View Full Version : Hep Aynı Oyuncular Bir Süre Sonra Çok Can Sıkıyor
Ahmet Göktaş
03.Ağustos.2010, 18:05
Bunun için bir alternatif çözüm üretilmeli. Belki de Dünyada genç oyuncuların tamamı eklenmeli. Çünkü bir süre sonra hep aynı isimleri almak çok sıkıcı oluyor gerçekten.
Farklı isimde alamıyorsunuz çünkü 40 bilemedin 50 adam var oyunda kaliteli ve her takıma gelebilecek cinsten.
Her kariyerde görüyorum artık , Otamendi , Neymar , Sissoko vs.vs.
Sonra oyunda bunları da insan kendisi alınca mecburen , 4-5 maç sonra oyundan sıkılıyor.
Ben yeni oyuncular eklemeyi düşünüyorum , hayali oyuncular editör ile.
Siz bu durumda neler yapıyorsunuz sıkılıyormusunuz sizde aynı durumdan ?
Ahmet Göktaş
03.Ağustos.2010, 18:06
*Başlık "Hep aynı oyuncular bir süre sonra çok can sıkıyor." olarak düzeltirilirse sevinirim.
C h A o S
03.Ağustos.2010, 18:11
Valla kendi adıma hep aynı oyuncuları almamaya özen gösteriyorum.Çok yoktur öyle her kariyerimde aldığum oyuncu.
LifeYourself
03.Ağustos.2010, 18:11
onun yerine değişiklik istiyorsan birde şeyi dene
oyuna başlarken gerçek oyuncular kullanı kaldır.Tamamen regenlerle dene şansını:D
Zekirdek
03.Ağustos.2010, 19:46
onun yerine değişiklik istiyorsan birde şeyi dene
oyuna başlarken gerçek oyuncular kullanı kaldır.Tamamen regenlerle dene şansını:D
Life çok mantıklı birşey söylemiş. Ayrıca beni hep aynı oyuncular değil Regen'lerin aşırı güçlü olması sıkıyor. Varsın olmasın Regenler. Olsa bile çok güçlü olmasınlar. Mesela bir takımdan en düşşük 15 yaşında adam oluıyor. Bu takımların yaz okullarına kadar olan kişiler konulsun. Bu kişiler ilerleyen yıllarda oyuna çıksın.
DaveJones
03.Ağustos.2010, 19:55
Aynen belirli bir zaman sonra sıkmaya başlıyor. Ben genelde orta seviye takımları alırım hemen başarıya ulaşmamak ve en kaliteli oyuncuları toplamamak için. Ancak yinede 2-3 sezon içerisinde yine tüm yetenekli gençleri toparlıyorum ve regen beklemekten başka yapacak birşeyim kalmıyor.
mehmetd
11.Ağustos.2010, 03:10
Bunun için bir alternatif çözüm üretilmeli. Belki de Dünyada genç oyuncuların tamamı eklenmeli. Çünkü bir süre sonra hep aynı isimleri almak çok sıkıcı oluyor gerçekten.
Farklı isimde alamıyorsunuz çünkü 40 bilemedin 50 adam var oyunda kaliteli ve her takıma gelebilecek cinsten.
Her kariyerde görüyorum artık , Otamendi , Neymar , Sissoko vs.vs.
Sonra oyunda bunları da insan kendisi alınca mecburen , 4-5 maç sonra oyundan sıkılıyor.
Ben yeni oyuncular eklemeyi düşünüyorum , hayali oyuncular editör ile.
Siz bu durumda neler yapıyorsunuz sıkılıyormusunuz sizde aynı durumdan ?
beni başka şeyler sıktı bende kendi takımımı ve oyuncularımı ve rakip takım ve oyuncu personelleri falan ekledim evet sıkıcı oluyor o zaman lig takım değiştirme yapabilirsin mesela.
goosfraba
11.Ağustos.2010, 03:12
aynen başka liglere yönelin. iskandinav ligleri ve asya ligleri çok zevk verebilir ben deneyeceğim japon ligini :)
World Hollow o1
11.Ağustos.2010, 03:24
Mesela ben 2026'dayım..
Adanaspor ile 5 sezon falan süper lig şampiyonluğu aldım, önemli olan burda scout'larınızı iyi seçmeniz ve geleceğe yönelik transferler yapmanız..
Yaş oranı 24 25'lere indirip gençlere şans verirseniz emin olun oyundan çok fazla zevk alacaksınız..