Log in

View Full Version : Sivasspor - Galatasaray [1. Hafta]

TR.CaPTaiN
11.Ağustos.2010, 03:36
http://www.yukleresim.com/images/00290038319306850638.jpg (http://www.yukleresim.com/)

Suicider
11.Ağustos.2010, 05:44
Öncelikle Güzel bir maç olmasını diliyorum..

Sivasspor bize her zaman ters gelmiştir geçtiğmiz sezonlarda şampiyonluğa oynadığı dönemdede geçtiğimiz sezonda illa puan kaybetmişizdir sivasa..

Hala transferler tamamlanmadı h.sonuna kadar 1-2 adam gelse bile maçta oynamayacaklardır hemen hemen geçen seneki kadromuz çıkıcak maça bir cana var oynayacak..Baros takımla çalışmaya başlamış inş ilk 11 oynar oynamasa 2. yarı bile girse bizim için olumlu olur..
Maçın zor geçeceğini kazanırsak 1 farkla kazanıcağımızı yada berabere biteceğini düşünüyorum..

izmer96
11.Ağustos.2010, 10:05
Galatasaray bana tam bir muamma bu sezon , orta sahada ki problemler devam ediyor , bir taraftar olarak GS alir demek istiyorum ama beraberlik cikarsada hic sasirmam

Zekirdek
11.Ağustos.2010, 10:36
Galatasaray haliyle kalite olarak önde ama bitmemiş transferler önemli isimlerin sakatlığı ve uyumsuzluk gibi sorunlar ön plana çıkıyor. Elano ve Baros oynarsa Galatasaray kazanır. Çünkü orta saha ve defans arasında bir uyumsuzluk var. Bu sorun Elano'nun orta sahaya alınması ile telafi edilebilir. Ve böyle bir maçtada Baros'un oynaması şarttır. Mehmet Batdal'a pek güvenmiyorum açıkçası. Maçın sonucu olarakta beraberlik ağır basıyor ya da 1 farklı Galatasaray galibiyeti.

yunusgs
11.Ağustos.2010, 11:41
Transferler tamamlanabilseydi bir şekilde kazanırız diyebilirdim.Ama şu hali ile gerçekten işimiz çok zor.Deplasmanda başlamamız da ayrıca zorluk oluşturan faktörlerden birisi.Büyük ihtimalle Baros forma şansı bulacaktır.(45 ya da 30 dakika)O dönemlerde gol bulabilirsek maçı kazanırız diyorum ama beraberlik çıkarsa şaşırmam.

nannar
11.Ağustos.2010, 12:15
orta alandaki sıkıntıyı yaşarsak yine beraberlik çıkabilir.

Deniz
11.Ağustos.2010, 12:21
ilk hafta olması sebebiyle takımlar tam hazır değil... sivasspor deplasmanı her zaman zor olmuştur, iki takımda da kadrolar tam oturmadı, gollü bir maç izleyebiliriz. ama aradaki kalite farkı ile maçı galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum.

Alicanfmfan
11.Ağustos.2010, 13:22
Kalemiz hiç güven vermiyor , inşAllah ligin ilk macından 3 puanla döneriz.

Revolution
11.Ağustos.2010, 13:27
Transferlerin bitmemesi ve ortasahadaki sıkıntımız dolayısıyla berabere biteceğini düşünüyorum.

Bordo61Mavi
11.Ağustos.2010, 17:03
Galatasaray lige galibiyetle baslicaktir. Orta saha sikintisi olsa bile orta sahasi Sivasinkinden 2 kat daha iyidir

DisCo
12.Ağustos.2010, 21:56
Galatasaray kötü bilinenler ve toplama oyuncularla kurulu durumda.

Kale güvensiz, savunmanın göbeği güvensiz, backlerin durumu ortada, ortasaha bilindik. Hücum hattı iyi onlar da sakat. Yeni gelen oyuncularda tam bir kapalı kutu. Bunların hepsini topladığımızda Galatasaray için bu maçı geçtim, gelecek korkusu sarıyor.

Gönlüm kazanmamızdan yana ankete de oyumu bu yönde attım ama beraberlik veya Sivas galibiyeti daha ağır basıyor.

RaSenGan
12.Ağustos.2010, 22:06
Aykut formunda olursa işimiz zor ama formunda değilse maçı alırız.

E.Cartman
12.Ağustos.2010, 22:41
Arda bi tane ceza sahası dışından atar, Aykut'ta bi tane içeri alır 1-1 biter ama gönlüm Galatasaray'dan yana :)

Zekirdek
12.Ağustos.2010, 22:42
Ya şu Arda sakatlansın yada gitsin kardeşim. Çok korkutuyor ya.

Nedvedmania
12.Ağustos.2010, 23:59

Şuanda FM oynamıyorsun. Söylediklerine dikkat et.

yunusgs
13.Ağustos.2010, 00:07

O da olur biz de bu şanssızlık olduktan sonra.Sonra herkes rahatlar.

Zekirdek
13.Ağustos.2010, 00:12
Şuanda FM oynamıyorsun. Söylediklerine dikkat et.

Gülme imleci koymayı unutmuşum. Bu performası beni çok korkutuyor açıkçası. Çok iyi oynuyor.

O da olur biz de bu şanssızlık olduktan sonra.Sonra herkes rahatlar.

Sağlık ekibide bugün değişti. Bir nebze daha rahat olabilirsiniz.

Nedvedmania
13.Ağustos.2010, 00:20
Sağlık ekibide bugün değişti. Bir nebze daha rahat olabilirsiniz.

Sağlık ekibiyle ilgili bi sorunumuz yokki. Bütün sakatlıklar darbeye bağlı sakatlıklar. Ben sağlık ekibinden şikayetçi değilim açıkçası.

C h A o S
13.Ağustos.2010, 00:22
Zaten sağlık ekibine oyuncuları sakatlıyor denilmiyordu.2 hafta sonra iyileşicek dedikleri adam 1 ay sonra iyileşiyor.Dediklerinde tutarsızlık vardı.Yeni gelen sağlık ekibi başarılı olur inşaallah.

Nedvedmania
13.Ağustos.2010, 00:26
Zaten sağlık ekibine oyuncuları sakatlıyor denilmiyordu.2 hafta sonra iyileşicek dedikleri adam 1 ay sonra iyileşiyor.Dediklerinde tutarsızlık vardı.Yeni gelen sağlık ekibi başarılı olur inşaallah.

İsterse bir yıl sonra yetişecek desin bu onun sakatlığına bir etki yapmazki :) Sağlık ekibinin görevi tedavi uygulamak , ilaç vermek , iğne yapmak vs. Bunlarıda yapıyorlardır. Neyse gittiler zaten :D

Alicanfmfan
14.Ağustos.2010, 02:18
Transferler yetişmedi Li baslıyor ön eleme macımızda yaklasıyor yönetim bilmiyorum neler yapmaya calısıyor olası bir maglubiyette cıkıp '' Çok sansızdık,artık kaybetme lüksümüz yok ligin ilk haftaları olabilir , tünelin ucu aydınlık , x'de x yaparak , '' gibi cümleleri duymak istemiyorum bu taraftarı 1 kere 2 kere kandırırsın 3.'ye biraz zor kanar.

ShevAnil
14.Ağustos.2010, 02:22
Berabere bitirirsek iyidir, Arda haricinde gol atıcak bir oyuncu göremiyorum. [:

GeNç KaRTaL
14.Ağustos.2010, 03:16
Sivasspor'un şu anki durumu hakkında bir fikrim yok.Geçen seneki hallerinden pek farkları yoksa her ne kadar Galatasaray'da durumlar pek iç açıcı olmasada Galatasaray'ın galibiyetle ayrılma olasılığı daha fazla diye düşünüyorum.

yunusgs
14.Ağustos.2010, 12:29
İçimden bir his kesinlikle puan kaybedeceğiz diyor,hadi hayırlısı.Sabri,Elano kesin yok.Baros'un oynaması beklenmiyor.Gol atma zorluğu yaşayacağımız kesin.

ForCimbom
14.Ağustos.2010, 13:10
sivas ağlatabilir, ağlatsın da...

bu kadar vurdumduymaz bir yönetim olabilir mi ya...

ayrıca rijkaard da otoritesi sağlam bir hoca olsaydı şimdiye resti çekmişti ve en azından şimdiden daha iyi bir durumda olurduk...

bu sezondan ben hiçbirşey beklemiyorum artık... rijkaard da devrim de total futbol da yalan oldu... hepsi yalan oldu... bizi fatih terim, kalli, yılmaz vural gibi hocalar paklar... biz daha rijkaard ların del bosque lerin seviyesinde değiliz henüz...

Aydin
14.Ağustos.2010, 13:11
Sabri yoksa puan alabilme ihtimalimiz var bence.

Sirius Black
14.Ağustos.2010, 13:37
Berabere bitirirsek iyidir, Arda haricinde gol atıcak bir oyuncu göremiyorum. [:

Kewell ? :u:

Bence ne olursa olsun, Galatasaray bu maçı alacaktır.

mpaker66
14.Ağustos.2010, 13:58
Emre ÇoLak ilk 11 çıkmaLı bence bu kadroda...Yenemicez Bence sivas bu sene zorlu deplasmanlardan heLe de ligin ilk haftası :S

yunusgs
14.Ağustos.2010, 14:12
Emre ÇoLak ilk 11 çıkmaLı bence bu kadroda...Yenemicez Bence sivas bu sene zorlu deplasmanlardan heLe de ligin ilk haftası :S

Bence de ilk 11 çıkmalı.Ayhan'dan çok daha iyi oynar.Hücum gücümüz artar.

Revolution
14.Ağustos.2010, 18:47
Aykut - Serkan - Servet - Neill - Hakan - Cana - Ayhan - Emre - Serdar - Arda - Batdal.. Böyle bir 11 bekliyorum açıkçası..

Suicider
14.Ağustos.2010, 20:00
serkan yerine ali turan oynayabilir

Bu arada son dk haberi serdar özkan hastalığı sebebiyle kadrodan çıkarılmış..

Suicider
14.Ağustos.2010, 20:02
ilk 11 açıklandı:

Aykut Erçetin
Ali Turan
Servet Çetin
Lucas Neill
Hakan Balta
Lorik Cana
Mustafa Sarp
Ayhan Akman
Emre Çolak
Arda Turan
Harry Kewell

Addolorato
14.Ağustos.2010, 20:03
Emre Çolak ilk 11'de süper valla..

Suicider
14.Ağustos.2010, 20:04
arda sağda emre solda kewell forvet mi oynayacak yoksa ortadaki üçlüden biri sağa yakın mı oynayacak acaba

RaSenGan
14.Ağustos.2010, 20:04
Mehmet Batdal'ı ve Serdar Özkan'ı bekliyordum kadroda.

Revolution
14.Ağustos.2010, 20:05
Büyük ihtimal sağ açıkta Emre Çolak olacak içeri yapacağı katlardan birşeyler bekleyeceğiz.. Hadi bakalım bomba bir kadro daha.

Suicider
14.Ağustos.2010, 20:07
Mehmet Batdal'ı ve Serdar Özkan'ı bekliyordum kadroda.

serdar hastaymış son dk da çıkarıldı kadrodan

Zekirdek
14.Ağustos.2010, 20:17
Serdar Özkan'ın ateşi çıktı. En azından Serdar'ın ateşi çıkmasaydı maç sonu Galatasaray taraftarlarının ateşi bayabi çıkacaktı. Başarılar Emre Çolak'a.

RaSenGan
14.Ağustos.2010, 20:22
Mübarek günde Allah yardım ediyo bizlere :D

Revolution
14.Ağustos.2010, 20:45
Adidas Sivas'a pijama gibi forma dikmiş. Nedir bu ya ?

KaPaLı
14.Ağustos.2010, 20:57
Dk 1 hakem hataları başladı.. Lucas Neill'in elleriyle uçuşunu görmedi Mustafa Kamil Abitoğlu..

Yazık oldu...

1-0 öne geçti Galatasaray. Dakika 6 Gol: Mustafa Sarp..

titates1
14.Ağustos.2010, 21:00
Rijkaard neden Batdal'ı kullanmıyor , bu adamın ben 2 senedir yaptıklarını anlayamadım , zaten üst düzey bir teknik adam olduğuna inanmıyordum , hiç yanıltmıyor sağolsun

TeNaciOUS MidFieLdeR
Defansin arkasina sarkarak GS golu buldu. Neill uzun vurdu, Arda kontrol edip kale onune yerden kesti. Mustafa Sarp arka direkte bos kaleye yakin mesafeden vurusunu yapti. 1-0.

C h A o S
Neill'ın Arda'ya harika pasıyla golle buluştuk.Arda'da ortaya iyi gönderdi topu.

titates1
14.Ağustos.2010, 21:18
Sivas daha iyi oynuyor cok tehlikeli geliyorlar son hamlelerde biraz becerikli olsalar gol ve goller bulabilirler

KaPaLı
14.Ağustos.2010, 21:20
Hakem Ceyhun'un, Arda'ya tekme atmasını es geçti..

Arda Hand Of Gof yapmaya çalıştı ama yemedi :] Sarı kart görmeliydi..

KaPaLı
14.Ağustos.2010, 21:34
1-1 oldu maç. Dakika 43 Gol: Bruno Zita..

titates1
14.Ağustos.2010, 21:34
Sivas atti 1-1 oldu ceyhun adrese teslim orta yapti, brunoya dokunmak kaldi

Ahmet Göktaş
14.Ağustos.2010, 21:35
Yok artık faul maul yoktu orada yahu.

sananes
14.Ağustos.2010, 21:35
Zita kim yahu:) nasıl başladı süper lig sivas geçen seneki hüsranın üstüne çıkabilecek gibi mi

Ahmet Göktaş
14.Ağustos.2010, 21:39
Bu kewell futbolcu değil başka birşey yaa bir insan 0.5 saniyede nasıl hem görür ve hem planlar o vuruşu yaa.

Addolorato
14.Ağustos.2010, 21:39
Hakemler berbat başladı. Olmayan bir faulle yine golü yedik.

LeqenDary
14.Ağustos.2010, 21:40
Böyle faul mu olur ne biçim hakemsiniz siz .

Hugo
14.Ağustos.2010, 21:41
Bruno Mbanangoye diye bilirdik geçen sene, Zita geçen sene de vardı.

RaSenGan
Sivasspor taraftarı maçın başında susunca sonra hakemi baskı altına almaya çalıştı sürekli.Sonunda yan hakemi baskı altına alabildiler ve gol oldu..Yalnız sezonun açılış golünü Mustafa Sarp'ın atması bu sene ligten hayır gelmeyeceğinin bir göstergesi olabilir mi :D

KaPaLı
İlk yarıda skora etki edecek 4-5 tane kritik hata yaptılar.

Neill'in pozisyonu penaltı
Ceyhun Kırmızı kart
Arda Sarı kart
Faul varmı yokmu tartışılır 2 futbolcuda birbirini çekiyodu ama Mehmet Yıldız çakallık yapıp attı kendini.
Son dakikada Cihan'ın Emre'nin topuna vurduğu pozisyon tartışılır.

titates1
Faul faul deilde bruno zita teknik olmasada surekli tehlike yaratiyordu , asil onu oyle bombos birakmak ne demek?

C h A o S
14.Ağustos.2010, 21:47
O pozisyona faul veren hakemi tebrik ediyorum.Orda faul varsa bile Mehmet Neill'ı indirdi.Son derece yanlış karardı.Ayrıca Sivas'ın verilmeyen penaltısıda var.Yani kaldığı yerden devam ediyorlar.Yok seminerlermiş yok hakemleri kampa almalarmış.Falan filan.

KaPaLı
14.Ağustos.2010, 21:51
Emre Çolak pozisyonuda net penaltı.. Kadir'in topla alakası yok direk Emre'ye vuruyo tekmeyi..

C h A o S
14.Ağustos.2010, 21:53
Bu arada Aykut'un yan top zaafı devam ediyor.Adam boşboş kaleye kafa vuruşu yaptı.Rijkaard Ufuk'u neden denemiyor merak ediyorum.Aykut'a verilen şans onada verilmeli.

nannar
14.Ağustos.2010, 22:11
hakemler erken başladı mesaiye :n: yalnız sivasıb golünde savunmada adam paylaşımında sorun var. bu arada sivas 2. golü de attı :D

KaPaLı
14.Ağustos.2010, 22:11
2-1 oldu maç. Dakika 60 Gol: Cihan Yılmaz..

Hugo
14.Ağustos.2010, 22:12
Böyle gol yenmez, böyle orta saha olmaz..

titates1
Ceyhun attirdi yine 2-1 oldu belliydi , rijkaard asil sahaya cikmasi gereken kadroya ancak simdi dondu

KaPaLı
Tam Galatasaray'da 3 tane defansif adam var ama Sivas çok rahat geliyo diyecektim Ceyhun ortasahadan 30 - 40 metre sürdü topu.. Cana - Ayhan - Mustafa Sarp izledi sadece.

nannar
14.Ağustos.2010, 22:14
Emre çolak ilk 11 oynadı ama çok kötüydü. oyundan da çıktı zaten şimdi. yalnız ayhan-mustafa-cana 3lüsü pas hatası yapmadan oynuyorlar hayret :D eğer bu şekilde oynamaya devam ederlerse 2-1 falan bitmez bu maç. daha çok şey olur. çok güzel maç oluyor. hiç sezon başı gibi değil :D Yalnız Ceyhun Eriş manyak top oynuyor:D

Hugo
14.Ağustos.2010, 22:17
Cana kart gördü. Aynı müdahaleyi Ceyhuna yapmak istemişti, beceremeyince yedik golü.

FreeStyLR
14.Ağustos.2010, 22:20
Rezalet..böyle orta saha olmaz böyle sezon yürümez

titates1
14.Ağustos.2010, 22:20
Abdurrahmana verilen kart komedi

nannar
14.Ağustos.2010, 22:21
Orta alana yaratıcı adam almanın lazım olduğunu 1 senedir biliyorlar.Ama hala geciktiriyorlar. Bakalım bu maçta yenilirsek ne dicek Adnan Polat :) Hala almasın. Barış Özbek girip kurtarır şimdi maçı.Kanatalarımızda sorun yok. Ama rakip kanatları kapatınca göbekten gidemiyor takım. Bakalım neler olacak. Ama şunu söyleyebilirim, sezon başı olmasına rağmen iki takım da acayip koşuyor...

Ayhan'ın yerine bizde Ceyhun olsaydı maç şu anda çok farklı olurdu. Yani illa gavur olması lazım değil. Türklerde de var oyun kurucu.

Hugo
14.Ağustos.2010, 22:25
Arda'ya duran top kullandıran zihniyeti öpüyorum buradan.

titates1
14.Ağustos.2010, 22:27
İnanilmaz
Gol kacti mehmet yildiz heyecan yapti , simdi de pas vermedi cok is yapiyor ama sahsi oynamasa
Fark yaraticak

Corpus
14.Ağustos.2010, 22:27
Orta saha felaket . Kimse yok gibi

Arda çıktı ...

nannar
14.Ağustos.2010, 22:29
Şu ana kadar Ali Turan, Emre Çolak ve Lorik Cana kötü oynadılar. Arda ,Kewel ve Ayhan baya çalıştı. Orta sahada oyun kurucu eksiğimiz var. Ama Sivas cidden çok mücadele ediyor.

KaPaLı
14.Ağustos.2010, 22:30
Rijkaard kesin içmiş :]

Arda Turan <--------> Barış Özbek.. Dk:79

Corpus
14.Ağustos.2010, 22:32
Mustafa Sarp kendini aştı :)

Hugo
14.Ağustos.2010, 22:35
Ali Turan felaket. Lorik Cana berbattı.

yunusgs
14.Ağustos.2010, 22:36
Hakemlerden ve kadro kalitesizliğinden çekme sezonu açıldı.Hepimize hayırlı olsun.Bu sene her şey tam bir fiyasko.Böyle olacağını zaten hepimiz biliyorduk.

LeqenDary
14.Ağustos.2010, 22:40
Bu Ceyhun bizim maçlarda aslan kesiliyor cidden Fener'deyken de böyleydi .

Ali Turan denen adam ne iş yapar anlamış değilim, boşu boşuna Kayseri'yle düşman olduk bir de .

Bu arada Adnan Polat ve kurmaylarını tebrik ederim 1 aydır bir ortasahayla bir forvet alamadıkları için .Devam edin böyle kahrını biz çekiyoruz nasılsa .

yunusgs
14.Ağustos.2010, 22:41
Takım resmen durarak savunma yapıyor.Alan savunması hiç yok.Defans kevgir gibi.

Corpus
14.Ağustos.2010, 22:43
3 yabancı transfer nerelerde ? Yıllardır barış ı görüyoruz .

Batdal o boyla top indiremiyor yazık.

Skor 2-1 hakettiler...

yunusgs
14.Ağustos.2010, 22:45
Takımı,hız anlamında işleten tek piston vardı;Keita.O da satılınca artık hızdan yoksun bir takımız.2.golden sonra Arda,Kewell da oyundan düşünce,maç kaybedildi.Yazık.

FreeStyLR
14.Ağustos.2010, 22:45
Yeter vallaha yeter ya bu takım ilk 5 i anca zorlar bıktık artık yönetim..

titates1
14.Ağustos.2010, 22:46
Mac icin ilk yazdigim yorum dogru cikti hatta biraz daha becerikli olsalar fark olurdu

yunusgs
14.Ağustos.2010, 22:46
Ayrıca bu sene başımıza şu bela çıktı;öne geçince maç kazanamayacağız galiba.Öne geçtiğimiz her maçta problem yaşıyoruz.

LeqenDary
14.Ağustos.2010, 22:47
Bu Çağlar nerede yahu ? Bu Balta'nın yetti artık zulmü bu kadar mı yeteneksiz olur bir insan .Ali Turan öyle, Ayhan öyle, Barış öyle .

Corpus
14.Ağustos.2010, 22:48
Ayrıca bu sene başımıza şu bela çıktı;öne geçince maç kazanamayacağız galiba.Öne geçtiğimiz her maçta problem yaşıyoruz.

Öne geçince kazanamıyoruz. Geriye düşünce kazanamıyoruz. Ne zaman kazanıcaz biz yunus _?

FreeStyLR
14.Ağustos.2010, 22:48
Ali turan ayhan cana berbattı hakan baltada çok kötüydü ceyhun dağıttı resmen ortasahamızı..

yunusgs
14.Ağustos.2010, 22:49
Öne geçince kazanamıyoruz. Geriye düşünce kazanamıyoruz. Ne zaman kazanıcaz biz yunus _?

Bu gidişle kazanamayacağız.Bir takım bu kadar ağır oynuyorsa,pas bağlantısı kuramıyorsa,takım savunmasını yapamıyorsa ve duran toptan gol yeme hastalığına son veremiyorsa kazanamayız.

DenizlispoR
14.Ağustos.2010, 22:49
Bu Çağlar nerede yahu ? Bu Balta'nın yetti artık zulmü bu kadar mı yeteneksiz olur bir insan .Ali Turan öyle, Ayhan öyle, Barış öyle .
Çağlar'da pek farklı değil .

wolfson
14.Ağustos.2010, 22:50
Ahh ahh hakan balta ve ali turan beni çook günahkar etti bu maç. Aykut desen 1 defa %100 kurtaramaz. Cana hazır değil diyolar hazır olsa nolur. BAtdal topa dokunamıyo bile o boyla. Tek yük kewell ve ardanın üzerinde. Yazık çook yazık. Vereceğim forma parasına lig tv parasına yazık. Girdiğim günaha yazık. Topu ALlah için bi ayağımıza adam gibi alalım.

nannar
14.Ağustos.2010, 22:50
Maç bitti... Geçmiş olsun ilk haftadan yenildik :)

Gelelim analize :D

Galatasaray orta sahasındaki 3 oyuncu dinamik oynamıyor.Yerlerinde bekleyerek savunma yapmaya çalışıyorlar. Bu yüzden göbekten çok rahat geldi Sivas. Bek oyuncularımız olan Hakan Balta ve Ali Turan maç boyunca hücuma hiç katkıda bulunmadıkları gibi defansif anlamda da çok başarılı değillerdi. Neill tek başına yetmedi takım savunmasına. Arda Turan'ı beğendim. Çok çalıştı ve sürekli markajdan kurtularak iyi işler yapmaya çalıştı.Aynı şekillde Kewel da iyiyidi. Ofansif anlamda Ayhan ve Mustafa ellerinden geleni yaptılar ama zaten ellerinden gelen bu kadar. Yetenekleri bu kadar yani.Lorik Cana hırslı ama henüz hazır görünmedi. Onun önüne mutlaka 2 tane sağlam orta saha lazım. Yoksa adam dayanamayıp ileri çıkıyor.Emre Çolak kötü oynadı. Vurmaması gereken yerde vurdu. Durmaması gereken yerde durup pas vermesi gereken yerde vermedi. kötü maç çıkardı yani .Sonradan giren Mehmet Batdal istediği topları bir türlü alamadı.Çünkü Arda dışarıya çıktı. Kewel yoruldu. Bekler zaten orta kesmiyorlar. Ali Turan her ayagına aldıgında sağı solu gösteriyor parmagıyla, şuraya geç de oraya yerden pas atayım diye :n: Komediydi resmen Ali Turan. Baros zaten sonlarda girdi. Maçın adamı Ceyhun Eriş ya da Mehmet Yıldız'dır... Tebrikler Sivasspor.

Adnan Polat'ın dediği 4 ülkede oyuncularla görüşen 4 kişi hale görüşsün. Biz biraz puan kaybedelim de nasıl olsa sonradan puanları alıp şampiyon oluruz!!!!!! :n:

izmer96
14.Ağustos.2010, 22:51
bu mesaji bugun sabah 11 de yazmisim

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1805958&postcount=8960

wolfson
14.Ağustos.2010, 22:53
Küme düşmeyelim bari filan diyomuşum :D Bugünkü takımda neill kewell ve ardayı al bana göre %60 kümeye düşer.

LeqenDary
14.Ağustos.2010, 22:55
Çağlar'da pek farklı değil .
Milli takımdanda izledim Çağlar'ı .Balta kadar kötü olmadığı kesin .En azından şutla pas atmasını biliyor, Balta'da o da yok .

eGowiCh
14.Ağustos.2010, 22:55
Ali Turan maçı katletti resmen. Galatasaray adına.

Ceyhun ve M.Yıldız süperdi ama Ceyhun'u özlemişiz, harikaydı, harika.

yunusgs
14.Ağustos.2010, 22:56
Dikkat ettim de,takımda Ceyhun gibi şut atacak bir adamımız bile yok.Ya da Mehmet Yıldız gibi.Kaleyi tehtid edemiyoruz.Rakip kaleci çok rahat bir maç çıkardı.

DenizlispoR
Milli takımdanda izledim Çağlar'ı .Balta kadar kötü olmadığı kesin .En azından şutla pas atmasını biliyor, Balta'da o da yok .
18-19 maç izledim ben Çağlar'ı :).

deniz.91
GSyi hiç hazır göremedim kalesi bekleri orta sahası yine forvet bir parça iyi.Acil takviye lazım orta alana Lorik Cana dediniz adam rezalet ya tek kelimeyle adamlara bir dalışı var kendinden geçiyor çok kart görür ayhan falan zaten bu takımda anca yedek olacak kalitede kanımca sivasa gelince iyi hazırlanmuışlar lige belli ceyhunla mehmet yıldızı çok beğendim geçen seneki sıkıntıyı yaşamazlar

LeqenDary
14.Ağustos.2010, 22:57
Bence Balta'dan iyi diyorum, katılıp katılmamak senin kararın ;)

wolfson
14.Ağustos.2010, 22:59

Ya Allah için hakan balta asla bir futbolcu değil. Orhan Ak Cihan HAspolatlıdan kurtulduk diyordum Hakan çıktı. Bi de sabri sakatlanırsa ali turan katılır bunlara eski günlere döneriz :D

ForCimbom
14.Ağustos.2010, 23:00
ne demişiz...

sivas ağlatabilir, ağlatsın da...

bu kadar vurdumduymaz bir yönetim olabilir mi ya...

ayrıca rijkaard da otoritesi sağlam bir hoca olsaydı şimdiye resti çekmişti ve en azından şimdiden daha iyi bir durumda olurduk...

bu sezondan ben hiçbirşey beklemiyorum artık... rijkaard da devrim de total futbol da yalan oldu... hepsi yalan oldu... bizi fatih terim, kalli, yılmaz vural gibi hocalar paklar... biz daha rijkaard ların del bosque lerin seviyesinde değiliz henüz...

selam olsun yönetime.... rijkaard'a...

ayrıca polyanna geçinip hiçbir irade ortaya koyamayan BÜYÜK !!... galatasaray taraftarına da helal olsun... müstehaktır bu sizlere...

arda ları göklere çıkartmaya yağlamaya devam...

yunusgs
14.Ağustos.2010, 23:00
Ya aslında bizim sorunumuz isimlerle değil.Zihniyet yanlış.Takım,takım savunması yapamıyor ki.4 kişi tek kalıyor savunmada.Neredesin Cana,neredesin Ayhan,neredesin Sarp,takım savunma yaparken?

Aydin
14.Ağustos.2010, 23:01
Sabri'yi de arayacak bir takım ortaya çıkarttıysa bu yönetim ve teknik heyet, işimiz zor.

Lucas Neill
14.Ağustos.2010, 23:01
Caglar'i bende izledim cok kez Hakandan hücum anlaminda daha iyi ve daha cevik bi futbolcu.

Macin son 15 dksini izledim iyi ki hepsini izlememisim:)

Yedigimiz golleri gördüm böyle bi savunma anlayisi yok.Neyse anlasildi bu sene neler cekecegimiz henüz erken ama takviye olmazsa takima ki olmayacak gibi gecmis olsun simdiden.

DenizlispoR
14.Ağustos.2010, 23:05
Bence Balta'dan iyi diyorum, katılıp katılmamak senin kararın ;)
Tek maçta karar vermenin yanlış olduğunu belirtmek istedim ;).

wolfson
14.Ağustos.2010, 23:10
Tek maçta karar vermenin yanlış olduğunu belirtmek istedim ;).

Tek maç mı :D Ah hakan abi ah beni o akdar günahkar etti ki şu ramazan günü :D Bu gün de değil bir çok maç onun sayesinde biraz daha fazla günaha girdim :D

Zekirdek
14.Ağustos.2010, 23:10
Bu maçta her ne kadar izlemesemde ortaya transfer politikasındaki yanlışlık damga vurdu. Bu yanlışlık ise şudur; Eğer adam satacaksan yerine daha iyisini alacaksın. Galatasaray bunu yapmadı. Daha iyisini alamıyacağım diyorsan satmayacaksın. Kadroyu güçlendirme amaçlı bir politika yürüteceksin.

DenizlispoR
14.Ağustos.2010, 23:16
Tek maç mı :D Ah hakan abi ah beni o akdar günahkar etti ki şu ramazan günü :D Bu gün de değil bir çok maç onun sayesinde biraz daha fazla günaha girdim :D
Arkadaş milli maçtan dolayı kaliteli olduğunu söyledim , ben 18-19 maç boyu izledim çağlar'ı .Bu yorumdan başka bişey çıkmıyor .

C h A o S
14.Ağustos.2010, 23:19
Anlaşıldıki Ali Turan'dan bek olmaz.Ali Turan kullanılcaksa stoperde kullanılmalı.Sabri'yi çok aradık bu maçta.Ayrıca çok net gözüküyorki bu takımın kaleciye ve orta sahaya ihtiyacı var.Yönetim nasıl olurda bunları göremez.Kaç ay oldu hala istenilen takviyeler yapılmadı.Böyle giderse çok net gözüktiki bu kadroyla şampiyonluğa felan ulaşılmaz.Hatta ilk 5'e bile zor gireriz.

Sezon başı olaya hep iyi yanından bakmak istedim ama gördümki her şey düşündüğüm gibi değilmiş.Değişmesi gereken çok olay var.Orta sahada hala Ayhan oynuyor.Artık transfer işini bitirmeliyiz.Belki o zaman bi daha umutlanırım.

Lucas Neill
14.Ağustos.2010, 23:21
Bu durumda olmamizin en önemli sorumlusu yönetimdir.

Ne gecen sezondan beri ihtiyac olan orta sahaya gereken takviye yapildi hala Elano belirsizligi Haldun Üstünel istifasi vs..Sportifi anlamda bu yönetimin elle tutulur bi basarisi yok.

sananes
14.Ağustos.2010, 23:22
Gs'nin hazır olmadığı kesin ama takviyelerle toparlanacakları kesin.Benim için fark etmez toparlanmasalarda olur:) şaka bi yana Gs Fb ikisi birlikte şampiyonluga yarıstıgında zevk alıyorum en cok ben ligden.O yüzden iki takımda bi an önce toparlanmalı Ceyhun çok farklı bi oyuncu konstantre olursa Sivası çok rahatlatır.Ben Hakan Balta ve Ali hakkında yorum yapcam yani bence Gs 4 stoperle oynadı bugün bu iki oyuncu çizgi oyuncu değil benim gözümde özelliklede Ali Turan.Rijkard, Sabri dönünce Aliyi stoper rotasyonuna dahil edecektir

EmReLie
14.Ağustos.2010, 23:23
Müceadelenin ilk dakikalarında defansı biraz önde kuran Sivasspor, rakip defansın arkasına sarkabilecek önemli isimleri olan rakibi karşısında bunun faturasını çok erken ödedi. 7. dakikada Neill'in uzun pasına hareketlenen Arda, içeri çevirdi ve Mustafa Sarp, geçen sezon olduğu gibi bu yıla da golle başlamış oldu.

Kalan bölümde topun gerisinde kalmayı düşünen Galatasaray, önemli bir fırsat vermedi ancak kendisi de rakip kalede etkili olamadı. Mücadelenin ilk tartışmalı pozisyonu ise 42. dakikada yaşandı. Mehmet Yıldız ile Neill arasındaki pozisyonda hakem Mustafa Kamil Abitoğlu, faul kararı verdi. Kullanılan faul atıyında kaleci Aykut ve sarı kırmızılı defansın yan top hastalığı devam edince ev sahibi ekip Zita ile beraberliği buldu. Galatasaraylı futbolcular ve yedek kulübesi itirazlarını sürdürünce Gökhan Zan, forma giymeden sarı kart gören isim oldu.

İkinci yarıda Galatasaray, baskılı başlayan taraftı ama golü kalesinde gören ekip de sarı kırmızılılar oldu. 60. dakikada Ceyhun orta sahadan kaptığı topla ilerledi ve düşerken Cihan'a pasını uzattı. Genç yıldız da düzgün bir vuruşla Yiğidolar'ı öne geçirdi.

Kalan 30 dakikada Baros'u oyuna almasına rağmen bir türlü pozisyon bulamayan Galatasaray, orta sahasının da oyundan düşmesiyle etkinliğini iyice kaybetti ve sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. 11 yıl sonra ilk kez açılış maçını kaybeden sarı kırmızılılar, Sivas deplasmanındaki kötü performanısını sürdürmüş oldu. Sivas ise ilk kez açılışta gülmüş oldu.

SİVASSPOR-GALATASARAY: 2-1

STAT: 4 Eylül
HAKEM: M. Kamil Abitoğlu

SİVASSPOR: Ramoviç, Abdurrahman, İvanovs, Sedat, Hayrettin, Mehmet Nas, Kadir, Cihan (Dk. 87 Uğur), Zita (dk. 78 Sedat), Ceyhun, Mehmet Yıldız (Dk. 90 İbrahim)
TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal
GALATASARAY: Aykut, Ali Turan, Neill, Servet, Hakan Balta, Emre Çolak(Dk. 61 Mehmet Batdal), Ayhan, Cana (Dk. 73 Baros), Mustafa Sarp, Arda Turan (dk. 79 Barış), Kewell
TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard
GOLLER: Dk. 7 Mustafa Sarp, Dk. 43 Zita, Dk. 60 Cihan
SARI KARTLAR: Ivanovs, Gökhan Zan, Cana, Abdurrahman, Baros

İLK YARIDAN DAKİKALAR

3. dakikada Cihan Yılmaz'ın ceza alanı dışından sert vuruşunda, kaleci Aykut uzanarak son anda topu kornere çeldi.

GOL 7. dakikada Galatasaray'ın golü geldi. Savunmadan Neill'in uzun gönderdiği topa sağdan hareketlenen Arda, meşin yuvarlağı kale önüne yönelen Mustafa Sarp'a gönderdi. Mustafa Sarp, Sivasspor kalesine parelel giden topu ayağıyla dokunarak filelerle buluşturdu: 0-1

18. dakikada Ceyhun'un ceza alanına girer girmez yaptığı vuruşta, savunmaya çarparak yükseklik kazanan topu kaleci Aykut son anda tokatlayarak kornere çeldi.

20. dakikada Mehmet Yıldız'ın ceza alanına gönderdiği topa hareketlenen Sedat ve Ceyhun, bir anda arka arkaya kendini yerde buldu. Sivassporlu futbolcular ve taraftarlar bu pozisyonda penaltı kararı beklerken, orta hakem Mustafa Kamil Abitoğlu, devam kararı verdi.

24. dakikada Emre Çolak'ın sağ kanattan falsolu şekilde kullandığı serbest atışta, ceza alanı içerisinde iyi yükselen Kewell'ın kafa vuruşunda kaleci Ramoviç, son anda topu kornere çeldi.

39. dakikada Galatasaray ceza alanında topla buluşan Bruno Zita'nın sol çapraz pozisyonda sert vuruşunda, top direğin üstünden auta çıktı.

GOL 43. dakikada Sivasspor, Brono Zita'nın attığı golle skora dengeyi getirdi. Mehmet Yıldız'ın düşürülmesiyle kazanılan serbest atışı, Ceyhun kullandı. Ceyhun'un ortasında kale alanı içerisinde iyi yükselen Bruno Zita, topu filelerle buluşturdu: 1-1

Golün ardından Galatasaray'ın yedek oyuncularından Gökhan Zan, yan hakeme itirazdan sarı kart gördü. Gol sonrası Galatasaraylı taraftarların olduğu bölümde, taraftarlarla güvenlik güçleri arasında kısa süreli arbede yaşandı.

45. dakikada Kewell'ın ceza alanı içerisinden plase vuruşunda, kaleci Ramoviç son anda topu tokatlayarak kornere çeldi.
Tempolu geçen ve son anları gergin anlara sahne olan ilk yarı, 1-1 eşitlikle sona erdi.
İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR

46. dakikada Mehmet Nas'ın sağ kanattan çapraz pozisyonda vuruşunda, top direğin üstünden az farkla auta çıktı.

59. dakikada rakiplerinden çalımlarla sıyrılan Ceyhun Eriş'in ceza alanı dışından sert vuruşunda, top direğin üstünden az farkla auta çıktı.

GOL 60. dakikada Sivasspor Cihan Yılmaz'ın attığı golle 2-1 öne geçti. Orta alandan topla Galatasaray ceza alanına hareketlenen Ceyhun Eriş, şık çalımlarla rakiplerinden sıyrıldıktan sonra meşin yuvarlağı müsait pozisyondaki Cihan Yılmaz'a aktardı. Cihan, ceza alanı çizgisi üzerinden sert bir vuruşla topu filelere gönderdi: 2-1

63. dakikada Mehmet Batdal'ın ceza alanı dışından sert vuruşunda, top direğin dibinden az farkla auta çıktı.

66. dakikada Abdurrahman'ın sağ kanattan yaptığı ortada, Ceyhun'un ceza alanı çizgisi üzerinden yaptığı vuruşta top direğin üstünden auta gitti.

72. dakikada Arda'nın ceza alanına yaptığı ortada, kaleci Ramoviç rakip oyunculardan önce topu tokatlayarak kornere çeldi.

75. dakikada ceza alanına gönderilen topu çapraz pozisyonda kontrol eden Mehmet Yıldız, kaleye vurmak yerine meşin yuvarlağı Ceyhun'a çıkardı. Mehmet, istediği pası veremeyince Sivasspor bir pozisyondan faydalanamadı.

76. dakikada Mehmet Yıldız'ın ceza alanı dışından yerden sert vuruşunda top direğin dibinden auta çıktı.

85. dakikada Sivasspor'un organize gelişen atağında, Mehmet Nas topu Mehmet Yıldız'a aktardı. Mehmet'in sert vuruşunda, top direğin dibinden az farkla auta gitti.

90+2. dakikada İbrahim Şahin ile verkaça giren Ceyhun, bir anda kaleci Aykut ile karşı karşıya kaldı. Ceyhun'un vuruşunda, top direğin rakip oyuncuya çarparak az farkla kornere çıktı.

http://2.bp.blogspot.com/_kUhOgR7bmyU/S9Mie5mp2xI/AAAAAAAAAJQ/2MHdO5lpmw0/s320/lgtvoq2.jpg

TR.CaPTaiN
15.Ağustos.2010, 00:03
Galatasaray maça golle başlamasına rağmen bu avantajını devam ettiremedi. Sivasspor geçtiğimiz senelerin aksine bu sene daha çok ayağa paslarla oynamaya çalıştı. Belli bir süre dengede giden oyun süre ilerledikçe Sivas'ın lehine dönmeye başladı ve nihayetinde Sivasspor maçtan 3 puanla ayrıldı.

Geçen yıl berbat bir savunma anlayışı olan Sivasspor bu sene bu durumu düzeltmiş gibi gözüküyor. Oyuncular arasındaki mesafe de kısalmış ve geçmişte sadece Mehmet Yıldız'ın ayağına bakan takıma Ceyhun'un katılmasıyla hücumda bir nebze olsun çeşitlilik sağlanmış. Sedat'ın yanında oynayan yeni transferleri de iyi bir seçim olarak gözüktü. Sedat bu maçta fazla sırıtmasa da bence Sivas'ın daha kaliteli bir stopere ihtiyacı var.

Galatasaray sezonun ilk maçında ışık vermedi. Orta üçlüde Cana, Mustafa ve Ayhan hücuma yeteri kadar yardım edemedi. Sağda da Emre Çolak etkisiz olunca tüm yük Kewell ve Arda'ya bindi. Ancak bu iki ismin çabasının Sivas'ın savunmasını aşmaya yetmeyeceği belliydi. Batdal girdikten sonra hava toplarında etkili olabilirdi fakat Hakan Balta ve Ali Turan'ın ileri çıkamaması nedeniyle beklediği ortaları alamadı.

Hakeme gelince; maçın başında yanılmıyorsam Neill'in hareketi penaltı olabilir, Mehmet Yıldız'ın düştüğü pozisyonda da karşılıklı çekme vardı, devam ettirmeliydi. Markus Merk'i bir dinlemek lazım. Şuan benim gözümde en güvenilir yorumcudur, çünkü kimseyle hiçbir hesaplaşması olmayan, olaylara dışardan bakacak olan bir kişi.

Tebrikler Sivasspor.

KaRaBükLü KraL
15.Ağustos.2010, 00:09
Acelesi yok daha beklesinler yaparlar transferi:zuhaha

Crocodile1963
15.Ağustos.2010, 00:15
Galatasaray, bu senenin Sivas'ı olur mu ?:D

Börk
15.Ağustos.2010, 00:19
Alıştık artık her seneki tablo :)

RaSenGan
15.Ağustos.2010, 00:20
Aykut'tan kaleci olmaz Bucaspor'un kalecisi bile Aykut'tan daha iyi.
Ali Turan'dan sağ bek hiç olmaz.Sabri'nin o saçma sapan ortalarını özledim gerçekten.
Yancı Ayhan yana bile oynayamaz hale gelmiş artık.
Emre Çolak olur olmaz pozisyonları harcayıp duruyor.En iyi yaptığı işi sol tarafa Arda'ya pas atmak.
Mustafa Sarp'ı kadroda görmek istemiyoruz ama adam yine içlerinde en isteklilerinden.
Rijkaard umarım öğrenmiştir bazı şeyleri ve artık Mehmet Batdal'ı forvete koyar.
Yönetimin aklı başına gelmiştir inşallah.
Sivasspor'a tebrikler.

RaSenGan
15.Ağustos.2010, 00:21
Galatasaray, bu senenin Sivas'ı olur mu ?:D

Onun için aday Bursaspor :D

Börk
15.Ağustos.2010, 00:21
Bu arada maçta en çok beğendiğim isim Ayhan'dı.

E.Cartman
15.Ağustos.2010, 00:24
bu yönetimin destekçisiydim ama bu kadar olur bütçeyi düzelticem diye transferde risk almadılar 3ün 5in hesabını yaptılar sonuçlarına da katlanacaklar...

GodfatheR
15.Ağustos.2010, 00:30
Sivasspor'u tebrik ederim kesinlikle maç onların hakkıydı. Hele ki 2. yarı G.Saray'da orta saha diye bir şey kalmamıştı. Maça Batdal'la başlamamak büyük hataydı ve G.Saray lige kötü başladı.

Revolution
15.Ağustos.2010, 00:51
1 seneyi daha yedik beyler haberiniz olsun. Böyle rezil birşey olamaz..

MaTRaKaN
15.Ağustos.2010, 01:36
Bu maçta oLmadı öteki maça 3-5 atarız. Saqlıq oLsun

metaLwrath
15.Ağustos.2010, 02:14
Hala yapılmayan transferlerden daha çok takımın bir sistem oturtamaması daha büyük bir sorundur..

Elano - Baros - Serdar - Pino iyileşip , transfer gerçekleşse de durumun uzun vadede düzelmeyeceğinden eminim.

tarikko
15.Ağustos.2010, 02:18
Sivas hakederek iyi oyunla kazandi maci tebrikler.Ceyhun muthisti bugun.Sov yapti resmen.

Galatasaray'da henuz lige hazir degil goruntusu var.Transferde gec kaldilar onun etkisi buyuk.Bakalim ilerleyen haftalarda neler yapacaklar..

Zekirdek
15.Ağustos.2010, 02:39
Bu maçta oLmadı öteki maça 3-5 atarız. Saqlıq oLsun

Keşke herşey bu kadar kolay olsa.

Alicanfmfan
15.Ağustos.2010, 03:46
Hakem berbattı her iki takımında bariz şekilde oyunu etkileyecek hata yaptılar , hele hele Mehmet'in Neill'e yaptıgı faul u es geçerek , akabinde sonra gelisen atakta net bir penaltı vermedi lehimize...

Oyuna gelelim , Mehmet Yıldız'la ikili mücadeleye girmesi gereken Hakan Balta gezerken faul oluyor golü yiyoruz ikinci golde ise Hakan Balta'nın aptalca pası ve kaybedilen top Servet'in anlamakta zorluk cektigimiz kademesini bırakıp , neill'in kademesine girmesi 2.golü getirdi.

Aykut bmşbaka gerçekten ilk golde Ali Turan'ın hatası var bariz bi şekilde ama acılarak bu kadar rahat bir kafa vurdurtmayabilirdi , ikinci goldede avuclarının içiyle çelmeye calısıyor.Servet ise yani insan her kafa topunda topu rakibe atabilir mi , bir insan bu kadar çaresiz kalabilir mi.

Sonucu hak ettik , fazla konusmaya gerek yok , yönetim bu sefer cıkıp abuk sabuk konusmadı cünkü artık onlarda biliyor , beceriksizligini , Keita'yı sattılar takımın belkide 4-5 yıl içindeki en iyi mevkisini 2-3 gömlek düşürdüler.

Adnan Sezgin'in yaptıgı transferler nasıl ; Serdar Özkan hastalandı , kronik Pino sakatlandı , Ali Turan ayagındaki topu taca attı , Cana ona kötü demiyelim kuması cok saglam ilerleyen haftalarda daha iyi olacaktır , bunlar oldu işte.

Aykut-Servet-Balta-Ayhan bu mahserin 4 atlısı bu takımda banko oynamamalıdır.

ozaniel
15.Ağustos.2010, 03:47
Baroş dönsün takım düzelir. Geçen sene de Galatasaray çok formdaydı ama Baroş sakatlanınca zar zor maç almaya başlamıştı. Baroş-Lugano-Ernst olmadan zaten üç büyükler hayal kırıklığı.

MaTRaKaN
15.Ağustos.2010, 04:01
koLay koLay bence haftaya en az 5 atarız :D

BattaL 3 Arda 2 :D

Alicanfmfan
15.Ağustos.2010, 04:03
bu yönetimin destekçisiydim ama bu kadar olur bütçeyi düzelticem diye transferde risk almadılar 3ün 5in hesabını yaptılar sonuçlarına da katlanacaklar...

Sonuclarına onlar katlanmaz ki , katlanan ve olan yine bize oluyor yani taraftara.

Ahmet Göktaş
15.Ağustos.2010, 04:35
Bence Batdal oynamalı forvette Galatasaray'ın. Yetenek belli ediyor kendini.

World Hollow o1
15.Ağustos.2010, 04:39
Sivasspor'u geçen sezona göre çok daha istekli arzulu gördüm.
Mehmet Batdal çok desteklediğim her zaman en iyi yerde görmek istediğim forvet olmasına rağmen defansları 1 tane bile kafa topu vermediler 1 kere aldı oda yarım yamalak çıktı..

Galatasaray'a dicek birşey yok 2. yarıyı izlediğim kadarıyla defans çok fazlasıyla transfer istiyor stoper olarak birisi gelirse iyi olur Servet'e sanki arkadan 20 tonluk 40 ayak kamyon bağlamışsın...

vuque
15.Ağustos.2010, 05:24
Sabri'yi de arayacak bir takım ortaya çıkarttıysa bu yönetim ve teknik heyet, işimiz zor.
Sözün bittiği an :D

GeNç KaRTaL
15.Ağustos.2010, 06:16
Mustafa Sarp gelen ortalarda kaçışları çok iyi yapıyor.Geçen avrupa maçında da arkaya iyi bir koşu yapmıştı.Geçen seneden de böyle golleri vardı sanırım.Maç öncesinde Sivasspor'un geçen seneden farkı yoksa Galatasaray galibiyete yakın demiştim ama Sivasspor geçen seneki gibi değilmiş.Hal böyle olunca sahasında kazanması sürpriz değil açıkcası.Galatasaray şu an ki haliyle hiç umut vermiyor ilerisi için.Yine de toparlanacaklardır diye düşünüyorum ama çok geç olmaması lazım.

Zekirdek
15.Ağustos.2010, 11:39
Galatasaray SivasSpor ile oynuyacağı en güzel zamanda oynadı maçını. O açıdan avantajlı görüyordum. Yoksa kışın karda buzda şimdi anlattıklarınızı yapsalar rezil olurdular.

KanaKe
15.Ağustos.2010, 13:29
yanlis transfer politikasi galatasarayi bu nokaya getirdi keita'yi yollayip keita kadar iyi olmayan pino ve serdari aliyorsan ozaman senin transfer politikan yanlis demektir elanoyuda yollayacaklar bakalim elanonun yerine kim gelecek yada elanonun bölgesinde kim oynayacak galatasaray ayhan ile sarpa kaldiysa isleri bayagi zor..

Suicider
15.Ağustos.2010, 13:36
Ben hep söylüyorum etrafımdaki arkadaşlara ama kimse inanmıyor yada inanmak istemiyor şuanki kadroyla ligte ilk 3 başarıdır.Konu baroşun sakat olması transferlerin gecikmesi değil takımda genel olarak kötü bir durum var.Eğer gelicek 2 transfersiz sivas ı yenemiyosan hiç başarı beklemiceksin bu sezondan bu seneyi kafamdan sildim seneye yeni umutlarla görüşmek üzere diğer takımlara şampiyonlukta başarılar..

King_91
15.Ağustos.2010, 13:42
Baros yokken maç kazanamıyorsan bunun tek bir açıklaması var : 1 tane adam gibi forvet alacaksın . Bu kadar ya . çok zor bir şey değil değişik taktikler bulmaya onu bunu forvete koymaya gerek yok , bunu nasıl göremiyor teknik heyet ve yönetim

Varonil
15.Ağustos.2010, 15:06
Sivas baştan sona kazanmayı hakeden taraftı.Mesut Bakkal'ın bu takıma verdikleri yeni yeni ortaya çıkıyor.Mehmet Yıldız ve Ceyhun Eriş çok iyi performans gösterdi.Sivasspor eski günlerini anımsattı.

Galatasaray'ı oldukça kötü gördüm.Cana'nın kumaşı çok iyi ama biraz zaman lazım 1-2 hafta sonra gerçek oyununu sahaya yansıtacak ve Galatasaray taraftarlarının en çok sevdiği oyuncu olacaktır.

Rijkaard'ı oldukça sinirli gördüm kulübede.Basın toplantısında sinirim kazanma hırsımdan dedi ama belli ki o da takımına güvenmiyor oldukça açık.Galatasaray'ın birkaç bölgeye muhakkak takviye yapması gerekiyor yoksa ilk 5 haftada çok büyük yaralar alacaklardır.

zemlinskis
15.Ağustos.2010, 17:06
Bu kadroyla bu lig yürümeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez......

RasAnt
15.Ağustos.2010, 17:24
Arda dan başka çabalayan kalmamıs takımda

DisCo
15.Ağustos.2010, 19:38
http://im.htspor.com/2010/08/15/542424_detay.jpg?1281885932

Frank Rijkaard, geçen sezon da tartıştığı Sivasspor’un yardımcı antrenörü Hayati Soydaş’la yine kapıştı. Soydaş, karşılaşma sonrası da küfür ederek Hollandalı teknik direktörü ‘kavgaya’ davet etti!

Maçın son bölümünde Sivaslı oyuncu Abdurrahman yerde kalırken, Milan Baros zaman geçirmeye çalıştığı gerekçesiyle rakibini yerden kaldırmaya çalıştı. Bu sırada ortalık karışırken, diğer futbolcular Baros’u iterek tepki gösterdi. Baros da rakiplerine ‘kafa tutarak’ karşılık verdi. Ceyhun Eriş de sinirli bir şekilde olay yerine gidince bu kez kavga kenara sıçradı. Sivas’ın yardımcı antrenörü, Ceyhun’u sakinleştirmek için kenardan koşmaya başladı. Bunu gören Hollandalı hoca da geçen sezon da tartıştığı Hayati Soydaş’a doğru fırladı. İkili tartışmaya başlarken, araya giren Ceyhun Eriş koluna yapıştı. Ceyhun’u iten Rijkaard, bir süre söylenip yerine oturdu.

Hayati Soydaşmaç bittikten sonra da Rijkaard’a dönüp küfür etti. Soydaş gözlüklerini çıkarıp Rijkaard’ı adeta düelloya davet ederken, Hollandalı çalıştırıcı bu durumu görmezden geldi.

NASIL BAŞLADI?
Geçen sezon nisan ayının başında oynanan maçta Barış’ın kırmızı kart görmesinin ardından tansiyon yükselmişti. Çıkan karışıklıkta Rijkaard ile Hayati Soydaş çarpışmış, daha sonra Hollandalı teknik adam kendisinin elinden tutan yardımcı antrenörün yakasına yapışmıştı. Rijkaard’a atkısını çekerek karşılık veren Soydaş, daha sonra “Boynumu sıktığı için morarmalar oluştu, tırnakları geçti. Çok canım yandı” açıklamasını yapmıştı.

'KÜFÜRLER ÖNEM TAŞIMIYOR'
Teknik direktör Rijkaard, Hayati Soydaş’ın davranışından çok maçı kaybetmelerine üzüldüğünü söyledi. Teknik adam, konuyla ilgili “Sivas’ın yardımcı hocası ile ilgili yaşadığım şey sorun değil. Maç içinde olan bir şey” dedi. Bir basın mensubunun “Hayati Hoca size çok küfür etti. Mahkemeye verecek misiniz?” sorusu üzerine Rijkaard, “Benim için önemli olan yardımcı hocanın bana ettiği küfür değil, kaybettiğimiz karşılaşma” yorumunu yaptı.

HTSPOR / Erhan TELLİ

SAİT71
15.Ağustos.2010, 19:45
Vay be koskoca Rijkaard'ın bir gün ülkemize gelipte Sivasın yardımcı antrenörü ile 2-3 kez kavga edeceği aklımıza gelir miydi :)

RaSenGan
15.Ağustos.2010, 19:47
Sivasspor’un yardımcı antrenörünün tanınma çabası olsa gerek :)

KanaKe
15.Ağustos.2010, 19:57
ben sivas baskani olsam derhal kovarim.. senin karsinda senden daha tecrübeli futbolda efsani bir isim var sen bu isme nasil küfür edebilirsin? rijkaard taninmamis bir isim olsa bile galatasaray teknik direktörüne nasil küfür edersin? amatör küme macimi bu?

E.Cartman
15.Ağustos.2010, 21:13
ben sivas baskani olsam derhal kovarim.. senin karsinda senden daha tecrübeli futbolda efsani bir isim var sen bu isme nasil küfür edebilirsin? rijkaard taninmamis bir isim olsa bile galatasaray teknik direktörüne nasil küfür edersin? amatör küme macimi bu?

karşındaki teknik direktör olmasa bile Sivasspor'da görevli biri olarak saha içindeki başka birine nasıl küfredersin...

DisCo
15.Ağustos.2010, 23:22
Rijkaard'ta adama doğru koşuyor. Madem efsanesin madem çok iyi hocasın ne gerek var.

eng1n
15.Ağustos.2010, 23:38
aklıma takıldı dün Kanaltürk'de kadroyu gösteriyolar yorumcularda üstüne yorumlar falan yapıyor kadroda Cana forvet oynuyor gösteriyor güldüm geçmiştim ona.Öyle bişi yok dimi maçı izlemedim :D

DenizlispoR
15.Ağustos.2010, 23:49
Niye suçlu yardımcı antrenör oluyor onu anlamadım ? İsmi büyük diye istediği her şeyi yapabilir mi yani ?İlk saldıran Rijkaard değil mi ?

Revolution
15.Ağustos.2010, 23:57
aklıma takıldı dün Kanaltürk'de kadroyu gösteriyolar yorumcularda üstüne yorumlar falan yapıyor kadroda Cana forvet oynuyor gösteriyor güldüm geçmiştim ona.Öyle bişi yok dimi maçı izlemedim :D

Yok orada kadroyu düzenlerken Baros oynasaydı diye Cana yerine Baros yazdılar yerleri düzenlerken filan Baros'un ismi tekrar Cana oldu. Öyle birşey yok yani :)

ShevAnil
16.Ağustos.2010, 04:35
Bir sezon nasıl yenir belgeselinin 1. bölümü izlenme rekorları kırmış :D Beraberliğin bile iyi sonuç olucağını belirtmiştim. Onu bile kazanamadık [:

KanaKe
16.Ağustos.2010, 14:58
galatasaray 11 sene sonra ilk kez bir acilis macini kaybetmis ilginc.. fenerbahce'de uzun bir aradan sonra ilk kez acilis maci kazandi galiba :D gecen sezonda kazanmisti gerci :)

Lucas Neill
17.Ağustos.2010, 12:37
99-00 sezonunun ilk macini kaybetmisiz Avrupa kupasi icin umutluyum :D :D