Log in

View Full Version : Galatasaray - OFK Beograd | UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu 1. Maç

TR.CaPTaiN
24.Temmuz.2010, 18:38
http://www.yukleresim.com/images/58047058983412774820.jpg (http://www.yukleresim.com/)

TR.CaPTaiN
24.Temmuz.2010, 18:38
Bu maç büyük ihtimalle D-Smart'ta ancak; deplasmandaki maçı Ntv veya Ntvspor verecek.

Varonil
24.Temmuz.2010, 18:55
Galatasaray'ın farkla kazanması gereken bir maç.

nannar
24.Temmuz.2010, 19:07
Kazanırız herhalde ama takım henüz oturmadı. Zevkli maç olmaz

Clayman
24.Temmuz.2010, 19:34
Sırp takımlarının kafamdaki görüntüsü fizikli takımlar. Zorlanabiliriz diye düşünüyorum çünkü fizik olarak kötü durumdayız bence. Bu açığı da teknik oyuncularımızla kapatabiliriz.

Ahmet Göktaş
24.Temmuz.2010, 19:57
köklü bir takım ve sonuçta Plzen gibi OFK'da bir ekolden gelen takımlar. Kesin bir sonuç söylenmeyecek maç.

Corpus
24.Temmuz.2010, 20:07
Bizden adam sakatlamasınlar da :)

Hugo
25.Temmuz.2010, 00:39
Deplasmandaki Maçı NTV verecekmiş.

RaSenGan
25.Temmuz.2010, 00:40
Saat 1 yazıyor resimde :)

Fearless Coward
25.Temmuz.2010, 01:35
Harbiden kimse dikkat etmemiş :D bizden kaçmaz Aygün iş başında :cool: doğrumu acaba :n: :n:

King_91
25.Temmuz.2010, 12:40
1 olamaması lazım bu maça gidicem çünkü :D biletix ve uefa sitesinde yerel saatle 21 olarak gösteriyor

King_91
25.Temmuz.2010, 12:41
maçla ilgili de birşeyler söyleyeyim : kazanamazsak rezalet olur .

edit : hatta en az 3 fark istiyorum .

RaSenGan
25.Temmuz.2010, 12:44
Pek gollü olacağını zannetmiyorum.Yedek ağırlıklı bir kadro çıkar herhalde.1-0 2-0 gibi bir sonuç alırız.

maçla ilgili de birşeyler söyleyeyim : kazanamazsak rezalet olur .

edit : hatta en az 3 fark istiyorum .

O ne öyle en az 3 çocuk istiyorum gibi :D

uAburak89
25.Temmuz.2010, 12:51
Arda Turan'ın maçı olacak, zorlanmadan kazanırız.

E.Cartman
25.Temmuz.2010, 13:22
bu maça bi ASY buluşması mı yapsak :n::n:

Lorik Cana19
25.Temmuz.2010, 13:36
Çok rahat kazanırız. OFK Belgrad bizim dengimiz değil. Tüm takımlarımıza başarılar...

RasAnt
26.Temmuz.2010, 01:12
Gsnin favori oldugu bir maç başarılar

Alicanfmfan
26.Temmuz.2010, 03:31
Bu maçla beraber mabed ile bulusuyoruz Allah'a şükür :) , maçtaki yerimizi alacagız yine takımımızı sonuna kadar destekleyecegiz , İnşAllah kazanırz , farklı bir skor tek temennim.

Allah Utandırmasın...

RaSenGan
26.Temmuz.2010, 03:51
köklü bir takım ve sonuçta Plzen gibi OFK'da bir ekolden gelen takımlar. Kesin bir sonuç söylenmeyecek maç.

Köklü olsa ne yazar.Son lig şampiyonluğu 1938-1939 yılında adamların.Avrupa'da her yıl 2 maç oynayıp eleniyorlar son yıllarda.Yalnız bu yıl 4 maç olacak bu.Bu maça kesin bir sonuç söylememenin mantığı başka bir şey olsa gerek.

vuque
26.Temmuz.2010, 04:40
Tromsö içinde aynı şeyler söyleniyordu.Temkinli olmakta fayda var derim ben :p

KanaKe
26.Temmuz.2010, 12:05
Söyle yorumlari cok sacma buluyorum adini ilk kez duydugumuz takimlar nasil olurda bizim 3 büyükleri yenebilecek güce sahip olur? Iddia ediyorum GS A2 kadrosuyla ciksin yine yener bu takimi.

CreaterS
26.Temmuz.2010, 12:21
Söyle yorumlari cok sacma buluyorum adini ilk kez duydugumuz takimlar nasil olurda bizim 3 büyükleri yenebilecek güce sahip olur? Iddia ediyorum GS A2 kadrosuyla ciksin yine yener bu takimi.

böyle takımların hiç şakası olmuyor.. önce den de gördük.. örnek Tromso,Metalist.. daha da var yani.

Zekirdek
26.Temmuz.2010, 12:32

Bizim üç büyükleri kadarda büyütme.

Corpus
26.Temmuz.2010, 12:38
Bizim üç büyükleri kadarda büyütme.

Büyütme mi ?

Fenerbahçe daha yeni inter i man.utd i dize getirmedi mi ? Gidip amatörlere mi yenilecek ?

Galatasaray tarihinde uefa ve süper kupaları bulunduran ve Rakip kim olursa olsun ASY e gelince korkutan ve her türlü baskıyı istediği şekilde kurabilen bir takım.

Beşiktaş ne kadar oldu bilmiyorum ama sergen zamanında chelsea yi yendi. Çarşı gibi büyük ve dünya nın her yerinde tanınan nadir taraftar gruplarından birine sahip. Elindeki pot. istediğinde her takıma karşı kullanabilir.

3 büyükler diyorsunuz ama ezip geçiyorsunuz. Bizim takımlarımız diye yerin dibine sokmaya gerek yok.!

CreaterS
26.Temmuz.2010, 12:43
Büyütme mi ?

Fenerbahçe daha yeni inter i man.utd i dize getirmedi mi ? Gidip amatörlere mi yenilecek ?

Galatasaray tarihinde uefa ve süper kupaları bulunduran ve Rakip kim olursa olsun ASY e gelince korkutan ve her türlü baskıyı istediği şekilde kurabilen bir takım.

Beşiktaş ne kadar oldu bilmiyorum ama sergen zamanında chelsea yi yendi. Çarşı gibi büyük ve dünya nın her yerinde tanınan nadir taraftar gruplarından birine sahip. Elindeki pot. istediğinde her takıma karşı kullanabilir.

3 büyükler diyorsunuz ama ezip geçiyorsunuz. Bizim takımlarımız diye yerin dibine sokmaya gerek yok.!

Ne kadar oldu bilmiyorumu yok :) Liverpoolu mu yenmedik.. m.united'i ingiltere de mi yenmedik ?

Zekirdek
26.Temmuz.2010, 13:25
Büyütme mi ?

Ama dediklerinin bir sürekliliği yok. İstikrarsız başarı başarı değildir. Yani GS bir sene UEFA kazanıyor 10 sene çeyrek final göremiyor o kupada. Fener Yarı final oynuyor. Diğer turnuvalarda gruptan çıkamıyor. BJK Liverpool'u yeniyor diğer maç CL tarihinde bir rekoru kırıyor bir rekoru egale ediyor.

Corpus
26.Temmuz.2010, 13:49
Ama dediklerinin bir sürekliliği yok. İstikrarsız başarı başarı değildir. Yani GS bir sene UEFA kazanıyor 10 sene çeyrek final göremiyor o kupada. Fener Yarı final oynuyor. Diğer turnuvalarda gruptan çıkamıyor. BJK Liverpool'u yeniyor diğer maç CL tarihinde bir rekoru kırıyor bir rekoru egale ediyor.

Liverpool un son 5 yılda başarıları neler ?

Karşısına çıkanlar son 5 yıla bakmaz. Orada isim Liverpool yazıyorsa isterse yedek kadro ile çıksın liverpool dur. Gs , bjk , fb de böyle.

El Barto
26.Temmuz.2010, 14:17
Bu iki takım 100 maç oynasa 99'unu Galatasaray kazanır. Tromsö maçı da öyleydi. 100 kere oynasalar 99'unu kazanırlardı ama o gün 1 ihtimal denk geldi. Bu maçta da gelemez mi? Gelebilir elbette ama %1 ise Galatasaray'ın kaybetmesi ihtimali kazanması ihtimali en az %90'dır.

Ben Galatasaray'ın rahat ve farklı bir biçimde kazanacağını düşünüyorum. Avrupa'da bir kaç tur atlaması lazım takımlarımızın yoksa durumumuz her sene biraz daha geriye gidiyor.

Başarılar Galatasaray.

anilton
26.Temmuz.2010, 15:56
Bu maç Mehmet Batdal'ın maçı olur...

izmer96
26.Temmuz.2010, 21:09
Bu macda GS nin zorlanacagini dusunenin aklinda zoru olmasi gerek , bu tip takimlar bizim Bank Asya'nin kafaya oyniyan takimlarini zorliyabilirler ancak

partizanlion
26.Temmuz.2010, 22:13
Galatasaray kazanacaktır.Fakat ilk maç olmasından dolayı gollü olmaz..

DisCo
29.Temmuz.2010, 02:29
Hayatın ne getireceğini kimse bilemez. Tabi bu gerçek bizim öngörülerde bulunmamızı engellemeyecektir.

Galatasaray'a hangi yönden bakarsanız bakın rakibinden üstündür. Bu üstünlük nedeniyle Galatasaray'ın maçı rahat kazanma olasılığı çok yüksektir. Bunu dile getirirken de fark olur diyoruz. Başa dönersek eğer hayatın cilvesi o gün Beograd tarafından eserse karambol bir gol, hakem hatasından gelen bir gol, savunmanın anlamsızlıkta yarışmasından ötürü gelen bir gol üzerine Galatasaray vurur vurur ve girmez. Galatasaray o zaman kaybeder. Yada Galatasaray'lı oyunculardan 1-2 tanesi atılırsa, rakip ciddi anlamda motive olmuşsa Galatasaray kaybedebilir.

Aşk-ı Şehir
29.Temmuz.2010, 02:34
Sırp takımları tehlikelidir...

ShevAnil
29.Temmuz.2010, 02:40
Maçta olucak kimse varmı ?

Addolorato
29.Temmuz.2010, 02:46
Sırp takımları tehlikelidir...

Evet taraftarları kavga çıkarmaya hazır tiplerdir. Onun dışında OFK Beograd kim Galatasaray kim.

Ahmet Göktaş
29.Temmuz.2010, 02:52
Köklü olsa ne yazar.Son lig şampiyonluğu 1938-1939 yılında adamların.Avrupa'da her yıl 2 maç oynayıp eleniyorlar son yıllarda.Yalnız bu yıl 4 maç olacak bu.Bu maça kesin bir sonuç söylememenin mantığı başka bir şey olsa gerek.

Aygün niye bu kadar farklı açıdan yaklaştın anlayamadım. Mantığı başka birşey değil. Sandığın gibi antigalatasraycılık falan yok yorumda. Dikakt edersen plzen gibi diyorum. 2 takımda kolay lokma olmayabilir diyorum sadece. Ne yani hafife mi almam gerekiyordu illaki ? Bu kadar art niyetli düşünmeyin bazı şeyler lütfen. Rica ediyorum bak. Sonra gereksiz muhabbetler dönüyor.

Ahmet Göktaş
29.Temmuz.2010, 02:54
Ayrıca ben Galatasaray zorlanır yenilir falan demiyorum dikakt ederseniz. Kesin bir sonuç söylemiyorum sadece. Tabiki bencede yarın takımımızda galip gelecektir ancak büyük konuşmak istemiyorum.

berkay19
29.Temmuz.2010, 03:45
Açıkçası fark beklemiyorum ama ne yalan söyleyim Pino'yu ilk defa seyredeceğimden özellikle ona dikkat edeceğim :P 2-1 gibi bir sonuç bekliyorum... Bizim lehimize.

Lucas Neill
29.Temmuz.2010, 20:41
Galatasaray
Aykut, Sabri, Neill, Servet, Hakan Balta, Barış, Mustafa Sarp, Ayhan Akman, Serdar Özkan, Arda Turan, Mehmet Batdal

Yedekler
Ufuk Ceylan, Ali Turan, Çağlar, Pino, Kewell, Lorik Cana, Emre Çolak

Resmi sitede okudum sanirim kadromuz bu

Nedvedmania
29.Temmuz.2010, 20:49
Maç 21 de değilmi neden 01 yazıyor ilk mesajda :D

anilton
29.Temmuz.2010, 20:53
---------------------Aykut---------------------

Sabri----------Neill------Servet------H.Balta

---------------Mustafa--Ayhan----------------

Barış----------------Arda-------------S.Özkan

--------------------M.Batdal----------------------

KaRaBükLü KraL
29.Temmuz.2010, 21:13
Tek yabancı Neill as kadroda.Yeter zaten:D

eng1n
29.Temmuz.2010, 21:20
---------------------Aykut---------------------

Sabri----------Neill------Servet------H.Balta

---------------Mustafa--Ayhan----------------

Barış----------------Arda-------------S.Özkan

--------------------M.Batdal----------------------

barış özbek sağda mı oynıcak?

anilton
29.Temmuz.2010, 21:21
Rijkaard genellikle sağda kullanıyor onu.Bugünde öyle olur...

ForCimbom
29.Temmuz.2010, 21:37
rijkaard'ın barış'ı sağda oynattığını hiç hatırlamıyorum. sağ içte oynuyor, sağ tarafla pas alışverişi yapıyor en fazla. ya sarp-barış-ayhan orta üçlü olur ya da ayhan sola geçer 4231 oynarız....

RaSenGan
29.Temmuz.2010, 21:41
Radyo falan yok mudur dinlemek için :(

vuque
29.Temmuz.2010, 21:43
Bakalım neler olacak...

vuque
29.Temmuz.2010, 21:58
Mustafa Sarp'ın karambol'den şutu tehlike yarattı...
Gol olabilirdi ama iyi çıkardılar...

vuque
29.Temmuz.2010, 21:59
Batdal'ın kafa vuruşu direkten döndü...
Galatasaray iyi yükleniyor ama kontradan yememeye dikkat etmesi lazım...

Eminoski
29.Temmuz.2010, 22:12
gol geldi :) galatasaray defansta 1 2 hata yapsada çok iyi başladı maça 3 4 top çizgiden direkten döndü iyi oynuyorlar

vuque
29.Temmuz.2010, 22:13
Arda attı...
1 dakika öncesinde Milic kaçırdı ama kaçırmayacaksın futbol böyle bir oyun atamayana atarlar :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Temmuz.2010, 22:13
1-0 oldu. Arda Turan.

vuque
29.Temmuz.2010, 22:33
İlkyarı bitti...

E.Cartman
29.Temmuz.2010, 22:33
biz bu Saranov'u alalım kaleye :D:D:D

uAburak89
29.Temmuz.2010, 22:34
Arda'nın golü güzeldi, çok net fırsatlar yakalıyoruz ancak hem şanssızlık hem de beceriksizliğin etkisi ile ikinci gol gelemedi bir türlü.

izmer96
29.Temmuz.2010, 22:37
Ben pembe formaya 2. kere asik oldum , cok SIK duruyor kesinlikle almak lazim , ilk yariya gelirsek Serdar Ozkan FB macinda beni ne kadar sasirtsada bu macda gosterdiki Galatasaray'in oyuncusu degil , Mehmet Batdal kumasi iyi oyuncu belli ediyor kendini ama tecrube ve son vurus problemleri var eger sorun olmaz ise 1-2 yila cok iyi bir forvet olur , Arda yine aralarda parliyor , Kewell , Baros , Elano ve Cana nin bu takima katilmasi ile gercek bi yorum yapabiliriz

Varonil
29.Temmuz.2010, 22:38
Formanın arkasındaki yeni numara ve isim fontu da çok şık duruyor.Keşke lig maçlarında sırt bölgesinde reklam olmasaydı.

Lucas Neill
29.Temmuz.2010, 22:41
Ayhan ön libero gibi oynuyor Mustafa sarpin sirti dönük top kontrolü yeteneksizliginden dolayi bu secim oldu galiba.

Servet yine güven vermedi ilk pozisyonlarda hep pozisyon hatasi yapti ins düzelir.

Arda gününde Mehmet Batdal gol ariyor ins 2.yari Kewell ve Pino'yu da izleriz.

TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Temmuz.2010, 23:13
Mac nasil gidiyor su an, izleyen yok mu?
Baska gol olur mu, bilgilendirin bizi :)

Revolution
29.Temmuz.2010, 23:15
Maç sıkıcı bir hal aldı.. Kewell biraz önce oyuna girdi 99 numara hiç yakışmıyor :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Temmuz.2010, 23:17
Maç sıkıcı bir hal aldı.. Kewell biraz önce oyuna girdi 99 numara hiç yakışmıyor :D

Umit Karani hatirlatiyor galiba, ondandir :D:D

IcedEarth
29.Temmuz.2010, 23:22
Arda yine yazdı galiba :) Bu çocuğa elleyenin kafasını ezerim ben :)

Sirius Black
29.Temmuz.2010, 23:22
Arda 2-0. :) Pino iyi oynuyor çok hızlı gerçekten, Kewell da... Söze gerek mi var? Her zamanki Kewelll. :-)

Revolution
29.Temmuz.2010, 23:24
Umit Karani hatirlatiyor galiba, ondandir :D:D

Ümit Karan'ı çok severdim Aytaç abi ama yakışmıyor Kewell'a 99 numara :)

Bu arada gol yedik

Sirius Black
29.Temmuz.2010, 23:24
2-1 oldu .

Revolution
29.Temmuz.2010, 23:28
Barış git ya gerçekten bıktım seni izlemekten. Ayhan da inanılmaz ağır kalıyor çok yavaşlamış.

Revolution
29.Temmuz.2010, 23:29
Aha 2-2...

Sirius Black
29.Temmuz.2010, 23:30
2-2 oldu. Aykut napıyorsun ya.

Revolution
29.Temmuz.2010, 23:31
Asıl Mustafa ne yapıyor orda? Adamını kaçırıyor adam armut toplar gibi kafa vurdu bomboş. Anca arkadan bağırır.

GebzeLi1907
29.Temmuz.2010, 23:32
G.saray nasıl oynuyor, rakip nasıl
2-0 dan 2-2 ye nası geldi samiyende maç

Sirius Black
29.Temmuz.2010, 23:32
Aykut da bi karar verseydi çıkayım mı kalayım mı diye, arada kaldı top girdi içeri.

Revolution
29.Temmuz.2010, 23:33
Galatasaray uyuyor. Rakipte de birşey yok. 2. golü kornerden yedik. Ama böyle futbol oynanmaz

CeNTeR_TR
29.Temmuz.2010, 23:34
Oha 2-2 mi ? Yok artık ! Ne yapıyor bu Galatasaray..

Rjkard'a üzülüyorum gerçi Rjkard'ın suçu yok sahada o kadar çok ruhsuz futbolcu varki..

IcedEarth
29.Temmuz.2010, 23:35
Allah rızası için biri Rijkaard'a Ayhan Barış ve Mustafa Sarp'ı birlikte oynatmamasını söylesin.

Sirius Black
Rijkaard 2.golde çok sinirlendi.

Revolution
Bu ön liberoda Mustafa bu ortasahada Barış Ayhan olduğu sürece hiçbirşey değişmez.. Rijkaard haklı adam yok ama 3 tane bombayı da aynı yere koyma be Frankcım.

uAburak89
29.Temmuz.2010, 23:38
İlk yarı bulduğun pozisyonları aptal gibi harcarsan, auta giden top gider adamına çarpar gol olur. Bir de üstüne Bükreş fatihi(!) Aykut gibi kalecin oynuyorsa kalede, 2-2 de olur, 2-3 de...

Takımı hiç beğenmedim, tribünleri de aynı şekilde, Rijkaard da hiç masum değil. Ona olan inancım azalmaya başladı.

Revolution
29.Temmuz.2010, 23:39
Yeter artık ya en küçük şeyde hemen Aykut'a ıslık hemen yuhalamalar.. Böyle taraftar olunmaz ben bıktım ya akıl var mantık var ne yapmaya çalışıyor bunlar?

uAburak89
29.Temmuz.2010, 23:40
Deplasmanda işimiz çok zor, bu şekilde oynarsak kesinlikle turu geçemeyiz. Sırp takımı bu sonuçta, taraftarları uçmuş oluyor genelde.

Lucas Neill
29.Temmuz.2010, 23:42
Yeter artık ya en küçük şeyde hemen Aykut'a ıslık hemen yuhalamalar.. Böyle taraftar olunmaz ben bıktım ya akıl var mantık var ne yapmaya çalışıyor bunlar?

Isliklamalari kötü ama Aykut'da 1 kere yan topa ciksin be ne bu ya kac senedir Aykuttan cektigimiz gitsin Alman 2-liginde gecsin kaleye.

Mac skciydi söylenecek pek bisey yok orta sahamiz her zaman ki gibiydi.Rijkaard'a büyük sabirlar yönetim hala orta sahaya oyuncu almasin 1 eylülde getirirler sakat bi adam olur biter.

yunusgs
29.Temmuz.2010, 23:44
Anlamıyorum ya,gerçekten anlamıyorum.2 sene önce bizi turdan eden Aykut hala bu takımın kalesini koruyor.Yabancı kaleci almayın,aferin böyle devam.

Oyuncular gelip gidiyor,zihniyet hep aynı mı kalıyor anlamadım.Hamburg ve A.Madrid maçının kopyası bir maç karşınızda.

Galatasaray duran toptan gol atamaz,Galatasaray son dakikalarda gol atamaz.Galatasaray forvetsiz oynar.Eee Galatasaray ne yapar?

Yediğimiz gollere bak;serbest vuruş ve korner.Yani bizim beceremediğimiz şeyler.

Ali Sami Yen'de de bir uğursuzluk mu vardır anlamadım gitti.Hamburg,A.Madrid,aynı senaryo.

Şimdiden elendik,geçmiş olsun.Bu gece iyice üzülün.Sonra bir kez daha üzülüp de olayı takside sokmayın.

Ah ah keşke bizi de,birilerini olduğu gibi ''şans melekleri'' korusa.

ForCimbom
29.Temmuz.2010, 23:46

aykut ne yapıyor onu sorayım asıl ben sana? kendini geliştirmeye uğraşıyor mu bu adam yıllardır kendisini ıslıklamayan taraftar için? yıllardır kaç defa yan topa çıkmış? ne zaman öğrenecek topa çıkmayı çıkmamayı?

o bar benim bu bar senin dolaşacağına florya'da azıcık daha mesai yapsın da kalecilik neymiş öğrenmeye çalışsın.

KaRaBükLü KraL
29.Temmuz.2010, 23:47
Yeter artık ama ya.Al işte transfer yapmamakta ısrar edersen acelesi yok vs.dersen olacağı budur.Maçı izlemedim ama az çok tahmin ediyorum.Arkadaş forvetinde adam yok orta sahanda adam yok eğer bu takım bizi elerse çok fena karışır işler umarım deplasmanda böyle bişey olmaz yoksa çok karışık durumlar oluşur.Bi kere hala orta sahada böyle adamlar varken bu iş yürümez geçen sene 3.olduğumuza üzüldük ama bu sene 5.falan olursak çok seviniriz bu işler böyle giderse.Ayrıca Rijkaard napsın arkadaş adamın elinde kadro yok kazık gibi futbolcularla iş yürütmeye çalışıyo.Şu yönetim bi an önce transferleri açıklasa yapsada şu işler bi yoluna girse bu orta saha ile önüne gelen bizi böyle dağıtırlar cidden her kulvarda

ThersoN
29.Temmuz.2010, 23:49
maçı izlemedim ama kaleci eksiğimizin oldugunu her yerde söylüyorum..

ayrıca mercan forma sahaya inince daha bi farklı durdu sanki palermo gibi oldu

Revolution
29.Temmuz.2010, 23:50
Aykut'a gereken protesto yapılır ama bu maçın rövanşı da var ben bunu anlatmaya çalışıyorum ve rövanşta da büyük ihtimal kalemizi o koruyacak. Tamam Aykut kalesini terketmiyor ama adam kucağına gelen topu almamazlık yapmadı hoş. Mustafa Sarp adamını kaçırmış adam sallana sallana geliyor kafasını vuruyor. Bizim Musti arkadan bağırıyor. Aykut hatalı mı çıkmadığı için? Hatalı. Ama bu maçın rövanşı da var.

E.Cartman
29.Temmuz.2010, 23:51
ben bu maçta Rijkaard'a bi gram laf etmem elindeki malzemeyle oynatabileceği en iyi futbolu oynattı ilk yarı da baya kaçırdılar şimdi mesela o direkten dönen topta Rijkaard n'apsın çıkıp direkleri yukarı mı çeksin bu takıma acil transfer lazım dedikçe Adnan Sezgin hızını yavaşlatıyor

Revolution
29.Temmuz.2010, 23:54
Eğer rövanşta allah korusun ters bir durum olur da elenirsek yönetimin kuyusu kazılır iyice..

Nedvedmania
Hiçbir stat dolduramaz senin bizdeki yerini.
Son bir defa haykıralım, inletelim Sami Yen'i.
Kimler geldi, kimler geçti, herkes tattı cehennemi.
Bütün dünya buradan duydu sana olan sevgimizi''

Pino yeni Ribery'miz olacak gibi geliyor bana.

Lucas Neill
Aykut 2-2 Steau bükres umarim yine aynisi olmaz.Ama 2.mactada böyle oynarsak konsantrasyonu lige ceviririz artik :)

Orta sahadaki 3 lümüz anca 1 adam ediyor rezillik burada zaten.

Aykutada hak vermek lazim adam 7 senedir yan topa cikmadi alismasi biraz zor yani

LeqenDary
29.Temmuz.2010, 23:55
En küçük mü kaç etti bu ya ? Steaua maçında da saçma sapan goller yedi 2yıl oldu insan hiç mi geliştirmes kendini ? Yuhlıcak tabi ondan ekmek yiyor o adamlar, işini iyi yapacak .Yoksa yuhlanır az bile yaptılar .

yunusgs
29.Temmuz.2010, 23:56
Cana neden ilk 11 başlamaz anlamak güç zaten.Sarp'la aynı zamanda başladı antrenmanlara ama,maçta Sarp oynuyor,Cana seyrediyor.

jarosik_61
türk kalecilerinizi a.sami yende yuhaladığınız sürece ilerde büyük potansiyeli olan ufuk ceylanıda yer bitirirsiniz siz

Revolution
Pino bana sol açıkta daha yararlı olacak gibi geliyor. Çünkü hızlı davranıp topu birden içeri çekiyor.

IcedEarth
Hata Aykut'ta, bu kadar yan toptan korkan adam ömrümde görmemişim.

Hata Mustafa Sarp'ta, ben bu kadar refakatçi, ben bu kadar yeteneksiz, ben bu kadar lüzumsuz orta saha görmedim, ki bu takımda Cihan Haspolatlı'yı da izledik.

Hata Arda-Pino-Kewell hariç tüm topçularda, hırs nerde? Oynamayacaksanız yerinizi oynayacak olana bırakın, en azından mücadele alkışlayalım.

Hata Rijkaard'da, orta saha neden Ayhan-Barış-Sarp'a emanet? Barış'ın ne kadar pas yapmasını bekliyorsun, veya sistemindeki orta saha bölgesi Barış-Ayhan ikilisine mi ait olmalı? Hiç olmadı Emre Çolak'ı oynat, Musa Çağıran'ı oynat, oynat birini kardeşim işte ama bu ikisi birlikte olmasın göbekte.

Ama en büyük hata yönetimde, sen çıkıp da Galatasaray fromasına yakışmayan, hırslı olmayan, yeteneksiz oyuncularla takımı doldurursan, bunlara yıllar yıllar sabredersen, transferi zamanında bitirmezsen böyle patlar takım. Bu takım bu kupadan elenirse çekeceğiniz var..

yunusgs
29.Temmuz.2010, 23:58
Hata Arda-Pino-Kewell hariç tüm topçularda, hırs nerde? Oynamayacaksanız yerinizi oynayacak olana bırakın, en azından mücadele alkışlayalım.

Neill'i de buraya almazsak,adama ayıp olur.

Revolution
29.Temmuz.2010, 23:58
En küçük mü kaç etti bu ya ? Steaua maçında da saçma sapan goller yedi 2yıl oldu insan hiç mi geliştirmes kendini ? Yuhlıcak tabi ondan ekmek yiyor o adamlar, işini iyi yapacak .Yoksa yuhlanır az bile yaptılar .

Ne yapacaklardı allah aşkına inip dövseler miydi?

E.Cartman
29.Temmuz.2010, 23:59
Galatasaray UEFA'dan elenirse erken seçim olur ne Adnan'lar kalır ne de Rijkaard'lar

Revolution
30.Temmuz.2010, 00:00
Rijkaard kalır da Haldun Üstünel sonraki seçimlerde aday olmazsa şaşırırım açıkçası..

IcedEarth
30.Temmuz.2010, 00:01
Neill'i de buraya almazsak,adama ayıp olur.

Anlık sinirle unuttuğum iki-üç oyuncu olabilir. Neill ve Sabri'yi de ayırıyorum kalanlardan, kötü performans gösterirler birşey demem, ama ruhsuz olamazlar o formayı giyiyorlarsa..

LeqenDary
Ne yapacaklardı allah aşkına inip dövseler miydi?
O mesajdan onu mu anladın ? Neyse .

Rövanşa Baros yetişir mi onla ilgili bir bilgi var mı ? Yetişmezse zor işimiz .

zemlinskis
Hep beraber görmüş olduk ki Serdar Özkan'lar Mustafa Sarp'lar Barış Özbek'ler bu takıma yakışmayan kişiler.Hadi şimdi geri getirin kolaysa turu.2.Maç ateşli sırp taraftarlarının önünde olacak.Gerçekten işimiz zora girdi.Çok gol pozisyonu da bulamadık.Takımda Arda ve Neill dışında oynayabilen oyuncu yoktu.Mehmet Batdal istekliydi ama şanssızdı.J.Pino da istekliydi ve hızıyla göz doldurdu.Gelecek hafta elenme gibi bir durum olursa daha lig başlamadan büyük sıkıntıya gireceğiz.Büyük ihtimalle yönetim istifa eder.

Lucas Neill
Para yok dendi oyuncu satildi yerine ne iyileri geldi ne de eksik bölgelere transfer yapildi.Sonra da gecen sezonun faturasi Haldun'a kesildi.Yine müthis bi sezon bizi bekliyor hadi hayirlisi hersey icin erken ama zor gibi basari.

yunusgs
30.Temmuz.2010, 00:02
Artık verilebilecek tek teselli şu;deplasmanlarda Sturm Graz maçı hariç 1 senedir yenilmiyoruz yanılmıyorsam(Buna da teselli denirse tabi).İnşallah deplasmanda bu şanssızlıkları yaşamayıp,turu geçeriz.

ForCimbom
30.Temmuz.2010, 00:02
türk kalecilerinizi a.sami yende yuhaladığınız sürece ilerde büyük potansiyeli olan ufuk ceylanıda yer bitirirsiniz siz

vizontele'deki deli emin gülüşüyle selamlıyorum seni, gören görmeyen de trabzonspor yıllardır avrupa'ya türk kaleci ihracatı yapıyor sanacak.

ufuk dediğiniz adam barlardan çıkmayan, kendine dikkat etmeyen bir kaleci.

aykut desen 7-8 yıldır bu takımda ve kendini bir gram geliştirmemesini bırakın, sürekli geriliyor.

bütün takım masum bir tek taraftar suçlu. tabi canım. hep öyle olur zaten.

LifeYourself
30.Temmuz.2010, 00:05
Ya abi aykutu neden kaleye koyarsın ki.Bu ufuk'u florya'yı süpürsün diye mi aldılar bir Orduspor maçında gördüm çocuğu:D

Nedvedmania
30.Temmuz.2010, 00:06
Bu arada biz neden hiç kornerden gol atamıyoruz ? 30 maçın 2 sinde anca kornerden gol atıyoruz. Bi takımda hiç mi kale içine orta açabilecek adam olmaz ? Buna Kewell da dahil. Yahu yıllardır ön direk ön direk ön direk. Yeter artık. Kaç kere ön direkten gol atabildiniz ? Aç işte içeri ortayı. Biri vursun karambole girsin. Çok mu zor ? Yada onuda beceremiyorsan çağır yanına bi adam ver pası yürüye yürüye ortalar gitsin sonra yapın bişeyler. Artık korner kullanılınca izleyesim gelmiyor maçı. Elin OFK takımı bile kornerden gol atıyor.

yunusgs
30.Temmuz.2010, 00:07
Bu arada biz neden hiç kornerden gol atamıyoruz ? 30 maçın 2 sinde anca kornerden gol atıyoruz. Bi takımda hiç mi kale içine orta açabilecek adam olmaz ? Buna Kewell da dahil. Yahu yıllardır ön direk ön direk ön direk. Yeter artık. Kaç kere ön direkten gol atabildiniz ? Aç işte içeri ortayı. Biri vursun karambole girsin. Çok mu zor ? Yada onuda beceremiyorsan çağır yanına bi adam ver pası yürüye yürüye ortalar gitsin sonra yapın bişeyler. Artık korner kullanılınca izleyesim gelmiyor maçı. Elin OFK takımı bile kornerden gol atıyor.

Bizim takım kornerden gol atamaz.Bana göre;korner golleri şans golleridir çoğu zaman(Bkz:OFK'nın bugün attığı gol.Tek atakları yok,korner ile beraberlik geldi)Galatasaray'da da şans mevcut olmadığı için,biz kornerden gol falan atamayız!

LeqenDary
30.Temmuz.2010, 00:08
Servet'e geliyor bütün toplar, o da her zamanki gibi üstten aut bir kerede gol at ya yeter .Çoğunlukla böyle oluyor kornerler dikkat ettim de .

E.Cartman
30.Temmuz.2010, 00:08
biz böyle niye Aykut - Ufuk diyoruzda hiçbirimiz antremanları izlemiyoruz ki hangisi daha iyi bilemeyiz vardır bir bildikleri heralde ama bu takıma transfer şart yürümez böyle bi de kötü oynamadık ki bugün YB - FB maçına döndü bizim maç 2 kez geldiler onlarda gol oldu

Lucas Neill
30.Temmuz.2010, 00:09
biz böyle niye Aykut - Ufuk diyoruzda hiçbirimiz antremanları izlemiyoruz ki hangisi daha iyi bilemeyiz vardır bir bildikleri heralde ama bu takıma transfer şart yürümez böyle

Antrenmanlari izlemeye gerek yok maclar yeteri kadar aciklayici.

izmer96
Yahu bu isin Aykut'u Huseyin'i yok sen daha ilk turda karsina cikan avrupanin 7. sinif liginde Uefa ya katilmaya calisan takimi evinde rahat rahat yenemezsen bahane aramaya gerek yok , takim eksik falanda demesin kimse ilk yari oynadigimiz ilk 11 rakibe gore 10 gomlek daha ustundu 2. macda telafi ederler bu skoru sorun degil , sorun daha baska daha buyuk , ilk yarinin sonlarina dogru genis genis konusucaz zaten o srunlari kimsenin kapatmaya niyeti yok yonetimde nede olsa bu problemleri

Fearless Coward
Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim Galatasaray her sene böyle..İlk maçlarda ne kadar zorluk çektiğini biliyoruz Tobol maçındada böyleydi şimdide böyle..2. Maçta Galatasaray daha iyi oynayacaktır tahminimce..

Nedvedmania
30.Temmuz.2010, 00:10
Bizim takım kornerden gol atamaz.Bana göre;korner golleri şans golleridir çoğu zaman(Bkz:OFK'nın bugün attığı gol.Tek atakları yok,korner ile beraberlik geldi)Galatasaray'da da şans mevcut olmadığı için,biz kornerden gol falan atamayız!

Şanstan değil. Mesela Fener bi korner kullansa ben normal bi atakdan daha çok heycanlanıyorum. Alex ortalıyor birisi vuruyor gol oluyor.

Servet'e geliyor bütün toplar, o da her zamanki gibi üstten aut bir kerede gol at ya yeter .Çoğunlukla böyle oluyor kornerler dikkat ettim de .

Yok genellikle top içeriye geçemiyor. Arda yerden gönderiyor savunma dikiyor. Sabri yerden gönderiyor savunma dikiyor. Kewell yerden gönderiyor savunma dikiyor. Yıllardır böyle.

deniz.91
30.Temmuz.2010, 00:11
Maçı izlemedim ama takım dökülmüş galiba istanbulda berabere kalmak büyük şok aykut bence iyi bir kaleci değil kaç senedir şans verildi ama çoğu maçta hataları var bence gs yabancı kaleci almalı

jarosik_61
onuru 1 sene sonra görürsün yada pardon adnan polatınız daleverarla almaya çalışır:D madem onur barlardan çıkmıyo çıkarın çıkmak istemiyosa kovun kadro dışı bırakın zor mu yani.arda turanı yuhaladınız,sevgilisine laf atıtınız,hasan şaşı bi aralar yuhaladınız onu yuhaladınız bunu yuhaladınız bi yuhalamadınız klubu babasının çiftliği gibi gören adnan sezgini yuhalamadınız.... asıl darbeyi vuran adam bu size ya.....

yunusgs
Şanstan değil. Mesela Fener bi korner kullansa ben normal bi atakdan daha çok heycanlanıyorum. Alex ortalıyor birisi vuruyor gol oluyor.

Yok genellikle top içeriye geçemiyor. Arda yerden gönderiyor savunma dikiyor. Sabri yerden gönderiyor savunma dikiyor. Kewell yerden gönderiyor savunma dikiyor. Yıllardır böyle.

O zaman verebileceğim tek cevap;bizde de Alex tipi bir ortacı,Lugano tipi bir kafacı olsa biz de sezonda 8-10 gol kornerden buluruz.

LifeYourself
ufuk dediğiniz adam barlardan çıkmayan, kendine dikkat etmeyen bir kaleci.

o bar benim bu bar senin dolaşacağına florya'da azıcık daha mesai yapsın da kalecilik neymiş öğrenmeye çalışsın.
@ForCimbom
Kardeş biliyorum kızgınsın bende galatasaraylıyım ama sende bizim tüm kalecileri barcı yaptın kardeş:DNe biliyorsun çalışmadıklarını.Belki yetenekleri bu kadardır.İlerisinde tık yoktur.Ama bunuda haklısın bir yandan bu yönetimin görmesi lazım.

Ahmet Göktaş
30.Temmuz.2010, 00:12
Maçtan önce OFK'nın dişli çıkabileceğini , küçümsenmemesi gerektiğini söylediğimde burda ne art niyetliliğim kalmıştı , nede yorumum saçma olduğu söyleyenler ... Ben oynanmamış bir maçta rakibin küçümsenmemesi gerketiğini söylerken saçma oluyor anca oynanmamış maç için kesin fark denilince saçma olmuyor.

Neyse yinede birşey demedim , ancak gördükki bugün deediğim gibi Plzende OFK'da dediğim gibi çok küçümsenmeyecek ekip olduklarını gösterdiler. bizim türk takımlarının avrupadaki en büyük sıkıntısı rakibi küçümsemek malesef. Bu haftaki 3 avrupa maçımızda da bu sorun başımıza iş açtı. Normalde iyi hazırlanıp 3 takımında galip gelmesi gerekti. Şimdi Galatasray turu çok tehlikeye soktu , OFK iç sahada alacağı 0-0 1-1 lik skorlarla dahi tur atlayabilir. Ama Galatasrayın as kadroyla çıkıp kazanıp atlayacağını düşünüyorum. Bu maçtan tek çıkarılması gereken ders olarak insanlara ön yargıyla yaklaşılmaması gerektiği olduğunu düşünüyorum. 2. maçta başarıalr diliyorum Galatasraay'a.

RaSenGan
30.Temmuz.2010, 00:14
Aykut'u oldum olası istemiyorum yetersiz görüyorum her geçen gün de bunu bana kanıtlıyor.Orta saha zaten felaket..Onca pozisyon kaçtı.2-0 öne geçip 7 dakikada böyle bir takımdan 2 gol yiyorsan yazıklar olsun.Bu son olur umarım.Doğru düzgün bir kadroyla deplasmanda gereken dersi veririz.Bu hafta Türk takımları sınıfta kaldı hepsi berabere kaldı.İkinci maçlar her şey değişir umarım.

Universal
30.Temmuz.2010, 00:19
Galatasaray'ın böyle bir rakibe karşı evinde, 2-0'dan maç vermesi bendi hayretler içinde bıraktı.

ForCimbom
30.Temmuz.2010, 00:20
onuru 1 sene sonra görürsün yada pardon adnan polatınız daleverarla almaya çalışır:D madem onur barlardan çıkmıyo çıkarın çıkmak istemiyosa kovun kadro dışı bırakın zor mu yani.arda turanı yuhaladınız,sevgilisine laf atıtınız,hasan şaşı bi aralar yuhaladınız onu yuhaladınız bunu yuhaladınız bi yuhalamadınız klubu babasının çiftliği gibi gören adnan sezgini yuhalamadınız.... asıl darbeyi vuran adam bu size ya.....

rijkaard oynatmaz, göndermek isterse bile buna yönetim izin vermez. bu işler böyledir. her istediğini kovamazsın.

ayrıca burası galatasaray taraftarına sallama yeri değil kardeş, hem de siz sanki sütten çıkmış ak kaşık gibiymiş gibi konuşarak... dinime küfreden müslüman olsa misali... umut bulut, tony sylva, gökhan ünal bunlar zaten o kadar relax oynuyorlar ki avni aker'de o kadar rahatlar ki o yüzden performans düşüklüğü yaşıyorlar(dı)... tövbe tövbe ya... türkiye'nin en tutucu en baskılı taraftarının olduğu takımdan bahsediyoruz?

@lifeyourself;

ben yetenekli olduklarını (en azından ufuk) farz ediyordum. öyle değilse zaten galatasaray'da hiç yeri yok bu adamların. senin dediğin daha kötüye geliyor :D

Börk
30.Temmuz.2010, 00:22
Sabri'nin kaybettiği toptan oluşan bir frikik.Sonrasında auta gidecek topun sırt stopuyla ağlara giden top.

Gereksiz bir kornerden oluşan orta bom boş olan J başlayan oyuncun yerinde kafası Aykut'un izleyişi.

Daha çok takımı eleştirmek bana düşmez.

Harry Kewell'a ayrı bir parentez açmak istiyorum.Oyuna dahil olur olmaz oyunu dengeleyen,topu ayağında tutan,kilit pasları atan bir adam.Taraftar çok seviyor onu.O da bizi seviyor,karşılıklı yani.Sırbistan farklı bir oyun oynayacağımızı düşünüyorum.Baros da katılırsa gol sıkıntımızda çözülmüş olur.

Rjjkard'ın ise bir mesajı vardı yine " Forvet almazsanız böyle oynarım."

LeqenDary
30.Temmuz.2010, 00:22
Maçtan önce OFK'nın dişli çıkabileceğini , küçümsenmemesi gerektiğini söylediğimde burda ne art niyetliliğim kalmıştı , nede yorumum saçma olduğu söyleyenler ... Ben oynanmamış bir maçta rakibin küçümsenmemesi gerketiğini söylerken saçma oluyor anca oynanmamış maç için kesin fark denilince saçma olmuyor.

Adamların 3 pozisyonu vardır taş çatlasa .Adama çarpıyor gol giriyor 1.de, 2.de malum kaleci hatası .Dün Fenerdeki bugün Beşiktaştaki şans olsaydı bu maç 2-1 biterdi en fazla .

Ahmet Göktaş
30.Temmuz.2010, 00:25
Adamların 3 pozisyonu vardır taş çatlasa .Adama çarpıyor gol giriyor 1.de, 2.de malum kaleci hatası .Dün Fenerdeki bugün Beşiktaştaki şans olsaydı bu maç 2-1 biterdi en fazla .

Hala bazı şeyleri anlamamakta ısrar ediyorsnuz. Neyse uzatmayalım ben o olsaydı bu olsaydı böle olsaydı demedim. Küçümsenmemeli dedim , saçma konuşuyorsun dendi. Maç 2-2 bitti. Haklı çıktıgım için sevinmiyorum , art niyetli denildiği için üzülüyorum sadece. Zaten 2. maçta tüm takımlarımızın rahat kazanacağını düşünüyorum as kadroları ile. ; )

LeqenDary
30.Temmuz.2010, 00:26
Hala bazı şeyleri anlamamakta ısrar ediyorsnuz. Neyse uzatmayalım ben o olsaydı bu olsaydı böle olsaydı demedim. Küçümsenmemeli dedim , saçma konuşuyorsun dendi. Maç 2-2 bitti. Haklı çıktıgım için sevinmiyorum , art niyetli denildiği için üzülüyorum sadece. Zaten 2. maçta tüm takımlarımızın rahat kazanacağını düşünüyorum as kadroları ile. ; )
Bende öyle demek istemedim .Sadece rakip dişli kısmına katılmıyorum yoksa doğru söylüyorsun .

Ahmet Göktaş
30.Temmuz.2010, 00:26
Ayrıca sadece ilk yarıyı izledim , Mehmet Batdal çok çok iyi bir adam. Fiyat-performans olarak yılın transferi olacaktır zamanla göreceğiz.

LifeYourself
30.Temmuz.2010, 00:27
bence şansla mansla alakası yok bu futbol işte girmeyince girmiyor.İlk yarı yok çizgiden dönenler direkte patlayanlar.Kalecinin kendini aşması.Dünkü fener maçı ve bugünkü maç sanki bizim oynadığımız fm maçlarına benzedi.:DAtıyorsun atıyorsun girmiyor:D
Sonuçta haticeye değil neticeye bakılmalı.Artık onların stadında as kadroyla çıkıp maçı alırız diye düşünüyorum

Börk
30.Temmuz.2010, 00:28

Ah ah sonra fanatik oluyoruz ha.Maçı izlemeyen birinin yorum yapması kadar yanlış bir şey yok.Yıllar önce Tromsö'ye elenmiştik.Beşiktaş yıllar önce ağır bir yenilgi almıştı.Fenerbahçe grubunda puan dahi alamamıştı.Biz,Türk takımları karşısında rakip takımı destekleyenlere karşıyız.Burada,Belgrad iyi bir takım umarım Galatasaray kazanır desen fena olmaz mı ? Senin için sadece bir takım mı yoksa o takımı da içine alan Türkiye'nin puanı mı önemli ? Tahminin doğru çıktı,tebrik ederim seni.

Ahmet Göktaş
30.Temmuz.2010, 00:30
anlatmaktan sıkıldım. Beşiktaş içinde aynı şeyleri söyledim maçtan önce. Nasıl düşünüyorsan kendi vicdanın.

E.Cartman
30.Temmuz.2010, 00:31
bence şansla mansla alakası yok bu futbol işte girmeyince girmiyor.İlk yarı yok çizgiden dönenler direkte patlayanlar.Kalecinin kendini aşması.Dünkü fener maçı ve bugünkü maç sanki bizim oynadığımız fm maçlarına benzedi.:DAtıyorsun atıyorsun girmiyor:D
Sonuçta haticeye değil neticeye bakılmalı.Artık onların stadında as kadroyla çıkıp maçı alırız diye düşünüyorum

1 tane direkten döndü 3 tanede defans çizgiden çıkardı ben 60'a kadar izledim ondan sonra daha olduysa bilemem :D

Crocodile1963
30.Temmuz.2010, 00:33
Yazık oldu ülke puanlarına 3 maçta 6 puan kaybettik bu işin sorumlusu kim ? (3 takımında başlığına yazıyorum, hiçbirini birbirinden ayırmadığım için.)

LifeYourself
30.Temmuz.2010, 00:36
1 tane direkten döndü 3 tanede defans çizgiden çıkardı ben 60'a kadar izledim ondan sonra daha olduysa bilemem :Dişte aynı fm:D
birde hadi direkten dönen şans
defans sonuçta büyük efor sarfedip 3 top çıkarmış.Onları tebrik etmek lazım:D
Hatırlıyorumda bir galatasaray maçında rakip defans eliyle topu çıkarmıştı üstelik kaleci gibi topa atlayıp hakem:D devam demişti:D

E.Cartman
30.Temmuz.2010, 00:37
yediğimiz golleri yeni gördüm ilk golde hata aramak yanlış olur da 2. gol ne göyle Aykut çıkmasa tutacak topu çıkarsa yine kurtaracak adam önce çıkıyor sonra duruyor böyle saçmalık mı olur

işte aynı fm:D
Hatırlıyorumda bir galatasaray maçında rakip defans eliyle topu çıkarmıştı üstelik kaleci gibi topa atlayıp hakem:D devam demişti:D

Atletico Madrid maçı :D

LifeYourself
30.Temmuz.2010, 00:39
yok ya ligde maçtı.Ama o maçtada olmuş olabilir galatasaray bu:D

Zekirdek
30.Temmuz.2010, 00:41
işte aynı fm:D

Kasımpaşa maçı - Ali Güneş.

Börk
Ha bu arada Arda'ya değinmeden geçemeyeceğim.Lütfen bir daha gol atmasın kendisi.Kaç tane pozisyonu harcadı,kulak verdiğim kadarıyla da kahvede ne yorumlar yapıldı hakkında.Taraftarlara oynama Arda.

C h A o S
Yapacak bir şey yok.Kova kaleci,canlı bomba Servet ve 2 pas yapamayan orta saha ile bu kadar oluyor.Acilen kaleci,stoper,ortasaha lazım.

E.Cartman
30.Temmuz.2010, 00:45
Ha bu arada Arda'ya değinmeden geçemeyeceğim.Lütfen bir daha gol atmasın kendisi.Kaç tane pozisyonu harcadı,kulak verdiğim kadarıyla da kahvede ne yorumlar yapıldı hakkında.Taraftarlara oynama Arda.

Börk Arda olmasa şu anda yenilmiştik ben biliyorum o kahvedeki yorumcuları geçen sezon kahvede bi hazırlık maçını izledim Galatasaray'ın bu adam neden Serdar(Eylik)'ı oynatıyo diye kızan adam vardı orda :D:D

IcedEarth
30.Temmuz.2010, 00:49

Kusura bakma ama ömrümde bu kadar sığ bir yorum görmedim. Arda Turan'ı çıkar bakalım bu takımdan, o zaman gör dünyanın kaç bucak olduğunu..

KaRaBükLü KraL
30.Temmuz.2010, 00:50
Yapacak bir şey yok.Kova kaleci,canlı bomba Servet ve 2 pas yapamayan orta saha ile bu kadar oluyor.Acilen kaleci,stoper,ortasaha lazım.
Bu arada eklenmeli bi de forvet şart ilerde gol vuruşu yapacak adam yok Baros yokken

RaSenGan

Diğer ruhsuzlar bir şey yapmıyor ruhuyla oynayan bir oyuncumuz var 2 de gol attı varsın dağa taşa vursun.

Börk
Börk Arda olmasa şu anda yenilmiştik ben biliyorum o kahvedeki yorumcuları geçen sezon kahvede bi hazırlık maçını izledim Galatasaray'ın bu adam neden Serdar(Eylik)'ı oynatıyo diye kızan adam vardı orda :D:D

Arda'nın 2 golü atmasında başka bir katkısı göremedim saha içerisinde.Zaten 2.golü Servet de atardı.İlk gole ise yorum yapmıyorum.

Addolorato
30.Temmuz.2010, 00:51
Arda'nın 2 golü atmasında başka bir katkısı göremedim saha içerisinde.Zaten 2.golü Servet de atardı.İlk gole ise yorum yapmıyorum.

Ömer Üründül'mü girdi içine olum :D

Börk
30.Temmuz.2010, 00:52
Kusura bakma ama ömrümde bu kadar sığ bir yorum görmedim. Arda Turan'ı çıkar bakalım bu takımdan, o zaman gör dünyanın kaç bucak olduğunu..

Baya etkilenmişsiniz maçtan.Sığ yorumum,dünyanın kaç bucak olduğunu göstermek istemen,teşekkür ederim.

E.Cartman
30.Temmuz.2010, 00:53
Börk topu ileri taşıyan ve isabetli orta açan bi Arda vardı Sabri, Serdar, Barış sağ taraftan orta açıyor top taca doğru gidiyor yine Arda o topları taca gitmeden alıp Hakan'la 2'ye bir yapıp ya da orta açıp atağa dönüştürüyodu...

Börk
30.Temmuz.2010, 00:54
Börk topu ileri taşıyan ve isabetli orta açan bi Arda vardı Sabri, Serdar, Barış sağ taraftan orta açıyor top taca doğru gidiyor yine Arda o topları taca gitmeden alıp Hakan'la 2'ye bir yapıp ya da orta açıp atağa dönüştürüyodu...

Sizin için futbol golden ibaret bence.Arda'yı hepimiz seviyoruz ama 70'den sonra şişiyor bu adam.

E.Cartman
30.Temmuz.2010, 00:55
Sizin için futbol golden ibaret bence.Arda'yı hepimiz seviyoruz ama 70'den sonra şişiyor bu adam.

tamamda 70'e kadar :D:D

KaRaBükLü KraL
30.Temmuz.2010, 00:59
Galibiyet için gol lazım;)

IcedEarth
Baya etkilenmişsiniz maçtan.Sığ yorumum,dünyanın kaç bucak olduğunu göstermek istemen,teşekkür ederim.
Dünyanın kaç bucak olduğunu göstermek istemiyorum. Bu takımın fark yaratan oyuncusu Ardadır, onu da bu takımdan çıkarırsan şu gördüğün futbol bile oynanamaz. 70te şişiyorsa diyorsun da bu tip kanat oyuncuları veya ofansif oyuncuların büyük bir çoğunluğu o dakikada şişer zaten.

LifeYourself
Kasımpaşa maçı - Ali Güneş.ha alın ali güneşi aykuttan daha iyi:D

KaRaBükLü KraL
30.Temmuz.2010, 01:01
ha alın ali güneşi aykuttan daha iyi:D
Doğru diyosun adam hiç değilse kurtarıyo:zuhaha

LifeYourself
30.Temmuz.2010, 01:03
hem servetin görevini yapar hemde kalede çalışır:D

Zekirdek
30.Temmuz.2010, 01:05
ha alın ali güneşi aykuttan daha iyi:D

Zaten Yılmaz Vural'da bu hafta sözleşmesini fesh ettirtip yolları ayırdı.

KaRaBükLü KraL
30.Temmuz.2010, 01:07
Zaten Yılmaz Vural'da bu hafta sözleşmesini fesh ettirtip yolları ayırdı.
Tam Adnan Sezgin'lik beleş futbolcu hemen alalım:zuhaha

LifeYourself
30.Temmuz.2010, 01:08
herşey lehimize al aliyi ali gel bize ali:D

DisCo
30.Temmuz.2010, 01:09
Yıllardır yanlış transfer politikaları yüzünden bu haldeyiz.

Takımın iyi oyuncuları var. Bunların yanına her yıl bir oyuncu koyulsaydı bugün Galatasaray için daha umutla ileri bakabilirdik. Birisi gelip üzerine koyarak götürüyor. Sonra tekrar başa sarıyoruz.

Yıllardır golcü, kanat ve birbirinin aynısı olan defansif ortasahaları değişiyoruz. Hakan Balta ile olmuyor. Sabri ile olmuyor. Kaleci sorunumuz var. Hala bana Serdar Özkan, Pino alıyorlar. Pino'nun hikayeside Ribery gibi olsun. Yıldızlaşsın. Biz bu adamı 20 milyon eurolara satamayız. Sözleşmesi biter, inat eder top oynamaz bedavaya gider.

Böyle takımla bu kadar oyun olur. Deplasmanda biz bu takımı eleriz. Ancak ne Galatasaray ruhu kalmış ne Ali Sami Yen ruhu kalmış. 10 sene önceye bakıyorum. Deplasmanda berabere kalsak turu geçmişiz gibi emindik. Şimdi evimizde maç kazanamıyoruz.

İnsan vazgeçemiyor takımından ama yeni formasıyla bu haliyle Galatasaray'dan acayip soğumuş durumdayım.

KaRaBükLü KraL
30.Temmuz.2010, 01:11
herşey lehimize al aliyi ali gel bize ali:D
Sihirbaz Adnan Sezgin Ali Güneş'i Cimboma getirdi:zuhaha

Kaynak:AttımTuttuSport:D

LifeYourself
30.Temmuz.2010, 01:12
Ali güneşin lakabı magic hand:D

Börk
30.Temmuz.2010, 01:14
Rıdvan Dilmen : Volkan, Hakan yenilmedi, Arda yenemedi..

KaRaBükLü KraL
30.Temmuz.2010, 01:14
Ali güneşin lakabı magic hand:D
Sabah gs.org'da anasayfaya resmini koyuyolarmış Ali Güneşin:n:

Magic Hand Galatasaray'da:n::n:

E.Cartman
30.Temmuz.2010, 01:17
yok yok bu pembe bozdu bizi :D:D:D

KaRaBükLü KraL
30.Temmuz.2010, 01:19
Yahu pembe olsun kırmızı olsun içindeki adam olmadıktan sonra ne önemi var rengin

izmer96
30.Temmuz.2010, 01:21
Birde su var Rijkaard geldiginden beri kacinci macimiz bur one gecipte son 15 - 20 dakkada skoru koruyamadigimiz , sayan varmi?

KaRaBükLü KraL
30.Temmuz.2010, 01:23
Şahsen ben saymadım ama bu şekilde liderliği kaçırdığımız 2-3 maç hemen aklıma geldi

LifeYourself
30.Temmuz.2010, 01:26
teknik adam ne yapsın böyle futbolcular varken.

izmer96
30.Temmuz.2010, 01:28
Ben Rijkaard'in sucu demedim zaten , ama Rijkaard ile birlikte olusan bir durum bu , artik ruhsuzlukmu dersin , simariklikmi dersin , vurdum duymazlikmi dersin ne derse de ama varolan bir problem bu GS de

RaSenGan
30.Temmuz.2010, 01:31
Birde su var Rijkaard geldiginden beri kacinci macimiz bur one gecipte son 15 - 20 dakkada skoru koruyamadigimiz , sayan varmi?

Abi adamlar koşarak taç kullanıyomuş,koşarak sahadan çıkıyomuş zamana oynamak diye bi şey yok ki.

izmer96
30.Temmuz.2010, 01:32
Abi adamlar koşarak taç kullanıyomuş,koşarak sahadan çıkıyomuş zamana oynamak diye bi şey yok ki.

zamana oyniyabilmek icin orta sahanda top cevirebilicek , rakibi uyutucak adamlarin olucak , Sarp ve Baris ile anca kendini uyutursun baska bisey olmaz

licentia
30.Temmuz.2010, 06:57
Skoru koruyamama sorunu Rijkaard'dan once de vardi yeni bir hadise degil.

Aşk-ı Şehir
30.Temmuz.2010, 12:04
Evet taraftarları kavga çıkarmaya hazır tiplerdir. Onun dışında OFK Beograd kim Galatasaray kim.

Sanırım neden bahsettiğimi anlamışsındır. Artık günümüz futbolunda maçlar oynanmadan kazanılmıyor.

Addolorato
30.Temmuz.2010, 13:12
Sanırım neden bahsettiğimi anlamışsındır. Artık günümüz futbolunda maçlar oynanmadan kazanılmıyor.

Orda skoru 2-2 görünce direk aklıma böyle birşey yazabileceğin gelmişti. Ben kazanır demedim Galatasaray sadece takımlar arasında uçurum var dedim. Nitekim Aykut hata yapıyorsa top Sabri'nin sırtına çarpıyorsa yapabileceğim birşey yok malesef.

Aşk-ı Şehir
30.Temmuz.2010, 16:24
Orda skoru 2-2 görünce direk aklıma böyle birşey yazabileceğin gelmişti. Ben kazanır demedim Galatasaray sadece takımlar arasında uçurum var dedim. Nitekim Aykut hata yapıyorsa top Sabri'nin sırtına çarpıyorsa yapabileceğim birşey yok malesef.

Toplamda OFK Belgrad'ın Galatasaray'dan çok daha net pozisyonları var. Kaldı ki Galatasaray'ın attığı gollerdede OFK kalecisinin hatası var...

guarin14
30.Temmuz.2010, 16:41
Ben Rijkaard'in sucu demedim zaten , ama Rijkaard ile birlikte olusan bir durum bu , artik ruhsuzlukmu dersin , simariklikmi dersin , vurdum duymazlikmi dersin ne derse de ama varolan bir problem bu GS de

Diğer senelerden farklı olarak takımda Hasan Şaş,Hakan Şükür tarzı adamlar yok takımı toplayacak.Birlikteliği sağlayabilecek.

King_91
30.Temmuz.2010, 17:09
Toplamda OFK Belgrad'ın Galatasaray'dan çok daha net pozisyonları var. Kaldı ki Galatasaray'ın attığı gollerdede OFK kalecisinin hatası var...

Nasıl onların daha fazla pozisyonu var farklı maçı mı izledik ? Kaleci hatası varmış .. Bizde de defans hatası var böyle mantık mı olur . Statta tam göremedim ama yediğimiz ilk golde birine çarptı diye gördüm bilmiyorum belki yanlıştır .
Maç hakkında konuşursak gol yiyene kadar kötü oynamadık direkten dönen vs birçok gol kaçırdık . son pasları beceremedik . her zamanki 1 gol yiyince oyundan düşme hastalığımız devam ediyor . bu maç 4-0 olsa da 4-4 olabilirdi . golden sonra çok kötüydük .
Pino'un tarzı Keita'yla tamamen aynı sadece daha güçsüz gözüktü gözüme . Teknik konusunda yorum yapamayacağım henüz . Ama devamlılık sağlarsa yararlı olabilir .
Transfere gelirsek . bu takıma bir sağ bek , bir orta sahaya top oynamayı bilen bi adam bir de forvet lazım . yoksa sonumuz hüsran olur yine .
Son söz de taraftara . Her gol yiyeni ıslıklayan bir tayfa türemiş en ufak hatada ıslık moral bozucu hareketler . Galatasaraylıyım diye geçinen insan dolu her taraf inşallah en yakın zamanda düzelir çünkü destekten çok köstek oluyor takıma taraftar . bu maçta kimse süper voşkulu taraftar beklemez zaten ama böyle olmaması lazım . Stadın neredeyse tamamen dolması çok güzeldi bu maçta bile . İnşallah yararlı işler yapan bi kalabalığa dönüşür bu taraftar zamanla .

ForCimbom
30.Temmuz.2010, 17:13

ofk belgrad da zaten yüzyılın en iyi 2 golünü attı değil mi... :icon_redface:

IcedEarth
30.Temmuz.2010, 17:26

:icon_eek:

Nasıl yani ??

Aşk-ı Şehir
30.Temmuz.2010, 17:29
ofk belgrad da zaten yüzyılın en iyi 2 golünü attı değil mi... :icon_redface:

Ben öyle bişey mi dedim? Mesaj anca bu kadar tarafsız (!) okunurdu tebrik ederim...:schaf:

ForCimbom
30.Temmuz.2010, 17:43
Ben öyle bişey mi dedim? Mesaj anca bu kadar tarafsız (!) okunurdu tebrik ederim...:schaf:

maç öyle mi izlenir? mesaj ancak bu kadar tarafsız(!) yazılırdı tebrik ederim... (7)

uAburak89
30.Temmuz.2010, 17:50
Mustafa çok abartmışsın, pozisyon olarak adamları 3 katladık.

Aslında 5-6'ya katlamamız gerekirdi, yani normal olan en az 3 farklı bir galibiyet olurdu, ancak bizim takım o kadar kötü ki bence eleştirilecek bir yanı bile yok oyun ve oyuncu anlamında. Dibe vurmuşuz zaten.

Mehmet Batdal transferine üzülüyorum çünkü Sabri'nin içindeki orta açma isteğini coşturdu adam, sayamadım ilk yarım saat sağlı sollu sürekli orta. Yok 4-3-3 yok total futbol, bu mu arkadaş sürekli orta aç.

Bir de şu korner olayı var ki, bu ön direğe orta kesme bir hastalık, bir kangren. Maçın ilk yarım saati Arda kornerleri arada 6 pasa falan kullanınca yoksa dedim kendi kendime, ancak sonrasında saçmalık devam etti.

Aşk-ı Şehir
30.Temmuz.2010, 17:50
Cümlemi yanlış anladınız siz. Ben;

Toplamda OFK Belgrad'ın Galatasaray'dan çok daha net pozisyonları var.

yazarken; OFK'nın Galatasaray'ın pozisyonlarından daha net pozisyonlarının olduğunu söylemeye çalıştım...

@Burak; Zaten dikkat çekmek istediğim noktalardan biriside bu. Burada maç başında fark atarız, biz kimiz onlar kim, tarzında mesaj yazanların benim yazdığım bu mesaja tepki göstermelerini gereksiz buluyorum. Tepki gösterilmesi gereken kişi ben değil sahada işini yapmayan futbolcuların olması gerekir?

ForCimbom
30.Temmuz.2010, 17:57
Mustafa çok abartmışsın, pozisyon olarak adamları 3 katladık.

Aslında 5-6'ya katlamamız gerekirdi, yani normal olan en az 3 farklı bir galibiyet olurdu, ancak bizim takım o kadar kötü ki bence eleştirilecek bir yanı bile yok oyun ve oyuncu anlamında. Dibe vurmuşuz zaten.

Mehmet Batdal transferine üzülüyorum çünkü Sabri'nin içindeki orta açma isteğini coşturdu adam, sayamadım ilk yarım saat sağlı sollu sürekli orta. Yok 4-3-3 yok total futbol, bu mu arkadaş sürekli orta aç.

Bir de şu korner olayı var ki, bu ön direğe orta kesme bir hastalık, bir kangren. Maçın ilk yarım saati Arda kornerleri arada 6 pasa falan kullanınca yoksa dedim kendi kendime, ancak sonrasında saçmalık devam etti.

kesinlikle... orta yapmak bence çok mantıksız bu oynadığımız sistemi hiçe sayıyoruz.

sürekli uzun pas, şişirme toplar. sonumuz hayrola... hiçbirşey değiştiremedin mi be hocam bu takımda sen 1 senede... sen de mi brütüs diyorum artık rijkaard...

uAburak89
30.Temmuz.2010, 18:00
Ben katılmıyorum şu pozisyon konusunda sana, toplamda net pozisyonları bulan daha fazla olan Galatasaray'dı, zaten normal olanda bu olduğu için bu üzerinde konuşulması gereken bir konuda değil aslında.

Eskidendi o farklar falan, oynamadan kazanamıyorsun. İlk yarı sallamadı oyuncular, pozisyona gir gir atama, cezalarını kendileri buldular. Adamların attığı ilk gole hala gülüyorum, önce dedim yuh be ne vurdu tekrara bir baktım top resmen auta giderken defansa çarptı gol oldu.

Ayrıca bizim takımda Arda'da dahil Kewell'dan başka fark yaratan oyuncu yok. Maalesef o da 90 dakikalık bir oyuncu değil, olamıyor bir türlü. Transfer gerekli ama sadece adam gelmesin, takımın ahengini bozanlar da gönderilsin. Rotasyonu gençlerden kuralım bir kere de, ben forma alayım, kombine alayım, kalkayım bir ton uğraş maça gideyim, bana verilen ödül Barış Özbek. Böyle saçma iş olmaz. Bu takım Avrupaya rövanşta veda ederse kim verecek hesabını, benim turdan pek umudum yok açıkçası. Belki hayırlısı böyle olur, iyice saçmalamaya başlayan Adnan Polat istifa edebilir.

E.Cartman
30.Temmuz.2010, 20:30
İki ayaklı maçlarda;
Tur için akıl şart, strateji şart.
Bunu da her seferinde kenardaki hocadan bekleyemezsin.
Sonuca göre, gidişata göre takım bunu kendi idrak edecek.
Birey değil takım bunu düşünecek.
Çünkü futbol bir bütün.
Bütün takım akordeon gibi olacak.
Yorulsan da akordu bozmayacaksın.
Bozarsan işte böyle kuşu elinden kaçırırsın.

Tanburacı'nın bu sözü benim için son noktadır daha da bu maç hakkında konuşmam :D

Alicanfmfan
30.Temmuz.2010, 22:01
Felaket senaryolarına gerek yok ikinci maçta gol manyagı yaparız Beograd'ı.

Varonil
30.Temmuz.2010, 23:58
Ben bu sonucu tamamen şanssızlık olarak nitelendiriyorum.Galatasaray kadro kalitesi olarak bu rakibini eleyebilecek güçte.2.maçta kazanacaklarını düşünüyorum.

KanaKe
31.Temmuz.2010, 02:05
galatasaray beni hayal kirikligina ugratti adi sani duyulmamis takimdan kendi evinde 2 gol yiyecegini hic tahmin etmiyordum ama futbol bu bir kez daha beni yaniltti...