PDA

View Full Version : FM 2010 Türkçe!

ulasfb
19.Temmuz.2010, 17:00
merhaba oyunun Türkçeleştirme konusunda çalışmalar sürmektedir, gerekli bilgilendirme çok yakında yapılacaktır. Sabırınız için teşekkür ederiz.
Vieri hocam böyle açıklama yapmıştı 15 Haziran'da hala bilgilendirme yapılmadı.Ne zaman bilgilendirme yapılcak?
FM 2011 için bahsediyorum başlıkta yanlış yazmışım

El Barto
19.Temmuz.2010, 17:04
2010 için Turksportal bir yama çıkarmayacak. Bu saatten sonra SIGames'in Türkçe eklemek gibi bir durumu da olmaz. 10000 orijinal satsın ekleyelim kampanyası da amacına ulaşmadı.

2011 için benim şahsi fikrim Türkçe oyun yine beklemeyin.

Gerçi Mustafa Abi (Vieri) yine daha detaylı ve net şeyler söyleyecektir.

SAİT71
19.Temmuz.2010, 17:28
Türkiye'nin AB'ye girmesi gibi birşey heralde bu dilin eklenmesi. Ama aradaki fark Türkçe'nin eklenmesini biz istemiyoruz...

Ahmet Göktaş
19.Temmuz.2010, 17:44
2010 için Turksportal bir yama çıkarmayacak. Bu saatten sonra SIGames'in Türkçe eklemek gibi bir durumu da olmaz. 10000 orijinal satsın ekleyelim kampanyası da amacına ulaşmadı.

2011 için benim şahsi fikrim Türkçe oyun yine beklemeyin.

Gerçi Mustafa Abi (Vieri) yine daha detaylı ve net şeyler söyleyecektir.

10000 oyun konusu işe yaramadı mı ? Bence fazlasıyla işe yaradı .

Zekirdek
19.Temmuz.2010, 17:50

Amacına ulaşamadı yazmış. Galiba satılmamış.

El Barto
19.Temmuz.2010, 18:32

SIGames'in bu konuda bir açıklaması yok sanırım. Ama satılan oyun adedini bilen de yok. Sadece 10.000 olmadığı biliniyor.

Bursaspor
19.Temmuz.2010, 19:21
Adet olarak nedendir bilinmez SEGA'nın böyle bir tutumu olduğu söyleniyor, Aral'da bu rakamları buna istinaden açıklamıyor, halbuki Aral Türkiye'de vergisini veren bir şirket olduğu için gerekli yerlere, ne sattığını, ne kadar sattığını açıklaması gerekiyor.

Benim tahminlerim daha önceki senelerde 3000-4000 civarında olan satış bu sene en fazla 5000-6000 belki 7000 civarında olmuştur. Eğer daha fazla ise 10000'e çok daha yaklaşılmış, 2 katına çıkmış demektir satışlar, eğer buda bir gösterge değilse bir firma için başka ne gösterge olabilir.

SI'yi haklı bulacaklar olacaktır içimizde ama SI'nin yaptığı diktatörlükten başka bir şey değildir. 10000'de 10000 demekte ısrar ediyorlarsa eğer, 9000'de satış olsa onlar için bir değer ifade etmeyecektir.

Kısaca bize değer vermeyen bir firmadan önümüzdeki senelerde bizim gönlümüzü alcak bir şey beklemek hayalperestlikten öte bir şey değildir.

mehmetd
20.Temmuz.2010, 19:37
Adet olarak nedendir bilinmez SEGA'nın böyle bir tutumu olduğu söyleniyor, Aral'da bu rakamları buna istinaden açıklamıyor, halbuki Aral Türkiye'de vergisini veren bir şirket olduğu için gerekli yerlere, ne sattığını, ne kadar sattığını açıklaması gerekiyor.

Benim tahminlerim daha önceki senelerde 3000-4000 civarında olan satış bu sene en fazla 5000-6000 belki 7000 civarında olmuştur. Eğer daha fazla ise 10000'e çok daha yaklaşılmış, 2 katına çıkmış demektir satışlar, eğer buda bir gösterge değilse bir firma için başka ne gösterge olabilir.

SI'yi haklı bulacaklar olacaktır içimizde ama SI'nin yaptığı diktatörlükten başka bir şey değildir. 10000'de 10000 demekte ısrar ediyorlarsa eğer, 9000'de satış olsa onlar için bir değer ifade etmeyecektir.

Kısaca bize değer vermeyen bir firmadan önümüzdeki senelerde bizim gönlümüzü alcak bir şey beklemek hayalperestlikten öte bir şey değildir.
1.kısım hakkında şirketlere iş başvurusu yaparken şirket size sorar ne ücret istiyonuz diye ama kendisi açıklamak istemez
2.için 3000 4000 5000 6000 7000 bi karar ver:s7:
3.şimdiye kadarkiler espri idi ama bu gerçek doğrusu ben bile fm 2010 orjinal cd almaktan sıkıldım ne zaman adam yerine konuruz o zaman kısmına katılıyorum
ne yapalım hayal kurmaya devam(benim işim de o zaten)
şu anki durumum fm 2010 da editörden takım kurmaya devam ayrıca kendi hayali takımıma face pack te yapıyorum.
size iyi oyunlar.

Bursaspor
20.Temmuz.2010, 22:52
1. kısımda yasalara göre bir firmanın yapması gereken anlatılmıştır, sattığınız her malın vergisini veriyorsanız, neyden ne kadar sattığınız açıklamanız gerekir, yoksa vergi kaçırıyorsunuz demektir. Bunu ben demiyorum kanunlar diyor, satılan her malın vergisi ödenmelidir diye.

2. kısımda kimsenin bir bilgisi olmadığı tahmini aralık verilmiştir. Daha önceki senelerde de satış rakamlarına ulaşamadık, buyrun siz ulaşabiliyorsanız gerçek rakamları bize verin.