PDA

View Full Version : Hasan Şaş çocuğa çarptı!

paceywitter
04.Mayıs.2006, 03:50
Hasan Şaş çocuğa çarptı!

Galatasaraylı Hasan Şaş dün büyük bir talihsizlik yaşadı. Takım arkadaşları Necati, Volkan ve Sabri ile birlikte Türkiye Kas Hastalıkları Derneği yararına Zeytinburnu Olivium Center’da düzenlenen imza gününe katılan Şaş, çıkışta özel otomobiliyle kaza yaptı.
Milli futbolcu, kendi kullandığı otomobiliyle alışveriş merkezinden çıkarken Lokman Ekinci adlı 13 yaşında bir çocuğun sağ ayağını ezdi. Hasan, kaza sonrası olay yerinden kaçarken, yaralı çocuk alışveriş merkezinin görevlileri tarafından Zeytinburnu Avrasya Hastanesi’ne kaldırıldı.
Sağ ayak tarak kemiği kırılan Lokman Ekinci’nin aile fertleri, Hasan Şaş’tan şikayetçi olmayacaklarını belirttiler. Ancak, olayın polise intikal etmiş olması nedeniyle, hakkında kamu davası açılan G.Saraylı futbolcu, polis tarafından aranmaya başladı. Lokman Ekinci’nin babası, ailece sarı kırmızılı takımın taraftarı olduklarını belirtirken, G.Saray Kulübü’nden hiç kimsenin kendilerini aramamasına çok üzüldüklerini belirttiler. Akşam saatlerinde polislerin ulaştığı Hasan Şaş’ın bugün Zeytinburnu Merkez Karakolu’na giderek ifade vereceği belirtildi. Bu arada talihsiz kazanın tecrübeli oyuncunun 2. kazası olduğu ortaya çıktı. Hasan’ın, 1998’de Ankara’da arkadaşının aracıyla 12 yaşındaki Cemal Kaymakçı’ya çarparak hafif yaralanmasına neden olduğu öğrenildi

Kaynak : Hürriyet

RoCCo_42
04.Mayıs.2006, 10:25
Adam araba kullanmayı bilmiyor ya hayret bir olay gelsinde ben ona birkaç figür göstereyim. :D

e_mali
04.Mayıs.2006, 10:33
Yav madem carpıyosun niye kacıyosun.
Ailesi yine merhametli cıkmıs, yoksa bu olay uzerinden iyi prim yaparlardı.

jacke
04.Mayıs.2006, 11:52
Adam araba kullanmayı bilmiyor ya hayret bir olay gelsinde ben ona birkaç figür göstereyim. :D

:D:D:D:D:D:D

enesao
04.Mayıs.2006, 12:48
walla hasan dan böyle bi hareket beklemezdim... çünkü hep yardımsever kişiliği ile tanınırdı ama bu haber doğruysa hsana gözümden düştü..

nic-39
04.Mayıs.2006, 13:06
cocugu hastanede zıyaret edıp gonlunu almıs..olay sırasında arabasının etrefında bırcok ınsan oldugunu soyleyıp olayı farketmedıgını soylemıs hasan...ayrıca bır daha bu tur organızasyonlara katılmıcam demıs..

ibo
04.Mayıs.2006, 16:26
olay yerinden kaçmasını yadırgadım. Tabii görüpte kaçtıysa belki gerçektende görmemiştir. Çocuğun ailesinin dava açmaması şaşırttı beni :) Yaw bu aralarda hep polislik işler geliyor bizim GS li oyuncuların başına. ayhan ve hasan polislik oldu yani :)

Jesus_FB
04.Mayıs.2006, 17:23
farketmedi heralde yoksa kaçıcak bir adam da değildir hasan yani işallah :)

Burak Duran
04.Mayıs.2006, 17:30
niye kaçsın ya :D hasan kaçmaz iyiki görmemiş yoksa çocuğa kızardı :D:D

LaKe
04.Mayıs.2006, 17:48
hasandan beklemezdim olay anında kaçmasını... Allah'tan çocuğa bişey olmamış.

barahir
04.Mayıs.2006, 17:50
ya bu gsliler in başı polisle derde girecek galiba. gelirken okudum gazete bayinde gözüme çarptı. ayhana tutuklama emri çıkmış galiba. ne kadar doğru bilmiyorum.

LaKe
04.Mayıs.2006, 17:53
ya bu gsliler in başı polisle derde girecek galiba. gelirken okudum gazete bayinde gözüme çarptı. ayhana tutuklama emri çıkmış galiba. ne kadar doğru bilmiyorum.

hadi ya. ciddimisin?:confused: :confused: ana haberde fln öğreniriz heralde. çok ilginç ya:eek:

barahir
04.Mayıs.2006, 17:55
wala diyorum ya gazetede yazıyodu bi araştırayımda konu açarım yani eğer doğruysa.

Jesus_FB
04.Mayıs.2006, 17:55

Gazeteye ne gerek var arkadaşlar bu haber forumumuzda var zaten:)
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=8885

patriot45
04.Mayıs.2006, 18:01
terbiyesiz hasan gene yapmış terbiyesizliğini...

comandante
04.Mayıs.2006, 21:06
Yav madem carpıyosun niye kacıyosun.
Ailesi yine merhametli cıkmıs, yoksa bu olay uzerinden iyi prim yaparlardı.

abi sen yaşıyomuydun yaaa:D

bu arada hasanın kaçması da akıllara zarar.

Frank_Castle
04.Mayıs.2006, 21:25
hasanın çarptığını farkedipte kaçtığını sanmıyorum ...muhtemelen arabanın etrafında çok kişi üşüşünce çıkmak için manevra yaparken ezmiştir ve muhtemelen de farketmemiştir bile..
terbiyesizdir diyoruz; hak veririm ama futbolcu veya bir ünlü sokağa çıkmaya görsün millet etrafına doluşuyor..

umarım tedavi masrafları ile beraber yardımda yaparda kendini affettirir..

Jesus_FB
04.Mayıs.2006, 22:01
klüptende kimsenin aramaması garip bence

nic-39
05.Mayıs.2006, 02:47
hasanın her ne kadar sahada agrasıf ve sert yapısı olsa da normal hayatta ole bırı olmadıgını baya ıyı bırı oldugunu soylemıstı gslı arklarım bu yuzden bılerek kactıgını dusunmuyorum..