View Full Version : Galatasaray beni istiyor
Cancanokan
04.Mayıs.2006, 21:57
Galatasaray’ın transfer listesinde bulunan Balaban, ilk tercihini kendi takımı olduğunu söyledi.
Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Belçika Ligi takımlarından Club Brugge'ün Hırvat futbolcusu Bosco Balaban, öncelikli tercihinin kendi takımı olduğunu söyledi.
Hırvat futbolcu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray ile kulübü arasındaki görüşmelerden haberdar olduğunu belirterek, ''Galatasaray gibi bir takımın benimle ilgilenmesi gurur verici, ancak öncelikle kendi kulübümde kalmayı düşünüyorum. Club Brugge ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Anlaşamadığımız takdirde Galatasaray'a gitmek istiyorum'' diye konuştu.
Sarı-kırmızılı takımın büyük bir kulüp olduğunu vurgulayan Balaban, Galatasaray'ın oyun anlayışının kendisine çok uyduğunu sözlerine ekledi.
1978 doğumla olan Balaban, takımında 10 numaralı formayı giyiyor.
Milliyet
Bence yararlı olmaz
RoCCo_42
04.Mayıs.2006, 22:06
Bence NECATİ-ÜMİT KARAN-HAKAN SÜKÜR-HASAN KABZE ve hatta ÖZGÜRCAN dururken BALABAN Gereksiz.
meddah
04.Mayıs.2006, 22:07
Dosco değil, Bosko..
Jesus_FB
04.Mayıs.2006, 22:08
nerden buldun bu haberi milliyete baktımda yok böyle bir haber yada benim gözümden kaçtı.
Cancanokan
04.Mayıs.2006, 22:22
Dosco değil, Bosko..
Bosko yazdım değistirdim
Cancanokan
04.Mayıs.2006, 22:23
nerden buldun bu haberi milliyete baktımda yok böyle bir haber yada benim gözümden kaçtı.
spor3.com dan buldum haberi
Jesus_FB
04.Mayıs.2006, 22:26
Milliyet değil yani;)
BaTuHN
04.Mayıs.2006, 22:28
Bence NECATİ-ÜMİT KARAN-HAKAN SÜKÜR-HASAN KABZE ve hatta ÖZGÜRCAN dururken BALABAN Gereksiz.
bencede o kadar forvet varkennn gereksizz
Cancanokan
04.Mayıs.2006, 22:30
Milliyet değil yani;)
wallah bilmiyom bu konuyu yazan sitede kaynek milliyet diye yazıyordu
Berkaiser
04.Mayıs.2006, 22:48
Eğer yabancı bir forvet oyuncusu alacaksak bu oyuncu Balaban'dan daha iyi bir oyuncu olmalı.
paceywitter
04.Mayıs.2006, 22:50
gs forvet almaz bence
zargı
04.Mayıs.2006, 22:51
sacma bi transfer olur zaten bu haber hava civa gibi
crazy_aslan
04.Mayıs.2006, 23:06
Bence Iyi Bir Oyun Kurucu Alinmali Balaban Gereksiz Bizim Forvetlerimiz Harika
emirduman
05.Mayıs.2006, 00:20
Forvete hiç ihtiyacımız yok, gereksiz bir transfer olur...
Sallamasyon olması da olası tabi...
dinaMYt
05.Mayıs.2006, 00:23
bugünlerde nedense bütün sözleşmesi biten futbolcular galatasaraya gelmek istiyor.bu kadar parasız dene galatasarayda bi keramet var heralde.yapılan açıklamaların hepsinin futbolcuların kendi ağzından yazılıyor olması ise medyanın stil değiştirdiğini gösteriyor önceden yöneticilerin ağzından doğrularlardı haberleri.
Aslan41
05.Mayıs.2006, 00:33
ya Galatasaray ın almadığı kim kalmadı internette???:confused:
hergün birkaç transfer yaılıyor....
balaban kanatlardan birinde oynamıyor mu? ben kanat adamı diye biliyorum?
Burak Duran
05.Mayıs.2006, 12:05
saçma gereksiz bir transfer olur
Cancanokan
05.Mayıs.2006, 16:28
saçma gereksiz bir transfer olur
heeeeemmddeeee coook gereksiz olur
Selman Ozturk
05.Mayıs.2006, 16:48
Galatasaray yönetiminden Ali Gürsoy Bosco Balaban'ı izlemek için Belçika'ya gitti. Birkaç gün sonra da Belçika'dan dönerek yönetime Balaban hakkında olumsuz bir rapor verdi ve böylece bu transfer kapandı. Balaban kendi piyasasını artırmak için ve kulübünden daha yüklü bir sözleşme istediği için Galatasaray'ı koz olarak kullanıyor. Oysa ki bu transfer harekatı Galatasaray için çoktan bitti.Bilginize...
Maymuncuk
05.Mayıs.2006, 16:49
Gereksiz bir transfer olur bence..
Bu arada Hürriyet'te de yazıyordu.
Galatasaray yönetiminden Ali Gürsoy Bosco Balaban'ı izlemek için Belçika'ya gitti. Birkaç gün sonra da Belçika'dan dönerek yönetime Balaban hakkında olumsuz bir rapor verdi ve böylece bu transfer kapandı. Balaban kendi piyasasını artırmak için ve kulübünden daha yüklü bir sözleşme istediği için Galatasaray'ı koz olarak kullanıyor. Oysa ki bu transfer harekatı Galatasaray için çoktan bitti.Bilginize...
iyi olmuş :)
uyurtsever
05.Mayıs.2006, 19:25
Ben bu sabah fotomacta okudum:D
Bence Galatasaray a böyle bir oyuncu gerekmez,forvet var.forvetten önce ortasaha yı güclendirmemiz lazım...
Burak Duran
05.Mayıs.2006, 19:30
rahatladım valla :D:D
Nedvedmania
05.Mayıs.2006, 19:30
bencede gereksiz
ewrim_FB
07.Mayıs.2006, 14:32
yakışır galatasaraya :D :D :D
RoCCo_42
07.Mayıs.2006, 14:59
yakışır galatasaraya :D :D :D
hakikaten yakısır ya nede osla ne kadar isimsiz adam varsa topluyoruz ama ne hikmetse yarısdada puan puana oluyoruz dimi ne kadar hoş :D