View Full Version : R6025 Hatası
HeLLquaRd9
26.Temmuz.2010, 23:28
Arkadaşlar fm 10 türkçe paketinden rahatsız olup silmiştim.Yeniden yükledim.Oyuna girdim new game dedim.New game diyince çıkan yükleme esnasında bu sorun çıktı.
http://www.ressim.net/e/upload/7c09d8c6.png (http://www.ressim.net)
Bu sorunun çözümü nedir :S
BaGa TaRKaN
26.Temmuz.2010, 23:33
Programsal Bir Hata Bu Ama Çözümü Zor Galiba Bikaç Yerde de Sorunu Çözemeyen Görmüştüm.
HeLLquaRd9
26.Temmuz.2010, 23:35
Programsal Bir Hata Bu Ama Çözümü Zor Galiba Bikaç Yerde de Sorunu Çözemeyen Görmüştüm.
Bu sorunu çözemezmiyim yani yav :S Bu arada işletim sistemim windows 7 64 bit.Ama güzelce sildim.Revo uninstaller programıyla sildim.Sonra sapasağlam çalışan fm 10 dvd'si ile kurdum.Bu sorun nerden çıktı yav durup dururken bir değişiklikte yapmadım :S
HeLLquaRd9
26.Temmuz.2010, 23:38
Arkadaşlar kusura bakmayın :S yanlış yere açmışım konuyu Fm 10 konusuna açmam gerekiyordu
BaGa TaRKaN
26.Temmuz.2010, 23:41
Yeni Konu Açmana Gerek Yoktu Yahu Yöneticilerimiz Taşırdı.
Şöyle Bir Yol Anlatılmış İşe Yarar mı Bilmiyorum.
Fm10da Patchleri 10.3 Olarak Algıla.
Virtual C++ Runtime Error ' a kesin çözüm ..
--------------------------------------------------------------------------------
Oyunu yukledikten ve v9.3.0 patchini kurduktan sonra oyuna girmeden fm.exe mizin bi kopyasını biyere yedekliyoruz sonra oyuna giriyoruz . Daha sonra eger Runtime error alırsak Fm.exe'yi dizine kopyalıyoruz tekrar (c:/program files/sports interactive , vb ) ..
Ama Eger elinde cm cdsi olmayan varsa kendi exemi upload edebilirim .. Yedeklediğimiz exeyi birdaha kullanma ihtimalimize karsı silmeyin ..
not : kopyasını aldığımız fm.exe yi rar yada zip içinde tutmamız gerekio yoksa oda kendi kendine bozuluyo . hata verdiğinde rardan cıkarıp dizine atabiliriz ..
HeLLquaRd9
27.Temmuz.2010, 00:00
[quote=BaGa TaRKaN;1784173]Yeni Konu Açmana Gerek Yoktu Yahu Yöneticilerimiz Taşırdı.
Şöyle Bir Yol Anlatılmış İşe Yarar mı Bilmiyorum.
Fm10da Patchleri 10.3 Olarak Algıla.
Eger elinde cm cdsi : fm cdsi değil mi bu
eğer öyleyse doğru bir şekilde yaptım sanırım ama olmadı teşekkür ederim genede