View Full Version : derbi ne olur?
nic-39
05.Mayıs.2006, 02:58
tahmınımce son yıllardakı en heyecansız derbi heyecanını yasıoruz..2gun kalmasına ragmen ne gorsel basında ne de gazetelerde hatta forumlarda konusulmayan besıktas-galatasaray macı sızce ne olur??
benım kısısel tahmınım her ne kadar yorgun olsa da lıgde haftalar onceden havlu atsada kendı seyırcısı onunde kı bu seyırcı alınan kupa sayesınde oldukca coskulu olacaktır besıktasın gsyı cok zorlayacagı ve 1 puan alacagıdır..ama bjknın ıc saha performansına bakarsak gs favori..sizce ne olcak??
Jesus_FB
05.Mayıs.2006, 03:22
beşiktaşın zafer sarhoşluğu bu maçta devam edicektir, maça asılıcaklarını hiç sanmıyorum asılması içinde hiç bri neden yok zaten gs bence en rahat maçına çıkıyor
bence güzel bir maç olmayacak...
Neron_FB
05.Mayıs.2006, 09:45
Galatasaray rahat kazanır... Jesus_FB'ye katılıyorum...
Laz_Asker_61
05.Mayıs.2006, 10:25
berabere kalır
galatasaray çok rahat kazanır bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok.yapılan açıklamalar her şeyi anlatıyo zaten..
TüMeR_yAğıZ
05.Mayıs.2006, 11:06
Bu sene her takım taraftarı sırayla Beşiktaş'lı oluyor nerdeyse :) sıra şimdi Fener'de.Beşiktaş bu maçı alacaktır tek düşündüren son maçın 120 dk olması.yorgun olmamız etkileyebilir belki.beşiktaşlı futbolcular bu maçta iyi oynamak zorundalar son iki hafta çünkü.tigana önümüzdeki yılın takımını kuruyor futbolcular onun gözüne girmek zorunda.başkan dedi diyede takımı oynatmayacak bir adamda değil tigana.umarım keyifli bir maç izleriz.
Burak Duran
05.Mayıs.2006, 12:03
biz almak zorundayız gerisi beni ilgilendirmiyo
nic-39
05.Mayıs.2006, 12:29
Bu sene her takım taraftarı sırayla Beşiktaş'lı oluyor nerdeyse :) sıra şimdi Fener'de.Beşiktaş bu maçı alacaktır tek düşündüren son maçın 120 dk olması.yorgun olmamız etkileyebilir belki.beşiktaşlı futbolcular bu maçta iyi oynamak zorundalar son iki hafta çünkü.tigana önümüzdeki yılın takımını kuruyor futbolcular onun gözüne girmek zorunda.başkan dedi diyede takımı oynatmayacak bir adamda değil tigana.umarım keyifli bir maç izleriz.
valla inan kardesim hıcbır fenerli bjkden bısey beklemıyo..biz eminizki bjk yenilse bile aslanlar gibi oynıcaktır..bizim derdimiz yenilmesi degil-ki iç saha performansı felaket sizin-aslanlar gibi mucadele etmesidir...gecen senede gs ts yı 4-2 yendı sampıyon olduk o mactada kımse gsyı tutmadı gs yenerek bize kıyak yaptı belkı bu hafta da bjk yapar aynı kıyagı..yoksa bız kendımız ıcın degıl denızlı ıcın ıstıoruz yazık adamlar duscek ıkıncı lıge:D
zargı
05.Mayıs.2006, 13:34
inşallah kazanacagız ardından fenerin puan kaybetmesini bekleyecegiz(pek sanmıyorum yaa puan kaybetceni):D
semih5
05.Mayıs.2006, 14:45
bir bjk li olarak kesinlikle gs alir diyom ben
Berkaiser
05.Mayıs.2006, 14:48
Galatasaray kazanacaktır.
gorkemyilmazkarasu
05.Mayıs.2006, 14:52
valla gs alır gibi geliyor ama 2 sene önceki ts-gs maçını hatırlayınca insanın aklından acaba geçmiyor değil
BurakMania
05.Mayıs.2006, 15:08
besiktas eger bu maca asılmazsa yazıklar olsun ben samiyendeki macın rovansını alacagımızı dusunuyorum
enesao
05.Mayıs.2006, 15:15
valla gs alır gibi geliyor ama 2 sene önceki ts-gs maçını hatırlayınca insanın aklından acaba geçmiyor değil
evet doğru sölüyosun görkem..
Sekopej
05.Mayıs.2006, 16:48
eğer maçı bjk kazanırsa ya da berabere biterse kardeş kulup bjk bizim diyen gsliler ne yapacak acaba?(lafım tüm gs lilere değil sadece bjk yi kendi takımı gibi destekleyenlere)
ayrıca tigana kupa maçından sonra önümüzdeki sezon takımdan gönderileceklerin listesini yayınlayacaktı ama bunu gs maçı sonrasına ertelemiş. yani bu maçı önemsiyo.
bu maçın sonucu şaibelere açık bir şekilde olmasın da kim kazanırsa kazansın önemli değil.(şaibe derken gs nin kazanması anlaşılmasın.gs çıkar bir şampiyon adayı gibi oynar maçı kazanır kimse de buna bişey diyemez)
Universal
05.Mayıs.2006, 16:50
ne kadar gs densede bjk alacak çünkü gs alırsa ortalık kaynacağa benziyor bjk güzel bir süpriz yapacak
Maymuncuk
05.Mayıs.2006, 16:53
Galatasaray Adnan Polat'ında dediği gibi senenin en zor maçına çıkıyor.
Bir tarafta zafer sarhoşu ve ne yapacağı belli olmayan Beşiktaş diğer tarafta stresli Galatasaray ...
Bence acayip bir sonuç çıkar. Tahminim yok ...
ermankacar
05.Mayıs.2006, 17:05
Yıldırım demirören ile adnan polat karı-koca gibi (yanlış anlaşılmasın samimiyetten bahsediyorum) bjk bu maça asılmıyacaktır
senderson
05.Mayıs.2006, 18:15
bir mucize olmazsa bjk alır ama oyumu bjk den yana kullandım..
meddah
05.Mayıs.2006, 18:20
Arşivlerden Beşiktaş'ın benzer durumlarda asılmadığı sürüyle Fenerbahçe maçı çıkarılabilir (Bir tanesini ben çok iyi hatırlıyorum).. Benzer durum Fenerbahçe için de geçerlidir şüphesiz..
Bu konu, iki başkan sağolsun, fazla büyütüldü..
uyurtsever
05.Mayıs.2006, 18:38
Bence gs-bjk berabere kalacak ve erciyes'in kazanabilecegini düsünüyorum.(hafta ici 120 dk lik bir mac yaptı fb yorgun olacaktır ve eger mac 60-65 e kadar berabere giderse bu mac fb icin tehlikeli bir mac olabilir.)
hezzo
05.Mayıs.2006, 18:46
biz alırız bu maçı ve feneri şamp yaparız ama gs alırsada üzülmem tabi erciyes alırsa müthiş olur. Biraz fazla taraflı oldu kusura bakmayın:)
bence biz BJK maçını kazanırız ERCİYES te FB ile berabere kalır ve avantaj yakalarız...
Burak Duran
05.Mayıs.2006, 18:52
biz alırız bu maçı ve feneri şamp yaparız ama gs alırsada üzülmem tabi erciyes alırsa müthiş olur. Biraz fazla taraflı oldu kusura bakmayın:)
bütün sonuçları yazmışın :D :D
comandante
05.Mayıs.2006, 19:36
almamız lazım şampiyonluğu son ana kadar kovalamak için...