PDA

View Full Version : TSL'de tüm maçlar canlı yayınlanacak

anilton
13.Temmuz.2010, 15:51
Kulüpler Birliği Vakfı tarafından düzenlenen 2010-2011 yayın talimatları toplantısı İstanbul'da gerçekleşti. Toplantıya Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Egemenoğlu ve Milli Takımlardan sorumlu üye Levent Kızıl'ın yanı sıra Kulüpler Birliği Vakfı temsilcileri ile yayıncı kuruluş Digitürk'ün yöneticileri katıldı.

Kulüpler Birliği Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından yaptığı açıklamada, kulüpler, federasyon ve yayıncı kuruluş olarak biraraya gelerek yayın talimatnamesini son haline getirdiklerini ve yeni sezonda haftada 9 maçın da canlı olarak yayınlanacağı bir sistemde karar kıldıklarını söyledi.

Türk futbolunun üç ayağını oluşturan TFF, kulüpler ve yayıncı kuruluş olarak son bir ayda 3. toplantılarını yaptıklarını bildiren Gümüşdağ: "Gündemimiz yayın talimatıydı. Bugün itibariyle yayın talimatı neticelendi. Her üç taraf da ortak bir noktada buluştu ve olumlu şeyler çıktı.Yeni dönemde yayınların çok daha ilgi çekeceğini söyleyebiliriz. Her hafta 9 tane canlı yayınımız olacak. Bu durum, kulüpler, sponsorlar ve yayıncı açısından çok önemli. Hepsinin eksilerini ve artılarını değerlendirip, yayın talimatını TFF Başkanımızın da katıldığı bu buluşmada neticelendirdik. Artık futbol federasyonumuz, yönetim kurulunda alacağı kararla resmileştirecek. Cuma, cumartesi, pazar ve pazartesi günleri toplam 9 tane maç canlı olarak izleyicilere ulaştırılacak. Haftanın 3 veya 4 günü kullanılarak maçlar verilecek. Türk futbolu açısından çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik" dedi.

Varonil
13.Temmuz.2010, 16:23
Çeşitli paketler olacak sanırım.İsteyen yalnızca Anadolu takımlarının maçlarını izleyebilecek veya 4 büyüklerin maçlarını izleyebilecek.Ayrıca bütün maçların da izlenebileceği bir paket olacak.Sonuç olarak güzel birşey olacak bütün maçların yayınlanması.

King_91
13.Temmuz.2010, 16:25
bence saçma bi uygulama ligtv adına . fazla kar edebileceklerini sanmıyorum .

deniz.91
13.Temmuz.2010, 16:37
Sonunda avrupada uygulanan sisteme eçtik bizde böyle çok daha iyi olacaktır anadolu takımlarında kendini göstermek isteyen oyuncular daha iyi mücadele edeck

Zekirdek
13.Temmuz.2010, 17:12
Peki biz izleyebilecekmiyiz. Ben şahsen izleyemeyeceğim.

Clayman
13.Temmuz.2010, 17:26
Valla benim açımdan değişen birşey yok :) Her türlü izleyemiyorum maçları. Avrupa'da lig maçları açık kanallarda veriliyor değil mi ? Ama nedense bizim yöneticilerde "herkes gider Mersin'e biz gideriz tersine" mantığı olduğu için, lig maçlarının açık kanalda izlenmesi söz konusu bile olamaz. Hele ki Digitürk ve D-Smart gibi insanlara maçları izlettirmemeyi görev edinmiş firmalar varken :)

KaPaLı
13.Temmuz.2010, 17:44
Ben çok sevindim böyle birşey olmasına. Çünkü artık Anadolu takımlarının 4 dakikalık özetlerini izlemekten çok sıkılmıştım. En azından 2 takımın panetini alırım fiyatı uygun olursa..

Fearless Coward
13.Temmuz.2010, 17:48
Açıkcası güzel bir karar olmuş bende en az 1 Anadolu takımının paketini alırım..

Zekirdek
13.Temmuz.2010, 17:50
Alırsam ManisaSpor'un paketini alırım. Ama maçların yarısında stadyumda olacağım için boşa para vermek gibi geliyor bana.