Log in

View Full Version : Varsayım

Burak Duran
04.Mayıs.2006, 16:37
Fener kupayı kaybetti eğer bir kaza olupta ligide verirlerse sizce ne olur??

not: Ltf şampiyonluğu vermeyizz falan yazmayın bu onun tartışması değildir!!

crazy_aslan
04.Mayıs.2006, 16:39
Tabiki Daum GÖnderilir;takima Daha Cok Yildiz Alinir Ama Gene Galatasaray Sampiyon Olur

ibo
04.Mayıs.2006, 17:31
Olurda FB şampiyonluğu kaybederse o zaman FB lilr şamp. olamadıkları için üzülürler ama bi yandanda sevinirler. çünkü DAUM kovulur. ve benim bildiğim çoookk fazla fenerli daumu istemiyor...

Neron_FB
04.Mayıs.2006, 17:32
Daum kalır bence yönetim 100. yılda ne olursa olsun daumlayız diye bas bas bağrıyo..(ancak ben gitmesini isterm) Bence şamp. olamamak pek bi değişikliğe yol açmaz..Çünkü olaya şapmiyon olamadık diye değil de GS'nin 1-2 puan gerisinde kaldık diye bakılır..Ki 1-2 puan da çok büyük bi kayıp değil..Ha ama son 4 maçtan 3ü fln kaybedilmiş olunsa ve fark yesek, o zaman değişik şeyler olabilirdi ama bu saatten sonra zor bence daumun gönderilmesi gibi değişiklikler

Gravity
04.Mayıs.2006, 17:47
Önce fatura birilerine kesilir ki bu büyük ihtimalle bir kaç oyuncu olur. Malum Daum kendini kurtarmak için daha önce de futbolcularını ileriye sürmüştü. Yönetimde Aziz Yıldırım hariç herkes topun ağzına konur, Galatasaray'ın arkasında kalıp 2. olmak nedeniyle birçok yönetici ya istifa eder ya da kovulur. Hepsinden daha sert bir durum olarak oyuncular dahil tüm Fenerbahçe camiası alay konusu olur ve gelecek sezonu öc alma sezonu olarak görülmeye başlanır ve gelecek sezon çok olaylı bir sezon olmaya gebe hale gelir.

LaKe
04.Mayıs.2006, 17:56
Önce fatura birilerine kesilir ki bu büyük ihtimalle bir kaç oyuncu olur. Malum Daum kendini kurtarmak için daha önce de futbolcularını ileriye sürmüştü. Yönetimde Aziz Yıldırım hariç herkes topun ağzına konur, Galatasaray'ın arkasında kalıp 2. olmak nedeniyle birçok yönetici ya istifa eder ya da kovulur. Hepsinden daha sert bir durum olarak oyuncular dahil tüm Fenerbahçe camiası alay konusu olur ve gelecek sezonu öc alma sezonu olarak görülmeye başlanır ve gelecek sezon çok olaylı bir sezon olmaya gebe hale gelir.

arkadaşa katılıyorum. çok doğru tespitler;;)

Jesus_FB
04.Mayıs.2006, 18:12
Yönetime hiç bir şey olmaz çünkü bizim mükemmel bi yönetimimiz var

zargı
04.Mayıs.2006, 20:05
hiç bişey olmaz bence bi tek bi kaç futbolcuya kesilir cezası

comandante
04.Mayıs.2006, 21:11
Yönetime hiç bir şey olmaz çünkü bizim mükemmel bi yönetimimiz var

yönetim dediğiniz tek başına aziz yıldırım:D

ayrıca daum bu saatten sonra şampiyonluğu verirse kesin gider.kupayı da alamadı zaten.şampiyonluktan başka hiçbir başarısı yok.o kadroyla da şampiyon yapamazsa takımı gitsin bi zahmet.

ibo
04.Mayıs.2006, 21:12
yönetim dediğiniz tek başına aziz yıldırım:D

ayrıca daum bu saatten sonra şampiyonluğu verirse kesin gider.kupayı da alamadı zaten.şampiyonluktan başka hiçbir başarısı yok.o kadroyla da şampiyon yapamazsa takımı gitsin bi zahmet.

bence ne A.YILRIRIM bir yere gider, nede AZİZ YILDIRIM ı bırakırlar...

Jesus_FB
04.Mayıs.2006, 21:19
Aziz başkan çok sinirlenir daumu kovup capelloyu falan almaya kalkar

Laz_Asker_61
04.Mayıs.2006, 22:24
Aziz başkan çok sinirlenir daumu kovup capelloyu falan almaya kalkar
fenerliler de o günü bayram olarak kutlar :D

Cancanokan
04.Mayıs.2006, 22:26
walla bu oran cok dusuk ama daum gönderilir

BaTuHN
04.Mayıs.2006, 22:26
daum kesin gönderilir we fenerin 100.yıldaki şampiyonluk hayalleri suya düşer çünkü bu sene şampiyon olunmazsa avrupada başarı da yok zaten futbolculara da fırça atılır we bence fenerin yıldızları takımdan ayrılır:D:D

Berkaiser
04.Mayıs.2006, 22:50
Daum'u kovarlar ve takımın çoğunu değiştirirler.;)

Laz_Asker_61
04.Mayıs.2006, 22:52
yaw bu mesajları okuyanda sanki fener küme düşüyor zanneder

BaTuHN
05.Mayıs.2006, 00:58

varsayım abi içimizden geçenleri sölüyoz:D:D:D:D

ernusal
05.Mayıs.2006, 01:14
daum gitmez dauma büyük haksızlık yapılıyor bu takımı kuran daumdur arkadaşlar daum geldiğinde takım ne haldeydi haberiniz yok herhalde uzun zamandır ilk defa bu kadar istikrarlı bir takım kuruldu her sene 10 futbolcu alınıp 10 futbolcu göndermeler bitti senede 2-3 takviye yapılarak istikrarlı bir takım kuruldu bunu bşaran daumdur sakın yönetim yaptı falan demeyin daum ne derse yönetim onu yapıyor.

Neron_FB
05.Mayıs.2006, 09:54
Harbiden öyle ya.. :)
2-3 puanla şampiyonluk kaçırılınca öyle teknik direktör değişikliği ve köklü kadro değişikliği falan yapılmaması gerek. O 2-3 puanı alıp şampiyon olunsa bunlar konuşulmicak, herkes kutlanacak..(kendimi kaptırdım ya sanki şampiyonluk kaçmış gibi geldi birden :confused: tövbe tövbe :D)

ozzy
05.Mayıs.2006, 10:59
hiç bir şey olmaz hayat devam eder.biz geçtik artık o günleri artık ne taraftar eski taraftar nede yönetim eski yönetim.

nart_susruko
15.Mayıs.2006, 04:13
Varsayım gerçek oldu...
bakalım sonucunda neler olacak...