View Full Version : Gözlerime İyi Bak!
SAİT71
24.Temmuz.2010, 20:45
Gözleri Görmeyen Bir Genç Kız ve Bir Erkek Birbirlerine Deli Gibi Aşıklarmış .... . .
Erkek Sormuş : Gözlerin Görseydi Benimle Evlenirmiydin Diye ?
Kızda : Tabi Senden Başka Kimim Varki Demiş..
Nyse Aradan Aylar Geçmiş Ve 1 Hayırsever Gözlerini Kıza Bağışlamış ve Kız O Zorlu Ameliyatı Geçirmiş..!
Kız İlk Defa Sevdiği Kişiyi Göreceği İçin Çok Heyecanlıymış.!
Bide Ne Görsün ki Sevgilisinin Gözleri Yok . . ? :S
Erkek Yine Sormuş : Sevgilim Ne Zaman Evleneceğiz Diye ?
Kız da Demesin mi : Kızda Senin Gözlerin Yok Diyip , Çekip Gitmiş..!
Erkek Arkasından Bağırarak Şu İki Cümleyi Söylemiş :
"GÖZLERİME İYİ BAK OLUR MU ?"
:uzgun::uzgun::uzgun: ağlayasım geldi :(:(:(
ForCimbom
24.Temmuz.2010, 21:16
fena ... :(
El Barto
24.Temmuz.2010, 21:34
Bunun bir videosu vardı gibi.
Etkileyici bir hikaye.
Lim10
24.Temmuz.2010, 21:39
Japon bir şarkının klibinden çalınmış resmen.Şarkının İngilizce adı Kiss olarak geçiyor Japoncasını bilmiyorum tabi.Ama bizim engin bilgili insanımız youtube da "kör japon kız" olarak falan paylaşıyorlar bu klibi.Benim elime 4 yıl önce falan geçmişti o zaman deli gibi izliyordum.Gerçekten şarkıyı anlamasanızda, kliple birlikte bir bütünler ve insanı derinden etkiliyor.İzlemenizi tavsiye ederim.
El Barto
24.Temmuz.2010, 21:42
http://www.youtube.com/watch?v=U2ExPDK8uqk
yaman76hakanFB
24.Temmuz.2010, 21:56
Şimdi bu kıssaın üstüne oturur ve kadınların nankörlüğüne dair kocamaaan bir makale yazarım. Fakat feministler forumun kapanması için ayaklanırlar, filan... :D
Gerçekten çok sarsıcı...
RaSenGan
24.Temmuz.2010, 22:05
Şimdi bu kıssaın üstüne oturur ve kadınların nankörlüğüne dair kocamaaan bir makale yazarım. Fakat feministler forumun kapanması için ayaklanırlar, filan... :D
Gerçekten çok sarsıcı...
Sen yaz abi gerçekler acı geliyor onlara :D
yaman76hakanFB
24.Temmuz.2010, 22:10
Sen yaz abi gerçekler acı geliyor onlara :D
Bişey değil... Yazdıklarım hanımın kulağına varırsa asıl kıyamet o zaman kopar. Feministler duyarsa küçük kıyamet, bizim hatun duyarsa büyük kıyamet...:D Ölürüm ben Aygün...:icon_redface: Forum-morum yasak gelir valla... Eğer hayatta kalmayı başarırsam...
El Barto
24.Temmuz.2010, 22:11
Bişey değil... Yazdıklarım hanımın kulağına varırsa asıl kıyamet o zaman kopar. Feministler duyarsa küçük kıyamet, bizim hatun duyarsa büyük kıyamet...:D Ölürüm ben Aygün...:icon_redface: Forum-morum yasak gelir valla... Eğer hayatta kalmayı başarırsam...
Başka bir şey yazmaya gerek kalmadı zaten abi. Yeterince açık oldu. :icon_biggrin:
yaman76hakanFB
24.Temmuz.2010, 22:13
Şaka yapıyorum valla... Kendi elimizle adımız kılıbıka çıkacak. Taş fırın sayılmam ama o kadar da değil haaa...:0:
RaSenGan
24.Temmuz.2010, 22:29
Her şakada bir gerçeklik payı vardır :p
SAİT71
25.Temmuz.2010, 11:26
Şaka yapıyorum valla... Kendi elimizle adımız kılıbıka çıkacak. Taş fırın sayılmam ama o kadar da değil haaa...:0:
Dedemde kendi ağzıyla der ben kılıbığım, karımdan korkarım diye. En iyisi kılıbıklık valla.