Log in

View Full Version : Plzen - Beşiktaş | UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu 1. Maç

TR.CaPTaiN
24.Temmuz.2010, 18:31
http://www.yukleresim.com/images/01107882631958267653.jpg (http://www.yukleresim.com/)

Yayın: Ntvspor
Saat: 21:30

Varonil
24.Temmuz.2010, 18:56
Son Vikingur maçı her ne kadar net bir ölçü olmasa da iyi gördüm ben Beşiktaş'ı.Rakip hakkında konuşmaya gerek yok.Faroe tarifesi bu maçta da devam edecektir.Beşiktaş rahat kazanır.

nannar
24.Temmuz.2010, 19:05
Alsın artık bir zahmet :)

Fearless Coward
24.Temmuz.2010, 19:55
Şu Q7'nin adamlarla maytap geçmesine bayılıyorum ya :D bu maçtada aynısını bekliyorum Q7'den..

bjk4ever
24.Temmuz.2010, 20:13
NTV vermez mi maci, burada NTVSpor yayini yok da....

anil luque
28.Temmuz.2010, 16:13
Sürpriz yapabilecek bir takım olduklarını sanmıyorum ama hocaları çok büyük sürprizler yapabilir biraz temkinliyim açıkçası.. Ama takıma güvenim tam , kazanırız ..

Deus Dominus
28.Temmuz.2010, 23:23
Beşiktaş iyi yolda, rahat bir skor, rahat bir oyunla istediği sonucu alır.

LaigLeNoiR
29.Temmuz.2010, 01:51
Fark atmamız lazım. Artık Avrupada söz sahibi olmalıyız.

Raten
29.Temmuz.2010, 02:00
Beşiktaş çok rahat kazanır oyun olarak.

Aşk-ı Şehir
29.Temmuz.2010, 02:34
Beşiktaş rahat kazanır...

Ahmet Göktaş
29.Temmuz.2010, 03:12
0-1 , 1-2 'lik skorlar yeterlidir fazla beklentiye girip farklı bir atmosferlede karşılaşabiliriz. Bunun örneğini geçtiğimiz yıllarda çok ağır yaşadık.

tek rahatlatan şey maçın Plzen'in kendi stadında değilde Prag'ın stadında olması. Yeterince taraftarı gelemeyecektir , gelseler bile kendi sahalarındaki enerjiyi yakalayamazlar.

Umarım iyi bir sonuçla döner yarın takımlarımız. Eleme maçlarında ülke puanı artıyormu ?

anilton
29.Temmuz.2010, 21:23
-----------------------------Hakan---------------------------

Erhan-----------Toraman----Sivok-----------------Deli

-----------------------------Ernst---------------------------

Hilbert--------------------------Delgado------------Qua

---------------------Nihat-----------------------------------

--------------------------Nobre-----------------------------

Ahmet Göktaş
29.Temmuz.2010, 21:35
Erhan ? :S

Malesef Erhan olacaksa bu takımın sağ beki bu sene , Q7'lerin Guti'lerin bir önemi yok ...

footballer33
29.Temmuz.2010, 22:01
Erhan yerine Ekrem Dağ olabilirdi. Hilbertle önlü arkalı değişmeli oynarlardı, biri ileri çıkarken diğeri geride kalırdı. Onun dışında iyi bir kadro. Umarım güzel bir futbolla rahat bir galibiyet alırız. SALDIR BEŞİKTAŞ'IM OOOOOOLEEEEEEY...

CeNTeR_TR
29.Temmuz.2010, 22:07
Şu Messi Fenerbahçede veya Beşiktaş'da olsa Acaba Sergen neler der Messi hakkında :0:

Zekirdek
29.Temmuz.2010, 22:11
Şu Messi Fenerbahçede veya Beşiktaş'da olsa Acaba Sergen neler der Messi hakkında :0:

Daha çok çalışması lazım bu genç yaşında kendini harcamamalı derdi.

El Barto
29.Temmuz.2010, 22:12
Plzen'i Plzen'de yeneceğiz. :p

Zekirdek
29.Temmuz.2010, 22:13
Plzen'i Plzen'de yeneceğiz. :p

Prag'da yenseniz daha iyi olur kanımca.

El Barto
29.Temmuz.2010, 22:20
Yok biz Plzen'de yeneceğiz. :)

sananes
29.Temmuz.2010, 22:22
orta sahayı çok boş bırakmış schuster rakipte çok rahat geliyo toparlanmak gerek acilen

CeNTeR_TR
29.Temmuz.2010, 22:45
Beşiktaş neden bu kadar kötü oynuyor ?

ozaniel
29.Temmuz.2010, 22:47
David Limberský 1-0

sananes
29.Temmuz.2010, 22:54
nerdeyse 2 oluyodu

TR.CaPTaiN
29.Temmuz.2010, 23:00
Beşiktaş çok iyi bir dakikada penaltı kazandı. Plzen çok tehlikeli geliyordu.

sananes
29.Temmuz.2010, 23:00
penaltı....gol eski kaptan:)

CeNTeR_TR
29.Temmuz.2010, 23:02
Penaltıdan önce faul yokmuydu Q7 Sanki rakibe şarj yaptı gibime geldi ama..

GebzeLi1907
29.Temmuz.2010, 23:04
2 gündür şans bizim takımlardan yana.biraz vuruş becerisi olan rakipler olsa bu maçta da dünde ağır skorlar cıkabilirdi.
Beşiktaş'ın ortasahası biraz pas yapabilen her takım tarafından rahatça gecilebilecek görüntü veriyor an itibariyle.

sananes
29.Temmuz.2010, 23:04
faul var gibiydi yani ben hakem olsam faulü çalardım muhtemelen ama atlaması hayırlı oldu hakemin

GodfatheR
29.Temmuz.2010, 23:05
Hakan gününde olmasa maç rahat 3-0 4-0 olurdu. Ve Bjk bir penaltı golüyle turun kapısını araladı ancak ışık var mı derseniz, kesinlikle yok.

LaigLeNoiR
29.Temmuz.2010, 23:05
Delgado'dan hiç memnun değilim. Yaptığı hiçbirşey yok. Bir posizyonda bomboş önü kaleyi bile tutturamadı göbekten.

footballer33
29.Temmuz.2010, 23:08
Ferrari ve Fink gitmez arkadaş, bunu bilir bunu söylerim. Geçen sene az gol yediysek bunda Ferrari-Sivok tandemi ve Ernst-Fink göbeği % 100 etkendir o kadar. Bunu Schuster'e anlatsın artık birileri. Delgado, Zapo ve Holosko gitsin bir yabancı golcü ve yerli sol açık alınsın ki golcü konusunda isteğim belli. Ayrıca 2. yabancı transferi de yapılırsa Tabata gitsin. FERRARİ VE FİNK MUTLAKA KALMALI.!

TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Temmuz.2010, 23:10
Daha ilk mactan not vermemek lazim bence. Ne yung boyz ne de bu mac takimlarimizin durumu hakkinda kanaat olusturamaz. Henuz hazirliklar tamamlanmadi. Eylule kadar Avrupada kalabilirsek kaza olmadan, cok daha etkili olacaklardir sonrasinda.

vego
30.Temmuz.2010, 00:12
1-1 bitti maç.

İlk yarı adeta şok olduk 30.dakikada kornerler 8-0 dı.Hakan olmasa maç 3-0 olabilirdi ilk yarıda.Ardından 43 dk kada gelen penaltı golüyle eşitliği sağladık çok bastırdıkm ama olmadı.Takımdan gidecekler belli.Holosko zapo ve delgado gitsin fink ferrari kalsın sivok-toraman ilk yarı saç baş yoldurttu.Necip'in 2. yarı oyuna girmesi takımı özellikle Ernsti epey rahatlattı.

Hilbert için erken daha.Ama bence Ekrem ile oynasa daha etkili olurdu.Rakibin duran toplarda etkili olması türk futbolunun yıllardır kanayan yarası.

Her milli maçta korner olunca korkuyorum:)

şablonumuuz belli 4-2-3-1 olacak gibi guti AMC oynayacak bence efnst imceman olabilir yada necip

Ama schuster ernst guti yanyana önlerinde q7 tabata nihat bobo olur herhalde bakalım:)

Universal
30.Temmuz.2010, 00:19
Beşiktaş için antreman maçıydı. İnönü'de tur gelir. Oyuncular ve teknik heyette kafa rahattır.

Ahmet Göktaş
30.Temmuz.2010, 00:22
İlk yarı çok kötüydük ancak 2. yarı schuster istediği sistemi oynattı. Oyunun kontrolü tamamen bizdeydi 2. yarı. Necip bu takımda rahat rahat ilk 11 oynar. Quaresma'yı beğendim bu maçta , az oynadı ama hatasız oynadı , kaptırdığı tüm topları da geri kazandı. Hilbert hakkında fikir belirtemeyeceğim izleyip göreceğiz. Ama schuster'in oynatmak istediği sistemi beğendim nolursa olsun. Maç sonunda röportajda Schuster asi ruhunu rıdvana da yansıttı .d Rıdvan bu sistemlemi oynayacak beşiktaş tüm sezon dedi. Schuster evet bu takım bu sistemle oynacak ve bu kaliteye de sahip dedi. Ancak dediğim gibi plzen küçümsenecek rakip değil. Hiçbir zaman Balkan takımlarını ve çek takımlarını küçümsememek gerek. İstanbulda rahat kazanıp tur atlarız. Tüm takımlarımıza başarılar.

Hakan arıkan sen bir tanesin , bence iyisin :) Umaırm alır rüştü abisinden kaleyi. Çok yakışıyor takıma.

vego
30.Temmuz.2010, 00:25
Hakan o Liverpool maçını yaşamasaydı bu takımın 1. kalecisiydi.

Ahmet Göktaş
30.Temmuz.2010, 00:28
O kadro ile Liverpool maçı mucize sayılmaz , hakan içinde kafaya takılacak bişey olmaması lazım. O seneki kadromuza baktığımda "bu adamlarla CL'mi oynadık biz yok artık" diyorum kendi kendime.

Crocodile1963
30.Temmuz.2010, 00:32
Yazık oldu ülke puanlarına 3 maçta 6 puan kaybettik bu işin sorumlusu kim ? (3 takımında başlığına yazıyorum, hiçbirini birbirinden ayırmadığım için.)

vego
30.Temmuz.2010, 00:32
Öyle deme ahmet 1 yıla yakın psikolog yardımı aldı.Kendini Türkiye gibi bir ülkede Hakan'ın yerine koysana.Gazete okuyup internete giriyorsa zaten bitmiştir herhalde.(Tabikki okumuştur:D)

LifeYourself
30.Temmuz.2010, 00:38
hakan o maçtan sonra orkun gibi sorunlarım var dedi:D

Ahmet Göktaş
30.Temmuz.2010, 00:40
:D o maçtan sonra 10 milyon kişi sorunlu oldu normaldir :D

Ayrıca İbrahim Üzülmez hakkında bişey yazacaktım unutmuşum. Olmuyor be ibo , tamam çok saıksın takıma ama yeterli değilsin malesef. Yeterince yılalrca başarıyla hizmet ettin ama artık zamanı geldi bazı şeyleri gözdn geçirmenin.

Zekirdek
30.Temmuz.2010, 00:43
Çok şanslısın Beşiktaş çok. Adamlar Dünya'ları kaçırdı. Yok yere bir penaltı. Sanki dün Young Boys maçını izledim. Bu hafta elemelerde çok şanslıyız Türk takımları olarak.

LaigLeNoiR
30.Temmuz.2010, 00:46
:D o maçtan sonra 10 milyon kişi sorunlu oldu normaldir :D

Ayrıca İbrahim Üzülmez hakkında bişey yazacaktım unutmuşum. Olmuyor be ibo , tamam çok saıksın takıma ama yeterli değilsin malesef. Yeterince yılalrca başarıyla hizmet ettin ama artık zamanı geldi bazı şeyleri gözdn geçirmenin.

İbrahim Üzülmezden daha iyi bir sol bek söylesene alabilecek olduğumuz şu anda ?

izmer96
30.Temmuz.2010, 00:48
İbrahim Üzülmezden daha iyi bir sol bek söylesene alabilecek olduğumuz şu anda ?

Hakan Balta'yi verelim , bi anda ibo dan cok iyi bir sol bek e gecmeyin garipser takim :D

eng1n
30.Temmuz.2010, 00:54
Hakan o Liverpool maçını yaşamasaydı bu takımın 1. kalecisiydi.

ondan sonrada Metalist maçıda ağır oldu ona Liverpool kadar değil belki ama yinede ona denk geldi gene

Corpus
30.Temmuz.2010, 00:59
Yakışmıyor... Yakışmıyor...

TR.CaPTaiN
30.Temmuz.2010, 01:08
Kadrolar açıklandığında Ernst'in ortasahada yalnız kalacağı belliydi ancak buna rağmen rakibin bu kadar etkili olacağını beklemiyordum. Beşiktaş'ın en iyi oyuncusu kaleci Hakan ise bu maç Beşiktaş açısından problemli bir maçtır. Plzen özellikle 1-0'dan sonra ciddi pozisyonlar yakaladı fakat Hakan izin vermedi. Beşiktaş'ın kazandığı penaltı çok iyi dakikada geldi ve adeta nefes aldırdı.

Beşiktaş'ta forvet olan Nihat'ın çıkıp Necip'in girmesi Beşiktaş'ın daha iyi oynamasını sağladı. Yani artık günümüz futbolunda ne kadar çok forvet o kadar çok hücum değil; oyunu elinde tutan, ortasahası sağlam takımlar iş yapıyor.

Beşiktaş açısından avantajlı bir skor denebilir; büyük ihtimalle Beşiktaş İstanbul'da turu geçer.

Börk
30.Temmuz.2010, 01:15
Rıdvan Dilmen : Volkan, Hakan yenilmedi, Arda yenemedi..

anilton
30.Temmuz.2010, 01:20
Vikingur maçını ölçü almamış,hazırlık maçı havasında olduğunu söylemiştik.Schuster'in tek önliberolu aşırı ofansif sistemini bu maçta test edecektik.Bu sistemin savunma anlamında sıkıntı yaratacağı birçok kişinin malumuydu.

Plzen maça çok hızlı başladı.Özellikle Beşiktaş'ın orta sahasında büyük boşluklar bulup rahat geldiler.Hakan'ın başarılı performansı olmasa ilk yarı 3-0 olurdu.Delgado'nun o bölgeyi kaldıramayacağı o kadar açık ki Schuster gibi bir hoca bunu nasıl göremiyor anlamak mümkün değil.Sahaya dizilişten ziyade oyun anlayışı ters geldi takıma.Çünkü bu takım,takım savunması sayesinde çifte kupa yapmış,önce karşılamış sonra atmış bir takım.Bu anlayışı benimsemiş futbolculardan kurulu bir takıma birdenbire tam tersi anlayışta bir oyun oynatmaya kalkarsanız zaafların oluşmaması mümkün değil.Bu sistem ve oyun anlayışı İnönü'de ki maçlarda işe yarayabilir ama deplasmanda özellikle sağlam diye nitelendirebileceğimiz takımlara karşı intihar olur.Şöylede birşey varki sistem ve oyun anlayışı ne olursa olsun Erhan ve Nobre bu takımın 11'in de oynayacak yetenekte isimler değil.

İkinci yarı Necip'in girip sistemin 4-2-3-1'e dönmesi oyunu bir anda tersine çevirdi.Ayağında top tutamayan,seken topları alamayan,rakibin sertliğine aynı sertlikle karşılık veremeyen Beşiktaş biranda topa daha fazla sahip olmaya,seken topları almaya ve orta alanda rakibe üstünlük kurmaya başladı.İlk yarıda verdiği pozisyonlarıda vermeyip avantajlı skorla maçı tamamladı.

Hoca maç sonunda bu ofansif sistemde devam edeceğini söyledi.Delgado'nun yerine Guti girecek.Bu o bölgeyi biraz olsun rahatlatacaktır.Guti çok tempolu,çok diri olmasada top sakalayabiliyor olması,oyun kurabilme yeteneklerinin olması sayesinde en azından top kayıplarını azaltacak ve atakların daha düzenli şekillenmesini sağlayacaktır.Başta da söylediğim gibi iki senedir tamamen savunma yapan bir takımın bu sisteme alışması biraz zaman alabilir.Ayrıca son iki maçtır ikinci yarılarda 4-2-3-1'e dönülmesi bir b planının olduğunu gösteriyor.Bu b planının özellikle deplasmandaki maçlarda kullanılması gerektiği kanaatindeyim.İçerdeki zorluk derecesi çok yüksek olmayan maçlarda tek önliberolu ofansif sistem iş görür.Sonuç olarak sistem henüz oturmuş değil.Biraz daha zamana ihtiyaç var.Kesin olan birşey varki Beşiktaş'ın maçları bol pozisyonlu bol gollü geçer.

TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Temmuz.2010, 01:26
Yazık oldu ülke puanlarına 3 maçta 6 puan kaybettik bu işin sorumlusu kim ? (3 takımında başlığına yazıyorum, hiçbirini birbirinden ayırmadığım için.)

Puanlamada sadece 0.5 puan farkediyo aslinda. Ki toplam takim sayisina bolundugu zaman bu 0.1puana kadar dusuyo etki olarak. Yani toplamda 3 takim da berabere kaldigi icin 0.5x3 = 1.5 puana mal oldu.Ulke puanina da 1.5/5 = 0.3 puan eksi yonde etki etti maalesef.

farfarforfor
30.Temmuz.2010, 01:50
Boşversenize zannediyormusunuz inönüde adamların ilk yarıdaki gibi rahat oynayacaklarını bu takımdan delgadoyu kes necibi koy sonra arkana yaslan seyret maçı bence inönüde daha farklı olacak kontra plezen seyredeceğiz adamlar defansa kapanıp bizim boşluklarımızdan yararlanacaklar bunun içindir ki ilk 11 de necip olsun uğurda olmasın illa ama illa necip uysa bu takımın yıldızıdır hem ahlaki hemde işini ciddiye alıyor... Ve ilk önce delgadodan kurtulmamız lazım...

Deus Dominus
30.Temmuz.2010, 05:55
Ne olursa olsun ben temsilcilerimizden bu kadar tutuk futbol beklemiyordum. 3 takımda beni hayal kırıklığına uğrattı. Çabalayan bir kaç oyuncu haricinde (3 takım içinde söylüyorum) vasatı aşamadılar. Sanırım fazla profesyonel oyuncuları var takımların :) yüreğiyle oynayacak, mücadele edecek oyuncular azaldı...

eXcitinG
30.Temmuz.2010, 21:43
Bizim takıma neLer oLmuş yahu.