View Full Version : Bursaspor - Trabzonspor | TFF Süper Kupa 2010
TR.CaPTaiN
06.Ağustos.2010, 16:52
http://www.yukleresim.com/images/64743589885986821004.jpg (http://www.yukleresim.com/)
Yayın: ATV
Memedov
06.Ağustos.2010, 16:55
Bilet hazır Güney Tribünündeyiz. Kupayı alır döneriz inşallah.
vego
06.Ağustos.2010, 16:57
zor maç zor
SAİT71
06.Ağustos.2010, 17:08
İçimden bir his Bursa kupa serisini sürdürür diyor..
Çünkü şampiyon kadrosunu koruyarak üzerine kaliteli bir kaç isim aldılar. Bursaspor oyun anlamında da hazır gibi görünüyor. O nednele oyumu Bursa'ya attım...
Crocodile1963
06.Ağustos.2010, 17:14
Doğu tribünündeyiz bizde. Umarım zevkli bir karşılaşma olur. Lige moralli başlamak için iyi bir fırsat. . .
TR.CaPTaiN
06.Ağustos.2010, 17:22
X takım alır tarzındaki yorumlar yerine ankete oy kullanmayı tercih edelim.
İki-üç kelimelik dandik yorumlara yer yok. "Sivas kazanır" gibi. Bu 2-3 kelimelik yorumların gelmemesi için maç konularına anket eklenmektedir, ankete oyunuzu vermeniz yeterlidir. Alt biter, üst olur gibi yorumlarınızı da, 2 takımın defansında sıkıntılar var bu nedenle gollü maç olur gibi bir nedene dayandırmalısınız.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=84593
izmer96
06.Ağustos.2010, 17:52
Trabzonun pek transfer yapmadigini , Bursa'ninda olan takiminin ustune koydugunu varsayarak yola cikarsak Bursa alir gibi duruyor ama tek macli finallerde onceden konusmak cok zor
Varonil
06.Ağustos.2010, 18:30
İki takımı da hazırlık döneminde pek seyretmediğim için net bir yorum yapmak istemiyorum.Yine de Bursa transferleri ile,koruduğu kadrosuyla bir adım önde gözüküyor Süper Kupa için.
Deus Dominus
06.Ağustos.2010, 20:19
Merakla bekliyorum karşılaşmayı. Tabiiki gönlüm Bursa'mdan yana ama Trabzonspor'da kazanırsa hiç üzülmem. İyi olan, hak edenin kazanacağı maç olacağından hiç şüphem yok.
Bordo61Mavi
07.Ağustos.2010, 18:52
Kazasiz belasiz bol gollu bi mac olur insAllah
deniz.91
07.Ağustos.2010, 19:37
İki ekipte geçen yılki kadroyu birkaç iyi transferle takviye etti zevkli bir maç olur gibi favorimse bursa
BeeTLeJuiCe
07.Ağustos.2010, 19:40
2 Anadolu takımının maçı olun ca kimsenin umrunda olmuyor. Başta medya işte, gerekli ilgiyi alakayı gösterse böyle olmazdı.
Maçın bugün olduğunu bile bilmiyordum. Medya'nın durumu işte, hangisi daha çok sattırırsa onun haberini yapıyorlar. FB-GS-BJK nin macı olsa zilyon tane haber olurdu, reklam olurdu.
vego
07.Ağustos.2010, 19:44
Maçın bugün olduğunu bile bilmiyordum. Medya'nın durumu işte, hangisi daha çok sattırırsa onun haberini yapıyorlar. FB-GS-BJK nin macı olsa zilyon tane haber olurdu, reklam olurdu.
bende maçın bugün olduğunu konu açılınca öğrendim:zuhaha
Clayman
07.Ağustos.2010, 19:47
Bursa alır gibi..
zemlinskis
07.Ağustos.2010, 19:57
her türlü alt biter...
vego
07.Ağustos.2010, 20:00
gönlüm Trabzon aklım Bursa diyor gönlümü destekliyorum:D
E.Cartman
07.Ağustos.2010, 20:42
+1 :D ben üst biter diyorum :zuhaha:zuhaha
Varonil
07.Ağustos.2010, 21:00
Trabzonspor'a verdim iddaa'da.Maçı seyretmek için bir sebep çıktı,bekliyoruz maç saatini. :D
sananes
07.Ağustos.2010, 21:31
güzal maç olacak gibi duruyor trabzonsporu destekliyorum
sananes
07.Ağustos.2010, 21:43
hakem bi garip
di canio
07.Ağustos.2010, 21:49
Maçı anlatanın kim olduğunu biliyorum ama ismini hep unutuyorum. Yanlış olabilir ama, Fikret Engin diyesim geliyor. Takımlar seramoniye çıkarken, kupayı iki takımın da efsane oyuncuları taşıdı. Trabzonspor'dan Hami Mandıralı ile Bursaspor'dan Sedat Özden. Maçı anlatan arkadaş, Sedat Özden dedi, sonra durdu Sedat Öztürk dedi. Sonradan düzeltti Sedat Özden olarak. Böyle bir kupa maçı yayınlanıyor ve sen sunuyorsun bu maçı, hadi Sedat Özden gibi defalarca milli olmuş, Bursaspor tarihine geçmiş eski futbolcuyu tanımıyorsun diyelim -ki tanımayabilir, normaldir- peki yapılacak organizasyonlardan hiç mi haberiniz olmaz? Kupa taşınacakmış, kimler taşıyacak, isimleri ne falan? Büyük bir ayıp, başka bir açıklaması yok.
SAİT71
07.Ağustos.2010, 21:49
Trabzon daha istekli oynuyor..
Şu insuayı bi izleyemedik..
nekop
07.Ağustos.2010, 21:50
Cale ile Egemen'e sarı kart verildi. Kartlar doğru fakat şu ana kadar Bursaspor'da kart görmesi gereken Ömer ve Kırita'ya hakem kartını çıkarmadı. Hatta Ömer'in pozisyonlarda faul bile çalmadı.
vego
07.Ağustos.2010, 21:53
Maçı anlatanın kim olduğunu biliyorum ama ismini hep unutuyorum. Yanlış olabilir ama, Fikret Engin diyesim geliyor. Takımlar seramoniye çıkarken, kupayı iki takımın da efsane oyuncuları taşıdı. Trabzonspor'dan Hami Mandıralı ile Bursaspor'dan Sedat Özden. Maçı anlatan arkadaş, Sedat Özden dedi, sonra durdu Sedat Öztürk dedi. Sonradan düzeltti Sedat Özden olarak. Böyle bir kupa maçı yayınlanıyor ve sen sunuyorsun bu maçı, hadi Sedat Özden gibi defalarca milli olmuş, Bursaspor tarihine geçmiş eski futbolcuyu tanımıyorsun diyelim -ki tanımayabilir, normaldir- peki yapılacak organizasyonlardan hiç mi haberiniz olmaz? Kupa taşınacakmış, kimler taşıyacak, isimleri ne falan? Büyük bir ayıp, başka bir açıklaması yok.
Fikret engin evet:)
SAİT71
07.Ağustos.2010, 21:55
O golde kaçmaz arkadaş
HooijDonk07
07.Ağustos.2010, 21:57
Artık NTVspor'la LigTv de olsun maçlar.Milletin kusurlarıyla dalga geçmeyi sevmem ama kekeme adamdan yorumcu mu olur ?.
Güzel şuttu :)
SAİT71
ne vurdu yahu ? Çok sert bir hareketti Selçuğun yaptığı..
LifeYourself
selçuk liverpoola gol atar:zuhaha
eng1n
07.Ağustos.2010, 21:59
İçimden bir ses diyor Teofilo'nun ayağını eline vercekler bu maç sanki :D
LifeYourself
07.Ağustos.2010, 22:00
trabzonun defansıda beya sağlammış:)
LifeYourself
07.Ağustos.2010, 22:04
ya bu krita ne biçim ayağa kayıyor fmdede antremanda her hafta bir takım arkadaşını sakatlıyordu:zuhaha
uAburak89
07.Ağustos.2010, 22:08
Selçuk Manav değil mi maçı anlatan ?
BaFraLı
07.Ağustos.2010, 22:08
Selçuk Manav değil mi maçı anlatan ?
Evet maçı anlatan Manav.
Fikret Engin'le ses ve sima benzerlikleri var :D.
vego
07.Ağustos.2010, 22:11
Şenol hoca takımı iyi hazırlamış.Biraz da bencil olmasalar...
vego
07.Ağustos.2010, 22:12
Fkret engin değil mi ya dün bay tahmin de maçı ben anlatacam diyodu
SAİT71
07.Ağustos.2010, 22:13
banada Fikretin sesi gibi geldi
Addolorato
07.Ağustos.2010, 22:14
Bu havada zevkli bir maç beklemek haksızlık olurdu zaten. İlk yarı futbol maçından çok boks maçına benziyordu. Tatsız , tuzsuz bir maç. Penaltılara kalması muhtemel.
GeNç KaRTaL
07.Ağustos.2010, 22:41
Trabzonspor topa daha çok sahip olan taraf ama bu üstünlüklerini çok iyi kullandıkları söylenemez.Önemli bir pozisyon bulamadılar.Bursaspor'un bulduğu pozisyonlar daha tehlikeliydi.(Korner organizasyonunda gelen topun çizgiden çıkarılması ve Onur'un topu sektirdiği pozisyon) İkinci yarıda kim golü bulursa kupayı kazanır gibi gözüküyor.
Clayman
Teofilo attı 1-0..
Rsa
Trabzon öne geçti.
vego
golllllllllllllllllllllll 1-0 TS
jarosik_61
07.Ağustos.2010, 22:43
ulan inletiyoruz sahayı be:D
Clayman
07.Ağustos.2010, 22:44
Yorumcu canımdan can çekti. "Aaaali Tandoğan".
tarikko
07.Ağustos.2010, 22:44
Trabzonspor taraftari bugun cok iyi yahu..Costular golden sonra.. :)
sananes
07.Ağustos.2010, 22:46
trabzonun aldığı stoperi çok beğendim ben.çok iyi oynuyo
tarikko
07.Ağustos.2010, 22:47
Aha 2 oldu..Fena bir gol atti Teo..
sananes
07.Ağustos.2010, 22:48
Aslanım Teofilo be:) seviyorum bu adamı başarılı olacak inşallah
Clayman
Çok güzel vuruş, Teofilo 2-0 yaptı...
Varonil
Teofilo 61.ci dakikada attığı golle 2-0 yaptı durumu.Çok klas vurdu yalnız.
vego
61. dk 2-0 :D Teo :D
Varonil
07.Ağustos.2010, 22:50
Yalnız maçta atmosfer İstanbul takımlarının oynadığı 4 finalden de çok daha güzel.
jarosik_61
trabzon trabzon trabzon:D:D:D
eng1n
Trabzonspor'un yeni transferi "JOJO" :D ulan fikret :D
vego
07.Ağustos.2010, 22:51
keşke kameralar dolu tribünleri göstercek şekilde olsaydı:(
vego
07.Ağustos.2010, 22:52
burak çıktı yattara girdi bir görelim şu yattarayı:D
Clayman
07.Ağustos.2010, 22:52
Tabelada "61"i yeşil göstermeleri gerekmiyor muydu ? Kırmızıyla gösterdiler Yattara girerken.
tarikko
07.Ağustos.2010, 22:58
3 oldu :) Teo atti yine..
vego
gol teofilo hat trcik yaptı 3-0 TS
Clayman
Teofilo şov, hattrick. 3-0.
HooijDonk07
Bu adam gol kralı olmasa iyidir :D
Sekopej
Trabzon'un daha çok taraftarla gelip kendilerine ayrılan yeri rahat dolduracağını tahmin edememek garip, o nedenle karşı taraf onlara ayrılsaydı, tribün şovu olarak daha iyi şeyler görebilirdik arada.
İlk devrede de Trabzon'un üstünlüğü vardı ama çok da ezici değildi, 2. devre şu ana kadar tamamen kontrolü ele aldı Trabzon, zaten 2 de gol geldi. Şenol Güneş gerçekten büyük bir hoca, geçen sene geldiğinden beri yaptığı katkı, bu sezon da üst sıraları zorlayacak gibi duruyorlar üstelik de geçen seneki kadrodan çok farklı isimlerle değil, derken 3 oldu.:D
Trabzon yeni forvet aldı, Teo 3 attı, artık Umutsuz olma vakti, Trabzonlular sevinsin.:D
Revolution
07.Ağustos.2010, 22:59
3 gol atmak Teofilo'nun güvenini kazanmasına yol açtı. Bu sene ondan şov izleyebiliriz :) Yalnız Bursaspor çok dağınık gerçekten hiç böyle beklemiyordum Bursa'yı.. Toparlanmaları gerek.
vego
jaja alanzinhonun yerinde oynamıyor mu yani ordada oynuyor biliyorum.
jarosik_61
teofilooooooooooooooo.beni mahçup etmedin teofiöloooooooooooooo gooooollllllll
eXcitinG
07.Ağustos.2010, 23:03
Trabzonspor Bursaspor u sahadan siLdi resmen.
ErtuğruL sağLam bir hafta önce yaptığı açıkLamada Fenerbahçe, GaLatasaray ve Beşiktaş kötü durumda Lige hazır değiLLer. Diğer takımLara görede daha iyi hazırLık dönemi geçirdik ve Lige en hazır durumda ki takım biziz demişti.
Epey hazırmış Bursaspor.
vego
07.Ağustos.2010, 23:03
gönlüm kazandı mutluyum :n:
Bursa gerçekten çok dağınık.İlk yarı değilde 2. yarı gölü yiyince dağıldılar.İyi bir işaret değil ama daha sezonun başı.Toparlayacaklardır.
LifeYourself
07.Ağustos.2010, 23:10
adam teflon kaplama onlar ne yapsın:zuhaha
Flawless Victory
07.Ağustos.2010, 23:10
Yorumcular Teofilo'yu çıkarması lazım dedi ondan sonra adam 3 gol attı ya bu adamları biz getiriyoruz bu duruma.
Rick Nelson
07.Ağustos.2010, 23:15
Şenol Güneş'in Teofilo kumarı tuttu.3 gol atmasını beklemiyordum hatta Umut Bulut'un Teofilo'ya bin basacağını düşünüyordum.Fakat Teofilo mükemmel bir oyun sergileyerek kendine hayran bıraktırdı.Ne kadar teknik açıdan zayıf bulsam da bence Teofilo bitirici bir forvet..
Alicanfmfan
07.Ağustos.2010, 23:22
Trabzonspor Bursaspor u sahadan siLdi resmen.
ErtuğruL sağLam bir hafta önce yaptığı açıkLamada Fenerbahçe, GaLatasaray ve Beşiktaş kötü durumda Lige hazır değiLLer. Diğer takımLara görede daha iyi hazırLık dönemi geçirdik ve Lige en hazır durumda ki takım biziz demişti.
Epey hazırmış Bursaspor.
Katılmamak elde degil.
Tebrikler Trabzon'a.
Varonil
07.Ağustos.2010, 23:23
Tebrikler Trabzonspor.Teofilo'nun bu maçta attığı goller muhakkak özgüveninin yerine gelmesini sağlayacaktır.Yeni transfer etkisi yaratabilir bu yıl.Bir de Liverpool'a gol atarsa demeyin Trabzonspor'luların keyfine :D
tarikko
07.Ağustos.2010, 23:27
Tebrikler Trabzonspor..Bursa'ya adim attirmadilar..Bu sene cok iyi isler yapacaklar gibi duruyor..
deniz.91
07.Ağustos.2010, 23:30
Bursa beni çok şaşırttı pozisyonsuz maç kapadı trabzondan böyle bir oyunu bekliyordum ama teofiloda bu kadarını değil ilk yarı teofiloyu pek etkili göremedm ama ikinci yarı yakaladığını attı tebrikler trabzon
izmer96
07.Ağustos.2010, 23:32
Trabzonu tebrik ederim , iyi omus bu maglubiyet Bursa icin , ayaklari yere basar biraz
yunusgs
07.Ağustos.2010, 23:32
Tebrikler Trabzonspor'a.Teofilo'nun üst düzey çabası ve bitiriciliğiyle kupayı almayı başardılar.Jaja da geldi,forvet hattındaki rekabet kıyasıya olacaktır.
Zekirdek
07.Ağustos.2010, 23:33
BursaSpor bir Sivas'ımsılık yaşarsa şüphe durmamak lazım. Solbek yine alarm veriyor. DL ararken WBL aldılar haliyle buda sorun yaratıyor. Teofilo'da KaradenizSpor'dan başka takımada gol atabiliyormuş.
bySilver
07.Ağustos.2010, 23:34
Kupa yerini buldu ( :
Deus Dominus
07.Ağustos.2010, 23:35
Trabzonspor sonuna kadar hak etti galibiyeti. Karşılaşmayı ortasahada kaybettik. Hüseyin'in eksikliği bu hale sokacaksa takımı işimiz iş...Trabzonspor seyircisi de harikaydı, arada tatsız şeylerde oldu ama takımlarını ateşlediler. Hakemde tarafsız bir yönetimle çok iyi idare etti karşılaşmayı. Kaybetmemize üzüldüm tabiiki ama özel bir durum oldu gibi :) Teofilo'nun patlama yapacağı gün bugünmüş, bu da bizim şanssızlığımız :)
ek olarak bir daha mecbur kalmadıkça atv'de maç izlemem ben. 3 trabzon'luyu koymuşlar oraya, birisi konuşmayı bile beceremiyor, beş dakikada bir ''yarın akşam bjk-villarreal maçını kaçırmayın!!'' reklamları :) her yorum trabzon tarafından bakılarak vs... maçı daha da katlanılmaz yaptı benim açımdan.
RaSenGan
07.Ağustos.2010, 23:38
Bursasporlu oyuncularda şımarma başlamış sanki.İyi oldu Trabzon'un yenmesi.Tebrikler :)
GodfatheR
07.Ağustos.2010, 23:40
Büyük maç tecrübesi başka bir şey. Tebrikler Trabzon :)
bySilver
07.Ağustos.2010, 23:46
Uçuyoruz desek yeridir. : )
Addolorato
07.Ağustos.2010, 23:55
Volkan Şen falan çok şımarmış hakeme itirazlar Ertuğrul Sağlam'ın koluna vurmalar falan. Trabzonspor ikinci yarı çok iyi oynadı. Teofilo'da Kolombiyalı sonuçta sıcak havaya alışık attı 3 tane.
GeNç KaRTaL
07.Ağustos.2010, 23:58
İkinci yarıda Teofilo'nun ilk golü Bursaspor'un kilidini açtı.İkinci yarıda golü kim bulursa kupayı kazanır demiştim.Teofilo gününde olunca farklı bir şekilde kazandı Trabzonspor.Tebrik ediyorum galibiyetlerinden ötürü.
Trabzonspor'un iyi bir kadrosu var.Yanlış hatırlamıyorsam bu kadronun temelleri 3 sezon önce atılmıştı.Bu sezon 3.sezonları olacak yani.İstikrarlı bir şekilde gidiyorlar.Başlarında iyi bir hoca var.Türkiye kupası ve Süper kupadan sonra lig şampiyonluğu da çok uzakta değil (bu sezon veya önümüzdeki senelerde) bence onlar için.
Bursaspor pek iyi bir görüntü ortaya koyamadı sezon öncesi.Ben bu maçtan bağımsız bir şekilde geçen sezonki yaptıkları büyük çıkışı yapamayacaklar diye düşünüyordum.Bu maçta düşüncemi destekler bir performans sergilediler.Sezon içersinde farklı bir performans sergiyebilirler tabii.Hep beraber göreceğiz.
Bu arada maçı internetten takip ettim.Meğer 20 dakika geriden seyrediyormuşum.:icon_biggrin: Msn'de Trabzonspor golü attı dedim.Evet 3.golü attılar yanıtını alınca olayın farkına vardım.Halbuki bende daha 1.gol olmuştu.:icon_biggrin:
Deus Dominus
08.Ağustos.2010, 00:34
Ozan desen Turgay desen anlarım da Volkan nasıl şımarmış dersin onu anlamam...haklı olduğunu düşündüğü bir pozisyonda - ki bence de haklı- beklediği şey olmayınca verdiği bir tepkiydi. Yaptığı hareketi tasvip etmiyorum tabiiki ama şımarmış, burnu kalkmış gibi lafları da Volkan'a yakıştırmam. Ayrıca orda Ertuğrul Hoca kolundan tutup çekti onu, kendine gel diyerekten.
KanaKe
08.Ağustos.2010, 01:20
bursa bu oyunla ilk 5 e zor girer
carmelo15
08.Ağustos.2010, 01:48
Bursaspor kaf dağından aşşağıya indiya Allah razı olsun Trabzonsporlu futbolculardan.
1 Hafta önce Ertuğrul Sağlam '' eXcitinG '' de yazdığı gibi şu lafı kullanmıştı '' Fenerbahçe, GaLatasaray ve Beşiktaş kötü durumda Lige hazır değiLLer. Diğer takımLara görede daha iyi hazırLık dönemi geçirdik ve Lige en hazır durumda ki takım biziz demişti. Ne oldu sayın Hocam yalan oldunuzmu ?
Artık herkesin ayakları yere basar umarım.Öyle rakiplere atıp tutmakla olmuyor.Şampiyonlar Ligindede Real Barcelona istenmesin mümkünse zamanında Bülent Uygun'un antipatikliğini şimdi Bursaspor kazanıyor Ertuğrul Sağlam değil.
Laranın bir şarkısı vardı heralde yükseklerden uçsan diye ;;)
Ghazi
08.Ağustos.2010, 03:15
İlk yarı sıkılıp kapattık kanalı 3 gol olmuş 2. yarıda işe bak ya :D Trabzonspor'un tek sorunu agresiflik olsa gerek, çok sert oynadılar, ilk yarıda
RaSenGan
08.Ağustos.2010, 03:18
Ozan desen Turgay desen anlarım da Volkan nasıl şımarmış dersin onu anlamam...haklı olduğunu düşündüğü bir pozisyonda - ki bence de haklı- beklediği şey olmayınca verdiği bir tepkiydi. Yaptığı hareketi tasvip etmiyorum tabiiki ama şımarmış, burnu kalkmış gibi lafları da Volkan'a yakıştırmam. Ayrıca orda Ertuğrul Hoca kolundan tutup çekti onu, kendine gel diyerekten.
Sen yakıştırmasan da şımarmış abi.
Revolution
08.Ağustos.2010, 03:26
Sabri-Ayhan vb. deli gibi hakeme itiraz ederken birşey olmuyor da Bursalılar itiraz edince mi havalanmış oluyorlar? Abartmanın lüzumu yok.
Bordo61Mavi
08.Ağustos.2010, 05:57
Macin belli bolumlerini izliyebildim. Simarma felan demiyelimde mac pskolojisi olsa gerek diyelim.
Fazla izliyemedigim icin gozlemledigim seyleri kisa kisa gecicem
-Glowacki yerinde bi transfer. Asker gibi
-Kirita nin Bursasporda isi yok
-Wederson yanlis transfer DL degil WBL aldi bursa
-Umutsuzda oyniyabiliyormus bu takim :)
-Ceyhun hakindaki olumsuz fikirlerim birazda olsa olumlu hale geldi
-Selcuk ve Colman 5 sene bu takimin asist problemini ortadan kaldirir
veeee
Senol Gunes Allah senden razi olsunki kovuldugun yere geri dondun ve kimseye kuskun degilsin. Herkes bu adamin degerini bilmeli, gelmis gecmis en iyi Turk hocalardan biri.
Bursasporu kotu bulanlar icinde, hemen cizip atmak yok. Yeni transferlerden sadece Wederson oynadi.
Zekirdek
08.Ağustos.2010, 10:03
Glowacki'ye hayran kaldım. Nokta transfer budur.
eXcitinG
08.Ağustos.2010, 10:19
VoLkan Şen in pozisyonunu pek abartmamak gerek. Ligimizde ve Avrupa da sürekLi gördüğümüz durumLar bunLar. Sadece bence ErtuğruL sağLam aşırı tepki verdi. Adam o hırsLa, o sinir harbi iLe bunLarı yapabiLir, o kadar tepki göstermeye gerek yok.
Crocodile1963
08.Ağustos.2010, 11:22
Bursaspor'un mağlup gelmesini bekleyen bu kadar çok insan varmış demekki forumda. Hala Sivas olur mu diyenler var. Sivas şampiyon oldu da bizim mi haberimiz yok ? Maçı çıplak gözle izlemeyenler atıp tutmasın Trabzon seyircisi Bursaspor taraftarının %10'u etmez. Şimdi bu posta cevap yazanlarla sidik yarışına girmek istemiyorum, isteyen gitsin Trabzon forumlarını takip etsin kendileri de söylüyorlar.
Vederson'un defansı ikinci plana atması Ozan'ı çok etkiledi istediklerini sahaya yansıtamadı. Volkan ilk yarı çok çalıştı ancak ikinci yarı o da oyundan düştü. Yediğimiz ilk golün aynısını ilk yarı Turgay kaçırmıştı, tecrübe olsa gerek aynı pozisyonu Teofilo gol yaptı. Lig öncesi iyi bir ders oldu, takımın ayakları yere sağlam basar umarım.
ozaniel
08.Ağustos.2010, 11:42
Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama Teofilo'nun hat-trick'i gerçek hat-trick'ti. Yani bir yarıda üst üste 3 gol attı.
Bursaspor
08.Ağustos.2010, 11:57
Tribün olarak bizi, Trabzon tribünleri ile kıyaslamak yersizdir, yanlıştır. Trabzon daha çok maç yapmaya gittiği şehirlerdeki Trabzon'lular tarafından destek görüyor, Trabzon'dan deplasman yapan taraftar sayısı bize göre daha az, bunun sonucunda da iyi bir tribün ortamını oluşturamıyorlar. Tam bir tribün gruplaşması, birliğine sahip değiller, buda az kişi olduklarında büyük zorluk yaşatıyor onlara. Dün sayıları fazlaydı bu durum yaşanmadı.
Gelelim maça, ilk yarı sonunda çıkmak zorunda kaldım stattan, yolda dinleyebildim maçı, ilk yarı kötüydük, tutuktuk vs. vs., yenildik normaldir, bunları da geçelim, hazırlık kampını diğer takımlara göre daha dişli takımlarla kafa kafaya hatta üstün oynayarak tamamladık. Yani Ertuğrul Hoca'nın dediği kısım bu açıdan doğrudur. Ancak dün o takımdan eser yoktu.
Transferlere gelirsek, Vederson bir DL değil, bunu söyleyeceğimi söyleseler inanmazdım ama gözlerim Mustafa Keçeli'yi aradı, ki büyük ihtimalle Keçeli formayı Vederson'dan alır. Kapasitesi sınırlı olsa da iyi bir direnç gösteriyor, ben ondan zaten süper hareketler beklemiyorum, işini yapsın yeter.
Ozan geçen sezonun ikinci yarısından beri aksak ayak bir futbol sergiliyor, ara ara iyi, ara ara kötü oynuyor, uzun dönemd bu halde devam ederse büyük sıkıntı yaşar kendisi, ayrıca kafası da başka yerde gibiydi.
Özetlersek, süper kupayı kaybetmek çok da önemli bir şey değildir, umuyorum ki takım bundan gereken dersi çıkarır ve eski haline döner.
Bir de transfer için hala geç değil, Vederson'la olmayacağı aşikar, iyi birer DL ve DM alabilirsek sıkıntımız kalmaz. Hüseyin'le, Kirita'yla olmaz o mevki, daha düzgün bir DM almalıyız.
Crocodile1963
08.Ağustos.2010, 12:17
Keçeli - Vederson oynar, yeni bir sol bek almazlar.
Bursaspor
08.Ağustos.2010, 12:18
Vederson o bölgede oynayacak bir oyuncu değil, Keçeli'nin de kapasitesi belli, yeni DL almazlar evet ama alınması gerektiği ortada.
Zekirdek
08.Ağustos.2010, 12:24
Keçeli - Vederson oynar, yeni bir sol bek almazlar.
İkisi bir sol bek etmez ama. Orası çok alarm veriyor. Bayabi canınız yanabilir. Ama öncelik Keçeli'de olmalı.
Bordo61Mavi
08.Ağustos.2010, 15:28
Macinda sonunda bizim taraftarin Bursa tezahuratlarini gormek guzeldi :)
FreeStyLR
09.Ağustos.2010, 03:12
Trabzonum hak ederek kazandı teofiloda ritmini buldu artık liverpool süprize hazır olsun ertuğrul sağlam lige hazırız dedi ama bence bu oyunla bi cacık olmaz
Bordo61Mavi
09.Ağustos.2010, 05:50
Bizim takıma Ön libero şart, kesinlikle kaliteli bir adama ihtiyaç var. Krita ile olacak işler değil bunlar...
+1
Insua bu bolgede gorev yapmiyormuydu ?
Crocodile1963
09.Ağustos.2010, 06:49
Insua, Batalla ile aynı mevkide oynuyor AMC yani. Ön libero ile ilgili fikirlere katılıyorum. Hüseyin'in sakatlığı transferi öncelikli kılıyor. . .
sananes
09.Ağustos.2010, 14:38
vederson gittiğinde sevinmiştim yani o adam bence şampiyonluğa oynayan adamların seviyesinde değil Keçeli sene içerisinde tekrar 11e yerleşecektir.Trabzonu destekliyordum ve net bi skorla kazandılar ama Bursa ilk 5ten aşağı düşmez bu sene onlardan Sivas çakılışı beklemek hayal olur
Fietra 10
10.Ağustos.2010, 12:57
Bu Bursa kafdağı vs. muhabbeti de sıktı artık ..Adamlar İstanbul'dan 7 puan çıkardı geçen sezon gerilerden gelerek kazandılar..Bırakın gururunu yaşadılar..Şampiyon olmuşlar yahu..Bence burada ezici çogunlukla İstanbul takımı taraftarı oldugu için nefret oluşmuş Bursa'ya karşı..Bunun için Bursa tarafının da bişey yapmasına gerek yok böyle ortamda zaten..:)
Maça gelirsek daha çok inanmıştık kazandık..Liverpool yakışmadı ama olsun :)