View Full Version : Hedo Phoenix'te
TuTh
12.Temmuz.2010, 12:58
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a6/Hedo_Turkoglu_point_guard_11-27-08.jpg/200px-Hedo_Turkoglu_point_guard_11-27-08.jpg
2009'da NBA finalinde yer alan ve takımının bu başarısında önemli pay sahibi olan Hedo Türkoğlu Phoenix Suns yolcusu.
Phoenix Suns ve Toronto Raptors Hedo'nun takası konusunda anlaştı. Suns bu takasta Hedo Türkoğlu için Leandro Barbosa'yı Toronto'ya gönderecek.
Hedo geçen yaz Toronto'ya gitmişti ancak Mayıs ayında yaptığı açıklamayla takımında mutsuz olduğunu söylemişti.
Resmi Kaynak
http://www.nba.com/news/features/ald...s=iref:nbahpt1 (http://www.nba.com/news/features/aldridge.2010.freeagency/#?ls=iref:nbahpt1)
sananes
12.Temmuz.2010, 13:16
lakersa takviye şart bu yıl yedekleri kötü lakersin hedo keşke oraya gitseydi artesti bench'e hedoyu ilk 5e attıgımızda daha geniş bi kadroları olabilirdi.suns iddialı olabilmek için amare gittikten sonra 1de uzun takviyesi yapmalı
KaPaLı
12.Temmuz.2010, 13:22
Bu kadar saçma bir karar olamaz. Amare gitti Barbosa gitti. Hedo kimle oynayacak acaba. Steve Nash eskisi kadar güçlü değil zaten. Geçen senede yaptı aynısını. Portland gitmek yerine Toronto'ya gitti. Bu senede bitti Hedo için.
HooijDonk07
12.Temmuz.2010, 13:29
Hidayet iyi oynar.Sanırım uzunu draft edilen oyunculardan birini oynatabilir.Nets'e giden Favors'la igileniyordu Suns.
ToRoSKaPLaNı
12.Temmuz.2010, 13:58
Toronto dan kurtulması iyi oldu hidonun
Fearless Coward
12.Temmuz.2010, 14:51
Hedo'nun West'e geçmesine sevindim..Suns'ta önemli isimler gitti büyük ihtimal ilk 5'te yer alır hep..
CeNTeR_TR
12.Temmuz.2010, 14:56
Hoppala yavrum yaz geldi çarşıya kiraz geldi aldım bir okka kiraz o da yare az geldi..
Bu mesajda ne var acaba ? Silinmiş de ?
sakary Ali
12.Temmuz.2010, 15:04
Hayırlı olsun,sevdiğim bir takıma geldi.Ama Barbosa gitmeseydi :D
Aşk-ı Şehir
12.Temmuz.2010, 15:55
3lükçü bir basketbolcu sisteminin yarısı üçlük atmak olan bir takıma gitti. Hedo için başarılı hamle...
Aydin
12.Temmuz.2010, 18:00
Hoppala yavrum yaz geldi çarşıya kiraz geldi aldım bir okka kiraz o da yare az geldi..
Bu mesajda ne var acaba ? Silinmiş de ?
ben mi yanlış gördüm bilmiyorum ama sanki kariyer hikayesini yazmıştın. copy paste yanlışı mı yaptın ya da ben mi yanlış gördüm bilmiyorum ama mesajın kariyer hikayesinin girişiydi.
ThersoN
12.Temmuz.2010, 18:03
hayırlısı olsun, torontodan daha iyi olacagına eminim
CeNTeR_TR
12.Temmuz.2010, 18:32
ben mi yanlış gördüm bilmiyorum ama sanki kariyer hikayesini yazmıştın. copy paste yanlışı mı yaptın ya da ben mi yanlış gördüm bilmiyorum ama mesajın kariyer hikayesinin girişiydi.
Yok yok doğru görmüşsün Aydın.Bi an dalgınlığıma gelmişti sonra değiştirdim zaten hemen :)
Kariyer konusunu açarken yanlışlıkla yan sekmeye yazmışım yorumumu hemen düzelttim ama sen benden hızlı çıktın (:
Corpus
12.Temmuz.2010, 18:43
Hido'nun çöküşü olur bu kadar söyleyebilirim. Amare kalsaydı mükemmel olurdu o ayrı tabi.
GodfatheR
12.Temmuz.2010, 19:43
Calderon gibi bir guard Triano gibi bir koç olduğu sürece Toronto'da başarılı olması mümkün değildi Hido'nun. Orlando beni geri istiyor demişti. Orlando olmadığına göre gerekl şartlar oluşmadı demek ki. Neyse West 'e dönüş vakti gelmişti umarım çok başarılı sezonlar geçirir Hido Suns formasıyla.
CeNTeR_TR
12.Temmuz.2010, 20:27
Kendi kendini bitirecek gibi duruyor.Umarım yanılmam ;)