Log in

View Full Version : Sürekli Taktiksel Değişiklik iyi midir?

EmReLie
11.Ağustos.2010, 03:11
Evet Arkadaşlar mesela ben mecbur kaldığım vakitlerde neredeyse ortalama her hafta taktik değiştiriyorum.Sizce İyi midir?

LifeYourself
11.Ağustos.2010, 03:54
ben taktik değiştirmem fazla takımın agresifliğini artırırım.8 sezondur kariyerimde aynı taktiği kullanıyorum.Çok memnunum takım uyum içinde hani lincolnun bakmadan attığı paslar vardı ya.En yeteneksiz oyuncum bile bakmadan atıyor çok uyumlular:)

EmReLie
11.Ağustos.2010, 04:02
ben taktik değiştirmem fazla takımın agresifliğini artırırım.8 sezondur kariyerimde aynı taktiği kullanıyorum.Çok memnunum takım uyum içinde hani lincolnun bakmadan attığı paslar vardı ya.En yeteneksiz oyuncum bile bakmadan atıyor çok uyumlular:)

Her Hafta Yeniliordum.6 Haftadır Galibiyet Alıyorum. 3.lig G1'de 11. Sıradan 8. Sıraya Yükseldim Matematiksel Olarak Playoff lara kalma Şansım var.

LifeYourself
11.Ağustos.2010, 04:07
takım alıştıktan sonra yeni oyuncu almazsan ezbere oynuyor 3 sezondur aynı adamların üzerine yedek oyuncular alıyorum.İyi oynuyorlar.Dediğim gibi geri düşersen eğer kaybedicek birşeyin yoksa tüm hatlarla rakip yarı sahayı işaretle.Tüm güçleriyle dalıcaklar oyuncuların beklkerinde atağa katılcak.Ya gol yersin yada atarsın.

iam1superman
11.Ağustos.2010, 22:18
Oyuncular belirli bi taktikle oynamalı bence . Yapay zekasıda var oyuncunun :D

mehmetd
12.Ağustos.2010, 22:02
takım alıştıktan sonra yeni oyuncu almazsan ezbere oynuyor 3 sezondur aynı adamların üzerine yedek oyuncular alıyorum.İyi oynuyorlar.Dediğim gibi geri düşersen eğer kaybedicek birşeyin yoksa tüm hatlarla rakip yarı sahayı işaretle.Tüm güçleriyle dalıcaklar oyuncuların beklkerinde atağa katılcak.Ya gol yersin yada atarsın.
ben genelde yiyorum tavsiye etmem onun yerine atak oynamak olmazsa counter oynamak ! daha mantıklı.

Revolution
12.Ağustos.2010, 22:03
Her hafta taktik değiştirirsen mutlaka ama mutlaka başarısız olursun.

mehmetd
14.Ağustos.2010, 00:27
Her hafta taktik değiştirirsen mutlaka ama mutlaka başarısız olursun.
ben her maçta değiştiriyordum gerekçesi rakibin oynadığı taktiğin önceki rakipten farklı olmasıdır yani rakibe göre taktik belirliyorum ben.

Revolution
14.Ağustos.2010, 01:48
Takımın taktiğe alışması zaman alacaktır mutlaka o durumda..

HooijDonk07
14.Ağustos.2010, 02:57
ben her maçta değiştiriyordum gerekçesi rakibin oynadığı taktiğin önceki rakipten farklı olmasıdır yani rakibe göre taktik belirliyorum ben.

Bende aynı şekilde yapıyorum.Bana verilen rapor'a göre verim alıyorum ama dizilişler ve oyunculara verdiğim komutlardan vazgeçmem.