimali olan herkes bu baslik altinda müsait oldugu günleri yazarsa, bir karisiklik olmasina engel olur, herkes icin en dogru zamani seceriz.
furdun
30.Haziran.2011, 16:43
Ağustos ayı benim için müsait olur
Uchiha Itachi
30.Haziran.2011, 21:04
O zaman bu hafta hariç herkes müsait olduğu günleri bir yazsın valla Sekopej'e söylerim hepinizi banlar haaa.
K1nq35
30.Haziran.2011, 21:06
O zaman bu hafta hariç herkes müsait olduğu günleri bir yazsın valla Sekopej'e söylerim hepinizi banlar haaa.
Çok korktum şu anda vallaha :icon_redface:
Abi ben hep müsaitim biliyosun o yüzden ben size uymayı tercih ediyorum :)
mehmetd
30.Haziran.2011, 23:27
bence bir anket yapalım.
İzmir de buluşma günü?
temmuz da ağustos ta
hafta içi hafta sonu
her zaman gelebilirim şıkları olan.
K1nq35
30.Haziran.2011, 23:36
bence bir anket yapalım.
İzmir de buluşma günü?
temmuz da ağustos ta
hafta içi hafta sonu
her zaman gelebilirim şıkları olan.
Abi sendeki bu anket merakı nedir yahu ? :D
mehmetd
30.Haziran.2011, 23:45
Abi sendeki bu anket merakı nedir yahu ? :D
bunun için dedim.
net bir şey yok ta,öyle bişey olursa net bir şey olmuş olur,
isimlerde açık verilir.
şart değil ama net olur.
yada buraya herkes geleceği zamanı net yazsın.
biri ağustos ta diyor öbürü c.tesi diyor öbürü pazar
net bişey çıkmıyor.
o yüzden de dedim.
K1nq35
30.Haziran.2011, 23:55
bunun için dedim.
net bir şey yok ta,öyle bişey olursa net bir şey olmuş olur,
isimlerde açık verilir.
şart değil ama net olur.
yada buraya herkes geleceği zamanı net yazsın.
biri ağustos ta diyor öbürü c.tesi diyor öbürü pazar
net bişey çıkmıyor.
o yüzden de dedim.
Abi anladım niyetinide bu anketsizde olur diye tahmin ediyorum .
mehmetd
01.Temmuz.2011, 00:49
Abi anladım niyetinide bu anketsizde olur diye tahmin ediyorum .
sorun değil,anketsiz de olur,
yeter ki buluşma olsun.
mehmetd
03.Temmuz.2011, 04:38
artık buluşma olmasa da olur
ama siz buluşmak isterseniz tabii ki buluşabilirsiniz.
sorun yok.
Homer J.S
05.Temmuz.2011, 16:40
Evet, artık bir buluşma düzenlemenin vakti geldi. 13 Temmuzda, hafta içi işiniz yoksa buluşabiliriz bence.
K1nq35
06.Temmuz.2011, 14:54
10-11 Temmuz hariç müsaitim ben Yaşar abiyi bilemem .
HooijDonk07
10.Temmuz.2011, 18:18
Pazartesi izmir geliyorum 5 günlük. Buluşma olursa mesaj atın banada.
Zekirdek
18.Temmuz.2011, 00:40
4 Eylül yada 9-10-11 Eylül gibi İzmir'de olmayı düşünüyorum. Daha doğrusu Altay'ın bu sezonki iç sahada ki ilk maçına gelmeyi düşünüyorum. O arada imkan olursa birşey yapabilirsek diye dedim dakat daha önümüzde 2 aya kadar bir zaman var.
El Comandante
20.Temmuz.2011, 04:46
Arkadaşlar 24 Temmuz Pazar günü buluşalım, müsait olanlar bu başlık altında bildirsinler buluşmaya katılabilme ihtimalini...
K1nq35
20.Temmuz.2011, 04:48
Müsaitim 24 Temmuz sorun yok benim için şuan.
Homer J.S
23.Temmuz.2011, 14:48
Allah allah hiç bu kadar kötü denk gelmemiştik. :D Tamam net tarih söylüyorum 30 Temmuz Cumartesi günü buluşalım.
Sekopej
08.Ağustos.2011, 19:23
Bayramda İzmir'de olacağım hatta çok sıkılırsam önümüzdeki haftadan itibaren izne çıkabilirim belli olmaz ama belli olan 27 Ağustos'ta İzmir'de olacağım.
Homer J.S
10.Ağustos.2011, 16:40
Bakın buralara
sui generis
10.Ağustos.2011, 18:43
Bakın buralara
Okul kayıt yenileme dönemini ertelerse kesin gelirim
Homer J.S
10.Ağustos.2011, 20:33
Ya sorma bi türlü toplanamıyoruz bu sene. Baran abi yok ortalıklarda.
El Comandante
11.Ağustos.2011, 04:49
Ben buradayım ciğerim, ama maalesef bu sefer doğru düzgün bir organizasyon olmadığı için buluşma bir türlü gerçekleşemiyor. Tarih veriyoruz ama buraya yazan 2-3 kişi oluyor ancak. Bu durumda buluşma gerçekleşemez tabii. Ben bayramdan sonra döneceğim Almanya'ya. Eğer o zamana kadar bir buluşma ayarlanırsa muhakkak katılırım.
Homer J.S
11.Ağustos.2011, 12:55
Abi tamamdır artık ayarlayalım o zaman. 20 Ağustos Cumartesi nasıl fikir?
Sekopej
11.Ağustos.2011, 13:07
...........................
Bayramda İzmir'de olacağım hatta çok sıkılırsam önümüzdeki haftadan itibaren izne çıkabilirim belli olmaz ama belli olan 27 Ağustos'ta İzmir'de olacağım.
Homer J.S
11.Ağustos.2011, 13:30
He pardon adminim :D 28 Ağustos Pazar nasıldır o zaman?
EreN
11.Ağustos.2011, 13:40
Olanaklı gözüküyor 28 agustos
Sekopej
11.Ağustos.2011, 13:44
Siz ön buluşma yapacaksanız bilmem ama ben 28'inde yaparsanız gelirim.
Homer J.S
11.Ağustos.2011, 14:14
Yok Serkan abi ne ön buluşması, toparlanamadık ki olsaydı Temmuzdan beri 50 defa yapardık ön buluşma. :D Yazıyoruz o halde.
Buluşma Tarihi: 28.08.2011
Katılacaklar: EreN, Sekopej, Homer J.S, El Comandante
Sekopej
11.Ağustos.2011, 14:18
Uygun olursa iftar yapabiliriz, sonrasında da takılırız, çoğunluğa uymazsa daha erken buluşur, kalanlarla yine iftar yapar takılırız, bana her türlü uyar.
Homer J.S
11.Ağustos.2011, 14:23
Evet abi iyi fikirmiş iftar olayı, bana uyar. Saati bilerek eklemedim ben, şöyle 7-8 kişi birikelim oyna göre yazarız.
Uchiha Itachi
22.Ağustos.2011, 01:02
28 i boş olursam bende gelirim mutlaka askerlikten önce Serkan abiyi bir görelim :D
sui generis
22.Ağustos.2011, 01:12
çok büyük bir aksilik olmazsa ben ve umut(umudily) geliriz :)
Sekopej
22.Ağustos.2011, 19:41
28'i net olmayabilir, burada sıkıntı çıkarıyorlar, çözmeye çalışıyorum ama muhtemelen bayramda orada olamasam da bayramdan önce gelmeye çalışacağım, tarihi biz 27 yapalım, 28'in de sıkıntı olabilir, sizlere de uygunsa 27'si olsun.
Homer J.S
22.Ağustos.2011, 22:40
Halledelim artık bence, vakit geçiyor.
sui generis
22.Ağustos.2011, 23:11
27 si 28 i pek farketmez.
Homer J.S
22.Ağustos.2011, 23:30
Benim için de, Muhammed benim kuzen Emreyi de alalım o da üniversiteli artık :D
sui generis
22.Ağustos.2011, 23:32
gelirse al. belki bana küstür :) uzun zamandır konusmadım onunla :)
Homer J.S
22.Ağustos.2011, 23:38
Sanmıyorum akbaşla görüşüyor sık sık onu biliyorum.
sui generis
22.Ağustos.2011, 23:40
ikisini de çok severim :D neyse ben de bir ara arar konusurum getirtirim :)
El Comandante
24.Ağustos.2011, 07:02
27 Ağustos Cumartesi günü saat 17:00 de Konak meydanında buluşuyoruz o zaman..
Sekopej
25.Ağustos.2011, 15:38
İzmir'deyim, saat 17.00'de Konak Meydanı'nda olurum. Gelecek arkadaşların geliyorum yazması yeterli, kimse gelmese bile, Konak'ı gezer, iftarımı yapar, eve dönerim.:D
Sekopej
El Comandante
sui generis
25.Ağustos.2011, 15:39
ben ve umudily :D
sui generis
25.Ağustos.2011, 15:41
İzmir'deyim, saat 17.00'de Konak Meydanı'nda olurum. Gelecek arkadaşların geliyorum yazması yeterli, kimse gelmese bile, Konak'ı gezer, iftarımı yapar, eve dönerim.:D
Sekopej
El Comandante
abi 27 si değil mi ?
Sekopej
25.Ağustos.2011, 15:43
27'si yani cumartesi günü, günde bir değişiklik yok.:)
sui generis
25.Ağustos.2011, 15:45
tamamdır..
Sekopej
25.Ağustos.2011, 15:46
Sekopej
El Comandante
benbenim
umudily
umudily
25.Ağustos.2011, 16:02
Bu kadar kişimiyiz yaw :D
Homer J.S
25.Ağustos.2011, 16:29
Yazın beni.
Sekopej
25.Ağustos.2011, 17:19
Sekopej
El Comandante
benbenim
umudily
Homer J.S
El Comandante
25.Ağustos.2011, 17:21
Eren ve Yaşar da büyük ihtimalle buluşmaya katılırlar...
Uchiha Itachi
25.Ağustos.2011, 18:31
Gelirim herhalde akşam tam olarak belli olur iş falan yoksa ordayım tabi.
Homer J.S
25.Ağustos.2011, 22:42
Oh be sonunda buluşuyoruz galiba, yaşa Sekopej organizatör. :D
Sekopej
26.Ağustos.2011, 19:12
Arkadaşlar kusura bakmayın, çok özür diliyorum, komutan aradı ve beni geri çağırdı, yarın sabah dönüyorum ve maalesef buluşmaya katılamayacağım, askerlik bittiğinde artık nasip olursa çünkü gelemem bir daha bitene kadar.
RaSenGan
26.Ağustos.2011, 19:39
Organizatör buluşmayı ayarlıyor ama buluşmaya gelmiyor :n:
Sekopej
26.Ağustos.2011, 19:43
Aygün sinirliyim zaten arada kaynama sen de, bayram için yola çıkıyorum, sonra arefe günü dönme durumum oluyor ve son olarak cumartesiden çağırıyorlar. Bu ramazan tuttuğum orucun hiç mi hiç hayrı yok bence. :)
Uchiha Itachi
26.Ağustos.2011, 19:59
Sorun değil Serkan abicim sen rahatına bak askeriye = mantıksızlık ben ilgilenirim herhalde sanırım.
Homer J.S
26.Ağustos.2011, 20:14
Bizim de misafirler geldi ama ben katiliyorum bi kac saat kalirim :) serkan abiyi goremeyecegim icin uzgunum ama insallah baska zaman takma sen abicim :)
El Comandante
26.Ağustos.2011, 22:35
O zaman buluşmayı Pazar gününe erteleyelim, benim de Cumartesi günü bir işim var. Katılsam bile bir kaç saat kalabilirim orada ama Pazar günü daha uygun olur..
Homer J.S
26.Ağustos.2011, 23:36
Olur super olur.
sui generis
27.Ağustos.2011, 00:03
pazar günü olursa ben iftara katılamam.. ama öğle olursa katılabilirim. ya da başka bir gün.. siz bilirsiniz sizin için pazar iftar uygunsa siz buluşun başka birgün bulusuruz :D
Börk
27.Ağustos.2011, 00:13
bir ankaralı olarak konuyu baltalıyorum ve bu buluşma olmaz diyorum :D
sui generis
27.Ağustos.2011, 11:14
maalesef pazar günü iyice yalan oldu benim için. Fenerbahçeliler olarak Konakta pazar günü toplanıyoruz !
sui generis
27.Ağustos.2011, 15:58
bugün buluşmadığımız kesin değil mi?
Homer J.S
27.Ağustos.2011, 16:24
Kesin kesin.
El Comandante
29.Ağustos.2011, 20:08
4 Eylül Pazar günü veya 5 Eylül Pazartesi günü buluşalım derim ben...
SyNdRoMe23
29.Ağustos.2011, 20:18
bundan sonra bende gelirim izmir buluşmalarına :D
sui generis
29.Ağustos.2011, 20:38
4 Eylül Pazar günü veya 5 Eylül Pazartesi günü buluşalım derim ben...
pazar iyidir iyi :)
Homer J.S
01.Eylül.2011, 02:23
4 Eylül doğum günüm, buralarda olabileceğimi sanmıyorum. 5'i olsa?
Uchiha Itachi
01.Eylül.2011, 03:02
Arkadaş hergüne baheneniz var ben de 8'in de askere gidiyorum ne yazık ki katılamıycam herkes kendine iyi baksın.Baran'ım seninle paslaşalım 1 saat falan görüşelim en azından.
El Comandante
01.Eylül.2011, 22:30
Tamam, Pazar günü görüşelim cigerim..
Homer J.S
02.Eylül.2011, 19:30
İyi de abi 4'ü doğum günüm yani ne yapabilirim ki? :) 5'i yapalım ya.
El Comandante
17.Eylül.2011, 04:42
Geleneksel İzmir buluşması bu kez yalan oldu. =)
Sekopej
13.Kasım.2011, 01:09
Bensiz buluşma olmuyor, hortlatıyorum konuyu.
Sekopej
30.Aralık.2011, 17:36
Bu hafta sonu yılbaşı, önümüzdeki hafta sonu bir buluşma yapalım derim İzmir ahalisi, siz ne dersiniz?
sarianet
30.Aralık.2011, 17:40
kimse evden çıkmak istemiyor mu yoksa havalar soğuk diye :)
Sekopej
30.Aralık.2011, 17:46
İzmir'in soğuğuna soğuk denmez yahu.:D Bir tarih atayım ortaya da, ona göre daha net ilerleyelim.:)
8 Ocak Cumartesi.
Homer J.S
30.Aralık.2011, 21:31
Benim boş gözüküyor ajandama baktım da :D
Hadi buluşak
sui generis
30.Aralık.2011, 22:58
Büyük ihtimal 8 inde izmirdeyim neden olmasın :)
sarianet
31.Aralık.2011, 00:33
birde uygun saat attırdımmı olur bak :D
sui generis
01.Ocak.2012, 14:14
ee ne oldu buluşma ? ben bilet aldım 4 ünde ordayım, bir aksilik olmazsa 9 unda döneceğim. yapıyor muyuz ?
Sekopej
01.Ocak.2012, 15:09
8 Ocak Cumartesi günü yapıyoruz buluşmayı, kesin katılacaklar yazsınlar, saati ve ne yapacağımız konusunda önerisi olanlar varsa belirtsinler.
sui generis
01.Ocak.2012, 15:18
8 i Pazar :) ben varım :)
sarianet
01.Ocak.2012, 15:31
saati belirleyelim ona göre kendimi ayarlayacağım :)
Sekopej
01.Ocak.2012, 15:32
O zaman cumartesi mi olsun, pazar mı? Ben pazar olarak değil cumartesi olarak düşünmüştüm ama farketmez.:)
RaSenGan
01.Ocak.2012, 15:33
saati belirleyelim ona göre kendimi ayarlayacağım :)
Sanki iş adamısın :D
Eminoski
01.Ocak.2012, 15:46
Pazar olursa daha iyi olur gibi.Gene çoğunluk nederse o olsun ben çalıştığım için pazar dedim.
sarianet
01.Ocak.2012, 15:50
benim için de sanki pazar daha uygun ama c.tesi derlerse de bi ayar çekeriz :)
c.tesi akşamı da fena olmaz hani :)
iş adamı değiliz ama işsiz güçsüz de değiliz aygün:D
Sekopej
01.Ocak.2012, 15:57
Cumartesi günü ben de çalışıyorum ama akşama doğru olabilir diye düşünmüştüm, saat sorunu olmayanlar için. Pazar günü için başka planlarım olabilir çünkü ama yine de sorun değil, pazar için müsait olan sayısı fazlaysa, pazar yapalım.
8 Ocak Pazar günü diyorum o zaman, saat de sorun değil, öğleden sonra buluşabiliriz. Önerileriniz varsa söyleyin yoksa 13.00 - 14.00 gibi olabilir.
ReaList
01.Ocak.2012, 16:02
Finaller başlıyor yarın belki ders çalışmaya ket vurup 1 gün kendime ayırabilirim, kesin olmamakla beraber buluşmanın takipçisiyim haftaya kadar zaman çok (:
Eminoski
01.Ocak.2012, 16:02
cumartesi akşam 7-8 den sonra olucaksa daha iyi olur aslında.Herkes fikrini belirtsinde çoğunluk nederse o olsun o zaman
sarianet
01.Ocak.2012, 16:06
cumartesi akşam 7-8 den sonra olucaksa daha iyi olur aslında.Herkes fikrini belirtsinde çoğunluk nederse o olsun o zaman
bu süper bi fikir bana en uygun saat ama genele de uyarım :)
Sekopej
01.Ocak.2012, 16:09
Akşam saatinde olması çoğumuz için sorun olmaz, sorun olabilecek yaşta kardeşimiz çıkarsa ona göre yeniden değerlendiririz o zaman.:p
Homer J.S
01.Ocak.2012, 16:20
Bana da sorun olmaz, Serkan abi biliyosun beni Seferihisar'da yaşıyorum yani herhangi bi yerden çıkıp gelmem en az 2 saat ama başka yerde geçiririm o geceyi de sorun yok yani.
RaSenGan
01.Ocak.2012, 20:19
Akşam saatinde olması çoğumuz için sorun olmaz, sorun olabilecek yaşta kardeşimiz çıkarsa ona göre yeniden değerlendiririz o zaman.:p
Kage var gelemez o bebe :D
Kage var gelemez o bebe :D
Demek öyle Aygün efendi.. İşte bu savaş ilanı demektir bir dk arşivden o resimleri bulayım bekle sen. Ayrıca konuyu dün gördüm bende katılırım sanırım haftasonu olursa.
Sekopej
01.Ocak.2012, 20:22
Adını koyuyorum, 8 Ocak Cumartesi Saat 18.00. Katılacaklar ses versin.
RaSenGan
01.Ocak.2012, 20:22
Demek öyle Aygün efendi.. İşte bu savaş ilanı demektir bir dk arşivden o resimleri bulayım bekle sen. Ayrıca konuyu dün gördüm bende katılırım sanırım haftasonu olursa.
Şakaydı olm :icon_lol:
sarianet
01.Ocak.2012, 20:49
bi aksilik çıkmazsa katılmayı düşünüyorum :)
aygün gülüm sende gel :D
Sekopej
01.Ocak.2012, 20:52
8 Ocak Cumartesi Saat 18.00
Katılacaklar:
Sekopej
_yoLcu_
ReaList
01.Ocak.2012, 20:57
Buluşma nerede olacak ?
sarianet
01.Ocak.2012, 20:58
evet güzel bi soru :)
kalemci
Samsunlular buluşuyor, İzmirliler buluşuyor. Eee Ankaralılarda buluşsun :)
Sekopej
Evet, onu konuşmadık yahu.:D Bana her yer uyar, Bornova olabilir, sizler neredesiniz, çoğunluk neredeyse oraya gidelim?
ReaList
01.Ocak.2012, 20:59
Ben Bostanlıdayım (: Ayrıca bana da her yer uyar.
sarianet
01.Ocak.2012, 20:59
ben konakda oturuyorum ulaşm sorunu olmaz sanırım bana da her yer uyabilir :)
Sekopej
01.Ocak.2012, 21:03
Karşıyaka tarafına gidesim var ama Bornova da iyidir.:D
sarianet
01.Ocak.2012, 21:08
evet son karar ne :D
RaSenGan
01.Ocak.2012, 21:10
bi aksilik çıkmazsa katılmayı düşünüyorum :)
aygün gülüm sende gel :D
Kage,Sekopej,Yolcu,Homer gibi adamları(adamları derken Fatih hariç) aynı anda görmek...Buna kalbim dayanmaz :D
Samsunlular buluşuyor, İzmirliler buluşuyor. Eee Ankaralılarda buluşsun :)
Ankara ve buluşma :n:
ReaList
01.Ocak.2012, 21:12
Karşıyaka tarafına gidesim var ama Bornova da iyidir.:D
Serkan Bornova'da ne var ? ağzından düşmedi :P olur Bornova'ya gidebiliriz uyar.
Homer J.S
01.Ocak.2012, 21:15
Bornova ters bana, çıkıntılık yapmak istemem ama Karşıyaka harika olur bence :)
Sekopej
01.Ocak.2012, 21:18
Bornova'da 5 sene geçirdim yahu ama sorun değil pazar günü gideceğim nasılsa Bornova'ya. Karşıyaka da olur, Karşıyaka'yı da özledim.:D
sarianet
01.Ocak.2012, 21:27
karşıyaka hmm iyi fikir :D
sui generis
01.Ocak.2012, 22:20
çok çok büyük aksilik olmazsa ben de varım :) Karşıyaka tercihimdir. eve minibüsle 15 dk :)
sui generis
01.Ocak.2012, 22:20
ve herkes gelsin yahu kalabalık olalım :)
Homer J.S
01.Ocak.2012, 22:33
Karşıyaka olsun bizim olsun :)
RaSenGan
01.Ocak.2012, 22:33
Karşıyaka uzak değil mi yahu size taa karşı yakada :n:
sarianet
01.Ocak.2012, 22:37
aygün şansını çok zorluyosun bence :D
Eminoski
02.Ocak.2012, 00:06
Karşıyaka uzak değil mi yahu size taa karşı yakada :n:
elal Aygün'üm :)
RaSenGan
02.Ocak.2012, 00:40
elal Aygün'üm :)
Sağol abicim :icon_cool:
aygün şansını çok zorluyosun bence :D
Emeğe saygı :icon_biggrin:
Sekopej
03.Ocak.2012, 14:29
Yeniden sayalım, sıkıntı olmasın.:D
7 Ocak Cumartesi Saat: 18.00 Karşıyaka İskele Önü
Katılacaklar belirtsin liste oluşturalım.
sui generis
03.Ocak.2012, 14:33
ben :D ........
Sekopej
03.Ocak.2012, 14:46
Sekopej
benbenim
ReaList
03.Ocak.2012, 15:22
Sekopej
benbenim
balde_mir_07
BaGa TaRKaN
03.Ocak.2012, 16:37
Bir Gün Çıkın Gelin Angaraya'da Burda Yapalım Uşaklar, Ağırlayım Sizi :)
kalemci
03.Ocak.2012, 16:38
Abi Ankaradakilerde buluşalım sen biliyorsundur kim var kim yok :D
BaGa TaRKaN
03.Ocak.2012, 16:41
Valla Bilmiyorum Artık Burak Sıkılmış Yemin Etti Bir Daha Düzenlemem Diye :D, Mustafa da Yoğun Heralde. Osman'da ÖYS Modda Sanırım Gel En İyisi İkimiz Buluşalım :D
Sekopej
06.Ocak.2012, 10:53
3 kişi miyiz yahu, daha fazla gibi duruyorduk.:D
sui generis
06.Ocak.2012, 12:09
Homer J.S , Kage , eminoski , _yolcu_ , K1ng35 bunlar sadece aklıma gelenler yok mu gelen ? Çağdaş ve Ahmet abi gelirim demişlerdi..
sarianet
06.Ocak.2012, 13:34
evet beyler kimler geliyo nerde buluşuyoruz koordinatları alalım:D
Sekopej
06.Ocak.2012, 15:57
Sekopej
benbenim
balde_mir_07
Eminoski
06.Ocak.2012, 23:00
Ben işten 7 de çıkıyorum sonradan katılırım aranıza.1 kişi telefonunu iletebilir mi ? gelirken nerede olduğunuzu öğrenirim.
Sekopej
06.Ocak.2012, 23:06
Nerde çalışıyorsun? Sanırım erken dağılmayız, sorun olmaz geç katılman. Özelden atıyorum numarayı.
sui generis
06.Ocak.2012, 23:22
3+1 olduk Çağdaş ve Ahmet abi geliriz demişlerdi. durum nedir?
Eminoski
07.Ocak.2012, 01:03
Nerde çalışıyorsun? Sanırım erken dağılmayız, sorun olmaz geç katılman. Özelden atıyorum numarayı.
Bornovada.Yarın cumartesi 6 gibi çıkarım diye düşünüyorum ama en kötü ihtimal 7 de çıkarım.
Homer J.S
07.Ocak.2012, 01:35
Ben yokum abiler, TÜBİTAK'a hazırlanıyoruz okulda olacağım ben. Zaten siz de bu fırtınada biraz zor buluşursunuz. Yaza inşallah. :)
ReaList
07.Ocak.2012, 01:42
Yarın kuvvetli sağanak var, benim için farketmez ama isterseniz 1 hafta erteleyelim. Belki daha kalabalık oluruz. Bir de aramızda çalışanlar varsa Cumartesi'yi Pazar'a da kaydırabiliriz.
sui generis
07.Ocak.2012, 12:19
Yarın kuvvetli sağanak var, benim için farketmez ama isterseniz 1 hafta erteleyelim. Belki daha kalabalık oluruz. Bir de aramızda çalışanlar varsa Cumartesi'yi Pazar'a da kaydırabiliriz.
katılıyorum. şöyle; hava çok kötü.. ve 3-4 kişi olacağız. en azından ilk buluşmamda olduğu gibi 7-8 kişi olsa daha iyi olur bence. ama yapalım derseniz yapalım, gelirim ben :)
Sekopej
07.Ocak.2012, 13:00
O zaman erteleyelim, zaten üçümüz varız, nasılsa üçümüz başka zamanda da oluruz.:D Kalabalığın olabileceği bir zaman seçelim.:)
sui generis
07.Ocak.2012, 13:27
Ben Ocak sonu Şubat basi gibi tekrar gelmeyi dusunuyorum. Buluşma olursa seve seve :)
Homer J.S
08.Ocak.2012, 02:22
Şubatta yapalım o zaman engel olmasın hiçbirimiz için. :) Hem ben de böylece kaçak görünmeyeyim. :)
ozgenoc
09.Ocak.2012, 15:43
Yeni tarih için konu takip edemezsem bile özelden mesaj atarsanız sevinirim. Karşıyakada göztepeli kabul ederseniz tabi. :)
Eminoski
09.Ocak.2012, 23:16
Yeni tarih için konu takip edemezsem bile özelden mesaj atarsanız sevinirim. Karşıyakada göztepeli kabul ederseniz tabi. :)
Tek olmucan merak etme :) birbirimizi kollarız.
ozgenoc
10.Ocak.2012, 03:22
Tek olmucan merak etme :) birbirimizi kollarız.
Şimdi onlar düşünsün. :icon_biggrin:
sarianet
18.Ocak.2012, 14:57
29.01.2012 19:00 KARŞIYAKA - GÖZTEPE A.Ş.
bi etkinlik oluşturalım mı ?
sui generis
28.Ocak.2012, 00:28
1-11 Şubat arası İzmir deyim.
sui generis
30.Ocak.2012, 00:26
havalar İzmir de nasıl 1-11 arası nasıl olur bilmiyorum ama eğer güzel olursa ve katılım minimum 5-6 kişi olacaksa bir buluşma ayarlayalım derim ben :)
sarianet
30.Ocak.2012, 00:35
6 sına kadar çok soğuk olacak ama benim için soğuk fark etmez işim olmazsa her türlü gelirim :)
12 şubatta izmire dönüyorum gençler haberiniz olsun
furdun
03.Şubat.2012, 00:40
Bu ayın sonlarına doğru falan yapalım aslında ya da sıcaklar başlayınca martta falan? Bir an konuyu görünce kaçırdım diye korktum ama allahtan katılım azmış ertelenmiş :)
RaSenGan
03.Şubat.2012, 00:42
Şansa bak be buluşma zamanında internet yoktu kaçırdık. En yakın zamanda bi daha yapsak çok iyi olur :)
Olmadı ki zaten :D
furdun
03.Şubat.2012, 00:55
Olmadı ki zaten :D
Ulen aygün sende hep buralardamı takılıyon anlamıyomki :D okumadan bu mesajı attım sonra düzelttim anladimki daha olmamış :D
RaSenGan
03.Şubat.2012, 01:04
Ulen aygün sende hep buralardamı takılıyon anlamıyomki :D okumadan bu mesajı attım sonra düzelttim anladimki daha olmamış :D
Benden kaçmaz :icon_cool: :icon_biggrin:
ReaList
11.Mart.2012, 16:22
Bizim gelenekselleşemeyen bir İzmir Buluşmamız vardı, haftaya yapsak bunu diyorum : )
Uchiha Itachi
11.Mart.2012, 16:24
Buluşun tabi özgürlüğün gözü kör olsun arkadaş.
ReaList
11.Mart.2012, 16:25
Buluşun tabi özgürlüğün gözü kör olsun arkadaş.
Arkadaş bunu okuyan mesajın 72.Koğuştan geldiğini zannedecek : )
Uchiha Itachi
11.Mart.2012, 16:30
Yok Tp Tb. 3.bt. 1. koğuştan geliyor o mesaj :n:
El Barto
11.Mart.2012, 16:31
Atarsa ???
Uchiha Itachi
11.Mart.2012, 16:33
Atarsa ???
:uzgun:
242
sarianet
11.Mart.2012, 16:37
atmaz D atsada tutmaz neyse sayılı gün çabuk geçer:D
ReaList
11.Mart.2012, 16:43
:uzgun:
242
İnsan 1 gününü bile feda edemeyecekken 242 gün... Elbet geçer ama nasıl geçer bir Allah bir çeken bilir : )