Log in

View Full Version : Bigger club sorunu

laziale
07.Temmuz.2010, 01:38
Bir problem daha;

Oyunda başıma ikinci defa gelen bir sorun bu. Bir oyuncum daha 19'unda daha büyük bir klübe gitmek istediğini söyledi, fakat izin vermedim. Evet sorun çıkarttı tahmin ettiğiniz gibi morali sıfırlandı resmen.

Ben yine de bu adamı göndermek istemiyorum, hiçbir şey yokmuş gibi oynatmaya devam etsem kendi kendine düzelir mi bu arkadaş? Üstelik forvet gibi göze batan bir mevkide oynamıyor, ama kendisi bana çok lazım..

Napayım şimdi göndereyim mi, yoksa takmayıp oynatmaya devam mı?

CeNTeR_TR
07.Temmuz.2010, 01:42
Kontrat imzalamayı dene ; Eğer olmassa sürekli oynat iyi performans gösterirse performansına öv.

En önemliside bir takım teklif yaptığında teklifi abartarak geri gönder ve sen reddetmemiş ol (:

KanaKe
07.Temmuz.2010, 01:44
Baslik cok hosuma gitti ya :D oyuncu gitmek istiyorsa caresi yok satacaksin.

laziale
07.Temmuz.2010, 01:55
Baslik cok hosuma gitti ya :D oyuncu gitmek istiyorsa caresi yok satacaksin.

Benimde avatarın hoşuma gitti :D

İşin garibi daha teklif bile gelmedi, Trabzonspor ilgileniyordu ama henüz teklif vermemişti adam kendi kendine huylandı gidicem ben diye..

Şu an morali çok kötü, bir de satmayacağım dediğimde kesin olarak gitmek istedi. Sebebi neymiş; ben kalmasını istemişim püff turşunu kurmayacağız biraz para et satıcaz..

DaveJones
07.Temmuz.2010, 02:01
Valla benimde başıma çok geldi örneğin Danny Wilson gitmek istiyordu, kadrom geniş olduğu için onun eksikliğini hissetmezdim. Bende attım rezerv takıma sonra 3-4 ay sonra gidemeyeceğini anladı transfer requesti geri çekmek istedi. Senin sorununda beklersen çözülebilir ama işte önemli bir oyuncuysa katkı anlamında zarar verebilir takıma.

laziale
07.Temmuz.2010, 02:17
An itibariyle asistanım çözümü verdi, "yeni sözleşme sun olaylar unutulsun.."
Sunduk bakalım kabul edicekmi düğüm orda çözülür..

CeNTer TR arkadaşın verdiği çözüme geldik resmen:)

sentugo
07.Temmuz.2010, 02:35
bazen oda işlemiyor..

bende çağlar birinci vardı.. adam bir şekilde çok iyi oynuyordu.. 7.40 lara falan çıktı sezonluk ortalaması ama ondan sonra durum böyle olunca ona teklifler gelmeye başladı.. Benimde Türk oyuncu satmamam lazım :D Reddettim ondan sonra moral sıfır oldu..

Yeni kontrat öneriyorum kabul etmiyor :D Daha sözleşmesinin bitmesine 4 sene vardı :D Tam 3 sene uğraştım :D Sürekli övüyorum ediyorum, sözleşme yenilemeye çalışıyorum. yok görüşmeye bile gelmiyor :D Ulan dedim kızdım dedim ver şuna bomba bir imzalama bedeli bak nasıl geliyor :D iş inada bindi çünkü :D Sanırım o zamanlar 4.9 M pound imzalama bedeli verebiliyordum. Verdim abi elimdeki tüm imkanları :D hadi dedim bunu da kabul etme :D ETMEDİ :D

Çok karakterli bir oyuncu çıktı, dediğim dedik oldu :D Bende sözleşmesinin bitmesine 1 sene kala 700 k ya satabildim anca :D Yoksa 5-6 ya gidecekti..

Yani öyle her zaman kontrat yenileme olmuyor

Mesela Ömer toprak hep gitmek ister, hep kontrat yenile, bas imzalama bedelini bak nasıl gene top koşturuyor :D Paragöz oldu oyuncular bu 2010 da

RasAnt
07.Temmuz.2010, 13:01
Mutlaka gitmek istiyorlar bigger club olmasa bile yeni heyecanlar arıyoruz diyorlar 5 yıldan fazla oynatmıcan bunları satcan gitcek.Eğer favori takımında yönettiğiniz takımın ismi yazıyorsa gitmiyor ozman.

El Barto
07.Temmuz.2010, 13:14
Gidene kal demeyin bırakın gitsin. Adam mı yok başka. :D

Addolorato
12.Temmuz.2010, 12:39
Bu durumdaki arkadaşlara bir öneri hiç birşey yokmuş gibi oynatmaya devam edin eninde sonunda düzeliyor. Bende Ryan Shawcross vardı Barcelona istedi yüksek fiyat çektim Barcelona vermeyince o kadar parayı mutsuz oldu tabi. 1 sezon oynattım öyle sonra kendi kendine huzuru buldu.

medievil
12.Temmuz.2010, 13:11
Yeni sözleşme sunuyorum 1 aya kalmıyor tekrar mutsuz oluyor adam. Senelerdir süregelen bir hata ben alıştım artık :)