View Full Version : Hiddink kadroyu açıkladı!
tarikko
06.Ağustos.2010, 18:27
(A) Milli Futbol Takımı'nın Romanya ile yapacağı özel maçın aday kadrosu açıklandı. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 11 Ağustos Çarşamba günü saat 21.15'de başlayacak özel maçın aday kadrosuna çağrılan oyuncular şunlar:
Kaleciler:
Volkan Demirel (Fenerbahçe), Hakan Arıkan (Beşiktaş), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor)
Savunma Oyuncuları:
Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu, Gökhan Zan, Servet Çetin, Hakan Kadir Balta (Galatasaray), İbrahim Kaş (Getafe), İsmail Köybaşı (Beşiktaş)
Orta Saha Oyuncuları:
Mehmet Aurelio (Real Betis), Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Kazım Kazım (Fenerbahçe), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Hamit Altıntop (Bayern Münih), Arda Turan (Galatasaray), Ozan İpek (Bursaspor)
Hücum Oyuncuları: Mevlüt Erdinç (PSG), Halil Altıntop (Eintracht Frankfurt), Tuncay Şanlı (Stoke City), Sercan Yıldırım (Bursaspor), Nihat Kahveci (Beşiktaş)
Sporx
anilton
06.Ağustos.2010, 18:34
Milli takımı hala Oğuz Çetin yapacaksa Hiddink'e ne diye para veriyoruz?
SAİT71
06.Ağustos.2010, 18:35
En ilgincide İ.Kaş kadroda. Belli oyuncuların dışına çıkılmamış yine..
World Hollow o1
06.Ağustos.2010, 18:39
Ağırlıkdan ölecek olan Servet Çetin hala kadroda hoş..
Ahmet Göktaş
06.Ağustos.2010, 18:44
Milli takımı hala Oğuz Çetin yapacaksa Hiddink'e ne diye para veriyoruz?
+1000000
----------
Benim bildiğim Hiddink'in geitirlme sebebi Euro 2012'ye çok hazırlanıp kupayı almak. Fakat Dünya kupasına gidemeyen kadronun aynısı ve hiçbir yapılanma olmadan çağrılıyor. Peki ne değişecek o zaman yeni bir yapılanma yoksa ? Hiddink geldi diye tüm oyuncuların kapasitesi 2 katına mı çıkacak ?
Bu maçlara önemsiz diyebilirsiniz ama bu maçlar yeni yapılanma için en önemli maçlardır çünkü milli takımlar kulüpler gibi çok sık ve istediği zman hazırlık maçı oynayamazlar.
Nerede Emre Çolak , Necip Uysal , Volkan Şen , Tunay Torun vs. bir sürü genç oyuncular ? Bazı oyuncuların piyasası yükselsin diye hazırlık maçında bile niye yeniden yapılanmanın temel taşı olacak bu adamlar yok ? Çok mu ciddi bir maç anlamıyorum.
Benim bildiğim kadroyu teknik direktörler yapar , o yüzden milli takımın başına Hiddink geçene kadar bekleyelim bakalım...
SAİT71
06.Ağustos.2010, 18:53
Tunay Torun sakatlanmıştı acaba düzeldi mi? Eğer düzeldiyse neden çağrılmadı bu çocuk. Necip parlayan yıldız o kadroda yok. Anlaşılan sadece isim değişikliği olmuş milli takım yine Terimin yardımcılarının elinde..
ForCimbom
06.Ağustos.2010, 19:08
servet arda sercan..
bu üç adamın yeri yok milli takımda "şuanda" ...
Varonil
06.Ağustos.2010, 19:10
Necip'in çağrılmasını bekliyordum ben de açıkcası.ELemeler başlamadan önceki son maç,bu maç elemelerde kullanmayı düşündüğün genç oyunculara şans verip,onları hazırlamak için çok iyi bir fırsat ama eldekiler ne durumda diye düşünmüş sanırım bu kadroyu kuranlar..
zemlinskis
06.Ağustos.2010, 19:12
servet arda sercan..
nasıl yok kardeşim saçmalıyorsun bence...
vego
06.Ağustos.2010, 19:12
necip'in çağrılması gerekliydi gerisi aynısı işte
Addolorato
06.Ağustos.2010, 19:14
servet arda sercan..
Arda dışındakilerin bencede yeri yok. Arda 2 maçta 3 gol attı fena oynamıyor. Ne kadar kötü oynarsada oynasın milli takım oyuncuları vardır. Arda'nın her zaman bu takımda olması lazım nasıl Nihat'ın veya Hamit'in çağrıldığı gibi. Oğuz Çetin Fatih Terim'den azar işitmemek için Colin Kazım'ı falanda çağırmış. Heralde düşünüyorki Fatih Terim çağırırken hep onayladım şimdi çağırmazsam ayıp olur. Bir an önce Hiddink gelsin şu takımın başına.
nekop
06.Ağustos.2010, 19:36
Gökhan Zan, İbrahim Kaş, Selçuk Şahin, Colin Kazım yerine Ceyhun Gülselam, Necip Uysal, Selçuk İnan, Volkan Şen gibi oyuncular çağırılmalıydı. Özellikle Volkan Şen'in geçen seneki performansından sonra bu kadroda olması şart..
Crocodile1963
06.Ağustos.2010, 19:47
Puan maçı değil, eleme maçı değil. Bu genç oyuncular milli takıma ne zaman adapte olabilecekler ben onu anlamıyorum ?
ForCimbom
06.Ağustos.2010, 20:02
nasıl yok kardeşim saçmalıyorsun bence...
bu tarz üsluplara cevap vermemem lazım ama açıklayayım hadi...
servet tatilden bir döndü bel çevresi yağ tulumu olmuş...
dönemiyor maçlarda sağa sola, rakibe sürekli kolaylık tanıyor. eski servet'ten eser yok.
arda'nın gol sayısı kimseyi yanıltmasın. çok kötü oynuyor kendisi. kilo verdi sanmıştım ama çok yanılmışım. hala duruyor yağlar. en ufak bir çalışma yapmıyor bu konuya dair. ve maçlarda görüyoruz ki çevikliğinden çabukluğundan eser kalmamış. hamleleri çok ağırlaşmış.
sercan ise hiç üstüne koymadı. son vuruşları ve oyun zekası yerinde sayıyor ne zamandır. bencillik had safhada. a takım kalibresinde değil ve kendine çeki düzen verip çalışması lazım.
bu yani.
Deus Dominus
06.Ağustos.2010, 20:07
Bu kadroyu kim kurduysa Allah onu bildiği gibi yapsın. Baştan sona isme göre oluşturulmuş.
Hak edene hakkını veremez kimse bu ülkede herkes *** peşinde!
zemlinskis
06.Ağustos.2010, 20:23
Ceyhun Gülselam ve Volkan Şen 'in çağrılması gerektiğine katılıyorum...Ama Colin Kazım ve Arda'nın eleştirilmesine anlam veremiyorum.Bu adamlar Türkiye'de teknik kapasitesi en yüksek oyuncular.Çok kolay adam eksiltebilme özelliklerine sahip ender yeteneklerden.Ve form durumları ne olursa olsun bu oyuncular kadroda yer almalı.Kazım'ın disiplinsizliğine gelince halledilmeyecek birşey değil.Ama Fb nin başına gelen hocalar bir türlü onu düzeltmeyi başaramadılar.
deniz.91
06.Ağustos.2010, 20:48
Yahu hiddink dedik yine aynı gökhan zan ibrahim kaş kazım kazım servet karoda anlamak çok güç
ozaniel
06.Ağustos.2010, 20:56
İbrahim Kaş, Selçuk Şahin, Kazım Kazım kadroda ne arıyor anlamıyorum. Ne zaman Hiddink kendi kadrosunu kuracak?
ForsakeN
06.Ağustos.2010, 21:05
kadroyu hiddink'in seçmesini beklemekte yanlış. adamı kaç maçta, tribünde izlerken gördünüz ? :/
tarikko
06.Ağustos.2010, 22:33
Necip ve Volkan Sen cagirilabilirdi kadroya..
KanaKe
06.Ağustos.2010, 23:03
ben sunu anlamiyorum arkadas ne zaman milli kadro aciklansa elestiriler ardi ardina geliyor tepkiler yükseliyor kardesim bizim ülke world class oyuncularla doluda bizmi bilmiyoruz anlamadimki adam elindeki en iyi kadroyu cikarmis iste daha ne istiyoruz ki? zaten ligde avrupa düzeyinde top oynayabilecek kac oyuncu varki? iki elin parmak sayisini gecmez...
ozaniel
06.Ağustos.2010, 23:26
Necip yerine Selçuk'u, Volkan Şen yerine Kazım'ı aldığı için kızıyoruz. Kadronun genelinden çok ayrıntılarda sorun var.
Ahmet Göktaş
06.Ağustos.2010, 23:43
ben sunu anlamiyorum arkadas ne zaman milli kadro aciklansa elestiriler ardi ardina geliyor tepkiler yükseliyor kardesim bizim ülke world class oyuncularla doluda bizmi bilmiyoruz anlamadimki adam elindeki en iyi kadroyu cikarmis iste daha ne istiyoruz ki? zaten ligde avrupa düzeyinde top oynayabilecek kac oyuncu varki? iki elin parmak sayisini gecmez...
Hiddink türkiyeye euro 2012ye hazırlamak ve yeni bir jenerasyon oluşturmak için geldi.
elindeki en iyi kadro bu değil. Tamamen Fatih Terim kızmasın darılmasın diye kurulmuş bir kadro bu.
Selçuk İnan , Ceyhun , Engin Bayar , Necip , Volkan şen , Tunay Torun , Ömer Toprak , Emre Çolak , Musa Çağıran vs. gibi yeni jenerasyonun en önemli oyuncuları olacak adamları çağırmalıydı.
Eğer Euro 2012'ye yine aynı kadroyla gideceksek Hiddink niye geldi ? Gelirken neden yepyeni bir jenerasyon yakalanacak denildi ?
Tamamen tarafsız gözle bakıldıgında ,
Kazım Kazım ne yaptı da bu kadroda ? Aurelio'nun hala ne işi var bu takımda ? İbrahim Kaş yada Selçuk ne yaptı acaba ?
Bu oyuncuların yerine yukarda saydığım oyuncular çağırılsa ne olurdu ki yenilirmiydik çok önemli hazırlık maçımızda ?
Böyle gençleri bu hazırlık maçlarında değilde en önemli Euro 2012 eleme maçlarında mı milli takıma adapte edecek sayın teknik direktör Oğuz Çetin ?
Şahsen Hiddink ile birlikte bir Piontek devrimi bekliyordum ama anlaşıldıki Fatih Terim resmi olarak takım başında olmasada arka planda hala istifa etmemiş.
Addolorato
06.Ağustos.2010, 23:48
Şahsen Hiddink ile birlikte bir Piontek devrimi bekliyordum ama anlaşıldıki Fatih Terim resmi olarak takım başında olmasada arka planda hala istifa etmemiş.
Ben hala Oğuz Çetin'in listesini Fatih Terim'den aldığını düşünüyorum. Keşke İbrahim Toraman sakatlanmasaydı eğer sakatlanmayıpta çağrılmasaydı bu tezim %95 doğru çıkardı.
C h A o S
06.Ağustos.2010, 23:50
Hazırlık maçından 3 gün sonra ligler başlıyor.İnşallah sakatlık felan olmaz.
Revolution
07.Ağustos.2010, 00:40
Yazık vallahi yazık.. Volkan Şen şimdi düşünmüyor mudur daha ne zaman seçilebilirim milli takıma diye? İbrahim kaş, Kazım kazım tutturmuş gidiyoruz. Hele Gökhan Zan geçen sene top oynamadı adam maça çıkmadı ne milli takımı yahu? Necip'e yazık, Ceyhun'a yazık, Volkan'a yazık...
Sekopej
07.Ağustos.2010, 01:01
Hiddink gelecek, hakeden girecek, anadolu takımında oynayan da girecek diye sevinenler vardı. Hiddink ligimize maç izlemeye gelse yine iyi, gerçi avrupa maçlarını izlemeye gelmiş ama bakalım anadoluya da gidip izleyecek mi maç?
Ayrıca Hiddink yeni jenarasyon oluşturup, bizi başarıya götürecek fikrinde de değilim, eldeki kadroyu en iyi şekilde oynatmaya bakacak, kazanmaya bakacak. Bu eldekileri oynatamazsa o zaman diğer oyunculara yönelecek, ayrıca niye Oğuz Çetin takımı deniyor anlamıyorum, Hiddink şubat ayında açıklanmamış mıydı? Şubattan beri takımlarımızı, oyuncularımızı izlemediyse, kadrosunu oluşturmadıysa bu adam ne yapıyor 6 aydır? Mutlaka izleyip, inceleme yapmıştır ve kadroyu kendisi açıklamıştır.
Bordo61Mavi
07.Ağustos.2010, 05:18
Hiddink hikaye, bu kadroyu sanki Fatih Terim yazmis :)
Sekopej
07.Ağustos.2010, 14:21
Hakeden çağrılmıştır demedim ki Coşkun. Onu Hiddink geldiğinde sanki herşeyi değiştirecek, herkes değişecek, gençler oynayacak diyenlere söyle. Risk alıp da kendini tehlikeye atmaz Hiddink hele ki Türkiye'de asla. Amerika'ya götürülen oyuncular da belliydi, kimisi şimdi çağrılmadı ama o Amerika'ya gidenlerin haricinde 2-3 başka isim belki girer kadroya, sezon başladığında göstereceği performansla.
Ne olur, Hiddink bu çağırdıklarıyla oynayamaz, yetersiz olduklarını görür, o zaman işte geniş kapsamlı değişim olur. Şurada eleme maçlarının başlamasına 1 ay kalmış, bu son hazırlık maçı ve Hiddink hala kadroyu tanımıyor, Oğuz Çetin seçiyor, Fatih Terim söylüyor diye inanarak mı yazıyorsunuz? Eğer böyleyse durum daha vahim, mesela 1 ay sonra oynanacak ilk resmi maçta Hiddink bu oyuncuların yarısını değiştirdi diyelim, adama demezler mi neden hazırlık maçında denemedin bu gençleri diye?
Hiddink hala kontrolü ele almadıysa çok kötü bir durum.
ForsakeN
07.Ağustos.2010, 14:57
Mehmet Topal niye yok?
KanaKe
08.Ağustos.2010, 01:31
Hiddink türkiyeye euro 2012ye hazırlamak ve yeni bir jenerasyon oluşturmak için geldi.
cok güzel söylüyorsunda 2 senede adam nasil yeni bir jenerasyon olustruacak? 2012 avrupa sampiyonasina mutlaka katilmak isteyen bir ülke var adam simdi 18-19-20 lik gencleri nasil kadroya cagirsin ilk 11 oynatsin? he eger derseniz 2012 önemli degil katilmayalim ozaman cagirsin gencleri yeni jenerasyon olustursun en az 5-6 senesini alir.
Bordo61Mavi
09.Ağustos.2010, 06:01
Isin positif yanindan bakiyorum :) benim takimimin futbolculari fazladan bi mac yapip sakatlanma riski tasimiyor :D:D
Seviyoruz seni Hiddink ermm yane Oguz hoca yok yok buda olmadi Fatih Terim :)
anilton
10.Ağustos.2010, 16:51
Hiddink basın toplantısında "radikal kararlar almayı sevmem,30 kişilik belli bir kadromuz var,onlar üzerinden gideceğiz" dedi.
nerazzuri
10.Ağustos.2010, 16:53
Güzel iş bu teknik direktörlük.
vego
10.Ağustos.2010, 17:17
o zaman keşke Yılmaz hocayı getireydik
Addolorato
10.Ağustos.2010, 17:27
Hiddink farkını seçtiği oyuncularda değil seçtiği oyunculara oynattığı oyunda göreceğiz merak etmeyin. Bu adam düne kadar Chelsea'yi çalıştırıyordu. Çok elit bir teknik direktör getirdik 2012'ye kadar 2 sene var mutlaka yükselişte olan genç yetenekleri kazandıracaktır takıma.
Sekopej
10.Ağustos.2010, 17:30
Eldeki kadroyu en iyi oynatmaya çalışacak zaten, bunun için getirildi, bunu yapamayacaksa niye geldi?:D
Revizyon yapacak, hakeden gidecek, anadoludan gençler gidecek artık deniyordu, öyle değil işte, çağıracağı oyuncular belli, forum durumları çok önemli değil, çok göze batan 2-3 kişi olursa onlar da girer tabi.
anilton
10.Ağustos.2010, 17:54
Servet,G.Zan,Sabri,Semih,Aurelio gibi oyuncular uzun yıllardır oynayan ve takımın iskeletini oluşturan oyuncular.Form düşüklüğü yaşasalarda kadroda bulunmalarını yadırgamamak lazım.
Elbette Hiddink'in seçimlerinden çok oynatacağı oyun sistemi,felsefesi vb önemli ama şunu anlamıyorum;
Kazım,Selçuk Şahin,İ.Kaş gibi oyuncular kendi takımlarında dahi olumsuz bakılan,bir türlü istenilen performansı sergileyemeyen,beklenen çıkışı yapamayan oyuncular.Bunların yerine Ömer Toprak,Basel'de mükemmel durumda olan Çağdaş Atan,Taner Yalçın,Barış Başdaş,Aykut Demir,Mehmet Batdal gibi oyuncular değerlendirilse ne olur yani?
Bu arada Kazım iler uçta oynarsa banko oynamasına bile ses çıkarmam.Ama ne milli takımın ne de F.Bahçe'nin sağ kanadında oynayabilecek bir oyuncu değil.
vego
10.Ağustos.2010, 18:39
Radikal değişiklikleri sevmem" 10 Ağustos 2010 16:46 | NTV Spor ve Ajanslar
Milli Takım teknik direktörü Guus Hiddink "Radikal değişiklikleri sevmem" açıklamasında bulundu.
http://media1.ntvspor.net//C/I/55/hid600_LB94U.jpg
Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, milli takım olarak 30 kişilik kadro belirlediklerini ve radikal değişiklikleri sevmediğini söyledi.
Hollandalı çalıştırıcı, Swissotel'de düzenlediği basın toplantısında, milli takımın 30 kişilik kadrosunun bulunduğunu dile getirerek, "Bunların içinden sakatlık, cezalı ve formsuzluk gibi sebeplerden dolayı seçim yapıyoruz. Oyuncu değiştirmemiz gerekirse yaparız, ama radikal değişiklikleri sevmem, gerekli olduğunda değişiklik yaparım" dedi.
Hem Türkiye içinde, hem dışında oyuncuları izlediğini kaydeden Hiddink, "Statik kadromuz yok, yeni sürprizlere açığız, formda ve (A) milli takımda forma giyecek düzeyde olmalarına dikkat ediyoruz" ifadesini kullandı.
"BAŞTA RİSK ALACAĞIZ, AMA SONUÇLAR SONRA GELECEK"
Milli takımda oynatacağı sistem sorulan Hiddink, oyun taktiği olarak başta risk alacaklarını, ancak sonuçların daha sonra geleceğini dile getirdi. Guus Hiddink, şöyle devam etti:"Oyun planı dediğinizde 4-4-2 ve 4-3-3 gibi sayılarla konuşmalar yapmayı sevmem. Modern futbolda olduğu gibi esnek oyuna dayalı bir tarz belirleyeceğiz. Atak oynamayı seven bir takımız. Modern futbolda atak oynarken iyi defans da yapmalısınız. İyi defans yapamazsanız ne göze hoş gelen futbol oynayabilirsiniz, ne de istenilen sonuçları elde edebilirsiniz. Disiplin yönü ağır basan, oyuncularımızın yaratıcı yanını kullanabileceğimiz bir tarz geliştireceğiz. Rakibimizin hata yapmasını beklemeyeceğiz, hata yapmaya zorlayacağız. 2-3 forvetle oynayacağız da diyemem. Daima atak oynayan tarzda bir stil belirleyeceğiz. Top bizde değilken oyunculardan da iyi bir şekilde oynamasını bekleyeceğiz. Bu şekilde fark yaratmaya çalışacağız. Bizi 5 tane savunma oyuncusu veya defans özelliği ağır basan orta saha oyuncusu ve tek forvet oynarken
göremeyeceksiniz. İlk başta belki risk alacağız ama sonra sonuçlar gelecek. Bu şekilde insanların milli takıma daha fazla insan aidiyet hissedecek."
"İNANÇLARA SAYGIM SONSUZ"
Hiddink, Ramazan ayında Kazakistan ile eleme maçı oynanacağının hatırlatılması üzerine, oyuncularının inançlarına saygı duyduğunu söyledi."Benim, oyuncularımızın inançlarına ve adetlerine saygım sonsuz" diyen Hollandalı çalıştırıcı, "Bununla birlikte profesyonel futbolcular olduklarını unutmamaları gerekiyor. Onların vücutlarına iyi bakacaklarından eminim" diye konuştu.
"FENERBAHÇE'NİN ELENMESİNE ÜZÜLDÜM"
Hiddink, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden elenmesine üzüldüğünü söyledi.Beşiktaş ve Galatasaray'ın iyi sonuçlar aldığını düşündüğünü anlatan Hiddink, "Futbol hatalar oyunudur, hatalar olacaktır. Bu takımların performanslarının milli takım için etkili olacağını düşünmüyorum" ifadesini kullandı.
(A) Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink, ABD'deki kampın ardından Romanya maçı için gerçekleştirdikleri kampta da oyuncuların çalışma temposundan memnun kaldığını söyledi.
Hiddink, Swiss Otel'de düzenlediği basın toplantısında, milli takımdaki görevine resmen 1 Ağustos'ta başladığını hatırlatarak, ''Görevime resmen 1 Ağustos'ta başlasamda mayıs ayında ABD'de milli takımla birlikte çalışma fırsatı buldum. Yarın da Romanya gibi saygıdeğer bir rakiple oynamak güzel oldu'' dedi.
Temel hedeflerinin eylül ayındaki 2012 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda Kazakistan ve Belçika ile oynayacakları maçlar olduğunu vurgulayan Hollandalı teknik adam, ''Mayıs ayında yaptığımız kampta oyuncularımın çalışmalarından ve davranışlarından memnun kaldım. Şimdi de o şekilde çalıştıklarını gördüm'' diye konuştu.
''YENİ EMRELER VE ARDALAR YETİŞMELİ''
Guus Hiddink, kulüplerin transfer ettiği yabancı oyuncuların fark yaratması gerektiğini, ayrıca altyapıdan yeni Emre ve Arda gibi futbolcuların çıkması gerektiğini söyledi.
Altyapı konusundaki görüşlerini yabancı oyuncu konusunu da gündeme getirerek yanıtlayan Hiddink, bu konuda şunları söyledi: ''Milli takımın başında ben olurum, başkası olur, ama kulüp takımlarının altyapı felsefesine ve stratejilerine bağımlı olursunuz. Federasyon da yeni oyuncular yetiştirmiyor. Takımların yaklaşımı önem taşıyor. Bunun yanında başka bir konu da yabancı oyuncu sayısı. Yabancı oyuncu sayısı fazla olduğunda olumsuz etkilerin olduğunu söyleyebiliriz. Türkiye'ye gelen yabancı oyunculara baktığınızda en iyi oyuncuların İngiltere, İspanya ve biraz da Almanya'ya gittiğini biliyoruz. Gelen yabancı oyuncu bir fark yaratmalı. Tabii ki kulüplerin hedefleri de yeni Ardalar, Emreler yetiştirmek olmalı. Bu olursa taraftarlar da destek vereceklerdir. Ben 18-19 ve 20 yaşındaki oyunculara her zaman şans verdim. Oynayacak seviyede olduklarına inandığım zaman yer verdim. Onlara genç yaşta oynama imkanı tanımamız lazım. Her maçta oynamasa da kadroda yer vermemiz gerekiyor.''
TEKNOLOJİNİN FUTBOLDA KULLANILMASI KONUSU
Milli takım teknik direktörü, futbolda teknoloji kullanılması konusundaki soruyu ise Dünya Kupası süresince Alman Kicker'e yazdığı yazılara atfen yanıtladı.
Dünya kupasında köşesinde yaptığı yorumları hatırlatan Hiddink, ''İngiltere-Almanya maçından bir gün önce uluslararası futbol komitesinin futbolda teknolojiye daha fazla yer vermesi gerektiğini yazmıştım. Bu yazımdan bir gün sonra Lampard'ın güzel golü sayılmadı. FIFA başkanı da daha fazla teknolojiye yer verilmesi gerektiğini söylemişti. Ama bununla ilgili çalışmalar sonbahara ertelendi. Muhafazakar diyebileceğimiz kişiler de bu konuya ılımlı yaklaşacaklardır. UEFA Başkanı Platini'ye de görev düşüyor. Kendisi ön ayak olabilir'' diye konuştu.
Guus Hiddink, yarın Romanya maçında sahaya süreceği ilk 11 sorusunu ise ''Yarın Romanya ile özel maç yapacağız. Ama prensiplerim var. İlk 11'i önce oyuncularıma söylemek istiyorum. Sonra sizinle paylaşırız'' diye yanıtladı.
fotoğraf süper:D
RasAnt
11.Ağustos.2010, 01:11
Artiz amca gibi çıkmış :D
RaSenGan
11.Ağustos.2010, 01:14
Artiz amca gibi çıkmış :D
Cidden öyle :zuhaha
King_91
11.Ağustos.2010, 01:18
şu sinan bolat allah aşkına bir maç oynasın bizim milli takımda son dakika sokun bir şey yapın . sonra eren derdiyok isviçre'de diye üzülüyoruz . bu kadro seçiminde belçika alıp oynatsa ne olacak ? yazıktır kimse mi görmez ?
not : oynamadı diye biliyorum ama kesin değil , oynamış da olabilir :D
Zekirdek
11.Ağustos.2010, 01:20
Sabri sakatlandı ya of ne yapacaz şimdi.
Varonil
11.Ağustos.2010, 05:18
Elemeler çok uzun bir periyot içinde oynanacak.Bu süre içerisinde yeni isimleri zaten Milli Takım'da göreceğiz.Zaten çok radikal bir değişikliğe gerek yok.Milli Takımın oturmuş,iskelet bir kadrosu var.Yine de şu hazırlık maçında birkaç yeni ismi daha görmek isterdik.
Crocodile1963
27.Ağustos.2010, 01:58
Merakla bekliyorum Kazakistan - Belçika maçlarının kadrosunu . . .
BaGa TaRKaN
27.Ağustos.2010, 02:09
şu sinan bolat allah aşkına bir maç oynasın bizim milli takımda son dakika sokun bir şey yapın . sonra eren derdiyok isviçre'de diye üzülüyoruz . bu kadro seçiminde belçika alıp oynatsa ne olacak ? yazıktır kimse mi görmez ?
not : oynamadı diye biliyorum ama kesin değil , oynamış da olabilir :D
A-milli Oldu Sinan Ama 1-2 Kereliğine Milli Yapmak İçin Aldıysak Cidden Yazık. En Azından Bu Grup Maçlarında 2 Maç Olacak Sanırım Her Ay Bir Ay Biri Oynasın Diğeri Şımarmasın Bir Ayda Diğeri. Hemde Kaliteden Faydalanalım;)
Ve Bu Önümüzdeki Kazak ve Belçika Maçlarını Sinan'a Vermek En Mantıklısı Daha Bizim Ligdekiler Kondisyonlarını Depolayamadı Bile. Eğer Bunu Görmeyip Sen Yedek Bırakırsan Şans Vermezsen Ben Bu Konunun Altından Art Niyet Ararım Arkadaş.;)
Bordo61Mavi
27.Ağustos.2010, 04:27
Deniz Barisi bekliyorum kadroda :)