View Full Version : Young Boys - Fenerbahçe | Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu 1. Maç
TR.CaPTaiN
24.Temmuz.2010, 18:34
http://www.yukleresim.com/images/90932166849293332930.jpg (http://www.yukleresim.com/)
Yayın: NTV
Saat: 21:15
Clayman
24.Temmuz.2010, 18:35
İçerdeki maç D-Smart'ta heralde ?
TR.CaPTaiN
24.Temmuz.2010, 18:42
Büyük ihtimalle öyledir.
Varonil
24.Temmuz.2010, 18:53
Evet D-Smart verecek.
Bu sezon ki ilk resmi maçımız.Takımın bu maça ne kadar konstre olduğu,sahada bırakacağı izlenim çok önemli.En kötü ihtimalle bile beraberlikle ayrılmamız lazım bu maçtan.
Volkan Demirel
Bekir-Bilica-İlhan-A.Santos
Emre-Selçuk
Kazım-Alex-Stoch
Gökhan Ünal
şeklinde bir ilk 11 bekliyorum.2.Yarıda Dia da şans bulacaktır muhakkak.
Zekirdek
24.Temmuz.2010, 18:57
İçeri D- Smart Deplasman NTV - NTV Spor olacak. Bu maçta bir veya iki farklı bir skor bekliyorum. Büyük ihtimal alt bitercektir.
nannar
24.Temmuz.2010, 19:06
İçimden çok sıkıcı bir maç sonucu 1-1'lik skor geçiyor ama belli de olmaz... Bakarsın Aykut coşar, "saldırın" emri verir :D
Sekopej
24.Temmuz.2010, 21:06
Gökhan Gönül bir ihtimal oynayabilir, Gökhan döndüğünde Acaba Bekir ile mi yoksa İlhan ile mi devam edecek bunu merak ediyorum. Ama İlhan ile Lugano oynayacak sanırım sezonun genelinde.
Varonil
24.Temmuz.2010, 21:19
Büyük ihtimalle İlhan Eker ile devam edecektir Aykut Kocaman,Serkan Abi.Bekir-Lugano ikilisi de çok iyi ama topu oyuna sokmada zayıf kalıyorlar.İlhan bu konuda Bekir'den daha iyi ve sol ayaklı olması da avantaj.
yaman76hakanFB
24.Temmuz.2010, 21:24
Kazanacağız ve işi orada bitireceğiz. Saçma sapan bir gol yer miyiz bilmiyorum ama buna rağmen kazanacağımıza inanıyorum.
RasAnt
26.Temmuz.2010, 01:11
Bnde kazanacagımızı düşünüyorum.
ozaniel
26.Temmuz.2010, 02:36
Fenerli arkadaşlar kızmasınlar ama ben açıkçası bu kadronun deplasmanda kazanmasını zor buluyorum. Eğer ilk maç Şükrü Saracoğlu'nda olsa Fener kazanıp moralle deplasmana gidebilir ama şu durumda işleri zor. Bence Young Boys'u çok küçümsüyorsunuz.
Raten
26.Temmuz.2010, 03:26
Kalbim tabii ki galibiyetten yana ama içimdeki hise göre oyumu kullandım.Beraberlik diyorum ben.Hatta abartarak golsüz beraberlik diyorum.
Varonil
26.Temmuz.2010, 22:08
Kocaman'ın ilk 11'i
Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda, 28 Temmuz Çarşamba günü İsviçre'nin Young Boys takımıyla deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde, Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen çalışmanın başındaki yarım saatlik bölüm basın mensuplarına açık tutuldu. Kocaman, ısınma ve pas organizasyonlarının ardından taktik çalışmalara geçerken, bir süre sonra antrenman basına kapatıldı.
İki yarı sahada, iki grup halinde gerçekleştirilen hücum ve savunma organizasyonlarının ağırlıklı uygulandığı çalışmada Kocaman'ın as takımda Bekir, Bilica, İlhan, Andre Santos, Kazım, Cristian, Emre, Stoch, Alex ve Gökhan Ünal'a yer verdiği görüldü. Sakatlığı bulunan Mehmet Topuz'un tedavisine devam edilirken, Güiza, Uğur ve Özer bireysel futbolcu antrenörü Dolu Arslan yönetiminde takımdan ayrı çalışmalar yaptı.
Kasığında ağrı bulunan Caner de tedavi olurken, geçen sezondan Avrupa kupalarında kart cezası bulunan bu futbolcu Young Boys maçında forma giyemeyecek. Bu arada, UEFA'ya isminin bildirilmesi için gerekli evrak işlemleri süren yeni transfer Dia için yarına kadar süre olduğu, yarın işlemlerin tamamlanabileceği öğrenildi.
Fenerbahçe, Young Boys maçı için yarın sabah özel uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Zürih'e hareket edecek.
26.07.2010
Kaynak : AA
izmer96
26.Temmuz.2010, 22:12
Cok zorlamaz kendini FB bu macda diye dusunuyorum cok risk almadan rolantide goturur maci , yeni transferler oyniycaklarmi bilmiyorum Stoch herhalde oynarda Dia dan supheliyim , 2-1 yada 3-1 alir FB maci 2. mac formalite macina doner
CeNTeR_TR
27.Temmuz.2010, 22:47
NTV verecekmiş maçı..
Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında 28 Temmuz Çarşamba günü Young Boys takımıyla deplasmanda karşılaşacak olan Profesyonel Futbol Takımımız Sabiha Gökçen Havaalimanı’ndan kalkan özel bir uçakla İsviçre’ye vardı.
Kafilemiz Zürih Havaalanı’na indikten sonra 1 saatlik bir otobüs yolculuğunun ardından Bern’e ulaştı. Takımımızı İsviçre Derneğimizin yetkilileri ve taraftarlarımız karşıladı. Profesyonel Futbol takımımız ve kafilemiz Allegro Bern Oteli’ne yerleşerek dinlenmeye çekildi.
Kafilemizde Güiza, Ertuğrul, Gökhan Gönül, Hasan Erbey, Lugano, Mehmet Topuz, Caner Erkin, Özer Hurmacı, Berk ve Uğur Boral dışındaki tüm oyuncularımız yer alıyor.
GodfatheR
28.Temmuz.2010, 00:17
Zemin suni çimmiş halısahadan farkı yok diyorlar :/ Bu nedenle beraberlik bekliyorum yoksa çok rahat kazanırdık.
Universal
28.Temmuz.2010, 00:20
Alex stadyum için şuan bir yorumda bulundu twitterdan; ama harfleri yediği için mesajı Türkçe'ye çeviremedim. :) Kısmen çevriliyor oda anlaşılmıyor. =))
Bu arada Türkçe olarak, biz hazırız diyor. =)
Varonil
28.Temmuz.2010, 00:35
Caner Erkin sakat sanıyordum,meğersem Galatasaray'da geçen yıldan kalma kart cezası yüzünden oynamayacakmış.
Son çalışmada İlhan Eker bileğinden bir sakatlık yaşadı ama ciddi bir durum yok,yarın maçta oynayabilecek.
Zemin sentetik çim olmasına rağmen gayet iyiymiş bu arada.
TR.CaPTaiN
28.Temmuz.2010, 00:52
Bildiğim kadarıyla İsviçre ligi başladı ve 3.haftaya giriyorlar. Muhtemelen Young Boys bizden daha hazır. Galatasaray galibiyetine rağmen hazırlık maçlarında pek olumlu tablo çizdiğimiz söylenemez. Defansta Lugano gibi önemli bir eksik var; beraberlik bekliyorum.
Universal
28.Temmuz.2010, 10:58
Bildiğim kadarıyla İsviçre ligi başladı ve 3.haftaya giriyorlar. Muhtemelen Young Boys bizden daha hazır. Galatasaray galibiyetine rağmen hazırlık maçlarında pek olumlu tablo çizdiğimiz söylenemez. Defansta Lugano gibi önemli bir eksik var; beraberlik bekliyorum.
Aykut Hoca'da buna değindi. Fizik gücü bizden yüksek; ama biz onlara zehirimizi akıtacağız. Eksiklikleri düşünmeye gerek yok açıklamasında bulundu.
KanaKe
28.Temmuz.2010, 12:33
Zehirimiz neymis merak ettim :D
SAİT71
28.Temmuz.2010, 12:40
Dia'yı salsak tamamdır :D
Börk
28.Temmuz.2010, 12:41
Böyle takımlardan her zaman çekinirim.Kısır bir maç bekliyorum,her şey Bilica'ya bakar.
BleedingMoon
28.Temmuz.2010, 12:47
çok kötü bir takımla oynayacak olmamıza rağmen o kadar fazla çekincemiz var ki. sonumuz hayrolsun.
Zekirdek
28.Temmuz.2010, 12:54
çok kötü bir takımla oynayacak olmamıza rağmen o kadar fazla çekincemiz var ki. sonumuz hayrolsun.
Çok kötümü. Abartıyorsun.
BleedingMoon
28.Temmuz.2010, 13:00
bizim sıkletimizde değiller. yani öyle olmalı. küçümseyip rehavete de kapılmamak lazım ama bu kadar da büyütecek durumada olmamalıydık. takımımızın genel görüntüsüne bakınca bu tür basit rakipleri bile büyütüyoruz.
sananes
28.Temmuz.2010, 14:33
yolda olacagım umarım verir otobüs sirketi maçı trt falan izletmezler bize.
SAİT71
28.Temmuz.2010, 14:43
Koltuk arkası tv olanlarla gidersen iyi olur..
sananes
28.Temmuz.2010, 15:40
birde şunu anlamıyorum aykut hocam bi devrim yapamaz mı bekir sag bek değil işte tamam gökhan yokta alt yapıdan saf kan bi sağ bek getirsen bekirden daha başarılı olur.ki okandı sanırım o çocuktan çok ümitli herkes denese ya bu kadar korkutucu olmamalı koca takımda bir tane genç kendini ispatlamamış oyuncu
tosunpasa
28.Temmuz.2010, 16:29
şampiyonlar liginde gruptan çıkmayı hedefliyoruz young boys gibi bir takımdan çekiniyoruz. bu maç fark olmalı..
anil luque
28.Temmuz.2010, 16:35
Koltuk arkası tv olanlarla gidersen iyi olur..
Daha bu gece otobüsteydin Çanakkale'den İstanbul'a geldim , tvlerde belli kanallar var Ntv ve Ntvspor yok yanılmıyorsam.. =)
Zor maç olur bence. Aslında Young Boys tam Fenerbahçe'nin aradığı rakip çünkü İsviçre liginden gelme alışkanlıkları var adamların , açık oynamayı seviyorlar.. Stoch çok iş yapar bence bu maçta ve takımını sırtlar..
uAburak89
28.Temmuz.2010, 20:18
İlhan Eker idmanda sakatlanmış, maçta oynamıyor.
yaman76hakanFB
28.Temmuz.2010, 20:29
Sağbek Önder... Bilca ve Bekir göbekte... Bekir geçen yıl sağbekte değil ama stoper pozisyonunda göz doldurmuştu. Fakat Önder, fakat Önder... Ya Bilica...
Ne kadar defolu bir kadromuz var? Üç-beş isim sağlıklı olmadığında nasıl bir kısır döngü içinde savrulduğumuz ortaya çıkıyor.
Aykut hoca için bu yaşananların her biri uzun vadeli planlar içinde bence bir nasihat niteliğinde... Bunların her birini bir köşeye not alıyordur. Aslında çok sınırlı bir kadroya sahip olduğunu daha en baştan bu kadar capcanlı görmesi iyi oldu.
İlk resmi maçında ona başarılar... Onu Fenerbahçe'nin başında 300. resmi maçına çıkarken de görmek isterim. Haydi hayırlısı... Bismillah...
Zekirdek
28.Temmuz.2010, 20:34
Bilica ve Önder acaba 9 kişi çıksak daha verimli bir futbol sergileyebiliriz.
TR.CaPTaiN
28.Temmuz.2010, 20:48
Young Boys da son 3 yılda 2 kez son maçta şampiyonluktan olmuş. Bugün Ntvspor'da söyleniyordu galiba.
RaSenGan
28.Temmuz.2010, 22:03
1 dakikada 2 net pozisyon kaçırdı Young Boys.
TR.CaPTaiN
28.Temmuz.2010, 22:06
Emre Belözoğlu 1-0.
RaSenGan
1-0 oldu Emre attı :)
E.Cartman
gol geldi, Emre Belözoğlu :)
Öndeyiz ama iyi oynadığımız söylenemez.
E.Cartman
28.Temmuz.2010, 22:18
gol geldi, 1-1 oldu, gol geliyorum demez derler ama bu gol bağıra bağıra geldi valla
RaSenGan
28.Temmuz.2010, 22:31
Güiza bile atardı bunu :n:
LaigLeNoiR
Şiir gibi geldi Young Boys ama inanılmaz bir gol kaçırdılar.
E.Cartman
Young Boys yenicek bu maçı galiba, o son pozisyon nedir öyle futbolun tüm nimetlerinden faydalandılar şiir gibi geldiler :D
sağ kanattaki Degen çok iyi bizim başkan bu maçı izliyor mu acaba :D:D
LaigLeNoiR
28.Temmuz.2010, 22:33
Sürekli kaçırıyor Young Boys, Fenerbahçe artık toparlanmalı.
Revolution
Young Boys çok tehlikeli geliyor çok..
Universal
Lugano olmadığı zaman böyle olacaksak, bizim defansa oyuncu almamız lazım.
vego
28.Temmuz.2010, 22:35
Fener çok kötü young boys da çözmiş işi hızlı adamlar Fener'i parçalıyor.
RaSenGan
28.Temmuz.2010, 22:36
Lugano olmadığı zaman böyle olacaksak, bizim defansa oyuncu almamız lazım.
Abi orta saha yok defans olsa nolucak baksana adamlar yürüyerek geçiyolar.
Lim10
28.Temmuz.2010, 22:36
Maçı izleyemediğim için radyodan dinliyorum.Dinlediğm kadarıyla, ya bizim takım çok kötü ya bu Young Boys çok iyi.Atak üstüne atak yiyoruz yahu bu ne?Her an gol yiyebiliriz.
nannar
28.Temmuz.2010, 22:38
Fenerbahçe'nin orta alanda basması lazım . yoksa Young boys 2. hatta 3. golü de bulur. Emre ve Cristian ön liberoda hiç basmıyorlar.Adamlar tarlada yürür gibi gelip şut atıyor :)
IcedEarth
28.Temmuz.2010, 22:39
Gol kötü olmuş Fenerbahçe için.. Ama gollü beraberlik iyidir, Kadıköy'de telafisi olur. Yine de dikkatli olmalı Fenerbahçe.
E.Cartman
28.Temmuz.2010, 22:42
Fenerbahçe'de şu anda orta saha yok bu kadar pozisyon vermesinin sebebide o Young Boys çok çabuk geçiyor orta sahayı, Fenerbahçe bu taktikle ve bu anlayışla oynarsa tam kadro olsa bile baya zorlanır gibi geliyor bana
mükemmel bi gol oldu bu arada :n::n:
Stoch, 2-1.Güzel gol oldu.
Revolution
28.Temmuz.2010, 22:43
Stoch çok güzel bir gol attı gerçekten.. 2-1
E.Cartman
Cristian çok güzel bıraktı topu
IcedEarth
Stoch güzel vurdu valla.
TR.CaPTaiN
Kötü oynuyoruz ancak Stoch'un golü ilaç gibi geldi. Çok güzel goldü.
RaSenGan
28.Temmuz.2010, 22:44
Kazım kırmızı gördü ne adam ya
Kazım atıldı.Kazım'dan adam olmaz.
E.Cartman
28.Temmuz.2010, 22:44
Kazım atıldı çok gereksiz bi hareketle hemde
IcedEarth
28.Temmuz.2010, 22:45
Türkiye'nin kanayan yarası gereksiz kırmızı kart yine devrede..
Lim10
Bu kazım adam olmazZz...
Fearless Coward
Kazım Kazım Kazım :D yedi kırmızıyı..
TR.CaPTaiN
Bu suç Kazım'ın değil, bu takıma Kazım'ın dönmesine izin verenlerindir.
Universal
Müthiş gole bile sevinemiyoruz, Kazım sayesinde. İpi çekilebilir, bu disiplinsiz davranışdan dolayı.
Lorik Cana19
28.Temmuz.2010, 22:46
Bu kazım, değişmez arkadaşlar.. :)
Revolution
28.Temmuz.2010, 22:46
Olası bir mağlubiyette Kazım'ın hali duman olacak gibi..
E.Cartman
28.Temmuz.2010, 22:47
tamam anladık yeteneklisin ama birazcık kafan çalışsın be adam bu kadar sorumsuzluk olmaz
Nedvedmania
Ne yaptı Kazım ?
Fearless Coward
Zaten adamlar bastırdıkça bastırıyorlar kırmızı karttan sonra daha kötü duruma düşebilir FB..
IcedEarth
Kulübede defansa yönelik bi orta saha var mı? Varsa Alex yerine girebilir bence.
vego
28.Temmuz.2010, 22:49
Stoch'un golü mükemmeldi Kazım ne yaptı göremedim doğum günü malum :D
E.Cartman
28.Temmuz.2010, 22:50
Ne yaptı Kazım ?
faul oldu topu aldı rakip istemeye gelirken dibindeyken havaya fırlattı topu
TR.CaPTaiN
28.Temmuz.2010, 22:51
Hakem faul verdi, rakip oyuncu kullanacakken Kazım topu eliyle alıp az daha geriye attı 2. sarıdan atıldı.
Addolorato
28.Temmuz.2010, 22:51
Kazım rakip faul kullanacakken aldı topu eline uzak diyarlara fırlattı.. Bu yüzden 2. sarı kartı gördü atıldı.
TR.CaPTaiN
28.Temmuz.2010, 22:53
Şuanki skor tamamen şans eseri diyeceğim Stoch ve birkaç çalışkan oyuncunun emeğine saygısızlık olacak. FM'de bazı maçlarda gıcık oluruz, önemli pozisyonları biz buluruz makina gelir 2 pozisyon 2 gol atar; aynen o durum var şuan. 10 kişi kaldıktan sonra 2. yarıda umarım iyi direnç gösteririz.
Fearless Coward
28.Temmuz.2010, 22:53
Bu Stoch harbi süper oyuncu yahu..
vuque
28.Temmuz.2010, 22:55
Yatacak yerin yok kazım...
Önder ve kazım'ı maç içerisinde de hiç iyi bulmadım ama birde üstüne bu kart olayı...
Aykut hoca'nın yerinde olsam süresiz kadro dışı bırakırım ve git kendine takım bul derim kazım'a çünkü bu saatten sonra değişmez...
Bekir,Emre,Stoch özellikle Stoch'u çok iyi buldum bu maç.Stoch sadece kanat değil gerekirse orta sahada Alex'in görevini yapabileceğinide gösteriyor.Kanat'tan çok orta alanda gördüm kendisini :D
Bekir'in gördüğü sarı kart yanlıştı bence.
Takım'a değinmek gerekirse ben biraz korkak gördüm açıkcası takım'ı.herkes top bana gelmesinde ne olursa olsun havasında sanki.çok boş top kayıpları,pas hataları yapılıyor ve 2 metre ötesindeki top'a hareketlenmeyen oyuncular var.Bunlar gördüğüm eksiler.
Ama iyi çalışılmış hücum organizasyonlarıda görüyoruz.Ben umutluyum.Eğer skor'u koruyabilirsek çok iyi olacak...
Özgür Çetin
28.Temmuz.2010, 22:56
3 ü bulamassak 2-2 3-2 bile olursa şaşırmam
Addolorato
28.Temmuz.2010, 22:57
Şu Bienvenu'yu Türk ligine almak lazım. Adam Drogba gibi yahu..
GodfatheR
28.Temmuz.2010, 22:58
O kadar uyumsuz bir defans 4 lümüz ve önünde Cristian gibi bir bidonumuz var ki ilk yarım satte en az 6 tane net pozisyon verdik. Santos hariç, ne Bekir ne Bilica ne Önder bu formayı giyecek kapasitede değiller. Cristian ayrı bir vaka zaten. Yanında Emre afedersiniz bir tarafını yırtıyor adamın umrunda değil. Çık bi top al kendini göster defansını rahatlat takımını hücuma kaldır hiç biri yok. Bari savunma yap o da yok. Önünden geçen adama ayağını uzatmıyor.
Alex çok durgun, Emre bildiğimiz Emre, hırslı, mücadeleci, takımı için herşeyini ortaya koyan klasik Emre. Gökhan ilerde çok başarılı yaptığı 2 asist de bunu gösteriyor. Stoch'a ayrı bir parantez açmak şart, gerçekten muhteşem oynuyor sahanın şu anda ki yıldızı. Sadece gol değil oyunu ile F.Bahçe'ye ilk yarıda çok şey kattı. Kazım'a söylenecek söz yok. Bu adamı bırakın İsviçre'de almayın uçağa. Bu kadar sorumsuz adam görmedim, tek kelimeyle REZALET.
2. yarıda Alex - Dia değişikliği yapılabilir. Ayrıca Cristian'ın yerinede Selçuk girmeli. Stoch-Emre-Selçuk-Dia önlerinde Gökhan ilk 11 i daha yaralı olabilir. En azından daha çok kontra
şansı yakalayabiliriz.
Bu kadar kötü oyuna böyle bir skor Allahın bir lütfu ama her zaman bu kadar şanslı olabilirmiyiz? Sanmıyorum.
Zekirdek
28.Temmuz.2010, 22:59
Kazım kırmızı gördü ne adam ya
Kazım atıldı.Kazım'dan adam olmaz.
Eşşekler adam olur Kazım olmaz.
Bu arada Stoch Fenerbahçe'de efsane olur. Yüzünü gördüğüm ilk an demiştim bunu çünkü adamda futbolcu tipi var.
CeNTeR_TR
28.Temmuz.2010, 22:59
Tek tek oyuncu oyuncu değerlendireceğim şu ilk 45 dk'yı !
Volkan Demirel : Senlik bişe yok sen her zaman bu takımın kalesinde olacaksın.
Santos : Sahada göremedim desem yeridir.Rakibin sağ kanadı çok hızlı ondan dolayı arada sırada kamera gösteriyor.
Bilica : Acilen gitmesi lazım takımdan.Yada Lugano olmadığı zaman 18'e bile almayalım.
Bekir : Yedekten ötesi şamda kayısı.
Önder : Yıllarca boşa savunmuşuz bence ;)
Christian : Bu takımdan kesinlikle gitmesi lazım ! Bir adam fason olur ama bu kadarda olamaz.Maldonado+Josico = Christian kısacası 0+0=0
Emre : Olmassa olmazımızsın Emre#5
Stoch : Mükemmel Ötesi.Harukulade.Vöövvvğğ
Alex : Kaptansız gemi olmazmış.
Kazım Kazım : Yetenekli ama artık yollamalıyız adam olmayacak yoksa !
Gökhan Ünal : Güiza'nın koşmayan ama iyi parslar veren versiyonu.
Tabiyki bizim takımımız bu değil.Bilica-Bekir yerine Lugano-İlhan olacak.Sağ kanatta topla alakasız Önder yerine Dünya'nın en iyi 5 sağ bekinden biri olan GG olacak.
Christian odunu yerine koşan vuran pres yapan ısıran Mehmet Topuz olacak.
Kazım Kazım yerine Hızlı mı hızlı topu ısıran Dia olacak.
Gökhan'ın yerine kim olacak onuda artık bu akşam görmek istiyoruz !
yaman76hakanFB
28.Temmuz.2010, 23:00
Sağbek Önder... Bilca ve Bekir göbekte... Bekir geçen yıl sağbekte değil ama stoper pozisyonunda göz doldurmuştu. Fakat Önder, fakat Önder... Ya Bilica...
Ne kadar defolu bir kadromuz var? Üç-beş isim sağlıklı olmadığında nasıl bir kısır döngü içinde savrulduğumuz ortaya çıkıyor.
Aykut hoca için bu yaşananların her biri uzun vadeli planlar içinde bence bir nasihat niteliğinde... Bunların her birini bir köşeye not alıyordur. Aslında çok sınırlı bir kadroya sahip olduğunu daha en baştan bu kadar capcanlı görmesi iyi oldu.
Arkadaşlar; Önder Turacı'nın bu sezon 7. sezonu... Eğer bu senede kadroda kendine bir yer bulmayı başarırsa 7.sezonunu geçirecek Fenerbahçe'de... Daha ne kadar kötü olması gerekirdi ki, yedi sene barınamasın... Deniz Barış'a altı sezon dayandık, Önder yedinci sezona başladı. Bunların torpili kimden ve nereden? BU SAFRALARI BÜTÜNÜYLE NE GÜN ATACAĞIZ BÜNYEMİZDEN?
Bu takımda Bilica'nın, Önder'in yokluğu, hiç olmaması kenarda oturmalarından çok daha hayırlıdır. Bu takıma acil ama acil bir stoper ve önlibero dedikleri türden bir oyuncu lazım... Artık, GURBETÇİLERİN arasından mı ararlar, ne yaparlar bilmiyorum ama şu adamların Fenerbahçe forması giymesi akıl alır ve kabullenilir birşey değil.
Christian'ın durumu yeniden gözden geçirilecektir. Geçirilmelidir. Sanırım Selçuk Galatasaray maçında gördüğü kartın karşılığı olarak kenarda...
Kazım'a gelince... "Sağ kanatta Kazım var, transfere ne gerek" diyenlere... "Geçen yıl Kazım gönderilmeseydi şampiyonluk kaçmazdı" diyenlere... Yahu Kazım'ın ipiyle kuyuya mı inilir?
Varonil
28.Temmuz.2010, 23:00
Bu oynanan futbola karşı skor müthiş bir piyangodur.Rakip çok rahat bir şekilde ortasahamızı geçip pozisyon bulabiliyor.Karşı tarafta adam akıllı futbolcular olsa çok rahat 2-3 gol yemiştik.
Önder,Bilica çok kötü.Cristian'ın toparlanması lazım.Önder Turacı'nın Fenerbahçe'de 7.sezonuna girdiğine inanmıyorum.Futbol gerçekten çok enterasan..
Kazım bugünden itibaren bitmiştir benim gözümde.
Stoch,Emre ve biraz da Alex dışında çalışan,çabalayan kimse yok..
Stoch içinde ayrıca birkaç şey söylemek istiyorum.Top onun ayağındayken kendimi gerçekten çok iyi hissediyorum yahu.Golü ayrıca jeneriklik zaten.
eGowiCh
28.Temmuz.2010, 23:01
Kazım'ın bu takımdan gönderilmesi lazım, daha önce Ankaragücü maçında yan hakeme küfür edip gereksiz yere kırmızı kart görmüştü, futbol namına da bir şey yaptığı yok, akıllanmamış. Fransa'da hiçbir şey öğrenmemiş, ders almamış. Yol verin gitsin artık, Messi olsa ancak bu kadar sabredilir bu adama.
Stoch çok iyi oynuyor, Dia da aynı katkıyı verirse ofansif olarak çok iyi hale geleceğiz. İki golde de pozisyonu başlatan Stoch, çok şık da bir gol attı.
Defans çok kötü, Lugano'nun olmamasının dışında G.Gönül'ün de olmaması yara veriyor takıma. Lugano'nun yanına yabancı stoper ve ön liberoya Baroni yerine iyi bir orta saha oyuncusu alınmalı, bu şartlarda gruplardan çıkmak çok zor olur.
Tabi bu takıma M.Topuz, G.Gönül, Lugano, Özer gibi isimlerin katılacağını da düşünmek lazım.
Güiza'ya ihtiyaç var, G.Ünal çaba gösteriyor ama pozisyona giremiyor. Güiza'nın tekrar takıma kazandırılması lazım. Stoch ve Dia ile daha çok gol atar.
GebzeLi1907
28.Temmuz.2010, 23:02
Senelerdir bu kadar kötü Fenerbahçe izlemedim
defans ve ortasaha bitik.
Rezillik skor ne olursa olsun bu maçın sonunda, bu ilk yarıdaki futbol kara leke Fenerbahçe tarihine.
önder bitmişsin arkadaş sen bilca bekir cristian la birlikte bu takımda FENERBAHÇE de top oynayacak adamlar mı arkadaş vah yazık ya
Karanlığın içinden doğan bi yıldız var takıma ışık saçmaya çalışıyo elinden geldikçe umarım ona benzemeye başlar diğerleride
MİROSLAV STOCH...
uAburak89
28.Temmuz.2010, 23:02
Maçı 5. dakikadan beri izliyorum, Fenerbahçe etkili ayakları ve Gökhan Ünal'ın süpriz asistleri ile maça tutundu bence. Young Boys çok garip bir takımmış, adamlar kanatlardan da geliyor göbekten de geliyor açıkçası bu kadar iyi olduklarını düşünmemiştim hiç. Forvetleri çok iyi bir oyuncu izlenimi verdi ancak Fenerbahçe kadar tecrübeli bir takım olmadıkları için bence 10 kişi olmasına rağmen Fenerbahçe maçı kazanacak.
Kazım'ın atılması çok gereksizdi, ben atılacağını tahmin ediyordum aslında ama sert müdahaleleri sonucunda olacağını düşünmüştüm. Kendi kendine yazık ediyor.
vego
28.Temmuz.2010, 23:03
Fenerbahçe forması bu kadar ucuz olmamalı.Aynı şey diğer büyükler içinde geçerli tabii.
Nedvedmania
28.Temmuz.2010, 23:06
Young Boys Taraftarı meşale şov yapıyor kale arkasında :)
anil luque
Fenerbahce neden bu kadar kotu oynuyor ?
RaSenGan
Alex niye böyle geride oynuyor anlamadım.Hücumda hiç göremedim onu.
vuque
28.Temmuz.2010, 23:09
Bu arada Stoch canavar yaa...
Bu adam böyle devam etsin takımda kalırsa efsane,büyük bir takıma satılırsa rekor ücret olur demedi demeyin :D
Gönlüm efsane olmasından yana :)
CeNTeR_TR
28.Temmuz.2010, 23:10
Fenerbahce neden bu kadar kotu oynuyor ?
İlk 11'de 6 oyuncunun olmaması sebebiyle olabilirmi ?
Lugano-İlhan-Gökhan Gönül
Mehmet Topuz
Dia-Netleşmeyen forvet.
Nedvedmania
28.Temmuz.2010, 23:12
YB Fena bastırıyor.
E.Cartman
28.Temmuz.2010, 23:13
bu Stoch'u Türkiye'de sakatlarlar...
EndoplazmiK RetikuluM
28.Temmuz.2010, 23:17
Maç çok sıkıcı...
Adamlar tam saha pres yapıyor. Biz daha pas yapamıyoruz.
IcedEarth
28.Temmuz.2010, 23:20
Bu arada Santos'un ikinci dirseği oldu. Hadi ilki neyse yanlışlıkla olmuş olabilir de, ikincisini çok net bilerek vurdu.
anil luque
28.Temmuz.2010, 23:22
İlk 11'de 6 oyuncunun olmaması sebebiyle olabilirmi ?
Lugano-İlhan-Gökhan Gönül
Mehmet Topuz
Dia-Netleşmeyen forvet.
Fenerbahce takımı eger ŞL'ye kalırsa bu sezon nerden baksan 50 maç oynayacak , kadroda revizyon diye birşey var. Yedekler bu kadar kötüyse nasıl yürüyecek bu iş ?
Deus Dominus
28.Temmuz.2010, 23:26
Bu gidişle Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalamayıp sorunu halledecekler...Lig+Türkiye Kupası'nı belki idare edebilirler.
E.Cartman
28.Temmuz.2010, 23:27
Elvan 10bin metrede Avrupa şampiyonu olmuş arada haber verdiler :D
uAburak89
28.Temmuz.2010, 23:28
Fenerbahçe abarttığınız kadar kötü değil bence, rakibin hiç mi etkisi yok. Adamlar istekli bir futbol anlayışını sahip ve iyi oynuyorlar. Biz kendimizi dev aynasında görüyoruz, adamların kadrosundan bir oyuncu bile almayız kendimiz takım kursak ama adamlar kafa kafaya oynayabiliyor.
yaman76hakanFB
28.Temmuz.2010, 23:29
Muazzam bir haber...
De Santos o dirseği niye attı? Çözebilen var mı? Kazım'ın en yakın arkadaşı ne de olsa... Dokuz kişi kalsak n'olacaktı?
Universal
28.Temmuz.2010, 23:33
Bu maçtaki gelecek galibiyetten daha güzel bir haber. Helal olsun. Gurur kaynağımız dünkü bütün atletlerimizin tek tek elenişini izledikten sonra.
E.Cartman
28.Temmuz.2010, 23:38
yine direkten döndü
yaman76hakanFB
28.Temmuz.2010, 23:39
Rıdvan şom ağzını açtı: "Kapanınca Bilica iyi oynamaya başladı..." Aradan adamı kaçırdık, üst direkte patladı top... Devamında gelen şut ise Önder'in kafasında...
IcedEarth
28.Temmuz.2010, 23:40
Fenerbahçe kalesine okuyup üflemişler resmen :)
RaSenGan
28.Temmuz.2010, 23:40
Fenerbahçe oldukça şanslı bu maç.
vego
28.Temmuz.2010, 23:42
Fener kötü boys biraz daha becerikli olsaymış...
Elvan'da olmasa ne yaparız bilmiyorum onu Türkiye'ye kazandıranan kişinin alnından öpüyorum.:)
E.Cartman
28.Temmuz.2010, 23:43
Volkan Volkan Volkan...
Deus Dominus
28.Temmuz.2010, 23:43
Kazasız belasız bitse bir an önce şu maç. Sanırım en hayırlısı o olacak.
izmer96
28.Temmuz.2010, 23:44
Kazim neden kirmizi gordu ?
Deus Dominus
28.Temmuz.2010, 23:45
bir sarı sert müdahaleden, ikinci sarı rakibin oyuna başlamasını engelleyici hareketten...topu alıp ileriye atınca hakemde verdi cezasını.
Nedvedmania
Penaltı verilmedi.
Corpus
Kazim neden kirmizi gordu ?
Kazım için bir nedene gerek mi var :D
RaSenGan
%10000'lik penaltıyı vermedi hakem.Maç Fenerbahçe ceza sahası içinde geçiyor.
IcedEarth
28.Temmuz.2010, 23:46
Hakemler genelde Türkler'i yerle bir eder ama bugün hakem Fenerbahçe'yi kurtardı diyebiliriz. Tabii hakemden önce Volkan faktörü de var :)
Fearless Coward
28.Temmuz.2010, 23:48
YB eğer Kadıköydede böyle oynarsa bu sefer şanslı olmayabilir FB..(tabi zor bir ihtimal bu..)
Revolution
Degen inanılmaz bir oyuncu yaa. Penaltı.
E.Cartman
ahanda penaltı...
RaSenGan
Ve penaltı kullanacak Young Boys.
C h A o S
Penaltı ancak kaçıcak büyük ihtimal :)Bugün ne olsa girmez o kaleye.
Nedvedmania
Ahanda Penaltı
Bilica penaltı noktasından geçerken penaltı noktasına yan yan baktı yine kazıcak zannettim :n:
vego
penaltı dk 89
Revolution
28.Temmuz.2010, 23:49
Bu Bilica Fener'e yakışmıyor gerçekten.
vuque
Maalesef gol :/
vego
gol 2-2..........
Fearless Coward
2-2 oldu...
TR.CaPTaiN
Penaltıyla uzaktan yakından alttan üstten hiçbir yerden alakası olmayan pozisyona penaltı verdi hakem. Önder'in el pozisyonunu dengeledi kendince.
IcedEarth
Bilica penaltı noktasına yine şöyle bir baktı :zuhaha
Bu arada bu gol kötü oldu, ama yine de Kadıköy'de avantajlı olan Fenerbahçe..
vego
28.Temmuz.2010, 23:50
uzatma 4 dk
E.Cartman
gol geldi, hakem +4 verdi...
C h A o S
Her an 1 gol daha gelebilir.Adamlar bastırdıkça bastırıyor.
E.Cartman
28.Temmuz.2010, 23:55
maç bitti Fenerbahçe ucuz kurtuldu ve avantajlı bi skor elde etti
vuque
İyi bari 2-2 bitti...
Stoch-Emre-Volkan biraz'da Bekir'le Santos hariç takımın tamamına yazıklar olsun...
RaSenGan
2-2 bitti maç.Fenerbahçe paçayı zor kurtardı.Adamlar dünyaları kaçırdı.Kadıköy'de Fenerbahçe'nin işi kolay olmayabilir.
uAburak89
28.Temmuz.2010, 23:56
Hayatımda bu kadar saçma penaltı görmedim.
Nedvedmania
Ucuz atlattı Fener :)
İstanbulda Fener turu atlar.
MeMo
Ucuz atlattık yemin ederim :D
Ahmet Göktaş
Sutter ne biçim adammış ya Maicon gibi :S Degen ile ikisini alacaksın sağ kanada , oturup izleyeceksin keyifle :)
Revolution
Young Boys buradaki maçı kazanamaz. Fenerbahçe tur atlar..
Universal
28.Temmuz.2010, 23:57
Maçı iyi kurtardık, Kadıköy'de turu geçeriz.
Börk
28.Temmuz.2010, 23:58
Avantajlı dönen taraf fenerbahçe oldu.İki takıma da tebrikler.
Kötü bir oyun, şanslı bir beraberlik.Kadıköy'de bu işi bitiririz ama büyük eksiklerimiz var.Stopere, yedek bir sağ beke ve forvete ihtiyacımız var.
Varonil
28.Temmuz.2010, 23:59
Vallahi iyi bir skor aldık bu oyunla.2.maçta turu geçeriz.
GebzeLi1907
29.Temmuz.2010, 00:00
böyle rezillik görmedim manchester dan 6 yediğimizde bile bu kadar ezik oyun görmedim
ikinci yarı biraz daha toparlanılır gibi oldu ama son bölüm yine yığıldılar kaleye.
sebebi alternatif denen adamların hiç bi işe yaramaması
A.FaruK
29.Temmuz.2010, 00:01
Bir çok eksikle ve 10 kişi tamamlanmış bir maç. Tur için avantajlı bir skor.
eGowiCh
29.Temmuz.2010, 00:02
Maçın yıldızı Volkan. Harika kurtarışlar yaptı, 2 gol yedik onun sayesinde, en az 5 gol yiyebilirdik. Stoch Volkan'dan sonra takımın en iyisiydi. Emre de iyiydi. Onun dışında takım iyi bir görüntü çizmedi.
C h A o S
29.Temmuz.2010, 00:03
Fb'nin diğer turda avantaj elde etmesi için Ajax ve Celtic'in mi elenmesi gerekiyordu?
CeNTeR_TR
29.Temmuz.2010, 00:04
Fenerbahce takımı eger ŞL'ye kalırsa bu sezon nerden baksan 50 maç oynayacak , kadroda revizyon diye birşey var. Yedekler bu kadar kötüyse nasıl yürüyecek bu iş ?
Sezonun başı.Daha hazırlık kampı yeni yeni oturuyor.Hazırlık kampında 15 oyuncu ile maçlara çıkılmış ve transferler tamamlanmadan yapılan bir maçtan sonra ciddi manada bu yorumu yapabiliyormusun ?
Bu gidişle Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalamayıp sorunu halledecekler...Lig+Türkiye Kupası'nı belki idare edebilirler.
Yok artık Lebron James.Vur diyoruz ama öldürme yahu sende ;) Küme düşmemeye oynarız aslında ama onuda isimden dolayı mı söyleyemedin ? Abartmayın arkadaşlar.
IcedEarth
Young Boys'u tebrik etmek gerek. Hiç beklemiyordum bu kadar güzel bir futbol, çok güzel oynadılar gerçekten, ama futbol şansı pek de yanlarında değildi bugün.
Fenerbahçe'yi de tebrik etmek gerek, bu kadar kötü oynamasına ve 10 kişi kalmasına rağmen çok iyi direndi Fenerbahçe. Volkan'ın da gününde olmasıyla Fenerbahçe tur için avantajlı bir skor elde etti diyebiliriz.
Gelelim eksiklere, Fenerbahçe'nin mutlak surette Güiza - Bilica - Christian - Kazım gibi isimlerle yolları ayırması lazım. Hem disiplin sıkıntısı var, hem de performansları da düşündürücü. Bir stoper ve bir forvet şart bence Fenerbahçe'ye, pozisyon bulmakta çok ciddi sıkıntı yaşanıyor görebildiğim kadarıyla. Sonrasında orta sahaya da bir veya 2 adam düşünülmelidir. Ama en başta çok iyi bir forvet bulunmalıdır, Gökhan Ünal da Semih de Fenerbahçe'de forvet oynayacak durumda değiller, anca iyi yedek olurlar.
Yönetim Stoch transferi dolayısıyla tebrik edilmelidir. İyi bir oyuncuya benziyor. Ama bence bunu Türkiye liglerinde kaldırmaz defans oyuncuları, anti futbol yaygın ülkemizde maalesef.
uAburak89
Fb'nin diğer turda avantaj elde etmesi için Ajax ve Celtic'in mi elenmesi gerekiyordu?
Maçtan önce Ntvspor'da Ajax ve Zenit dediler.
RasAnt
29.Temmuz.2010, 00:06
Geçen seneki berbat ve bu formayı haketmeyen takımın aynısı bu takımda hala önder,bilica,baroni,santos,deivid bulunuyor bunları takımda tutanlara yazıklar olsun.
Kazım kırmızı görse görmese bişi farketmedi takım baştan beri ruhsuz brezilyalılarla dolu.
Alex sanada yazıklar olsun
Universal
29.Temmuz.2010, 00:09
Evet, Ajax şuan evinde 1-1 Paok ile.
TR.CaPTaiN
29.Temmuz.2010, 00:09
Baştan sona sıkıntılı bir maç. Beraberlik beklediğimi söylemiştim ancak bu kadar rezil bir futbol beklemiyordum; dengeli oyunla beraberlik gelir diye düşünüyordum. Bugünkü maç için rakibin beceriksizliği, bizim şansımız, rakibin şanssızlığı denilebilir. Bugün karşımızda ciddi bir rakip olsaydı tarihi fark olurdu. Y.Boys'un kazandığı penaltı, penaltı falan değil; hatta hakemi aldatmaya yönelik hareketten sarı bile verilebilir. Önder'in pozisyonu penaltı gibi geldi ama tartışılabilir. Bu takımı Kadıköy'de geçeriz ancak bugün çok kötü sinyaller verdik; sonumuz hayrola.
Sorunlar:
-Lugano olmadığında defans yol geçen hanı
-Kazım gibi disiplinsizliği bilinen bir oyuncuyu tekrar takıma kazandırmaya çalışırsanız yarı yolda sizi bırakır soyunma odasına girer.
-267 kez denenmiş Önder'i bir kez daha deneyelim mantığıyla sağ beke koyarsan en fazla bu kadar oynar. Unutmamak gerek; Gökhan Gönül Önder'in sakat olduğu bir PSV maçı öncesinde ilk 11'de başlamıştı ve formayı bir daha bırakmamıştı. Şu maçta Okan oynasa Önder'den her türlü daha iyi oynardı.
-Cristian gibi rakibe eskortluktan ötesini yapmayan bir oyuncuyu Emre'nin yanına önlibero olarak koyuyorsunuz. Oyun içinde Cristian Emre rolüne bürünüyor, Emre ise Cristian rolüne. Yani daha fazla top kazanması gereken, rakiple daha fazla mücadele etmesi gereken Cristian iken Cristian bomboş gezdiğinden Emre iş başa düştü şeklinde Cristian yerine de oynamaya çalışıyor.
yaman76hakanFB
29.Temmuz.2010, 00:11
6-2 kaybedeceğimiz maçı 2-2 ile bitirecek kadar şanslıydık. Bu şans Aykut hocanındır. Çünkü böyle bir durumda kimse onun gözünün yaşına bakmayacak ve üstüne gelecekti. Hiç haketmediği halde... Stock'un oyununa bakalım ve Aykut hocanın nasıl bir futbol oynatmak istediğinin dersini oradan çıkaralım.
Diğer unsurlara gelince... Bu takımda Önder gibi adamlar yedi senedir yer buluyorsa, onları yedi senedir bu takımda tutanlar utansın. Gitmesi gerekenler bir an önce gitmelidir. Gitsinler ve gerçek anlamda kaç kişi olduğumuzu görelim.
Aykut hoca Kazım'ı geri çağırmasa ve kampa davet etmeseydi, herkes bunu kullanacak ve ona saldıracaktı: "Kazım'ı harcadı..." Alın işte Kazım... Rus ruleti gibi... Kimi, ne zaman vuracağı belli değil...
Yapısal anlamda çok ama çok sorunlu bir kadroyuz. Gelecek kişiler kadar gitmesi gerekenlerin bir an önce gitmesini çok mühimsiyorum. Kuru kalabalıktan bir an önce silkinip kurtulmalıyız.
Bu arada... Sergen yine seviyesine yakışır yorumlara başladı. Aykut hoca müdahalede gecikmiş... Hangi oyuncu ile ve nasıl müdahale edecekse...
Universal
Geçen seneki berbat ve bu formayı haketmeyen takımın aynısı bu takımda hala önder,bilica,baroni,santos,deivid bulunuyor bunları takımda tutanlara yazıklar olsun.
Kazım kırmızı görse görmese bişi farketmedi takım baştan beri ruhsuz brezilyalılarla dolu.
Alex sanada yazıklar olsun
Takımda gönderilenler olacak denildi; ama gelin görün bunlar oynamak zorunda. Çünkü; takımın yarısı sakat. Ne yazıkki oynatamıyoruz. Ben mutluyum. :)
Varonil
Arkadaşlar bu kadar acımasız olmayalım.Tamam eksik olan yerler var ama daha sezon başı ve takım yeni yeni oturuyor.
Lugano,Özer,Mehmet Topuz,Gökhan Gönül gibi futbolcular kamp döneminde takımla birlikte değillerdi.Üstelik bgün sahaya çıkan futbolculardan bazılarıyla yolların ayrılacağını da söyleyebiliriz.Buna oranla transfer de yapılacak tabi.
Bugünki oyunu gördükten sonra Aykut Kocaman'ın Asamoah Gyan gibi bir forveti neden istediğini anladım.Forvette daha hareketli bir oyuncuya ihtiyacımız var.Önceden önyargılı bakıyordum Gyan'a,ama bu tarz bir forvete ihtiyacımız olduğunu düşünyorum.Tek handikabın bu oyuncunun son vuruşları olduğunu söyleyebilirim.Bu da çok pozisyona girecek ama çok kaçıracak bir futbolcu olduğunu gösteriyor.
C h A o S
29.Temmuz.2010, 00:12
Evet, Ajax şuan evinde 1-1 Paok ile.
Peki ikisininde mi elenmesi gerekiyor?
Varonil
29.Temmuz.2010, 00:12
Peki ikisininde mi elenmesi gerekiyor?
Bir tanesi elensin yeter,sonrasında seribaşı oluyoruz.
C h A o S
29.Temmuz.2010, 00:16
Ajax berabere Celtic yeniliyor.Bu açıdanda şanslı Fb.
RasAnt
29.Temmuz.2010, 00:16
Takımda gönderilenler olacak denildi; ama gelin görün bunlar oynamak zorunda. Çünkü; takımın yarısı sakat. Ne yazıkki oynatamıyoruz. Ben mutluyum. :)
Bu gönderilecekler kamptan sonra takımda daha işi ne ? altyapıdaki gençlerimiz şu gereksizlerden daha çok mücadele ederlerdi
Skordan tabikki bende mutluyum mucize bir skor
Sakatlıklar gerçekten çok can sıkıcı o konuda aykut hoca şanssız ama suçlu bu takımın mücadelesi nerede ?
Varonil
29.Temmuz.2010, 00:17
Celtic ile bir işimiz yok.Zenit diğer beklediğimiz takım.
RasAnt
Ajax berabere Celtic yeniliyor.Bu açıdanda şanslı Fb.
Ajax ile Zenitten biri gidecek güme,Celtic değil
E.Cartman
Aykut Kocaman'a soru sordular Kazım'ın kartı hakkında ne yorum yapacaksınız diye o da daha spiker sözünü tamamlamadan sert bi şekilde yorum yapmaya bile gerek yok onun yorumunu içeride yapıcaz biz dedi, göndericekler heralde Kazım'ı...
Zekirdek
29.Temmuz.2010, 00:18
Ahanda Penaltı
Bilica penaltı noktasından geçerken penaltı noktasına yan yan baktı yine kazıcak zannettim :n:
Valla içi gitti garibimin. Baktı baktı gitti.
CeNTeR_TR
29.Temmuz.2010, 00:18
Bu gönderilecekler kamptan sonra takımda daha işi ne ? altyapıdaki gençlerimiz şu gereksizlerden daha çok mücadele ederlerdi
Skordan tabikki bende mutluyum mucize bir skor
Sakatlıklar gerçekten çok can sıkıcı o konuda aykut hoca şanssız ama suçlu bu takımın mücadelesi nerede ?
Bak kendin diyorsun bu adamlarla bu iş olmaz diye sonra Aykut hoca suçlu bu takımın mücadelesi nerde diyorsun..
Bu adamlarla olmayacağını Aykut hoca'da biliyor ve bekliyor gelecek transferlerle gidecek oyuncuları o yüzden adı şampiyonlar ligi olan ama hazırlık maçından farkı olmayan şu maç için bu kadar yermeye gerek yok takımımız.
RasAnt
29.Temmuz.2010, 00:20
Ben aykut hocayı bunları sahaya cıkarmakla sucluyorum bir öndere nasıl 90 dk sabredebiliyor alxle gokhana 70 dkka nasıl sabredebiliyor ?
Madem farklı bir hoca göstersin farkını Daumdan ne farkı var suan ?????
Varonil
29.Temmuz.2010, 00:22
Ben aykut hocayı bunları sahaya cıkarmakla sucluyorum bir öndere nasıl 90 dk sabredebiliyor alxle gokhana 70 dkka nasıl sabredebiliyor ?
Kimi oynatsın bu oyuncuların yerine? Kim var yedek kulübesinde şu anda? Aykut Hoca da biliyor Önder'in,Bilica'nın,Baroni'nin Fenerbahçe'nin oyuncusu olmadığını.
Sergen Yalçın iyice saçmalamaya başladı şu anda.
Crocodile1963
29.Temmuz.2010, 00:24
Çok gerilmiş burası bir espriyi kaldıracak halde değil. Ucuz kurtuldu Fenerbahçe. ŞS turu geçer. . .
Universal
Alex'den twitter'a açıklama geldi:
Performans iyi degil,ama 2-2 avantaj.hafta gelecek daha var.
CeNTeR_TR
Sahada yer alan ilk 11 : Volkan Demirel, Önder, Bilica, Bekir, Andre Santos, Kazım, Cristian, Emre, Stoch, Alex, Gökhan Ünal.
Yedeklerimiz : Kim vardı bir söylesene bana ; Semih , Deivid , Dia , Selçuk..
Deivid istenmeyen adam Dia 2 idmana ya çıktı ya çıkmadı.Sahadaki 6 oyuncunun ilk 11 de yer alma olasılığının imkanı yok sakatlar düzelince ;)
Eeee o zaman Aykut Hoca ne yapsın..Sahaya inip topmu oynasın ?
RasAnt
29.Temmuz.2010, 00:25
Kimi oynatsın bu oyuncuların yerine? Kim var yedek kulübesinde şu anda? Aykut Hoca da biliyor Önder'in,Bilica'nın,Baroni'nin Fenerbahçe'nin oyuncusu olmadığını.
Sergen Yalçın iyice saçmalamaya başladı şu anda.
Kampta çalıştırdıgı gençleri tabiki.
uAburak89
Sergen maçtan önce de saçmalıyordu, futbol genelde sahada oynanan bir oyundur dedi... Rıdvan da garip, maç bitmiş, maçta her şey vardı pozisyon goller kartlar, adam yoruma suni çim diye başladı.
CeNTeR_TR
Şu Sergen hakkında yazsam acaba silinirmi mesajlarım ?
Boş konuşuyosun Sergen,Programdan erken çık git kumarını oyna yarın İngiltere koşusu var onlar hakkında dersini çalış.
RasAnt
29.Temmuz.2010, 00:27
Sergen resmen önceden Alexle tartıştıgı için onu yermeye çalışıyor
yaman76hakanFB
Ama sonradan toparladı ve doğru şeyler de söyledi. (Sergen...)
-Önder, Bilica, Deivid, Christian... Bunlar Fenerbahçenin oyuncusu değil. Aykut Kocaman'da zamanla bunlarla yolları ayıracaktır ama benim korkum, o bunlarla yolları ayırmadan onunla yolların ayrılması..." Sergen'in söyledikleri...
CeNTeR_TR
Sergen resmen önceden Alexle tartıştıgı için onu yermeye çalışıyor
Alex'in yanından geçemediği için ve geçemeyeceği için olsa gerek :0:
Varonil
29.Temmuz.2010, 00:28
İlk resmi maçta genç oyuncuları direkt ilk 11'e monte etmek ne kadar doğru? Bu oyuncular 20-25'er dakikalıkl zamanlarla şans bularak A Takıma alışması gereken oyuncular.Gençler gençler diye tutturmuşuz gidiyor.Aykut Kocaman Okan'la Gökay'la ilk 11'e başlasa bugün herkes yerden yere vururdu Aykut Kocaman'ı Şampiyonlar Ligi'nde bir maça bu oyuncularla başlanır mı diye? Merak etmeyin bu oyuncular bu yıl Fenerbahçe'nin kadrosundalar ve Gökay da Okan da yeterince şans bulacaktır.
RasAnt
Yani seegen kim alex kim tartısmaya bile gerek yok
vuque
Alex-Sergen tartışması ne hatırlayamadım birisi bi bahsedebilir mi?
RasAnt
29.Temmuz.2010, 00:31
Bu maçta emin ol cıkarsa şu gençleri ilk 11 ben eleştirmezdim Aykut kocamanı, çoğu insanda önder yerine okanı sahada gormek ısterdı bundan eminim
Sheriff
29.Temmuz.2010, 00:32
Ben diyim bizim takımdan bu senede bi yol olmaz.
RasAnt
29.Temmuz.2010, 00:33
Sergen Alexe taş attı iyi oyuncu değil falan diye,Alexte ben brezilya kaptanlığını yaparken sergen ne yapıyordu, şimdi sergen şekersporda ben fenerbahcedeyim demiş sergende birşey diyememişti zaten.
vuque
29.Temmuz.2010, 00:34
Sergen Alexe taş attı iyi oyuncu değil falan diye,Alexte ben brezilya kaptanlığını yaparken sergen ne yapıyordu, şimdi sergen şekersporda ben fenerbahcedeyim demiş sergende birşey diyememişti zaten.
İyi demiş :D
Sağolasın bu arada...
CeNTeR_TR
29.Temmuz.2010, 00:35
Sergen kafasına göre Alex'i kötülemeye çalışıyordu.Alex'de o zamanlar Brezilya milli takımında 10 numara giyiyordu aynı zamanda kaptandı yanılmıyorsam ben Brezilya kaptanıyım Fenerbahçenin oyuncusuyum Sergen ne yapıyor acaba gibisinden bi ince dokundurmuştu..Sergende o sene saçma sapan bir takımda şişiyordu iyice.
Edit : Rasant'da anlatmış gerçi..
RasAnt
29.Temmuz.2010, 00:36
Önemli değil :)
Sekopej
29.Temmuz.2010, 00:37
Sezona başlarken tam kadro olsaydık, gönderilecek oyuncular konusunda bu kadar beklenmezdi. Şu aşamada eldeki vasat oyuncuları gönderip gençlerle çıkacak durumda değiliz, bunu yaparsa Aykut Kocaman, bu şekilde maç bitse daha fazla eleştirilecekti. 2. maç için Lugao, Gökhan ve Mehmet'in oynama ihtimali olursa, bazı oyuncuların bieti kesilebilir.
Defansta Önder'i görünce zaten kendimi kaybettim, daha maç başlamadan verilecek pozisyonlara kendimi hazırlamıştım, ilk devre olumlu 1 tane hareketini göremedim, ahh be Aykut Hoca, biz sana güveniyoruz sen de Okan'a güvensen.
Sağ kanada mutlaka transfer lazım derken gereksiz diyenler de vardı tabi ama görüldü ki Kazım'a güvenilip 1 sezon boyunca iyi performans sergilemesi beklenemez. Deivid zaten derhal gönderilmeli, bu nedenle bir an önce Dia'nın hazır olup takıma girmesini bekliyorum, 2. maç umarım 11'de başlar.
Lugano olmadığında savunma sıkıntı yaşıyor, Bilica gönderilip, Bilica'dan daha kaliteli ama yedek kalmayı sorun etmeyecek bir stoper gerekiyor. Lugano olduğunda yanındaki zaten fazla sırıtmıyor.
14-15 oyuncu ile sezon başı kampı geçti, kötü oynanan 2 maç, sonra maçın büyük bölümünde 10 kişi oynanan Galatasaray maçı, sezon başı yorgunluğu da katarsak, oynayan oyuncuların formsuz olsa da kalitesiyle işi götürecek oyuncular olmaması bu oyunu ortaya çıkardı. Hocanın işi zor ama şu gereksizleri artık takımdan gönderse bir an önce, transfer yapılmış kadar sevineceğim.
Stoch'a ayrı bir parantez açmak lazım, gerçi savunmaya bazı zamanlar çok destek vermediğinden sol kanadı rakip çok iyi kullandı ama yine de sahada Fenerbahçe adına en iyilerden biriydi. Artık senelerdir öyle hale gelmişiz ki, Stoch top sürerken bile seviniyorum nedense.:D Çok faydalı olacak bu takıma, eğer istikrar sorunu yaşamazsa.
Volkan ve Emre de vasatın üstünde olan oyunculardı bugün. Aykut Kocaman'a tek söyleyeceğimiz söz, takımda senelerdir tıkanıklık yaratanları hala oynatıyor olmasına laf edebiliriz. Ama başta da dediğim gibi takım 20-25 kişi ile başlayabilseydi kampa, eminim 3-4 oyuncu ile çoktan yollar ayrılırdı. Transfer sezonu kapanmadan bazı oyuncular gitmeli, yerli takviyesi yapılmalı.
2. maç için skor iyi, umuyorum ki Gökhan, Lugano ve Dia ilk 11'e girecek, Mehmet kulübede olacak ve daha derli toplu bir maçta galibiyet alarak çıkacağız
yaman76hakanFB
29.Temmuz.2010, 00:38
Kötü bir takıma genç oyuncuları koymak çok büyük kumardır; o çocukları ateşe atmaktır. Gençleri kazanmak ve takıma monte etmek için önce iyi ve kazanma alışkanlığı edinmiş bir takım kurmak gerek... Kazanma kültürü olan takım bir şekilde kazanır. 10 kişi bile kalsa... İşte bir genç oyuncuyu, sanki 10 kişi başlayacakmışız anlayışıyla 11. oyuncu olarak sahaya sürersiniz ve o oyuncuyu en kötü ihtimalle takım sırtında taşır. O oyuncuda potansiyel varsa zaten o da en kısa sürede takımın bir parçası olur. Ama kötü bir takıma, ruhsuz bir takıma gençleri direk koymak o çocuklar adına büyük risktir.
RasAnt
29.Temmuz.2010, 00:41
Ya benım aykut kocamana tek lafım önderden dolayı ve geç transfer özellikle gidecekler açısından.
Varonil
29.Temmuz.2010, 00:44
Lugano,Gökhan Gönül,Özer,Mehmet Topuz gibi oyuncular kampın başından bu yana takımla birlikte çalışabilselerdi en azından gereksiz futbolcularla yolları ayırabilirdik.
Ben de Önder Turacı'nın,Bilica'nın,Baroni'nin hala bu takımda olmasına dayanamıyorum.
Umarım en kötü ihtimalle bu sakat 4 futbolcunun en az 3'ü oynayabilecek hale gelirde Play-Off turuna kadar birkaç futbolcu ile yolları ayırıp daha iyi alternatif olabilecek futbolcular alabiliriz.
anilton
29.Temmuz.2010, 00:46
Young Boys maça ev sahibi olmanın verdiği avantaj ve getirdiği hırsla çok hızlı başladı.F.Bahçe neye uğradığını şaşırmıştı ki ilk çıktıkları pozisyonda golü buldular.Stoch soldan içe katettiği anda kendi bölgesi boşaldı.O boşalan bölgeye çok iyi giren Emre kendini unutturdu ve golü yaptı.Bu golle F.Bahçe'nin rahatladığını rakibin demorolize olacağını düşünüyordum ama yanıldım.Young Boys gol için herşeyi yaptı.Sağdan,soldan,göbekten;heryerden saldırdılar.İkiye bir,sıfıra inme,göbekten kısa pasla savunmayı delme,uzun şut.Bütün bu hücum varyasyonlarını gerçekleştirdiler.Neticesinde de golü buldular.Bu golden sonrada durmak bilmediler.Öne geçmek adına yine herşeyi yaptılar.Ancak bir türlü başarılı olamadılar.İlk yarının sonlarında F.Bahçe ikinci kez çıktı ve yine golü buldu.Stoch önce Gökhan Ünal'ı uzun pasla çok iyi kaçırdı.Gökhan yapması gerekeni yapıp topu tuttu,daha sonra pası verip koşusuna devam eden Stoch'u gördü.Stoch çok net bir vuruşla F.Bahçe'yi tekrar öne geçirdi ve ilk yarının skorunu tayin etti.
Young Boys'un arzulu oyunundan,hücum varyasyonlarından bahsediyoruz ama bunda F.Bahçe savunmasının katkısınında çok büyük olduğunu unutmayalım.İlk yarı boyunca geri dörtlü ve önlerinde ki ikili adeta yokları oynadılar.Bilica ve özellikle Bekir sürekli yerlerini kaybettiler.Young Boys'un ilk golünde Bekir bölgesini bırakıp sağ tarafa gidiyor.Yerini boşaltıp oraya gidiyorsan ortayı açtırmayacaksın ama Bienvenu iki fake yaptı Bekir yerde.Yine Bekir'in sarı kart gördüğü pozisyon; Degen sağ taraftan kaptırmış geliyor.Bekir yine yerini boşaltıp bir bek gibi ona müdahale etmeye çalışıyor.Önder ve Santos ne savunmada ne de hücumda hiçbirşey yapmadılar.Cristian ve Emre'de dinamik Young Boys orta sahasına karşı koyamadı ilk yarı boyunca.Ellerini kollarını sallayarak geçtiler orta alanı.Kazım'da acemilik yapıp takımın yalnız bıraktı diyemiyorum çünkü maçın başından beri yoktu.
Soyunma odasındaki motive edici konuşmalar ve F.Bahçeli futbolcuların ikinci yarıya dinç çıkmaları rakibin rüzgarını dindirdi.Savunmanın tamamen kapanmasıyla birlikte de Bekir ve Bilica'nın istediği oyun ortaya çıktı.Maç 75. dakikaya kadar Young Boys'un yalancı ataklarıyla geçti.Son 15 dakikaya girilirken ev sahibi ekip vitesi yine yükseltti ve etkili olmaya başladı.İlk yarıda olduğu gibi yine birçok pozisyona girdiler.Son dakika buldukları penaltı golüylede beraberlik çıkarmayı başardılar.
Sonuç olarak F.Bahçe birçok net pozisyon verdiği ve rakip yarı alana sadece iki kez gidebildiği bir maçta 2-2 gibi avantajlı bir skorla dönüyor evine.Kadıköy'de turu rahat geçer F.Bahçe.Birde Sutter-Degen ikilisine değinmek istiyorum.Uzun süredir önlü arkalı bu kadar iyi bir ikili performansı izlememiştim.Dani Alves Sevilla'da forma giyerken Navas ile uyumları,yaptıkları ikili oyunlar çok hoşuma giderdi.Bugünde Sutter-Degen ikilisi önlü arkalı müthiş keyif verdiler.Stoch ve Vokan'ın iyi oyunlarıda futbol adına diğer bir güzellikti.
Kesin olan birşey var; F.Bahçe hazır değil.Tabi bunda G.Gönül,Lugano,Dia,M.Topuz,Özer gibi as ya da rotasyonda kullanılacak isimlerin eksikliğide etkili.Artı birde forvet transferi var.Ama Lugano'da dönse stoperde eksiklik göze çarpıyor.Yine aynı şekilde Emre'nin yanına onunda yükünü hafifletecek sert,agresif,güçlü bir önliberoya ihtiyaç var.
yaman76hakanFB
29.Temmuz.2010, 00:49
Kerim Zengin'i hatırladınız mı? Çok büyük umutlar besleniyordu. Çok iyi bir potansiyeli vardı. O zamanlar Gökhan Gönül filan piyasada yok... Zico onu ilk 11'de kullanmaya kalktı. Ama üst üste kaybettiğimiz haftalardı; taraftar "yönetim bu takım senin eserin" tezahüratlarına başlamıştı. Sanırım bir Ankaragücü maçıydı veya Gençlerbirliği... Kerim Zengin bir yan pas yaptı ve topu kapan rakip gol yaptı. O maçtan sonra Kerim yedeğe alındı ve çocuk psikolojik olarak dağıldı. Bir daha kendine gelemedi ve serbest düşüşe geçti. Oysa winner bir takımda ilk 11 olarak sahaya çıksaydı, takım bir şekilde kazanır ve kimse Kerim'in hatasını konuşmazdı. Bir yıldız kaydı gözlerimizin önünde...
RasAnt
29.Temmuz.2010, 00:50
İnsan dayanamıyor ya bunları görünce bütün gün saatler geçsin takımımı izleyeyim diye bekliyorum şunların yaptıgına bak öff öff :D
yaman76hakanFB
29.Temmuz.2010, 00:51
Sergen'in yeni incisi: Andre Santos savunma oyuncusu değil, hücum oyuncusu...
RasAnt
29.Temmuz.2010, 00:52
Kerim Zengin'i hatırladınız mı? Çok büyük umutlar besleniyordu. Çok iyi bir potansiyeli vardı. O zamanlar Gökhan Gönül filan piyasada yok... Zico onu ilk 11'de kullanmaya kalktı. Ama üst üste kaybettiğimiz haftalardı; taraftar "yönetim bu takım senin eserin" tezahüratlarına başlamıştı. Sanırım bir Ankaragücü maçıydı veya Gençlerbirliği... Kerim Zengin bir yan pas yaptı ve topu kapan rakip gol yaptı. O maçtan sonra Kerim yedeğe alındı ve çocuk psikolojik olarak dağıldı. Bir daha kendine gelemedi ve serbest düşüşe geçti. Oysa winner bir takımda ilk 11 olarak sahaya çıksaydı, takım bir şekilde kazanır ve kimse Kerim'in hatasını konuşmazdı. Bir yıldız kaydı gözlerimizin önünde...
Ben hatırladım şampiyonlar ligi ön eleme maçında golde atmıştı.
Kerime kimse laf etmedi diye hatırlıyorum ben
CeNTeR_TR
29.Temmuz.2010, 00:56
Ben hatırladım şampiyonlar ligi ön eleme maçında golde atmıştı.
Kerime kimse laf etmedi diye hatırlıyorum ben
Yok yok edildi hemde baya baya edildi :)
Forvet oynuyordu aslında oynadığı milli takımlarda.Sonra iki eleştri hop Kerim Antalyaya falana filana.Şimdi nerde kim bilir.Genç oyuncu eğer yıldız değil ise bu tip maçlarda oynatılamaz.
Fm oynamıyoruzki özelliklerine göre çıksın sahada top oynasın :) Stres var baskı var vs vs bir sürü neden sayabilirim sana :)
Varonil
29.Temmuz.2010, 00:56
Birisinin laf etmesi şart değil.Kerim 7-8 maçlık bir dönemde ilk 11'de oynadıktan sonra o bahsedilen maçta yaptığı hatanın ardından yedek kulübesine çekildi ve psikolojik olarak bitti.Burada önemli olan bu genç oyuncuları 20-25'er dakikalık performanslarla A Takım'a hazırlamak.Aykut Kocaman zaten yeterli gördüğü her oyuncuya şans veren bir teknik direktördür,yaşı isterse 17 olsun isterse 37 olsun.Okan ve Gökay Genk maçında oldukça iyi bir görüntü verdiler.Devamlı çalışırlarsa bu sezon içerisinde şans bulacaklarına ve Fenerbahçe'nin Türk futboluna 2 yeni yıldız kazandıracağına inanıyorum.
RasAnt
29.Temmuz.2010, 00:59
Peki ben tek kaldım yenildim :) demekki önderin yerine bu maçta okan oynamazmışş
Varonil
29.Temmuz.2010, 01:02
Okan'ın hem Fenerbahçe'ye hem de Türk futboluna kazandırılmasını en çok isteyenlerden biriyimdir şu anda ben belkide.Çünkü adeta bir şehir efsanesi olmuş "Fenerbahçe kendi oyuncularını yetiştiremiyor" ifadesinin çürümesini istiyorum.Aykut Kocaman bu konuda en doğru isim.Muhakkak Okan'a bu sezon içerisinde hem ligde hem kupada hem de Avrupa'da şans vereceği kesin.
En azından Önder'in artık bu takımda oynamaması gerektiği belli :n:
CeNTeR_TR
29.Temmuz.2010, 01:05
Peki ben tek kaldım yenildim :) demekki önderin yerine bu maçta okan oynamazmışş
Tek kalmak yenilmekle alakalı değil ki bu durum ;) 3 kişi 4 kişi burada takımımızın faydası için konuşuyoruz.Ama sen biraz günü kurtarmak için daha ağır basıyorsun.Biz ise ilerisini kurtarmak için ağır basmaya çalışıyoruz.
Düşünki bugün Okan oynadı ve mükemmel bir maç çıkardı.Haftayada oynadı hop son dakikada bi pozisyon hatası gol yenildi Okan ne olacak başlamadan bitecek.Ama garantiye alınan maçın son 20 dk sı oyuna girerse özgüvenle oynayacak hata yapsa bile maç garantide birşey olmayacak :)
KanaKe
29.Temmuz.2010, 01:07
bence bu kadar abartmaya gerek yok eksiklerimiz vardi üstelik ikinci yariyi 10 kisi oynadik cok pozisyon verdik fakat defansa lugano ve gökhan geldimi daha az pozisyon veririz... attigimiz 2 golde cok güzeldi.. kadiköyde bu takimi her türlü yeneriz..
deniz.91
29.Temmuz.2010, 01:07
FB yeni sezon öncesi pekte iyi sinyaller vermiyor.Gökhan Gönül Lugano vs yok deniyor ama bu kadroda young boysu yenecek kadar güçlü gayet aykut kocamanı zor günler bekliyor kanımca
RasAnt
29.Temmuz.2010, 01:09
Ya senelerdir bu Önder bitmiyorda Okan mı bitecek ya yapmayın,sizde tutturmussunuz stres fln yok kabul etmıyorum yenilgiyi döndüm tekrar ben haklıyım :D
nannar
29.Temmuz.2010, 01:12
uzun uzun yazmaya gerek yok. young boys ileri ucu biraz yetenekli olsa maç 5-2 falan biterdiç eksikler var diyenlere katılmyorum çünkü sonuçta bu takım bire bir değerlendirildiğinde Fb den kaç gömlek altta ? ama sezon başı oldugu için takım hazır değil derseniz ona eyvallah... bakalım bizimkiler napacak yarın... Fb 2. maça kadar toparlanmazsa kadıköyde de çok rahat geçmez maç. ama sanırım toparlanacaktır. Yalnız baya zevkli maç oldu. hızlı ve bol pozisyonlu... Önder ,Cristian ve Alex çok kötüydü. İyi denebilecek 3 adam vardı. Emre, Volkan ,Stoch...
CeNTeR_TR
29.Temmuz.2010, 01:12
Aslında o kadar berbat bir takımız ki valla söylenecek söz yok !
İşte bizim Türk Milletimizin yorumu ;
Formsuz giden bir takımın başına yeni hoca gelir ve o hafta takım galip gelir '' Yaa bak gördün mü yeni hoca işi biliyor ''
Böyle devam ettikçe Aykutlarda harcanır Hasanlarda Hüseyinlerde.
yaman76hakanFB
29.Temmuz.2010, 01:37
Ya senelerdir bu Önder bitmiyorda Okan mı bitecek ya yapmayın,sizde tutturmussunuz stres fln yok kabul etmıyorum yenilgiyi döndüm tekrar ben haklıyım :D
Önder bitmez ki? Adamda bitecek birşey kalmamış... Ahı gitmiş, vahı kalmış diyeceğim, vahı da kalmamış.
Elbette Okan orada Önder'den çok daha iyi katkı verirdi. Ama takım lif lif dökülürken, Önder yerine Okan oynasaydı 10 yerine belki 8 tane net gol pozisyonu verirdik rakibe... Ama bu defa 10 yerine 8 gol pozisyonu verdiğimiz bilinmeyeceği için, "bu maçta Okan gibi bir genç sahaya sürülür mü" diye çatlak sesler çıkar ve o verilen 8 pozisyonun hesabı Okan'dan bilinirdi. Genel olarak değil, bazı çatlak sesler... Yoksa şahsen ben Önder'i halı saha takımında bile kadroya almam. Ama Önder'in kaşarlandığı, eleştirilerin para etmediği yerde en ufak bir çatlak ses -belki- Okan'ı olumsuz etkileyebilirdi. Belki diyorum, çünkü karakter özelliklerini bilmiyorum. Keşke bizim Türk çocukları da mesela Emir Preldzic gibi pişkin olsa... Azar işitse de, hata yapsa da, eleştiri alsa da yılmadan usanmadan ve umursamadan pişkin pişkin doğru bildiği yolda ilerleyebilse...
Önder mi? Adını bile anmak istemiyorum.
Deus Dominus
29.Temmuz.2010, 01:41
Kadıköy'de neyle karşılaşacaklarını bilerek, psikolojik olarak daha hazır çıkacaklarını düşündüğüm için turu geçme konusunda sıkıntı yaşanacağını zannetmiyorum. Geçen sezon izlediğimiz Kasımpaşa'nın birkaç üst versiyonu gibi bir izlenim verdi bana Young Boys. Kimse beklemiyordu bu tarz bir oyun, izleyici olarak temsilcimizin bu kadar çaresiz kalacağını da düşünmüyorduk. Karşılaşmayı düşününce 2-2 mükemmel bir skor oldu.
Umarım rövanşta ne yapması gerektiğini bilerek sahada mücadele eder oyuncular.
LaigLeNoiR
29.Temmuz.2010, 01:49
Maç konusunda Sergen'in futbolculuğuna laf atmak bana çok saçma geliyor.
Maça gelirsek başından sonuna kadar Young Boys haketti ancak F.Bahçe çok avantajlı bir skorla döndü.
F.Bahçe'de iyi diyebileceğimiz iki oyuncu vardı onlarda Volkan ve Emre. Diğerlerinin hepsi de çok çok kötüydü.
Kadıköyde bir sürpriz olmadan bu turu geçeriz ve Ş.L'e kalırız.
Raten
29.Temmuz.2010, 01:55
Futbolcular hakkında kısa değerlendirme yapmak gerekirse, Volkan böyle bir savunmaya rağmen yapabileceğinin en iyisini yaptı.İlk dakikalarda arka arkaya gelişen pozisyonlardan sonra zaten Volkan da savunmaya haklı olarak tepki gösterdi.Penaltı pozisyonu olmadan önce zaten Volkan bir sakatlık geçirmişti belki sakatlığı olmasa o penaltıyı da kurtarabilirdi ama sonuçta kimse penaltıyı kurtarmaması nedeniyle onu eleştirmeyecek.
Stoch son yıllarda yapılan en iyi transferlerden biri olacağını daha ilk resmi maçından belli etti.Üstelik çok genç ve 4-5 yıl Fenerbahçe'de futbol oynasa bile yine de çok yüksek ücretlere satılabilecek bir oyuncu.Diğer özelliği de takım oyununa yatkın olması.
Emre, Cristian gibi bir defansif orta sahanın yanında bu kadar oynuyorsa alkışı hakediyor.
Kazım için söylenecek çok söz yok.İnsan yedisinde ne ise yetmişinde de odur.Bu sefer tamamen elden çıkartılması büyük olasılık.
Bekir biraz efendi kişiliğinin de katkısıyla pek göze batmıyor -bu maçta Bilica ile beraber sergilediği performans ayrı bir olay - Lugano'nun yanına iyi bir yedek olarak bekletilebilir.
Andre Santos konusunda tamamen şüphelerim var.Acaba sol bekte defansif anlamda ne kadar katkı sağlayabilecek takıma.
Önder, Bilica, Cristian, Deivid takımdan gönderilirse 3 yabancı kontenjanı açılmış ve ruhen de taraftar rahatlatılmış olacak.Buradan açılan kontenjanla birlikte bir forvet bir defansif orta saha bir de stoper alınırsa harika olur.
Bir de bana kalırsa bir tane yerli yedek oturacak bir sol bek alınabilir ama adaylar çok kısıtlı.
Lugano ve Gökhan Gönül ikinci maçta oynasa bile çok şey değişir.Kazım'ın yerine de Dia veya Mehmet Topuz gelecek büyük olasılıkla.Alex de evsahibi olmamızın da etkisiyle biraz daha ağırlığını koyarsa ikinci maçta net bir skor alarak Play-Off lara kalırız.
Zekirdek
29.Temmuz.2010, 01:57
Volkan penaltıda kaleyi ortalamadı ama.
Raten
29.Temmuz.2010, 01:59
Evet sakatlığının da etkisiyle kendine güveni de azaldı ve pek fazla motive olamadı gibi geldi bana da.
Lim10
29.Temmuz.2010, 02:24
Sanırım çoğumuz bugün Fenerbahçe'nin İsviçre'de 5 atmasını bekliyormuş.Yada Aykut hocanın şapkadan tavşan çıkarmasını.Yahu bu maçlar eleme maçı.Bir sonraki tura çıktığınızda yada gruplara kaldığınızda UEFA demiyecek bu takım iyi futbolla gelmedi buraya, onun için gruplara kalamaz.Henüz sezon başı, takım mental-fizik-kadro uyumu açısından hazır değil.Ve bu takım geçen sezon çıktığı 2 finalide kaybetti.Ruhsal olarak çok büyük çöküntü yaşadı.Bunun belirtileri hala görülebiliyor.Bugün YB'nin bilmem kaç yüzbin dolarlık bilinmedik forveti Gökhan Ünal'dan daha iyi mücadele ettiği için suçlu Aykut hoca mı?Sanki klübede İbrahimoviç bekliyor..
Kadro kalitesine değinen arkadaşlara önerim, kağıt üzerindeki değerlere aldanmayın, takılmayın bu hesaplara bu kadar.Futbol yürek işi.Karşındaki adamdan 10 kat daha değerli bir oyuncu olman, o an çıktığın hava topunu senin alacağının garantisi mi?Galatasaray Tromso'ya, Shakhtar Fulham'a, Milan Deportivo'ya, Madrid Lyon'a elenirken kadro kaliteleri eşitmiydi?Kadro kalitesinden dem vurarak eleştiri yapmak, heleki şu durumdaki Fenerbahçe için bence çokda sağlıklı olmaz.
Kaldı ki Young Boys bugün hepimizi yanılttı.Kaçınız böyle organize ve mücadeleci bir takım bekliyordu maçtan önce?
Aşk-ı Şehir
29.Temmuz.2010, 02:31
Fenerbahçe sezon boyunca bu sistemle oynayacaksa Alex'in yerine başkasını transfer etmeli ya da Alex saha kenarına çekilip Özer oyuna alınmalı. Yoksa Fenerbahçe Alex'ten hiçbir verim alamaz. Ya da Alex'i forvete çekip çift forvet oynamalı. Bu arada Fenerbahçe'nin asıl aradığı santrafor geçen senenin Turkcell Süper Ligi gol kralıdır. :D
DisCo
29.Temmuz.2010, 02:41
İsviçre ligi sanırım başladı. Young Boys, Fenerbahçe'ye göre daha hazır durumda. Bunu maç içerisinde de gördük. Fenerbahçe büyük bir kulüp olduğundan ötürüde zor duruma düştüğü maçtan avantajlı skorla döndü.
Şuan ki tablo Fenerbahçe için aşırı kötü. Bu gelecek içinde böyle olur anlamı taşımıyor. Taşlar yerine oturmadı ve bir belirsizlik, güvensizlik ortamı var. Bunlar ortadan kalktığında daha iyi futbol izleyebiliriz. Kadıköy'de Fenerbahçe 1-2 yer 3-4 tane atıp turu geçer.
ozaniel
29.Temmuz.2010, 02:42
@Aşk-ı Şehir
Fenerbahçe bir "gol kralı"nı daha kaldıramaz.:D
Zekirdek
29.Temmuz.2010, 02:43
Kaldı ki Young Boys bugün hepimizi yanılttı.Kaçınız böyle organize ve mücadeleci bir takım bekliyordu maçtan önce?
Valla ben bekliyordum. Önceki yorumlarıma bakılabilir yani. Bir arkadaş 5 atmassa Fener'den adam olmaz diyordu.
CeNTeR_TR
29.Temmuz.2010, 02:44
Maç konusunda Sergen'in futbolculuğuna laf atmak bana çok saçma geliyor.
Maça gelirsek başından sonuna kadar Young Boys haketti ancak F.Bahçe çok avantajlı bir skorla döndü.
F.Bahçe'de iyi diyebileceğimiz iki oyuncu vardı onlarda Volkan ve Emre. Diğerlerinin hepsi de çok çok kötüydü.
Kadıköyde bir sürpriz olmadan bu turu geçeriz ve Ş.L'e kalırız.
Murat maç konusunda Sergen'in '' boş '' yorumları katılınca ister istemez eskiye gidiliyor :)
İki oyuncu mu :confused: Miroslav Stoch'u izlemedin mi sen gocaoğLan :0:
İnşAllah geçeceğiz ve İki Türk takımıyla gruplarda mücadele edeceğiz :)
Ahmet Göktaş
29.Temmuz.2010, 03:02
Stoçh'u çok beğendim , seri bir oyuncu , kaleye gitmeyi seven biri. Kazım herzamanki gibi olmayacak zamanda olmayacak yerde takımını eksik bıraktı. Şu kafasını o yeteneğini ortaya çıkarmaya verse çok büyük topçu olacak ama neden böyle yapıyor anlaşılır gibi değil. Sanki geçen sezon bu davranışları yüzünden kiraya gönderilen kazım bu kazım değildi.
Ayrıca Bekir'i çok beğendim belkide Bilica-Lugano göbeği düşünülebilir bilica-lugano yerine. Hem kontejyan açılmış olur.
fenerbahçe sanırım bu sezon 4-2-3-1 oynayacak bu maç gibi. Bu sistemde Dia'da iyi işler yapabilir açıkçası , ama forvete g.ünal yetersiz gibi tek forvet olduğu için.
berkay19
29.Temmuz.2010, 03:32
Fenerbahçe'nin bugünkü eksiği hem defansif hem de ofansif kanat oyuncularının yetersiz olmasıydı aslında. Stoch'u bir kenara bırakırsak Andre Santos geçen senede gördüğümüz haliyle ofansif oynamayı daha çok seven bir oyuncu. Bu maçta da elinden geldiğince çıktı zaten. Sağ bek Önder Turacı zaten işkence. Onun da ilerisinde Kazım beyimiz var. Hayır bütün maç daha doğrusu 45 dakika boyunca sadece bir kez savunmaya yardıma geliyorsun onda da sarı kart görüyorsun üzerine sırf artistliğini göstererek topu atmalar falan. Yahu sana şans verilmiş oyna kap formayı! Geçen sene MTK Budapeste'ye karşı oynadığı futbolu hatırlıyorsunuzdur. Young Boys çok mu farklı bu takımdan. Hele Alex... Ya hiç mi bir şey kalmamış bu adamda anlamıyorum. Fenerbahçe'li birkaç arkadaşımla izliyorum onlar bana soruyor "Alex'in ayağına top geldi mi?" diye. Forvete transfer şart. Gyan da doğru bir karar.
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-07-28_youngboys2.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-07-28_youngboys446.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-07-28_youngboys4.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-07-28_youngboys6.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-07-28_youngboys3.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-07-28_youngboys7.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-07-28_youngboys8.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-07-28_youngboys9.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-07-28_youngboys10.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-07-28_youngboys11.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-07-28_youngboys12.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-07-28_youngboys13.jpg
sananes
29.Temmuz.2010, 09:31
sağ bekte alt yapıdan bi çocuğu oynatmaya cesaret edememek büyük bi eksidir benim için.ben çıksam önderin oynadığını oynarım yahu.sonra kanatlarımız bu kadar forvete yakın oynayacaklarsa alex değil özerin oynaması lazım orta saha çok zayıf kalıyo bu kadar ofansif kanatlar ve alex oldugunda.orta sahayı özer emre mehmet yapmaya cesaret edebilirse hoca daha başarılı oluruz.rezaletti dünki oyunumuz
murat taşlı
29.Temmuz.2010, 10:51
Köklü bir revizyon şart.Kenarda bekleyecek oyuncular içerdekileri zorlamayacaksa neye yarar.
sananes
29.Temmuz.2010, 11:05
emre oyundan alınırken aykut hocaya tepki göstermiş sanırım hiç hoş değil 2. kez disiplinsiz yaklaşması aykut kocamana
Sekopej
29.Temmuz.2010, 11:09
Emre sekiyordu, üstelik yorulmuştu da, Aykut Kocaman'a değil de çıkarken rakip takımdan bazı oyunculara tepki göstermiş olabilir. Maçın son anları, skor Fenerbahçe lehine, yorgun bir Emre, çıkarken neden tepki göstersin ki?
murat taşlı
29.Temmuz.2010, 11:12
stopor r.marquez olabilir,ön libero annan ,forvet olarak adebayor ,gignac olay tamam.Yerli olarak sercan,volkan,eren güngör,orhan sam,ceyhun bunlardan 2 veya 3 nü alamak lazım.
sananes
29.Temmuz.2010, 11:16
umarım aykut kocamana değildir zaten tepkisi genç ve çok tanınmayan bir türk hocanın otoritesini üst üste 2 kez delmek sarsabilir yabancı oyuncuların gözünde.biz transfer bekliyoruz ama sadece forvet alacaklar gibi gözüküyo
El Barto
29.Temmuz.2010, 11:19
http://www.hurriyet.com.tr/_np/6314/11196314.jpg
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/15440097.asp?gid=373
SAİT71
29.Temmuz.2010, 11:30
Bu Aykut Kocaman kadar şansız hoca yok. Enkaz bir takım devraldı. Hazırlık maçları iyi geçmedi. Üstelik böylesine önemli bir maçta takımın yarısı yok. Olanlarda atılmaya meyilli olarak oynuyorlar. Zaten yedeklerde iş yok. Tebrik ediyorum Aykut Kocaman'ı, böylesine hazır, diri bir takımdan son dakikada da yesek beraberlik aldığı için. Maça baktım ikinci yarıda, 10 kişi kalan takımın defans hattı felç olmuş. Önder denen cisim sağ beki alt üst etmiş bırakmış.. ADamların bir oyuncusu paso kafa vuruyor. Zaten penaltı olmayan bir golde olsa yinede Selçuk orada öyle müdahale yapmamalıydı. PEnaltı olmadığı bariz ama hakem etki altında kaldı ve sonunda çaldı. O kadar da önemli değil ama bu yedek kadro kalitesini yukarı çekmek lazım. As oyuncular ile yedekler arasında fark büyük geldi bana. Bilmiyorum yada ben iyi izleyemedim heralde maçı...
Şunuda belirtmek isterim ki, Bu Kaz(ma)ım dan futbolcu olmazzzzzz. Olmazzzzzzzz. Olmazzzzz. Bu adam arsız, duygusuz, vurdum vurdum duymuyor........ Bencce gönderilmeli. Derhal kurtulmalyız. Zaten ne yapacağını eleme maçında göstermiş oldu. Bizim için avantaj çünkü ya grup maçlarında felan ben oynamayacağım mesajını verseydi. O zaman geç olacaktı ama hala vakit var.
Sekopej
29.Temmuz.2010, 11:31
Bu resimde tepkinin kime olduğu anlaşılmıyor, Emre sinirlenince gözü kimseyi görmüyor, bunu düzeltmek için çabalamazsa Emre ile durumların değişeceğinden bahsetmişti Aykut Kocaman.
Fernando Gago
29.Temmuz.2010, 11:53
Lugano Gökhan Gönül Özer Mehmet Topuz Dia ve mechul forvet Bunlar göze çarpan eksikler . Hepsi oynayamasa bile yedek klübesinde bolca alternatif olacaklar Yani çok karalar bağlamamak gerekiyor dünkü oyuna . Ama defansif anlamda takviye şart Bilica'nın acilen gönderilmesi lazım
TR.CaPTaiN
29.Temmuz.2010, 12:06
Neden bilmiyorum ama Emre'nin tepkisi 4. hakemeydi. Zaten kameralar yakaladı tepkinin hakeme olduğunu. Muhtelemen bu fotoğraf 4. hakemle tartıştıktan sonra kafayı çevirirken yakalanmış.
Universal
29.Temmuz.2010, 13:05
Fenerbahçe'nin en az iki veya üç oyuncu daha alması lazım. Yoksa işimiz zor; ama şu forvet transferi açıklansada bir rahat etsek.
Fernando Gago
29.Temmuz.2010, 13:35
Forvet , Defans ve yedek kaleci lazım en acilinden . . .
SAİT71
29.Temmuz.2010, 14:11
Bence birde alternatif sağ bek lazım..
vego
29.Temmuz.2010, 14:15
Futbol adil değil oynayan takım kazanmadı.Aykut hocaya üzülmemek elde değil
sananes
29.Temmuz.2010, 14:17
alt yapıdan bi genç çocuk alternatif sağ bek olmalıydı bu cesareti gösterebilmeliydi aykut hoca.önder kadar kötü oynamayı beceremez alt yapıdakiler zaten
E.Cartman
29.Temmuz.2010, 16:24
Kazım: Topu havaya dikmenin sarı kart olduğunu biliyorum ama bu hakeme bağlıdır.
http://www.milliyet.com.tr/ozru-kabahatinden-buyuk-/spor/sondakika/29.07.2010/1269769/default.htm
SAİT71
29.Temmuz.2010, 16:28
Pişkinliğe bak adamda ki..
GodfatheR
29.Temmuz.2010, 16:37
Seni ıslak odunla dövmek lazım Kazım :0:
berkay19
29.Temmuz.2010, 17:08
Futbol adil değil oynayan takım kazanmadı.Aykut hocaya üzülmemek elde değil
Ne yani Fenerbahçe mi hakediyordu?
Sekopej
29.Temmuz.2010, 17:11
Hayır, Young Boys ve futbol adil değil, kazanamadılar, Fenerbahçe büyük takım olmanın avantajını (nasılsa bu, genelde söylenir:D) kullanarak 3-4 defa gittiği rakip kaleye 2 gol atıp, uydurma penaltı olmasa belki de kazanacağı bir maç oynadı.
Varonil
29.Temmuz.2010, 17:27
Bu arada Ajax ile Paok 1-1 berabere kalmış.Paok 2.maç için oldukça avantajlı durumda.Kazanırlar umarım.
vego
29.Temmuz.2010, 17:27
Elbetteki hakeden Young boystu.Bu ruhsuzlar sürüsü içinde bulunan Aykut hocaya üzülüyorum Stoch ve Emre dışında maçı takan yoktu sanki.Volkan'ı söylemiyorum maçın adamı
SAİT71
29.Temmuz.2010, 17:41
Gerçekten penaltıyıda geçtik, nasıl biz bazen büyük takımlara bilenip üstün oynuyoruz ve hep sonuçta Chelse'ler, Arsenal'ler, Milan'lar adıyla kazanıyor bu maçtada öyle oldu. Biraz tecrübe diyebiliriz..
Addolorato
29.Temmuz.2010, 20:41
Gerçekten penaltıyıda geçtik, nasıl biz bazen büyük takımlara bilenip üstün oynuyoruz ve hep sonuçta Chelse'ler, Arsenal'ler, Milan'lar adıyla kazanıyor bu maçtada öyle oldu. Biraz tecrübe diyebiliriz..
Rakip 38 şut çekmiş. 3-4 tane direkten dönen topu var. Fenerbahçe'nin 2. yarı şutu yok. Buna tecrübe değil şans denir benim bildiğim.
MeMo
29.Temmuz.2010, 20:49
Rakip 38 şut çekmiş. 3-4 tane direkten dönen topu var. Fenerbahçe'nin 2. yarı şutu yok. Buna tecrübe değil şans denir benim bildiğim.
Biraz tecrübe demiş benim bildiğim.
SAİT71
29.Temmuz.2010, 20:57
Ben şansa inanmıyorum. Volkan'ın kurtarışlarıda m şanstı yani? O halde penaltıda penaltı değildi, maç bizimdi. Ben bu görüşe katılamayacağım. Bu skoru almak demek tecrübe demektir. Futbolda böyle..
10 kişilik yarı yedek kadrolu Fener'i yenemeyen İsviçre'nin en güçlülerinden, üstelik full kadro ve Fener'den daha fit bir takımın kazanamaması şans değil, Fener'in tecrübesi. Direkten girseydi ne olurdu? En fazla yenilirdik ama sokamadı, oda onun beceriksizliğidir.
Varonil
29.Temmuz.2010, 21:52
Yıllardır Milan'larla Chelsea'lerle ManU'larla iyi oynayıp da yenildiğimiz zaman onlar tecrübeli oluyordu da şimdi Fenerbahçe Young Boys karşısında kötü oynadığı zaman şanslı mı oluyor? Geçiniz efendim bunları,geçiniz ;;) ..
sananes
29.Temmuz.2010, 21:57
biz kötü oynamadık ki ezildik resmen.adamlar linç etti bizi ben kimseye karşı bu kadar üstün oynadıgımızı hatırlamıyorum 38 şut atmışlar yahu fm mi bu
RaSenGan
29.Temmuz.2010, 21:58
Yıllardır Milan'larla Chelsea'lerle ManU'larla iyi oynayıp da yenildiğimiz zaman onlar tecrübeli oluyordu da şimdi Fenerbahçe Young Boys karşısında kötü oynadığı zaman şanslı mı oluyor? Geçiniz efendim bunları,geçiniz ;;) ..
Fenerbahçe o takımlara 38 şut attı 2-3 tanesi direkten döndü ikinci yarı o takımlar şut atamadı da mı biz öyle demedik :)
Addolorato
29.Temmuz.2010, 22:02
Ben hiç öyle bir maç hatırlamıyorum. Chelsea ile Stamford Bridge'de ki maçı diyorsan bu kadar ezici bir üstünlük yoktu. Hiç bir oynadığınız büyük takıma karşı böyle bir performansı olmadı Fenerbahçe'nin.
TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Temmuz.2010, 22:03
Abartmayin su 38 sutu. 20den fazlasi kalenin yakinindan bile gecmeyen uzaktan isabetsiz sutlardi, yenik olmalarindan kaynaklanan caresizce cekilen. 2.yari iyi kapandigimiz icin rakip sacma sapan sutlara basvurdu. Bakin gorun kadikoyde, rakip nasil sindirilirmis. Boylesine pervasizca saldiran bi takima cok daha fazlasini atmamiz gerekirdi. Umarim haftaya da aynen boyle oynarlar. Atacagimiz golleri izlemek icin sabirsizlaniyorum :D:D
CeNTeR_TR
29.Temmuz.2010, 22:05
Gel teskere gel teskere bitsin bu hasret ;)
Başlamış yine boş polemikler Forza Young Boys ;)
TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Temmuz.2010, 22:08
Gel teskere gel teskere bitsin bu hasret ;)
Başlamış yine boş polemikler Forza Young Boys ;)
Cok haklisin
Hersey bos, Young Boyzla cos :n::n:
sananes
29.Temmuz.2010, 22:11
haftaya young boysu zaten geçeriz ama dün fark yeyip haftaya formalite maçınada çıkıyo olabilirdik.alex takım savunması için büyük sorun oluyo ya alexsiz oynuycaz yada kanatlarımız bu kadar ofansif olmayacak yada cristian yerine samuel johnson gibi yarım kova terleyecek kadar kosan bi oyuncu alıcaz başka çaremiz yok acilen sistemi oturtmalı aykut hoca ligdeki ilk maçlarımızda kolay sayılmaz
Varonil
29.Temmuz.2010, 22:12
Ben hiç öyle bir maç hatırlamıyorum. Chelsea ile Stamford Bridge'de ki maçı diyorsan bu kadar ezici bir üstünlük yoktu. Hiç bir oynadığınız büyük takıma karşı böyle bir performansı olmadı Fenerbahçe'nin.
Takımları rastgele sıraladım illa somut bir örnek istiyorsan sana burada maçları söyleyebilirim.
2005'te İtalya'da Milan'la oynadığımız maç.Fena bir oyun oynamamıştık.Maçın sonlarına doğru 1-1 girmiştik ama son 5 dakikada 2 gol yiyip 3-1 mağlup olmuştuk.
Aynı sene Kadıköy'de oynanan Schalke maçı.Çok iyi oynamamıza rağmen Volkan'ın hatası 2 puan kaybetmemize neden olmuştu..
2007'deki Newcastle maçı ..
Yine aynı yıl oynanan AZ Alkmaar maçları.Yenilmeden elenmek sanırım tecrübesiz bir takımın başına gelecek en kötü şeydir.
Emirates'te oynanan Arsenal maçında da takım olarak çok iyi savunma yapmamıza rağmen hücum gücümüz çok zayıf olduğu için gol atamamıştık.Bu maçı da ekleyebiliriz sanırım.
goosfraba
29.Temmuz.2010, 23:27
Young Boys - Fenerbahçe maçını, konu dışarısına çıkmadan konuşabilirsiniz.
Olay tekrar, diğerlerinde de olduğu gibi GS-FB muhabbetine dönmesin lütfen.
Bu mesajımı alıntılayıp veya alıntılamadan yapılan göndermeler cevap verilmeksizin silinecektir.
Hakkınızı Turksportal Destek Merkezi'nde arayabilirsiniz.
Crocodile1963
30.Temmuz.2010, 00:34
Yazık oldu ülke puanlarına 3 maçta 6 puan kaybettik bu işin sorumlusu kim ? (3 takımında başlığına yazıyorum, hiçbirini birbirinden ayırmadığım için.)
Börk
30.Temmuz.2010, 01:15
Rıdvan Dilmen : Volkan, Hakan yenilmedi, Arda yenemedi..
yaman76hakanFB
30.Temmuz.2010, 01:37
Aynı sene Kadıköy'de oynanan Schalke maçı.Çok iyi oynamamıza rağmen Volkan'ın hatası 2 puan kaybetmemize neden olmuştu..
Sadece Volkan'ın hatası değil... 1-0 önde olduğumuz bölümde Nobre'nin bomboş pozisyondaki Anelka'ya pas vermek yerine saçma bir tercihle kaleye şut atması asla ama asla unutulmayacak kadar yaralayıcı ve acı bir andı... 2-0 olacak maç Volkan'ın hatası da eklenince nerelere geldi. Volkan'ın ayağı altından kaçırdığı top bir hataydı, mazur görülebilir. Ama Nobre'nin yaptığı bir hata filan değildi. Düpedüz Anelka'ya yapılmış bir tavırdı. Bencillik dersi olarak mektep kitaplarında okutulsa yeridir.
Anelka niye mutsuzdu? Böyle bir değeri niye kaçırdık elimizden? Ve Nobre Anelka'ya yönelik bu tutumunda yalnız mıydı? Tek başına mı hareket ediyordu? Kimlerin yaptığı yanlarına kâr kaldı? Yarının takımı kurulurken düne ait hiç unutulmaması gerekenler...
Konumuzla ilgisi yok ama Schalke maçı gündeme gelince birden aklıma geldi.
vuque
30.Temmuz.2010, 10:10
Sadece Volkan'ın hatası değil... 1-0 önde olduğumuz bölümde Nobre'nin bomboş pozisyondaki Anelka'ya pas vermek yerine saçma bir tercihle kaleye şut atması asla ama asla unutulmayacak kadar yaralayıcı ve acı bir andı... 2-0 olacak maç Volkan'ın hatası da eklenince nerelere geldi. Volkan'ın ayağı altından kaçırdığı top bir hataydı, mazur görülebilir. Ama Nobre'nin yaptığı bir hata filan değildi. Düpedüz Anelka'ya yapılmış bir tavırdı. Bencillik dersi olarak mektep kitaplarında okutulsa yeridir.
Anelka niye mutsuzdu? Böyle bir değeri niye kaçırdık elimizden? Ve Nobre Anelka'ya yönelik bu tutumunda yalnız mıydı? Tek başına mı hareket ediyordu? Kimlerin yaptığı yanlarına kâr kaldı? Yarının takımı kurulurken düne ait hiç unutulmaması gerekenler...
Konumuzla ilgisi yok ama Schalke maçı gündeme gelince birden aklıma geldi.
Başını Alex'in çektiği Brezilyalılar Anelka'ya karşı böyle bir tutum sergiledi.Alex dahil hepsinin yanına kâr kaldı.Olan Anelka'ya oldu çekti gitti.Zarar gören Fenerbahçe oldu...
SAİT71
30.Temmuz.2010, 10:52
Valla Young Boys net fırsatlar yakaladı ama şanstan değil tamamiyle beceri eksikliğinden değerlendiremediler. Mesela Volkanla karşı karşıya pozisyonda yanına yuvarlamayıp köşeye taksaydı bugün neden yenilidiğimizi konuşacaktık. Maçın sonlarına doğru takım zaten 10 kişi oynamanında dezavantajı ile yoruldu. Kadıköyde bunları haşlarız..
Since-1907
30.Temmuz.2010, 11:59
Çok kötü oynadık , çok basit hatalar yaptık.Ama rövanş maçında , evimizde turu rahat geçeceğimizi düşünüyorum.