PDA

View Full Version : Onurlu Galatasaray

Koray Düşova
05.Mayıs.2004, 11:19
Antu.com'dan alıntıdır...

Taraftarlarımız Trabzonspor-G.Saray Maçını UEFA`ya İhbar Ediyor

Antu.com Forumlarında bir araya gelen taraftarlarımız UEFA`ya gönderdikleri emaillerde 'Bu hafta sonu oynanacak Trabzonspor - Galatasaray maçının şaibeli olacağını, G.Saray futbolcularının ve yöneticilerinin Trabzonspor`un şampiyon olmasını istediğini, bu maça UEFA`nın gözlemci göndermesinin doğru olacağını belirttiler.

Siz de aşağıda İngilizce olarak yazılmış örnek maili UEFA`ya gönderirseniz, hep beraber hafta sonu Türk Futbolunda yaşanacak bu şaibeyi UEFA`nın önlemesini sağlayabiliriz.

UEFA`nın mail adresi: [email protected]

Gönderilecek Örnek Mail;

Attn:Mr.A.Giachino

Dear Sir:

I would kindly like to have your attention focused on the Turkish football league during this weekend,May the 9th,2004.Second place team Trabzon will host Galatasaray of Istanbul on this date and there are comments already made by players and front office people of Galatasaray,which openly suggest that Galatasaray is favoring Trabzon in this championship competition,that is taking place between Fenerbahce and second place team,Trabzon.

It is hard to believe but there is a conspiracy going on against Fenerbahce and,Turkish Football Federation is very much involved with this action.

While every team playing against Fenerbahce,puts their best players on the field,teams playing against Trabzon are now playing with a bunch of unknowns.

Obviously sir,attitude of the other teams,including Galatasaray will provide a tremendous unfair advantage for Trabzon.This could be viewed as an internal matter for the Turkish Football Federation,but,pleas e believe us sir,we have lost our trust in that instution,because it is nothing but a tool for Trabzon and,for your information,the Chairman Haluk Ulusoy is from Trabzon and he is an avid supporter of that ball club.

Probably,you would say there is nothing UEFA could do at this point.As Fenerbahce fans,we are prepared to send the video-cassette of this game as early as Monday,May the 10th,2004,so you could draw your own conclusions about this game.

By the way,Trabzon is the city,whose fans invaded their own field during the last home game played against Diyarbakir.They got away with a small fine today,their stadium should have really been closed for their action,but then again,the Federation is unwilling to apply the rules and regulations against this city.

As Fenerbahce fans,what we really like to see is fairplay,honesty and justice on the field and off the field.If we can't have these concepts through the Turkish Footbal Federation,then what is the remedy for this problem?

What is been going on is clearly a fraud and all we want from the UEFA is,please,if you can't stop it,at least come and observe it!

Sincerely,

İsim, Soyisim

(İsim, Soyisim yazan yere kendi isminizi ekleyiniz)

Koray Düşova
05.Mayıs.2004, 11:24
Ayıp ayıp,bu ne periz bu ne lahana turşusu ,şampyinoluk için rakibine pislik atacak kadar aşağıya mı indi Fenerbahçe camiası?

3. Yıldızını taksın da rahat etsin Fenerbahçe camiası bize düşen tebrik etmek olur ,geçen sezon aynı olaylar Galatasaray'ın da başına geldi ama çıkıpta kimseyi UEFA'ya veya başka bir kuruluşa şikayet etmedi yine de helal olsun...

robben_vaart
05.Mayıs.2004, 20:21
vay ........... bize geçen sene aynı şeyler oldu.biz hiç uefa ya şikayet etmedik ama

Cengo
05.Mayıs.2004, 23:37
Ne alaka, UEFA Yetkililerinin izlemesi gücünüze mi gitti :?: :?: (d)

Sizi gibi kurnazlar sizi ..

FilippoInzaghi
06.Mayıs.2004, 00:13
hayır izlemesine bişey demeyizde manalı izlemesine kızarız peki neden ligin ilk maçında bizi izlemiyorlar (b)

robben_vaart
06.Mayıs.2004, 09:39
evet ya o zaman fenerin her maçını izlesinler.rizenin maçlarını falan izlesinler

Koray Düşova
06.Mayıs.2004, 10:59
Galatasaray Trabzon ile berabere kalırsa veya yenerse ,Fenerbahçe'liler UEFA yetkililerine ne hesap vericek?

Koray Düşova
06.Mayıs.2004, 14:02
UEFA KARIŞMAZ!

FUTBOL Federasyonu Asbaşkanı Ata Aksu, taraftarların UEFA'ya maçla ilgili mail göndermelerinin gereksiz olduğunu belirterek 'Maçlara gözlemciyi federasyon atar. UEFA ülke liglerine hiçbir şekilde müdahale etmez'

PhotoGrapher
07.Mayıs.2004, 22:57
F.B
ALIN İSTEDİĞNİZ BU MU.
TEPE TEPE KULLANIN (f) :!: :!: :!:

e_mali
08.Mayıs.2004, 12:42
herkes dikkatli yazsın...

Devlet bile bu konuya el atmısken...

robben_vaart
08.Mayıs.2004, 15:00
bıreh bütün devlet fenerliymiş

Cengo
10.Mayıs.2004, 00:19
ŞAMPİYON FENERRRRRRRRRRRRRR (a) (a) (a) (a)

Koray Düşova
10.Mayıs.2004, 00:30
Şampiyon Fenerbahçe'lileri kutladıktan sonra topicin 1. sayfasındaki mesajı tekrar okumalarını rica ediyorum acaba UEFA yetkilileri kendilerini kaale alsaydı nasıl bir cevap vereceklerdi diye de çok merak ediyorum ve bu topicin adını Onurlu Galatasaray olarak değiştiriyorum

UniTs
10.Mayıs.2004, 02:01
galatasarayı kutluyorum ve fenerin bu ayıbını kınıyorum şaibe olmadığını kanıtladı.

packer
10.Mayıs.2004, 03:53
biz de tüm Fenerbahçeliler olarak, Galatasarayımıza teşekkürler ediyoruz, son haftaya bırakmadan bize şampiyonluğu yaşattıkları için...

(topic'in isminin değişmesi bayaa ilginç olmuş)

DowJones
10.Mayıs.2004, 04:41
Türkiye ve Türkiye'deki kurumlar hakkında gönderilen bütün şikayet mailleri, Türkiye'nin itibarını zedelemekten başka bir işe yaramıyor. Ayrıca bu tip olaylardan haberdar olan Avrupa vatandaşları da Türkiye ve bizlerle dalga geçiyor. Ben şuan Fransa'da öğrenciyim ve neredeyse haftada bir buradaki gazetelerde Türkiye ile ilgili şikayetlerden, eleştirilerden bahsediliyor. Lütfen ülkemize karşı biraz daha saygılı olalım ve bu sorunları Türkiye içinde halledelim.

Koray Düşova
10.Mayıs.2004, 11:38

Fenerbahçe taraftarının Trabzonspor-Galatasaray maçını artık şikayet edecek gibi bir durumları olmadığından topicin ismi gerçeklerin yazması açısından değiştirildi.

e_mali
10.Mayıs.2004, 15:26
Onurlu!!! Galatasaray...

Yapılan konusmalar (Ergun Gursoy ve Hakan Sukur) çok gereksiz zamanda yapıldı ve olaylar gerildi.

Koray Düşova
10.Mayıs.2004, 18:51
Ortamın gerilmesine niye çanak tutuluyor?

Galatasaray klübü gerçekleri ortaya döktü bu kadar basit...

UniTs
10.Mayıs.2004, 20:09
Ortamın gerilmesine niye çanak tutuluyor?

Galatasaray klübü gerçekleri ortaya döktü bu kadar basit...

(b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b)

doğru dün akşam ki maç her şeyi gösterdi

tolginho
11.Mayıs.2004, 00:00
Onurlu!!! Galatasaray...

Yapılan konusmalar (Ergun Gursoy ve Hakan Sukur) çok gereksiz zamanda yapıldı ve olaylar gerildi.

evet onlar talihsiz açıklamalardı. Bundan sonra demeç verirken herkes önce düşünmeli, sonra konuşmalı.

packer
11.Mayıs.2004, 23:47

Fenerbahçe taraftarının Trabzonspor-Galatasaray maçını artık şikayet edecek gibi bir durumları olmadığından topicin ismi gerçeklerin yazması açısından değiştirildi.

peki Galatasaray yenilmiş olsaydı ne olacaktı? (mesela topic'in adıyine değişecek miydi? o zaman ne olurdu?)
şikayet etme olayı zaten yanlış bişey, ve biz yanlışlar yapmaya devam ediyoruz. keşke futbolun içinde yönetici veya oyuncu olanlar daha dikkatli olup bu tarz bişeyin doğmasına hiç izin vermeselerdi...

Koray Düşova
13.Mayıs.2004, 02:05
Onurlu!!! Galatasaray...

Turgay Kıran 'da Trabzonspor'un kazanmasını istiyorum demişti onu da unutmadan hatırlatırıym...

Bence açıklamalar zamansız hatta gereksiz ama peki rengi belli olan medya, ortalıkta onca şüpheli maç varken varken ,milli takımın durumu dururken
,transfer dönemi yaklaşırken,yayıncı kuruluşihalesi varken,federasyon seçimleri varken vs. bu kadar gündem yoğunken 3 tane açıklama üzerine neden bu kadar yoğunlaşıyor?
Artık bunları konuşmak istemiyorum ama çok değerli bir taraftar sitesi olan antu neden email kampanyası başlatıyorda tuttuğu takımın ezeli rakibini,ülkesinin insanlarının tuttuğu takımı UEFA ya şikayete teşvikte bulunuyor?

Ülkemizin avrupa da bıraktığı izlenimi tahmin edebiliyormusunuz?
Üstte bir arakdaş çok güzel yazmış,Türkiye ligini şike merkezi olarak Lucescu'ya tepki koyuluyor da ve hatta bu tepğkiyi verenlerden biri olan da antu'dur,neden Lucescu'nun yaptığını yapıyor da ülkem de şike olucak dikkat edin diye piyon yapıyor?

peki Galatasaray yenilmiş olsaydı ne olacaktı? (mesela topic'in adıyine değişecek miydi? o zaman ne olurdu?)
şikayet etme olayı zaten yanlış bişey, ve biz yanlışlar yapmaya devam ediyoruz. keşke futbolun içinde yönetici veya oyuncu olanlar daha dikkatli olup bu tarz bişeyin doğmasına hiç izin vermeselerdi...

Galatasaray yenilmiş olsaydı ,geçen sezon Beşiktaş'a yenilen ve Galatasray'ın şampiyonluk şansını bitiren Fenerbahçe'ye ne deniliyorsa o denilecekti.Mesela ben bu topicin adını değiştirmeyecektim ve Fenerbahçe'li arkadaşlar Galatasaray hakkında UEFA'ya yazılan şikayet mailindeki gibi düşünecekti.Herşeye rağmen Galatasaray taraftarı yine de Fenerbahçe'nin şampiyponluğunu tebrik edecekti...

Futbolun içinde bulunan insanlar rengini belli etmezlerse birtakım olaylar aydınlanmaz...

Topicin isminin değişmesine neden bu kadar tepkilisin anlamış değilim, ne yani Galatasaray onursuz mu?

Dediğim gibi Galatasaray tarafının açıklamaları zamansız ve gereksizdi ,ama Galatasaray da şampiyonluğa oynarken bu tür fikstür tuzaklarına düşmüştü fakat o zamanlar kimse ''şu takımın şampiyon olmasını istiyoruz''gibi açıklamalar yapmadığı için Galatasray kadar suçlanmadı ama istek aynıydı yani ''ezeli rakibim olmasında kim olursa olsun'' düşüncesi...

Cengo
14.Mayıs.2004, 02:04
'TS Şampiyon' olsun diyen bir GS yöneticisi varken bu yapılanlarlar AZ BİLE.

Mahmut Uslu az bile söylemiş ..

İki Takım Taraftarı olan yöneticiye sahip takım taraftarları ..

JackDaniels
07.Haziran.2004, 22:10
Sizin yöneticiler aynı durumda olsa galatasaray trabzon şampiyonluk için çekişse kesin galatasaray şampiyon olsun ister........ (k)

Trezeguet20
08.Haziran.2004, 14:30
İsterr isterr.

fethi
15.Haziran.2004, 00:01
ya bırakın şu eziklerle ugrasmayı

bırakın ki bizden yaklasık 3 yıl sonra aldıkları ucuncu yıldızla doyasıya eglensınler

Koray Düşova
15.Haziran.2004, 14:12
ya bırakın şu [edit]ugrasmayı

bırakın ki bizden yaklasık 3 yıl sonra aldıkları ucuncu yıldızla doyasıya eglensınler

fethi

Forumumuzda kitlelere hakaret edilmemesi konusunda uyarıda bulunduğumuzu hatırlıyorum ,kurallara uyman için seni uyarıyorum.

fethi
15.Haziran.2004, 18:25

fethi

Forumumuzda kitlelere hakaret edilmemesi konusunda uyarıda bulunduğumuzu hatırlıyorum ,kurallara uyman için seni uyarıyorum.

benım başkanımı dilenci kılıgına sokan ınsanların uyarı almadıgı ortamda ezık lafını hakaret olarak sayıp uyarıda bulunmanı ne yazık kı kaale almıyorum :!:

Trezeguet20
15.Haziran.2004, 18:30
Eşitlik Please..

Koray Düşova
15.Haziran.2004, 21:07

fethi

benım başkanımı dilenci kılıgına sokan ınsanların uyarı almadıgı ortamda ezık lafını hakaret olarak sayıp uyarıda bulunmanı ne yazık kı kaale almıyorum :!:

Almadığını nerden biliyorsunuz?

Herkese her zaman herkese eşit davrandım ama kaale alıp almamak sana kalmış ben işimi yapıyorum uyarımı dikkate al!

fethi
15.Haziran.2004, 22:07
Almadığını nerden biliyorsunuz?

biz size bahsetmesek haberiniz bile olmıycaktı o resımden

Koray Düşova
15.Haziran.2004, 22:23
Herhalde bahsedeceksiniz madem ki bir durumdan şikayetçisiniz madem ki forumda istemediğimiz bir olay var, biz göremiyorsak bize yardımcı olabilirsiniz herhalde öyle değil mi?

Trezeguet20
15.Haziran.2004, 23:27
Önce gördüünüz olaylara çare bulun(ABOO arkadas mesela)

Koray Düşova
16.Haziran.2004, 11:52
Bakın arkadaşlar taraf olmayı bırakın lütfen,biz forumu küçük düşürücü duruma düşürenleri işimiz gereği burdan uzaklaştırırız.ABOO,Ben,İnzaghi,İnquistor,Layblood bu forumu hep denetleriz,eğer başımızı ağrıtacak bir olay olursa veya kişi varsa biletini keseriz,ya da olaya el koyarız sonra da kafamızı dinleriz .

Sizin bizleri beğenip beğenmemeniz sizi ilgilendirir çünkü biz burda sizler için bekliyoruz kısacası işimizi yapıyoruz.

Bizim yönetimimizi beğenmiyor olabilirsiniz ama biz adaletli davranmaya çalışıyoruz onun için lütfen bu anlamsız taraf olmaya bir son verin ve burasının tadını çıkarın.Şu anda forumda bulunan bütün üyeler bizim ilk üyelerimiz sayılır lütfen forumun tadıı çıkarın ve değerini bilin...

Trezeguet20
16.Haziran.2004, 12:25
Bende istirem tadını çıkarmayı şu günlerde.Helede EURO2004 gibi güzel bir organizasyon varken ama ....
Neyse tamam söylediğin gibi olsun

fethi
16.Haziran.2004, 17:17
biletininizi keseriz gibi tehditlerinden degil ; bizi anlamak istemediginizden dolayı bu muhabetti bura kapatıyorum.

ama şunu bilinki her kim galatasarayıma,başkanıma veya galatasarayla ilgili herhangi birşeye en ufak bir terbiyesizlik yapılırsa tepkim oncekinden cok daha buyuk olur.

HODRİ MEYDAN

Koray Düşova
16.Haziran.2004, 17:35
ama şunu bilinki her kim galatasarayıma,başkanıma veya galatasarayla ilgili herhangi birşeye en ufak bir terbiyesizlik yapılırsa tepkim oncekinden cok daha buyuk olur.

HODRİ MEYDAN

Bende üye yim bende çok mod yönetimlerinde forumlarda yazdım burdakilerin halinden anlarım onun için bizi anlamıyorsunuz gibi lafları bir kenara bırakın.Sen tepkini koymadan biz gerekeni yaparız,eğer biz görmüyorsak sen yine aadabına usülüne göre koyarsın ama haddini aşmadan koyarsın ama yapacağın en akıllı iş o yanlışı yapanı bize şikayette bulunman olur ,Hodri meydan demeni değil sadece bize güvenmenizi beklerim umarım bizim sizi anladığımız gibi sizde bizi anlamışsınızdır bu itilafa bir son vermek sizin elinizde...