Log in

View Full Version : Fenerbahçe 2010-11 Sezonu Formaları

goosfraba
14.Temmuz.2010, 17:59
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs099.ash2/38293_138350509526408_130450783649714_308397_72727 99_n.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2 Fphoto.php%3Fpid%3D308400%26id%3D130450783649714)

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs058.snc4/35280_138350659526393_130450783649714_308398_11605 56_n.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2 Fphoto.php%3Fpid%3D308400%26id%3D130450783649714)

Bu sezon 2 forma muhtemelen böyle olacak. 3. forma ise beyaz forma, üstüne çapraz sarı şekilde olacakmış

barahir
14.Temmuz.2010, 18:00
Bu sezon ne olursa olsun çubuklu alacağım.. onun yanına alırsam alırım diğerlerinden.

vego
14.Temmuz.2010, 18:01
Alttaki bana Brezilya formasını hatırkattı.Belki Brezilyalılar böyle motive olur :n:

Zekirdek
14.Temmuz.2010, 18:02
Alttakini alacağım. Düşünüyorum en azından. 100. yıldan bu yana orjinal forma almıyordum. ama alttaki bir daha gelmez ama çubuklu her sezon var.

GodfatheR
14.Temmuz.2010, 18:10
Mavi formadan almayı düşünüyorum ama her sene çubuklu mu alsam diyorum evde 4 tane çubuklu olmasına rağmen :n:

BleedingMoon
14.Temmuz.2010, 20:27
alltaki çelski forması gibi olmuş :D

nasıl oluyorsa her sene çok güzel formalar yaratıyor fenerbahçe tasarımcıları. helal valla.

GodfatheR
14.Temmuz.2010, 20:36
Geçen sene ki çubukluyu hiç beğenmemiştim. Umarım bu sene daha güzel bi tasarım olur. Şunun gibi mesela ;

http://img202.imageshack.us/img202/5227/asdasdasdasdasdasdo.th.jpg (http://img202.imageshack.us/i/asdasdasdasdasdasdo.jpg/)

TR.CaPTaiN
14.Temmuz.2010, 20:42
Çok iyi olur çok da güzel olur taam mı ? Güzel formalar güzel; inşallah bunlar olur.

KaPaLı
14.Temmuz.2010, 20:50
Çubuklu böyle kötü duruyoda Fenerium'larda nasıl duracak ona bakmak lazım.. Ona göre karar veririz..

izmer96
14.Temmuz.2010, 20:55
2. forma sanki Chelsea'nin kopyasi gibi olmus

SAİT71
14.Temmuz.2010, 21:04
ikiside müthiş olmuş..

TR.CaPTaiN
15.Temmuz.2010, 02:29
http://www.yukleresim.com/images/64851276112251068101.png (http://www.yukleresim.com/)

Bu da Umut'un koyduğu mavi formanın hemen hemen aynısı ve arka kısmıyla.

http://www.yukleresim.com/images/56265415985994855927.png (http://www.yukleresim.com/)

Alıntıdır

yaman76hakanFB
15.Temmuz.2010, 11:08
Bu sene almayacağım. (Dayanamaz ve alırsam da sadece çocuklara bir Aykut Kocaman forması alırım; hepsi bu... Zaten başka forması alınacak ve bunu hakeden oyuncu da yok... Kusura bakma Stoch; dün seni beğendim ve tepkim sana değil... Sen dört vites arabaların arasında altı vitesle oynuyorsun ama arkadaşların önüne çıkıp yolunu kesecek... Senin kadar hız yapacak ve sana ayak uyduracak birisi yok burada...)

World Hollow o1
15.Temmuz.2010, 11:25
Bu sene almayacağım. (Dayanamaz ve alırsam da sadece çocuklara bir Aykut Kocaman forması alırım; hepsi bu... Zaten başka forması alınacak ve bunu hakeden oyuncu da yok... Kusura bakma Stoch; dün seni beğendim ve tepkim sana değil... Sen dört vites arabaların arasında altı vitesle oynuyorsun ama arkadaşların önüne çıkıp yolunu kesecek... Senin kadar hız yapacak ve sana ayak uyduracak birisi yok burada...)
Abi sana daha ne denile bilinirki..:)
Yıllardır belkediğim çabuk çıkıp çabuk geri gelen takımı bir türlü oluşturamıyacağız...

Mavi forma Chelsea'ya benzemiş umarım aynı başarıları bizde elde ederiz, o formayla.

SAİT71
15.Temmuz.2010, 11:26
numaralar daha güzel olmuş. Beyaz formada yakıyor :)

Varonil
15.Temmuz.2010, 11:55
Çubuklu almayı düşünüyorum ama Fenerium'da bir bakıp öyle karar vereceğim.Yoksa mavi formadan alacağım.

Zekirdek
15.Temmuz.2010, 12:01
Abi sana daha ne denile bilinirki..:)
Yıllardır belkediğim çabuk çıkıp çabuk geri gelen takımı bir türlü oluşturamıyacağız...

Mavi forma Chelsea'ya benzemiş umarım aynı başarıları bizde elde ederiz, o formayla.

Ama Chelsea orta sıra takımıyken çıkıp gelen bir Abrahamovic vardı. Kiloylan para saçıyordu ortalığa. İngiltere'nin en iyi gençi kabul edilen o zamanın Lampard'ını WestHam'dan aldı. Çok işler yaptı. Biz parasızlıktan transfer yapamıyoruz. Daum yaka paça yollandı. Stoch transferinde taksit kullanıldı. Transfer 2 taksite bölündü. Fenerbahçe bu yöntemi daha önce pek kullandığını sanmıyorum. Durum ortada.

KaPaLı
15.Temmuz.2010, 14:39
ngiltere'nin en iyi gençi kabul edilen o zamanın Lampard'ını WestHam'dan aldı.

Ohoo usta sen bambaşka boyuta geçmişsin ya :n: :n: Lampard 2001'de geldi Chelsea'ye. :icon_wink:

Beyaz formada güzelmiş ama dediğim gibi şimdilik böyle gözükürken raflarda nasıl duracak o önemli. Arma formada resimde güzel durmuyodu ama rafta müthiş geldi gözüme.

Zekirdek
15.Temmuz.2010, 14:42
Ohoo usta sen bambaşka boyuta geçmişsin ya :n: :n: Lampard 2001'de geldi Chelsea'ye. :icon_wink:

Beyaz formada güzelmiş ama dediğim gibi şimdilik böyle gözükürken raflarda nasıl duracak o önemli. Arma formada resimde güzel durmuyodu ama rafta müthiş geldi gözüme.

Biraz zaman karmaşası yaşandı. Ama en iyi genci iken gelkdiğini biliyordum. Ama Abrahamovic 2004 gibi geldi sanki. 2003'te olabilir. İnsan 3'te yatıp sabah hemen Pc başı yapınca saçmalayabiliyoruz. :) :)

barahir
15.Temmuz.2010, 15:16
Alttakini alacağım. Düşünüyorum en azından. 100. yıldan bu yana orjinal forma almıyordum. ama alttaki bir daha gelmez ama çubuklu her sezon var.

Ben de böyle diye diye 3-4 yıldır çubuklu almıyorum ama nereye kadar :)

KanaKe
15.Temmuz.2010, 15:43
türkiyedeki takimlar cok yanlis bir politika izliyor forma konusunda, premier ligdeki takimlar manchester,chelsea,arnsenal,liverpool gibi büyük kulüpler ic saha formasini yani ana formasini 2-3 senede bir degistiriyor böylece daha cok forma satiyorlar bizim kulüpler her sezon yeni sekil ic saha formasi yapiyor eskisinden biraz farkli olarak ozamanda fazla forma satamiyorlar fenerium eskisi gibi fazla forma satamiyor özellikle ic saha formalari ellerinde patliyor daha cok yeni formalara talep oluyor gecen sene mesela mavi formaya talep olmustu ondan önceki sene sari beyaza cok fazla talep olmustu ingiliz kulüpleri gibi ic saha formalarini 2-3 senede bir degistirseler daha cok talep olur.

CeNTeR_TR
15.Temmuz.2010, 15:51
2.Forma bana göre mükemmel.

Daha önce okuduğum bir açıklamada formalardan biri T-şört gibide dışarda giyilebilecek deniliyordu heralde 2.forma bahsettikleri :)

Forma falan hikaye çıksınlar toplarını oynasınlarda gerisi önemli değil.Arma olsun çubukluda bize yeter.

barahir
15.Temmuz.2010, 15:57
türkiyedeki takimlar cok yanlis bir politika izliyor forma konusunda, premier ligdeki takimlar manchester,chelsea,arnsenal,liverpool gibi büyük kulüpler ic saha formasini yani ana formasini 2-3 senede bir degistiriyor böylece daha cok forma satiyorlar bizim kulüpler her sezon yeni sekil ic saha formasi yapiyor eskisinden biraz farkli olarak ozamanda fazla forma satamiyorlar fenerium eskisi gibi fazla forma satamiyor özellikle ic saha formalari ellerinde patliyor daha cok yeni formalara talep oluyor gecen sene mesela mavi formaya talep olmustu ondan önceki sene sari beyaza cok fazla talep olmustu ingiliz kulüpleri gibi ic saha formalarini 2-3 senede bir degistirseler daha cok talep olur.

Bence verdiğin örnekler çok yanlış..

Ben bildim bileli
Chelsea iç sahada mavi forma, mavi şort, beyaz konç;
ManU iç sahada Kırmızı Forma, Beyaz şort, Siyah konç;
Liverpool iç sahada Kırmızı Forma Kırmızı şort, Kırmızı konç (konçdan emin değilim)

giyiyolar.. Keza Real madrid, Milan İnter Juve hiç bi zaman iç sahada kendi stillerinin dışına çıkmamışlardır.. Fenerbahçe bu açıdan doğru politika izliyor..

Ayrıca Satılmıyor diyosun da, yaşadığım bi örneği vercem

Kayserispor maçına gidiyoruz arkadaşlarla, arkadaşın forması yoktu maça girmeden alırım feneriumdan dedi girdik her 2 feneriumda da klasik çubuklu kalmamıştı ve arma formadan almak zorunda kalmıştı..

Varonil
20.Temmuz.2010, 11:26
Yeni Sezon Formaları için Geri Sayım Başlıyor

20 Temmuz 2010 Salı

Fenerbahçe Spor Kulübümüzün 2010/2011 sezonunda giyeceği formalar, 23 Temmuz 2010 Cuma akşamı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacak bir organizasyonla basına ve davetlilere tanıtılacak.

Gecede formalarımızın yanı sıra, Thermocool-Fresh teknolojisi ile üretilen yeni sezon A takımlar antrenman ve kamp ürünleriyle Fenerium Sonbahar Kış Koleksiyonu da taraftarımızın beğenisine sunulacak.

2010/2011 sezonuna ait formaların satışına 24 Temmuz 2010 Cumartesi günü başlanacak.

Zekirdek
20.Temmuz.2010, 11:48
Varonil formaların ücretleri hakkında bir bilgin var mı? 24 - 25 Temmuz civarı almayı düşünüyorum.

KaPaLı
20.Temmuz.2010, 11:50
Forma fiyatları 60-70 TL civarı olursa çok iyi olacak... 3 forma alıcam bu sene hediye.. Patlayacak fena.

Varonil
20.Temmuz.2010, 11:56
Tahminim geçen seneki gibi olur fiyatlar.Maç formaları 85-90 TL arası,çubuklu taraftar forması da 55-60 TL arası bir fiyat bekliyorum bu sezon için.

Sekopej
20.Temmuz.2010, 12:15
Tabi bir bomba patlatırlarsa, haftasonu adamın işi forma imzalamakla geçer.:p

El Barto
20.Temmuz.2010, 12:34
Bu sene bildiğim tek fiyat Q7 formalarının 102 TL'ye satıldığı. Geçen sene 85 TL idi formalar. Bu sene de 85-95 TL arası bir fiyatı olur.

Varonil
20.Temmuz.2010, 12:36
Tanıtım gecesinde yeni formaları Larissa Riquelme tanıtsın,görün bakalım nasıl patlıyor forma satışları transfere gerek kalmadan :D

El Barto
20.Temmuz.2010, 12:40
Önemli olan formayı tanıtması değil, forma ile beraber içindekinin de verilip verilmediği. Haa veriliyor ise hakikaten patlar. :n:

Rsa
22.Temmuz.2010, 10:28
Fenerbahçe'ye yeşil forma

Asbaşkan Abdullah Kiğılı “En büyük sürprizimiz armamızda yer alan yeşilden yola çıkarak hazırladığımız yeni formamız olacak. Brezilya yeşili olarak tanımlayacağımız bu formanın çok sevileceğinden eminim” dedi.

FENERBAHÇE 2010-11 sezonu için armasında yer alan yeşil rengi kullanarak yepyeni bir forma hazırladı. F.Bahçe Kulübü Asbaşkanı Abdullah Kiğılı konu ile ilgili olarak Hürriyet’e yaptığı açıklamada, “Cuma günü (yarın) forma tanıtımımız var. En büyük sürprizlerimizden biri yeni formamız olacak. Bu formamızın rengi yeşil. Brezilya yeşili olarak tanımlayacağımız bu formanın çok sevileceğinden eminim” dedi.

Fenerbahçe’nin yeni sezon formalarının içerikleri de belli oldu. Buna göre sarı lacivertli kulübün giyeceği formaların özellikleri şöyle olacak.

Yüzde 72 artış var

Fenerbahçe basketbol ve voleybol formalarını da yarın tanıtacak. Sarı lacivertli kulübün Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, şampiyonluğun kaybedilmesine rağmen Fenerium’un satışlarında yüzde 72 oranında artış olduğunu ifade ederek, “Travmaya rağmen bu büyümeyi gerçekleştirdik. Bundan sonra da büyümeye devam edeceğiz” dedi.

1-Çubuklu

Klasik formada 9 adet sarı lacivert çubuk bulunuyor. Geçtiğimiz sezonlardan farklı olarak bu kez çubuklar formanın arkasında da yer alacak.

2-Samba yeşili

Fenerbahçe armasındaki yeşil renk bu kez formada kullanılacak. Sarı lacivertliler bu yeşile, “Brezilya yeşili” ismini verdi.

3-GECE MAVİSİ

Daha önce kullanılan siyaha yakın lacivertin yerine bu sezon gece mavisi kullanılacak. Bu forma geceleri ışıl ışıl bir görüntü verecek.

4-BEYAZ FORMA

F.BAHÇE’nin bu yeni formasında beyaz rengin üzerinde çok ince sarı lacivert tonlar olacak.

Hürriyet

Varonil
22.Temmuz.2010, 10:41
Yüzde 72 artış var
Fenerbahçe basketbol ve voleybol formalarını da yarın tanıtacak. Sarı lacivertli kulübün Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, şampiyonluğun kaybedilmesine rağmen Fenerium’un satışlarında yüzde 72 oranında artış olduğunu ifade ederek, “Travmaya rağmen bu büyümeyi gerçekleştirdik. Bundan sonra da büyümeye devam edeceğiz” dedi.

İşte Fenerbahçe taraftarının büyüklüğü.Kim ne derse desin Dünya üzerinde bu kadar büyük travmalar yaşamasına rağmen kulübüne bu kadar ship çıkan bir taraftar profili yok.

Formalara gelince,daha görmeden merak ettim 4'ünü de.Çubuklu almayı düşünüyordum ama diğerleri de çok hoş duruyor.Güzel olursa 2 tane birden alabilirim.

El Barto
22.Temmuz.2010, 11:49
Bu samba yeşili haberi biraz atmasyon geldi bana. Var mı net bir bilgisi olan? Çünkü bir fotoğrafı var cidden kötü olmuş. :)

Rsa
22.Temmuz.2010, 13:02
Bu samba yeşili haberi biraz atmasyon geldi bana. Var mı net bir bilgisi olan? Çünkü bir fotoğrafı var cidden kötü olmuş. :)
O fotoğrafı Hürriyet çalışanları hazırlamış.Gerçek forma değil.

yaman76hakanFB
22.Temmuz.2010, 13:35
İyi de basketbol formalarının satışı varmı ki? Ben buradaki Fenerium'da bulamıyorum. 2006 yılında (Galatasaray'ı 4-0 yendiğimiz maç günü) staddaki Fenerium'dan almıştım bir tane Mrsiç forması... (O da eski formaydı, 2005 yılının forması...)

Tanıtımı yapılacağına göre demek ki onlarda satışa çıkacak. Eğer öyle olursa bir tane alırım. Şahsen basketbol maçlarına futbol formasıyla değil; basketbol takımının formasıyla gidilmesini istiyorum. Benim Mrsiç formasına gelince... Epey eskidi; yenilenmesi gerek...

TeNaciOUS MidFieLdeR
22.Temmuz.2010, 15:13
Fenerbahçe'ye yeşil forma

http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2010/07/22/fenerbahce-ye-yesil-forma-749843.Jpeg

Asbaşkan Abdullah Kiğılı “En büyük sürprizimiz armamızda yer alan yeşilden yola çıkarak hazırladığımız yeni formamız olacak. Brezilya yeşili olarak tanımlayacağımız bu formanın çok sevileceğinden eminim” dedi.

FENERBAHÇE, 2010-11 sezonu için armasında yer alan yeşil rengi kullanarak yepyeni bir forma hazırladı. F.Bahçe Kulübü Asbaşkanı Abdullah Kiğılı konu ile ilgili olarak Hürriyet’e yaptığı açıklamada, “Cuma günü (yarın) forma tanıtımımız var. En büyük sürprizlerimizden biri yeni formamız olacak. Bu formamızın rengi yeşil. Brezilya yeşili olarak tanımlayacağımız bu formanın çok sevileceğinden eminim” dedi.

Samba yeşili
Fenerbahçe armasındaki yeşil renk bu kez formada kullanılacak. Sarı lacivertliler bu yeşile, “Brezilya yeşili” ismini verdi.

kaynak: milliyet

SAİT71
22.Temmuz.2010, 15:19
açıkçası resimdeki gibiyse oldukça garip olmuş

BleedingMoon
22.Temmuz.2010, 15:20
umarım güzel bir şey yaparlar. resim rezalet :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
22.Temmuz.2010, 15:21
Resimdeki basarisiz bi fotoshop ornegi olmus. Yesil olursa nasil olur tarzinda bir deneme.

Cuma gunu tanitimi yapilacak. Eminim daha cekici bi urun olacaktir.

Sekopej
22.Temmuz.2010, 15:23
Türk bayrağı olmayacak bizim bu sezon formalarda.

TR.CaPTaiN
22.Temmuz.2010, 15:27
Öyle bir forma olmaz. Bu sene formamızda bayrağımız olmayacak, Bursa ve Trabzon'da olacak. Ayrıca avea'nın logosu kullanılmıyor, sadece yazısı kullanılıyor. Yeşil forma çıkacaksa eğer, tamamen yeşil olmalı; yeşil-sarı gibi birşey olursa Şanlıurfaspor gibi olur; güzel olmaz.

El Barto
22.Temmuz.2010, 15:29
O zaman rengi de böyle olmaz. :D Baksana neresinden tutsan elinde kalıyor. Zaten gazete çalışanları şeyetmiş formayı. Hayal mahsülü yani.

DisCo
22.Temmuz.2010, 15:45
http://i29.tinypic.com/98hpqh.png

Böyle birşey olabilir.

Varonil
22.Temmuz.2010, 15:47
http://img205.imageshack.us/img205/8893/yeilz.png (http://img205.imageshack.us/i/yeilz.png/)

Alıntıdır

BleedingMoon
22.Temmuz.2010, 15:51
forma rengi avea yazısındaki yeşil olursa daha güzel olur bence. renkleri ters çevirmek lazım. ama samba yeşili falan olmaz o zaman. samba yeşilini de bir anlasam?

GodfatheR
23.Temmuz.2010, 20:23
Bir buçuk saat kaldı tanıtıma heyecan dorukta =)

yaman76hakanFB
23.Temmuz.2010, 20:30
Sarı-yeşil... Benim köyümün forma rengi...Çok, çok, çok özel bir renk...

Orda, bir köy var uzakta
O köy bizim köyümüzdür.
Gitmesek te, bakmasak ta
O köy bizim köyümüzdür.

Forma almama kararımı askıya aldım. Beni köyümün yağmurlarımda, pardon, formasıyla yıkasınlar.

GodfatheR
23.Temmuz.2010, 20:32
Sarı-yeşil... Benim köyümün forma rengi...Çok, çok, çok özel bir renk...

Orda, bir köy var uzakta
O köy bizim köyümüzdür.
Gitmesek te, bakmasak ta
O köy bizim köyümüzdür.

Forma almama kararımı askıya aldım. Beni köyümün yağmurlarımda, pardon, formasıyla yıkasınlar.

Abi kusuruma bakma çok merak ettim. Köy nere acaba :)

yaman76hakanFB
23.Temmuz.2010, 20:34
Antalya, Elmalı ilçesi, Yuva Kasabası... Köy dediysem; belediyelik, 3.000 nüfusu olan bir yer... Takım, haliyle Amatör kümede... Özledim birden... Aslında şimdi atlasam birbuçuk saat sonra ordayım ama çıkılmıyor telaştan...

Varonil
23.Temmuz.2010, 20:35
Sarı-Yeşil olmaz.Armadaki palamutun yeşili olacaksa dümdüz yeşil olacaktır.

Her sene formaların tanıtılacağı bu gün ayrı bir heyecanlı oluyorum nedense.Çubuklu almayı düşünüyorum bu yıl,diğerleri de güzel olursa belki bir tane daha alabilirim.

GodfatheR
23.Temmuz.2010, 20:35
Antalya, Elmalı ilçesi, Yuva Kasabası... Köy dediysem; belediyelik, 3.000 nüfusu olan bir yer... Takım haliyle Amatör kümede... Özledim birden... Aslında şimdi atlasam birbuçuk saat sonra ordayım ama çıkılmıyor telaştan...

hmm.. Bilgilendirme için sağol abi. :)

Varonil
23.Temmuz.2010, 20:41
Esat Dergi - Twitter :

*Fenerbahçe Güneşi Forma. Tetra mavi. On yuzde gofre teknigi ile logo var. Konsept güneş, gucun kaynagı...

* adidas cok guzel bir forma daha hazırlamıs, palamut forma. ama surprız olsun, 9u bekleyin. bu forma sezonun ılerleyen doneminde satılacak...

GodfatheR
23.Temmuz.2010, 20:50
Esat Dergi - Twitter :

*Fenerbahçe Güneşi Forma. Tetra mavi. On yuzde gofre teknigi ile logo var. Konsept güneş, gucun kaynagı...

* adidas cok guzel bir forma daha hazırlamıs, palamut forma. ama surprız olsun, 9u bekleyin. bu forma sezonun ılerleyen doneminde satılacak...

Daha beter heyecanlandırıyorlar insanı yahu :uzgun:

Deus Dominus
23.Temmuz.2010, 21:11
http://img205.imageshack.us/img205/8893/yeilz.png (http://img205.imageshack.us/i/yeilz.png/)

Alıntıdır

harika bir forma tasarımı! tabii üstte 1907-2007 yazıyor biraz eski bir çalışmaymış sanırım.

goosfraba
23.Temmuz.2010, 21:16
böyle birşey bekliyorum ben.

http://forum.antu.com/upload/r034752/634155115220325000.jpg

Nedvedmania
23.Temmuz.2010, 21:30
Sahadaki çimenle aynı renk olursa futbolcular tv ekranından gözükmez :D

Varonil
23.Temmuz.2010, 22:16
Sonbahar koleksiyonunda ürünler harika.Fenerium'un geldiği harika noktayı görmek gurur verici.

Revolution
23.Temmuz.2010, 22:31
Bugün Gazete Habertürk'te formanın renginin yeşil değil çivit mavisi olacağı söylendi ne kadar doğru bilemem tabiki..

Revolution
23.Temmuz.2010, 22:32
Sonbahar koleksiyonunda ürünler harika.Fenerium'un geldiği harika noktayı görmek gurur verici.

Aynen katılıyorum.. Fenerium'un ürünleri çok şık ve sade ürünler.. Galatasaray Store'da bunlar tek tük ürünlerle sınırlı. Store'a girince alınabilecek ürün sayısı bir elin parmaklarına varmıyor.(forma hariç)

Varonil
23.Temmuz.2010, 22:33
A Takım Antreman ürünlerinde Thermo Fresh Cool (Terlemeyi Önleyici) ve ani hava değişikliklerine karşı futbolcuyu etkilemeyecek bir sistem kullanılmış.Formaların tanıtımına çok az kaldı :)

Varonil
23.Temmuz.2010, 22:42
Şu anda 3 tane dansçı kız samba yapıyor.Seyredenken bile içim kıpır kıpır oldu bu ne güzel bir müziktir arkadaş :n:

Varonil
23.Temmuz.2010, 23:08
Çubuklu formaya aşık oldum.Avea yazısı küçülmüş,çubukların incelmiş hali çok hoş duruyor.Diğer 3 formayı da gördükten sonra 1 tane de almaya karar verdim ama beyaz forma,mavi forma ve palamut forma 3'ü de birbirinden harika.Hangisini alacağıma karar vermek çok zor olacak.

Mükemmel olmuş hepsi.

Artık KOCAMAN hayallerimiz var ..

Rsa
23.Temmuz.2010, 23:09
Güzel olmuş formalar.Aralarında en beğendiğim mavi forma oldu.Almayı düşünüyorum.

MeMo
Hepsini çok beğendim.Herşey güzel olacak inşallah.

TR.CaPTaiN
Formalar güzel olmuş. Çubuklu geçen senenin formasına benziyor ancak çubuklar daha fazla ve formanın arkasında da var. Mavi ve beyaz forma da güzel. Yeşil forma Mert'in koyduğu formaya çok benziyor. Resimler birazdan düşer sitelere.

GodfatheR
23.Temmuz.2010, 23:12
Çubukluyu çok beğendim.
Mavi forma idare eder.
Beyaz forma hoş ve sade.
Palamutu çok beğendim ancak sokakta giyemem çok parlıyor :n:

LaigLeNoiR
23.Temmuz.2010, 23:15
5 formamı var ya bu sene :D

Bir de koyu lacivertli birşey vardı. O forma çok güzel :)

GodfatheR
23.Temmuz.2010, 23:17
5 formamı var ya bu sene :D

Bir de koyu lacivertli birşey vardı. O forma çok güzel :)

Kaleci forması o. :)

Varonil
23.Temmuz.2010, 23:17
4 tane var Murat Abi.Çubuklu-Beyaz-Mavi-Palamut.

http://img707.imageshack.us/img707/4062/231279912173.jpg (http://img707.imageshack.us/i/231279912173.jpg/)

alex2009
23.Temmuz.2010, 23:19
Palamut forma daha sonra çıkacakmış galiba.

Revolution
23.Temmuz.2010, 23:32
Formaların teker teker resimleri var mı acaba?

Varonil
23.Temmuz.2010, 23:33
Araştırıyorum şu anda,bulabilirsem ekleyeceğim...

goosfraba
23.Temmuz.2010, 23:35
Yeşil Formamız :

http://i.tmgrup.com.tr/ftm/galeri/fenerbahce/fenerbahcenin_yeni_formalari/1_d.jpg

Çubuklu Formamız :

http://i.tmgrup.com.tr/ftm/galeri/fenerbahce/fenerbahcenin_yeni_formalari/2_d.jpg

Lacivert Formamız :

http://i.tmgrup.com.tr/ftm/galeri/fenerbahce/fenerbahcenin_yeni_formalari/3_d.jpg

Beyaz Formamız :

http://i.tmgrup.com.tr/ftm/galeri/fenerbahce/fenerbahcenin_yeni_formalari/4_d.jpg

fm_monster
23.Temmuz.2010, 23:36
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs206.snc4/38657_412844754607_71468539607_4622550_7065840_n.j pg

bu iyi olmuş kaleci forması sanırım
beyazda güzel

Revolution
23.Temmuz.2010, 23:36
Beyaz ve yeşil forma çok hoşuma gitti hayırlı olsun Fenerbahçelilere yeni formalar umarım uğur(suzluk) getirir :) :p

GodfatheR
23.Temmuz.2010, 23:37
Beyaz forma çok hoşuma gitti şu anda :D

fm_monster
23.Temmuz.2010, 23:38
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-07-23_fenerium446.JPG

goosfraba
23.Temmuz.2010, 23:39
formaların hepsi çok güzel. şuan ayrım yapamıyorum :D

Varonil
23.Temmuz.2010, 23:40
Çubuklu ve Beyaz/Palamut formayı düşünüyorum.Yarın Fenerium'a gidip son kararımı vereceğim. :D

GodfatheR
23.Temmuz.2010, 23:41
Yalnız lacivert forma kaleci forması. Oyuncuların giyeceği daha değişik bi mavi.

Rsa
23.Temmuz.2010, 23:44
Kulübümüzün 2010/2011 sezonunda giyeceği adidas futbol formaları ve diğer branşlar tarafından kullanılacak olan Fenerium formaları, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen özel bir organizasyonla tanıtıldı. Gecede ayrıca Fenerbahçe Spor Kulübü şubelerinin 2010/2011 sezonunda kullanacağı ve Fenerium tarafından hazırlanan kamp ve antrenman malzemelerinden oluşan A Takımlar Koleksiyonu ile Fenerium Sonbahar/Kış Koleksiyonu'nun da tanıtımı yapıldı.
Tanıtımda, Başkanımız Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyelerimiz, Profesyonel Futbol Takımımızın oyuncuları ve teknik kadrosu ile birlikte adidas, Avea, Türk Telekom, Ülker ve Fenerium yöneticileri de hazır bulundu.
Gecede Fenerbahçemizin yeni sezon formaları sporcularımızın sunumudan gerçekleştirildi. Gecenin sunuculuğunu Metin Uca yaptı.
Fenerbahçe Futbol Takımı'nın uluslararası adidas model ve teknolojileri uygulanarak hazırlanan tüm formalarında özel bir kumaş teknolojisi kullanılıyor. adidas'ın ClimaCool® adını verdiği bu teknoloji ile, spor sırasında vücudun en çok ısınan bölgeleri tespit edilerek özel tasarlanmış havalandırma kanalları ile iç ve dış hava akımı oluşturuluyor. Böylece vücudun kuru ve serin kalması sağlanıyor. Bu da futbolcuların vücut ısılarını 90 dakika boyunca ideal seviyede tutarak, dayanıklılıklarını artırıyor.
Fenerium, bu sezon dünyada bir ilki gerçekleştirerek, Fenerbahçe Spor Kulübü bünyesinde mücadele veren istisnasız tüm sporculara ve kulübü'ne desteğini hiçbir zaman eksik etmeyen değerli taraftarlarına, 2010-2011 A Takım koleksiyonu'nu Advansa'nın ürettiği "thermo-cool fresh" kumaştan tasarladı. Dünyada sadece Çek Milli Olimpiyat Takımı (2009 Vancouver Olimpiyatları) ve dünyaca tanınmış Formula 1 pilotları tarafından kullanılan bu kumaş, elyaf yapısındaki termoregülasyon (thermogregulation) sistemi sayesinde vücut ısısını dengede tutarak, sporcuların ani hava değişikliklerinden etkilenmesine izin vermiyor; aynı zamanda "fresh" özelliği sayesinde terleme kaynaklı bakteri oluşumunuda engelliyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü 2010/2011 sezonunda üç farklı forma ile mücadele edecek. Bu 3 farklı modele ilave olarak bir adette rezerv forma olacak.

Efsane Çubuklu Forma

Fenerbahçe'nin vazgeçilmezlerinden biridir Çubuklu Forma. En eski tasarım ve üretim koşullarında hazırlandığı günlerden, en güncel adidas teknolojilerinin kullanıldığı ve en son trendlerin uygulandığı bugüne kadar birçok değişiklik geçirmesine rağmen Fenerbahçe'nin Çubuklu Forması, özünde, Zeki Rıza Sporel'den Lefter Küçükandonyadis'e, Halit Deringör'den Can Bartu'ya, Ogün Altıparmak'tan Cemil Turan'a, Rıdvan Dilmen'den Semih Şentürk'e hep aynı. Çünkü Çubuklu, ruhunu bir sonraki formaya sürekli aktarıyor. Bu sene geçmiş senelerden farklı olarak formadaki çubukların kalınlığı inceltilerek formanın Fenerbahçe Spor Kulübü' nün bünyesinde barındırdığı 9 branşı temsil edecek şekilde 9 parçadan / çubuktan oluşması sağlandı. Bir diğer radikal değişiklik ise bu sene formanın sırt bölgesinde de çubukların kesintiye uğramadan kullanılması.

Kanarya Forma

Fenerbahçe Spor Kulübü logosunu oluşturan 6 ana renkten biridir beyaz. Temizlik ve açık yürekliliğin simgesidir. 2010/2011 sezonunda Fenerbahçe Spor Kulübü' nün deplasman forması bu tema üzerinden hareketle oluşturulmuş olup formanın göğüs kısmına gofre tekniği ile uygulanan Fenerbahçe amblemi ve amblemin sağ ve solunda yer alan kanarya kanatları Fenerbahçe Spor Kulübü' nün koruyucu kollayıcı ve birleştirici rolünü simgeliyor.

Fenerbahçe Güneşi Forma

Güneş yaşamın ve gücün kaynağıdır. Fenerbahçe Spor Kulübü kurulduğu günden bu yana Türk Spor Camiasının lokomotif güçlerinden biri olmanın haklı gururunu yaşıyor. 2011 senesinin en popüler rengi olacak olan tetra mavinin kullanıldığı Fenerbahçe Güneşi formada formanın ön yüzünde gofre tekniği ile uygulanan Fenerbahçe Logosu ve bu logodan kanyak bulan; gücü ve aydınlığı simgeleyen güneş ışınlarına yer veriliyor.

Palamut Forma

Fenerbahçe logosu içerisinde yer alan palamut dalından ilham alınarak tasarlanan Palamut formanın ön yüzüne süblime tekniği ile uygulanan palamut dalı Fenerbahçeliliğin kuvvet ve kudretini, formaya renk veren yeşil ise yükselen bu kudret için başarının kaçınılmaz oluşunu gösteriyor. Sezonun ilerleyen dönemlerinde satışa sunulması planlanan palamut forma Fenerbahçe' nin 2010/2011 dönemindeki rezerv forması olacak.

Bu sene bir model kaleci forması da satışta olacak

Fenerbahçe Futbol A Takımı kalecilerinin 2010/2011 Futbol Sezonu'nda giyeceği Lacivert Kanarya kaleci kazağı da A Takımı formalarıyla aynı anda tüm Fenerium ve adidas satış noktalarında satışa sunuluyor.

Yeni sezon Fenerbahçe formaları ve taraftar ürünleri, Fenerium Mağazaları ve adidas satış noktalarında 23 Temmuz'dan itibaren satın alınabilir. Futbol takımının giydiği orijinal maç formaları ve kaleci kazağı 89 TL, taraftar formaları ise 57 TL' den satışa sunuluyor.

Crocodile1963
23.Temmuz.2010, 23:47
Yeşil forma çok güzel ama yanında beyazı eksik. :)

fm_monster
23.Temmuz.2010, 23:49
http://i.tmgrup.com.tr/ftm/galeri/fenerbahce/fenerbahcenin_yeni_formalari/5_d.jpg

mavi forma

TR.CaPTaiN
24.Temmuz.2010, 00:01
http://www.yukleresim.com/images/96495453401611350085.jpg (http://www.yukleresim.com/)

http://www.yukleresim.com/images/83892596396416656714.jpg (http://www.yukleresim.com/)

http://www.yukleresim.com/images/82586901479221065023.jpg (http://www.yukleresim.com/)

http://www.yukleresim.com/images/95002484457097524073.jpg (http://www.yukleresim.com/)

http://www.yukleresim.com/images/03329241628767072589.jpg (http://www.yukleresim.com/)

http://www.yukleresim.com/images/97015163511751763886.jpg (http://www.yukleresim.com/)

http://www.yukleresim.com/images/35842076301485872412.jpg (http://www.yukleresim.com/)

http://www.yukleresim.com/images/42944729877627671599.jpg (http://www.yukleresim.com/)

http://www.yukleresim.com/images/90251945867070680455.jpg (http://www.yukleresim.com/)

izmer96
24.Temmuz.2010, 00:16
F.Bahçe'nin yeni formaları

F.Bahçe Futbol takımımının 2010-2011 sezonunda giyeceği formalar, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen organizasyonla tanıtıldıFenerbahçeli futbolcuların da katıldığı etkinlikte formaların yanısıra, Thermocool-Fresh teknolojisiyle üretilen yeni sezon A takımlar antrenman ve kamp ürünleriyle, Fenerium Sonbahar-Kış Koleksiyonu da taraftarın beğenisine sunuldu.
GECEDEN NOTLAR
-Sunumu gerçekleştiren ünlü televizyonu Metin Uca, Çarşamba günü Almanya'da somon füme yedik." diyerek 1-0 kazanılan Galatasaray karşılaşmasına gönderme yaptı.
-Yaşanan kısa bir elektrik arızası nedeni ile organizasyona ara verildi. Ardından ünlü mankenlerin de aralarında bulunduğu modeller Fenerbahçe taraftar ürünlerini podyumda sergiledi.
-Şükrü Saracoğlu Stadı'nda gerçekleştirilen Fenerium lansmanında ünlü mankenlerden Didem Taslan, Nigar Talibova, Simge Tertemiz, Yüksel Ak ve Özge Ulusoy gibi ünlü mankenler yer aldı.
-Sarı Lacivertli takımın yeni sezon formalarının tanıtımının hemen öncesinde 1900'lü yıllardan günümüze kadar olan forma tasarımları 3 boyutlu dev ekrandan Halit Kıvanç'ın sesi ile tanıtıldı.
http://adm.sporx.com/img/2010/07/231279909063.jpg
http://adm.sporx.com/img/2010/07/231279909359.jpg
http://adm.sporx.com/img/2010/07/231279909672.jpg
http://adm.sporx.com/img/2010/07/231279909961.jpg

İŞTE FENERBAHÇE'NİN 2010 - 2011 SEZONUNDA GİYECEĞİ FORMALAR!
http://adm.sporx.com/img/2010/07/231279912173.jpg
Fenerium Forma Lansmanı'nda Fenerbahçe Kulübü'nün yeni sezonda giyeceği formalar hakkındaki açıklamada:Fenerbahçe Spor Kulübü 2010/2011 sezonunda üç farklı forma ile mücadele edecek. Bu 3 farklı modele ilave olarak bir adette rezerv forma olacak.
Efsane Çubuklu Forma
Fenerbahçe’nin vazgeçilmezlerinden biridir Çubuklu Forma. En eski tasarım ve üretim koşullarında hazırlandığı günlerden, en güncel adidas teknolojilerinin kullanıldığı ve en son trendlerin uygulandığı bugüne kadar birçok değişiklik geçirmesine rağmen Fenerbahçe’nin Çubuklu Forması, özünde, Zeki Rıza Sporel’den Lefter Küçükandonyadis’e, Halit Deringör’den Can Bartu’ya, Ogün Altıparmak’tan Cemil Turan’a, Rıdvan Dilmen’den Semih Şentürk’e hep aynı. Çünkü Çubuklu, ruhunu bir sonraki formaya sürekli aktarıyor. Bu sene geçmiş senelerden farklı olarak formadaki çubukların kalınlığı inceltilerek formanın Fenerbahçe Spor Kulübü’ nün bünyesinde barındırdığı 9 branşı temsil edecek şekilde 9 parçadan / çubuktan oluşması sağlandı. Bir diğer radikal değişiklik ise bu sene formanın sırt bölgesinde de çubukların kesintiye uğramadan kullanılması.

Kanarya Forma
Fenerbahçe Spor Kulübü logosunu oluşturan 6 ana renkten biridir beyaz. Temizlik ve açık yürekliliğin simgesidir. 2010/2011 sezonunda Fenerbahçe Spor Kulübü’ nün deplasman forması bu tema üzerinden hareketle oluşturulmuş olup formanın göğüs kısmına gofre tekniği ile uygulanan Fenerbahçe amblemi ve amblemin sağ ve solunda yer alan kanarya kanatları Fenerbahçe Spor Kulübü’ nün koruyucu kollayıcı ve birleştirici rolünü simgeliyor.
Fenerbahçe Güneşi Forma
Güneş yaşamın ve gücün kaynağıdır. Fenerbahçe Spor Kulübü kurulduğu günden bu yana Türk Spor Camiasının lokomotif güçlerinden biri olmanın haklı gururunu yaşıyor. 2011 senesinin en popüler rengi olacak olan tetra mavinin kullanıldığı Fenerbahçe Güneşi formada formanın ön yüzünde gofre tekniği ile uygulanan Fenerbahçe Logosu ve bu logodan kanyak bulan; gücü ve aydınlığı simgeleyen güneş ışınlarına yer veriliyor.
Palamut Forma
Fenerbahçe logosu içerisinde yer alan palamut dalından ilham alınarak tasarlanan Palamut formanın ön yüzüne süblime tekniği ile uygulanan palamut dalı Fenerbahçeliliğin kuvvet ve kudretini, formaya renk veren yeşil ise yükselen bu kudret için başarının kaçınılmaz oluşunu gösteriyor. Sezonun ilerleyen dönemlerinde satışa sunulması planlanan palamut forma Fenerbahçe’ nin 2010/2011 dönemindeki rezerv forması olacak.
Bu sene bir model kaleci forması da satışta olacak
Fenerbahçe Futbol A Takımı kalecilerinin 2010/2011 Futbol Sezonu’nda giyeceği Lacivert Kanarya kaleci kazağı da A Takımı formalarıyla aynı anda tüm Fenerium ve adidas satış noktalarında satışa sunuluyor.
Yeni sezon Fenerbahçe formaları ve taraftar ürünleri, Fenerium Mağazaları ve adidas satış noktalarında 23 Temmuz’dan itibaren satın alınabilir. Futbol takımının giydiği orijinal maç formaları ve kaleci kazağı 89 TL, taraftar formaları ise 57 TL’ den satışa sunuluyor."
http://adm.sporx.com/img/2010/07/231279915523.jpg
http://adm.sporx.com/img/2010/07/231279915547.jpg
http://adm.sporx.com/img/2010/07/231279915829.jpg
http://www.sporx.com/img/2010/07/231279916643.jpg
http://www.sporx.com/img/2010/07/231279916785.jpg
KALECİ
http://www.sporx.com/img/2010/07/231279916515.jpg

anilton
24.Temmuz.2010, 00:19
Mavi forma oldukça şık

Beyaz forma yaka hariç bizim beyaz formaya benziyor;

http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28510

vego
24.Temmuz.2010, 00:19
Mavi forma brezilyanınki gibi Brezilyalılar öyle motive olur belki:D

Zekirdek
24.Temmuz.2010, 00:22
Voleybolcu Dia'nın bakışlarından korkuyor bu arada.

http://www.yukleresim.com/images/83892596396416656714.jpg

TR.CaPTaiN
24.Temmuz.2010, 00:59
http://www.yukleresim.com/images/11828054065442457819.jpg (http://www.yukleresim.com/)

http://www.yukleresim.com/images/00335071327921749506.jpg (http://www.yukleresim.com/)

http://www.yukleresim.com/images/36142768083255974900.jpg (http://www.yukleresim.com/)

http://www.yukleresim.com/images/68509207092906251644.jpg (http://www.yukleresim.com/)

http://www.yukleresim.com/images/85846895942644497050.jpg (http://www.yukleresim.com/)

Revolution
24.Temmuz.2010, 01:06
Mavi forma hoş gerçekten..

GebzeLi1907
24.Temmuz.2010, 01:18
çubuklu,beyaz leziz..

TR.CaPTaiN
24.Temmuz.2010, 01:32
http://www.yukleresim.com/images/05241945187281981366.jpg (http://www.yukleresim.com/)

Rsa
24.Temmuz.2010, 01:35
Mavi formadan almak lazım.

Bekq
24.Temmuz.2010, 01:36
Yeşil formada olduka ilginç. :p

GebzeLi1907
24.Temmuz.2010, 01:39
maviyide bu fotoğrafla çok beğendim hangi birini alıcaz :)

Varonil
24.Temmuz.2010, 01:44
Umarım satışa çıkarılacakların arkasında ÜLKER yazısı olmaz.Hiç sanmıyorum gerçi ama Taraftar formalarında yoktur,sırf bu yüzden taraftar forması alacağım.

CeNTeR_TR
24.Temmuz.2010, 01:47
Beyaz formada Dia çok iyi gözükecek :n:

E.Cartman
24.Temmuz.2010, 01:49
mavi formayla beyaz forma çok güzel duruyor bakalım bizimkiler nası olacak :D

Raten
24.Temmuz.2010, 02:21
Formalar çok güzel olmuş.Mavi formaya bayıldım.Almayı düşünüyorum.Fiyatı da 89 TL.

Fernando Gago
24.Temmuz.2010, 12:03
Formaları ben de çok beğendim . Her zaman efsane olarak kalacal çubuklu formayı almayı düşünüyorum Hele şu maaşı alalım da :D .

GodfatheR
24.Temmuz.2010, 12:08
Kaptan'ın koyduğu son resimde mavi forma muhteşem duruyor. E beyaz formaya da bayıldım. Çubuklu almayı düşünüodum zaten. Napıcam ben ya :0:

Zekirdek
24.Temmuz.2010, 12:20
Ya mavi ya beyaz alacağım ama bütün formalarda güzel mi yapılır ya. Hangisini alacağıma karar veremiyorum.

BleedingMoon
24.Temmuz.2010, 12:27
yıldız transferi olsaydı bu formalar satış patlaması yapardı.

SAİT71
24.Temmuz.2010, 13:20
http://cdn.sporx.com/images/galeri/29/10072/B_6a153bec0d57b81cf1fcb185ebb7879c.jpg

http://cdn.sporx.com/images/galeri/29/10072/B_f2b85fa1e7ab4556de51ced40f687e44.jpg

http://cdn.sporx.com/images/galeri/29/10072/B_3df5082908bfb0cf6ad575501948c0ea.jpg

http://cdn.sporx.com/images/galeri/29/10072/B_9b89b26f001d025fb4cbe3f8a82f647e.jpg

http://cdn.sporx.com/images/galeri/29/10072/B_796a0150c9fa07200fa955d13e33b7b0.jpg

http://cdn.sporx.com/images/galeri/29/10072/B_28d2b5c915ff3f6b0a37a9c0ede3d286.jpg

http://cdn.sporx.com/images/galeri/29/10072/B_c7eb6b1b9f93604eb7f84ce44577ab79.jpg

http://cdn.sporx.com/images/galeri/29/10072/B_0b233c26a600c3681d15cecce9168c37.jpg

http://cdn.sporx.com/images/galeri/29/10072/B_95b3a37f4f11f8ad96be41d801e1551a.jpg

http://cdn.sporx.com/images/galeri/29/10072/B_3e19c6960d01ecead15bf77e3305c352.jpg

http://cdn.sporx.com/images/galeri/29/10072/B_a28d0c2f5d7386533d8724ae464833f1.jpghttp://cdn.sporx.com/images/galeri/29/10072/B_74c45acfa806e5d8088cfcd1202b218a.jpg

http://cdn.sporx.com/images/galeri/29/10072/B_49619233d155b66ed95f2f41da054bab.jpg

http://cdn.sporx.com/images/galeri/29/10072/B_42126cc036a59250ec3afcb75c1af591.jpg

GodfatheR
24.Temmuz.2010, 13:22
Mavi de karar kıldım ama yine de Fenerium'a gidip yakından bakmam lazım =)

MeMo
24.Temmuz.2010, 14:37
Mavi veya beyazdan birini almak lazım ama çok para :D

RaSenGan
24.Temmuz.2010, 14:39
Fenerli olsam mavi formayı alırdım valla :D

GodfatheR
24.Temmuz.2010, 14:42
Mavi veya beyazdan birini almak lazım ama çok para :D

Para biriktir koçum :0: Örnek al biraz beni :p

bjk4ever
24.Temmuz.2010, 16:40
Su mavi forma acik mavi mi lacivert mi anlayamadim bi turlu, farkli farkli resimler var. Yesil de FB'nin rengi olmasa bile sari ve lacivertin karisimindan elde edilen renk oldugu icin en azindan anlamli, pembe veya mor degil bari. Guzel olmus formalar, ki genelde zaten FB bu konuda hep iyi ve dogru isler yapiyor.

RaSenGan
24.Temmuz.2010, 16:49
Su mavi forma acik mavi mi lacivert mi anlayamadim bi turlu, farkli farkli resimler var. Yesil de FB'nin rengi olmasa bile sari ve lacivertin karisimindan elde edilen renk oldugu icin en azindan anlamli, pembe veya mor degil bari. Guzel olmus formalar, ki genelde zaten FB bu konuda hep iyi ve dogru isler yapiyor.

Yeşil renk o karışımdan değil o amblemdeki palamut mu nedir bilmiyorum onun renginden..Sizin nasıl kırmızıysa bu da öyle yani.

ShevAnil
24.Temmuz.2010, 16:52
Formaların hepsini çok beğendim :D Bizimkilerde gidsin pembe forma çıkarsın :D

Bekq
24.Temmuz.2010, 18:53
Mavi formadan bugün 1 adet aldım. Fotoğraf makinası arkadaşta, akşam o getirince resim çekip eklerim. :)

Herkese Mavi forma öneriyorlar. Benden önce gelen herkeste mavi formadan aldı. Çubukluya peh rağbet yok. :D

Varonil
24.Temmuz.2010, 18:58
Mavi formadan bugün 1 adet aldım. Fotoğraf makinası arkadaşta, akşam o getirince resim çekip eklerim. :)

Herkese Mavi forma öneriyorlar. Benden önce gelen herkeste mavi formadan aldı. Çubukluya peh rağbet yok. :D

Berkay 2 tane forma almayı düşünüyorum bu sezon,biri kesin çubuklu ama diğerinde beyaz ve mavi arasında kararsız kaldım.Hangisini önerirsin?

Ayrıca birşey soracağım benim için önemli,formaların arkasında Ülker yazıyor mu?

Bekq
24.Temmuz.2010, 19:02
Berkay 2 tane forma almayı düşünüyorum bu sezon,biri kesin çubuklu ama diğerinde beyaz ve mavi arasında kararsız kaldım.Hangisini önerirsin?

Ayrıca birşey soracağım benim için önemli,formaların arkasında Ülker yazıyor mu?

Evet formaların arkasında ÜLKER yazıyor.

Sana tavsiye Beyaz ve Mavi alman. Ama çubukluyu illa alacağım diyorsan 2. olarakta Mavi'yi tavsiye ederim. Zaten sen Fenerium'a girer girmez sana Beyaz yada Mavi'yi önereceklerdir. :p

Varonil
24.Temmuz.2010, 19:09
Çubuklu,maç forması ve taraftar forması şeklinde satılıyor.Taraftar formasında Ülker olmaması lazım aslında.Neyse bir Fenerium'a gideyim de,öyle son kararımı veririm :)

Maviyi tekrar tekrar inceliyorum ve çok hoşuma gitti.Beyaz sade duruyor ama Mavi forma Fenerbahçe'ye özel duruyor,bu açıdan çok beğendim.

Bekq
24.Temmuz.2010, 19:13
http://img347.yukle.tc/images/874511.png

http://img341.yukle.tc/images/176222.png

Kalite biraz düşük ama. :p Akşam makine gelsin üstümdede çekip koyarım. Çok yakıştı. :D

Bekq
24.Temmuz.2010, 19:32
Formanın içinden bir yazı;

http://img349.yukle.tc/images/2417111111111111.png

Cihatlar, Lefterler, Canlar, Fikretler
Hala sevilen birer abideler,
Hiçbir kulüpte olmayan bu dostluk
Yıllar yılı hep Şampiyon olduk

SAİT71
24.Temmuz.2010, 20:38
hayırlı olsun canım kaldı :)

GodfatheR
24.Temmuz.2010, 20:43
Bugün yarın bende alıcam mavi formadan :D

Bekq
24.Temmuz.2010, 22:03
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs052.snc4/34980_1496531848750_1097716462_31484482_1943134_n. jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs231.snc4/38865_1496532368763_1097716462_31484486_8069552_n. jpg

Önlü arkalı. :p

Revolution
24.Temmuz.2010, 22:25
Yeni transfer :D

Rsa
24.Temmuz.2010, 22:55
Ben de aldım mavi formadan bugün.Beyaz formadan da alacağım bir süre sonra.

GeNç KaRTaL
25.Temmuz.2010, 01:28
Ne kadara aldın Berkay?

Addolorato
25.Temmuz.2010, 01:29
Ne kadara aldın Berkay?

Hayırdır :icon_smile:

GeNç KaRTaL
25.Temmuz.2010, 01:34
Hayırdır :icon_smile:

Fiyat karşılaştırması için.:icon_biggrin:

Rsa
25.Temmuz.2010, 01:42
89 TL formalar.

Bekq
25.Temmuz.2010, 01:57
Ne kadara aldın Berkay?

89 TL aldım üstü. Altta 50 TL. Yani deniz şortu. :p Onunda sağ tarafında FB yazıyor ve arkasıda baloncuk tarzı süslemeli.

RasAnt
26.Temmuz.2010, 01:03
Formalarımız guzel gene, Kiğılı var sonucta birde çirkin mi olacak :) yeşil formayıda şampiyonlar liginde son 8 e kalırsak çıkartcaklarmıs

KanaKe
26.Temmuz.2010, 11:45
hersene 20 tane forma yapmaktan ne zaman vaz gececekler acaba merak ediyorum.. cok gereksiz birsey daha dogru dürüst deplasman formasini kullanmazken yanina birde 2 tane alternatif forma yapiyorsun sirf taraftarin ilgisini cekmek icin cebindeki parayi almak icin..

RasAnt
26.Temmuz.2010, 15:03
Bu takımlarımız ihtiyaçlarını böyle karşılıyor kanake,her yıl formalardan kazanc saglamak küçükte olsa bir gelir olarak görülüyor.

Varonil
26.Temmuz.2010, 17:52
Dün Feneriuma'a gidip çubuklu forma aldım.Kanarya forma ve Fenerbahçe Güneşi formasını çok sevmiştim ama ne yapayım çubukluyu görünce dayanamıyorum. :D Kardeşime de Fenerbahçe Güneşi formasını aldım.Satışa çıktığı zaman da Palamut forma almayı düşünüyorum..

barahir
30.Temmuz.2010, 16:05
Ben kararımı verdim taraftar forması alcam ama 2 forma alcam o daha mantıklı geldi.. Biri çubuklu olcak diğeri mavi.. 5-6 ay sonra takımın durumuna göre beyazı da alabilrim :)

sananes
30.Temmuz.2010, 16:10
arkada reklam yazıyosa almam

barahir
30.Temmuz.2010, 16:12
Şimdi hemen alırsan yazmıyo reklam sanırım.. Ben geçen yıl çıktığı hafta almıştım formayı benimkinde yazmıyodu ülker ama 1 ay sonra alanlarda vardı..

Varonil
30.Temmuz.2010, 16:41
Malesef hepsinin arkasında Ülker yazıyor.

GodfatheR
30.Temmuz.2010, 16:50
Sırttaki reklamı fazla kafaya takıyorsunuz bence. Önde de avea var napalım yani forma almayalım mı?

sananes
30.Temmuz.2010, 17:35
öndeki reklam alışıldık bişey yıllardır ama sırtta bence isim yazmalı yahu sonra bide ülker yazıyo yakışmıyoda ülker yazısı taraftar formalarında yazmıyo sanırım mecbur taraftar forması alıcaz

Varonil
30.Temmuz.2010, 17:40
Cevahir Fenerium'da forma almaya gittiğim zaman taraftar formalarında da Ülker yazacağını söylemişlerdi.

Kolda Şampiyonlar Ligi logolu olan formalarda Ülker yazmaz,onlardan alabilirsiniz .. Ama Şampiyonlar Ligi'ne kalmayı beklemeniz gerekiyor :)