View Full Version : Kafama Takılanlar !!!
yattara
24.Kasım.2003, 04:31
Ya arkadaşlar gerçekten anlam veremediğim olaylar oluyo. Bifikri olan arkadaşlar varsa iletsinler lütfen. Veya sizinde anlam veremediğiniz şeyler varsa ekleyin lütfen. Keza benim kıt aklıma herşey bi anda gelmiyor da.
1- Hikmet Karaman (ç. rize nin hocası) ın hareketleri, tavırları, mimikleri, ses tonu, bakışları eskidendemi fatih terim e benziyodu, sonradan mı böyle oldu, yoksa hiç benzemiyo da bana mı öyle geliyor. (adamı görünce rahatsız oluyorum da)
2-Fenerde ümit özat, beşiktaş ta ahmet hassan, trabzon da yattara, sebat ta orhan kaynak,.... ve daha niceleri niye ilk 11 de oynatılmazlar. deli oluyom ya!
3- Yattara gibi bi futbolcu (çıplak gözle seyredenler bilir) niye cm4 te yok. ya da ben mi bulamadım ???
4-Ahmet dursun yıllardır beşiktaş ta nasıl oynayabiliyor hala anlam veremiyorum. Ben kulüp başkanı olsam malzemeci bile yapmam.
5-Milli takımın illede belirli bi 18 i mi olması gerekiyo. kulüpmü burası. dene 40 kişiyi. bol bol hazırlık maçı al. elinin altında hazır 40-45 tane adam olsun. yok mu o kalitede futbolcu bizde.Anadolu kulüplerinde canavar gibi adamlar var.
TheAnswer
24.Kasım.2003, 10:16
Sebat'taki Orhan Kaynak artık 33 üne geldi ondan bi şey beklemek zor açıkçası.Diğer saydığın elemanlar ilk 11oynayabilecek kapasitede ama Ahmed Hassan yedekten oyuna girdi mi bence daha etkili oluyo.
Milli Takımı'ın ise her istediği zaman maç yapması mümkün deil.Sonuçta bir lig var.Ayrıca Milli Takım'la maç yapabilecek başka ülke takımları bulmak zorunda...
10_Osmanozc
24.Kasım.2003, 15:25
Hikmet K.'ı bende FAtih T. benzetiyorum ama bence yapmacık gibi duruyo ama bilerek yaptığını sanmıyorum...
yattara çok güsel oyuncu olmasına rağmen ki TSYD Trabzon Şubesi maçlarını ve Fb maçlarına gittim...Samet Aybaba'nın dediği gibi 15 Dk. oyuncu?Çok bencil oynuyor ama bi sn.lik bir haraket yapıyor işi koparıyor 75 Dk. saha boş gezip 15 dk. iyi oynuyor..Samet A. taktik bilgisine çok güveniyorum...
yattara Cm4 de yattara bulmam için Barış Özgül2ün yaptığı Mega Uptade v2 i indirmen lazım ki buda Turkportal da mevcut (b)
yattara
25.Kasım.2003, 00:10
osmancığım herhalde ilk defa ayrı şekilde düşünüyoruz.bence 15 dk. lik falan değil.adam hiç fırsat bulamadıki.bence oynasa 90 dk. canavar gibi oynar. Ayrıca samet hocaya kesinlikle güvenmiyorum.answer haklısın orhan yaşlı. ama oynuyo adam..oynuyo ve atıyo. tabi diğer örnekler daha bariz.bence hikmet hoca bariz özenti içinde( özendiği adam da bişeye benzese bari)
10_Osmanozc
25.Kasım.2003, 09:58
Vallaha bence de 90 dk. şans verilmesi lazım.Şansı iyi kullansın formayı gidip elimle vereyim yeterki iyi oynasın :mrgreen:
Samet Hoca bence müthiş bir hoca güvenmemekte haksızlık ediyorsun ve bence yanlış yapıyorsun... :roll:
TheAnswer
25.Kasım.2003, 11:10
Özendiği adam bi şeye benzese demişsin.O özendiği adam tartışmasız Türkiye'nin en iyi teknik direktörüdür.Bunu aldığı kupalar ve sayısız başarılarla desteklemiştir.Var mı bir itirazı olan :?: :?: :?:
çArŞı 21
25.Kasım.2003, 17:36
Özendiği adam bi şeye benzese demişsin.O özendiği adam tartışmasız Türkiye'nin en iyi teknik direktörüdür.Bunu aldığı kupalar ve sayısız başarılarla desteklemiştir.Var mı bir itirazı olan :?: :?: :?:
ben!
geçmişe bakılırsa tabi f.terim kazandığı kupalarla en başarılı t.d dir
ama şu an yaptığı hatalara bakarsak lucescu nun ondan daha iyi bir t.d olduğunu söleyebiliriz
TheAnswer
25.Kasım.2003, 18:00
Lucescu yu ayrı bi sınıfa alıyoruz çünkü Türk değil.Biz burda Türk teknik direktörleri tartışıyoruz.Ayrıcana yine de söylüyorum Fatih Terim Türkiye'de bulunan en iyi antrenördür...
çArŞı 21
25.Kasım.2003, 18:06
Lucescu yu ayrı bi sınıfa alıyoruz çünkü Türk değil.Biz burda Türk teknik direktörleri tartışıyoruz.Ayrıcana yine de söylüyorum Fatih Terim Türkiye'de bulunan en iyi antrenördür...haa
türk dersen orası öyle...
yattara
26.Kasım.2003, 03:58
ben de fatih terimin hiç bi şey olmadığını iddia ediyorum. hep birilerinin arkasına sığındı.gs de hagi nin sözü ondan daha fazla geçiyodu.
TheAnswer
26.Kasım.2003, 10:07
Bende Gökdeniz'in Samet Aybaba'dan daha fazla sözünün geçtiğini iddia ediyorum.Sizin mantığınıza göre böyle hareket etmemiz gerekiyor.Ayrıca Hagi'nin sözünün daha fazla geçtiği teknik direktör Lucescu'dur.
yattara
28.Kasım.2003, 00:31
answer keşke dediğin gibi olsa. Eminim gökdeniz hem oyuncu hem t.d. olsa samet aybaba dan daha iyi olurdu. herife kıl oluyorum.yattarayı oynatmıyo gidiyo mustafa yı oynatıyo. neyse. hagi terime çok şey öğretti bence. (b)