PDA

View Full Version : Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat'tan Transfer Hareketi

leave_992
03.Mayıs.2006, 19:45
Polat'tan müthiş transfer harekatı
Başkan Yardımcımız Adnan Polat’ın yürüttüğü transfer harekatında yönetimimiz, Avrupa’nın önde gelen oyuncularıyla transfer görüşmelerine başladı.

Galatasaray yönetimi, yabancı oyuncu kontenjanını boşaltmak için sezon sonunda performansları beğenilmeyen Saşa İliç, Marek Heinz ve Saidou’yu gönderecek. Alınacak üç yabancı futbolcu için birçok oyuncu ile temasa geçildi. Transfer edilecek oyuncu listesinin başında Barcelona’nın Fransız sağ kanat oyuncusu Giuly ile Lyon’un Brezilyalı orta saha oyuncusu Juninho yer alıyor. Giuly, Sarı-Kırmızılı kulüpten transfer teklifi aldığını doğrularken, Juninho’nun menajerleriyle yapılan görüşmeler sürüyor. Bu oyuncular dışında isimleri gizli tutulan bazı futbolcularla da görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Türkiye listesinde ise Umut Bulut ve Erkan Özer var. Özel işlerinin büyük bir bölümünü babasına ve kardeşine devreden Polat’ın önümüzdeki sezon Sarı-Kırmızılı kulübe çok kaliteli üç yabancı yıldız futbolcu kazandırmak için yoğun bir tempoda çalıştığı bildirildi.

‘Emre bize isteyerek gelir’

Yabancı oyuncuların yanında Galatasaray, bazı yerli futbolcularla da temasa geçti. Adnan Polat, özellikle Newcastle’da oynayan Emre Belözoğlu’na yeniden Sarı-Kırmızılı formayı giydirmek istiyor. Emre’yi ilk kez Galatasaray’a kazandıran Polat, “Emre çok iyi bir Galatasaraylı. Bugün bize gelmesini istesek takımını bırakıp gelir. Önümüzdeki sezon Emre’yi getirirsek kimse şaşırmasın.” sözleriyle önümüzdeki sezon kurulacak iyi bir takımın da ilk sinyalini verdi. Ayrıca Sarı-Kırmızılı yönetimin Ankaragücü’nün golcü futbulcusu Umut Bulut ve Gençlerbirliği’nin defans oyuncusu Erkan Özer’le de temas halinde olduğu öğrenildi.
----alıntıdır----
Ben bu haberinde asılsız olduğuna inanıyorum Robert Pires gibi...ama temennimiz keşke olsun

Laz_Asker_61
03.Mayıs.2006, 19:49
Juninho,Giuly,Emre Belözoğlu iyi oyuncular
acaba listede roni, etoo, henry de varmı yoksa bunlar gizli mi tutuluyor

zargı
03.Mayıs.2006, 19:50
keske olsa nerde o günler yaa

RoCCo_42
03.Mayıs.2006, 20:01
inanmak istiyorum ama inanasımda gelmiyor.

Berkaiser
03.Mayıs.2006, 20:09
O futbolcuları Atatürk Havalimanı'nda Galatasaray atkısıyla görmeden inanmam.:D

Nedvedmania
03.Mayıs.2006, 20:11
berkaiser e katılıyorum :)

Gravity
03.Mayıs.2006, 20:19
Saidou neden gidiyor onu anlamadım ben. Sanki sezonun ilk yarısında tek başına orta sahayı sırtlamamış gibi performansı beğenilmemiş üstelik. O kadar maç eksiğine rağmen TSL'nin halen daha en çok top çalan oyuncusu bu adam. Bu adam giderse inanın bana kafamızı taşlara vururuz ileride.
Bu haberde Geleceği söylenen yabancı isimlerden hiçbirisini istemiyorum ben şahsen. Giuly bizim ihtiyacımız olan oyuncu değil, Juninho ise hem yaşlı hem de Kral olduğu Lyon'dan gelmez. Emre Belözoğlu'nu ise kişilik olarak sevmem , üstelik gidişini hatırlayıp iyice sinir oluyorum. "Kendisini vareden kulübe sırtını dönüp giden adam bir daha gelmeyi düşünmesin." düşüncesindeyim ben. Gidip geri dönenlerden bir kazanç elde etmediğimizi hatta zararlı çıktığımızı da defalarca gördük örnekleriyle. Tek istisna Hakan Şükür ki onu da biz kendi ellerimizle yollamıştık takımdan. Alınacak yeni yerli isimler içinse sadece gelirlerse görürüz diyorum.

Jesus_FB
03.Mayıs.2006, 20:22
belki emre bile gelmez :D

Aslan41
03.Mayıs.2006, 20:28
ya aslında Galatasaray ronaldinho yu alsın..:D

perpetua
03.Mayıs.2006, 20:36
Gorusme yapmak ile transferin olup bitmesi arasinda cok fark var. Adnan Polat gider Juninho'ya, Galatasaray'da oynamak istermisin der ornegin. Juninho da hala sezon devam ediyor, sezon sonunda benim Lyon'da kalip kalmayacagim belli olduktan sonra konusalim der. Bu da gazete'de gorusmeler devam ediyor diye haber olarak cikar.

Sonucta gorusmek parayla degil :)

comandante
03.Mayıs.2006, 20:40
O futbolcuları Atatürk Havalimanı'nda Galatasaray atkısıyla görmeden inanmam.:D

abi ben o zaman bile inanmam.futbolcu maça çıkacana kadar inanmam...

juninho tamamen hayal saçma...

10_Osmanozc
03.Mayıs.2006, 20:59
Adnan Polat'a çok güveniyorsunuz ama tam anlamıyla medyanın istediği bir adam oldu.Haber mi yapılacak artık hemen Adnan Polat.Medyanın oyuncağı olmuş gibi duruyor.

enesao
04.Mayıs.2006, 00:18
bizim bu medya ne zaman doğru haber yapacak yaa...

Burak Duran
04.Mayıs.2006, 00:23
valla inanmak için 3 gün zorlasam bile olmaz :D

dinaMYt
04.Mayıs.2006, 00:30
hayal etmenin sınırı yok

kavara
04.Mayıs.2006, 14:43
valla hepimiz su transfer haberlerine dünya kupasından sonra inanalım daha ligler bitmeden yanlış olur.

paco
04.Mayıs.2006, 14:48
Adnan Polat'a çok güveniyorsunuz ama tam anlamıyla medyanın istediği bir adam oldu.Haber mi yapılacak artık hemen Adnan Polat.Medyanın oyuncağı olmuş gibi duruyor.
iyide bizim adnan polat a güvenmemeizle ne alakası var ...
adam ağzıyla çıkıp demiyor ki ben juninho yu alıcam veya diğer oyuncuları sadece emreye gel dersek gelir diye konuştu onuda emrenin galatasaraylılığına güvendiği için ... burda yalan yanlış haberleri adnan polatın üstüne yıkan basına değilde adnan polatı suçlamak ne kadar doğru bilmiyorum .....

gorkemyilmazkarasu
05.Mayıs.2006, 14:56
hadi geldiler diyelim umut bulutu napıcaklar umut süper topçuda nası oynıcak kimi kesicek.hasan kabzeyi kiraya verirlerse oynar ancak

OmuraK
05.Mayıs.2006, 20:55
aMan GaLatasaray'da kendi çapında eğleniyor.Hic Giuly Barca bırakıp geLirmi?Hadi Barca'dan ayrıLdı dielim Hic Galata'ya geLirmi?Biraz dusunun.

LaKe
05.Mayıs.2006, 21:46
bu doğal bişey. örneğin gidip ronaldinhoyla bile transfer görüşmesi yapılabilir, ama sonuçta reddediliriz :) bende gelmelerini çok isterim ama pek olucak gibi durmuyor hani

İsildur
05.Mayıs.2006, 22:34
Arkadaşlar medya gene uydurmuş.GS bu duruma geldiyse bunların hepsinin sorumlusu medya'dır.Yalan transfer haberleri yazıp taraftarın yönetime güvenini azalttılar hep.
İliç'in kalması kesinleşti zaten.Bu habere o yüzden de inanmadım.

10_Osmanozc
05.Mayıs.2006, 23:31
iyide bizim adnan polat a güvenmemeizle ne alakası var ...
adam ağzıyla çıkıp demiyor ki ben juninho yu alıcam veya diğer oyuncuları sadece emreye gel dersek gelir diye konuştu onuda emrenin galatasaraylılığına güvendiği için ... burda yalan yanlış haberleri adnan polatın üstüne yıkan basına değilde adnan polatı suçlamak ne kadar doğru bilmiyorum .....

Bence Star'da Telegol'e çıkaracak medyanın hedefindeki adam oldu.

Cancanokan
05.Mayıs.2006, 23:41
ya aslında Galatasaray ronaldinho yu alsın..:D
galatasaray roni yi alsa roni jubile yapıncaya kadar sampıyon olur

francesco10
06.Mayıs.2006, 02:38
Juninho,Giuly,Emre Belözoğlu iyi oyuncular
acaba listede roni, etoo, henry de varmı yoksa bunlar gizli mi tutuluyor

:D:D:D güsel tespit

daha çok çıkar, hele ben starsporun yaz boyunca gece bombalarını merakla bekliorm :D

VoLkaN BaROs
06.Mayıs.2006, 05:10
roni, etoo, henry, ronaldinho mesajlarını yazanların amaçlarını hiç iyi görmüyorum. Haberde Juninho,Giuly,Emre Belözoğlu dan bahsediliyor. Varsa bir yorumunuz bunlar üzerinden yapın. Öyle dalga geçer gibi mesaj atmayın...

Adnan Polat'ın Televizyonda verdiği bir demeci var: "transfer konusunda kimse bizden büyük beklentiye girmesin. Asıl amacımız yıldız transferi yapmak değil Galatasaray'a yararlı olacak iyi futbolcular trafsfer etmek."

Ben bu kelimeleri bizzat Adnan Polat'ın ağzından duydum. Bunun haricinde gazete yazmış, web sitesi yazmış açıkcası pek umursamam. Medyanın her yazdığını da kişilere mal etmemek gerekir. Ama bu demek değil ki Giuly, juninho veya Emre Galatasarayda forma giymez. Giuly Barcada ilk 11 de kendine zor yer bulabilen bir isim, muhtemelen de sezon sonunda satacaklar. (yada serbest kalacak), Juninho ise 33 yaşına gelmiş, kariyerinin sonunda Türkiyeyi düşünebilir. Emre konusu ise biraz karmaşık, Galatasaray'ın içinden çıkmış bir kişidir, tabi ki Galatasaray'da tekrar top koşturabilir. Ama şu aşamada NewCastle ile sözleşmesi var ve bonservisi oldukça pahalı olduğu için onu isteyen diğer büyük kulüpler de transfere temkinli yaklaşıyor. Şuan için Galatasaray'a geleceğini pek sanmıyorum belki ilerleyen yıllarda....

J.M SaLas
06.Mayıs.2006, 14:29
İşin İçinde Adnan Polat varsa ßen inanırım.

M.Scofield
07.Mayıs.2006, 00:55
medya başlladı yine sallmaya