View Full Version : Eskişehirspor - Gençlerbirliği [1. Hafta]
TR.CaPTaiN
11.Ağustos.2010, 03:39
http://www.yukleresim.com/images/91277967707395785201.jpg (http://www.yukleresim.com/)
Zekirdek
11.Ağustos.2010, 10:48
Gençlerbirliği transferin suskun takımlarındandı ve kadrolarınıda büyük oranda korudularç ama geçen gün sakatlanan Mustafa Pektemek'in eksikliği hucum aksiyonlarında çok büyük olarak hissedilecek. EskişehirSpor ise gerekli mevkilere takviye yaparak iddaalı olabilecek bir kadro kurdu. Favorim EskişehirSpor.
Aşk-ı Şehir
11.Ağustos.2010, 13:29
Gel cumartesi gel gel gel. :) Maça gitmeyi özledim yahu. Sonuç hakkında yorumda bulunmam yanlış olur. Takımı henüz izleme fırsatı bulamadım. Gençlerbirliği bize ters gelir. Umarım kazanırız.
anil luque
11.Ağustos.2010, 13:45
Gençler önemli yatırım yaptı bence aldıkları oyuncuların çoğu henüz 21-22 yaşlarnda.. Ama uyum süreci atlatıldı mı izlemediğim için yorum yapamayacağım.. Saha ve seyirci faktörüyle Es-Es bir adım önde şimdilik söylenebilcek şey bu..
Bir de şu Pele'yi merak ediyorum doğrusu..
Addolorato
11.Ağustos.2010, 13:59
Gençlerbirliği transferin suskun takımlarındandı ve kadrolarınıda büyük oranda korudularç ama geçen gün sakatlanan Mustafa Pektemek'in eksikliği hucum aksiyonlarında çok büyük olarak hissedilecek. EskişehirSpor ise gerekli mevkilere takviye yaparak iddaalı olabilecek bir kadro kurdu. Favorim EskişehirSpor.
Transferin suskun takımlarındanmıydı ? En az 10 tane yeni futbolcu aldılar özellikle yeni transferleri Ermin Zec bu ligi sallayabilecek kapasitede. Eskişehirspor kendi evinde favori olsada Gençlerbirliği asla hafife alınmamalı bence beraberlik ön planda.
GeNç KaRTaL
15.Ağustos.2010, 01:56
Maç 0-0 bitti.Kısa bir bölümüne baktım maçın.Tribünlerden sürekli aynı melodide sesler geliyordu.Acaba onu taraftar kendisi mi söylüyordu yoksa makineden mi geliyordu o ses? Sürekli aynı tonda ve hiç durmadan gelince merak ettim.Bir de taraftar sadece mendil sallıyor gibi geldi.
Aşk-ı Şehir
15.Ağustos.2010, 15:18
Maç 0-0 bitti.Kısa bir bölümüne baktım maçın.Tribünlerden sürekli aynı melodide sesler geliyordu.Acaba onu taraftar kendisi mi söylüyordu yoksa makineden mi geliyordu o ses? Sürekli aynı tonda ve hiç durmadan gelince merak ettim.Bir de taraftar sadece mendil sallıyor gibi geldi.
O sallananlar kombineler ile verilen beyaz atkılar Şemsi. O çalan melodide BandoEsEs'ten geliyordur. :)
Genel olarak yapmamız gereken şeyleri yaptık ama golü bulamadık. Ama Gençlerbirliği hakkında bir kaç cümle sarfetmek istiyorum. Bu takım her sene bizim sahamıza maça geldiğinde nedense 0-0'a yatıyor. Artık Gençlerbirliği maçlarına gidesim gelmiyor yahu Bu kadar amaçsız, antipatik bir oyun görmedim ben. Serdar Kulbilge 2. dakikadan itibaren zamana oynamaya başladı. Yazıktır günahtır. Futbol bu kadar baltalanmaz...