Log in

View Full Version : Coşkoviç Türk Vatandaşı Oldu

yaman76hakanFB
30.Temmuz.2010, 10:35
Nihayet beklenen haber geldi. Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımının başarılı oyuncusu Tomislav Coşkoviç Türk vatandaşı oldu ve artık Türk Milli Takımında da oynayabilecek.

Bu sabah FB tv.nin verdiği haberde, Coşkoviç'in vatandaşlık işlemlerinin sona erdiği ve artık Türk vatandaşı olduğu duyruldu. Başarılı voleybolcu yeni nüfus cüzdanıyla da kameralara poz verdi.

Böylece Fenerbahçe yabancı kontenjanında bir kişilik yer daha açmış oldu. Muhtemelen o hakkını yine bir dünya yıldızıyla dolduracak. Bilindiği gibi sarı-lacivertli ekip daha önce "Uçan Adam" lakaplı Marschal ve "Korkunç İvan" lakaplı Milijkoviç gibi iki dünya yıldızını kadrosuna katmıştı. Bakalım yeni gelecek oyuncu onlar kadar kariyerli bir başka dünya yıldızı mı olacak?

Kulübümüze ve Türk Milli Takımına hayırlı olsun. Şahsen uzun süredir duymayı arzuladığım bir haberdi. (Bana sorarsanız bir orta oyuncu alınmalı... Ama belki bir smaçör daha alabilirler... Birkaç isim dolaşıyor ama... Bakalım, yakında açıklanır.)

El Barto
30.Temmuz.2010, 10:42
Adı Coşkun olmuştur heralde. :)

yaman76hakanFB
30.Temmuz.2010, 10:45
Adı Coşkun olmuştur heralde. :)

Vallahi yeni adını da söyledi de, duyamadım. Coşkun mu?:D

El Barto
30.Temmuz.2010, 10:48
Bilmiyorum abi tahmin ettim sadece. :D

Marcio-Mert, Marco-Mehmet falan olunca Coşkoviç Coşkun olur. :D

yaman76hakanFB
30.Temmuz.2010, 10:51
Huyu benzemese bari!.. Valla sonra maçlara bırakın bayan seyirciyi, bayan hakem bile bulamayız. "Adı benzedi, huyunu benzetme YaRabbi!"