View Full Version : Fransız Futbolculara Şok
goosfraba
20.Temmuz.2010, 20:37
Frank Ribery ve Karim Benzema, Fransa'da yaşı reşit olmayan bir kız çocuğuyla para karşılığı ilişkiye girdikleri için, fransız mahkemesinde yargılanacaklar ve suçlu bulunurlarsa 3 er yıl hapis cezası alacaklar.
Zekirdek
20.Temmuz.2010, 20:41
Ya eşşek kadar kadar adamlar küçücük çocukla işleri ne ya. Tamam kızda fena değil yaşınıda hiç göstermiyor ama bali 18 yaş üstü olsaydı. Evlen kurtul.
BleedingMoon
20.Temmuz.2010, 20:57
bir de müslüman adamlar bunlar. vay anasını.
Börk
20.Temmuz.2010, 20:59
Para vererek kurtulamıyorlar mı ?
SAİT71
20.Temmuz.2010, 20:59
İnsan müslüman veya hristiyan olsun farketmiyor, içinde kötülük olduktan sonra..
goosfraba
20.Temmuz.2010, 21:08
benzema'yı bilmiyorum fakat ribery dinine sadık bir insandı.
o kızın yalan söyleyebileceği de ihtimaller arasında tabi.
BleedingMoon
20.Temmuz.2010, 21:09
ribery zannedersem sonradan din değiştirip müslüman oldu. benzema zaten arap.
kızın yalan söyleme ihtimali de var dediğin gibi.
sakary Ali
20.Temmuz.2010, 21:11
ribery zannedersem sonradan din değiştirip müslüman oldu. benzema zaten arap.
kızın yalan söyleme ihtimali de var dediğin gibi.
ribery kabul etmiş sanırsam
SAİT71
20.Temmuz.2010, 21:15
Paraları var diye umarım onları parayla serbest bırakmazlar.. Herkes gibi adalet neyi gerektiriyorsa o yapılmalı. Bu futbolcu için ayrıcalık olmamalı..Yoksa Fransız Adaletinden şüphe ederim..
RaSenGan
20.Temmuz.2010, 21:28
Hayır tonla paran var reşit olmayan kızla işin ne arkadaş kadın mı kalmadı ?
barahir
20.Temmuz.2010, 21:30
Hayır tonla paran var reşit olmayan kızla işin ne arkadaş kadın mı kalmadı ?
Aygün fantezi para dinlemez:)
Ribery kesin reddetmiş olayı ama çete liderini tanıdığını kabul etmiş :)
Zekirdek
20.Temmuz.2010, 21:33
Para vererek kurtulamıyorlar mı ?
Kız küçük olduğundan kurtulamazlar. Gitmiş reşit olmayan kızla iş tutuyor. Kazancının günlüğü ile bin tane kız tutacak paran var git hapis tehlikesi yaşa. Mantıksız.
Börk
20.Temmuz.2010, 21:44
Kız küçük olduğundan kurtulamazlar. Gitmiş reşit olmayan kızla iş tutuyor. Kazancının günlüğü ile bin tane kız tutacak paran var git hapis tehlikesi yaşa. Mantıksız.
Peki bunu gün yüzüne o kız mı çıkardı ?
Zekirdek
20.Temmuz.2010, 21:49
Peki bunu gün yüzüne o kız mı çıkardı ?
Bilmiyorum ama en azından eşşeği sağlam kazığa bağlamış olurdu. Reşit olsa sorun çıkmayacaktı. Reşit olsun istersen harem kur.
Addolorato
20.Temmuz.2010, 22:40
Bu bayağı eski bir haber. Kızın reşit olmadığını bilmiyorlarmış zaten. Büyük ihtimalle kurtulurlar..
Zekirdek
20.Temmuz.2010, 22:42
Bu bayağı eski bir haber. Kızın reşit olmadığını bilmiyorlarmış zaten. Büyük ihtimalle kurtulurlar..
Ama kızda hiç göstermiyor. İnternette resimlerini görmüştüm kızın 16 yaşında demessin yani.
yaman76hakanFB
20.Temmuz.2010, 22:46
Arkadaşlar iyi hoş; bu konudan tamamen bağımsız olarak soruyorum... Yani bu olayla ilgisi yok. FRANSADA 18 YAŞINDA KIZ VAR MIDIR?
KaPaLı
20.Temmuz.2010, 22:56
Arkadaşlar iyi hoş; bu konudan tamamen bağımsız olarak soruyorum... Yani bu olayla ilgisi yok. FRANSADA 18 YAŞINDA KIZ VAR MIDIR?
Hakan abi senin baktığın açıdan bakarsak çıkar yol bulunması çok zor :n: Zaten bu kızlar ( eğer yaptılarsa ), kız olarak kalmalarıda zor.
Zekirdek
20.Temmuz.2010, 23:19
Avrupa'da doğru düzgün yok. Geçen yıl bir haber okumuştum. Kız üniversitede okuyor ve parası kalmıyor. Sonra gittigidiyor tarzı bir sitede bekaretini açık arttırmaya çıkarıyor ve 32 bin euro gibi bir ücrete alıcı buluyor. İngilitere'de olmuş olmalı bu olay.
Bordo61Mavi
20.Temmuz.2010, 23:46
3 yila icerde deli olurlar :)
ForCimbom
21.Temmuz.2010, 00:34
sanırım bu bayağı eski bir haber. yani ribery dünya kupası'nda oynadığına göre sorun yoktur herhalde.:D zira zaten dünya kupası'ndan önceydi bu haber ilk çıktığında.
bi de benim bildiğim ribery galatasaray'dayken evliydi, karısıyla birlikte müslüman olmuştu, insan sonradan din değiştirince ona daha bağlı olur ve daha sağlam daha dolu yaşar o dini. bu adam tam tersi demek ki. ayrıca benzema da müslümandı sanırım...
hadi onu geçtim dinden çıktınız, ulan 16 yaşındaki kızla para karşılığı.... ne işiniz var abi... tonla para kazanıyorsunuz, bütün kızların odak noktasısınız siz gidiyorsunuz... neyse tercih meselesidir diyorum aradan çekiliyorum ama biraz aptal bi tercih olmuş onlarınki sanki...
Alicanfmfan
21.Temmuz.2010, 00:39
Reşit olmayan bir kız devlet himayesi altındadır , ve para karsılıgında serbest bırakılmaları cok zor.
goosfraba
21.Temmuz.2010, 00:40
yahu madem baya eski, neden flaş olarak geçtiler bugün o zaman?
Bursaspor
21.Temmuz.2010, 01:12
Arkadaşlar olay eski, ancak Ribery ve Benzema bugün tekrar gözaltına alındılar, soruşturma istemiyle haklarında işlem yapıldığı yazılmış Fransız gazetelerinde,
Yani soruşturma sonucunda olayın farkındaysalar her türlü ceza alacaklar, durum farkında olmadan yapmışlarsa indirimli ceza alma şansları var.
Ayrıca Fransa yasalarına göre reşitlik yaşı kaç acaba?
Varonil
21.Temmuz.2010, 09:08
Ribery ve Benzema gibi 2 oyuncunun bu olayın nelere yol açacağını önceden düşünmesi gerekirdi.
SAİT71
21.Temmuz.2010, 20:57
Ribery ve Benzema serbest
Yaşı küçük bir kızla para karşılığı birlikte olduğu gerekçesiyle haklarında açılan soruşturma çerçevesinde bu sabah gözaltına alınan Fransız milli futbolcu Karim Benzema da Franck Ribery gibi Paris'te sorgu hakimine ifade verdikten sonra serbest bırakıldı. Adli kaynaklar, "18 yaşından küçük birisiyle fuhuş talebinde bulunmaktan" eski Galatasaraylı Bayern Münih forveti Ribery'nin ardından, Benzema ve Ribery'nin kayınbiraderinin de sorgu hakimi Andre Dando tarafından sorgulanarak, serbest bırakıldığını belirttiler.Ribery'nin adalet sarayının sorgu hakimleri bölümüne bilekleri kelepçeli getirildiğini belirten kaynaklar, Ribery'nin eşinin erkek kardeşi ve Benzema'nın, sorgularının ardından adli kontrol olmaksızın serbest bırakıldığını kaydettiler.
7 saat gözaltında kaldıktan sonra ifadesini verip serbest kalan Ribery'nin, ifadesi sırasında neler söylediğine dair adli kaynaklar hiçbir açıklama yapmadılar. iTele kanalının sorusunu yanıtlayan Devlet Sekreteri Fadela Amara, "Bu durum Fransa gençliği için iyi bir imaj değil. Ribery gibi bir beyefendiyi böylesine felaket, böylesine zor bir durumda görmekten büyük üzüntü duyuyorum" dedi.
Sorgusunda Fransız milli takımının oyuncuları Ribery ile 2009'da, Benzema ile 2008'de ve Mart 2010'da 18 yaşını geçtikten sonra Sidney Govou ile para karşılığı birlikte olduğunu anlatan Zahia D. daha önceki açıklamasında, futbolcuların yaşının küçük olduğunu bilmediklerini söylemişti.
20.07.2010
Kaynak : AA
İşte Övünülen avrupanın demokratik ceza sistemi böyle işliyor ;)
I3esiktas
21.Temmuz.2010, 21:02
Kız Fransa milli takımı oyuncularına çalışmış resmen :D
Fearless Coward
21.Temmuz.2010, 21:46
Ribery forvet mi :D :D