View Full Version : OFK Beograd - Galatasaray | UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu 2. Maç
TR.CaPTaiN
02.Ağustos.2010, 11:20
http://www.yukleresim.com/images/63421661414992984405.jpg (http://www.yukleresim.com/)
Yayın: NTV
Zekirdek
02.Ağustos.2010, 11:29
Galatasaray 1 farkla kazanır. Elenirse de deplasman golü ile elenir.
goosfraba
02.Ağustos.2010, 11:32
Galatasaray'ın şansını zor görüyorum.
Revolution
02.Ağustos.2010, 11:32
Bu maç bir nevi kader maçı. Elenirsek yine büyük hüsran yaşarız, transferde çok zorlanırız ama farklı kazanırsak da her şey çok güzel olur..
MaTRaKaN
02.Ağustos.2010, 11:34
Rijkaard çocuk gibi davranmassa farkLı galip geliriz.
SAİT71
02.Ağustos.2010, 11:36
Yanlışlıkla Belgrada verdim ama Galatasaray turu geçecektir.
Varonil
02.Ağustos.2010, 11:52
Geçen gün Ntvspor'da izlemiştim sanırım OFK Beograd'ın sahasının zeminin çok kötü olduğunu söylemişlerdi.Ayrıca iç sahadaki performansları da daha iyiymiş.
Felaket senaryolarını yazmak istemiyorum ama Galatasaray'ın şansını az olarak görüyorum.0-0 gibi bir skor bile OFK Beograd'a yetiyor çünkü.Umarım turu geçen taraf Galatasaray olur.
DisCo
02.Ağustos.2010, 13:15
Galatasaray oynadığı oyun ile şuan ışık vermiyor. Kendi sahamızda bu beraberlik ise rakibe aşırı bir güven verdi.
Kadro kalitemiz bizim avantajımız buldukları moral ise rakibin avantajı durumunda. Galatasaray maçın başında bocalarsa çok kötü bir skor ortaya çıkabilir. Maçın kontrolünü alıp tempoyu yükseltip düşürerek oynamalıyız. Zaten öyle yada böyle mutlaka gol atarız.
ForCimbom
02.Ağustos.2010, 14:38
avrupa ligi'ne ali sami yen'de veda ettik biz...
Nedvedmania
02.Ağustos.2010, 15:00
Zemin yine kötüymüş. İkinci Tromso olayımı geliyor yoksa :)
nannar
02.Ağustos.2010, 15:43
kötü zemini bahane edecek mi acaba yönetim elenirsek? :) Valla işin açığı ben sonucu 3 kişiye bağlıyorum.Eğer orta alanda oynayacak olan 3 oyuncu (mustafa ,ayhan,barış ve Cana'dan 3 tanesi) iyi oynarsa GS çok rahat eler. Ama bu mükemmel (!) ortasahamız yine formunda olursa daha çok Tromso faciaları yaşarız... Zaten transfer meselesini de turu geçersek ele alacaklar galiba.
İlk maçta o kadar kötü bir orta sahaya rağmen rakibe hemen hemen hiç net gol şansı vermeden biri auta giden top olmak üzere 2 tane duran toptan gol ile sahadan 2-2 ayrıldık. BJK ve FB resmen ikisi de sahada ezildi ama avantajlı skor aldı.İşte futbolun adaleti yok.Eğer olsaydı ilk maçlarda GS 4-1 falan yenerdi, FB ve BJK 2-3 farklı yenilerek İstanbul'a dönerdi ama maalesef şu anda işi en zor gibi görünen takım ilk maçlarda en iyi futbolu oynayan takım olan Galatasaray. İnşallah bu kez şans da bizden yana olur.
LifeYourself
02.Ağustos.2010, 16:20
korktuğum tek şey turu geçsek bile bir sakatlık falan çıkması kötü zeminde
Alicanfmfan
03.Ağustos.2010, 01:09
Rakibimiz futbolun ofans yönünü kesinlikle bilmiyor , beceremiyor , son çare oldgu için şakası yok bu macın , Baros'da dönüyor , rakibimizi golmanyagı yapacaımıza inanıyorum.
Allah'ım utandırmasın.
Lucas Neill
03.Ağustos.2010, 01:11
Baros kesin oynayacak mi macta ?
C h A o S
03.Ağustos.2010, 01:13
Kesin değil ancak bir aksilik olursa ikinci yarı girer.
izmer96
03.Ağustos.2010, 01:16
o degilde , 4 kisi Belgrad kazanir demis :p
Revolution
03.Ağustos.2010, 02:01
İçimde çok kötü bir his var yahu..
Lucas Neill
03.Ağustos.2010, 02:07
Elenirsek büyük sürpriz olmayacak benim icin ama umarim galip geliriz.
Cana Ayhan 2lisi olabilir orta sahada, ileride de Arda Kewell Pino Batdal 4 lüsünü oynatabilir Rijkaard.Yine 3 kazmali orta saha ile oynarsak sac bas yolariz.Kalede de Ufuk'u oynatir umarim Aykuta hic güvenemiyorum.
Revolution
03.Ağustos.2010, 02:11
Elano'nun ismini bildirmedik biz değil mi UEFA'ya..
Lucas Neill
03.Ağustos.2010, 02:17
Bildirilmedi galiba hatta Tffye de bildirilmedi.
Revolution
03.Ağustos.2010, 02:23
Gk : Aykut
Dr : Sabri
Dc: Neill
Dc : Hakan
Dl : Çağlar
Dmc : Cana ( Sarp )
Mc : Barış
Mc : Emre
Amr : Pino
Aml : Arda
Fc : Batdal
Böyle bir 11 bekliyorum ama savunma hattı kesinlikle değişecek bence. Şu Elano'yu göndermeyelim ne olur ya
di canio
03.Ağustos.2010, 03:45
Galatasaray yerine yanlışlıkla Beraberlik için oy kullanmışım.
İlk maçta yaşanılan 2-0'dan 2-2'lik skorun da etkisiyle Galatasaray rahat alır diye düşünüyorum. Bence iyi motive olup çıkacaktır Galatasaray'lı oyuncular bu maça.
vuque
03.Ağustos.2010, 13:51
Belgrad Moral,Ev sahibi olma,Kötü zemin'e alışkın olma gibi avantajlara sahip...
O sebeple Galatasaray'ın işi zor diyorum.Gönlüm Galatasaray'dan yana ama kazanan Belgrad olacak gibi...
nannar
03.Ağustos.2010, 21:02
ev sahibi avantajını geçin.... morali de geçin... tek avantajları daha dogrusu gol atmak zorunda oldugumuz için bizim tek dezavantajımız kötü zemin olacaktır. belgrad kazanır diyenler bence içten içe onların kazanmasını isteyenlerdir. rakibimiz fb'yi eze eze elinden kaçıran young boys ya da beşiktaş'a ecel terleri döktüren plezen takımı olsa, yani onlar gibi oynasa gerçekten rakip normal şartlarda bizi yenebilir derdim. ama belgrad takımı ne atak yapmayı ne de savunma yapmayı bilmiyor. bedavadan 2 duran top( biri auta giderken adama çarpıp girdi) ile 2-2 skor alınca millet galeyana gelmiş durumda. bizim takım ön liberoda Cana ile başlasın. Ortadaki mustafa, ayhan ve barış 3 lüsünden 2'sini koyacaz sanırım orta alana. Bu 2 li gününde olursa iddaa ediyorum en az 5 tane atar geliriz. Ama işte tek olumsuzluk zemin kötü diyor herkes. adam gibi akıllıca oynasın rahat eler bizim takım. Belgrad turu geçebilir mi? Evet geçebilir ama kesinlikle şansının çok yerinde olması lazım! Oynayarak , savunma yaparak ya da hücum ederek değil, balına turu geçebilirler.
vuque
03.Ağustos.2010, 21:31
Şimdi ne yazarsak yazalım Galatasaray kazanamasın istiyor oluruz bu yorumun üzerine,;o sebeple birşey yazmıyorum.Ancak ilk mesaj'da belirttiğim gibi gönlüm Galatasaray'dan yana ama Galatasaray'ın kazanabileceğini düşünmüyorum.Hatırlatmak isterim fikrini söylemek Galatasaray'ın kazanmamasını içten içe istemek değildir...
Ayrıca Young Boys'u ve Plzen'i olaya dahil etme çabasını anlamlandıramadım...
nannar
03.Ağustos.2010, 22:33
tartışma çıksın diye yazmadım onu. sonuçta 3 türk temsilcisi 3 yabancı ekiple oynadı ve rakipleri kıyasladıgımızda baya bildiğin en zayıf halka ofk belgrad gibi göründü ilk maçlarda. yani bence her ne kadar iç sahada oynasalar da diğer 2 ekibimizin işi daha zor olacak gibi... ama her türlü fikre saygımız var.ben içten içe belgrad kazansın diyenler diye direk kişiye laf etmedim. dileyen üstüne alınır. hepimizde biliyoruzki türk takımlarının avrupadaki maçlarında bir türk olarak türk takımını destekleyen bir grubun oldugu gibi rakibimiz kazanmasın diye yabancı takımları destekleyenler de var. ben 2. gruba dahilim. futbol taraftarlığı ile türk vatandaşlıgını karıştırmıyorum. bunu da burada 150 kişiyle tartışırım. yani belgrad kazansın isteyenleri de suçlamıyorum. çünkü ben de ezeli rakip tur atlamasın, rezil olsun gelsin ,üzülmem. dediğim gibi bunu "sen ne biçim türksün" sorusu ile bağdaştıranlarla da sabaha kadar tartışırım :) geçen haftaki maçlarda galibiyeti hak eden tek türk takımı bizdik fakat şu anda en dezavantajlı biz görünüyoruz. bizimle birlikte bjk ve fb'de tur atlarsa ülke puanı açısından sevinirim. BJK'ye karşı çok da sorun değil ama FB elenirse çok da üzülmem açıkcası. Aynı duyguları GS'ye karşı hisseden onlarca, yüzlerce hatta binlerce FB taraftarı var. sen bunlardan biri olmayabilirsin. bu yüzden üzerine alınmana gerek yok :) zaten onlara "yanlış düşünüyorsunuz" da demiyorum çünkü ben de karşıt görüştenim ;)
vuque
03.Ağustos.2010, 22:53
Normal şartlarda Galatasaray'ın başarılı olmasını bende istemem ancak daha ön elemede elenmesini hiç istemem.Çünkü ülkemizin 3büyük kulübünden birisi UEFA Kupası Ön Elemesini geçemiyorsa bu benim takımımıda etkiler...
Ama ileriki turlarda elenebilir...
Köprüyü geçinceye kadar dayı deme durumu yani...
Haa kaybedip dönerse sevinmemde,üzülmemde...
Kazanırsa sevinirim...
Benimde amacım tartışma çıkarmak,kavga etmek değil zaten...
Düşüncemi yazdım,Keşke Galatasaray şu turu geçse yazdım :)
Kötü zemin bence çok etkili olacak(bahsedildiği kadar kötüyse.Net bir bilgimiz olmadığından çok sağlıklı yorum yapamayız.) bu karşılaşmanın sonucunda...
2. Tromsö olayı çok uzak ihtimal değil.Bunu ilk maç içinde söylemiştim dikkatli olmak,rakibi küçük görmemek gerek demiştim...
Alicanfmfan
03.Ağustos.2010, 22:55
Normal şartlarda Galatasaray'ın başarılı olmasını bende istemem
Hasan Hocam'a teşekkür ediyoruz , arkadasın gerçek niyetini ortaya cıkardı :D
Esprik olsun , alınma :n:
nannar
03.Ağustos.2010, 22:56
:n: valla zemin çok kötüyse ben TV yi kapatıp sonucu öğrenme yoluna gidebilirim :)
vuque
03.Ağustos.2010, 22:58
Hasan Hocam'a teşekkür ediyoruz , arkadasın gerçek niyetini ortaya cıkardı :D
Esprik olsun , alınma :n:
Alıncak birşey yok.Yalan,dolan,gerçek niyet diye birşey de yok.Bu maç için niyetimi söyledim,sebebinide söyledim.
Normal şartlarda Galatasaray'ın başarılı olmasını istemem.Sende Fenerbahçe'nin başarılı olmasını istemezsin.Yok eğer istiyorum diyorsan sende sorun vardır veya yalan söylüyorsundur... ;;)
Alicanfmfan
03.Ağustos.2010, 23:00
Alıncak birşey yok.Yalan,dolan,gerçek niyet diye birşey de yok.Bu maç için niyetimi söyledim,sebebinide söyledim.
Normal şartlarda Galatasaray'ın başarılı olmasını istemem.Sende Fenerbahçe'nin başarılı olmasını istemezsin.Yok eğer istiyorum diyorsan sende sorun vardır veya yalan söylüyorsundur... ;;)
Tabi ki istemem ama ben istemedigim rakibiminde maclarına yorum yapmam şahsen.
vuque
03.Ağustos.2010, 23:05
Tabi ki istemem ama ben istemedigim rakibiminde maclarına yorum yapmam şahsen.
O sebeple eskiden seni her Fenerbahçe konusunda görüyordum sanırım ? :p
Transfer olsun,maç olsun...
Senin yaptığına yanlış demiyorum.
Bu benim tercihimdir.Gelip düşüncemi yazarım.Burası Galatasaray'ı şakşaklama yeri değil.Aynı şekilde diğer Kulüpler içinde geçerli bu durum.
Hakaret edilmediği sürece her yorum güzeldir...
Ben gelip düzgünce yorumda bulunuyorsam ve sen bundan rahatsız oluyorsan kusura bakma bu benim problemim değil...
Sende bu yazdıklarıma alınma.Alttan alttan dokundurma yaptığını düşündüğüm için yazdım.Uzun zamandır yorumlarını okuyan birisi olarak böyle düşündüm...
Yok eğer öyle değil diyorsan boşver benim yazdıklarımı takma kafana,yazmamışım say ;;)
nannar
03.Ağustos.2010, 23:23
adam haklı alican :D her FB kavgasında aktifsin sen :n: Bir GS li olarak seni kınıyorum :p şaka bir yana da bunlar ezeli rekaberin gerektirdiği şeyler. yeri gelir birbirimize kızarız, öfkeleniriz, tahrik olup hakaret ederiz ama sonuçta taraftarlıkla adamlık değerlendirilmez. seviye aşılmadığı sürece yorum yazmakta problem yok
IcedEarth
03.Ağustos.2010, 23:27
İçimde kötü bir his var.. Maalesef eleneceğiz gibime geliyor ve elenirsek de yer yerinden oynayacak, mutlaka bi kelle gidecek, ya yönetim, ya Rijkaard..
vuque
03.Ağustos.2010, 23:28
Adam haklı beyler durumuna da geldiysek bayaa bir kaynatmışız demektir :)
Konuyu daha fazla baltalamadan burada bitirelim isterseniz :p
ShevAnil
04.Ağustos.2010, 00:03
NTVSpor'da tamamen stadın dolmadığını ama bu maç için Kızılyıldız ve Partizan taraftarlarının gelip dolduracaklarını söylediler :) Olaylar kesin çıkar :D Maç içinse bi ışık göremiyorum rakipten üstün bi takımız ama gol atamıyoruz.
zemlinskis
04.Ağustos.2010, 01:08
İddia ediyorum Galatasaray'ın kupaya veda edeceği maçtır...Not : Galatasaray'lıyım
Alicanfmfan
04.Ağustos.2010, 03:37
İddia ediyorum Galatasaray'ın kupaya veda edeceği maçtır...Not : Galatasaray'lıyım
Böyle birşey olursa derler ya ''başlamadan bitti'' o tabir tamamıyla gerçek olur , ve bahsettikleri tünelin sonundaki ısıgı göremezler .
Böyle bir ihtimali düşünmek bile istemiyorum , Allah Korusun.
Özgür Çetin
04.Ağustos.2010, 03:46
%99 görüyorum tur şansımız
Rakip aşırı özgüvenli ve bu hataya sebeiyet verir
Üzülmeyin streste yapmayın.1-0 geriye hatta2-0 geriye düşsek bile turu geçecegimizi inanıyorum Görüşüm en az 3 gol atarız..Futbolcularımız bilincinde kötü bir senaryonun yükleneceğiz muhtemelen ve ilk 20 dakikad bulacagımız 1 gol rahatlatır
İlk maçta 2 şut çektiler 2 side gol.Başka bir halt yedikleri yok.
Rahatım gerçekten çünkü biz bu takımı eleriz.Rakibimiz olacka kapasitede degil.İlk maç sadece bir iş kazası idi
[/B]
ev sahibi avantajını geçin.... morali de geçin... tek avantajları daha dogrusu gol atmak zorunda oldugumuz için bizim tek dezavantajımız kötü zemin olacaktır. belgrad kazanır diyenler bence içten içe onların kazanmasını isteyenlerdir. rakibimiz fb'yi eze eze elinden kaçıran young boys ya da beşiktaş'a ecel terleri döktüren plezen takımı olsa, yani onlar gibi oynasa gerçekten rakip normal şartlarda bizi yenebilir derdim. ama belgrad takımı ne atak yapmayı ne de savunma yapmayı bilmiyor. bedavadan 2 duran top( biri auta giderken adama çarpıp girdi) ile 2-2 skor alınca millet galeyana gelmiş durumda. bizim takım ön liberoda Cana ile başlasın. Ortadaki mustafa, ayhan ve barış 3 lüsünden 2'sini koyacaz sanırım orta alana. Bu 2 li gününde olursa iddaa ediyorum en az 5 tane atar geliriz. Ama işte tek olumsuzluk zemin kötü diyor herkes. adam gibi akıllıca oynasın rahat eler bizim takım. Belgrad turu geçebilir mi? Evet geçebilir ama kesinlikle şansının çok yerinde olması lazım! Oynayarak , savunma yaparak ya da hücum ederek değil, balına turu geçebilirler.
Kesinlikle!
SAİT71
04.Ağustos.2010, 11:16
Yapmayın beyler, tamam fikirlerde özgürsünüz ama Galatasaray elense Fenerin eline ne geçecek ki. Şimdi 3 takımımızda elenmeden gruplara giderse ve bizde 9. sıraya tırmanırsak daha çok takım gönderceğiz Avrupa'ya. En azından bu yönden destek vermek lazım birbirimize. Tamam kendi takımınızınki gibi elenince üzüntü olmaz ama elenincede birbirimizin eline birşey geçmez. Sevinen rakipler olur sonuçta.
Varonil
04.Ağustos.2010, 11:29
Ezeli rakibinin başarılı olmamasını isteyenin görüşüne saygı duyarım,niye böyle düşünüyorsun diyemem.Ama kişisel görüşüm,ülke puanına katkı sağlayacaksa Galatasaray olmuş,Beşiktaş olmuş,Bursa olmuş farketmez benim için. Ama Fenerbahçe'nin katkısı daha bir tatlı gelir o ayrı :p
SAİT71
04.Ağustos.2010, 13:00
Belgrad'ın rekor primi!
Şaşıracaksınız! Galatasaray karşısında alınan 2-2'lik beraberlik, OFK Belgrad'ı umutlandırdı, Futbolcular, İstanbul'daki maçtan bu yana kampta bulunuyor. Üstelik, Sırp kulübünün yöneticileri futbolcuları teşvik etmek için rekor bir prim bile belirledi: Adam başı 500'er euro
Sırp futbolu denilince akla Partizan ya da Kızılyıldız geliyor. Bu iki takımda en yüksek ücret alan oyuncuların yıllık geliri 400 bin euro. OFK Belgrad ise futbolcu yetiştirip, geçimini buradan sağlamaya çalışan bir ekip. Ancak kulübün mali durumu hiç de iç açıcı değil. Belgrad'daki kulüp binası ve antrenman tesisleri, Türkiye'de 3. Lig takımlarının bile sahip olduğu olanakların çok gerisinde.
1911 yılında kurulan kulübün kendine ait tesisleri bulunmuyor, belediyeye ait basit bir mekanda hayatını sürdürüyor. Takımın kamp yaptığı yer ise, stada 130 kilometre uzakta. Teknik Direktör Dejan Durdevic, İstanbul'daki rövanştan bu yana takımı kampa almış. Bu arada maç için rekor bir prim belirlemişler: 500 euro. İşte bu rakam bile iki takım arasındaki gelir farkını yansıtıyor.
Zemin iyi, stat dökülüyor
Omladinski Stadı'nın durumu ise yine berbat. 15 bin kapasiteli stadı görünce, geçen yıl sarı-kırmızılı takımın karşılaştığı Tobol, bir Avrupa devi gibi geliyor. Seyirci baskısının hiç olmadığı bir kulüp. Taraftar sayılarının futbolcu ailelerinden ibaret olduğu söyleniyor. Bu arada Galatasaray'ı merak edenlerin maça geleceği belirtiliyor. Az sayıdaki taraftarlar da internette sayılarını arttırmak için harekete geçti. Ama yarın akşam burada kesinlikle bir seyirci baskısının olmayacağı söylenebilir. Bir diğer sevindirici olay ise sahanın çimleri. Başkan Adnan Polat'ın bile zeminle ilgili sıkıntısını dile getirdiği düşünülürse, bu anlamda kaygı duyacak herhangi bir kötü durumun olmadığı rahatlıkla söylenebilir. Çimlerin boyu biraz uzun ve bugün onlar da kesilecek.
Mecburen saat değişti
OFK Belgrad'ın Galatasaray'ı ağırlayacağı Omladinski Stadı'nın ışıklandırma sisteminin olmaması Sırp yetkilileri çaresiz bıraktı. Maçın uzama olasılığını düşünerek saatin daha geriye alınmasını talep eden OFK'ya UEFA olumlu yanıt verdi. Bu nedenle yarınki karşılaşmanın TSİ 18.30'da değil, 18.00'de başlayacağı açıklandı.
Kaynak : Milliyet
zemlinskis
04.Ağustos.2010, 13:27
Adamlar canını dişine takıp oynayacaklar gerçekten işimiz çok zor.Bu maçtan sonra ilk Rjikaard 'ın sonra da yönetimin kellesi gider.Bu transferlerle zaten başarı beklemek bu turu geçsek bile hayaldan öteye gidemez.
Lucas Neill
04.Ağustos.2010, 14:02
Yeni transferler yapildi oyuncularimizin ne yapip edip kazanmalari lazim.
RaSenGan
04.Ağustos.2010, 16:53
Ben de diyorum neden erkenden oynuyoruz maçı.Adamların ışıklandırması yokmuş :)
RasAnt
04.Ağustos.2010, 20:08
Glatasaray bizim partizan maçındaki gibi şoka uğrayabilir orada zor bir maç bekliyor iki takımıda
deniz.91
04.Ağustos.2010, 22:32
Yahu şu olayı analamıyorum uefa bu stada nasıl izin veriyor maç oynanabilir diye bizim ülkemizden bir takım olsa kırk tane şart koşuyorlar
Ahmet Göktaş
04.Ağustos.2010, 22:59
Valla Bursa'nın bile CL maçlarını Bursa gibi bir şehirde ve hiçte kötü olmayan bir stadda oynayamama tehlikesi var, ama daha ışığı olmayan stadlarda oynanması için binbir türlü kolaylık yapılabiliyor ? Anlayamadım ben bu işi pek.
deniz.91
04.Ağustos.2010, 23:00
Valla Bursa'nın bile CL maçlarını Bursa gibi bir şehirde ve hiçte kötü olmayan bir stadda oynayamama tehlikesi var, ama daha ışığı olmayan stadlarda oynanması için binbir türlü kolaylık yapılabiliyor ? Anlayamadım ben bu işi pek.
Lobi meselesi sanırım
Aydin
04.Ağustos.2010, 23:03
Glatasaray bizim partizan maçındaki gibi şoka uğrayabilir orada zor bir maç bekliyor iki takımıda
partizan'ın basketbolda bile taraftarları delidir. eğer bahsettiğin şok atmosfer ise, partizan'ın stadında yaşadığınız şey şok olmamalıydı.
bu maçı alırız diye düşünüyorum. saha iyiyse bir tromso faciası daha yaşamayız umarım.
World Hollow o1
05.Ağustos.2010, 01:05
Mehmet Batdal'a Daha Fazla şans Verilirse Daha Iyi Olacağına Eminim Bir 90 Dakika Ona Tahammül Edilse çok Iyi Olacak..
Hayırlısınla Turu Geçsin Takımlarımızda Sorun Değil Nasıl Geçileceği..:)
ForCimbom
05.Ağustos.2010, 01:33
şampiyonlar ligi- avrupa ligi farkı ;;)
örneğin biz cl'de oynasak ali sami yen'e izin vermiyorlar ama uefa'da(yani avrupa ligi) asy'de oynayabiliyoruz...
goosfraba
05.Ağustos.2010, 01:38
bu maçı dsmart mı veriyor ?
Alicanfmfan
05.Ağustos.2010, 01:39
Ntv olması lazım.
partizanlion
05.Ağustos.2010, 01:39
Galatasaray ilk maçtaki hataları yapmaz, ve turu alıcaktır..
ForCimbom
05.Ağustos.2010, 01:45
bu maçı dsmart mı veriyor ?
bildiğim kadarıyla deplasman maçlarını şifresiz kanallar veriyor bu ön eleme turlarında.
ShevAnil
05.Ağustos.2010, 01:51
NTV vericek.
izmer96
05.Ağustos.2010, 01:59
Galatasaray gule oyniya turu gecer skor tahminim 1-3
Redrum
05.Ağustos.2010, 02:16
Hiç rahat bir maç olmayacak.
Toz pembe bakmayın.
Bu rahatlık eğer bizim oyuncularda da olursa zaten yanmışız demektir.
Adamlar UEFA maçı yapıyor, eşşek değiller ya, oynayacaklar, direnecekler, koşacaklar.
Hiç bir şey belli olmaz.
Galatasaray büyük farkla üstün görünen taraf, ama öyle olmuyor işte. Bir ingiliz takımı olsak, belki biraz daha emin olabilirdim.
nannar
05.Ağustos.2010, 10:17
o zaman sana bir ingiliz pasaportu ya da vatandaşlığı verelim... Eğer bu akşamki rakip geçen hafta oynadıgımız lüzumsuz ekipse rahat kazanırız. Ama adamlarda ilk maçtaki gibi şans olursa bilemem. oynayarak falan bize karşı koyamazlar.Tek sıkıntımız orta alandaki 3 oyuncu oluyor. onlar da eşşek değilya 1 maç bari adam gibi oynasınlar. zaten gelecek hafta yeniler gelince onlara forma zor görünüyor...
BaFraLı
05.Ağustos.2010, 10:42
Galatasaray düşmanlarına karşın şu maçı kazanalımda turu geçelim. Kolay maç olmayacak gibi ama eleriz büyük ihtimal.
yunusgs
05.Ağustos.2010, 10:49
Pek umudum yok maçtan.İlk maçtaki şanssızlıkları görünce,insanın hevesi kırılıyor.Tek güvendiğim olay;son 2 senedir deplasmanlarda oynadığımız 13 maçta sadece 1 mağlubiyet almış olmamız.(O da yedek kadro ile Sturm Graz'a karşıydı)
Kendi kimliğimizi sahaya yansıtırsak,turu geçeceğimizi düşünüyorum.Ama çeşitli faktörler etki ederek turu OFK'nın geçeceği ortam oluşursa da,buna hazırlıklıyım.
Zekirdek
05.Ağustos.2010, 11:05
Şampiyonlar Ligi farklı Avrupa Ligi farklı. Şampiyonlar Ligine bir seviye takımlar geliyor ve o takımların stadlarıda güzel olmak ve daha üst seviye olmak zorunda.Avrupa Ligi'ne ise daha makul takımlar gidiyor ondan dolayıda böyle durumlar oluyor. Takımın sahasına taraftar gelmiyor. :) Nasıl stadı yenilesinler.
Flawless Victory
05.Ağustos.2010, 12:49
Maç NTV'den şifresiz mi verilecek?
Galatasaray çok rahat kazanır, en az 2 farkla ve turu geçer.
SAİT71
05.Ağustos.2010, 13:00
Sanırım saat 18:00'da NTV'de maç..
Flawless Victory
05.Ağustos.2010, 13:04
İyi bari bu sıcakta dışarı çıkmadan izleyebileceğiz. Galatasaray ikinci maçlarda hep daha başarılı olmuştur. Onun için işin ciddiyetini anlayıp turu geçeceklerine eminim.
nannar
05.Ağustos.2010, 13:18
Biz deplasmanlarda kolay lokma değiliz yaw... Sadece Tromso maçında zeminin aziliğine ugradık yıllardır. Yani açıkcası ben zorlanacağımızı zannetmiyorum. Hem rakip FB'nin ya da BJK'nin rakipleri gibi diri ve futboldan anlayan bir ekip değil. Rahat eleyeceğiz bence. Tek korkum şanssızlık ve orta alandaki Ayhan-mustafa -barış üçlüsünün çıkarken kaptırdıgı toplar!
MaTRaKaN
05.Ağustos.2010, 13:18
Takımına güvenmeyen TarafLarLar...
Yazık..
Beograd kim ki bize rakip olucak.Ezer geçeriz..
Flawless Victory
05.Ağustos.2010, 13:26
Ben uzun bir aradan sonra keyifle bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum. Orta sahamızdan çok savunmamızın hata yapmaması önemli. Tamamen bizim hatamızdan kaynaklanan bir gol yersek yeriz.
nannar
05.Ağustos.2010, 13:33
duran toplar ve auta giden vuruşlara dikkat :n:
Alicanfmfan
05.Ağustos.2010, 13:53
Mustafa Sarp-Ayhan e Barış 3'lüsü var galiba yine 1-2 adım ileriye gidersek bu 3'lüyle müthiş olur biizim için kez bu üç arkadas gölgesi üzerinden tam tur dönmeden pas atmıyorlar , hadi hayırlısı.
SAİT71
05.Ağustos.2010, 13:54
En büyük avantaj zeminin iyi olması bence
nannar
05.Ağustos.2010, 14:01
Zemin iyiymiş yawww. Dün ntvspor'da gösterdiler stadı. Zemin iyi , stadyum kötü. Zeminde sorun yok. O yüzden basın paraları cimboma :n: Ayhan,Barış,Sarp !!!! Yaww bu üçlü resmen ezberletti kendini :n: Bir de Caner vardı :D Allahtan kurtulduk ondan bari :p
Flawless Victory
05.Ağustos.2010, 14:34
Yav iyi oynamadıktan sonra zemin altın kaplama olsa nolur ki? :D
ForCimbom
05.Ağustos.2010, 15:43
Galatasaray yiyorsa geçmesin. İsyan çıkar ülkede. Hem geçsin biraz ya ülke puanlarına katkıları dokunur.
nasıl bir üsluptur bu arkadaş ya... :) yiyorsa geçmesin miş ... allah allah ... askerden arkadaşıyla konuşuyor sanırım bu arkadaş...
o ülke puanına bizim katkımız çok dokundu merak etmeyin.
nasıl bir fanatikliktir anlamıyorum...
neyse...
bence bugün yerli oyuncular bizi delirtecek, oynamayacak ve turu geçemeyeceğiz... özellikle servet, barış, ayhan, aykut gibi adamların bizi yakacağını seziyorum...
hayırlısı...
Zekirdek
05.Ağustos.2010, 15:48
nasıl bir üsluptur bu arkadaş ya... :) yiyorsa geçmesin miş ... allah allah ... askerden arkadaşıyla konuşuyor sanırım bu arkadaş...
o ülke puanına bizim katkımız çok dokundu merak etmeyin.
nasıl bir fanatikliktir anlamıyorum...
hayırlısı...
Fanatiklik ile alakası yok. Adnan Polat'a yazık olacak onu dedim. Galatasaray'lıların yönetimle arası bozukken zayıf bir rakibe elenmek gerçekten çok kötü olur.
RaSenGan
05.Ağustos.2010, 15:58
En az 3 gol atarız üst tura çıkarız :)
Lucas Neill
05.Ağustos.2010, 16:06
3 kazmali orta saha ile cikacagiz galiba Allah yardimcimiz olsun :)
ForCimbom
05.Ağustos.2010, 16:09
3 kazmali orta saha ile cikacagiz galiba Allah yardimcimiz olsun :)
aynen öyle...
lorik cana'yla neden başlamıyor anlamıyorum...
C h A o S
05.Ağustos.2010, 16:12
Şu Musa'yı niye oynatmıyor acaba.Sarp'tan,Ayhan'dan veya Barış'dan ne eksiği var acaba.Oynatsında birde onu görelim.
Revolution
05.Ağustos.2010, 17:07
Emre-Musa-Cumhur oynasın bunları kapı dışarı yollatır. Rijkaard onların da evlerine ekmek götürmesini istiyor anlamıyorsunuz :D
barahir
05.Ağustos.2010, 17:13
Umarım Dünki gibi kötü bi sürpriz olmaz.. bunu gerçekten istiyorum..
RaSenGan
05.Ağustos.2010, 17:43
Cana-Ayhan-Sarp oynayacak ve forvet Kewell olacakmış herhalde.
C h A o S
05.Ağustos.2010, 17:45
İlk maçın kadrosundan Cana ve Kewell dışında aynı.Barış ve Batdal yok...
di canio
05.Ağustos.2010, 17:47
Kadro; Aykut - Sabri - Neill - Servet - H.Balta - Cana - Sarp - Ayhan - Serdar - Arda - Kewell şeklinde.
Nedvedmania
05.Ağustos.2010, 17:48
Aykut, Sabri, Neill, Servet, Hakan, Ayhan, Cana, Mustafa Sarp, Arda, Serdar Özkan ve Kewell.
DisCo
05.Ağustos.2010, 17:54
Bu kadro ile Galatasaray elenir. Takımda birşeyler yapabilecek tek kişi Arda.
Asıl üzücü olan rakibi aşağılamak anlamında demiyorum ama Galatasaray'ın böyle bir rakibe bile eleneceğini düşünmemizdir. Küçülmeye gidiyoruz ya hedeflerde küçülüyor takımda.
Düşündürenler utansın.
Nedvedmania
05.Ağustos.2010, 18:03
Bu kadro onları tabikide yener ama ne gerek var bu tip bi kadroyla çıkmaya ? Sürsene sayaha asıl 11 i. Takım bi alışsın iyice. Sonra lige bomba gibi başlayalım. Hala yedekleri ısındırıyor.
Addolorato
05.Ağustos.2010, 18:05
Kewell sahadaymış artık biraz ümidim var eleyeceğimize dair. Bu takımda Kewell'a Arda'dan çok daha fazla güveniyorum.
berkay19
05.Ağustos.2010, 18:10
Umarım "inşallah elenirler de ellerinde dalga konusu olmaz" diyenleri üzeriz. Yanlış anlaşılmasın bu zihniyette olanlar bugün sanırım biraz üzülecek. Takıma güvenim sonsuz bu maçı kaybedersek veya herhangi bir skorla turu geçemezsek de bu yorumumdan utanmayacağım. Türkiye-Norveç maçında Norveç'i destekleyenleri ülke puanı için destekleyemem.
E.Cartman
05.Ağustos.2010, 18:17
biz 3 atarız sonra onlarda 3 atar deplasman kuralıyla çıkarız :n::n:
ShevAnil
05.Ağustos.2010, 18:34
Bu kadroylamı gol atıcaz :n: ??
RaSenGan
05.Ağustos.2010, 18:38
Bu kadro ile Galatasaray elenir. Takımda birşeyler yapabilecek tek kişi Arda.
Asıl üzücü olan rakibi aşağılamak anlamında demiyorum ama Galatasaray'ın böyle bir rakibe bile eleneceğini düşünmemizdir. Küçülmeye gidiyoruz ya hedeflerde küçülüyor takımda.
Düşündürenler utansın.
Kewell Kewell gibi oynarsa tek başına yeter abi karşımızdaki takım oldukça zayıf.Gol falan atamaz bunlar.
anil luque
05.Ağustos.2010, 18:44
Galatasaray bu turu geçecek bence.. İlk maç iş kazasıydı , Beşiktaşlıyım ama o güzle bakıyorum ben şahsen.. Umarım turu geçen taraf temsilcimiz olur ..
Eminoski
05.Ağustos.2010, 18:49
500 euro prim verceklermiş beogra'da oyunculara, nasıl saldırıyo daha maçın başında :)
Nedvedmania
05.Ağustos.2010, 18:50
Yorumcu kim ?
anil luque
05.Ağustos.2010, 18:50
Prekazi kardeş
IcedEarth
05.Ağustos.2010, 18:52
Allaaaah köşe vuruşu :(
BaFraLı
İnşl. kazanırız.
IcedEarth
İnşl. kazanırız.
Cevad Prekazi ..
Nedvedmania
05.Ağustos.2010, 18:53
Prekazi kardeş
Ahaha vallaha tahmin etmiştim :D
anil luque
05.Ağustos.2010, 18:56
Budur! M. Sarp
Nedvedmania
Gol 1-0
RaSenGan
Ve 1-0 Ön Direkten arkaya aşırılan top ve Mustafa Sarp :)
Börk
Harika organizasyon,Mustafa Sarp klasiğii.
Nedvedmania
05.Ağustos.2010, 18:57
Anaa kornerden gol attık :icon_eek:
Bunu başarabildiysek kupayıda alabiliriz. Hadi Aslanlar Bastırın ! :icon_smile:
vego
05.Ağustos.2010, 18:57
Sarp her takıma lazım bütün maç oturt son saniye köşe vurşunda sok kazan:n:
Flawless Victory
05.Ağustos.2010, 18:59
3-0 veya 4-0 biter.
Nedvedmania
05.Ağustos.2010, 19:00
Yok artık ! 2. kornerde tam yerine kullanıldı. Ne oldu bunlara yahu. Nasıl öğrenmişler :D
Nedvedmania
05.Ağustos.2010, 19:01
Rakip çok sert oynuyor. Allahtan bizimkiler sert karşılık vermiyor kavga çıkabilir.
IcedEarth
05.Ağustos.2010, 19:01
Lan valla atmasa daha iyiydi ya başımın belası yine tüm sezon oynatır Rijkaard bunu..
Eminoski
05.Ağustos.2010, 19:02
Galatasaray'da bazı oyuncuların formaları ve şortlar çok bol duruyor ilginç :)
RaSenGan
05.Ağustos.2010, 19:03
Galatasaray'da bazı oyuncuların formaları ve şortlar çok bol duruyor ilginç :)
Sabri kapri giymiş gibi :D
Nedvedmania
05.Ağustos.2010, 19:03
Lan valla atmasa daha iyiydi ya başımın belası yine tüm sezon oynatır Rijkaard bunu..
Aynı sabri gibi demi. 5 maç saçma sapan ortalar şutlar çeker 6. maç son dk golü atar 10 maç daha oynar :D
vego
05.Ağustos.2010, 19:04
prekazi aklımızı aldın be:n:
Flawless Victory
05.Ağustos.2010, 19:05
Prekazi yeni İlker Yasin olacak.
RaSenGan
Prekazi onları tutuyo :D Maalesef Aykut tuttu dedi :D
Nedvedmania
Prekazi sadece bu maçlık yorum yapıyor demi :n:
Prekazi onları tutuyo :D Maalesef Aykut tuttu dedi :D
Sadece onları tutmuyor , onlardan zaten :)
GOOOOOOL !!!! KEWEEEEEEL
Flawless Victory
05.Ağustos.2010, 19:06
2-0 Kewell...
Clayman
Keweell... 2-0
Börk
Mustafa harikasın harika.Harry Kewell 2-0
Eminoski
Sabri kapri giymiş gibi :D
aynen formada 2 beden buyuk gbi dizlerine geliyor :D
RaSenGan
Harry Harry Kewell 2-0 oldu :)
anil luque
Hobbaaaaaa
vego
05.Ağustos.2010, 19:07
2-0 kewell mustafa yeri garantiledi tüm sezon :n:
IcedEarth
05.Ağustos.2010, 19:07
Aynı sabri gibi demi. 5 maç saçma sapan ortalar şutlar çeker 6. maç son dk golü atar 10 maç daha oynar :D
Sabri kötü orta açar ama savaşır, bu herifin yaptığı bi iş de yok. Orta saha diye oynatırsın 3. stoper gibi gömülür bizim ceza sahasına. Atağa çıkan adamın yanında koşar sadece, topa müdahele yok. Adamı kanser eder.
Derken Kewell çaktı 2.'yi :D
Flawless Victory
05.Ağustos.2010, 19:08
Yalnız Kewell çok hantallaşmış.
RaSenGan
Hadi be 3 kaçtı :D
anil luque
Aman Kewell3 e yaklastık ..
metaLwrath
11 Mustafa
22 Kewell
44 ?
88 ?
4-0 :)
Clayman
05.Ağustos.2010, 19:09
Cana baya koşuyor. Aman nazar değmesin.
Flawless Victory
05.Ağustos.2010, 19:10
yok 33-44 :D
Nedvedmania
05.Ağustos.2010, 19:10
Oh be akşamada transferler açıklanır. Süper bi gün olucak :D
Flawless Victory
05.Ağustos.2010, 19:12
Pozisyonun tekrarını verirlerken karşı kalede 8 tane pozisyon yaşanıp bitiyor.
Börk
Mustafa basmadık yer bırakmıyor.Ne oldu bu adama böyle :D
RaSenGan
Korner ve 3 mü geliyo :)
vego
05.Ağustos.2010, 19:14
Mustafa basmadık yer bırakmıyor.Ne oldu bu adama böyle :D
ledesma ve rosicky gelince(se) yerini korumak istiyordur herhalde:D
Flawless Victory
05.Ağustos.2010, 19:15
Rosicky mi Mustafa mı tabi ki Mustafa..
vego
05.Ağustos.2010, 19:15
tartışmak saçma:n:
Börk
05.Ağustos.2010, 19:16
Prekazi süper ya:D O zaman vardı Baaoş vardı Ellaano:p
Börk
05.Ağustos.2010, 19:16
ulan aykutt.
anil luque
05.Ağustos.2010, 19:17
Yinemi aynı şey ? =/
RaSenGan
2-1 oldu ofsayt o kardeşim :D Aykut kova mübarek.
metaLwrath
Galatasaray 2 - 1 Aykut FC
haydi hat-rick aykut ..Tur gitsin hadi.
Nedvedmania
05.Ağustos.2010, 19:18
Yav açın şu farkı umut vermeyin şunlara.
Varonil
05.Ağustos.2010, 19:18
Bu gol onların moralini bir nebze olsun yerine getirdi.Şimdi bir gol daha bulup iyice rakibin gardını düşürmesi lazım Galatasaray'ın.
Flawless Victory
05.Ağustos.2010, 19:19
Leo gibi kaleci gönderilir mi bea.
Nedvedmania
05.Ağustos.2010, 19:22
Alın size Aykut. Helal Sana !
anil luque
Neyi yedi neleri çıkardı yahu
RaSenGan
Noluyo ya :confused:
Flawless Victory
Bu defanstan bir şey çıkmaz.
Börk
Senaryo aynı,oyuncu ve figüranlar aynı,sadece yer değişik.
Nedvedmania
05.Ağustos.2010, 19:26
Ne biçim kamera bu ya bişey anlaşılmıyor.
Flawless Victory
05.Ağustos.2010, 19:27
Yine büyük rehavet içinde başladık. Yavaş yavaş paslaşmalar, ağırdan almalar. Tamamen aradaki kalite farkından gol buluyoruz ama adamlar böyle mücadele ederse eyvah eyvah.
carmelo15
05.Ağustos.2010, 19:32
Şu Sabriye geçende Fenerbahçe Transfer haberlerinde birisi '' Sabriyi satacağımızı açıklasak Avrupadan ciddi teklifler alır '' dedi ya helal olsun !!
vego
05.Ağustos.2010, 19:32
İlk yarı bitti 2-1
Flawless Victory
05.Ağustos.2010, 19:33
Şu Sabriye geçende Fenerbahçe Transfer haberlerinde birisi '' Sabriyi satacağımızı açıklasak Avrupadan ciddi teklifler alır '' dedi ya helal olsun !!
Her topal malın bir kör alıcısı vardır. :)
SAİT71
05.Ağustos.2010, 19:36
Maçın adamı Mustafa Sarpsa o maçta bi anormallik var demektir :D
Universal
05.Ağustos.2010, 19:40
Zevk aldım ilk yarı, güzel mücadele oldu. Galatasaray bir gol daha atsın rahatlar.
Addolorato
05.Ağustos.2010, 19:42
Kim dedi ya öyle birşey ?
Nedvedmania
05.Ağustos.2010, 19:55
Helal Aykut !
Nedvedmania
05.Ağustos.2010, 19:57
Al pinoyu oyuna atsın golleri.
carmelo15
05.Ağustos.2010, 19:58
Kim dedi ya öyle birşey ?
Tam olarak sen dedin ;;)
Bu turu geçersek gerçekten transfere ve ciddi manada takviyeye ihtiyacımız var.
Adamlar 2.yarı resmen eziyorlar bizi.
Flawless Victory
05.Ağustos.2010, 19:59
Penaltı...
Clayman
Penaltı...
BaFraLı
Penaltı . . .
Nedvedmania
Oh be penaltı.
Oh be kırmızı kart.
carmelo15
Hakem sağolsun turu geçiyoruz.
Ohh yahu.
Revolution
05.Ağustos.2010, 20:00
Ellerinden öpüyorum Kewell helal olsun sana helal olsun...
vego
penaltı kewell yerde rakip 10 kişi kırmızı kart
Nedvedmania
Gol be Kewell'ım benim.
Tur bizim. 3 gol atmaları lazım artık
vego
gol Kewell 3-1 Prekazi 'az kaldı kurtaracaktı :D üzüldü adam :zuhaha
Revolution
05.Ağustos.2010, 20:01
Paçayı kurtardık hayırlı olsun..
Flawless Victory
05.Ağustos.2010, 20:01
Ben Kewell'ı beğenmedim ne derseniz diyin.
RaSenGan
05.Ağustos.2010, 20:02
Ben Kewell'ı beğenmedim ne derseniz diyin.
Sen beğenmesen de olur sorun değil. :icon_smile:
Flawless Victory
05.Ağustos.2010, 20:03
Sen beğenmesen de olur sorun değil. :icon_smile:
Aygün çıksana hayatımdan. :)
vego
05.Ağustos.2010, 20:04
özkan çıktı pino girdi
Nedvedmania
05.Ağustos.2010, 20:05
Oh be Pino giriyor. Oyun nasıl değişecek şimdi.
vego
05.Ağustos.2010, 20:09
prekazi Baros'a takmış :D
Flawless Victory
05.Ağustos.2010, 20:11
Ah Servet ah..
Revolution
05.Ağustos.2010, 20:11
Aykut'u acımasızca eleştirenler umarım biraz da olsa kıymetini anlamışlardır.
RaSenGan
05.Ağustos.2010, 20:12
Koçum Sabri :D
Flawless Victory
05.Ağustos.2010, 20:14
Mustafa Sarp=Xavi
RaSenGan
Arda Turan 4-1 :)
vego
gol Arda 4-1
Revolution
Bu adam başka.Ayrıca Pino'nun pası da çok iyi..
Nocna Mora
Maçı bir açtım Arda gol attı 4-1. Maçı özet geçsenize biraz beyler. Pas Pino'dan bu arada. ;)
Nedvedmania
Helal olsun pino. Helal olsun Arda.
Rick Nelson
Gooooooooooooooooooool Goool Gol gol gol goool Arda Mükemmel bir gol.Galatasaray 4-1.. :)
vego
05.Ağustos.2010, 20:15
Kewell çıktı batdal girdi
Börk
Arda'nın vuruşu gol girmeyebilirdi.Pino'nun pası harikulade.
Nedvedmania
Aykut'u acımasızca eleştirenler umarım biraz da olsa kıymetini anlamışlardır.
Umarım .
Flawless Victory
05.Ağustos.2010, 20:16
Pino Kewell'dan daha iyi durumda.
Rick Nelson
Aykut ne kadar kötü gol yesede bence 3 tane yüzde yüzlük gol pozisyonu kurtararak iyi bir maç çıkardı.Zaten Aykut'un doğasında bu var.Çok kötü gol yer sonra takımını kurtarır..
RaSenGan
Maçı bir açtım Arda gol attı 4-1. Maçı özet geçsenize biraz beyler. Pas Pino'dan bu arada. ;)
Konudaki mesajları okursan iyi bir özet olur sana :)
Revolution
Maç 2-0 olduktan sonra inanılmaz boşladık. 2-1 olunca iyice geriye yaslandık. Bizim ayarımızda bir takım olsa belki de maçı çevirmişti ama 3. golden sonra yine iyiyiz.. Transferlerle bu takım çok iyi olur eminim :)
Nocna Mora
05.Ağustos.2010, 20:18
Hmm baktım. Revolution sanada teşekkür ederim. Bakalım gece maçı tekrar verirlerse izlerim kendimde bir analiz yaparım. (:
Börk
05.Ağustos.2010, 20:19
Prekazi bahsetmişti o ne şuttur.
RaSenGan
05.Ağustos.2010, 20:19
Geleceğin Güiza'sı :D
Revolution
05.Ağustos.2010, 20:20
Ah Mehmet ah...
Rick Nelson
05.Ağustos.2010, 20:23
Prekazi pankartı gördüm orada :D
Rick Nelson
05.Ağustos.2010, 20:24
Goooooooooooooool
Nedvedmania
Gol be Mehmet !
Nocna Mora
Mehmet Batdal çok iyi santrafor tamam ama bitiriciliği düşük.
Edit: Tam bunu yazdım gol oldu. Nası maç bu :D
IcedEarth
Sabri Reyiz çaktı asisti..
vego
Batdal 5-1
Börk
Pino'da tam topçu havası var.Mehmet Batdal 5-1.
Revolution
Güzel vuruştu.. 5-1 :)
Rick Nelson
05.Ağustos.2010, 20:25
" Öpüyorum o Rijkaardı hehehe "
Cevat Prekazi :D
SAİT71
05.Ağustos.2010, 20:25
Zlatan İbo gibi vurdu. Tıpkı ona benziyor.
Aydin
05.Ağustos.2010, 20:26
okuyorum diye duydum ben.
sabri orta yaptı dk 82.
Nedvedmania
Okuyorum dedi :D
Flawless Victory
Pino'ya tam puan verdim, Rosicky ve Ledesma gelirse hücumda dağıtır, savunmada dağılırız ama yediğimizden çok atarız. :)
Revolution
05.Ağustos.2010, 20:28
Pino çok iyi futbolcu.. Mehmet'in yaptığı da çok klastı :)
Börk
05.Ağustos.2010, 20:28
Prekazi yönetime kaset göndermiş.Partizan - Jovanovic - Dmc.
Nedvedmania
05.Ağustos.2010, 20:29
Aha Prekazi transferleri açıklıyor :n:
RaSenGan
Prekazi'nin bahsettiği bu Jovanovic kim :)
Revolution
Ledesma geliyor Jovanovic'i ne yapacağız :D
SAİT71
Ya Bu Prekazi sarhoş gibi konuşuyor ne dediğini anlayamıyorum..
Nedvedmania
05.Ağustos.2010, 20:30
Ledesma geliyor Jovanovic'i ne yapacağız :D
Janovic 3 gömlek daha iyiymiş :D
KaRaBükLü KraL
05.Ağustos.2010, 20:31
Pino çok iyi 2 maçtır ilk maçta 2.golün asistini yaptı bu maç yine attırdı eğer böyle devam etsin Ledesma Rosicky gelsin önümüze gelene bol atarız ama bu savunmaylada yeriz galiba:D
Addolorato
05.Ağustos.2010, 20:32
Tam olarak sen dedin ;;)
Bu turu geçersek gerçekten transfere ve ciddi manada takviyeye ihtiyacımız var.
Adamlar 2.yarı resmen eziyorlar bizi.
Sabri çizgiden top çıkardı ve Mehmet Batdal'ın attığı golün asistini yaptı daha ne yapsın. Elbet hata yapacaktır sonuçta insan. Bu arada Pino çok klas adam çok beğendim gerçekten. Mehmet Batdal'da rakip zayıf olduğu için etkili oynadı.
SAİT71
05.Ağustos.2010, 20:32
Ama Mehmet Batdal'da da iş var. Fiziğini çok iyi kullanıyor ve arayada iyi kaçabiliyor. Bence bu çocukta ısrar edilmeli.
Ayrıca defansıda beğenmedim Galatasaray'ın. Ayhan 3 kere kayarak müdahale yaptı adam yanından geçti. Ön libero bir an önce gelmeli :)
Rick Nelson
05.Ağustos.2010, 20:35
Maç bitmek üzere...Galatasaray :):)
KaRaBükLü KraL
05.Ağustos.2010, 20:36
Tur hayırlı olsun:)
Nedvedmania
05.Ağustos.2010, 20:38
Turu Getiren Adam Aykut Erçetin. O kurtarışları yapmasaydı şimdi buraya çok farklı mesajlar atıyor olacaktık.
Pino süper.
Arda niyeyse hep yorgun
RaSenGan
Tebrikler Aslanlarımıza...Umarım GS elenir diyen GS'lı arkadaşlarımız bir kez daha düşünürler hangi takımı desteklediklerini ve ne kadar mantıklı düşündüklerini :)
Börk
Prekazi'nin bahsettiği bu Jovanovic kim :)
Ön libero mevkiisinde oynuyormuş.Güçlü şutları,aşırı enerjisi,savaşçı yapısı,harika paslarıyla biliniyormuş.Kasetini vermiş Prekazi.
Aşk-ı Şehir
05.Ağustos.2010, 20:39
Janovic 3 gömlek daha iyiymiş :D
Bunu Cevat Prekazi söylüyorsa saygı duymak gerek...
Galatasaray kazanması gereken bir maçı kazandı. Doğal olan kazanmasıydı. Tebrikler...
Rick Nelson
Galatasaray turu rahat aldı..2 golden sonra rahatladık.Süper bir maç çıkardık..Mustafa'nın golü mükemmeldi..
Flawless Victory
Pino Pino Pino!
Nedvedmania
Turu geçtik. Sıra transferlerde. Bu akşam yıldızlar açıklanabilir. Gözükümüz kulağımız sende www.galatasaray.org
Nedvedmania
05.Ağustos.2010, 20:41
Bunu Cevat Prekazi söylüyorsa saygı duymak gerek...
Galatasaray kazanması gereken bir maçı kazandı. Doğal olan kazanmasıydı. Tebrikler...
Prekazi diyorsa vardır bi bildiği. Umarım yönetim iyice süzer adamı.
Aşk-ı Şehir
05.Ağustos.2010, 20:42
Prekazi diyorsa vardır bi bildiği. Umarım yönetim iyice süzer adamı.
Ayrıca o Jovanovic FM'dede iyi bir adamdı. :D
ForCimbom
05.Ağustos.2010, 20:43
Ama Mehmet Batdal'da da iş var. Fiziğini çok iyi kullanıyor ve arayada iyi kaçabiliyor. Bence bu çocukta ısrar edilmeli.
Ayrıca defansıda beğenmedim Galatasaray'ın. Ayhan 3 kere kayarak müdahale yaptı adam yanından geçti. Ön libero bir an önce gelmeli :)
ön libero var cana aslan gibi. bence iyi oynadı bugün. iyi mücadele etti.
C h A o S
05.Ağustos.2010, 20:44
Batdal'ın top saklaması ve hava hakimiyeti çok iyi.Biraz bitiriciliğini geliştirirse iyi bir golcü olur.
Rick Nelson
05.Ağustos.2010, 20:46
Rosicky ve Ledesma gelirse mükemmel olur..
izmer96
05.Ağustos.2010, 20:48
Galatasaray gule oyniya turu gecer skor tahminim 1-3
3-5 i aramamak gerek :) , Galatasaray defans olarak dokuldu ama unutmamak gerek bu maci ve rakibi takimda kimsenin ciddiye almadigi cok acikdi , ledesma ve rosicky gelirse yine muazzam bir atak gucumuz olucak
Flawless Victory
05.Ağustos.2010, 20:49
Jovanovic iyi diyorsa iyidir Prekazi.
E.Cartman
05.Ağustos.2010, 20:49
TRT'yi mail bombardımanına tutalım Ömer Üründül yerine Prekazi yorumlasın maçları hem doğru yorumluyor, güzel yorumluyor hem vöheeeöyyy gibi tepkileri yok hem de aynı şeyleri söylemiyor :n::n:
Crocodile1963
05.Ağustos.2010, 20:51
Turu buralara bırakmaması gerekiyordu, tebrikler Galatasaray'a. . .
Zekirdek
05.Ağustos.2010, 20:52
Galatasaray rakip eksilmeden önce kötü bir futbol sergiledi ve defansif anlamda yetersizdi. Cana beklentilerimin altındaydı. Pino gayet iyidi ve daha erken oyuna girmeliydi. Galatasaray'ın yediği gol ve attığı 2.gol birbirlerinden komediydi. Turkcell Super Lig'de takviyesiz zorlanırlar gibi geliyor.
A.FaruK
05.Ağustos.2010, 20:57
http://www.spor3.com/images/other/1.2.20100805195722.jpg
http://www.spor3.com/images/other/1.20100805195834.jpg
OFK
Saranov, Kecojevic, Trivunovic, Nikolic, Zeravica, Rodic, Krstic, Markovic, Simic, Milic, Petkovic
GALATASARAY
Aykut, Sabri, Neill, Servet, Hakan, Ayhan, Cana, Mustafa Sarp, Arda (Dk. 82 Ali Turan), Serdar Özkan (Dk. 61 Pino),Kewell (Dk. 71 Mehmet Batdal)
GOLLER
Dk. 11 Mustafa Sarp, Dk. 21, Dk. 56 Kewell, Dk. 71 Arda, Dk. 79 Mehmet Batdal Dk. 31 Nikolic
KIRMIZI KART
Nikolic
SARI KARTLAR
Mustafa Sarp, Ayhan Akman, Kewell (Galatasaray) Trivunovic, Nikolic (OFK)
nannar
05.Ağustos.2010, 21:05
kötü zemini bahane edecek mi acaba yönetim elenirsek? :) Valla işin açığı ben sonucu 3 kişiye bağlıyorum.Eğer orta alanda oynayacak olan 3 oyuncu (mustafa ,ayhan,barış ve Cana'dan 3 tanesi) iyi oynarsa GS çok rahat eler.
Remzi olm ben direk 5 demişim bak :n: Şimdi bu GS kesin elenir diyenleri görmek lazım.
nannar
05.Ağustos.2010, 21:08
Galatasaray rakip eksilmeden önce kötü bir futbol sergiledi ve defansif anlamda yetersizdi. Cana beklentilerimin altındaydı. Pino gayet iyidi ve daha erken oyuna girmeliydi. Galatasaray'ın yediği gol ve attığı 2.gol birbirlerinden komediydi. Turkcell Super Lig'de takviyesiz zorlanırlar gibi geliyor.
Defanstakiler forma girer.Onlarda sorun yok. Tek sorunumuz yine dönüp dolaşıp orta saha. Ayhan yine çok pas hatası yaptı ve girmesi gereken alanları boş bıraktı. Mustafa bugün iyiydi. Allahtan biri bari iyiydi de rahat skor aldık. Ama o bölgeye Rosicky ve Ledesma gibi 2 isim gelirse Süper ligin tozunu atar bu takım.
Facx
05.Ağustos.2010, 21:14
Zlatan İbo gibi vurdu. Tıpkı ona benziyor.
aynen katılıyorum h.şükürden çok ibra ya benziyo
LifeYourself
05.Ağustos.2010, 21:17
batdal isabetli takılıyor:zuhaha
LadroN
05.Ağustos.2010, 21:22
Maçta iki şey çok komikti.Birincisi Srda nın Kewell ı kafadan nişanlayıpp düşürmesi.İkincisi Mehmet Batdal ın gol atınca içi içine sığmamasına rağmen kimse sevinmeyin bozuntuya vermeden yürümesi çok komiğime gitti.Takımda orta sahada eksiklikler var.Ayrıca Hakan Balta formsuz.Pino iyi inşallah ledesma rosicky falan gelir toparlanırız.
Selman Ozturk
05.Ağustos.2010, 21:22
Benim için maçtan da skordan da turdan da daha önemli olan Sabri'nin gollük bir orta yapmasıydı...
yunusgs
05.Ağustos.2010, 21:41
İlk maçta bizi üzen takıma teşekkür etmek istiyorum.Takviyelerle bu sene 3 kulvarda da iyi olacağımızı düşünüyorum.Defans gerçekten eleştirilecek bir nokta.Fakat bunda orta sahanın da zayıf olmasının etkisi var.Gelecek takviyelerle takım savunmasını daha iyi yapacağız gibime geliyor.
Pino gerçekten çok doğru bir transfer.Böyle giderse Keita'yı aratmayacak gibi duruyor.Arda'ya attığı pas olağanüstü güzeldi.
Aykut'a ilk maçta ben de yüklenenlerdenim.Bu maçta da hata yaptı ama,biraz daha sabredersek belki iyi bir kaleci olabilir.
Baros dönünce ve takviyeler yapılınca takımın daha iyi yola gireceğini düşünüyorum.Artık yarınki kurayı bekliyoruz.
Revolution
05.Ağustos.2010, 21:42
Cevad Prekazi, Popescu, Hagi, Taffarel gibi eski oyuncularımızı kullanmamız lazım. Bakın Prekazi böyle bir görevi olmaması gerektiği halde bir oyuncunun kasedini önermiş Galatasaray'a. Bu gibi oyuncular kendi ülkelerinde araştırsalar oyuncuları yetenekli olanları bizlere önerseler belki biz de yetiştireceğiz önemli değerleri. Neden olmasın? Asıl böyle oyuncuları teknik direktör yapıp harcayacağımıza kulübe hizmet etmesini sağlamalıyız. Hem onlar da kulüpten kopmaz hem 2 taraf kazanır...
berkay19
05.Ağustos.2010, 21:49
Cevad Prekazi, Popescu, Hagi, Taffarel gibi eski oyuncularımızı kullanmamız lazım. Bakın Prekazi böyle bir görevi olmaması gerektiği halde bir oyuncunun kasedini önermiş Galatasaray'a. Bu gibi oyuncular kendi ülkelerinde araştırsalar oyuncuları yetenekli olanları bizlere önerseler belki biz de yetiştireceğiz önemli değerleri. Neden olmasın? Asıl böyle oyuncuları teknik direktör yapıp harcayacağımıza kulübe hizmet etmesini sağlamalıyız. Hem onlar da kulüpten kopmaz hem 2 taraf kazanır...
Ben de izlerken bunun düşündüm hani hep deriz ya "scouting sistemi yok bizde" diye işte Prekazi gerçekten bütün ligleri takip ettiğini yorumlarında belirtiyor. Bence de teknik direktörlük değil de gözlemci, araştırmacı olarak çalışabilir.
Alicanfmfan
05.Ağustos.2010, 21:50
Hakan Balta , Sabri ve Servet ile olabilecek bi iş deigl bu defansta tek ayakta duran isim neill'dı yinede tur için aslanlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz , demiştim gol manyagı yaparız diye.
Tebrikler Aslanlar , Tebrikler Galatasaray'ım
nannar
05.Ağustos.2010, 22:14
Formda olduklarında saydıgın Hakan Balta,Sabri ve Servet sadece Gs defansı değil, milli takımın da savunma hattını oluşturuyorlar :) o kadar da küçümsemeyin o isimleri. O üç isme gelene kadar Ayhan ve Serkan Kurtuluş gibi isimler var GS kadrosuna yakışmayan.
Alicanfmfan
06.Ağustos.2010, 00:12
Formda olduklarında saydıgın Hakan Balta,Sabri ve Servet sadece Gs defansı değil, milli takımın da savunma hattını oluşturuyorlar :) o kadar da küçümsemeyin o isimleri. O üç isme gelene kadar Ayhan ve Serkan Kurtuluş gibi isimler var GS kadrosuna yakışmayan.
Eeheheh o yüzden Milli takım nerelerde suan :D
deniz.91
06.Ağustos.2010, 00:45
Tebikler galatasaraya çok pozitif oyun sergilemesede klasıyla kazanmasını bildi
E.Cartman
06.Ağustos.2010, 00:56
bizim defansımızda sorun yok takım defansında sorun var o takım defansı nasıl çözülür orta sahaya 1 ya da 2 tane çift yönlü oyuncu gerekirse büyük kısmı düzelir kanatlarında defansa yardıma gelmesi lazım yani gelip stoper ya da bek gibi oynasınlar demiyorum orta saha çizgisini geçsinler alan kaplasınlar yeter en azından pas yolu tıkanır...
yunusgs
06.Ağustos.2010, 12:03
Bu arada deplasmanlardaki yenilmeme serimiz devam ediyor.Şu takıma ne oluyorsa Ali Sami Yen'de oluyor.Deplasmanda rahat kazanıp,kendi sahamızda kök sökmek hoş olmuyor.Bunun düzeltilmesi gerek.Zira son yıllarda turları hep Ali Sami Yen'de kaybettik.
Nedvedmania
06.Ağustos.2010, 13:18
Bu arada deplasmanlardaki yenilmeme serimiz devam ediyor.Şu takıma ne oluyorsa Ali Sami Yen'de oluyor.Deplasmanda rahat kazanıp,kendi sahamızda kök sökmek hoş olmuyor.Bunun düzeltilmesi gerek.Zira son yıllarda turları hep Ali Sami Yen'de kaybettik.
Geçen sene samiyende sadece 2 kere yenildik diye hatırlıyorum. Biri Fenere diğeride başka bi takıma.
yunusgs
06.Ağustos.2010, 13:21
Geçen sene samiyende sadece 2 kere yenildik diye hatırlıyorum. Biri Fenere diğeride başka bi takıma.
Avrupa Kupaları'ndan bahsettim ben.Madrid'e,Hamburg'a Ali Sami Yen'de elenmiştik.Deplasmandan avantajlı dönsek de.
LifeYourself
06.Ağustos.2010, 17:04
evde aşırı gaza geliyoruz galiba:zuhaha
GeNç KaRTaL
07.Ağustos.2010, 07:31
Galatasaray aldığı bu sonuçla ilk maçın sonucunun gerçekten şans olduğunu gösterdi.Olması gereken bu skordu.Tebrikler.
berkay19
07.Ağustos.2010, 14:29
Eeheheh o yüzden Milli takım nerelerde suan :D
Son Avrupa Üçüncüsü. Son Dünya Kupası'na gidemememizi sadece defansa bağlamak yanlış olur.
DisCo
07.Ağustos.2010, 15:28
http://im.htspor.com/2010/08/07/539853_detay.jpg?1281178040
HTSPOR
OFK Belgrad ile oynanan ilk maçta yediği hatalı goller yüzünden eleştiri toplayan kaleci Aykut Erçetin, rövanşta ortaya koyduğu performansla kendisini affettirmeyi başardı.
Şanssız bir gol yemesine rağmen daha sonra kalesinde devleşen Aykut, yaptığı birbirinden güzel kurtarışlarla beğeni toplamıştı. Takım arkadaşlarının yanı sıra teknik direktör Frank Rijkaard’ın da gösterdiği başarıdan dolayı maçtan sonra tecrübeli eldiveni tebrik ettiği bildirildi. Aykut’un teknik heyetten de güvenoyu almasının ardından yönetim yabancı kaleci arayışlarını rafa kaldırdı. Sarı-Kırmızılılar’ın kalesi yeni sezonda Aykut ve Ufuk Ceylan’a emanet olacak.
DisCo
07.Ağustos.2010, 15:29
Yine hatalı bir gol yedi. Galatasaray'ın kalesini koruyacaksa o golü yemeden bu kurtarışları yapmalıydı.
Geçen sene Sivas maçında müthiş bir pozisyonu kurtardı. Sonra elinden kaçırdı golü yedik. Bir kaleci iyi ise şans aldığı ilk anda bunu gösterir.
Zekirdek
07.Ağustos.2010, 15:29
Son Avrupa Üçüncüsü. Son Dünya Kupası'na gidemememizi sadece defansa bağlamak yanlış olur.
Avrupa 3.sü nasıl olduk. Avrupa Şampiyonasında 3.lük 4.lük karşılaşması yokki. :) :)
İyi güldürdün Allah'ta seni güldürsün.
Revolution
07.Ağustos.2010, 17:37
Avrupa Şampiyonası'nda yarı finalde elenen 2 takıma da bronz madalya verilerek turnuva 3.sü ilan edilirler.. Gülecek birşey yok.
LifeYourself
07.Ağustos.2010, 21:05
o zaman redbull kanatlandırır gerginliğe gerek yok
eller havaya:zuhaha
Revolution
07.Ağustos.2010, 21:52
Eyvahlar olsun :D
Walter Sakana
08.Ağustos.2010, 00:44
Yine hatalı bir gol yedi. Galatasaray'ın kalesini koruyacaksa o golü yemeden bu kurtarışları yapmalıydı.
Geçen sene Sivas maçında müthiş bir pozisyonu kurtardı. Sonra elinden kaçırdı golü yedik. Bir kaleci iyi ise şans aldığı ilk anda bunu gösterir.
Aynen katılıyorum. Ayrıca ilk maçtaki korner golündeki hatasını gene tekrarladı, demek ki ders çıkartmamış. Hani diyoruz şans vermek lazım vs... ama Aykut kendisine verilen şansları bir Onur Kıvrak yada zamanında bir Rüştü'nün kullandığı gibi kullanamadı ki hiçbir zaman.
Tabi sadece oyuncuyu suçlamamak lazım kendini geliştiremedi diye. Kaleci antrenörlerimiz ne düzeyde bunu bilemeyiz taraftar olarak. F.Bahçe yerli kaleci konusunda uzun zamandır sıkıntı çekmiyor. Demek ki kaleci antrenörlerimi iyi bilemiyorum...
KanaKe
08.Ağustos.2010, 01:22
Ufuk niye alindi kardesim Aykut'tan 10 gömlek daha üstün bir kaleci üstelik Ufuk daha genc ve gelecek vaad ediyor Aykut'un yasi 30 a dayanmis artik bu adamdan patlamasini beklemek yanlis.
Zekirdek
08.Ağustos.2010, 01:26
Ufuk niye alindi kardesim Aykut'tan 10 gömlek daha üstün bir kaleci üstelik Ufuk daha genc ve gelecek vaad ediyor Aykut'un yasi 30 a dayanmis artik bu adamdan patlamasini beklemek yanlis.
Ya bu Ufuk önümde 2 sezon Manisa'da as kaleci olarak oynadı. Fiziği çok iyi Leo Franco'yu bile keserdi ama Rijkaard güvenemiyor galiba. Ama iş Aykut'a kalırsa teknik direktörü ekmeğinden eder.
LifeYourself
08.Ağustos.2010, 02:05
aykuta verdikleri şansı ufuk'a da verseler ölürler sanki:(
Varonil
08.Ağustos.2010, 12:26
Ufuk'a şans verse Türk futbolu çok önemli bir kaleci kazanacak Galatasaray,ama Rijkaard güvenemiyor demekki.Aykut yıllardır Galatasaray'da olmasına ve her yıl dönem dönem şans bulmasına rağmen hiç üstüne koymadı,olduğu yerde saydı.
uAburak89
08.Ağustos.2010, 23:08
Ufuk'un profesyonel bir oyuncuya yakışır şekilde yaşamadığı ve gece hayatına fazla vakit ayırdığı şeklinde yorumlar okuyorum ara ara.
Ayrıca bizim kaleci antrenörümüzü de değiştirmemiz gerek, Nezih Galatasaray takımında asla 1. kaleci olamamış birisi ancak yıllardır teknik kadroda...
ForCimbom
09.Ağustos.2010, 00:17
bilmeden konuşmak kolay. sanki rijkaard değil de biz her gün saatlerce o futbolcuyla antrenmana çıkıyoruz.
ufuk'un kafasının başka yerlerde olduğu çok açık. sağlam alemcilerden. kalas gibi olmuş o 1.95 lik koca vücudu ayrıca. o boyda bi kalecinin çok fit olması çok kendine bakması gerekirken gördük fenerbahçe maçında kalas gibi, hareket edemiyor kazık misali...
berkay19
09.Ağustos.2010, 01:44
bilmeden konuşmak kolay. sanki rijkaard değil de biz her gün saatlerce o futbolcuyla antrenmana çıkıyoruz.
ufuk'un kafasının başka yerlerde olduğu çok açık. sağlam alemcilerden. kalas gibi olmuş o 1.95 lik koca vücudu ayrıca. o boyda bi kalecinin çok fit olması çok kendine bakması gerekirken gördük fenerbahçe maçında kalas gibi, hareket edemiyor kazık misali...
Onu diyecektim şimdi... Bu adamlarla idmana çıkan Rijkaard doğal olarak bırakın da bizden daha iyi bilsin ve tercihi o yapsın. Geçen sene FB derbisinde Leo'nun hatasını Aykut veya Ufuk yapsa linç ederlerdi. Güven yok. Bakın mesela bugün Villareal- Beşiktaş maçında da gördük ki sonunda bir kaleci çıkmış.
LifeYourself
09.Ağustos.2010, 02:06
abi bu adamı alırken görmediler mi o zaman sadece güvenlik görevlisi olabileceğini bu adamdan.
oynatmıyacaksan niye aldın.ne yapıcaklar bu adama zayıflatcaklar mı.Zaten kafası dediğiniz gibi başka yerdeyse buda mümkün değil.O da artık aykut gibi 10 sene takımdaki yerini korur:zuhaha