View Full Version : Erciyes maçında Fenerbahçe taraftarından müthiş organizasyon
Universal
05.Mayıs.2006, 16:38
Taraftarımızdan Takıma Konvoy
Taraftarlarımız Fenerbahçemiz'in Pazar günü K. Erciyesspor'la Şükrü Saracoğlu Stadımızda seyircisiz oynayacağı maç için mükemmel bir organizasyona imza atamaya hazırlanıyor. İlk önce Samandıra Tesislerimize gidip Takımımıza stada gelene kadar konvoylarla eşlik edecek olan taraftarlarımız, takımımız stada geldiğinde stad etrafını çevreleyecek şekilde el ele tutuşup tek vücut olduğumuzu gösterecekler. Maç başladığı andan itibaren ise Stadımızın yanında bulunan Salı Pazarı'nda kurulacak DEV EKRAN'da maçı izleyerek, kurulacak SES düzeniylede takımımıza stad dışından destek verecek.
İşte Pazar günkü program:
1) 16:30 - Takımımız Samandıra'dan Stadımıza hareket edecek. Taraftarlarımız takımımıza konvoylarla stada kadar eşlik edecek. En geç saat 16:30'a kadar tüm taraftarlarımızın Samandıra'da olmasını bekliyoruz.
2) 17:15 - Takımımız taraftarlarımızın konvovyları eşliğinde stadımıza gelecek. Taraftarlarımız stadın etrafını el ele tutuşarak çevirip Taraftar Zinciri oluşturup, birbirimize kenetlendiğimizi gösterecek.
3) 19:00 - Taraftarlarımız, stadımızın yanında bulunan Salı Pazarı'na kurulacak DEV EKRANDA Fenerbahçemiz'in K. Erciyesspor ile oynayacağı maçı izleyip, yapacakları tezahüratlarla takımımızı destekeleycek. Kurulacak SES sistemiyle de taraftarlarımızın tezahüratlarını futbolcularımız saha içinde duyup motive olacaklar.
TÜM TARAFTARLARIMIZI BU DEV ORGANİZASYONA BEKLİYORUZ
Berkaiser
05.Mayıs.2006, 16:40
O ses sistemi olayı çok zor.
Universal
05.Mayıs.2006, 16:46
bencede ama teknoloji gelişti
Jesus_FB
05.Mayıs.2006, 16:46
en önde ben olucam o gün orda polis coplamazsa tabi :D:D:D
Burak Duran
05.Mayıs.2006, 16:52
dikkat et dayak yeme sakın :D:D
bakalıom bu organizasyon olumlu sonuç verecek mi görecez. bu arada FB maçı hangi gün saat kaçta?
Jesus_FB
05.Mayıs.2006, 16:54
pazar günü 19:00
Sekopej
05.Mayıs.2006, 16:59
ben sahadaki futbolcuya o taraftarın sesi az da olsa ulaşırsa takımı dolu tribünden daha çok motive edeceğine inanıyorum. futbolcu bu taraftar için şampiyon olmalıyız diye daha hırslı olup maçı kazanacaktır. imkanı olan tüm fb li akadaşların o gün orda olmasını istiyorum.....
enesao
05.Mayıs.2006, 17:01
o ses sistemi çok zor yapamazlar hatta yaptırmazlar çünkü izin vermezler
Burak Duran
05.Mayıs.2006, 17:01
bence buna izin vermezler ama tabi belli olmaz
Berkaiser
05.Mayıs.2006, 17:04
Ben böyle bir organizasyona izin verileceğini sanmıyorum.
senderson
05.Mayıs.2006, 17:20
Suadiye GFB 12 kişi ordayız........
Jesus_FB
05.Mayıs.2006, 17:22
Ben böyle bir organizasyona izin verileceğini sanmıyorum.
daha önceden ulusoya karşı yürüyüş düzenlenmişti binlerce insan vardı orda hiç bir sorun çıkmamıştı burda da çıkmaması lazım yani işallah :)
Burak Duran
05.Mayıs.2006, 17:23
yürüyüş ayrı. stadın çevresine taraftar yaklaştırmayabilirler
Jesus_FB
05.Mayıs.2006, 17:24
yürüyüş ayrı. stadın çevresine taraftar yaklaştırmayabilirler
neden böyle bir kural falan mı var
yaklaştırmasalr bile salı pazarından bağırırız:D
senderson
05.Mayıs.2006, 17:25
biz orda 5000 kişi toplansak kim durduracak........
Burak Duran
05.Mayıs.2006, 17:29
arkadaşım ya yazdığın msja bak yasalara karşımı geliceksin polise mi saldırcaksın?!?!?!?!
Frank_Castle
05.Mayıs.2006, 17:46
3 sene evvel adana maçında polis dağıtmıştı milleti ..seyircisiz maçta, fenerbahçeli taraftarlar stadın dibinde olan fenerbahçeliler derneğinde maç izlemektedirler... lakin feci kalabalık aşırı gürültü stada ulaşınca polis derneğe gelir, "üye olmayan çıksın" der ; bunun üzerine dernek yetkilileri herkese üyelik formu dağıtır ( nasıl bir ayar vermişler helal olsun [ gsliyim bu arada ] ) ..polis dellenir ve milleti dışarı çıkartır, derneği mühürler..ama aldıkları ayarla kalmışlardır bir kere.. [ maçta fb -adana berabere kalmıştı ]
Berkaiser
05.Mayıs.2006, 17:48
3 sene evvel adana maçında polis dağıtmıştı milleti ..seyircisiz maçta, fenerbahçeli taraftarlar stadın dibinde olan fenerbahçeliler derneğinde maç izlemektedirler... lakin feci kalabalık aşırı gürültü stada ulaşınca polis derneğe gelir, "üye olmayan çıksın" der ; bunun üzerine dernek yetkilileri herkese üyelik formu dağıtır ( nasıl bir ayar vermişler helal olsun [ gsliyim bu arada ] ) ..polis dellenir ve milleti dışarı çıkartır, derneği mühürler..ama aldıkları ayarla kalmışlardır bir kere.. [ maçta fb -adana berabere kalmıştı ]
Derneğin yöneticileri akıllıca davranmışlar.:D
Neron_FB
05.Mayıs.2006, 17:52
Bence çok iyi düşünülmüş ve de işe yarayacağına inanıyorum..TV'den duyarım umarım o taraftar seslerini :)
senderson
05.Mayıs.2006, 18:08
arkadaşım ya yazdığın msja bak yasalara karşımı geliceksin polise mi saldırcaksın?!?!?!?!
suçumuz nedir toplanıp tezahurat yapmakmı??
nic-39
05.Mayıs.2006, 18:25
valilikten izin almak sorun olmaz yeterkı duzgun bı organızasyoın yapılsın..olursa bır ılk olacak ve takıma olumlu katkı yapacak dıye dusunuyorum..eger olası bı gs maglunıyetı fb galıbıyetı halınde garantı olacak olan sampıyonluk ıcın bıle emınım bıseyler planlanıyordur..
Yaklaşık 15 bin kişi garantideymiş
Jesus_FB
05.Mayıs.2006, 18:32
eğer şampiyonluk olursa ordan oyuncularla beraber caddeye gideriz yıkarız inletiriz dört bir yani yine ama son haftaya kalıcak bence
senderson
05.Mayıs.2006, 18:46
aslında konuşulan maçtan sonra kapıların açılıp oyuncuları stadda kutlamak.Çünkü maç sırasında seyirci yasak.Maçtan sonra??
nic-39
05.Mayıs.2006, 18:48
guvenlık onlemlerı alınması gerek orda polıs olması gerek ve bunun ıcınde gereklı ızınler alınmalı
Burak Duran
05.Mayıs.2006, 18:50
suçumuz nedir toplanıp tezahurat yapmakmı??
ben toplanıp tezahürat yapmana bişey demiyorum öle bi yazmışsın ki polis dokunursa saldırırız gibi olmuş
uyurtsever
05.Mayıs.2006, 19:20
Abicim stadın icine ses sitemi felan taraftarların sesleri futbolculara dinletilecekmis allah askına böyle ceza mı olur?Ceza ya gerek o zaman gecin stadın icinde bagırın ne fark eder?:confused:
Hee bide fener yönetimi taraftarlardan bilet parası alacak mı?:D :D :D Hayır dev ekran felan organizasyon var isin icinde...:D
Jesus_FB
05.Mayıs.2006, 19:21
Abicim stadın icine ses sitemi felan taraftarların sesleri futbolculara dinletilecekmis allah askına böyle ceza mı olur?Ceza ya gerek o zaman gecin stadın icinde bagırın ne fark eder?:confused:
ses sistemi falan olucağını sanmıyorum izin verilmicektir böyle bir şeye
emirduman
05.Mayıs.2006, 19:28
Ses sistemine ben de izin vermezler diye düşünüyorum...
Ayarlanan diğer organizasyonlar çok iyi, FB'li oyunculara çok olumlu itici güç olur...
Universal
05.Mayıs.2006, 19:42
zaten ses sistemine izin vermesler bile ses mutlaka stadın içine gene gidecektir bu daha fazla motive eder futbolcuyu
Jesus_FB
06.Mayıs.2006, 01:49
LigTV, Kadıköye Belediyesi ve Valiliktende izin alınmış Fenerbahçe taraftarı takımını yalnız bırakmamak için elinden ne geliyorsa yapıyor
nic-39
06.Mayıs.2006, 02:00
evet antu.com kesın acıklamayı sıte gırısınde yapıyo zaten bu olay gercekelstı bence de..cok ılgınc bı o kadar da guzel bı olay olcak pazar gunu..sonunda topluca alkol alıp mac seyredıp tezahurat yapabılecez ohh beee :)
paceywitter
06.Mayıs.2006, 02:02
daha önce böyle bir organizasyon oldu mu bilmiyorum ama gerçekten çok iyi bir fikir işallah aksilik çıkmaz ve şölen havasında takımıza destek verip maçtan sonra da galibiyeti belkide şampiyonluğu kutlarız:)
francesco10
06.Mayıs.2006, 02:33
ses sistemi hariç hiç bi güç o organizasyonu engelleyemz,
VoLkaN BaROs
06.Mayıs.2006, 04:41
Verilen cezaarın detaylarını bilemiyorum. Ancak seyircisiz oynama cezası var ise bunun detayları muhakkak düşünülmüş ve belirtilmiştir.
Benim tahminim maç esnasında taraftarlar stadın etrafına belli bir mesafeye kadar sokulmayacaktır. (en azından toplu olarak)
paceywitter
06.Mayıs.2006, 05:11
Verilen cezaarın detaylarını bilemiyorum. Ancak seyircisiz oynama cezası var ise bunun detayları muhakkak düşünülmüş ve belirtilmiştir.
Benim tahminim maç esnasında taraftarlar stadın etrafına belli bir mesafeye kadar sokulmayacaktır. (en azından toplu olarak)
abi salı pazarında olucaz bayaa bi mesafe var esasında sesimiz ne kadar gidicek bakalım lig tv den izleyenlerle canlı bağlantı yapıcaz artıkk :D:D Lig tv sesimizi kısmazsa duyulur heralde :D:D:D
Burak Duran
06.Mayıs.2006, 11:01
bence çok zor duyulması ama belli olmaz. Kaç kişi gidilecek ne olacak ona bağlı
Universal
06.Mayıs.2006, 11:56
katılıyorum zaten polisin izin verdiği yere kadar gidecekler
senderson
06.Mayıs.2006, 12:04
ses sistemine izin var diye biliyorum.Birde stadın heryerine motive edici pankartlar asıcak abilerimiz...
Tüm herşeye izin alınmış ses dev ekran :)
Frank_Castle
06.Mayıs.2006, 15:48
beşiktaş taraftarının sesi üsküdardan duyulduğuna göre; fenerbahçe taraftarının sesi iskeleden bağırsalar bile duyulabilir..
en azından golde kesin duyulur..
Neron_FB
06.Mayıs.2006, 23:35
İzin alındıysa süper..;;)
Laz_Asker_61
07.Mayıs.2006, 11:24
beşiktaş taraftarının sesi üsküdardan duyulduğuna göre; fenerbahçe taraftarının sesi iskeleden bağırsalar bile duyulabilir..
en azından golde kesin duyulur..
beşiktaş taraftarının ssesi kuvvetlidir bunu da unutma
bakalım nasıl bişey olacak :)
RoCCo_42
07.Mayıs.2006, 15:17
helal olsun güzel bir uygulama.
barahir
07.Mayıs.2006, 17:37
beşiktaş taraftarının ssesi kuvvetlidir bunu da unutma
ne farkı var her 2 tarafta insan değilmi??
Frank_Castle
07.Mayıs.2006, 19:46
insan dicem olmayacak, 132 desibel ses insanca değil, jet motoru gibi ..
stadın kaç metre etrafına giremeyecekler bilmiyorum ama o kadar kişi gani gani destekler fenerbahçeyi.. galatasaraylıyım ama taraftarım, böyle organizasyonların arkasındayım; ve 3-5 veya 50-60 çapulcu yüzünden binlerce taraftarın maç izleyememesine karşıyım ..
Nedvedmania
07.Mayıs.2006, 20:00
arkadaşlar demin haberlerde duydum salı pazarında toplanan fenerlileri dağıtışlar izin çıkmamış yani
Laz_Asker_61
07.Mayıs.2006, 20:35
ne farkı var her 2 tarafta insan değilmi??
iki tarafta insan ama ne bileyim işte bizimkiler 132 desibel ses çıkardı bunların boğazlarında borazan var olabilir
Neron_FB
07.Mayıs.2006, 20:56
arkadaşlar demin haberlerde duydum salı pazarında toplanan fenerlileri dağıtışlar izin çıkmamış yani
Hepsi orda valla sanki maç seyircili oynanıyomuş gibi...2 tane gol attık 2sinde de taraftarın sesinden tüylerim diken diken oldu valla helal olsun...
senderson
07.Mayıs.2006, 22:55
Stadın etrafından yeni geldim.Çok güzel ortam vardı bazı maçlarda stadın içinden böyle bağırmıyorduk.Çok güzel oldu...
Nedvedmania
07.Mayıs.2006, 23:01
ya ben star haberin yalancısıyım :D
Berkaiser
07.Mayıs.2006, 23:37
Demek ki valilik Fenerbahçeli taraftarlarının organizasyonunu pazar alanından alıp stadın önüne getirmiş.Çok mantıklı.:D
TV de özette FB lilerin sesini duyabildim. güzel bir oprtam yapmışlar tebrikler...
kaldı bir hafta inşallah denizliyi yeneriz şampiyon oluruz.ama denizlide yenilse bile küme düşmez inşallah diğer takımlar yenilirse kurtulurlar belki.denizli düşmeyi haketmiyor.
RoCCo_42
08.Mayıs.2006, 00:03
kaldı bir hafta inşallah denizliyi yeneriz şampiyon oluruz.ama denizlide yenilse bile küme düşmez inşallah diğer takımlar yenilirse kurtulurlar belki.denizli düşmeyi haketmiyor.
sizi yenemezlerse düşerler insallah :D :D
sizi yenemezlerse düşerler insallah :D :D
biraz beddua sezer gibi oldum :)
RoCCo_42
08.Mayıs.2006, 00:07
biraz beddua sezer gibi oldum :)
ya hem öle hemde adamlar 2 senedir KONYASPOR'a cok ters geliyorlar yeter artık yaa :D
Stadın etrafından yeni geldim.Çok güzel ortam vardı bazı maçlarda stadın içinden böyle bağırmıyorduk.Çok güzel oldu...
Evet arkadaşlar muhteşem bi atmosfer vardı.Zaten Lig TV bizim stadda DIŞ efekt alıyor kendileri söylediler.SEsin duyulması süpriz değil.Zaten o yüzden biz 132 desibeli normalde kırsak bile TV de belli olmuyor :)
Yaklaşık 12 bin kişi yada daha fazlası toplanmıştı yada ben yanlış bi bakış attım :D(:/:)
http://www.gencfb.org/images/haber/070506/004.jpg
http://arsiv.gencfb.org/resim/0506/fberciyes/04.jpg
http://www.gencfb.org/images/haber/070506/005.jpg
http://www.gencfb.org/images/haber/070506/006.jpg
http://www.gencfb.org/images/haber/070506/010.jpg
http://www.gencfb.org/images/haber/070506/009.jpg
Maçtan görüntüler :)
senderson
08.Mayıs.2006, 17:03
yücel abi bize 7000 kişi dedi ama daha 1sa vardı maçın başlamasına.......
Jesus_FB
08.Mayıs.2006, 17:31
Dünyanın hiç bir yerinde böyle bir örnek yok!! Fenerbahçe taraftarı bir kez daha ne kadar büyük olduğnu şampiyonluğa ne kadar çok inandığını göstermiş oldu. muhteşemdi herşey çok güzeldi hiç bu kadar bağırdığımı hatırlamıyorum:)
senderson
08.Mayıs.2006, 17:54
Fenerbahçeli renkdaşlar,Özellikle Denizli ve çevresinde oturanlar.Denizlispor maçında misafir takım tribünü çok çabuk biteceğinden Maraton tribününe bekleriz herkesi.GFB Everywhere....
Büyük ihtimalle dolar o stad GFB lilerle :D